Er dette den "nye" SEO?

Future of SEO Etter blodbadet i Googles Penguin oppdatering og utgivelsen av deres disavow verktøy, har jeg lagt merke til en interessant skiftet finner sted i SEO samfunnet.

Jeg må innrømme, når jeg hører en ny idé for første gang, jeg pleier å ta det med en klype salt ...

MEN - når flere mennesker jeg respekterer begynne å snakke om den samme ideen - det er da jeg sitte opp og ta varsel.

Her er hva som skjedde ...

For et par uker siden, så jeg en "Whiteboard fredag ​​'økten ved Rand Frishkin over på SEOmoz.com.

Rand spådde at i løpet av de neste 6-12 månedene det ville være et stort skifte bort fra "bygning" lenker tilbake mot 'tjene' koblinger, og foreslo en rekke kule måter å gjøre dette blant annet:

 • Deltakelse i nettsamfunn som er aktive og autentisk på en måte som folk legger merke til deg og link til innholdet organisk.
 • Bli aktiv på sosiale medier nettverk.
 • Gjest blogging på 'ledende' blogger i din nisje.

The Next brikke i puslespillet

Så forrige uke på vår 'disavow Tool' webinar, Leslie Rhodie som ofte kalles den "Godfather of SEO 'snakket om viktigheten av å engasjere seg med markedet og delte følgende bilde:

Da jeg så dette lysbildet, innså jeg at Rand og Leslie var i utgangspunktet å si det samme ...

I et innlegg Penguin verden, den beste måten å sikre topp rangering, generere trafikk og øke salget var å få kontakt med markedet, leverer bra innhold og fokus på å legge til reell verdi i livene til leserne.

Og så slo det meg ...

Den 'nye SEO' var faktisk - Market Leadership

Snarere enn å prøve å finne et smutthull i Googles algoritme og "gaming" systemet, din innsats er nå mye bedre brukt fokusere på å bli en leder i ditt marked.

Det store problemet med Market Leadership ...

Det eneste problemet med denne ideen om å bli en markedsleder er at ...

Det tar FOREVER!

Hvis du prøver å jevnlig produsere høy kvalitet artikler, videoer og podcaster og engasjere seg i samtale med leserne via Facebook og Twitter - kan du lett ende opp med å jobbe 10 timer i døgnet.

Faktisk en CBS nyhetsartikkel viste at 61% av online bedriftseiere sier de jobber seks eller flere dager per uke, og mer enn 10 timer per dag.

Nå vet jeg ikke om deg, men det er ikke derfor jeg startet en online business!

Hvordan bli en markedsleder i fem minutter om dagen

Den store nyheten er at det er en annen måte å bli en markedsleder, og vi ønsker å dele den med dere i dag.

Du ser fjor snakket jeg med en av Ed Dale seminarer, og jeg var heldig nok til å være i rommet, når en fyr som heter Pete Williams leverte den beste presentasjonen jeg noensinne har sett på en Internett Marketing hendelse.

Pete har vennlig gitt oss tillatelse til å dele en del av denne presentasjonen med deg, og i det følgende video - han avslører hvordan å bli en markedsleder i bare fem minutter om dagen.

Det var litt som den fire timers arbeid uke - på steroider!

Alle som har sett denne videoen, har vært helt blåst bort av hva Pete kan oppnå i fem minutter om dagen ved hjelp av en super smart system for å utnytte sin tid og kunnskap.

Den videoen er bare 14 minutter lang, så sørg for å se hele veien til enden.

La oss få vite hva du tenkte om videoen i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du er interessert i disse "forretnings hacks '- sørg for å registrere deg på vårt GRATIS kommende webinar med Pete .

Warm Regards,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

Eugene har skrevet 17 innlegg (s) for Noble Samurai

189 Responses to "Er dette den" nye "SEO?"

 1. Flott, og også det er derfor det er super viktig å komme inn i en nisje som du liker å jobbe i. Enten det er surfing, åndelighet, eller Smurfene, du må bare fordype deg i samfunnet, og ja, tjene linkene i stedet for å jobbe på bygge dem. Market Leadership - der den er på! Takket Eugene.


  Rene Miller svarte:

  Bare lurer på; det er det ikke mulig at dette er hvordan det pleide å være? At dagene før denne Penguin og andre slike tiltak fra Google ble tatt fordi de ble lei av å høre folk klage over hvordan alle disse "guru" var å gjøre det store inntekter klokt ved å jukse systemet med sine knytte metoder? Mens andre mindre enheter som var virkelig prøver å bust inn og bli hørt; som ønsker å livnære seg som godt, men var ikke interessert i det hele busting internett markeder vidåpne og være den rikeste guru på blokken? Kanskje, bare kanskje, Google allerede hadde alt dette i bakhodet når de bestemte seg for å kutte alle ned ved anklene slik at de til slutt måtte jobbe for hva de får? Og de var ikke kommer til å være i stand til å gå inn og krem ​​avlingen med sin shortcutting? Jeg er ikke hvem som helst, vet jeg ikke engang forstår alt, men fordi jeg bare starte opp, men det høres ut som kanskje jeg begynner i akkurat rett tid, og kan få sjansen til å rangere i et par steder hvor jeg ikke ville ha hadde den sjansen før?
  Jeg bare spør?
  Thanks.

 2. Wow - det er noen god strategi. Ser frem til å høre mer neste tirsdag.

  Den
  George svarte:

  De dikterer svar for forumet svarer ideen er ganske kult. Her er et tips hvordan du kan gjøre det betydelig lettere for deg selv og din VA: http://screencast.com/t/1vKg3UDZX

  Den
  Ryan Mendenhall @ Wordpress SEO svarte:

  God idé George! Hvis du er på en mac, kan du gjøre hva Pete gjorde, og i stedet for å lagre den og feste det, kan du dra filen direkte fra Quicktime spiller inn din e-postadresse under spørsmålet i e-posten. Han viste ikke det, men han gjør det i andre videoer.

 3. Dette er bra innhold. Jeg er med! Takk for deling av dette. Se deg den 13. november.

 4. Dude, er det helt fantastisk! At fyren Pete Williams er den MAN! Jeg er definitivt kommer til å prøve produktivitet hack som han delte i videoen. Definitivt meldt seg på webinar også. Takk for at du setter dette god info sammen og dele den gratis.

  -Chris M.

  PS - Koblingen til DomainSamurai.com på http://www.noblesamurai.com/products.php er ødelagt.

 5. Virkelig Gode tips!
  Det er bare synd at det ikke vil være mulig for meg å registrere for live webinar fordi 20:00 amerikansk tid, tilsvarer 3 AM lokal tid for meg ...

  Tror du at en omkamp ville være avaible?

  Thanks!

  Den
  Tom svarte:

  Jeg vil også gjerne vite om det vil bli en reprise av webinaret. Jeg er ikke i stand til å delta, men vil gjerne se denne informasjonen.

 6. For det første, å takk til Eugene for organisering for Pete dele dette. Siden disavow verktøyet har kommet ut alt jeg synes å ha sett er skremselspropaganda og folk maser om det. Dette er flott! Dens en positiv respons på å takle skiftende verden av SEO. Vi er i en verden i endring, og jeg tror en som er bedre. Ja online markedsføring vil være vanskeligere, men det vil tvinge oss til å være mindre lat og legge mer tid til kvalitet.

