Outsourcing Video 1: Hvordan bygge et team av "A"-spillere

Teamwork Etter på fra den store tilbakemeldingene vi fikk fra vår siste Conversion serien, i dag vi ønsker å sparke i gang en ny serie rettet mot et annet område der en rekke elektroniske bedriftseiere har store problemer, som er 'Outsourcing'.

Du har sikkert allerede forstått at med søkeord forskning, innhold, artikkel distribusjon, sosiale medier og alle de andre aspekter ved å bygge en Internett-bedrift, er det praktisk talt umulig å gjøre alt arbeidet selv.

Nå, mer enn noen gang, er online markedsføring en "Team Sport".

Realiteten er, hvis du har et flott team, kan du få gjort mer med mindre arbeid, og oppnå langt bedre resultater. Faktisk, jeg vet ikke hvem som helst som er virkelig sparker mål på nettet som ikke har et sterkt lag bak dem.

The Secret Of Noble Samurai suksess

Her på Noble Samurai har vi bygget en ganske fantastisk team og dette har vært en av de virkelige hemmeligheter vår suksess - Vi kjenner kraften som kommer fra å ha et lidenskapelig og dyktig team.

Så hvordan kan du begynne å bygge ditt eget lag?

Et populært alternativ er Outsourcing, som innebærer å ansette personer til å utføre bestemte oppgaver, eller bringe 'virtuelle gruppemedlemmer' om bord for å bli en del av din online business.

The Double kantet sverd

Imidlertid er Outsourcing en dobbel edged sverd.

Hvis du gjør det riktig, kan det være det beste som skjer med virksomheten din, men hvis du får det galt, kan det også være en katastrofe - kaste bort masse verdifull tid og penger.

For å hjelpe deg med å oppdage den "riktige måten" å nærme Outsourcing, har vi bedt to av våre gode venner Dave Jenyns og Pete Williams til å dele noen av sine mest verdifulle Outsourcing strategier med deg.

Disse gutta er the real deal. De lever og ånder for slike ting, og den informasjonen de kommer til å dele med dere i denne serien er rent gull.

I denne videoen

I den første videoen av denne Outsourcing serien, viser Dave Jenyns deg hvordan du kan bygge et team av 'A Players' ved hjelp av "George Foreman Method". Dette er den nøyaktige metoden han bruker for å tiltrekke, filter, plukke og trene teammedlemmer for sin online business.

Du vil oppdage hvordan du kan modellere den samme prosessen for å bygge en høy impact-teamet til en brøkdel av hva du kan forvente å betale.

I denne videoen vil du oppdage:

 • Hvorfor blir flaskehalsen i din bedrift vil lamme resultatene dine, og føre til svikt;
 • Den enkle 7-trinns "George Foreman" prosess som gjør toppkandidater "flyte til toppen av haugen";
 • Hvordan gjøre din bedrift skiller seg ut fra resten, og tiltrekke seg topp "A-spillere";
 • Nettstedene til å bruke til å konsekvent finne den beste ansatte;
 • Ett enkelt spørsmål du kan spørre en "A-player" at ingen B eller C-Spillere vil svare;
 • En real-life case study eksempel på hvordan Dave funnet en fersk teammedlem;
 • Hvorfor Richard Branson unngår klisjeen "kunder er # 1" og hva hans alternativ er;
 • Og mye, mye mer.

Og husk å legge igjen dine kommentarer og tilbakemeldinger under. Vi vil gjerne høre hva du synes om denne videoen!

Ben har skrevet 10 innlegg (s) for Noble Samurai

159 Responses to "Outsourcing Video 1: Hvordan bygge et team av" A "spillere"

 1. Dette er en flott video. Det er enkelt, men effektivt. Du tar virkelige verden rekrutteringsmetoder og bruke dem til outsourcing. Jeg for en ikke hadde koblet de to før, men skal søke det når jeg begynner outsourcing alvor. Thanks.


  Jay Couture svarte:

  Jeg er enig, det er en super video. Jeg setter pris på å bryte det hele ned i skritt, gjør det hele mye enklere og tilsynelatende effektive.

 2. Hei,

  Jeg har hentet forfattere, grafikk ingeniører og jeg var skuffet med kvaliteten på arbeidet. Jeg forstår nå hvor jeg fylt opp.

  Takk skal du ha, video var en øyeåpner.

 3. Takk for tilbakemeldinger så langt folkens.

  'Hvordan du starter' egentlig er "hvordan du er ferdig" når det gjelder outsourcing.

  Jeg tror (dessverre) en rekke elektroniske markedsførere, har ikke gjort det mentale hopp til å være 'bedriftseiere' - fordi når du gjør som skifte en masse ting vil falle på plass ... og ikke bare rekruttering og outsourcing.

  Nyt serien.

  Pete

 4. Hei
  Jeg har nylig brukt en prosess for å rekruttere via Odesk å bygge en iOS-app.
  Jeg tror jeg hadde en 6 trinns prosess og de store læring er at jeg må sette en TEST og referansesjekk.
  Nødvendig trinn 4 big time.
  Ikke stol på hva system som Odesk sier for entreprenør karakterer.
  Test for ferdigheter ved en virkelig verden praktisk mini prosjekt-og test for holdning / skikk å snakke med virkelige verden tidligere klienter via Skype.
  Takk for video - gode tips.
  Hilsen
  Anthony

 5. 5

  Flott video, takk for info.

 6. Jeg har nettopp startet outsourcing med odesk og nå takket være deg jeg tror jeg kan bruke det jeg har lært til å gjøre en bedre jobb i å ansette laget mitt. Takk skal du ha mye.
  Lee
  En cowboy fra Utah

  Den
  Greg Savage svarte:

  Jeg har aldri prøvd odesk blir nødt til å gi det en liten titt

  Jeg har gjort alt selv og det er bare ... tar mye ut av meg disse dager

 7. fantastisk video - takk folkens! edelgran meg utfordringen er outsourcing gang av oppgaver som ikke krever tre måneders prøveperioder

  Den
  Pete Williams svarte:

  Helt enig Stephen - Outsourcing for en eneste en-oppgave er en annen kjele av fisk.

