New Rank Tracker er live, men du må aktivere den i dag ...

Del Button

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE I dag har vi noen gode nyheter: Etter mange lange uker med koding (og over 80.000 linjer med ny kode) vi er veldig glade for å avsløre din New Rank Tracker System til deg ...

Og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!

Nå er det massevis av informasjon i dette blogginnlegget, men jeg ønsket å være så grundig som mulig for å sikre at du er i stand til å komme i gang med det nye Rank Tracking system raskt og enkelt. I dagens blogginnlegg skal jeg avsløre:

 1. Tre flotte nye funksjoner du får med den nye og "forbedret" Rank Tracker
 2. Hvordan komme i gang med den NYE Rank Tracker i fire enkle trinn
 3. Hvordan du kan kreve din gratis 50 søkeord Rank Tracking plan (verdi på opp til $ 22,50 per måned) ved å aktivere Rank Tracker før Midnight (Pacific Standard Time) fredag ​​3. august
 4. Hvordan å låse i din levetid tilgang til 50% Half-Price rabatt på alle høyere søkeord Rank Tracker planer ved å aktivere Rank Tracker før Midnight (PST) fredag ​​3. august
 5. Hva er unikt med vår New Rank Tracker tjenesten? Og hvordan det kan sammenlignes med konkurransen
 6. Hva du trenger å gjøre i dag ...

VIKTIG: Du må aktivere Rank Tracker modul I dag (eller før midnatt (PST) fredag ​​3. august) for å sikre din GRATIS 50 søkeord hvitt belte plan, og lås i din levetid 50% halv pris rabatt på alle våre høyere søkeord planer.

Husk, dette er et eksklusivt tilbud for eksisterende Market Samurai (og artikkel Samurai) kunder KUN, og utløper ved midnatt (PST) fredag ​​3. august. Etter denne datoen GRATIS hvitt belte plan vil bli redusert til 10 søkeord, og de høyere søkeord planer vil bytte til detaljsalgspriser, og doble i pris.

Ok, det er mye å dekke, så la oss komme i gang.

Som eier av Market Samurai (eller artikkel Samurai) du er seriøs om SEO. Du forstår at for deg å forbedre rangeringen, må du først å spore dem.

Som du kanskje vet, for noen måneder siden, Google har gjort en stor endring som sterkt påvirket Rank Tracker-modulen i Market Samurai og Artikkel Samurai. Som et resultat har det vært nødvendig å gjenoppbygge Rank Tracker fra bunnen ...

Her er bare tre av de store nye funksjoner du får i de nye og "forbedret" Rank Tracker ...

Hvis du husker å bruke den gamle Rank Tracker, vil du huske hvor frustrerende det var å hente data.

Hver gang du ønsket å sjekke rangeringen du måtte åpne opp Market Samurai eller artikkel Samurai, klikk manuelt på en knapp, og deretter twiddle tomlene mens rangeringen data ble samlet inn.

Hvis du hadde mer enn noen få prosjekter, kan denne prosessen ta flere timer. Vel, det var den "gamle Rank Tracker '...

Her er hva er nytt med den nye Rank Tracking System:

 • Automatiske ukentlige oppdateringer: Ikke lenger har du må huske å sjekke rangeringen hver uke, og deretter manuelt klikk oppdatere knappene for å hente nye ranking data. Nå kan du bare lene deg tilbake og slappe av som vår nye Rank Tracker oppdaterer automatisk kampanjene for deg hver uke, uten at du trenger å løfte en finger.

 • E-postvarsler: Ikke bare oppdatere den nye Rank Tracker kampanjene automatisk hver uke, også sender det deg en e-post så snart din vurdering av data har blitt oppdatert. Så du kan nå fokusere udelte oppmerksomhet på virksomheten, til din e-postmelding kommer.

 • En enklere grensesnitt: I motsetning til den gamle Rank Tracker, som druknet deg i et hav av tall, gjør vår nye Rank Tracker enkle nytt grensesnitt analysere rangeringen en lek - spesielt hvis du administrere flere nettsteder, søkeord og kampanjer alt på samme tid.

Og fordi de nye Rank Tracking system kilder ranking data fra pålitelige tredjeparts leverandører, er det mer stabilt enn noen gang før.