  Jeg kan se hvordan denne ideen om Pete kan bli syndikert til en podcast og en video for You Tube så vel ganske enkelt. Den VA kunne redigere innspilte svar for å rydde opp, og rett og slett ta opp spørsmålet opp foran. En enkel video kan gjøres med powerpoint eller keynote også.

 7. Flott video, (ja jeg så det hele veien gjennom) fikk noen nyttige tips om å være mer effektiv med tiden min med alle de nye Google endringer, som har kjørt meg gal!

  takk

 8. Videoen er ganske informativ og noe å tenke på - den disavow verktøy som brukes av Google vil ikke fungere som om den gjør det så det er bare å jobbe på mindre selskaper som Google ikke vil tillate dem å tape millioner av besøkende for de større internasjonale annonsører - den prøver å tvinge folk til å bruke Google AdWords til å samle inn mer penger for dem!
  Dette i sin tur vil åpne døren for flere søkemotorer for å ta over - som om google vil bare la folk med toppstag i første til fjerde sider med resultater deretter mindre aktører vil bli kastet ut med mindre utgifter formue på adwords!
  Også disavow verktøyet vil mislykkes som jeg for en og så vil andre starte knytte dårlige linker til våre konkurrenter!
  Hei hvis du har ingenting å tape så hvorfor la google vinne ved å tvinge bedrifter til å kjøpe adwords!
  Hvis tilstrekkelig mange av oss begynner å tørke ut folkeslag annonsering kostnader ved å gjøre dårlige koblinger for dem, så google vil dø!
  så disavow er et PR-stunt for å heve adword inntekter og vil mislykkes!


  Infidel Mike svarte:

  Jeg håper fortsatt FTC slår Google på deres * ss. Tilbake i begynnelsen av 80-tallet, hadde de store teleselskapet til å bli delt opp av FBI. Hvorfor? Fordi de var så store at de kunne gjøre noe galt (i deres øyne) - og resten av verden måtte sette opp med sin ** det.

  En ting jeg kan ærlig si er at Googles søkeresultater har virkelig fått ** Itty. Jeg ser etter informasjon om markedsføring til advokater - og Google gir meg tilbake informasjon fra 05 & 07 - virkelig relevant, ja ...

  Andre søk gir meg store klassifisert nettsteder.

 9. Hva bra innhold! Ikke bare var "hvordan" en vekker, men syndikering prosessen avkortet det ... som den store finalen etter at fyrverkeri på 4. juli.

 10. Flott konsept om markedsledelse. Jeg prøvde å se på videoen, men det ville ikke spille. Jeg vil sjekke tilbake snart.

 11. Jeg har vært foolowing alle endringene i SEO. Mitt spørsmål: Jeg har en ny blogg (nevnt ovenfor), og jeg vet ikke hvor du skal begynne å hjelpe nettstedet rang. Min gamle måten var å bruke sosiale nettverk og tjenester som "Social Adr" og "Social Monkee". Jeg er så lei av de hundrevis av timer som blir bortkastet når Google endrer reglene!

  Kan du liste opp de nødvendige trinnene for å komme til toppen av søkemotorene i denne nye SEO markedet?

  Er det noen trygge linking tjenester som ikke kommer til å være målrettet som spam i fremtiden?


  Susannah svarte:

  Hei Thomas, jeg har hatt enorm hjelp og resultater fra Becker & Cass over på Source-Wave.com. Du vil lære hauger av dem, og de har også en SEO tjeneste som steiner.


  Scott svarte:

  Thomas, i all ærlighet, hvis du bor whitehat i alt det du gjør, og ut den samme innsats i din SEO vil du finne at googles regelendringer vil ikke påvirke deg så mye.

  Kvalitet Side + kvalitetsinnhold + Kvalitet innholdsdistribusjon = Kvalitet Resultater

  Jeg håper denne enkle formelen hjelper deg mann : D

 12. Elsker ideen! Denne videoen ga meg massevis av andre ideer for outsourcing arbeid mens de fortsatt bruker min egen stemme. Ser frem til webinar.

 13. 13
  den 3 november 2012 kl 05:16
  Dale Palsson sa:

  Takk for denne informasjonen. Internett verden er i stadig forandring og bevegelse, men det gjør vi også. Ser frem til ditt webinar, håper jeg du legger ut et opptak av det, jeg må være på jobb på den tiden. Også som en side note, som er valgdagen her i USA, så ha det i bakhodet.

 14. Eugene,
  Takk for flott markedsføring og SEO teknikker oppdateringer, de virkelig hjelpe meg å få opp farten.
  Jeg har vært dabbling med IM for 11 måneder nå.
  I februar (bare ni måneder siden) jeg var å pumpe ut en ny destinasjonsside for en målrettet nisje produkt hver tredje eller fire dager, og får noen av disse til å rangere på Googles søkeside ONE, og nummer 2 eller 3 stillinger, innen fire til 5 dager med å publisere på siden (med top notch på siden SEO).
  Ting er veldig annerledes nå!
  Disse sidene vises ikke lenger på langt nær side én ...
  og jeg ikke lenger kan så lett få første siden rankings for de fleste av disse long-tail målrettet søkeord sider.
  Googles nye algorythm oppgraderinger har i stor grad endret min rangering resultater. Min trafikk, og salget har falt enormt.
  I september har jeg endelig innsett at jeg må lære og implementere markedsledelse for å bygge en bærekraftig internett markedsføring forretningsmodell.
  Takk Eugene deg for din innsikt og dine gode innlegg for edel Samuri.
  Jeg vil følge deg fra nå av.
  Hilsen,
  Peter Brenner, Toronto, Canada

 15. Fantastisk video. Jeg har aldri tenkt på å gjøre det på den måten, og syndikering litt på slutten er det som gjør det virkelig betydelig.

  Hva er også stor om denne metoden er at du ikke trenger å gjette hva målgruppen ønsker å vite om. De forteller deg spesielt!

  Tidene har forandret seg for SEO, og hvis du ikke legger inn teknikker som disse, i et svært kort tid kommer du til å falle langt bak.

 16. Dette er absolutt ikke noe nytt. Naturlig SEO har alltid handlet om å være en leder i din nisje og gi verdifullt innhold som folk vil koble til (link agn). Spør noen av de virkelige IMers som nekter å bruke ordet "Guru" som Pat Flynn, David Risley, etc. De snakker om å bygge en Internett-bedrift og en merkevare.

  Den eneste forskjellen nå med koblinger er at det er kvaliteten over kvantitet. Du må ha linker fra ikke bare relevant innhold, men innholdet må være på et relevant område / domene.

  Matt Cutts har allerede sagt at koblingene er fortsatt større enn sosiale medier, men de jobber med å legge de sosiale signaler å være en større del.

  Så, egentlig, må du få deg koblinger er av høy kvalitet relevante nettsteder. Den eneste forskjellen enn tidligere er ordet kvalitet.