  For å gi deg tre raske tips:

  En. Alltid spørre dem en uvanlig spørsmål; noe om at hvis de ikke svarer, kan du identifisere og raskt / lett tørke dem av listen (annet filter)

  2. Jeg har alltid be dem om å bidra med minst en idé å gjøre det kort / jobben bedre - på den måten 'A' spillere kan ta steget opp og skille seg ut, ved å tilby forslag for å gjøre prosjektet bedre.

  Tre. Hvis det er en anstendig nok prosjekt; Jeg vil også fortsatt tildele jobben til tre personer; betale dem for å gjøre 1/4 av så av oppgaven; og deretter tildele hele prosjektet til den beste søkeren. (For eksempel, skrive en artikkel i stedet for 10 ... skissere en logo i stedet for full design etc etc)

  Håper det hjelper.

  Pete

 8. 8
  den 15 november 2011 kl 02:34
  KC Pfluger sa:

  Flott repetisjon og påminnelse om hva det tar å ansette stor stab, både kontor og virtuelle. Disse syv trinnene sette alt inn i en effektiv måte å ansette og beholde de du trenger for å lykkes. Jeg har brukt fem av de syv trinnene i min murstein og mørtel bedrift, men de siste to trinnene gjøre prosessen renere og raskere (jobb nettsider og spørreskjema). Takk for bra innhold.

 9. Hey guys,

  Jeg setter pris på alle gode tilbakemeldinger og jeg tror nøkkelen punktet dere alle hit på er: vi behandler online virksomhet som en "real business".

  Merkelig folk flest ser ut til å gå glipp av det punktet og en eller annen måte føler en internett business er annerledes. Hvis du har hatt virkelige verden erfaring fra næringslivet, og bringer den til online-virksomheten vil gi deg et konkurransefortrinn siden de fleste folk behandler det som en hobby.

  Takk igjen, og jeg er opptatt av å høre hva andre mener.

  Skål
  Dave Jenyns

 10. Flott video gutta - en veldig fin emne som skal lære om. Jeg er en Market Samurai kunde (egne flere kopier for laget mitt) og jeg er alltid imponert over hvor mye innhold dere publisere, uten å skyve programvaren. Super kjempebra måte å bygge verdier for oss kunder.

 11. Flott video! Hånden min trangt opp å prøve å skrive ned alle tips og teknikker du foreslår. Kan ikke vente på del to.

  Ett tema jeg vil gjerne høre mer om fra noen med erfaring i outsourcing er hvordan man skal overvåke arbeidet til din virtuelle ansatte. Hvordan sporer du av sin tid til å sørge for at de er skikkelig fokusert og beveger seg mot å fullføre sine oppgaver? Selvfølgelig, det er mye enklere når du har dem på stedet. Noen foreslo odesk, men jeg har ikke sjekket det ut ennå. Jeg ønsker ikke noe strenge. Jeg tror ditt forslag på slutten av dagen e-post er et skritt i riktig retning.

  Den
  Pete Williams svarte:

  Takket Bill.

  Ja, det er en hel haug med forskjellige tips, triks og verktøy for å administrere et team - men den enkleste måten vi har funnet (i hvert fall som et utgangspunkt) er via en e-post daglig.

  Jeg faktisk gikk litt dypt på dette en stund siden i en video på bloggen min:
  http://www.preneurmarketing.com/business-building/tips-virtual-assistants-outsourcing/

  Håper det hjelper,

  Pete

  Den
  David Jenyns svarte:

  Jeg tror vi kan ha åpnet en boks med mark her ... svarer de første få spørsmål om outsourcing fører til flere spørsmål.

  Stay tuned Bill ... vi skal dele det vi gjør kort tid når det gjelder å styre gruppemedlemmer.

  Skål
  Dave

 12. Guys,

  Din 7 trinn prosessen er veldig bra, og jeg hilser dere for å sette denne videoen for vår fordel. Jeg ønsker å outsource en del av det arbeidet vi gjør, selv om jeg har rekruttert mer enn 500 mennesker i mine tidligere jobber jeg finner det vanskelig å rekruttere folk som kan jobbe i min virksomhet. Grunnen er fordi jeg leter etter et eget team. Jeg leter etter en Picasso for Internett-markedsføring, ikke bare en markedsfører. Jeg leter etter noen som ønsker å lære og utvikle seg, og som har en ekte kreativ hjerne. Jeg vil prøve din prosess, og vil sende deg min tilbakemelding.

  Den
  Pete Williams svarte:

  Ser frem til dine oppdateringer - lykke til.

  Det beste rådet jeg kan gi deg her er basert på en Q + Et sitat jeg elsker:

  Q: Hva skjer hvis jeg bruker all denne tiden, kostnader og innsats trene laget mitt; og de forlater å gjøre det selv.

  A. Vel, hva skjer hvis du ikke trener dem og de bor!

 13. Flott video. Godt presentert med noen absolutte gull info!
  Takk igjen for innlegging dette, er jeg sikker på at hvis jeg holder meg til de retningslinjer og gjennomføre riktig vil det ha en stor fordel på min virksomhet.
  Skål

 14. Flott innlegg! Outsourcing er fin måte å utnytte den verden vi lever i. Det er så lett nå for å finne en ekstern arbeidstaker å bli en forlengelse av deg eller en forlengelse av ditt team.

  Utfordringen blir da, hvordan kan jeg stole på at min eksterne arbeideren gjør det de sier de gjør ...

  Hvis du leier fra Odesk, de har en tracker for dette. Som fungerer bra. Men for resten av verden som ikke bruker Odesk, kan du prøve HiveDesk. ( http://www.hivedesk.com )

  Uansett, alltid har sporing på plass i begynnelsen. Det bygger tillit gapet mellom deg og din fjernarbeider mye raskere enn bare å måle resultater over tid.

  ~ Michael

  Den
  Pete Williams svarte:

  Fint verktøy Michael.

  Jeg hadde ikke kommet over det før.

  Jeg må kanskje kaste den i miksen og gi det en sjanse.

  Den
  Michael @ Administrere eksterne ansatte svarte:

  Hei Pete!

  Takk for tilbakemeldingen. Kom sparke i dekk og la oss få vite hva du synes.