Hvordan komme i gang med Rank Tracker I fire enkle trinn

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai og oppdatere til den nyeste versjonen

  1. Åpner det første prosjektet du ønsker å laste opp til New Rank Tracker

  1. Klikk på Rank Tracker Module for å aktivere din gratis 50 søkeord hvitt belte plan

MERK: Din vindu av muligheter til å låse inn din GRATIS 50 søkeord hvitt belte plan stenger på fredag ​​3. august. Hvis du ikke vil gå glipp av din gratis 50 søkeord hvitt belte plan, må du aktivere din Rank Tracker modul nå. For mer informasjon om din gratis hvitt belte plan, holde lesing ...

  1. Last opp din historiske Rank Tracker data til skyen

Hvordan kreve din gratis 50 Søkeord Rank Tracking Plan (verdi på opp til $ 22,50 per måned) ved å aktivere Rank Tracker Før fredag ​​3. august.

Vår store håp var at vi ville være i stand til å tilby en GRATIS rang sporing plan for eksisterende eiere av både Market Samurai og Artikkel Samurai. Vi ønsket å sikre at så mange av våre kunder som mulig vil være helt upåvirket av endringene som følger av Google.

Så vi analyserte bruksmønster av våre nåværende kunder, og forhandlet aggressivt med over et dusin rangering dataleverandører for å forstå:

 1. Hvis en GRATIS plan var selv økonomisk mulig; og
 2. Hva en GRATIS plan vil inkludere for våre eksisterende brukere

Den gode nyheten er at vi vil være i stand til å tilby en stor gratis 50 Søkeord plan for alle eksisterende kunder av Market Samurai og Artikkel Samurai.

Analyse av vår rangering bruksdata i løpet av det siste året, avdekket følgende bruksmønster for våre nåværende kunder:

92% spor mindre enn 50 søkeord
7% sporet mellom 51-500 søkeord
1%-sporet over 500 søkeord

Så, som du kan se, overstiger vår GRATIS 50 søkeord plan behovene på over 92% av våre eksisterende kunder. Hvilket betyr, hvis du er en del av dette flertallet som spore mindre enn 50 søkeord, vil du få nytte av helautomatisk rang sporing (der vi ser opp rangeringen for deg automatisk hver uke), og vil ikke måtte betale en krone for det.

Men det er noen viktige ting å merke seg:

  1. Mens den frie plan vil være gratis for deg, er det ikke gratis for oss - Vi skal betale tusenvis av dollar hver måned, på dine vegne, for å garantere for disse gratis planer. Vi har satt FREELINE på et nivå som bør tilfredsstille de aller fleste brukere (mer enn 92%), mens innstillingen hvor mye penger som vi trenger å utlegget hver måned for våre kunder til et bærekraftig nivå. Trygg, vil dette ikke konkurs oss, men det er viktig å dele det som vi vil bli betalt regningen for disse GRATIS kontoer, måtte vi trekke linjen et sted, og en 50 søkeord plan slår en balanse av å møte det store flertallet av brukerens behov, samt forvalte våre løpende kostnader.

  1. Dette tilbudet vil kun være tilgjengelig for eksisterende Market Samurai (og artikkel Samurai) eiere, eller alle som kjøper Market Samurai før fredag ​​3. august - Som våre eksisterende kunder og testbrukere er de som vil bli mest berørt av endringene, dette tilbudet vil kun være tilgjengelig for eksisterende eierskap base - noen som har en full versjon av Market Samurai eller artikkel Samurai, samt noen av de aktuelle testbruker som oppgraderer til fullversjonen før fredag ​​3. august.

  1. Etter fredag ​​3. august, vil GRATIS plan for eventuelle nye kunder av Market Samurai slippe til 10 søkeord per måned - Ettersom det er en betydelig løpende kostnader i å gi disse gratis planer, er det 50 søkeord gratis plan kun tilgjengelig for eksisterende eiere ( og alle som oppgraderer til fullversjonen før fredag ​​den 3. August.With løpet 63755 kunder, kan du begynne å forstå hvorfor tilby dette gratis plan vil koste oss tusenvis av dollar per måned.

   Det er derfor vi kan bare gjøre dette tilbudet tilgjengelig for eksisterende kunder. Fremtidige kunder vil være begrenset til en 10 søkeord / måned plan.