  Infidel Mike svarte:

  Det eneste problemet er ingen av høy kvalitet nettsteder vil trolig ønske å knytte til deg eller vil ønske å belaste deg en fin månedlig sum for sin høye kvalitet kobling.


  Brad svarte:

  Avhenger av din nisje og hva du kaller kvalitet. Hvis du nettverk innenfor din nisje, bør du være i stand til å finne steder å legge på. Hvis ikke, kan du alltids lage ditt eget nettverk, som jeg gjør. Sakte men sikkert bygge fine, kvalitet nettsteder med unikt innhold alt på helt unike Klasse A, B, C IP-adresser.


  Italysound svarte:

  Amen!

 17. Dette er grunnen til at jeg likevel fortsette å bruke Market Samuari over konkurransen.

  Nøyaktig hva jeg har sagt siden Panda. Hvis du ønsker å være på toppen, stop gaming systemet og lære prosess for å jobbe smartere.

  Takket Eugene, stor artikkel.

 18. Wow! Hva en flott og unik måte å engasjere seg i samtaler som driver markedsledelse!

  Selv om jeg er ennå ikke i en posisjon til å outsource dette (any!) del av min nye virksomheten, kan jeg sikkert vedta strategien, blir god på det, og jobbe smartere ved å sette meg selv i en posisjon til å gjøre det i fremtiden!

  Takk for deling!

  Bob

 19. Dette var en flott video! Jeg virkelig setter pris på verdien av å være et Samurai produkter tilhenger.

  Definitivt ser frem til webinar neste uke!

  Thanks!
  seofloyd

 20. Hei Eugene. Flott innlegg. Elsker 'hacking' tips. Jeg har en reservasjon ... det er ingen problemer med opphavsrett når syndikering og svare et forum spørsmål?

 21. 21

  Takk, men la meg ta en gjetning at Pete Williams er kort tid lansere et nytt produkt?

 22. Jeg beklager, men når er siste gang Ed Dale faktisk gjorde noen reell SEO? Han er så fjernt fra virkeligheten som det er umulig å kalle ham en autoritet. Han snakker om SEO mye, men når var sist gang han faktisk gjorde dette selv?

  Mike

 23. Kvaliteten på innholdet er faktisk den eneste måten å bli lagt merke til og bygge myndighet, som det var i en alder av print, men det er godt å se deg takle "hvordan".

  Fin taktikk i videoen. Kan like godt laste opp at lyd svar til din Podcast også.

 24. Hey Eugene!

  Tusen takk for å dele denne videoen. Selv om det er ganske litt vanskelig å forstå alt jeg tror jeg fikk det det handler om, men jeg vet ikke nøyaktig om dette er aktuelt i mitt felt.

  Anyways ... ha en flott helg!

 25. Ikke sikker på at Leslies webinar var verdt mye annet enn å forsøke å få folk til å betale ham 500 dollar. Han egentlig ikke bevise mye av noe under sin presentasjon.

  Men hvis han er riktig, betyr ikke det effektivt gjøre Market Samurai helt ubrukelig?

 26. Jeg er enig med deg Eugene, jeg er forbløffet faktisk at det er så mange SEO byråer fortsatt talsmann masse kobling bygningen. Vi bruker Market Samurai når du planlegger vår blogg innhold for kunder både på og utenfor området, og vi har gjort siden Penguin. Vi arbeider på grunnlag av at bra innhold tiltrekker seg lenker naturlig og vanligvis disse er svært relevant og derfor verdifulle lenke kilder.

 27. ingen spørsmål ville bare å melde seg på webinar.

 28. stor Video og innsikt hvordan de profesjonelle gjør vi det vil spare timer hver dag.
  kan ikke vente på webinar

  takk

 29. Hei Eugene,

  Im in

  Tks

  Evandro

 30. Dette var en virkelig flott video, det gjør virkelig god følelse å bruke disse tipsene på forum.

  Du virkelig kan ta disse tipsene, og bruke dem i mange forskjellige former, som blogger og sosiale medier.

  Takk for deling! Ser frem til webinar kommer opp.

 31. Det var usedvanlig nyttig. Jeg sier "uvanlig" som er premien for de fleste av oss her ute, så grooving i en VA å gjøre alle disse trinnene arbeid høres faktisk gjennomførbar. Hvor ble Pete gå for å få sin VA? Var det en oversjøisk valg?


  Paul Barrs svarte:

  Stan, vet ikke hvor Pete går for sin VA-tallet, men om et år siden jeg kjørte en $ 20 legge i Warriors for Hire seksjon på Warrior Forum (ser for VA til utgangspunktet ta over mine dagligdagse oppgaver) og fikk nesten 40 svar i løpet av en dag. Jeg sortert gjennom dem, intervjuet den øverste halvdelen dusin og valgt to .... min virksomhet livet har endret seg dramatisk siden - til det bedre :)

 32. Hmmm, vel det hele høres ganske interessant ... men ... Jeg sjekket ut Petes posterous konto på preneur.posterous.com og jeg er fortsatt litt uklart med hensyn til hvordan han får noen backlinks eller trafikk til sin hovednettstedet. Hans foruminnlegg trenger ikke engang linker i signaturen hans.

  Dessuten har han vært svært sporati siste med sitt innlegg og noen av de siterte en turistorganisasjon er faktisk knyttet til et salg side i stedet for selve forumet innlegget. Hvordan er dette å bli syndikert til andre sosiale medier egenskaper og gir sin viktigste "penger" site noen fordel?

  Kanskje jeg mangler noe, jeg ville elske det hvis noen kunne forklare litt bedre.

  Takk,


  Martin svarte:

  Mine tanker akkurat ..! Den siste posten på sin Posterous var 22 august, og 12 juli var den ene før det - synes Pete har stoppet faktisk gjør det meste av det han anbefaler i denne videoen ..?

 33. Dette var en flott video, vil melde seg i dag for nettseminar.

 34. Hi Stan ..

  Tenkte jeg skulle kime inn. Jeg har en stab outsourcing firma i Filippinene, og vi leier VAS fra hele verden. Faktisk har vi startet en avdeling viet spesielt til ansettelse av ELITE Virtual assistenter .. min partner Shereen Vesalpour kan hjelpe deg kilde en stor VA på en anstendig budsjett, er hennes e shereen@elitevas.com

 35. Takk for denne inspirerende video. Jeg ville elske å se denne webinar, men på grunn av tidsforskjellen jeg kan ikke (det vil bli vist tre am). Vil det være et opptak av dette som du kan sendes til e-posten min?

  Hold opp det gode arbeidet


  Karolina svarte:

  Samme her - vil gjerne se webinar, men kan ikke være oppe så sent ..

 36. Jeg liker tipsene i videoen mye. Og jeg er sikker på at du kan øke hastigheten på annet innhold på en lignende måte.

  Jeg tror ikke dette er fremtiden for SEO skjønt. Det er bare god markedsføring og noe som kan gjøre et område mindre avhengige av SEO. Det er også i utgangspunktet tilsier at myndighet områder bygges snarere enn nisje-områder. Den farlige spot er en autoritet området som er avhengig av SEO. Måten Google endrer reglene i disse dager, kan du miste massevis av arbeid på kort tid. Disse typer markedsføring ideer vil bidra til å få bort fra det.

