Rank Tracker Update

Del Button

Hei Alle,

Dette er bare en fremgang oppdatering på den nye Rank Tracker rask ...

1218 Market Samurai eierne har testet den nye Rank Tracker:

Takket være de 1218 Market Samurai eiere som sjenerøst har tatt tid ut av planene sine for å teste den nye Rank Tracker - beta-programmet har vært en stor suksess!

Så langt har vi mottatt over 550 e-poster jam-fullpakket med positive kommentarer og handlekraftige tilbakemeldinger, at vi jobber hardt for å innlemme ... Og vi er veldig nær ferdigstillelse.

Våre Betatestere bare elsker den nye Rank Tracker! Her er bare noen få av de nye Rank Tracker funksjoner som brukerne våre er begeistret:

 • Automatiske ukentlige oppdateringer: Ikke lenger har du må huske å sjekke rangeringen hver uke, og deretter manuelt klikk oppdatere knappene for å hente nye ranking data. Nå kan du bare lene deg tilbake og slappe av som vår nye Rank Tracker oppdaterer automatisk kampanjene for deg hver uke, uten at du trenger å løfte en finger.
 • E-postvarsler: Ikke bare oppdatere den nye Rank Tracker kampanjene automatisk hver uke, også sender det deg en e-post så snart din vurdering av data har blitt oppdatert. Så du kan nå fokusere udelte oppmerksomhet på virksomheten, til din e-postmelding kommer.
 • En enklere grensesnitt: I motsetning til den gamle Rank Tracker, som druknet deg i et hav av tall, gjør vår nye Rank Tracker enkle nytt grensesnitt analysere rangeringen en lek - spesielt hvis du administrere flere nettsteder, søkeord og kampanjer alt på samme tid.

... Og her er bare noen av tilbakemeldingene vi har fått for den nye Rank Tracker ...

"LOVE LOVE LOVE det faktum at den sporer rang automatisk bak kulissene. Dere har gjort denne til noe virkelig stort. "Craig Harte

"Jeg elsker absolutt den nye Rank Tracker, og vil fortsette å være en Noble Samurai kunde for livet." Jeff Monson (JLM Merchandise Support Team)

Når kan du få hendene på The New Rank Tracker?

Med over 60.000 Market Samurai eiere er ivrige etter å få sine hender på den nye og forbedrede Rank Tracker, ønsker vi å være sikker på at det er 100% fast, og vil gi deg en god brukeropplevelse.

Dette betyr at vi trenger å innlemme så mye av vår Beta Tester tilbakemeldinger til vårt produkt som mulig før vi går live. Den gode nyheten er at vi er bare en uke eller to fra å fullføre de siste par viktige tilbakemeldinger elementer på listen.

Men fordi Rank Tracker gir ukentlige oppdateringer, trenger vi også å sette av minst to eller tre uker planlagte rangerings oppdateringer til å passere, for å sikre våre Beta testere har en sjanse til å teste disse siste endringer før vi ruller det ut for alle.

Så basert på disse anslagene, er vi i ferd med sikte på et offentlig utgivelse rundt midten til slutten av juli, men dette kan endre seg avhengig av hva våre Betatestere si - selvfølgelig.

I mellomtiden Her er en rask "sniktitt" Into The New Rank Tracker

Du kan administrere flere kampanjer samtidig

Med den gamle Rank Tracker, ble rangeringen data lagret i din Market Samurai prosjekt fil på datamaskinen din. Dette betydde at hvis du klarte mer enn én kampanje, ble du tvunget til å stenge ned og re-åpne hvert prosjekt fil hver gang du ønsket å gå gjennom en annen kampanje.

I den nye Rank Tracker dataene er nå lagret i skyen, i stedet for clogging opp prosjektfiler, noe som gjør dem treg å laste, og tungvint å bytte mellom. Dette betyr at du kan nå vise alle dine nåværende Ranking kampanjer i én enhetlig kampanje panel, uten å måtte bytte mellom forskjellige Market Samurai prosjektfiler.

Screenshot of campaigns panel in Market Samurai's New Rank Tracker module

Du vil motta Ranking Oppdater e-postvarsling

I det siste, hver gang du ønsket å se de nyeste rankingen, måtte du åpne opp Market Samurai, klikker du på en oppdatering knappen, og deretter vente tålmodig mens det sakte samle dine data.