 1. Dette GRATIS 50 søkeord plan tilsvarer BETALT planer som koster opp til $ 22,50 per måned - Vi har gjort en grundig analyse av konkurransen i rang sporingstjenesten plass. De fleste rang sporing tjenester ikke klarer å gi en GRATIS plan i det hele tatt, og har en minimum startpris på $ 29 til $ 49 i måneden bare for å registrere deg. Dette blir tilfelle, er den faktiske verdien til deg for en sammenlignbar 50 søkeord plan hvor som helst mellom $ 5 til $ 22,50 per month.Only eksisterende kunder, og de som kjøper fullversjonen av Market Samurai før fredag ​​3. august, vil ha rett til dette gratis 50 søkeord plan - noe som gir opp til $ 22,50 per måned av søkeord rangering sjekker, GRATIS.
Free 50 keyword white belt plan

Krev din gratis 50 søkeord hvitt belte plan ved å aktivere din Rank Tracker Module nå. Husk, dette er et eksklusivt tilbud for Market Samurai og Artikkel Samurai eiere KUN og utløper ved midnatt (PST) fredag ​​3. august.

Etter denne dato gratis søkeord plan vil bli redusert til bare 10 søkeord.

For å aktivere din Rank Tracker modul og kreve ditt gratis 50 Søkeord Plan:

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai, og oppdatere til den nyeste versjonen

 1. Klikk på fanen Rank Tracker Module, og en gratis 50 søkeord hvitt belte plan vil automatisk bli aktivert. (For mer informasjon om hvordan du kommer i gang med den nye Rank Tracker Klikk her )

Hvordan å låse i din levetid 50% Half-Price rabatt på alle Rank Tracker Høyere Søkeord Planer

Vår ranking bruksdata analyse viser at vår 50 søkeord plan vil være mer enn tilstrekkelig i over 92% av våre kunder.

Men hvis du er en av dem som er i 8% av brukerne som sporer mer enn 50 søkeord, så vi vil være sikker på at vi ser etter deg også.

Før jeg avsløre hva prisplanene er, er det viktig å vurdere konkurransen og se hva de billigste tilgjengelige alternativene er på markedet for å spore mer enn 50 søkeord på en ukentlig basis:

Konkurrent

A

B

C

D

Billigste 50+ søkeord plan

$ 49 / måned

$ 24 / måned

$ 19 / måned

$ 99 / måned

Nøkkelord spores

250

100

100

1000

Pris / Søkeord

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Så, hvis du trenger å spore mer enn 50 søkeord deretter den billigste plan fra konkurrerende tjenester begynner på $ 19 / måned, og du kan betale så mye som $ 99 / måned!

Selv om dette kan virke som mye, er det gode grunner for prisen. Det er harde kostnader til å gi en infrastruktur for å sjekke et stort antall søkeord.

Når du gjør vår analyse og prismodell har vi to klare fordeler i forhold til våre konkurrenter:

  • Mest konkurrent prising er rettet mot SEO byråer - selskaper med dype lommer. Etater ofte lade hundrevis eller tusenvis av dollar til sine egne kunder hver måned, og kan derfor råd til å betale betydelige beløp hver måned for å få sine søkeord rangeringer oppdatert for them.Agencies administrere flere kunder - måtte spore hundrevis eller tusenvis av søkeord hver måned. Prisstrukturen av planene i dag tilbys i markedet gjenspeiler dette behovet. Dessverre, dette setter den utenfor rekkevidden av mange små online bedriftseiere, særlig hvis de bare trenger å spore noen hundre søkeord.

 • De fleste av våre konkurrenter tjene en relativt liten kundebase av SEO byråer - og så ikke klarer å spre sine infrastrukturkostnader over titusenvis av brukere som vi er.

Vi vet hvem våre kunder er, og de er svært forskjellige fra de SEO byråer! Mens vi har noen etater og SEO konsulenter som bruker vår programvare, de fleste av våre brukere er små elektroniske bedriftseiere som ikke har hundrevis av dollar per måned å bruke på å spore sine rangeringer.

Vi har tatt dette behovet i betraktning når man kommer opp med våre egne Rank Tracking planer.