  Jeg har lest case studier gjort av andre at disse tingene faktisk ikke gjør knebøy for din plass i SERPS. Koblinger fortsatt arbeid som gjør visse typer automatisering. Selvfølgelig, er det tid for disse tingene trolig begrenset. Men å bli en markedsleder vil minske avhengigheten av søketrafikk, så det hele jevner ut.

 37. Jeg liker den nye koblingen tjene måte, men det er også kommer til å bringe et helt nytt sett av problemer, for ikke å nevne en hær av selvutnevnte "guruer", som jeg allerede krype på når du tenker på latterlig salg sider :)

 38. Flotte greier, gode ideer.
  Internet Marketing er full av repeterende oppgaver.
  Denne videoen viser en måte å bruke en VA.
  De fleste IMers er ganske lyse.
  Ved hjelp av en VA blir kvitt den kjedelige delen!

 39. 39

  Dens ett trinn (og en utmerket ett, jeg er enig i) å administrere alt foran øynene dine, din personlige "space" - ikke alltid bare på skrivebordet ditt.

 40. Jeg fant det vanskelig å forstå den som presenterer. Jeg vil se presentasjonen igjen for å se hva jeg kan plukke opp.


  Italysound svarte:

  Jeg også, har en vanskelig tid å forstå den tunge aksent, spesielt når han hastigheter opp med å snakke. Det tar meg dobbelt så lang tid å lytte til video, og jeg pleier å ende opp med å avbryte og ikke videoen er ferdig.

 41. Flott innlegg og video. Får meg til å tenke at en VA er veien å gå for å få mer arbeid gjort i en kortere periode. Bli en leder er definitivt den retning å gå.

 42. Jeg tror mange mennesker har enten gitt opp på seo alle sammen, eller flyttet til adwords som meg. Jeg ville elske å bruke disse teknikkene som jeg tror har fortrinn, men Im redd at Google vil flytte målstengene igjen.

 43. Wow, du tuller, dere virkelig ikke kommer til å legge min kommentar? Du håndplukke de positive innlegg og sparker noen spørsmål til fortauskant?

 44. 44
  den 3 november 2012 kl 07:24
  Mark Hazeldine sa:

  At fyren er et geni.

 45. Fin liten perle av informasjon, tnx for deling! Gleder oss til å se webminar. Best!

 46. Hei dette var virkelig innsiktsfull. Hvor er det beste stedet å kilden en va? Og hva grunnleggende ferdigheter bør vi være på jakt etter i en va? Hvor mange timer arbeid ville det va gjøre for å få de første forumemner ... og hva er omtrentlig kostnad? Thanks


  Paulus svarte:

  Jeg reklamerte på Craigslist og plukket opp to meget gode VAS på Filippinene. For å få noen anstendig, være forberedt på å betale rundt $ 4 en time, og du vil få valuta for pengene ... Engelsk er ganske bra, men du må lese og kontrollere deres bruk. Men som for å gjøre undersøkelser, eller bruke dem til å lage logoer eller lage websider, mine er veldig god

 47. Jeg er enig, og dette viser at et seismisk skifte i makten har oppstått. Kjøpere har vært empowered med informasjon fra Internett. De gjør sitt eget produkt forskning på nettet og ønsker ikke å bli "solgt" med spammy markedsføring teknikker. Å bli sin ekspert og gå til kilden for complelling, er nyttig innhold New Markedsføring av Klargjort Kjøpere ©

 48. Dens en enkel metode for å få navnet ditt der ute, men jeg er ikke overbevist om at trår forumet kommer til å gi mye i veien for fordelen. Dens definitivt ikke kommer til å få deg en "Market Leader 'posisjon.

  Når det er sagt, den tilnærmingen som er diskutert kan, med noen trodde, brukes på andre områder.

 49. Jeg er så glad jeg kom over dette innlegget i dag. Fordi jeg virkelig sliter. Etter 11 svært suksessrike år å gjøre det jeg gjør - jeg traff en vegg - og veggen kalles Google. LOL

  I stedet for å nyte suksessen jeg har bygget over 11 år - Jeg har brukt de siste to årene jobbet mer bare for å overleve. Ikke slik jeg så den i gang. MEN - innlegget ditt har nå gitt meg håp om at jeg kanskje kan få "arbeid monster" under kontroll og har et liv og vellykket bedrift.

  -Kelly

 50. Jeg tror at Pete ikke har illustrert noe eksepsjonelt nytt, mange av konseptene som finnes i denne korte videoen er kjent for enhver som arbeider seriøst med virksomhet på nettet og følger utviklingen av SEO i disse månedene.

  I can say that he has concentrated and explained them clearly and concisely, and in the end he has showed a method.

  Anyway, thanks for having offer this content to our community, Eugene.

 51. Awesome and exceptional at the same time – because it's a strategy that comes with the actual “how-to” tools. Thanks for the time saver!
  ~Beat

 52. A fine piece that really solved a problem for me. Now I know how to effectively use a VA to grow my business. Thanks so much

 53. Great info cant wait till the webinar

 54. Don't forget that google is still an algorithm. The best advice re current SEO presents current empirical data as to what is working and what is not working.
  Placing your trust in a selected guru is just as bad as placing your trust in a monolithic organisation that categorises web sites for profit.

  On
  Valerio Martinuzzi replied:

  I agree with you.

 55. Watching this it makes me realise that to succeed I need to take the next step. Hope I can get to the webinar but when you live in Australia they are always in the middle of the day!

 56. Thanks Eugene,
  Very timely as our market is in transition.
  Your value add is really impressive, keep up the great work.

 57. 57
  On November 3rd, 2012 at 8:10 am
  Max Milian said:

  Flotte greier! Brilliant.

  But the syndication stuff… Isn't the posterous syndication “Dead in the Water”. Something called Duplicate Content killed that.

  On
  Susannah replied:

  Hey Max,
  Duplicate content is a bit of a smoke screen. Just think of all the news articles floating around the web about the same topics, and all the curated content that Google rewards because it's from an authority site! Adding genuine value to your audience will always be rewarded.

 58. 58

  Let's get real. There is NO royal road to geometry. Becoming an expert takes 10,000 hours of hard work and being seen as true market leader will still take years of worthy contribution — not quick and dirty posts to forums of naive newbies.

  Despite the clever trick shown here via a VA, becoming and being an authentic market leader will never be achieved in “5 minutes a day.” This kind of “quick, easy route to riches” can only appeal to those with just a high school education and related uneducated con artists bent on fooling people.

  Don't be a hack!

 59. Hey Eugene,

  What a great article and video that you have shared here!

  Great idea on the forum posting and how to become the market leader by outsourcing the process but still keeping “your voice”.

  I took notes and will be implementing this into my business. Keep the value added content coming.

  Patrick

 60. 60

  Flott blogg og video! Takk for tips. One question: what was the name of the Quicktime tool that Pete used to record the forum response?

  Thanks again for the continuing help.

  On
  Brandon replied:

  QuickTime Player is what Pete said in the vid he used.

