New Rank Tracker Is LIVE, but you must activate it today…

Share-knapp

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE I dag har vi noen gode nyheter: Etter mange lange uker med koding (og over 80.000 linjer med ny kode) vi er veldig glade for å avsløre din New Rank Tracker System til deg ...

Og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!

Nå er det massevis av informasjon i dette blogginnlegget, men jeg ønsket å være så grundig som mulig for å sikre at du er i stand til å komme i gang med den nye Rank Tracking systemet raskt og enkelt. I dagens blogginnlegg skal jeg avsløre:

 1. Tre flotte nye funksjoner du får med din nye og "forbedret" Rank Tracker
 2. Hvordan komme i gang med den nye Rank Tracker i fire enkle trinn
 3. Hvordan du kan kreve din gratis 50 søkeord Rank Tracking plan (verdi på opp til $ 22,50 per måned) ved å aktivere Rank Tracker før midnatt (Pacific Standard Time) fredag ​​3. august
 4. Slik låser i din levetid tilgang til 50% Half-Price rabatt på alle høyere søkeord Rank Tracker planer ved å aktivere Rank Tracker før midnatt (PST) fredag ​​3. august
 5. Hva er unikt med vår New Rank Tracker tjenesten? Og hvordan det kan sammenlignes med konkurransen
 6. Hva du trenger å gjøre i dag ...

VIKTIG: Du må aktivere Rank Tracker modul I dag (eller før midnatt (PST) fredag ​​3. august) for å sikre din gratis 50 søkeord hvitt belte plan, og lås i din levetid 50% halv pris rabatt på alle våre høyere søkeord planer.

Husk, dette er et eksklusivt tilbud for eksisterende Market Samurai (og artikkel Samurai) kunder, og vil utløpe ved MIDNATT (PST) fredag ​​3. august. Etter denne dato GRATIS hvitt belte plan vil bli redusert til 10 søkeord, og de høyere søkeord planer vil bytte til detaljhandel priser, og doble i pris.

Ok, det er mye å dekke, så la oss komme i gang.

Som eier av Market Samurai (eller artikkel Samurai) du er seriøs om SEO. Du forstår at du kan forbedre rangeringen, må du først å spore dem.

Som du kanskje vet, for noen måneder siden, Google har gjort en stor endring som sterkt påvirket Rank Tracker-modulen i Market Samurai og artikkel Samurai. Som et resultat det har vært nødvendig å gjenoppbygge Rank Tracker fra bunnen av ...

Her er bare 3 av de nye funksjonene du får i de nye og "forbedret" Rank Tracker ...

Hvis du husker å bruke den gamle Rank Tracker, vil du huske hvor frustrerende det var å hente data.

Hver gang du ønsket å sjekke rangeringen du måtte åpne opp markedet Samurai eller artikkel Samurai, manuelt klikke på en knapp, og deretter twiddle tomlene mens ranking data ble samlet inn.

Hvis du hadde mer enn noen få prosjekter, kan denne prosessen ta flere timer. Vel, det var den "gamle Rank Tracker" ...

Her er hva som er nytt med New Rangeringen Tracking System:

 • Automatiske ukentlige oppdateringer: Ikke lenger har du å huske å sjekke rangeringen hver uke, og deretter manuelt klikk oppdatere knappene for å hente nye ranking data. Nå kan du bare lene deg tilbake og slappe av som vår nye Rank Tracker oppdaterer automatisk kampanjene for deg hver uke, uten at du trenger å løfte en finger.

 • E-postvarsler: Ikke bare oppdatere den nye Rank Tracker kampanjene automatisk hver uke, også sender den deg en e-post så snart din ranking data har blitt oppdatert. Så du kan nå fokusere udelte oppmerksomhet på virksomheten, til din e-postmelding kommer.

 • En enklere grensesnitt: I motsetning til den gamle Rank Tracker, som druknet deg i et hav av tall, gjør vår nye Rank Tracker er enkelt nytt grensesnitt analysere rangeringen en lek - spesielt hvis du klarer flere nettsteder, søkeord og kampanjer alt på samme tid.

Og fordi de nye Rank system for sporing kilder ranking data fra pålitelige tredjeparts leverandører, er det mer stabilt enn noen gang før.

Hvordan komme i gang med Rank Tracker I 4 enkle trinn

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai og oppdatere til den nyeste versjonen

  1. Åpne det første prosjektet du ønsker å laste opp til New Rank Tracker

  1. Klikk på Rank Tracker Module for å aktivere din gratis 50 søkeord hvitt belte plan

MERK: Din vindu av muligheter til å låse inn en gratis 50 søkeord hvitt belte plan stenger på fredag ​​3. august. Hvis du ikke ønsker å gå glipp av en gratis 50 søkeord hvitt belte plan, må du aktivere din Rank Tracker modul nå. For mer informasjon om din gratis hvitt belte plan, holde lesing ...

  1. Last opp din historiske Rank Tracker data til nettskyen

Hvordan kreve din gratis 50 Søkeord Rank Tracking Plan (verdi på opp til $ 22,50 per måned) ved å aktivere Rank Tracker Før fredag ​​3. august.

