En Blueprint for SEO konkurranse analyse

Share-knapp

I det siste har vi fått en rekke e-poster fra folk som ønsker tips om hvordan å analysere SEO konkurranse matrise - så jeg ønsket å dele med deg denne Market Samurai teknikk - fra utenfor Samurai dojo.

Tim Godfrey og Steve Clayton er gutta bak Commission Blueprint - to personer som mange av dere vet allerede.

Selv om vi aldri har nevnt dem før, har tusenvis av Market Samurai brukere vært bruker Commission Blueprint affiliate markedsføring strategi siden det ble lansert rundt et år siden - inkludert noen av våre egne ansatte.

(Og, mens jeg er skamfull for å si det, for en stund de produserte bedre opplæring om hvordan du bruker Market Samurai enn vi produserer selv.)

Snarere enn å se bredt på SEO konkurranse matrise, fokuserer de på tre nøkkelområder som gir dem en god oversikt over styrken av sine konkurrenter.

Her er deres steg-for-steg-strategi (bruker eksempelet ovenfor):

 1. Det første du må se etter er om mer enn en konkurrent har en "Y" (en Ja) i alle YAH, tittel, URL, Desc & Hode kolonner. Hvis det er mer enn ett sted, bør vi passere på dette søkeordet og flytte inn i den neste.
 2. Hvis ingen (og for dette søkeordet er det et "nei"), så må vi se på Pagerank av hver av nettsteder (PR kolonne) og sørg for at det er minst to områder med en Pagerank på 3 eller under i topp 10. I dette tilfelle er det. Faktisk, 8 av dem faller i denne kategorien.
 3. Vi trenger da å se på antall tilbakekoblinger at hver av disse sidene har som peker til dem (BLP) og sjekk at det er to områder med mindre enn 50.

Det er en fin, enkel, repeterbare strategi.

Jeg tok ekstrakt ovenfor fra Tim Godfrey og Steve Clayton "Genererer Affiliate fortjeneste fra gratis Google Trafikk" eBok, som jeg leste denne helgen.

Det er deres en trinnvis teknikk for å fremme tilknyttede produkter med SEO, tar faktiske eksempler fra deres virksomhet (som svinger over rundt $ 7million per år).

Dette eBok er gratis tilgjengelig akkurat nå - men grunnen til at det er gratis er fordi Tim og Steve er å gi det bort som en del av deres Commission Blueprint 2.0 lanseringen (så vil du bli spurt om epostadressen din i bytte for boken).

Hvis du ønsker å få den "Genererer Affiliate fortjeneste fra gratis Google Trafikk" eBook og du føler deg generøs du kan bruke vår private referent linken (og bidra til å finansiere utviklingen av flere Market Samurai godbiter hvis du velger å kjøpe senere fra deres lansering ).

Eller du kan bruke denne direkte link du kan bruke hvis du foretrekker - og vi vil ikke se en krone.

Men uansett, få en kopi av eBok.

Den eBok er genuint innhold av høy kvalitet - de strategier for SEO konkurranse matriseanalyse og velge et domenenavn er metodisk og lett å følge, er informasjonen detaljert nok for deg å sette alt i praksis umiddelbart (med ingen "mangler brikker"), og Jeg liker spesielt deres rask og billig test for å validere trafikk nivåer før de begynner - så det er vel verdt å få en kopi.

Brent

PS - Hvis du ikke har tilgang til SEO konkurranse modul, kan du oppgradere til fullversjonen av Market Samurai her .

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

43 Responses to "En Blueprint for SEO Competition Analysis"

 1. Jeg er en stor fan av denne formler! Jeg har brukt denne formelen siden lene den fra Tim og Steve da jeg fikk deres NicheBluePrint produktet når jeg ønsket å lære e-handel og slippe frakt strategier. Jeg kan bekrefte at denne formelen fungerer! Det har hjulpet meg å velge søkeord som jeg har vært i stand til å rangere godt for i søkemotorene. Resultatene har vært bedre enn jeg forventet å bruke en formel så enkelt.