 61. Great information, is the webinar going to be recorded, I am on night shift on the 13th, would also like more information about finding a VA.

 62. Thank you Eugene for sharing this awesome video!

  It is a lot of information for me to digest for I am new to the online business world. You are right in the sense that Pete makes it very easy to follow what he is teaching and fun at the same time since he shoes the steps in real time!

  Have a great weekend and see you in the Webinar.

  Greetings from Mexico.

 63. Thanks Eugene, a great video

  Business is all about systems. The better you are at doing this, the more focused you will become and as a result, the more money you will make.

 64. Thanks, that was really great! I wish I could afford a VA, but this is something I could start working on myself for now and I hadn't really thought of doing the forum posting in that way. I like the idea of using the forum question and answer as a new topic that could be submitted socially!

 65. concise and effective way to deal with repetitive tasks in the shortest amount of time. takk.

 66. 66

  This was great. It's a planned strategy for becoming a recognized expert in your area. I'd like to see how it applies to local businesses that are more obscure and don't really have audiences that spend time in forums. But, I suppose if you create strong articles and content, you will get credit.

 67. Nice work. Most of what I read and hear is redundant these days, so it's refreshing to actually learn a new tidbit that will save me time while I position myself as a market leader in the middle-aged entrepreneur space ( http://www.middleagedentrepreneur.com ). I just signed up for the webinar.

 68. You were right on. This was one of the most eye opening quick bits I've seen yet. THANKS!!!

 69. I used a VA from the Philippines for over a year, and was really impressed with her work, so we invited her to Japan and now she works in our Tokyo office as my full-time PA !

 70. Great stuff Eugene,
  one thing that bothers me above others.. Starting from scratch in any single niche will never make u decent income. And u can't be authority in more than 4 niches, this is still not enough.
  Does this mean that internet marketing gets closed for most newbies? And even veterans will have to downsize their autoblogging empires to a few blogs in niches where they are authorities?
  This looks like a major collapse in a market place that will have dramatic implications on internet marketing as a business.

 71. If you can't afford a VA then use
  1)a few feeds into GReader and
  2)the dragon dictation app on the iphone – will type what you say (95% + accurate with a British accent) can send this directly by email from the app to syndication (posterous)

  Not saying it is better but it is the middle ground which I am caught in!!

  I will be on a flight on Tuesday…. any possibility of a replay??

  Please???

  On
  Cloe replied:

  Thanks james great tip.
  VA can cost as little as $75 per week so if you think about how much your time is worth – I'm sure even with limited productivity you would get your money's worth. But getting your VA to also use google reader to find forum posts is a great additional tip.

  VA's are worth weight in gold if you find a good one. Hang on to them – treat them well, pay them well and you will get so much more done if your day.

  Cloe

 72. Excellent…very smart – signed up for more..and look forward to the webinar. Thank you for sharing!!

 73. Someone in one of the forums I frequent uses this method. Here's a few tips on what *not* to do;
  -Don't start the post with “hey its Nick Morris here” as the guy did in the video above. After a while of posting like this it starts to look pretty weird and spammy and several people have already called this person (in the forum I visit) out on it
  -Don't use filler. In the video above it seems like he provided one quick tip but gave it in a whole paragraph worth of response
  -Make sure you are providing good quality content. If it takes longer than 5 minutes to come up with something valuable then spend the time to do it

 74. Hei der

  I am in. A very useful insight of a simple process of working effectively. Looking forward to learning more “hacks”

 75. Thanks guys, I really enjoyed the video and how it tied in the audio review with getting someone else to do the work.

  Great stuff

 76. Hei,

  What about linking to the mp3 response
  from withing the forum.

  so the answer mp3 would be uploaded
  to one of your website and linked to
  in the forum thread like this:

  “hey joeschmoe123, I've recorded my best
  answer to your very pointed question here:. http://

  of course the forum may or may not allow that.

  Here are advantages I can see:
  1) you ge links to your site from the forum
  2) you can post responses on your posterous network
  for divesity (provided they can play an mp3).

  Opinions? comments?

 77. 77

  Hi, I think this is a great method.

  It can even be used if you do all the work yourself.

  By setting the parameters and the number of posts you will comment to, you cut out the time wasting process of going through all the posts on the forums.

  If you use speech recognition software, you can cut out the translation step.

  Windows has speech recognition software built in. This works well for some people who have American or English accents.

  The error rate for this software was too high for me. I have an Australian accent and minor speech problems (stammer, mumbling etc).

  Dragon Naturally Speaking handled these flaws without any problems. The few errors I get, I fix when I do my first edit.

  PS I don't consider my Australian accent a flaw. Microsoft has only optimized their speech recognition software for American and English accents.

 78. 78
  On November 3rd, 2012 at 11:44 am
  Paul Manley said:

  named Pete Williams delivered….

  Loved the video… what i could understand of it. He has an awful Aussie accent.. or and i could not not understand much of what he said. What I did gt, I liked very much and thank you for the effort tin getting to use. I'd love a transcript
  thanks again
  paul

 79. Thanks to share this video, it was very useful information trick and tips become a market leader. It was inspiring me what I should to do next to get best results of my website. Niche – choosing right keyword – make unique and high quality content to a website – active in forum,etc.

 80. This is all very new to me and I will need to watch the video several times to begin to work out what it all means.
  I am in New Zealnd and would like to watch the webinar but I'm not sure what time it would show here. I too hope that a recording will be left for those of us who will not be able to attend.
  Thanks for sharing

  On
  Lee replied:

  If all times were expressed in Zulu time or GMT then we could universally work out what time to go on line. est. I think means eastern standard time which is about 6 or 7 hours in front or is it behind me. So I think Zulu time is the internationally agreed communications time for all radio signals from ships and aircraft so why not from internet marketer?

 81. I saw the changes coming. The golden words are always the same “thinking outside the box” knowing what your customers wants.

 82. 82
  On November 3rd, 2012 at 1:41 pm
  omar pereira said:

  hola desde venezuela, para los habla hispana sur americano, el video deviera tener impreso letra de los contenidos de los comentarios de cada tema en los videos,para saber de que se habla y comprender y aprender y aprecial su contenidos graciaº eugene

 83. Interesting – others are saying SEO is dead. My jury is still out.

 84. link isn't working

 85. These are great hacks! You don't even need to turn your computer on – you could use your iPhone to record your replies and ten send them to be transcribed. Actually I could do all of this from bed before I start my day!

  Looking forward to the webinar!

 86. I still think that good SEO and online marketing is down to producing great content and not about trying to tilt the search engine behavior towards your own benefit putting in little effort.

  Sorry but 5 minutes a day per project is just not enough if you really want to have brilliant results. You just cannot expect to establish a good relationship with your customers ie visitors in such a short period of time.

 87. Hi Eugene,

  First, Rich Schefren, and now Pete williams! Looks like there is subtle shift happening in Noble Samurai's business.

  Just watched the video above. Unfortunately, couldn't clearly follow Pete's part because the audio is a bit jumbled for someone like me from India. Is it possible to have a transcript?

  Look forward to the webinar…

  Takk.

 88. Hello Eugene,

  This isn't “NEW”.