Vår store håp var at vi ville være i stand til å tilby en GRATIS rang sporing plan for eksisterende eiere av både Market Samurai og artikkel Samurai. Vi ønsket å sikre at så mange av våre kunder som mulig ville være helt uberørt av endringene som følger av Google.

Så vi analyserte bruksmønster av våre nåværende kunder, og forhandlet aggressivt med over et dusin ranking dataleverandører for å forstå:

 1. Hvis en GRATIS plan var enda økonomisk mulig; og
 2. Hva en GRATIS plan vil omfatte for våre eksisterende brukere

Den gode nyheten er at vi vil være i stand til å tilby en stor gratis 50 Søkeord plan for alle eksisterende kunder av Market Samurai og artikkel Samurai.

Analyse av vår rangering bruksdata gjennom det siste året, avslørte følgende bruksmønster for våre nåværende kunder:

92% spor mindre enn 50 søkeord
7% sporet mellom 51-500 søkeord
1%-sporet over 500 søkeord

Så, som du kan se, overstiger vår GRATIS 50 søkeord plan behovene på over 92% av våre eksisterende kunder. Hvilket betyr at hvis du er en del av dette flertallet som spore mindre enn 50 søkeord, vil du få nytte av helautomatisk rang sporing (der vi ser opp rangeringen for deg automatisk hver uke), og vil ikke måtte betale en krone for det.

Men det er noen viktige ting å merke seg:

  1. Mens den frie planen vil være gratis for deg, er det ikke gratis for oss - Vi skal betale tusenvis av dollar hver måned, på dine vegne, for å garantere for disse gratis planer. Vi har satt FREELINE på et nivå som bør tilfredsstille de aller fleste brukerne (mer enn 92%), mens innstillingen mengden av kontanter som vi trenger å utlegget hver måned for våre kunder til et bærekraftig nivå. Vær trygg, vil dette ikke konkurs oss, men det er viktig å dele det som vi skal fotfeste regningen for disse gratis kontoer, måtte vi trekke grensen et sted, og en 50 søkeord plan slår en balanse av å møte de aller fleste av brukerens behov, samt forvalte våre løpende kostnader.

  1. Dette tilbudet vil kun være tilgjengelig for eksisterende Market Samurai (og artikkel Samurai) eiere, eller alle som kjøper Market Samurai før fredag ​​3. august - Som våre eksisterende kunder og testbrukere er de som vil bli mest berørt av endringene, dette tilbudet vil kun være tilgjengelig for eksisterende eierskap base - noen som har en full versjon av Market Samurai eller artikkel Samurai, samt noen av de aktuelle testbruker som oppgraderer til fullversjonen før fredag ​​3. august.

  1. Etter fredag ​​3. august, vil GRATIS plan for eventuelle nye kunder av Market Samurai slippe til 10 søkeord per måned - Ettersom det er en betydelig løpende kostnader i å gi disse gratis planer, er den 50 søkeord gratis plan kun tilgjengelig for eksisterende eiere ( og alle som oppgraderer til fullversjonen før fredag ​​den 3. August.With enn 63 755 kunder, kan du begynne å forstå hvorfor gi denne GRATIS plan vil koste oss tusenvis av dollar per måned.

   Det er derfor vi kan bare gjøre dette tilbudet tilgjengelig for eksisterende kunder. Fremtidige kunder vil være begrenset til en 10 søkeord / mnd plan.

 1. Dette GRATIS 50 søkeord plan tilsvarer BETALT planer som koster opp til $ 22,50 i måneden - Vi har gjort en grundig analyse av konkurransen i rang sporing serviceplass. De fleste rang sporing tjenester ikke klarer å gi en GRATIS plan i det hele tatt, og har en minimum startpris på $ 29 til $ 49 i måneden bare for å registrere deg. Dette blir tilfelle, er den faktiske verdien til deg for en sammenlignbar 50 søkeord plan hvor som helst mellom $ 5 til $ 22,50 per month.Only eksisterende kunder, og de som kjøper fullversjonen av Market Samurai før fredag ​​3. august, vil ha rett til dette gratis 50 søkeord plan - som gir opp til $ 22,50 per måned for søkeord ranking sjekker, GRATIS.
Free 50 keyword white belt plan

Krev din gratis 50 søkeord hvitt belte plan ved å aktivere din Rank Tracker Module nå. Husk, dette er et eksklusivt tilbud for Market Samurai og artikkel Samurai eiere, og utløper ved MIDNATT (PST) fredag ​​3. august.

Etter denne dato gratis søkeord plan vil bli redusert til bare 10 søkeord.

For å aktivere din Rank Tracker modul og kreve ditt gratis 50 Søkeord Plan:

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai, og oppdatere til den nyeste versjonen

 1. Klikk på fanen Rank Tracker Module, og en gratis 50 søkeord hvitt belte plan vil automatisk bli aktivert. (For mer informasjon om hvordan du kommer i gang med den nye Rank Tracker Klikk her )

Slik låser i din levetid 50% Half-Price rabatt på alle Rank Tracker Høyere Søkeord Planer

Vår rangering bruksdata analyse viser at vår 50 søkeord plan vil være mer enn tilstrekkelig i over 92% av våre kunder.