  (FYI - Vi er i ferd med en dag eller to unna fra å rulle ut integrert oppgave ledelse også.)

  Michael

  Den
  David Jenyns svarte:

  Hei Michael,

  For meg noen sporing verktøy kan være farlig for virtuelt team medlem forhold ... sier det rett opp foran "Jeg stoler ikke på deg, og jeg ønsker å se over skulderen din" ... du trenger å finne en god balanse.

  Det kommer ned til å ansette de riktige menneskene og deretter gjøre ting som slutten av dagen e-post og noen av teknikkene vi bruker.

  Du er på rett spor da, og jeg vil være sikker på å se http://www.hivedesk.com

  Takk for din støtte og kommentarer.

  Dave

 15. 15

  Jeg er en A-spiller. Watching denne har reenforced det, og gitt meg valuble innsikt som jeg søker en god sysselsetting passform. Jeg vil dele dette, og ser frem til din neste sjenerøse tilbudet.

 16. Takket Dave for tipset sin på hvordan å outsource riktig, er dette noe som vet at veldig snart jeg blir nødt til å gjøre, og jeg må innrømme at jeg er litt nervøs.

  Ditt tips er har lettet nervene litt, og vil hjelpe meg til å gå gjennom denne prosessen mer trygghet som jeg ikke har råd til å gjøre feil.

  Den
  Pete Williams svarte:

  Hoppe rett i Wolfgang .. vannet varmere enn du tror.

  Den
  David Jenyns svarte:

  Gjør det : P

  Den
  Wolfgang svarte:

  Takk Pete, det har gjort meg litt mer trygg på det som jeg har hørt noen skrekkhistorier.

 17. Hva et flott innlegg, takk. Jeg er i ferd på jakt etter noen gode teammedlemmer og strategier fremsatt her vil være medvirkende til hvordan jeg sette dette sammen. Timingen var god, og den beste strategien jeg har sett ennå! Ser frem til neste video!
  Mary-Ellen

  Den
  Pete Williams svarte:

  Mary-Ellen,

  Du er ikke sett noe ennå ... vente til videoen min treffer blogg.

  (Bare ikke fortell Dave jeg sa at, det 'George Foreman' metode er morder)

  . Pete

 18. Takk for en flott video ser frem til neste video

  De beste ønsker

  Drew.

  Den
  David Jenyns svarte:

  Jeg er sikker på at du kommer til å elske Pete. Jeg ønsket å dele min første siden jeg tror det blir en vanskelig å følge ;)

  Skål
  Dave

 19. Brilliant. For meg er det mer behagelig å høre ikke, "Hvordan video var i det hele tatt". Jeg tror det bedre spørsmål er "Betyr det var veldig fantastisk eller Super Awesome Amazing?".

  David takk for å forklare hele prosessen og vise den virkelige eksempel. Akkurat nå er jeg i posisjon til å velge at "A" person, og jeg skal ta og bruke alle dine forslag (bedre å si Solutions) om å velge den rette personen.

  Og at video på Ed-ucation var fantastisk, jeg re-sett din for ca 20 ganger, veldig kul.

  ps: Jeg tok flere kameraopptak av din G.docs konto fra den videoen =) Bare tuller.

  Ønsker deg det beste. Hold tune med det beste laget jeg noen gang se,
  Vitaly

 20. Det var en veldig organisert video, jeg virkelig tror at med alle de ting vi internett markedsførere må gjøre. Å være en mann show er ikke lenger et alternativ. Spesielt når alle våre konkurrenter er allerede skalere sin virksomhet.
  Jeg absolutt enig i at Filippinene er et av de beste stedene å finne gode virtuelle ansatte.

  Den
  David Jenyns svarte:

  Cheers setter pris på dine gode ord.

  Den
  Randy Bonachita svarte:

  Jeg er en online arbeidstaker basert her i Filippinene. Vi på vår plass virkelig ta vare på våre kunder. Vi gir fremdriftsrapporter, svare på hver eneste e-post, og vi sørger for at vi er online på skype for direktemeldinger.

  At vi skal gjøre noen av SEO kampanjene, prøv oss og spre ordet om oss senere.

  Cheers,
  Randy Bonachita
  http://LocalMarketingGuides.com

 21. En stor klar konsis video. Etter å kjøpe Market Samurai for en tid siden, er det fortsatt i møllkuler som jeg tok på å starte en 'offline' virksomhet fra grunnen av! Men fortsatt få nyhetsbrev og denne videoen har hjulpet meg å forberede meg for mer rekruttering. Fra min to års erfaring nå med å rekruttere ansatte, det skritt å bruke et spørreskjema, tror jeg, vil gjøre en forskjell å luke ut de tid wasters og lagring av min dyrebare tid før vi kommer til intervjuet prosessen.
  Takk for at du fritt gi denne instruktive video.
  Skål
  Søndag

  Den
  Pete Williams svarte:

  Takket søndag.

  As Ben alluded to in the intro, I actually run a few different companies online and offline…. The largest of the offline being http://www.InfinitiTelecommunications.com.au which selling Phone Systems to SME's across Australia – so very offline.

  We actually employ a handful off offshore outsourcers in that business too – they help out with everything from marketing support, database management, product management to accounting and book-keeping.

  So there are plenty of ways to use outsourcers to help from a 'real world' offline business too.

  Hope that sparks a few idees for you.

  Pete

 22. Hi Ben

  Thanks for the tips on outsourcing. We have indeed found this a challenge and nothing like as easy as some would have you believe.

  The 7 Steps are sound and logical and we will be implementing them for our next vstaff vacancy. In truth I do implement (with a lower case 'i') some of them already but no in such a systematic process.

  So, thanks again and I look forward to the next video.

  Stephen Harris
  iNet Marketing Services
  UK

  On
  Pete Williams replied:

  You're right on thanking Ben (and Anthony) – it's these two that made this series happen;

  Dave and I are just along for the ride and hoping you all get some value from our experience.

 23. Thanks for that excellent training video. It's definitely a great help to me as I've just started to look at outsourcing.

  I eventually realised that it's impossible to do everything myself and without using other peoples skills to free up my time, my business wont be able to succeed, never mind expand.

  Can't wait for the next installment.

  Thanks again, guys!