 2. Hva en flott måte å starte dagen min! Jeg lastet ned affiliate ebook og lese gjennom det! Det fikk god informasjon, presentert i en veldig lett å følge blåkopi. Jeg kan ikke vente med å begynne å bruke den. Informasjonen fyll i en rekke hull som manglet for meg. Det er en svært høy verdi dokument som kan sette nye markedsførere på rett spor, og minne middels markedsførere av noen ting de kan ha glemt eller sluttet å bruke. Blogginnlegget var svært betimelig for meg. Det er den manglende linken jeg trengte. Takk til deg, bigtime!

  Randy.

 3. 3
  den 7 september 2009 kl 02:44
  Charlie Chambers sa:

  Jeg er så glad for å se et par kule ting her ... 1. er at denne ene lille blogginnlegget bekreftet hva jeg tenkte om konkurransen modulen tillater meg å flytte på og dominere mine stikkord og 2. Å her om et annet produkt ved hjelp Market Samurai der virksomheten ...

  Takk så mye Guys,
  Charlie

 4. Great informasjon her! Jeg elsker Market Samurai. Hold denne typen ting kommer !!

 5. Market Samurai jeg fant er god. Jeg finner det gitt instruksjon så informativ som noen av disse 7 millioner dollar business instruksjoner.

  Ive vært med nisje Blue Print for omtrent et år og aldri hørt fra disse gutta siden kjøpe deres produkt. Og den såkalte støtte mindre enn forventet

  Ive aldri sett eller hørt om noen av deres webinar.

 6. John du refererte til at du har vært med Nisje Blueprint for omtrent et år, og at den "såkalte støtte mindre enn forventet". Jeg må være uenig med deg der.

  Støtten gis av både Steve Clayton, Tim Godfrey, og deres støttepersonell er hendene ned en av de beste i bransjen. Jeg ønsker ikke folk å feiltolke innlegget ditt.

  De tilbyr overlegen støtte!

 7. Takk for å bringe dette til vår oppmerksomhet. :-) Her er en annen en jeg snublet over nylig:

  http://vincesamios.com/internetmarketing/reading-the-market-samurai-seo-konkurranse-matrise

  Også, 7, tror jeg.

 8. Utmerket. Jeg har alltid litt lurt på om jeg gjorde en god jobb å gjøre SEO konkurranse analyse. Takk gutter for å forenkle det for oss.

  Forresten, jeg har en funksjon forespørsel. En ting jeg gjør er å lage en Master Keyword List (MKL) eller en liste over søkeord som jeg har forsket på og bekreftet å være stor for å optimalisere nettstedet mitt for. Ville det ikke være flott om, i løpet av forskningsprosessen, jeg kunne "krysse av" søkeordene som jeg har gjort SEO Comp analyse på? Det vil bare være mer praktisk for brukerne. På den måten kan vi legge alle gode søkeord på ett sted, forkaste no-go søkeord, og deretter begynne å skrive artikler om hvert søkeord på vår MKL.
  Bare et forslag ... ;)

 9. 9
  den 7 september 2009 kl 04:41
  En annen John sa:

  Først John, støtte fra Nisje Blueprint og forum er veldig bra.
  Billett Support har alltid svarte raskt på alle spørsmål jeg har hatt, og hvis du er en bruker av NB deretter PDF-er vil ha lenkene for å støtte.

  Hvis du ikke er registrert på forumet, kan du gjøre det på:
  http://www.blueprintcentral.com

  Og nei, jeg jobber ikke for dem, men respekterer hva de gjør og deres integritet, som i virksomheten av røyk og speil selgere, er vanskelig å finne.

  John

 10. Hi Guys

  Enda en gang, til god ærlig informasjon forbedre seo på nettstedene vi setter opp.

  Takk

 11. Brent, nok en gang, dere bevise at du og MS regelen!

 12. Veldig kult Brent, kan ikke vente å gå til MS og sjekk ut SEO komp for mine nisjer som bruker denne blåkopi.

  BTW, jeg fikk min gratis rapport via din private referent lenke ;-)

 13. Denne strategien fungerer bra. Det er en prosess som hvis de følges du kan finne gode søkeord for å jobbe i løpet av minutter. Takk!

 14. Hei, takk mye for ekstra opplæring. Skal sjekke det ut ...

 15. Kan ikke gå forbi denne opp. Lyder, stor. Ah, Mike, jeg ser du legger inn også! LOL. Snakk til deg senere.

 16. 16
  den 7 september 2009 kl 19:59
  Tony Frost sa:

  Flott pekeren Brent!