Men hvis du er en av dem som er i 8% av brukere som sporer mer enn 50 søkeord, så vi vil være sikker på at vi ser etter deg også.

Før jeg avslører hva prisingen planene er, er det viktig å vurdere konkurransen og se hva de billigste tilgjengelige alternativene er på markedet for å spore mer enn 50 søkeord på en ukentlig basis:

Konkurrent

A

B

C

D

Billigste 50+ søkeord plan

$ 49 / måned

$ 24 / måned

$ 19 / måned

$ 99 / måned

Nøkkelord spores

250

100

100

1000

Pris / Søkeord

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Så, hvis du trenger å spore mer enn 50 søkeord deretter den billigste plan fra konkurrerende tjenester begynner på $ 19 / måned, og du kan betale så mye som $ 99 / måned!

Selv om dette kan virke som mye, er det gode grunner for prisen. Det er harde kostnader til å gi en infrastruktur for å sjekke et stort antall søkeord.

Når du gjør vår analyse og prismodell har vi to klare fordeler fremfor våre konkurrenter:

  • De fleste konkurrentenes pris er rettet mot SEO byråer - selskaper med dype lommer. Byråer ofte betalt hundrevis eller tusenvis av dollar til sine egne kunder hver måned, og kan derfor råd til å betale betydelige beløp hver måned for å få sine søkeord rangeringer oppdatert for them.Agencies administrere flere kunder - som trenger å spore hundrevis eller tusenvis av søkeord hver måned. Prisstrukturen av planene i dag tilbys i markedet gjenspeiler dette behovet. Unfortunately, this puts it beyond the reach of many small online business owners, particularly if they only need to track a few hundred keywords.

 • Most of our competitors serve a relatively small client base of SEO Agencies – and so are unable to spread their infrastructure costs across tens of thousands of users as we are.

Vi vet hvem våre kunder er, og de er veldig forskjellige fra SEO byråer! Mens vi har noen etater og SEO konsulenter som bruker vår programvare, de fleste av våre brukere er små elektroniske bedriftseiere som ikke har hundrevis av dollar per måned å bruke på å spore sine rangeringer.

Vi har tatt dette behovet i betraktning når man kommer opp med våre egne rang sporing planer.

For å sikre at eksisterende kunder får best mulig avtale, tilbyr vi to sett av planer:

 1. Planer for våre eksisterende kunder (eller nye kunder som kjøper før fredag ​​3. august).
 2. Planer for nye kunder som kjøper etter fredag ​​3. august

Her er en liste over hva våre planer vil være for Noble Samurai Rank Tracking tjeneste:

Rank Tracker Plan

Spesial Eksisterende
Kunde Priser

) (Registrer deg innen fredag ​​3. august)

Retail Priser


) (Registrering Etter fredag ​​3. august)

Hvit Belt

Nøkkelord: 50
Pris / Måned: GRATIS
Pris / Søkeord: ZERO
Nøkkelord: 10
Pris / Måned: GRATIS
Pris / Søkeord: ZERO

Yellow Belt

Nøkkelord: 100
Pris / Måned: $ 5
Pris / Søkeord: $ 0,05
Nøkkelord: 100
Pris / Måned: $ 10
Pris / Søkeord: $ 0,10

Orange Belt

Nøkkelord: 200
Pris / Måned: $ 10
Pris / Søkeord: $ 0,05
Nøkkelord: 200
Pris / Måned: $ 20
Pris / Søkeord: $ 0,10

Blå Belt

Nøkkelord: 500
Pris / Måned: $ 25
Pris / Søkeord: $ 0,05
Nøkkelord: 500
Pris / Måned: 50 dollar
Pris / Søkeord: $ 0,10

Brown Belt

Nøkkelord: 1000
Pris / Måned: $ 40
Pris / Søkeord: $ 0,04
Nøkkelord: 1000
Pris / Måned: $ 80
Pris / Søkeord: $ 0,08

Black Belt

Nøkkelord: 2500
Pris / Måned: $ 99
Pris / Søkeord: $ 0,04
Nøkkelord: 2500
Pris / Måned: $ 198
Pris / Søkeord: $ 0,08

Så, hvis du er en eksisterende kunde med 100 søkeord, kan du spore din rangering for bare $ 5 per måned. Det er bare $ 0,05 per søkeord - mindre enn en fjerdedel av de fleste av våre konkurrentenes tilbud!

For alle eksisterende kunder (og for alle som oppgraderer til den fullstendige versjonen av Market Samurai før fredag ​​3. august), vil du få tilgang til alle våre detaljplaner, men på en 50% Half-Price rabatt!

Hvis du studerer planene ovenfor, vil du se at selv våre fremtidige detaljplaner (som sparker i bare for nye kunder som kjøper etter fredag ​​3. august) har en pris per søkeord under halvparten av de fleste av våre konkurrentens tilbud. For å få samme pris per søkeord fra konkurrerende tjenester, ville du trenger å bruke minst $ 99 per måned!

Vi vil gjerne være i stand til å tilby GRATIS pågående Rank Tracking til alle våre brukere som er berørt, men av grunner jeg allerede har dekket, økonomisk dette er bare ikke mulig.