Med den nye Rank Tracker, er rangeringen oppdateres automatisk for deg hver uke, uten at du selv trenger å forlate datamaskinen slått på. Og det andre er det ferdig henter dataene dine, vil vi sende deg en e-post for å fortelle deg at din nye ranking informasjon er klar til visning.

Dette betyr at du kan nå bare lene seg tilbake og slappe av før du oppdaterer e-post ankommer.

Screenshot of Market Samurai's New Rank Tracker update notification email

Vis din Forrige rangering posisjon på et øyeblikk

Det har alltid vært litt vanskelig å finne ut nøyaktig hvor mange ranking steder du har vunnet eller falt siden forrige ranking oppdatering. Du må åpne opp en graf over rangeringen historie og tolke datapunkter for å forstå hva som egentlig skjer.

Den nye Rank Tracker gjør det mye lettere å se nøyaktig hva endringen til rangeringen har vært. Du kan nå bare hold musen over din nåværende rangering posisjon, og en pop-up boks vil vises for å vise deg hvor mye den har flyttet.

Dette gir deg umiddelbar tilgang til nøyaktig den informasjonen du trenger, akkurat når du ønsker det.

(På bildet under kan du se at rangeringen siden har falt fire posisjoner, til sin nåværende plassering i posisjon fem.)

Screenshot of the ranking results in Market Samurai's new Rank Tracker module

Øyeblikksbilder av søkeresultatene Hvor rangeringen ble funnet

Market Samurai Rank Tracker har alltid tillatt deg å vise siden hvor din rangering data hadde blitt funnet, ved å lagre nettadressen til søket det pleide å finne din rangering.

Men på grunn av økningen av "lokalisering" og "personalisering" i søkeresultatene, har dette ført til at flere og flere brukere var rapportering uoverensstemmelser mellom de resultatene de så i Rank Tracker, og hva de så da de klikket seg gjennom å se på siden i en nettleser.

I den nye Rank Tracker sparer vi et øyeblikksbilde av hver side der rangeringen ble funnet, så vil du alltid være i stand til å se de nøyaktige resultater som Market Samurai brukes til å vise rangeringen.

A screenshot of the search result page where your ranking was found

Hva om gratis 50 søkeord Plan, og levetiden 50% rabatt på alle Higher Søkeord planer? Har jeg gått glipp av noe ennå?

I tidligere blogginnlegg detaljert vi et spesialtilbud for eksisterende Market Samurai og Artikkel Samurai eiere som inkluderte en gratis 50 søkeord Rank Tracking plan, og levetid tilgang til en 50% Half-Price rabatt til hele vårt utvalg av høyere søkeord planer.

Som vi er fortsatt noen uker unna å lansere den nye Rank Tracker vi vil også være å utvide fristen også.

Dette tilbudet vil starte så snart det nye Rank Tracking system går live (rundt midten til slutten av juli), og vi sender deg tre påminnelse e-post slik at du vet nøyaktig hva du må gjøre for å dra nytte av det.

Du kan være lett å vite at du vil motta masse varsel for å kreve din gratis 50 søkeord plan, og låse i din levetid rabatt på alle høyere søkeord planer før dette tilbudet utløper.

Vær på utkikk etter din "Rank Tracker er LIVE" Varslings e-post ...

Husk å holde et øye ut i løpet av de kommende ukene for 'Rank Tracker er LIVE' varselmeldinger for å sørge for at du ikke går glipp av en gratis 50 søkeord plan, og din levetid 50% halv pris rabatt på all høyere søkeord planer.

Snakk Snart
Eugene Ware
CEO Noble Samurai

Eugene har skrevet 18 innlegg (er) for Noble Samurai

16 Responses to "Rank Tracker Update"

 1. Jeg liker den nye rang tracker i teorien, men jeg er ikke ser noe i poitions som skjermbildet over å se en rask oversikt. Mine er helt tomme siden det nye programmet begynte. Noen av mine webadresser er bare sporing i en søkemotor og ikke viser historiske data. Jeg fortsetter håper disse problemene vil bli korrigert neste gang jeg logger på. Er dette bare meg eller er andre opplever dette også?