  Interessant å merke seg at DMOZ kolonnen ikke er gitt mye vekt i posten.

  Adios

 17. Takk for heads up - Jeg har nettopp lastet ned boken om din link - ikke sikker på om jeg skal kjøpe noe - så du kan ikke få noe provisjon - men du kan få noen gode Karma fra dem

 18. Det er flott. Jeg var bare lære å bruke Market Samurai forskning hvordan å finne de rette søkeordene, inkludert vilkår for konkurrentenes nettsteder. Takk for informasjonen.

 19. Takk for å peke meg til Kommisjonen Blueprint rapporten. Nå har jeg noen nye ideer for bruk av Market Samurai!

 20. Gold - rent gull!

  De har også en veldig ryddig, rask og skitne billig måte å teste Adwords også - å laste ned denne pdf er en absolutt * må *.

  Takk Brent!

 21. MS og Nisje Blueprint er kjempebra! Steve og Tim er den beste i bransjen (jeg har prøvd mange andre programmer) og deres programmene koster bare pennies for hva de levere for mye! Jeg har aldri måtte vente mer enn kanskje 3 timer for et personlig svar fra noen av de sentrale aktørene der. Hvis bare vi kunne klone dem!

  Vet ikke hvordan noen kunne ha vært en del av NB siden i fjor siden det bare ble utgitt for første gang knapt åtte måneder siden. Hvis du ønsker å lykkes på internett NB og MS sammen er en vinnende kombinasjon.

  Takk for innlegg!

 22. Flott posting Brent. Dette er hva jeg vil. Hold informere oss relatert til hvordan du bruker MS effektivt

 23. Jeg er en hugh fan av Steve og Tim og deres trening er enestående i klarhet i videoene og metoder som de bruker. Stor for å dele det med resten av MS fellesskap.

 24. 24

  Som en "nybegynner" Jeg føler meg veldig heldig som har kommet over både Market Samurai og Commission Blueprint ganske nylig. Jeg er imponert over kvaliteten på opplæringsvideoer og gullgruve av ressurser på begge områdene, og integriteten til alle involverte. (På 09/09/09 Steve og Tim lansering "Commission Blueprint 2.0" som lover å være awesome.) Takk til dere i Australia for å sette sammen et førsteklasses team! Jeg ser frem til å gjøre masse penger med din hjelp!

 25. Hei, har nettopp kjøpt hele produktet, og det er fantastisk. Sparer oss så mye tid og resultatene at det dukker opp er super. Love it.

 26. 26
  den 10 september 2009 kl 06:05
  tomartomartini sa:

  takk igjen Brent


  Joe svarte:

  Hvordan er dette SEOT beregnes og hvor nøyaktig er dataene?

  Hva er fordelen med å bruke den over standard antall searchs per måned for et søkeord?

  Takk
  Joe


  Brent Hodgson svarte:

  Sjekk ut denne siden (forrige blogginnlegg her):
  http://www.noblesamurai.com/blog/keyword-research/keyword-search-verktøy-1032

  # 21 går i detalj om det.

  Brent

 27. [...] Strålende innlegg av Eric Gehler i denne tråden: Side Og Domain Tilbakekoblinger og dette blogginnlegget: En Blueprint for SEO konkurranse analyse | Noble Samurai er virkelig interessant om emnet. Gjennom årene har det har vært noen svært interessante 30DC TV [...]

 28. [...] De gjør) - men hvis du ønsker en rask ekstrakt og eksempel fra boken, jeg blogget om det nylig: En Blueprint for SEO konkurranse analyse | Noble Samurai [...]

 29. [...] Her er link til Brent post [...]

 30. 30
  den 16 september 2009 kl 10:43
  tomartomartini sa:

  Commission Blueprint: Jeg kjøpte denne på 17. [brent linken over]

  .after nedlasting eBok ... im i modal tre på denne tiden la meg

  oppfordrer deg til å kjøpe hvis din på gjerdet om det: hvis din liksom

  starter ut så ville jeg foreslå dette er en må ha som du vil ha

  1] der "tilbudet evalueringsverktøy" [enkel å bruke] "dette handler om tilbud som du kan * se * vil gi deg penger {mine ord}

  2] praktisk tilnærming til å gjøre deg gode penger

 31. [...] For er nettsteder som har en Y for alle av: YAH Tittel URL Desc Leder Det er skrevet om her: En Blueprint for SEO konkurranse analyse | Noble Samurai Jeg ser også ut om det er mange steder i toppen ti med svært høy (pinky rød) BLP. Som for [...]

 32. Hei Brent, er dette en stor post og takk for påpeke CB. Jeg har ett spørsmål på dette tipset:

  "1. Det første du må se etter er om mer enn en konkurrent har en "Y" (en Ja) i alle YAH, tittel, URL, Desc & Hode kolonner. Hvis det er mer enn ett sted, bør vi passere på dette søkeordet og flytte inn i den neste. "

  Hvorfor er det begrense ett kontra to? Hvorfor ikke to eller flere? Bare nysgjerrig.

 33. [...] At du er pre-advart, ta en titt på de to avsnittene under matrisen vist på denne siden: En Blueprint for SEO konkurranse analyse | Noble Samurai __________________ Isha "Vi spør oss: Hvem er jeg til å være strålende, nydelig, talentfull, [...]

 34. [...] En Blueprint for SEO konkurranse analyse [...]

 35. [...] Det bedre, men det er ikke det som skal til. - Jeg fant dette rådet (etter SEO Matrix pic): En Blueprint for SEO konkurranse analyse | Noble Samurai Bør jeg følge det? Takk på forhånd, [...]

 36. Hei,

  Bare en ting forundrer meg - gjør det ikke noe å si hvorvidt de to sider (ikke siden) med en PR på 3 eller mindre er de samme som de to med 50 eller mindre koblinger?

  Hvis lave PR sider hver har mange tusenvis av linker og sider med mindre enn 50 koblinger har PR-verdier på 6 eller mer, er ikke outranking noen av dem kommer til å være veldig vanskelig?

  Med vennlig hilsen
  Tony


  Brent Hodgson svarte:

  I noen tilfeller, potensielt ja.

  Men husk det er 2 ting som du ser på her - kvaliteten på linkene, og mengden av lenker. (PR er et mål på kvalitet eller verdien av koblinger, og BLP er et mål på den mengde eller antall koblinger.)

  Et nettsted kan ha hundrevis av verdiløse backlinks, eller til spam-linker, og se disse lenkene ikke påvirke sine rangeringer. Og med en håndfull av høy kvalitet backlinks, kan du vanligvis rangeres foran disse nettstedene.

 37. [...] Tag. - Det er noen smarte små SEO konkurranse matrise retningslinjer på følgende nettside: En Blueprint for SEO konkurranse analyse | Noble Samurai se like under matrise på den siden. Du vil merke at din matrise svikter på # 3 i de [...]

 38. Jeg tror blåkopi formelen er stor. Nå, hvis du kunne legge nisje indikator farger (for eksempel i mikro nisje Finder) som ville være enda bedre.

  Hvorfor? For nå må jeg se om hvert søkeord passer inn i formelen. Hvis jeg har mange søkeord, tar det mye tid. Hvorfor ikke legge de indikatorene på toppen av tabellen, slik jeg ser legge et blikk hvis søkeordet er egnet eller ikke (i henhold nisje formel, selvfølgelig)?

  Bare en idé. Hvis fargen indikerer, sier gul og spesielt grønt, må du grave videre, men hvis det viser rødt, vet du at søkeordet er sannsynligvis ikke egnet i henhold til regler og blåkopi formel skissert i dette innlegget.

  Jeg er klar over at du må vurdere hvert punkt, men hvis du velger å gå etter formelen, ville en fargeindikator bidra til å få fart på sakene.

 39. Hei folkens, takk for gratis eBok etter kommentarene her kan jeg sjekke ut hele blå ut. Eneste problemet er med markedet samurai jeg føler som om jeg har fått alle verktøy jeg trenger. takk

 40. Jeg har en veldig kraftig forslag:

  Hva om du hadde det at etter seo konkurranse analyse var ferdig og du ser alle de røde, grønne og gule, har du en melding popup som sier "Sjansene for vurdering Nr 1 for dette søkeordet basert på tilgjengelige data er __%. Dette er en (lett) eller (vanskelig) ord å rangere for "

  Dette vil tillate deg å analysere måten raskere og gir mulighet for mer effektivitet, og vil definitivt hjelpe noobs.

  Bare mine 2 cents