Våre 50 søkeord GRATIS plan, som dekker behovene på over 92% av våre kunder, vil koste oss tusenvis av dollar hver måned for å dekke.

Hvis du er en av en håndfull som sporer over 50 søkeord (og du er en eksisterende kunde), er vi i stand til å gi deg spesialpriser - mindre enn en fjerdedel av prisen på våre konkurrenter.

Alle som kjøper produktet vårt etter fredag ​​3. august vil være i stand til å velge fra våre detaljplaner, som er fortsatt stor verdi - på mindre enn halve prisen av de fleste av våre konkurrenter.

For å se hvordan du kan endre planen, bare se videoen under.

Hvordan du kan endre din Rank Tracker Plan

50 Percent Discount

Lås i din levetid 50% Half-Price rabatt på alle høyere søkeord planer ved å aktivere din Rank Tracker modul nå. Husk, dette er et eksklusivt tilbud for Market Samurai og artikkel Samurai eiere, og utløper ved MIDNATT (PST) fredag ​​3. august.

Etter denne datoen de alle høyere søkeord planer vil bytte til detaljhandel priser, og dobbelt i pris.

For å aktivere din Rank Tracker-modul og krev din levetid 50% halv pris rabatt på alle høyere søkeord planer:

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai, og oppdatere til den nyeste versjonen

 1. Klikk på fanen Rank Tracker Module og din 50% halv pris rabatt vil bli låst inne for livet. (For mer informasjon om hvordan du kommer i gang med den nye Rank Tracker Klikk her )

Hvorfor kommer den nye Rank Tracker Gi Ukentlige oppdateringer?

Med bare noen få unntak, de fleste av våre konkurrenter tilbyr bare ukentlig ranking oppdateringer, og for gode grunner:

  • Hvis du regelmessig overvåke rangeringer du vil legge merke til daglige svingninger i resultatene. Denne daglige "støy" forvrenger det virkelige bildet av hva som skjer med din rankings.The aller fleste SEO fagfolk sjekke sine rangeringer på en ukentlig eller hver fjortende dag basis. Det er generelt akseptert blant SEO sirkler som sjekker rangeringen oftere enn dette gir liten verdi. Det er det samme som å overvåke aksjekursen på aksjene dine på et minutt for minutt basis. Det er for kornete til å gi noen meningsfulle eller praktiske trender.

 • Det er en reell, konkret hardt kostnadene til å gi store mengder søkeord rangeringer. Det er en betydelig infrastruktur som må bygges for å slå opp millioner av søkeord per måned. Gir ukentlige rangeringen betyr fire sjekker per måned per keyword.Providing daglige rangeringen innebærer syv ganger så mange søkeord oppslag, som oversettes direkte til syv ganger prisen. Tjenester som gir daglige rangeringer er betydelig dyrere per søkeord for å spore - og med rette!

Av hensyn til å holde søkeord rangeringer så tilgjengelig og så rimelig som mulig for våre kunder, har vi valgt å først gi bare ukentlig rangering rapporter. Men hvis det er tilstrekkelig etterspørsel vi kan innføre et alternativ for umiddelbare betalte oppdateringer i fremtiden.

Hva er unikt med vår nye Rank Tracker tjenesten? Hvordan virker det sammenlignet med konkurransen?

Hvis du ikke har virkelig brukes Rank Tracker-modulen før, eller ikke har sjekket den ut for en stund, her er en rask oppsummering av sine unike egenskaper (utover å være bare en fjerdedel av prisen av konkurransen).

De sier at "feedback er den Breakfast of Champions", og fra begynnelsen Rank Tracker er designet for å gi rask tilbakemelding om "effekter" av SEO-link-bygningen arbeidet og SEO strategi.

  1. Rank Tracker sjekker ikke bare din rangering i tre store søkemotorene, men rapporterer også antall lenker som peker til hver av rangering sider - Vanligvis som din link-bygningen arbeidet øker, vil du se en økning i antall av lenker, etterfulgt av en økning i rangeringen. Det er en ledende indikator på rankingen, og bare Noble Samurai Rank Tracker tilbyr denne funksjonen. (SEO fagfolk elsker denne funksjonen - fordi det gir bevis for alt det harde link-bygningen arbeidet du har gjort)

  1. Rank Tracker viser deg rangeringen for hver enkelt nettside som du kontrollerer - Det er vanlig i moderne SEO å bruke flere domener å rangere for søkeord. De fleste andre rang sporing tjenester kan bare spore ett domene, og bare fortelle deg den høyeste rangeringen du holde. Vi lar deg spore en rekke domener, samt spesielle nettadresser som YouTube-videoer. Vi viser deg alle rangeringer du holder i de 100 beste resultater, ikke bare den høyeste.

  1. Eugene har skrevet 18 innlegg (er) for Noble Samurai

82 Responses to "Ny Rank Tracker er live, men du må aktivere den i dag ..."

 1. Jeg ville bare takke dere for å lage en så solid produkt (dvs. Market Samurai) og for kontinuerlig støtte den. Jeg har kjøpt mange mange verktøy gjennom årene, og dette er det eneste verktøyet jeg fortsatt bruke. Dere rock. Fortsett med det arbeidet!