  Support svarte:

  Hei Jamie,

  Takk for ærlige tilbakemeldinger. Jeg har opprettet en støtte billett for deg, og jeg vil jobbe med deg for å løse eventuelle problemer du har. Det kan være at du har funnet en liten bug som vi har savnet!

  Skål,
  Tom

 2. Flotte greier, spesielt tillegg av hvor mange steder de har endret og skjermen snap shot.

  I rettferdighet, var jeg Incognito modus på Chrome-nettleseren og finne svært liten forskjell mellom det og Market Samurai. De som var ute ble vanligvis ranking høyere enn rapportert - som er alltid en fin ting å finne ;)


  Stuart Wooster svarte:

  * Jeg skulle sjekke bruker inkognitomodus

 3. 3
  den 25 juni 2012 på 20:52
  RichCederberg @ AlbuquerqueRealEstate sa:

  God jobb Market Samurai disse oppdateringene høres veldig spennende! Du har alltid vært min favoritt verktøy basert på din lett å lese, lett å fordøye rask og enkel informasjon, og med disse endringene vil det bli enda enklere!

 4. Disse nye justeringer kommer til å gjøre livet så mye enklere. Enda en grunn til å bruke Market Samurai!

  Takk,
  AJ ..

 5. 5
  den 25 juni 2012 11:40 pm
  Robert Worstell sa:

  Ville bare gi deg en stor takk for alt dette store arbeidet. Ditt bidrag til å gjøre ranktracking tilgjengelig og brukervennlig for alle har til å rangere som en av de største betal-det-forward verdier tilgjengelig i dag! Jeg har vært-det-gjort-det med ulike ranktracking programmer, og å ha noen kjøre disse på mine vegne gjør hele forskjellen i verden. Og nå kan jeg konsentrere meg om hva nettstedet mitt er og kan være rangeringen for i stedet for bare shotgunning min innsats og håper at noe pinner (å blande metaforer). Takk igjen!

 6. Jeg har testet den nye Rank Tracker, og jeg liker det så langt, especialy fordi nå kan jeg se alle de spores søkeord på samme sted, uten å måtte åpne forskjellige Marketing Samurai prosjekter.

  Jeg har jeg ville elske å ha i funksjonen vil være muligheten til å eksportere historiske data. Noen sjanse for å ha den med neste oppdatering?


  Support svarte:

  Hei Sorina,

  Eksport historiske data er på vår liste over nye funksjoner, som vi vil begynne å implementere en gang kjernefunksjonaliteten er 100% fast.

  Skål,
  Tom

 7. Jeg trodde vi hadde den nye rang tracker ... eller er jeg på beta plan? Har jeg allerede hevde min 50 gratis? Hmmm. Vel, uansett hva jeg fikk, jeg bruker det og elsker det. Jeg kom akkurat nå min "ny rangering data" e-post. Jeg må gå og se hvordan jeg gjør!


  Support svarte:

  Hei Dr. Haley,

  Hvis du bruker den nye Rank Tracker vil du være en del av beta testing, og du vil allerede har låst i dine 50 gratis søkeord.

  Glad for å høre at du elsker det :)

  Skål,
  Tom

 8. Hi Guys

  Dette ser alt flott :-)

  Par ting, jeg har aldri vært i stand til å komme inn i Beta som det står at det er stengt. Selv før i slutten av mai?

  Andre jeg har både artikkel og Martet Samurai, jeg håper derfor at jeg får dobbel tildeling i min konto for antall søkeord som jeg kan ha i min GRATIS konto

  Vennligst informer ...

  Takk

  Brian

 9. Spesielt hyggelig blogginnlegg - thx!

 10. Jeg var ikke en del av beta program for rang tracker, men jeg gleder meg til det. Rang tracker er en av de beste funksjonene i Market Samurai. En av mange jeg kan legge til. Ser frem til det.

 11. Ny funksjon folkens. Det er definitivt en stor forbedring over den gamle grensesnittet.

 12. Jeg er for tiden en betatester av din nye rang tracker verktøyet og mens det var litt buggy i starten, er det definitivt å komme dit nå.

  God jobb folkens! :)