  On
  David Jenyns replied:

  Nice one! Glad you liked it… the video you are watching is actually about the 4th or 5th time I've presented it so a lot of hard work has gone into it. I'm just happy to see, from the responses, it was worth the hard work!

  Skål
  Dave

 24. Thanks for a great reminder video. I don't know why I thought it would be any different in the “internet marketing” world than when I was in the corporate world.

  Kjøre en klikk-og-mørtel virksomhet bør ikke være mye forskjellig fra å kjøre en murstein og mørtel bedrift, spesielt hvis du forventer å vokse.

  Takk igjen for påminnelsen.

  Den
  Pete Williams svarte:

  Tom; det er en vanlig feil - at vi alle går / gikk gjennom.

 25. Takk. Bra gjort

 26. 26

  Takk for denne informasjonen. Jeg gjorde egentlig ikke vet hvordan de skal få hjelp, eller fra der, men nå har du gitt meg akkurat det jeg trengte.

  Den
  David Jenyns svarte:

  Stol på meg ... følg denne metoden, og du vil spare deg timer med tid og masse penger. Dette systemet tok oss ganske lang tid å få den der den er i dag.

  Håper du får noen verdi ut av det :)

  Skål
  Dave

 27. Utmerket video, takk! Flott timing som jeg er nesten klar til å begynne outsourcing!

 28. Noen virkelig godt innhold. Outsourcing er, jeg er overbevist om at nøkkelen til å ikke bare generere skala i din virksomhet, men - og dette er de litt mange folk ikke skjønner - men også skape en virksomhet som er salgbar. Ingen kjøper av enhver bedrift vil se to ganger på et selskap der grunnleggeren er virksomheten. Ved å konsentrere seg om outsourcing tvinger det deg til å utvikle klare rutineprosesser som kan gjøres av andre. Det ikke bare øker produktiviteten i næringslivet, gjør at det grunnleggeren å opptre som eier i stedet for en ansatt (stor forskjell!).

  Den
  Pete Williams svarte:

  Ryan - er du spot on!

  Det er den nøyaktige problemet med så mange online virksomheter. Eieren er virksomheten; og det gjør for en veldig veldig tøff exit.

  Hvis du ønsker å lese en god bok som er relatert til dette punktet; sjekk ut 'Bygd å selge ", men John Warrillow - http://www.builttosell.com/

  Den
  David Jenyns svarte:

  Hei Ryan,

  Det er en flott bok langs disse linjene verdt å lese kalt "Bygd for å selge" ... definitivt sjekke det ut. Du er på rett spor.

  Skål
  Dave

 29. Elsket videoen. Jeg har prøvd outsourcing i det siste og gikk ned i alle hullene. Bruke for mye, ikke får resultater, havnet lenger bak enn da jeg startet.

  Jeg ser hva jeg manglet. Jeg ventet bare folk til å være en lidenskapelig om hva jeg gjorde da jeg var. Jeg hadde ingen filter prosess og betalte prisen for det.

  Takk for gode tips. Jeg kommer til å prøve igjen. Jeg er sikker på at det vil slå ut bedre denne gangen.

  Den
  Pete Williams svarte:

  Sørg for at du holder oss i loopen. Jeg abonnerer på alle trådene her, så jeg vil få en e-post når du legger ut en oppdatering.

  Lykke til.

 30. Som du påpekte i starten, så mange velger virtuelle assistenter på samme måte som de kjøper noe på nettet. Det du gjør her er ganske enkelt å sette en standard virkelige verden ansette praksis inn i en elektronisk versjon. Det gjør grenseløs sans. Nice work

 31. Når en video refererer Michael Gerber E-myten, er du på den høyre foten fra get-go .... takk for vid gutta!

 32. Tidspunktet for videoen var enestående. Jeg har eksperimentert med outsourcing for en stund og har vokst fra de o-skrivebordstypen arbeidere til å ansette heltidsarbeidere i PH.

  Min første leie fungerte ikke godt ut i det hele tatt da han bare ikke har sterke nok engelskkunnskaper (skriftlig og forståelse).

  Så jeg kjørte en annen annonse, fikk noen gode kandidater, og nå har du hjulpet meg med å forbedre min prosessen slik at min neste leie er en A-spiller.

  Thanks!

  Den
  Pete Williams svarte:

  Brilliant Scott.

  Måte å holde "i" spillet.

 33. Hei Dave - god informasjon. Jeg er fortsatt på det stadiet av outsourcing for konkrete enkeltprosjekter, men jeg gleder meg til å ta fatt på min første fulltids ansatt - en gang i 2012? Det gjør helt fornuftig å grundig pre-screene kandidater slik at du ender opp med å ansette en god medarbeider som vil være en langsiktig medlem av din bedrift langt inn i fremtiden. På denne måten vil du også unngå kundeavgang i dine ansatte hvor du er hele tiden å måtte trene nye personer.

  Cheers, Neil

  Den
  Pete Williams svarte:

  Hei Neil,

  Jeg nevnte dette ovenfor, men tenkte jeg skulle kopiere den her igjen i tilfelle du gikk glipp av det; men her er mine topp 3 tips for 'ansette for en av oppgavene "

  En. Alltid spørre dem en uvanlig spørsmål; noe om at hvis de ikke svarer, kan du identifisere og raskt / lett tørke dem av listen (annet filter)

  2. Jeg har alltid be dem om å bidra med minst en idé å gjøre det kort / jobben bedre - på den måten 'A' spillere kan ta steget opp og skille seg ut, ved å tilby forslag for å gjøre prosjektet bedre.

  Tre. Hvis det er en anstendig nok prosjekt; Jeg vil også fortsatt tildele jobben til tre personer; betale dem for å gjøre 1/4 av så av oppgaven; og deretter tildele hele prosjektet til den beste søkeren. (For eksempel, skrive en artikkel i stedet for 10 ... skissere en logo i stedet for full design etc etc)

 34. Dette er en av de beste online markedsføring videoene jeg har sett på lenge! Jeg innså finne god hjelp var ikke lett, men den grundige prosessen du har lagt ut nesten gjør det umulig å ikke finne gode mennesker. Takk for postering og jeg ser frem til neste video ...