  Ken Evoy over at Site Build It has been preaching this philosophy for almost 10 years now. His approach has always been to build useful content first and once you have established traffic you can then apply whatever monetization methods you wish.

  The issue people have had, and why so many people have tried to game the search engines, is that they don't want to wait before earning money.

  You could argue that many people have earned more money by gaming than building an established brand or website, but where are they now?

  Like any worthwhile business, it often takes a lot of time, and initially working for not very much, to build a successful business, but once it is built it should reward you for years to come.

  So, to sum up, it isn't new, it's just the same process any successful business needs to go through, whether online or off.

  On
  Rene Miller replied:

  This is so flippin' true; I get so tired of getting crap email wanting me to buy this or that to get my “whatever” to the top of the page for the SE to recognize me. Or buy this or that product and it will put me there with no effort. Or buy these 500 backlinks when I knew they were going to probably just fall apart. It had to be harder than this! Thanks for confirming. There is a way to do it; you have to be honest to build it in the long run. These fly by nights whose top dog is getting richer than rich will eventually break his nose upon falling. Unfortunately he is taking money from people that he knows will never make it. Thanks again .
  Rene'

 89. Thanks so much for putting in a good word for Virtual Assistants!

  Evernote is great for sharing audio recordings with your VA. Great on mobile devices, too. The VA can transcribe the audio in the same note as the recording, and it will all be searchable for future use. Evernote also integrates with Podio.

  Podio is like crack for productivity junkies.

 90. This was a wealth of new ideas that is changing the SEO strategy. Way to go on how you are bringing these thoughts to fruition.

 91. This is some thing unique technique, I love it.

  Thanks a lot for this grate video.

  By Harsh Gupta
  Web Developer & Designer
  http://www.techinfocomp.com

 92. Love The Content, Now Waiting for the Webinar :)

 93. 93
  On November 3rd, 2012 at 9:00 pm
  Johnny diablo said:

  Wow! That is bloody brilliant! I have been struggling with exactly this sort of thing and this is the perfect hack for my own enterprise. Thanks a lot!

 94. I learned to get a virtual assistant, I have been thinking about it for awhile and this just made my decision. I look forward to the webinar.

 95. Am I the only one to have no audio??

 96. Wow! This must me the most important video I have watched all year! I can't believe I have never thought of it this way. Pete is such a visionary. I am definitely up for the webinar!

  Can't wait!

  Thanks

 97. I have been seeing Pete everywhere lately. His stuff is more interesting than most and very timely.

 98. Hei,
  I found the content very interesting and would like to use it in upcoming blogging. However, going to posterous.com and checking out, I found that:

  1) The site had been acquired by twitter earlier this year – consequences not known
  2) A lot of (even the showcase) sites on posterous.com have chosen to move their blogs elsewhere based upon the twitter acquisition

  Could you please comment on the actual value of using this site when this seems to be the case? I have NO problem whatsoever to see the 'smart thing' in using such a service – and would like to use it myself – but the two issues above make alarm bells ring….

  Thanks in advance!

 99. c'mon seriously???? Do you have more interesting and “NEW” information to share??? This sht is OLD..

  Response to video:
  this guy doesn't know what he's talking about and is not the right person to be called an EXPERT. He mentioned “You can't outsource market leadership”.. HELL YES! I'm from Philippines and I represent a BIG PLAYER in the SEO industry and have socially engage with our client's niche and I was able to bring more credibility to the client and have built more reputation to it. You know why people outsource such stuff? Time and Money. Every businessman knows that when you can't accomodate a large scale population you can always DELEGATE it, therefore, outsourcing is one of the best solution. Hvorfor? It will save you a lot of money and you have a spare time to manage other factors in your business and be able to work other stuff that you should pay more attention to.

  The thing is its ok to outsource, you just NEED to pick the RIGHT company or the right person to outsource to. Nuff Said!

  On
  Rene Miller replied:

  Thank you very much for your input here. I am so new to all of this stuff that I have to rely on what other people SAY that I should do. Hopefully they have enough expertise to know what they are saying. When someone like you comes along and challenges what an expert is telling me, then what do I do? I don't! It is then that I FREEZE in fear of making a mistake in what I am about to do. So now, I am back at square one with a site and a domain name; but no content yet. It's been that way for about two months and I sure am not making any money with it like that.
  It just seems like everyone has an argument but I need a great recipe and I'm tired of paying money for crap!

 100. Okay, this looks like it'll save an hour a day. What about the other 9-10 hours?

  I look forward to the webinar!

 101. Hey Eugene,

  Jeg tror vi kommer til den konklusjon at juks er ikke en bærekraftig online markedsføring startegy og vi trenger alle å være autentisk (Black Hat unntatt, vi alle vet det fungerer). Online som offline.

  Jeg er glad jeg aldri vendt seg bort fra å tjene linker, men jeg ble fristet.

  Hvor blir det Artikkel Samurai?

 102. 102
  den 4 november 2012 kl 01:45
  Robert C. sa:

  Flott info! men hvor ville du gå for å outsource arbeidet som ville være nødvendig? Er det noe sted på nettet som du kan gå for dette? I så fall kan du legge inn noen av stedene og linker som du mener er best.

  Takk så mye!
  Robert C.

 103. Elsket det. Jeg gleder meg til å få en bedre følelse for denne videre syndikering av forumet innholdet. I mitt tilfelle, som en ekspert på området "hvordan fiction egentlig fungerer", er denne strategien kommer til å jobbe (etter min mening).

 104. Takk for denne kule strategien, gjør mye fornuftig. Nesten alt vi skriver på nettet om vår nettside eller nisje, må utnyttes gjennom OScial Media, Sindication, E-post markedsføring, etc. Gode tips, thx igjen, og jeg gleder meg som lovende Pete Williams webinar.

 105. Jeg har ikke en VA, og det vil trolig være en stund før jeg har råd til en. Det ville interessant å høre noen ideer for de av oss som virkelig går solo.

  Mange takk

 106. Noen tips til bra sted å få Virtual Assistance som ville fungere godt med dette? Min erfaring med VA-tallet har ikke vært så fantastisk.

 107. Hei, dette er ikke noe nytt, men en av de tingene folk glemmer eller bare la ut på grunn av latskap

  Jeg faktisk satt opp GAlerts for mine klienter, og deretter få dem til å skrive et svar på et forum, blogg innlegg, svare på anmeldelser, yahoo svar etc etc etc
  :-)

 108. Jeg synes det er flott at andre snakker om dette. Etter hvert som Internett er alltid i utvikling det bare er fornuftig at markedsføring metoder vil utvikle seg også.

 109. Hei,

  Takk for flott vid. Jeg to raske spørsmål:

  1) You create a new blog only for responses from forums. What if somebody will steals you replies and add his own links and post it in his own blog? For example your competitor? It will be scoring for his leadership? Sorry of my question, because my english is not very good I want to know that I understand well.
  2) Is this duplicate content?

  Thank you for answer in advance..

 110. Fantastic stuff and so simple to implement this business process. VAs are an incredible asset to anyone's business and I like how you use them.

  See you at on the webinar!