  Travis Van Slooten

  PS Dine priser for den betalte rang sporing er definitivt konkurransedyktig som jeg har vært priser dem ut av de siste dagene. Dere bare reddet meg massevis av penger. Takk !!

 2. Høres bra ut. Jeg antar det er 50 søkeord på tvers av alle kontoene innenfor MS? Ikke 50 søkeord hver. Aaron


  Support svarte:

  Riktig, det er på tvers av alle installasjoner. Hver betalt Market Samurai lisensen vil ha en Rank Tracker plan knyttet til det, og alle installasjoner skal bruke de samme dataene og kvote. Så hvis du har Market Samurai installert på tre datamaskiner som bruker samme registreringsdetaljer, vil hver kopi være tilgang til de samme Rank Tracker data fra vår sky.

  Hvis du har både Market Samurai og artikkel Samurai, vil du ha en totalkvote på 100.

  Håper at klarner det opp!

  Cheers,
  Tom

 3. Hei folkens, Jeg elsker Market Samurai! Men dette innlegget var over toppen. Jeg vet det er en spennende lansering for deg, men denne artikkelen gjentatt viktige meldinger altfor mye. Dette kan ha vært en tredjedel av lengden.

 4. Mange vil nok beklage behovet for å betale for sporing søkeord med MS. Å si sannheten, jeg var for litt skuffet med endringen først. Men etter å ha lest fordelene den nye Rank Tracker bringer nå, er jeg selv seriøst tenker på å ta opp gult belte plan.

  Vi vet alle at endringene ikke er alltid velkommen, men noen ganger er det nødvendig for å gå videre. Teamet i Noble Samurai definitivt anerkjent som. For at appalud jeg dere.

  Fortsette å holde oppe det gode arbeidet!

 5. Jeg virkelig ønsker å bli med på en helt ny blogg, etter å ha sagt at jeg ønsker en stor
  design for min nettside. Hvordan kan jeg gjøre det? Jeg vet ikke
  virkelig som de som tilbys til deg etter at du registrerer
  opp, så er det noen du vil være i stand til å laste opp for området?

 6. OMG elsker dette! Takk.

 7. Hva hvis jeg ikke trenger / ønsker skyen sporingstjenesten og foretrekker å bruke mitt kontor datamaskin?


  Noble Samurai svarte:

  Hi Kiril - beklager, men vi vil ikke opprettholde den gamle Rank Tracker. Du kan lese mer om dette i vår Knowledge Base-artikkel .

  Den
  Kiril svarte:

  @ Long-tail Disaster
  Problemet med det nye systemet er at det er helt uegnet for long-tail. Med lange haler må du søke for ~ 50 varianter av alle dine viktigste søkeord. Betydning: 3 viktigste søkeord * 50 varianter = 150 søkeord.

  Og dette er, per prosjekt. Den frie planen dekker bare 1/3 av sitat som kreves for en veldig liten prosjekt med lange haler, med større prosjekter dette ville skalere 2 eller 3 ganger så mye.

  Automation & The Cloud & Long-tail
  Long tail krever ikke ukentlige oppdateringer på alle søkeord og med skyen systemet kan du ikke utføre en manuell hente bare når du trenger en (vanligvis månedlig), enten du har å spore et nøkkelord (som vil ta kvoten) eller ikke - pluss vente en uke for den til å oppdatere.

  Anyhow, som kunde Jeg er veldig forvirret nå, hvis jeg ønsker å spore 10 prosjekter ville jeg måtte gi opp $ 200 månedlig til Market Samurai, og da kan jeg like godt få en person til å gjøre jobben og haug med elite proxyer for $ 5.

  Vennligst råd folkens, hvordan og når du kommer til å ta opp long-tail prosjekter problemet?

  Takk

 8. 8

  Gode ​​selskap og produkt .... Jeg beundrer virkelig høy aktelse der du holder din klientell ...!


  Cate Ferguson svarte:

  Jeg er med Dave M - det er altfor ofte uten hensyn til klientell og denne siden har nettopp bekreftet min allerede svært høye tanker om din organisasjon. Takk for tanken, innsats og vurdering av behov og evne til å dra nytte av deg mest sjenerøse planer.

 9. Hei

  Jeg følger instruksjonene nøyaktig som ovenfor, (oppgradere til nyeste versjonen, klikk Rank Tracker ...)

  Men når jeg klikker på Rank Tracker Module, får jeg ikke den "Velkommen til din nye Rank Tracker" boksen, bare vanlig Rank Tracker vinduet, så jeg er ikke i stand til å delta i nye Rank Tracker-programmet.

  Jeg har stengt ned / startes på nytt, men fortsatt den samme.

  Ville sette pris på litt hjelp til å få dette arbeidet.

  Takk

  Mark


  Noble Samurai svarte:

  Hi Mark - beklager å høre at du har problemer. Jeg ser ikke en Market Samurai konto under e-postadressen du lagt ut under, men hvis du kontakte vår support team de vil være i stand til å hjelpe!