  Den
  Pete Williams svarte:

  Takket Tony.

  Jeg ønsker å reservere seg retten til å kopiere og lime inn din kommentar til videoen min når den er utgitt - tror det hever nivået enda litt høyere.

  Pete

  ps Tenkte jeg skulle bruke din kommentar til rib på Davey J litt (håper du ikke tankene)

  Den
  David Jenyns svarte:

  Hehehe ... Petes video kommer snart er ganske bra jeg gjette ;)

  Men seriøst jeg setter pris på gode ord.

  Skål
  Dave

 35. Takk folkens, så mye for dette. Var jeg var i ferd med å gi opp på den elektroniske siden av ting. Men jeg tror jeg kan gi den en mer sjanse og se om jeg kan outsource oppgaver og forhåpentligvis komme tilbake i svart.

 36. G'day Dave,

  Kan ikke tro at jeg bare har skrevet til deg å be om hjelp med ansettelser, og bang, jeg sjekke e-posten fra Noble Samurai som jeg nettopp har kjøpt! Og mitt spørsmål er besvart. Hvordan gjør du det hele tatt! :)

  Dave, er for tiden coaching meg. Jeg kan anbefale ham som ikke bare en seo trener, men som en bedrift coach.

  Den
  David Jenyns svarte:

  Hehehe takk Adam,

  Spør og du skal få :)

  Catch deg på coaching samtale i kveld.

  Skål
  Dave

 37. 37
  den 15 november 2011 kl 09:44
  Mads Pedersen sa:

  Veldig anstendig ting gutta. Elsk din aussie entusiasme! :-)

  Tilnærmingen annonseres virker ganske straightfoward imo og bortsett fra den (admittingly viktig) rekkefølgen av filtreringsprosessen det kan bli tappet ned til to ting:

  En. Tilpasse en høy kvalitet tilnærming hvert steg på veien
  2. Spot spillerne og investere for å få dem til å trives og blomstre når ombord

  Å være en freelance grafikk artist og seo geek jeg kunne gjøre med noen outsourcing hjelp til å bygge min o
  kommende bloggen virksomhet. Vil ha dette i bakhodet.

  Se frem til episode 2 - tnx!

  Den
  David Jenyns svarte:

  Pete og jeg er store fans av å holde det enkelt ...

  Vi starter med en hel haug av ting og deretter stripe det tilbake til det essensielle.

  Setter pris på gode ord.

  Skål
  Dave

 38. Bra innhold - Jeg er bare i ferd med å rekruttere så dette er perfekt timing. Bare ett spørsmål, du betaler søkerne noen penger for å fullføre den enkle oppgaven? Jeg kunne tenke meg noen få mennesker blir satt av å gjøre arbeidet gratis - eller er dette poenget med denne oppgaven?

  Den
  Pete Williams svarte:

  Store spørsmål Iain,

  Jeg har to tommelfingerregler her:

  En. If I am hiring for a one-off task on oDesk or eLance etc, than I will pay people for a trial/test project… As the time they invest to try and win my business, could have been spend else where “if” they didn't choose to do the test.

  2. If I am hiring for a full-time position; like Dave mentions in this video; then I don't pay.. If they want a full time long term roll with our teams, we only want 'A' players with an 'A' player mentality. So those type of ppl “get the process”… hire for attitude and train for skill.

  Hope that helps a bit.

  Pete

 39. Thank you for this video. It was great, clear, to the point, and I love bullet points.
  I am curious as to what the simple task you required for the assistant that you hired. Just as an example? Also when is the second video? Thank you so much. I will be implementing this steps in the next couple of weeks.

  On
  Pete Williams replied:

  hi Karen,

  Great question:.

  The task has to be relevant to the role you are hiring someone for; so if it's an SEO role, get them to do some basic keyword research.. if it's a writer; get them to write a 400 word article etc etc.

  As DJ mentioned in the video, you should be clear on what a 'week in the life' of your new team-member should be BEFORE you hire them … so just pick a small 30-60min task that you can rate… and go with that.

  Hope it helps,

  Pete

 40. 40
  On November 15th, 2011 at 10:53 am
  G. McGirt@nubianciti said:

  Great content great format. This video gave me better insight for getting things done for working my business . Most of the time we try to handle a lot of task ourselves, because we don't think anyone can do it the way we want It done. This vedio shows that we can find and trust someone to do the job and do it well. Than you for your insight.

  On
  Pete Williams replied:

  … wait til you see the system and workflow in the next video.

  It's takes your 'A' players and creates a workflow that should fix your exact issue.

 41. Very timely.
  I am starting to look for a Virtual Assistant and this helps a lot.
  I am a Market Samurai and Article Samurai user and I find your help to be both timely and cutting edge.
  Thanks.

 42. Awesome info, as usual for Noble Samurai. Very timely, as I've realized I can't do it all efficiently and still jump into new markets quickly.

  Would love to see a transcript of the video(s), and a list of questions for the survey. Every little bit helps.

  Takk så mye!

  On
  David Jenyns replied:

  Hey Pat,

  Great idea… I'll chat with the team about getting together the transcripts and maybe even an MP3. I'll let you know how I go.

  Cheers.
  Dave

  On
  Stan Dubin replied:

  We love MP3s!

 43. Hei Dave

  Takk for at du deler denne videoen. Presentasjonen var stor på mange måter. For det første audiio kvalitet og levering er krystallklart. Jeg ble litt sjokkert over å høre en stipendiat aussie aksent som jeg er så vant nå lytter til trening videoer fra USA eller Storbritannia. Jeg liker enkelheten i videoen i at det var ikke for mye tekst på skjermen, men akkurat nok til rett tid av presentasjonen. Jeg liker også måten du ga oss den visuelle intro av dere selv - se en ekte person på en skjerm som gjør hele forskjellen. Jeg liker også måten presentasjonen var sømløst - i det hele presentasjonen var på nettsiden uten å måtte klikke på en videoknapp.