 111. Hi guys
  I am struggling everyday to get some more clients and just may not be able to afford this outsourcing. I have a small business which i just started to engage to 2nd gear.
  On the video it all sounds HOT & COOL but on real life, not all of us could afford such services.
  Would more than appreciate it if you could reply and help me to solve this one out. (it is a kind of a puzzle, isn't it?)

  Takket være mye
  Avishay

 112. 112

  Yea i work 40 hours a week. And bank $40k for it. And I take off whenever i please. Have anytjing i want or need amd travel where and when i please. Damn. Heres an idea try for the 4 hr week AFTER you can support yourself. If 61% of internet marketers work 10+ hours per day just to get by well then my friends you do not have what it takes to make it as an internet marketer. Trust me. You making the kind of money i am you are not worried about how many hours you work because its ridiculous money. The kind of money that will set you for life. Better plan is to work 40 hours a week as an IM amd retire in 5 YRS. Im 31. I could retire tomorrow. Done deal.

 113. 113
  On November 4th, 2012 at 10:01 am
  Structured Takedowns said:

  Wow – Eveybody is so easily impressed. Me- Not So Much.
  Market Samurai has a vested interest in SEO in the form of a Product. Leslie Rhode has a vested interest in the form of Coaching And Product. Peter Williams has his own workflow- Big Deal. Leslie Rhode and You are having to reinvent yourselves to be some way RELEVANT. Except that you are not! Its tired tired Reactive shape-shifting. Lets get REAL – using SEO as a primary means of Ranking in Google is still increasingly out of your control- changing algo, blending results, changing the number of results on page 1 and even the radical personalisation of results coming down the pipe. TAKE A BREATH AND THINK ABOUT IT – Ranking Results increasingly do not Stick. SEO really has become a subset of Advertising. It is achievable as a Residual bi-product of Paid Advertising. Paid because you need to count your time and cost of tools. Nothing is Free about SEO. If you achieve ranking in Google that can be Secondary to finding methods to drive clicks or calls to a site or direct to a Client. Setting out to commercialise anything using SEO as the Primary means is setting your self up for failure. To perpetuate an idea that a New SEO method is going to change that is simply disingenuous. You guys know this already- you are far too close to the coal face not to have understood this for quite some time !

 114. Dear friends, this is valuable information. I'm definitely going to try all recommendations shared in the video. I really liked the idea of using question and answers in a forum that could be submitted socially.

 115. 115

  Fantastic video! It's not often an expert will outline a strategy AND the step-by-step tactics to achieve that strategy. Pete's done such a good job of providing value that I will definitely be attending the webinar.

 116. Great video and great stuff from Pete, anybody got any advice on where the best place is to source a VA from?

 117. Absolutely Awesome…

  This is the result of being on top of your game. I have been so overwhelmed these past 2 weeks with actually learning my business's basic. I am an Internet Marketer in the making and I've chosen Article marketing as my specialized market.

  This video was amazing in the area of time saving and effectiveness. Just knowing that there ARE easy ways to be effective and relevant without spending your whole day doing something is refreshing. Spending time in your field and having the attitude of “Path of Least Resistance” can birth these innovative ideas.

  I love watching leaders work. They inspire me! :-) Thanks Peter and thanks Eugene.

 118. Sorry this is *not* the new SEO.

  Having VA's tell you what forums to post on?

  Sorry my noblemen.. you either are digging deep for SEO material and topics or just doing your friend Pete a favor by posting his ideas.

  More constructively, I would think it would be more proactive to amass a network or *training* a squad of team members enlightened to your niche. Have that group, on your company's behest comment, post, and contribute as experts of your 'school of thought'. This would be a more stunning presentation and idea.

  The new SEO is about getting social signals from great work, not from spending 5 minutes a day posting on forums.

  Still love ya, not a hater, just adding to the conversation.

 119. Great information thanks for sharing this wonderful content.

 120. Great Lesson thank you. I'm afraid I can't be next tuesday 13th. I'm in Europe and that's too late for me.

 121. Great stuff, I am really impressed. Showing how pete achieves his strategy on a concerete example was very helpful for me compared to hearing some new theory only. Market leadership is a challenging task to achieve, however striving to get it is even the best way to add value to web and to people using the web to make their lives better. Looking forward to the webinar :-) thanks a lot!

 122. Excellent video, very much looking forward to the next video hacks. I can see massive benefits to this!

 123. So good to see “action steps” we can follow thru on, instead of the usual smoke and mirror stories…
  Meat an' 'taters, every time ;)

  Thanks Eugene, keep 'em comin'

 124. You guys have always provided top-notch software, information and training. See you on November 13.

  Thanks
  J&R Marketing

 125. I watched Rand's video and Leslie's webinar and I agree – there is a lot in common. Rand's video is somehow short to me and doesn't answer all those question I had when I first heard about this “new era”. I'm glad that I've found the original webinar with Rohde. My questions were: can unfair competitor build crappy links to my site and get it penalized, or can someone maliciously use disavow tool to point one's site as spammy to google. Leslie said something very important about the whole thing. That if you do some REAL, valuable marketing on your site, than competitors building crappy links to your site will just waste their time. He also said that google a/doesn't need nobody to point “bad sites” to them as they easily find them themselves b/ assumption that they'll include signals people are sending through disavow in penalizing sites.

  If it will really work as it's supposed to I'm just glad. I sincerily hated whole kaboodle with article building, spinning, backlinking, profile building, spamming blogs. I never participated in it but watched some sites doing this going up in ranks which really sucked. let's hope we're heading towards better times where web is actually built for a user and by a user

 126. 126

  That's astonishing… I've just watched a 10 minute video that suggests I audio record something and get an admin person to transcribe that into words – it takes YOU five mins a day, plus your ADMIN 2 hours – in my book thats 2hrs and 5 mins (seeing as those of us that do this in the real world don't have admin staff) – plus all the time it would take to find the forum posts (on my own)

  Thanks for the thought though.

 127. 127

  Is the complete video ( 90 mins ) from Pete available online somewhere ?

 128. So often I follow links in emails that I get and fail to even click on the videos that are embedded. For this one, I almost did that, and then at the last second I started it playing in a hidden tab. It took 30 seconds in to Pete's portion of the video before I realized this was a must see video. Something that will shift my thinking.

  Well done.

 129. Very Interesting, although what is pete doing IF their are rebuttals to his conversation…???

  Now he is basically stuck in reply hell…

  If anything, PROPS for the syndication idea..

  wont make it to webinar.. I hope you will record it..

  Cheers,

 130. I feel like an idiot for not thinking of that simple solution myself.
  Thanks

 131. So, after all these Google updates and changes we are back to forum commenting. Wow! Frikkin break through!

  How is this so much easier than just following your 4 blogs on Google Reader and typing out your own replies quickly?

  You guys are running out of “excitement” and “breakthroughs” I think.

 132. Great way to speed up forum posting. Looking forward to the webinar.

 133. I love how you explained in great detail about how the new “new SEO” is Market Leadership! This is so true I agree 100% that this is the new way to follow. Be unique, rich, and ultimately written by us as the expert. No more outsourcing people! Do the hard work, and it will pay off!