 10. Lar gjøre det!

 11. Godt å høre at du har funnet en løsning som fungerer igjen! Jeg vil gjerne betale penger for å holde dette svært viktig funksjon. TAKK

 12. Hei Eugene,

  Hva om jeg allerede har markedet samurai og jeg bare gjøre mindre enn 50 søkeord sporing? som allerede er bygget i da? eller har jeg til å kjøpe igjen programmet?


  Noble Samurai svarte:

  Du trenger ikke å kjøpe noe, Guido, bare laste ned den nye versjonen, aktivere den som beskrevet, og du bør være godt å gå! Kontakt vår support team hvis du har noen problemer.


  Guido svarte:

  det fungerte! takk til Eugene!

 13. Det virker som en ganske god deal for meg, Eugene. Glad dere var i stand til å finne ut en plan som fungerte bra for nesten alle uten å gå konkurs!

 14. I must have just been too quick off the mark, as it's now working fine. Takk.

 15. Excellent news for marketers who use MS – and anyone who doesn't would be foolish not to sign up as more and more benefits to using it just keep stacking up!

 16. I love it guys! ever since the Penguin update, it has been next to impossible to get accurate rankings using the free tools out there. You have provided the solution and I am glad I got in early ;) Thank you market samurai.

 17. Just to clarify, the discounted prices are for life, even if we don't upgrade now, right? I would like to see how accurate the reporting is and then probably upgrade after a month…will the discount still be applicable. Also, what if I go for blue belt now and want to upgrade later, will the discount still apply?

  On
  Support replied:

  Hi Rahul – yes that is correct. As long as you subscribe by the 3rd August, you will have access to the discounted prices for life, regardless of when you upgrade.

 18. I can't actually see how to “buy” the upgrade plan.
  The link in MS takes me to a generic page and I see no actual buy/cart to pay.

 19. Nice development guys.

  I've already upgraded my plan but just have a question on reporting. Do you have plans to have a 'pretty' PDF export with ranking history options, eg compare 'now' to 'then'? I'm thinking of client reporting options but at the moment can only see an export data to .csv option.

  On
  Support replied:

  Hi Adrian – a number of customers have requested this feature, so we'll be looking into it :)

 20. Great News!!! Excellent work, well explained, well done…keep it up!!! I am so thankful to be part of your software upgrades. Specially knowing you have the best product for international users like myself.

 21. 21
  On July 26th, 2012 at 7:07 am
  tamara clausen said:

  I also cannot see how to “buy” the plan!!

  On
  Support replied:

  Hei Tamara - dette kunnskapsbase artikkelen kan hjelpe deg: http://support.noblesamurai.com/entries/21686602-how-to-upgrade-your-rank-tracker-plan

  Hvis du fortsatt har problemer, vennligst kontakt vår support team .

 22. Selv om jeg har flyttet inn i "mobile apps gear," Jeg kan fortsatt ikke leve uten min Market Samurai. Det er fortsatt et stort behov for søkeord, konkurransedyktig og innhold forskning når det kommer til mobil markedsføring.
  Jeg har savnet rang tracker. Takk for å bringe den tilbake på en måte som er både funksjonell og virkelig følsomme for dine kunders behov.

 23. Ser frem til å bruke dette mer enn jeg har så langt ...

 24. 24
  den 26 juli 2012 kl 08:08
  Michael McMullin sa:

  Dette er gode nyheter! Synd jeg er på ferie akkurat nå, og vil ikke være tilbake før etter 3 august fristen for å oppgradere min MS. Er det noen alternative måter å få 50 søkeord plan?


  Support svarte:

  Hei Michael - Jeg har opprettet en billett i vårt supportsystem hvor vi kan hjelpe deg med søket ditt.


  Michael McMullin svarte:

  Fantastisk service, takk så mye!

 25. Jeg vil bare si takk for å komme opp med en god løsning som vi kan leve med! Jeg har elsket MS siden jeg først kjøpte det år siden, og jeg var litt bekymret for hva løsningen ville bli satt på plass der Rank Tracker var bekymret (tanker som "oh no, jeg håper vi kommer ikke til å bli forvirret nå" og "Ruh ROH vil dette være rimelig ?!"), men du har beholdt din fabelaktig omdømme og stående ved å komme opp med denne løsningen. Integritet er så sjeldne i dette biz, men MS har fortsatt å opprettholde topplasseringen for det!

 26. 26
  den 26 juli 2012 kl 09:44
  Diego Caballero sa:

  Hei, Min markedet samurai vil ikke vise meg noen oppdatering tilgjengelig! Jeg prøvde alt, jeg selv deaktivert det og prøvde å aktivere den i min andre datamaskinen. Hva kan jeg gjøre?


  Support svarte:

  Hei Diego, jeg er ikke så sikker på hva som skjer der! Kan du sende inn en support billett

 27. Wow. Dette er så gode nyheter. Den gamle Rank Tracker var treg og befuddling, hvis det nye er alt du sier, vil jeg være å oppgradere etter å ha sett for meg selv ;-)
  Takk for støtte kundene i slike grand mote. MS rocks!

 28. 28
  den 26 juli 2012 klokken 10.20
  Dave @ Rosarito-eiendomsmegling sa:

  Takk folkens,
  dette ser ryddig!