  Jeg har nettopp leid min første entreprenør gjennom odesk i de siste par ukene. Som en nybegynner jeg ikke har et trinnvis system for å gjøre det - jeg bare prettty mye gikk med det jeg følte var riktig. Interessant mange av trinnene du nevner jeg faktisk hadde gjort, så det er flott å vite at jeg må ha vært på rett spor. Etter å ha sagt at jeg nå vet noen flere ting jeg ikke hadde tenkt på til neste gang. Min lønn har vært en stor suksess. Fyren jeg jobber med er virkelig flott - takk for tipset om å be om et gruppemedlem til å skrive en fremgang epost daglig. Jeg vil implementere den ideen med en gang. Fantastisk idé. Cheers, Trudy

  Den
  Pete Williams svarte:

  Trudy.

  Takk så mye for tilbakemeldingene.

  Når det gjelder etableringen av videoinnholdet i seg selv; spenn deg fast for neste video i serien - vil du se hvordan vi gjør det hele skje sømløst og på auto-pilot; uten å måtte gjøre noe av mekanikken.

  Lykke til med ny medarbeider.

  Pete

 44. Jeg liker virkelig syv trinns prosess, jeg var ikke klar over hvordan filtreringsprosessen virkelig setter deg opp for å lykkes uten å ta opp mye tid.

 45. Hei folkens, takk for dette ... Dessverre videoene tar såååå lang tid å se på. Er det en måte du kan outsource en transkribere service og publiserer som PDF?

  Akkurat som deg, jeg er en travel person, og leser noe er uendelig raskere. Takk en million

  Den
  Pete Williams svarte:

  Marc,

  Har du sjekket ut den nye '2 xSpeed ​​'alternativet tilgjengelig i YouTube?

  Det kan hjelpe litt: http://www.youtube.com/html5

  . Pete

  Den
  David Jenyns svarte:

  Jeg vil også prate med gutta om å legge ut karakterutskrifter og mp3-versjon også.

  Sitt stramt ... Jeg skal se hva jeg kan gjøre.

  Skål
  Dave

  Ps. Det er verdt å se på selv, jeg garanterer at de 40 minuttene du bruker til å se det (selv på én hastighet) vil spare deg timer på timer i det lange løp).

 46. Takk så mye for en flott video! This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.
  I gave up on outsourcing a while ago and then tried to do everything myself.
  With these tips I will definitely be able to leverage myself better.

 47. Thanks guys for the great content. I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai for a bit now. It's always great learning through video and you guys have that really professional approach. Regards…Grant

 48. Excellent training. Very pertinent to my situation.
  Thank you very much

  Patrick

 49. Thanks so much for a great video! I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai as well for a bit now. This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.

 50. Great video. Really practical to learn this process. I outsource a lot and always had trouble dealing with the amount of applicants. So I love the way you guys filter them.

  The video was a bit long though. Short n sweet is always great as we are busy people. Maybe concider a podcast formats as that lets us listen at 2x if desired.

  Keep 'em coming!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks for the feedback Melanie,

  Check out YouTube's new 2xSpeed playback feature… might be exactly what you're looking for:

  Opt in here: http://www.youtube.com/html5

  and then take a look at the new playback bar on the youtube videos.

 51. Hi

  I'm still new to Market Samurai as a user, and love learning new things along the way, to make my life similar. And now we can implement “The Seven Step Method of Outsourcing”, which really blows my mind. Use guys did it again, thanks.

 52. Takk. Love the pre screen questionnaire.

 53. I bought Market Samurai just before the 30 Day Challenge of 2010. And ever since, I've been impressed with how hard the Market Samurai guys work to improve the product AND feed us info on how to succeed in the online marketing world.

  And this is yet another example! Thanks guys for exchanging in abundance.

  I author a blog of “Hiring Tips” that helps in the screening process. Many of them are now in podcast form as well. They'll get your juices going on types of questions you can ask and a few landmines to avoid.

  On
  Pete Williams replied:

  Awesome Stan…

  Just check out your site briefly; looks like there is some awesome content there.

  Will definitely throw it in my 'instapaper' to take a more in-depth look at.

  Pete

 54. 54
  den 15 november 2011 kl 20:13
  Toni Ornelas sa:

  GODE RÅD - Master Recruiter for beste selskapene og viktige tech sektorer

 55. Virkelig virkelig fantastisk video. Godt gjort igjen. Vel, er outsourcing bra. Men dyrt også. Fiverr har vist seg å være virkelig et flott sted å få gode gjerninger gjort @ rimelig rente :)

 56. Awesome stuff.
  Hodet mitt er spinning.

  Jeg har hatt et par katastrofer med outsourcing. Mye å si fra i erfaring.
  Gud jeg selv kjøpte en Warriors Spesialtilbud på Outsourcing ..... min dårlige aldri lest den.

  Jeg føler jeg fikk mer ut av denne ene videoen. Takk folkens ... Gonna ta litt panadol før andre video ... lol


  David Jenyns svarte:

  Hehehe glad for å høre det er en god hodepine ;)

 57. Vært en fan av Dave siden jeg oppdaget ham for noen måneder siden. Hans teknikker har hjulpet meg dyrke min første side, og jeg lansere nettsider 2 og 3 denne uken. Flott outsourcing plan som jeg skal definitivt følge nå jeg begynner å vokse.

  Takk som alltid.


  David Jenyns svarte:

  Takk for å se Dave ... jeg virkelig setter pris på din støtte. Hvis det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe bare gi meg beskjed.

  Skål
  Dave

 58. Takk for at du sette denne videoen opp. Etter et par falske starter med outsourcing, dette var veldig apt. Utmerket presentasjon levert på en svært profesjonell måte.

 59. Thank you Venner. Egentlig er det en veldig nyttig og interessant informasjon, og ser ut til å bli ferdig med en masse lidenskap. Den mest verdifull informasjon for meg er å hnow prosessen du har fulgt for outsorcing

  Gratulerer til jobben
  Jose Ramon G.


  Pete Williams svarte:

  Hei Jose,

  Som du vil se i videoen min vi er alle om prosesser.

  Det er systemer og prosess, som gjør det mulig å skalere, vokse og stole på laget ditt til å levere for deg.

 60. Fantastisk video!

  Tar opp slike teknikker kan være ganske boosty for outsourcing bedrifter, vil jeg si, det er en fin måte å samle inn godt trente arbeidere til laget ditt.

  Cheer up!