For å sikre at eksisterende kunder får den beste avtalen mulig, tilbyr vi to sett av planer:

 1. Planer for våre eksisterende kunder (eller nye kunder som kjøper før fredag ​​3. august).
 2. Planer for nye kunder som kjøper etter fredag ​​3. august

Her er en liste over hva våre planer vil være for Noble Samurai Rank Tracking tjeneste:

Rank Tracker Plan

Spesial Eksisterende
Kunde Pricing

) (Meld deg før fredag ​​3. august)

Retail Priser


) (Sign Up Etter fredag ​​3. august)

Hvit Belt

Nøkkelord: 50
Pris / Måned: GRATIS
Pris / Søkeord: ZERO
Nøkkelord: 10
Pris / Måned: GRATIS
Pris / Søkeord: ZERO

Yellow Belt

Nøkkelord: 100
Pris / Måned: $ 5
Pris / Søkeord: $ 0,05
Nøkkelord: 100
Pris / Måned: $ 10
Pris / Søkeord: $ 0,10

Orange Belt

Nøkkelord: 200
Pris / Måned: $ 10
Pris / Søkeord: $ 0,05
Nøkkelord: 200
Pris / Måned: $ 20
Pris / Søkeord: $ 0,10

Blå Belt

Nøkkelord: 500
Pris / Måned: $ 25
Pris / Søkeord: $ 0,05
Nøkkelord: 500
Pris / Måned: $ 50
Pris / Søkeord: $ 0,10

Brown Belt

Nøkkelord: 1000
Pris / Måned: $ 40
Pris / Søkeord: $ 0,04
Nøkkelord: 1000
Pris / Måned: $ 80
Pris / Søkeord: $ 0,08

Black Belt

Nøkkelord: 2500
Pris / Måned: $ 99
Pris / Søkeord: $ 0,04
Nøkkelord: 2500
Pris / Måned: $ 198
Pris / Søkeord: $ 0,08

Så, hvis du er en eksisterende kunde med 100 søkeord, kan du spore rangeringen for bare $ 5 per måned. Det er bare $ 0,05 per søkeord - mindre enn en fjerdedel av de fleste av våre konkurrentenes tilbud!

For alle eksisterende kunder (og for alle som oppgraderer til fullversjonen av Market Samurai før fredag ​​3. august), vil du få tilgang til alle våre detaljplaner, men på en 50% Half-Price rabatt!

Hvis du studerer planene ovenfor, vil du se at selv våre fremtidige detaljplaner (som sparker i bare for nye kunder som kjøper etter fredag ​​3. august) har en pris per søkeord mindre enn halvparten av de fleste av våre konkurrentens tilbud. For å få samme pris per søkeord fra konkurrerende tjenester, ville du trenger å bruke minst $ 99 per måned!

Vi vil gjerne være i stand til å tilby gratis pågå Rank Tracking til alle våre brukere som er berørt, men av grunner jeg allerede har dekket, økonomisk dette er bare ikke mulig.

Våre 50 søkeord GRATIS plan, som dekker behovene på over 92% av våre kunder, vil koste oss tusenvis av dollar hver måned for å dekke.

Hvis du er en av en håndfull som sporer over 50 søkeord (og du er en eksisterende kunde), er vi i stand til å gi deg spesialpriser - mindre enn en fjerdedel av prisen av våre konkurrenter.

Alle som kjøper våre produkter etter fredag ​​3. august vil være i stand til å velge fra våre detaljplaner, som er fortsatt stor verdi - på mindre enn halve prisen av de fleste av våre konkurrenter.

For å se hvordan du kan endre din plan, bare se videoen nedenfor.

Hvordan du kan endre din Rank Tracker Plan

50 Percent Discount

Låse i din levetid 50% Half-Price rabatt på alle høyere søkeord planer ved å aktivere din Rank Tracker modul nå. Husk, dette er et eksklusivt tilbud for Market Samurai og Artikkel Samurai eiere KUN og utløper ved midnatt (PST) fredag ​​3. august.

Etter denne datoen alle høyere søkeord planer vil bytte til detaljsalgspriser, og dobbelt i pris.

For å aktivere din Rank Tracker-modul og krev din LIVSTID 50% halv pris rabatt på alle høyere søkeord planer:

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai, og oppdatere til den nyeste versjonen

 1. Klikk på fanen Rank Tracker Module og din 50% halv pris rabatt vil bli låst i for livet. (For mer informasjon om hvordan du kommer i gang med den nye Rank Tracker Klikk her )

Hvorfor The New Rank Tracker Gi Ukentlige oppdateringer?