  Jeg har min første kampanje satt opp.
  But I now see this message:
  “In order to track your ranking data you need to add at least one tracked Keyword”
  That's fine except I cannot figure out how/where to enter the keyword?
  Note, I did not have any existing campaigns in Rank Tracker but have named the new campaign, entered the URL etc.

  So where or where do I enter that keyword?

  Dave

  On
  Support replied:

  Hi Dave – The “Add Keywords” button is on the lower right once you're viewing the campaign. Check out our training dojo for more details!

 29. 29
  On July 26th, 2012 at 11:18 am
  AppInsomnia said:

  I think this is excellent news, great progress and talk about looking after your existing customers.

  In all my years of using MS I've been stunned by the continual updated. Some subscription services struggle to release updates, but you have done so much from a one time fee.

  So this new service and your excellent Free offer, along with the low cost upgrades is a total no brainer. I'm in!

  Just one question; aside from tracking keyword positions, I use the indexed page count considerably. I like to track that my sites are indexed and monitor any changes after Google updates its formulas. Will that data still be available?

  On
  Support replied:

  Hi AppInsomnia – it sure is, just check out the “Domain Metrics” feature…

 30. Dear Market Samurai Team,

  Same problem: I was facing a similar problem like Mark and Peter above. I uninstalled and reinstalled Market Samurai, upgraded to the latest version of Adobe Air. Still wasn't working.

  What worked for me: I went into File > Settings > Update (Clicked on the drop-down next to Dev Release and chose “Rank Tracker Beta” instead of “Stable Release” and then clicked the [Check Update] button. There was an update needed for Rank Tracker Beta. After this update, I went back and did the same steps as in the video and the Update options started showing up.

  So anyone facing a similar issue – update your Market Samurai version and the Rank Tracker Beta version inside the settings/update button and see if it works for you.

 31. Wow Thank you so much

  This is fantastic.

  Millions of Kisses

  Mary Sloane

 32. Good!

 33. Hello,
  If I sign up to a paid rank tracker plan is it on a month by month basis or will I be locked into it for a length of time and how much notice do you need to cancel?

  Can the Automatic Weekly Updates be sent to multiple email addresses and different addresses for separate campaigns?

  On
  Support replied:

  Hi Rozie – it's a month-to-month payment and you can cancel any time via our account system.
  The weekly updates go out as a single Email to your registered address – making them go out on a per-campaign basis is an interesting idea, why not post it to our Feature Suggestions forum and see who else likes it?

 34. Thank you for your great work – right here from Germany.
  Super Preis für Tracking und Linkreports. Auch wenn man erst nach dem 3.August ordert. Einfach nur zu empfehlen!

 35. Thanks for this guys. I appreciate the free plan considering the amount of trouble you've had to go to.

 36. Hi Gang,
  Am I being a thicko, Say yes and its a mawashi geri to the head!!!! Tried following the update procedure but NADA by way of new update for ranktracker. Followed the layout as above :-(

  Nick

 37. 37

  I am following the instructions exactly as above, (upgrade to latest version, click Rank Tracker…) (Like the guy from yesterday's comments)

  But when I click the Rank Tracker Module, I do not get the “Welcome to your new Rank Tracker” box, just the white Rank Tracker window. I have used just 5 KW, to make it faster. When I click on the window, it says “uploading data”, but nothing happens. It just sit there.
  I have shut-down/restarted, but still the same.

  Would appreciate some solution. Takk

  On
  Support replied:

  Hi Pavel – this will happen if you are not running the latest version of Adobe AIR. You can get the latest version here: http://get.adobe.com/air/

  If you still have problem you will need to contact support .

 38. Takk!

  Got it.
  Must have been tired late yesterday.
  Today it was easy as pie.

  Best Regards
  Dave

 39. Thanks, guys! I went and grabbed the great deal – this is much appreciated! Keep up the good work.

  Reed

 40. Fantastic offer guys. I used the upgrade and….unlike any number of other bits if software….shock horror it worked perfectly :)

 41. Igjen må jeg utvide min takknemlighet til dere. Denne versjonen av MS 'Rank Tracker er definitivt frigjøre meg fra rutiner bare for å få rang data.

  Alt det beste for MS team!

 42. Utmerket avtale, ble jeg virkelig venter på det, siden du gjør en manuell oppdatering på søkeordene mine hver uke blokkert mine MS i nesten en time (mens jeg virkelig ønsket å utforske nye søkeord:-).

  Et spørsmål om, jeg leste noe om installering på flere datamaskiner, kan jeg gjøre dette med min en lisens? Eller trenger du tre separate lisenser?


  Support svarte:

  Hei der!

  Takk for gode tilbakemeldinger! Vi er veldig begeistret for den nye Rank Tracker, og håper at våre brukere føler det på samme måte!

  Med en betalt versjon av Market Samurai, har du opp til fem aktiveringer - noe som betyr at du kan installere og aktivere Market Samurai på opptil fem datamaskiner på en gang. Fordi Rank Tracker er nå på skyen, vil du kunne tilgang kampanjene fra noen av dine installasjoner (kvoten vil bli den samme imidlertid uavhengig av hvor mange aktiveringer du har brukt). Håper dette hjelper!