 61. leide min egen SEO fyr. Han begynner i en uke for å bygge laget mitt. jeg bruker seo selskaper å bygge min advokatpraksis, men innså at jeg kan utnytte mine egne ting ved hjelp av en inhouse forretningsfører. videoen var enkel og god, og jeg har allerede sendt det til him.thank deg mye!

 62. Flott artikkel. Jeg har litt erfaring med outsourcing og mye brainstorming om det tenker, ja jeg må gjøre det, men ikke sikker på hvordan. Min erfaring var å ansette noen fra oppgave hær å administrere tweets og Facebook-oppdateringer. Jeg har også betalt dem mer på ett punkt å få flere fb tilhengere, men de var bare profiler. Disse profilene hadde bare en haug med likt sider og ikke mye mer .... ubrukelig.

  Anyone have any experience with task army? In addition is it ever realistic to use your method to outsource good team members on a new website not making much money but offer like a percentage of the success we do manage to build together? Will that work? I imagine I would have to share some reports of earnings to make sure its fair.

  What if I wanted to hire some content writers, do i pay them per article? Per hour? How much is reasonable, I don't even know? Thanks

  On
  Pete Williams replied:

  Hi Michael,

  Great questions.

  Let me be a succinct as possible with my answers/advice:

  I've seen Task Arm, but never used it personally. So can't really offer anything of value there.

  If you are wanting equity partners, I wouldn't be looking in the traditional outsourcing places; those places are for ppl looking for traditional work – If you ware wanting to find ppl to work “with you” and share in the success; I would be looking in forums (internet forums, and forums around you niche) as you're more likely to find entrepreneurial ppl who would be open to that type of deal.

  When it comes to content writers; it all comes down to volume. If it's only one or two articles every now and again; I would be looking at out-tasking on sites like elance or odesk and paying per article …. but if it's a full time role you are needing, then go dor a full time person paid by the hour.

  Hope that points you in the right direction.

  Pete

  On
  Michael replied:

  Thanks Pete, your information has been been great for me.

 63. I'm a member of David Jenyn's outsourced team. I went through the whole process he outlined in the video and I remember thinking there was just a whole lot of steps I had to go through. Looking back now I understand the importance of it all.

  Why did I push through with my application? For one I was given a clear idea about the company I would be working for. Second, the job description was detailed. I was confident I could do every item in that list. Third, the hands-on test improved my confidence that I fit their needs as I was given the chance to work on an actual task and gauge my skills.

  Of course, it was a plus that the rate was much better than what other Filipino virtual workers are getting. We 'A' players know we're worth more than the rest. :)

  I agree with using Jobstreet especially if you want to hire college graduates.

  On
  David Jenyns replied:

  Hehehe… cheers MJ. We're soo lucky to have you on our team. Really looking forward to catching up with you and the rest of the team in January!

  Chat soon.
  Dave

  On
  David Jenyns replied:

  Ps. MJ did you notice your photo is on the still shot in the YouTube video?

  On
  MJ Ces replied:

  I did. All smiles too. :)

 64. 64

  This video was worth watching and gave away more real info than some of the other self proclaimed outsourcing gurus on the web.

  The one issue i had with something you said, which is what everyone says, is that Philipinos have great english. Conversation wise they might be easier to talk to that Indians but when it comes to writing, my experience is that they have their own way of writing, which by US/UK/Aus standards would be considered wrong. I have yet to find a pinoy i can give writing tasks to. any specific tips on that in future would be great

 65. Really impressive video.

  I'm in the startup phase of an Internet Marketing business and going mad with trying to do and learn everything!

  I'll certainly take on board all of these tips to get the ball rolling with my team…

  Best get those clients / customers first though!

  Adam.

 66. I have known several process of the outsourcing task that should be done. but you explained a whole new approach to the task. thx for the view, really looking forward the 2nd video.

 67. Wow! What a great presentation, Dave. I've reviewed some good quality outsourcing info before, but this is far more succinct, higher quality content, and is a complete 7-step plan.

  I have run a few ads, but without this kind of plan, I hesitated to take the next step. Now, I can more forward with confidence.

  I agree completely, that we have to scale to become productive enough to be profitable, which requires outsourcing.

  I can't wait to watch Pete's presentation. What a hook to get us to watch for your emails. A lesson here – great content, and then divide it into 2 parts.

  Thanks Dave and Pete.

  Terry
  TheHealthAndNutritionCenter.com

 68. Pure Brilliance Period!

  Thanks guys for sharing – I have been in and out of this process for over a year and can never get it to work well. Thanks for sharing your 7 steps..

  Loving the samuari
  James

 69. It's just timely for this video for outsourcing. I'm thinking of doing this but dont know where to start. Thank you for putting this together and explaining it well. I definitely try one of the steps. Love the presentation.

  tks

 70. Thanks so much for sharing your hiring process. It will really help to save time when outsourcing new work at various skill levels.

  We are looking forward to Pete's video as well.

 71. I use a google form instead of survey monkey to get the applicants to answer some questions and pre-screen my candidates.

  I agree that it is so important to prescreen so that I don't waste my time.

  One thing that I do is that I make it a requirement that the applicant send me a jing video talking about why I should hire them so that I know that they know how to use Jing as i like to use Jing alot to explain work that they are doing and also so that I can hear them speak.

  On
  David Jenyns replied:

  Nice… and I agree it's not soo much about the tool as it is about the concept. Google forms are great, another one of my assistant loves those.

  Love the suggestion about getting them to make a jing video for you!

  Skål
  Dave

 72. I like the idea of having a tandem interview as it does allow me to compare them to somebody else.

  I also agree 100% that it is very important that the interview happens over skype as I think it is important to be able to see the person that I am hiring. I think body language is very important and also I think it is important that I can see them when they are working for me.

 73. This video was really great. I learned a bunch of stuff that I hadn't considered. The concept of the G Foreman approach I like. Looking forward to the next video!

 74. Amazing video! Really smart filtering process and love the real life example and uncommon sense logic behind the stages. Thank you!!

 75. Takk. A great video with lots of pearls. Going to implement this right away …. I'm sure I'll have better results this time round!