 134. Great video from Pete and look forward to his pending webinar on the 13th Nov 2012.

  Joe

 135. I really liked this Video for the fact he showed how you can still stay involved in your whole marketing equation. This is extremely useful for people like me that use marketing systems for businesses we run offline.

 136. Ahhhhhhh. That was very efficient. I would've never thought about the audio recording & syndication aspect.

  Can't wait to see the tasty treats that will be in the webinar.

 137. What website did he mention when he talked about syndication? I could not understand what he was saying.

 138. I found Pete's video very helpful, I was actually struggling with forums as it was taking up much of my time. Two thumbs up to noblesamurai for sharing this with us!

 139. Great suggestions. Time management is such a big thing for all businesses.

 140. nice video, learned a few things that may can help me out.

 141. This was great. I'm hoping you're going to be recording the webinar, because it's not at a very good time for me.

 142. Very interesting recording. Going to attend the webinar next week. I like the idea and need to truly take the steps laid out. It makes sense, but I also feel that there is a need to provide good content to an established group and not the newbies.

  The best part of the video is that it got us all to think… how can we differentiate ourselves from the rest of the pack. It is that thinking and also the actions we take that will make us better, as well as our businesses.

 143. 143
  On November 6th, 2012 at 11:50 am
  Henry Bockman said:

  Very interesting video! What I'd like to know is are there any similar methods that can be used for all of the social media sites that are out there? How can you track all of the social media sites for things that you can post on, and what systems are available that will post my comments and posts to as many social media sites as possible easily.

 144. Hi Eugene,
  Thank you for sharing Peters video. It provided some great content and ideas to work smarter…not harder.

 145. Nice video. I learn a lot from this.

  Waiting for your next webinar.

 146. Min hjemmeside er å gi informasjon, råd og opplæring til små bedrifter både online og offline.

  Jeg jobber på fora for å få ideer til mine blogginnlegg og rapporter, men hadde ikke engang tenkt på å få min VA å surfe fora for meg. Jeg bruker hørlig kraftig, så jeg har en transkribering også. Jeg skal høres henne ut for å se om hun er i stand til forum surfe også.

  Flott innlegg Eugene og Pete. Jeg vil definitivt være der til den 13. Nov.

 147. Interessant at den nye seo har så mye til felles med den gamle seo ...

  Jobb faktisk prøver å være en markedsleder i stedet for bare å gi bumph innhold for å få en haug med crappy linker til en like patetisk re-hashet produkt eller ikke så god service!

  Pleier å være enig med andre plakater som fem minutter om dagen gjør forum innlegg er neppe sannsynlig å gjøre noen en markedsleder, men hei - jeg kan ta feil.

  Jeg lurer på hvilken strategi Peter ville foreslå å noen som selger en "ønsker" element som sier - kunst?

  ... Jeg mistenker at svært få kunstelskere holde deg netter prøver å finne ut hvordan å få sine hender på akkurat riktig brikke til å henge over peisen.

  De fleste av de menneskene som henger ut på kunst fora sjelden poste andre enn hvor / hvordan / og til hvem kan jeg selge min kunst spørsmål :)

  ... Og det er definitivt ikke et problem som kan løses med en 30 andre svar i det formatet.

  Selvfølgelig - det er noen tekniske spørsmål - og de fleste kunstnere kan sikkert svare på dem, men jeg er slett ikke sikker på at dette ville resultere i salg og er ikke det det virkelige poenget med det hele.

  Kanskje hacks - som triks - er for barna. Silly kanin!

  Hmmm - nå som ellers husker at annonsen - jeg lurer på?

 148. Kald tupp!

  Si meg, gjør han en artikkel innlegg for hvert spørsmål? dvs. kan si at VA svarte / transkribert 10 spørsmål ... ville du da gjøre 10 artikler (en for hvert spørsmål) og legge det ut på Posterous eller bare en stor artikkel og legge alle 10 spørsmål i en artikkel?

  Thank you kindly!

  Caroline

 149. good, but from France we cannot follow your webinar during the night.
  too bad

 150. Great video thanks Pete, will definetly be watching the webinar.

 151. 151

  Dear Nobles :)

  I live in Hungary so the 8pm US time is not managable for me to take part in the webinar…

  my Q:
  is the webinar going to be uploaded to noblesamurai.com?

  thank you for your kind answer and have a great day y`all!!
  peace&love&unity

 152. Apart from the technique learned that was great!, the main takeout for me was, to achieve 5 minute market leadership is to not over think your responses to forum posts and trust the initial response that comes to mind – will save time and afterall you are a market leader right!

 153. Ed Dale has been teaching Market Leadership for years. And now, it is the clear path to success. Thank you Ed.

 154. Nice one,

  I have heard this before. Though automating the forum posting is something very unique and a new. Takk.

 155. 155
  On November 8th, 2012 at 5:26 am
  DeDe Neill said:

  Once again great content.. Thank you .. I have registered and looking forward to the webinar.

  Can you leave these webinars up, dont pull them down. Sometimes it is necessary to come back and watch again, so much information is given a quick review helps when trying to follow instructions. Leslie R webinar came down too quick, only got to watch half way. It is now been pulled down, is there anywhere we can see it again.

  Looking forward to this webinar.

 156. And the light goes on!
  Brilliant, thanks so much for that great “hack”.

 157. 157

  brilliantly clear and concise content I shall be looking out for the “hacker of the year”.

 158. Flott artikkel. However I believe that more social signals online tied with offline marketing will becrucial for “new SEO”. And who knows what new animal will Google release next? :)

 159. Great news but the time means it will be 1.00am in the UK, please run a replay to all that signed up.
  here's hoping

 160. Loved the video. Great idea! I had gotten Dragonspeak to attempt to something similar, only for content creation for web design clients. However, I could never get it to work right for me and eventually gave up due to time constraints. It also didn't do the manual part of searching for the relevant stuff and sending it to my email, nor posting the stuff for me. Definitely going to implement this strategy in the way presented as well as for content creation for clients that don't have any.

  Thanks!

 161. Great Video on new SEO to come. I will be careful and this video warns and helps me to keep my rank in search engine for my website.

 162. Hello everybody!
  English is not my native language and that's why I missed a lot from Pete's speaking, even after listening such places several times.
  So, could you tell me what software I need to duplicate his method in recording answer and drag-and-drop audio file into e-mail client (I use PC, not Mac!) and what software he using to auto-insert a lines that “this is a audio answer and bla-bla-bla”?

 163. What website did he mention when he talked about syndication? I could not understand what he was saying.

 164. Great useful information once again! Your so right choosing the correct tools (Market Samurai and others) and systems such as Pete's is crucial to online success. I love the business ,but if your not careful you can spend 10-12 hours a day tying to effectively promote a business and still make very little money.

 165. 165

  Interesting video. I am willing to try Pete's ideas and see how they work. I have a Jamaican accent so I'm doubtful I can use Quicktime as Pete did.

 166. If you want to save time, pick a virtual assistant. Should I be impressed? This is totally useless information, and I wonder how replying to forum threads could improve rankings…

 167. Dette er alt bra info, men det var ingen omtale av tilbakekobling.

  Hva linken du la og hvilken form?

  Brand, nøkkelord eller generisk?