  Jeff
  Noble Samurai Support

 43. Hyggelig bonus gutta.

  Takk

  John

 44. Dere er første klasse. Dette har alltid vært den beste søkeordverktøyet noensinne, og ble bare bedre. Takk for den utrolige priser for.

 45. 45

  Eugene og teamet, jeg fulgte dine instruksjoner, oppdatert Air og deretter MS, og det gikk uten en hindring. Jeg ekko alle de andre i å si at din er virkelig en sjelden programvareselskap. Kontinuerlig forbedring og verdi er hva du gir og jeg takker dere. Jeg elsker logoen øverst til høyre i prosjektinnstillingene skjermen - "det er ingen kostnad for awesomeness". Ingen kostnad, men sikkert mye takknemlighet!
  PS: Bare kjørte min første rang tracker kampanje - søt!

 46. Hva et flott verktøy !!!! Takk :)

 47. Den 50 gratis søkeord plan fungerer fint for oss, og oppdateringen var veldig lett å lage. Takk og holde oppe det gode arbeidet!

 48. Utmerket arbeid, spesielt den nye postfunksjonen høres veldig behagelig.

 49. 49
  den 28 juli 2012 kl 06:03
  Teamet Beachbody sa:

  Det er virkelig en fin og nyttig stykke info. Jeg er glad for at du bare delte denne nyttig informasjon med oss. Vennligst hold deg oss informert som dette. Takk for deling.

 50. Hei folkens,

  takk for det store arbeidet du re going!

  Jeg er på reise for de neste to årene, og ikke alle har tilgang til edel samurai programvare (internettkafeer bare!), Er det en annen måte å re-registrere og sikre at jeg ikke vil være ekskludert fra den nye 50 gratis søkeord plan (jeg allerede har gjeldende Free 50 søkeord).

  takk,
  Lukas

  Den
  Support svarte:

  Hei Lukas - takk for gode ord.
  Som en beta-bruker, er du allerede registrert i introduksjons-rate plan - du trenger ikke å registrere deg på nytt, vil du ha 50-nøkkelordet basen plan for alltid.

 51. 51
  den 28 juli 2012 kl 06:46
  Michael sa:

  Jeg har lastet kampanjene mine.
  Jeg skulle ønske jeg kunne se alle data på ett ark i stedet for å klikke inn hver kampanje. Jeg har i utgangspunktet et annet område for hver kampanje siden hvert område har behov for ulike søkeord.
  Jeg vet dette er robust, men det er fortsatt klumpete følelse og vanskelig å hoppe frem og tilbake mellom nettsider.

 52. Flott jobb Noble Samurai team! Du skapte en fantastisk oppdatering med en fantastisk gratis alternativ og veldig rettferdig priset oppgraderinger. Jeg elsker den nye cloud rang tracker !!! The Yellow Belt plan er en no brainer og oransje belte kan tilfredsstille alle de behov for bare $ 10 dollar. Jeg mener det faktum at du kan untrack søkeord og deretter legge til nye. Jeg vet det er i min beste interesse å fokusere på et mindre beløp av søkeord på en gang for å gi dem den oppmerksomheten de trenger og så bare sjekke inn på dem en gang, og en stund fo vedlikehold. Pluss abilty å endre planer på vilje med rabatten låst i Jeg er så fornøyd med dette produktet!

 53. Koblingen til kunnskapsgrunnlaget ikke synes å løse i øyeblikket.

  Den
  Support svarte:

  Hei Ryan - som koblingen er det? Jeg kan bare se to i kommentarene så langt, og begge jobber for meg ... kontakt støtte på http://noblesamurai.com/c/support hvis du trenger mer hjelp!

 54. 50 Nøkkelord gratis, det er kjempebra. De fleste mennesker vil ikke trenge noe mer enn det.

 55. 55
  den 29 juli 2012 kl 01:45
  Beatris @ nettstedet mitt sa:

  Jeg har lest så mange artikler om de blogger elskere bortsett fra dette innlegget er virkelig en fin ledd, holde
  den opp.

 56. Thank you so much. I am still learning how to use your program and so I will keep watching the videos to learn how to use the Rank Tracker. I appreciate your support and generosity!
  Blessings!
  PS I so appreciate that you allow us to upgrade later for using more keywords for the same price you have now. This is tops!

 57. 57

  Hi,

  I dont like the new rank tracker, just one update a week, that sucks.

  how can I go back to the old rank tracker?

  Takk

  On
  Support replied:

  Hi Benny,

  Unfortunately we won't be able to continue supporting the old Rank Tracker system. You can read more about it in our Knowledge Base article at http://support.noblesamurai.com/entries/21688061-why-can-ti-stay-with-the-original-rank-tracker

  Cheers,
  Jeff

 58. Looks good. I'm looking forward to using this; thanks for fifty free keywords. Once a week is fine for me.

 59. Great tool and product support! Been purchasing lots of high end software in the past but since Market Samurai, none came next!

 60. This works very well thank you. I like that it automatically updates weekly.

 61. Wow! Really awesome! Thank you guys so much. Great product and service. I'm always glad that we purchased Market Samurai. It's been extremely valuable to us.