Med bare noen få unntak, de fleste av våre konkurrenter bare gi ukentlig ranking oppdateringer, og for gode grunner:

  • Hvis du regelmessig overvåke rangeringer du vil legge merke til daglige svingninger i resultatene. Dette daglig "støy" forvrenger det virkelige bildet av hva som skjer med din rankings.The aller fleste SEO fagfolk sjekke sine rangeringer på en ukentlig eller hver fjortende dag basis. Det er generelt akseptert blant SEO sirkler som sjekker rangeringen oftere enn dette gir liten verdi. Det er det samme som å overvåke aksjekursen på dine aksjer på et minutt for minutt basis. Det er for kornete til å gi noen meningsfull eller handlings trender.

 • Det er en reell, konkret hardt koster å levere store mengder søkeord rangeringer. Det er en betydelig infrastruktur som må bygges for å slå opp millioner av søkeord per måned. Gi ukentlige rangeringen betyr fire sjekker per måned per keyword.Providing daglige rangeringen innebærer sju ganger så mange søkeord oppslag, som kan oversettes direkte til syv ganger prisen. Tjenester som gir daglige rangeringer er betydelig dyrere per søkeord for å spore - og med rette!

Av hensyn til å holde søkeord rangeringer så tilgjengelig og så rimelig som mulig for våre kunder, har vi valgt å først gi bare ukentlig rangering rapporter. Men hvis det er tilstrekkelig etterspørsel vi kan innføre et alternativ for umiddelbar betalte oppdateringer i fremtiden.

Hva er unikt med vår nye Rank Tracker tjenesten? Hvordan er det sammenlignet med konkurransen?

Hvis du ikke har virkelig brukt Rank Tracker-modulen før, eller har ikke sjekket det ut for en stund, her er en rask oppsummering av sine unike egenskaper (utover å være bare en fjerdedel av prisen av konkurransen).

De sier at "feedback er frokost av champions", og fra begynnelsen Rank Tracker er designet for å gi rask tilbakemelding om "effekter" av SEO-link-bygningen arbeidet og SEO strategi.

  1. Rank Tracker sjekker ikke bare din rangering i tre store søkemotorene, men rapporterer også antall lenker som peker til hver av rangering sider - Vanligvis som din link-bygningen arbeidet øker, vil du se en økning i antall av lenker, etterfulgt av en økning i rangeringen. Det er en ledende indikator på rankingen, og bare Noble Samurai Rank Tracker tilbyr denne funksjonen. (SEO fagfolk elsker denne funksjonen - fordi det gir bevis for alt det harde link-bygningen arbeidet du har gjort)

  1. Rank Tracker viser rangeringen for hver enkelt nettside som du kontrollerer - Det er vanlig i moderne SEO å bruke flere domener å rangere for søkeord. De fleste andre Rank Tracking tjenester kan bare spore ett domene, og bare fortelle deg den høyeste rangeringen du holde. Vi lar deg spore en rekke domener, samt spesielle nettadresser som YouTube-videoer. Vi viser deg alle rangeringer du holder i de 100 beste resultater, ikke bare den høyeste.

  1. Rank Tracker lar deg spore ubegrenset domener for en enkelt søkeord - De fleste andre rang sporing løsninger på markedet belaste sine kunder basert på et konsept som kalles "søkeord par". Hvis du ønsker å spore dine søkeord rangeringer på et nøkkelord for fem forskjellige domener, vil du være nødt til å gå inn som søkeord i 5 ganger, spise inn i den månedlige kvoten. I Rank Tracker, vil det telle som bare et enkelt søkeord - slik at søkeordkvoten går mye lenger.

  1. Rank Tracker lar deg spore rangeringen på Web 2.0-nettsteder (for eksempel YouTube og Squidoo) som du kan styre, men ikke eier - Mange løsninger på grensen du markedet for å bare spore sider på ett enkelt domene, eller tvinge deg å spore hver Web 2.0-området som en annen "søkeord pair", spise i din begrensede søkeord kvote. Som du vet, YouTube og Web 2.0-nettsteder ofte utgjør en viktig del av moderne SEO. Bare Rank Tracker lar deg legge til så mange Web 2.0 websider som du vil - mens bare bruke opp et enkelt søkeord av din ukentlige kvoten.