 76. VEry Thorough Video. Good listen indeed. Great tips.

 77. The timing of this video couldn't be better: I'm just about to employ some staff so will take your advice onboard – thanks.

 78. Great video! Thanks for the info :D

 79. Team building is a hard thing. You gave some great insights about effective hiring. I will be watching this again for sure. I don't want to miss any of the gold nuggets.

 80. YOU GUYS ARE PHENOMENAL!!! I was originally introduced to marketing through get rich quick schemes and products that sell high hopes… I now feel like I've graduated to a whole new level :D I watched video #2 first and feverishly took notes throughout the whole presentation. I look forward to hearing more from you guys, keep up the great work!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks Matt.

  Appreciate the feedback.

  The comments on the other video have now been enabled; so feel free to ask any questions or leave some feedback on that video over the the post.

  Glad you enjoyed the vids!

 81. EASY PEASY LEMON SQUEEZY

  You guys rock! The number one take away is that this is doable. Not instantly, not right away, but one piece at a time.

  Thanks so much NS for providing this information.

 82. 82
  On November 17th, 2011 at 2:19 pm
  Leonard Betts said:

  Every HR department should use this method.

 83. Great video; clear and simple steps to follow.

  And great timing too! I have been polishing up my processes and getting ready write that job description.

  Your thoughts regarding full-time versus part-time if I feel I don't have enough work for a full time person just yet?

  Takk,
  Michelle

  On
  David Jenyns replied:

  It's funny how things just turn up as you need them.

  As for your question… I say just get started! So if you only need a part timer, start with a part timer… again the key is to just get started.

  Hope that helps.
  Dave

 84. I love your video on the seven steps to hiring a top candidate for the job. We will definitely use these steps to create build or A team of players at http://Www.kidsformal.com .

 85. Awesome video and even better timing. Was just doing some outsourcing research when your email hit the inbox.

  Thanks!

 86. Fabulous information.Your Video series has been fantastic – much appreciated. I have just put the kettle on so that I can settle in for more – Brilliant Thanks Guys

 87. What did you do when you were getting started? I think a lot of us would like to know how you got your business up and generating revenue before you had your team of outsourcers in place (unless you started with a team). Thanks – Jason

 88. I can really see the benefits in outsourcing but was reluctant to try it but, after watching your video I will definitely give it a try!

 89. Dave Jenyns really does know his stuff.

  I have been outsourcing for a while now and am using a very similar process that he describes here. But so wish I could of seen this video a year ago, it would of saved me loads of heartache.

  Keep over delivering guys..

 90. Thanks Ben:

  We are an SEO provider for 13+ years now. Since we make a full spectrum offering at only $199 a month, we are always on a tight budget. We've employed most of these suggestions while using vWorker, formally ReataCoder. But, we've often been remiss and not applied all of these at once!
  MANY THANKS FOR KEEPING US ON OUR TOES!
  Also, have referred dozens of friend to Market Samurai, what a great tool! Saves us a monthly fee at places like SEOMOZ. Keep it up!! Blessings, Greg S

 91. Really a lot of valuable information. Can't wait to apply it to our new JV project in internet marketing training we are just starting to work on.

  I would have never done this properly without seeing this video. Thanks

  On
  David Jenyns replied:

  Happy to help Gerri, and if there's anything else we can do let us know…

  Sidenote: Have you watched pete's next session yet?
  http://www.noblesamurai.com/blog/outsourcing/outsourcing-video-2-the-content-leverage-system-2761/

  Keen to know what you think… we're getting some great feedback again :)

 92. This video was really great. Very usefull informations. Thank you for this.

 93. Keep doing what you are doing it makes a difference and it is appreciated.

 94. Hi guys, great video – and by the way I am currently going through The Challenge, and hope to come to a position where it is necessary to outsource

 95. All the information is outstanding! Thanks a lot for all the advice, tips and tricks that you gave me. I was confused about how to do all the outsourcing stuff but I understood the key elements to have an “A” team, congratulations and really THANK a lot.

 96. Perfect timing as I've hit the wall with trying to do it all by myself. Wonderful advice. Concise. As a educator I was impressed with the delivery and format of content.
  Takk.

 97. 97
  On November 21st, 2011 at 10:39 am
  James Tappenden said:

  As with everything Dave shares, this is fantastic!

  Implementing Dave's advice currently so that one day soon I can implement this advice!

  Cheers Dave

 98. Thanks a lot. Excellent video and very usefull informations.

 99. 99

  The Video was great and to the point cant wait for the next video

 100. Hello I found it very illuminating because I need to implement and having a team is certainly the way to go, but I never thought about all the aspects of the process sp thanks for the first I'LL be waiting for the 2nd video

 101. well done thank for the good info and great approach
  Look like in Australia SEO is more talented than usa

 102. 102

  Great content and system!

  Have taken notes and will certainly utilise this method to outsource.

  Great “aha” moment for me is that I can also use this for my offline businesses to hire team members! Such an added bonus, thanks heaps Dave!

  Another was to treat it just like my offline businesses by developing value and culture statements, etc, as, after all, online IS a business!

  Skål
  Annette

 103. Excellent video series! Thanks for sharing this. I am outsourcing part of my business, but with these strategies I will go even further!

 104. Great Video!

  I've been outsourcing/outtasking for most of this year and had hit and miss results… I often go back and forth between outsourcing and doing things myself and am now at the point where I know I need a team to help me grow my business and give me some sanity. Luckily this video came out just in time before I started the hiring process! Thanks!

 105. It's a mind blowing video, I've been trying to build up my business on line but is almost impossible to do everything on my own to get the leverage that I'm looking for, with this simple but valuable strategies for sure I'm gonna move forward. I would love to get your further advice guys, thank you so much.

 106. This is just fantastic information and I'm now feeling confident in changing my website over as well as keeping it up on the first page of google.

 107. You don't mention asking and calling references. I find one of the best ways to qualify people who will be doing tasks for me.

  I've only used eLance for outsources. I don't know how it compares it to rest? Is there a web site that evaluates the pros and cons of the different outsourcing sites?

  I found good quality people on eLance. I like the ratings, and references that they offer. The outsourcers don't want to harm their high rating, so that pretty well guarantees a good quality job.

  I find being clear with what you want is the most important part of outsourcing.