  1. Rank Tracker støtter hele spekteret av søkemotor språk og land kombinasjoner - Uttaler til mange rang sporing dataleverandører vi innså at svært få støtte hele spekteret av språk og land kombinasjoner tilgjengelig i Google og de ​​store søkemotorene. Market Samurai har blitt svært populært for ikke-amerikansk, ikke-engelsktalende kunder fordi vi har jobbet veldig hardt for å støtte fra høyre til venstre språk som hebraisk, og "Unicode" språk som japansk og kinesisk. Dataleverandøren vi har valgt er en av de få som er i stand til å tilby hele spekteret av Språk / land kombinasjoner.

 1. Rank Tracker forvalter saker av Google "lokalisering" og "personalisering" - Google ofte serverer forskjellige rangering sider basert på hvor du ligger. Tilpasser Google også søkeresultatene basert på nettsteder som du besøker ofte. Denne "lokalisering" og "personalisering" oppførsel kan gjøre det svært utfordrende å få en objektiv sett med generelle søkeresultatene som en målestokk for din SEO activities.As et resultat, vil du ofte se svært forskjellige resultater som søker på Google fra din egen nettleser enn hva en rang sporing servicerapporter. Rankingen dataleverandøren vi har valgt gjør en utmerket jobb med å fjerne slike skjevheter fra resultatene.

Hva du trenger å gjøre i dag ...

  1. Hvis du er en eksisterende Market Samurai eller artikkel Samurai kunde og du spore mindre enn 50 søkeord - aktivere dag (eller før Midnight (PST) fredag ​​3. august), og du vil sikre deg GRATIS 50 søkeord hvitt belte plan for livet. Vår databruk viser at dette er mer enn nok i over 92% av våre kunder.

  1. Hvis du er en del av en håndfull kunder som trenger å spore mer enn 50 søkeord - aktivere dag (eller før Midnight (PST) fredag ​​3. august), og du vil låse inn LIVSTID tilgang til våre høyere søkeord planer på en 50 % halv pris rabatt (som er mindre enn en fjerdedel av prisen på de fleste av våre konkurrenter).

 1. Hvis du aldri har brukt rang tracker før, er nå den beste tiden å starte. Aktiver i dag (eller før Midnight (PST) fredag ​​3. august), og du vil sikre deg GRATIS 50 søkeord hvitt belte plan, og levetid tilgang til alle våre høyere søkeord planer på en 50% halv pris rabatt, bør du trenger å oppgradere i fremtiden.

Bare for å oppsummere, for å få tilgang til det nye Rank Tracker, er alt du trenger å gjøre:

  1. Open Market Samurai eller artikkel Samurai, og oppdatere til den nyeste versjonen

 1. Klikk på fanen Rank Tracker Module for å aktivere din gratis 50 søkeord hvitt belte plan. (For mer informasjon om hvordan du aktiverer din Rank Tracker modul Klikk her )

Og til slutt, en stor takk for all den utrolige støtten og oppmuntring vi har fått fra våre kunder - og til de 1218 dedikerte brukere som tok verdifull tid ut av planene sine for å delta i beta. Vi fikk noen gode tilbakemeldinger, og gjort mange forbedringer i programvaren som følge.

Vi håper du liker å bruke det nye Rank Tracking system, og hvis du har spørsmål som ikke er direkte besvart i dette innlegget, kan du gjerne spørre dem i kommentarfeltet nedenfor.

Varm hilsen,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

PS å kreve ditt gratis 50 søkeord plan, og lås i din levetid tilgang til 50% halv pris rabatt på alle høyere søkeord planer, må du aktivere din NEW Rank Tracker modulen før Midnight (PST) fredag ​​3. august. Aktivere din Rank Tracker modul i dag ved å klikke her og følge disse fire enkle trinn:

Husk, dette er et eksklusivt tilbud for eksisterende Market Samurai (og artikkel Samurai) kunder KUN, og utløper ved midnatt (PST) fredag ​​3. august.

Etter denne datoen GRATIS hvitt belte plan vil bli redusert til 10 søkeord, og de høyere søkeord planer vil bytte til detaljsalgspriser, og doble i pris. Så hvis du ikke vil gå glipp av, klikk her nå for å se hvordan å aktivere: