Del fire av 'Er trafikken besettelse sende deg blakk?

Del Button

Få din gratis Sjekkliste, pluss, ta vår "30 Minute Side omtale Challenge" og vinne en av tre nettsted kritikken av en Samurai staffer.

I dag har vi 'bringe den hjem "på hele dette temaet konvertering. Nå håper jeg du er helt overbevist om at testing er den enkle veien til økt fortjeneste, en bedre livsstil og et reelt konkurransefortrinn.

I vår siste video, vil vi dekke de logistiske problemer som kan komme opp når testing og hvordan de skal takle disse, og så får vi gå gjennom den samme konverteringen sjekkliste jeg bruker.

YouTube Preview Image

Klikk her for å laste ned Ben personlige Nettstedet Konverterings Sjekkliste.

Seriøs om å øke nettstedets salget?

Ta Samurai "30 Minute Side Make Over Challenge"
Og vinne en av tre gratis nettside konvertering kritikken

OK, så du har fått til her, du er åpenbart å få alvorlige om konvertering. (Godt gjort! Dette ting er "live i et finere hus 'slags kraftig).

Så har vi en utfordring for deg. Jeg har kastet i et par premier for å gjøre det interessant, men egentlig er fordelen du vil (og kan forvente) en langsiktig økning i salget.

Tidlig i min karriere jeg så denne prosessen direkte legge løpet 100K til en klient hjemmeside. Jeg har også sett en veldig "gjennomsnittlig" Internet Marketing konsulent konsekvent belaste $ 500 + / time å gjennomføre denne eksakte prosessen (og du kan gjøre akkurat nå for gratis!).

Her er utfordringen:

Sjekkliste

"30 Minute Sidemake Challenge"

Trinn 1 - Fjern distraksjoner - Slå av programvare som vil distrahere deg f.eks e-post, Twitter, Skype, og slå av telefonen ... (Ja, verden holder spinne hvis du ikke svarer på telefonen for en halv time). Hvis du er en som drikker kaffe, går du få deg en kopp (la oss nyte dette, hei?).

Trinn 2 - skriv ut og gjennomgå sjekklisten - skriv ut en kopi av vår konvertering sjekkliste og sitte den av deg for referanse. Ta 2 minutter å skumme gjennom den fra topp til bunn for å oppdatere.

Trinn 3 - Velg et nettsted du ønsker å forbedre - Plukk din mest lønnsomme eller ditt høyeste trafikk nettstedet (den der en forbedring i konvertering vil gi mest nytte). Hvis du bare lære Internett markedsføring og ikke eier en nettside ennå, kan du fortsatt gjøre denne øvelsen på en konkurrent nettsted eller for en venn bare for å se hvor kraftig denne øvelsen er.

Trinn 4 - Plukk et "utgangspunkt" - jeg forlot nesten dette trinnet ut, fordi jeg ikke vil at du skal bli sittende fast her (så ikke gjør det!).

Vet du "av toppen av hodet", den vanligste måten nye prospekter finne deg? Hvis du gjør det, kommer vi til å bruke dette som utgangspunkt (hvis ikke, er startpunktet ditt hjemmesiden).

Du kan få mye organisk søkemotor trafikk, så utgangspunktet ville være resultatet av et Google-søk for din mest populære søkeordet (ofte merket ditt navn). Det kan være en frakoblet annonse. Uansett hva det er, gjøre oppmerksom på dette som utgangspunkt.

Hvis du ikke allerede vet hvordan kundene ofte finne deg, ikke bli distrahert og prøve å finne ut, vil vi bare bruke nettstedets hjemmeside som utgangspunkt.

Trinn 5 - skriv ut en kopi av hver av sidene et prospekt vil besøke fra startpunktet gjennom å fullføre den "mål" du vil at utsiktene til å fullføre (f.eks kjøpe fra deg eller sender sine detaljer som en ny bly). Utskrift av sider kan høres ut som litt av en tid waster, men du vil se i et øyeblikk på hvorfor det er super viktig.

Serien sider et prospekt følger for å engasjere seg med deg, eller kjøpe, vil variere sterkt fra sted til sted, men en felles sti kan inneholde:
En søkeresultat eller PPC annonse (husk å skrive ut denne siden av også, det er en viktig del av prosessen).
En destinasjonsside eller hjemmesiden din
En produktdetaljer
En enkelt ordre side eller noen få sider i en handlevogn kassen
En takk side.

Nå, for de som genererer fører snarere enn salg på nettet, banen vil trolig være ganske kort, men det er fint.

Trinn 6 - Tenk om prospektet - Ta fem minutter for å få et mentalt bilde av en potensiell kunde. Spør deg selv spørsmål som:
a) Hva gjør en normal, gjennomsnittlig prospekt se ut? Hvor gammel er de, de er mann eller kvinne, hva slags inntekt de har etc?
b) Nå tenke på hva som er deres liv som, hvor travelt de er, hva er deres største bekymringer i livet? Hva er de bekymret for?
c) Hvordan kjent med teknologien er de?
d) Hva er den ultimate fordelene de ønsker fra det produktet vi selger?
e) Hvorfor kan de være skeptiske til å kjøpe fra oss?

Ta et øyeblikk og notere eventuelle viktige punkter eller observasjoner du gjør. Jeg selv liker å mentalt gi denne prospektive personen et navn.

Trinn 7 - Kritikk ditt eget nettsted - Nå er du klar til å være din egen "godt betalt markedsføring konsulent". Du kommer til å sakte gå gjennom ditt nettsted med friske øyne. På den ene siden av pulten sted den trykte sjekkliste og på den andre, en haug med en utskrift av hver side et prospekt følger fra å oppdage nettstedet ditt for å kjøpe (eller fullføre hva målet med nettstedet ditt er).

Du må forsettlig glemme all den "historie" om nettstedet (for eksempel hvordan utvikleren var vondt å jobbe med eller den tiden, din søster sa at hun ikke liker fargene etc) og later til å være din beste potensiell kunde oppdage området for første gang.

Begynnelsen på din "utgangspunkt" (se ovenfor), følger nøye prosessen med å flytte fra 'oppdage' nettsted gjennom til innkjøp. Ta minst 15 minutter å gjøre dette - det kan være de mest lønnsomme 15 minutter vil du ha i år.

For hvert trinn i prosessen, blikk over sjekklisten. Ved hjelp av en penn, gjøre store, åpen notater på trykt kopi av ditt nettsted når du ser en 'konvertering' problem.

Kanskje din viktigste oppfordring til handling er gravlagt og mindre fremtredende enn affiliate tilbudet du er fremme. Kanskje på refleksjon, dine påstander er alle generiske og mangler spesifisitet, kanskje det er litt haster når du enkelt kan lage noen, kanskje området er rett og slett vanskelig å faktisk bruke og du er irriterende prospekter (en sikker vei til fattighus).

Husk - du tenker ikke som et nettsted eier, du spiller rollen som den uformelle nettstedet besøkende, bare notere ned spørsmål som du går gjennom.

Trinn 8 - Prioriter listen - Lag en liste over alle konverterings forbedring ideer du har identifisert. Bestille denne listen i form av forbedringene du tror vil være mest gunstig. Husk, forbedre de tidligere deler av salgsprosessen vil vanligvis gi de beste resultatene som disse ofte få mest mulig eksponering og testresultater vil komme raskt.

Noe jeg ikke nevner i videoen er at noen ganger du vil støte på et problem som bare trenger å bli løst, og det er ikke praktisk å teste den "gamle" versjonen vs den "nye". For eksempel kan det være vanskelig å splitte test to radikalt forskjellige bestillingsrutiner. Så markere slike endringer som "bare fikse" og organisere for å få det gjort.

For resten av konverteringsproblemer, har du nå fått en prioritert liste over hva du skal jobbe med å øke salget.

Godt gjort! Gjør det et mål å arbeide systematisk gjennom listen og se på inntekt stige!

Visste du ta "30 Minute Side Make Over Challenge"?

Har du tatt deg tid til å gjøre det over utfordringen? I så fall vil vi gjerne høre om det. Bare bruk kommentarfeltet nedenfor for å oppgi navnet på nettstedet ditt, og de tre øverste konverterings forbedringer du har oppdaget.

I en uke fra i dag, vil vi legge ut en liste over de tre vinner bidrag og en oppfølging innlegget vil vi gjøre en live kritikk video, som viser hva du har anbefalt og hva annet vi tror du kan øke forbedring.

Gleder meg til å se hva du folk kommer opp med,

Ben

PS Jeg håper du ikke se dagens video og tenke: "Det var interessant", eller enda verre "Ja det er bra, jeg må jobbe med min konvertering en dag".

Jeg håper du vil tenke "Faen, jeg kunne ha vært å lage en stabel mer penger!" Og ta deg tid til å få til å fungere og teste salget trakt.

Ben har skrevet 10 innlegg (er) for Noble Samurai

49 Responses to "del fire av 'Er trafikken besettelse sende deg blakk?"

 1. Jeg egentlig bare har blogger hvor den ene ovenfor fører deg til alle de andre, så kan du prøve en annen :-)
  Vil dette systemet fungerer på samme med en blogg eller ikke?
  Hilsen Frank kirke


  Ben Stickland svarte:

  Takket være Frank

  Konvertering kan optimaliseres når du har en side som kaller den besøkende til å ta en definert handling, og du kan måle om de gjorde det (vanligvis gjorde at brukeren nå et gitt mål side på nettstedet).

  Skål

  B


  Jovanna svarte:

  Jeg vil gjerne se mer frem og tilbake interaktivitet med andre ..

  så langt som jeg er bekymret er det teori og så er det gjør det..og gjør det du ser noe different..so er det et forum hvor vi kan diskutere alvorlige seo handlinger med andre som har investert i din software..thank deg

  Jeg kan ikke vente en uke eller more..i ønsker å se et forum av interesserte og dynamiske samtaler hvis det er mulig her sammen med deg?
  eller noe annet?

  og da du sa det var en gratis critque og så ingen kobling legg igjen linker med ditt tilbud takket


  Ben Stickland svarte:

  Hey Jovanna

  Jeg tror et forum på konvertering er en god idé - dessverre jeg ikke har en jeg kan anbefale (det er nok rundt, jeg er bare ikke et aktivt medlem av noen, så kan ikke snakke for hvor gode de er). Jeg kan anbefale marketingexpriements.com som en generelt stor ressurs på temaet. Vi pusset Market Samurai vårt forum i dag, men det er mer en SEO basert forum.

  I forhold til den frie kritikk, jeg bare kommer til å plukke ut noen av kommentarene på dette innlegget, se på deres nettsted, og deretter velge det beste for en kritikk senere i uken, så hvis du er interessert, bare post tilbake til kommentarene for nå, eller du kan sende meg via ben [at] noblesamurai.com

  Skål

  Ben

 2. 2
  6 juli 2011 på 11:17
  Anthony Ventura sa:

  Håper du kan hjelpe
  Jeg sendte inn en billett og ingen svar,
  Jeg har nettopp kjøpt MS 2 dager siden, og jeg får blokkert av Google, har jeg lest mye på fora om dette, og det synes at du ikke har en løsning. Dette er veldig skuffende jeg hater å få en tilbakebetaling, vil jeg gjerne at det skal fungere.
  Hva er fremtiden bringe for MS jobbe?

  Anthony


  Ben Stickland svarte:

  Hei Anthony

  Beklager å høre om dine problemer. Bortsett fra helgene, våre support folk vanligvis klare billetter i rundt 36 timer, så jeg er ikke sikker på hva som skjedde der.

  Problemet du har opplevd blir følt av en gruppe (men ikke alle) av våre brukere, og i de siste månedene har vi hatt flere hendelser som dette, der Keyword Research modulen har sluttet å fungere som forventet for noen av våre brukere.

  Dette har vanligvis oppstått på grunn av små endringer Google har gjort til sitt AdWords Tool; disse endringene påvirker Market Samurai evne til å fungere riktig med verktøyet, og vi trenger å oppdatere programvaren før Keyword Research fungerer normalt igjen.

  Mens vi gjør holde oppdatering - som vi er sikker på at du har lagt merke til! - Endringene i AdWords Tool fortsette å komme. Vi vet at de resulterende avbrudd har vært stadig mer upraktisk og irriterende for våre brukere, inkludert deg (og oss!).

  Den gode nyheten er, har vi startet arbeidet med en fullstendig overhaling av Keyword Research modulen. Vårt utviklingsteam er omskriving modulen for å få tilgang til søkeorddata på en helt ny måte, noe som betyr at Googles tilpasning av sitt nettsted vil ikke lenger påvirke vår evne til å samle de dataene du trenger.

  Vi håper å ha den nye versjonen av Market Samurai klar for deg å prøve innen ca fire uker. Våre mest optimistiske anslag sier at det kan være klar tidligere, men vi tar deg tid til å gjøre dette riktig og sørge for at den nye Keyword Research modulen er like stabil og pålitelig som det kan være.

  Hvis du ønsker Beta tilgang til den nye versjonen av Market Samurai når den er klar, så vennligst gi oss beskjed (e-poststøtte [at] noblesamurai.com) hvis du er fornøyd med å bli lagt til vår Beta Tilgang liste.

  Hilsen

  Ben

 3. Hei der, jeg tror MS 'blogginnlegg har vært flott å mee. Dette er den sanne freebie, selv fant jeg bedre innhold enn betalt kurs der ute om konvertering., Det er gjennomførbart, og jeg ønsker å sette denne sjekklisten inn i min egen hjemmeside, håper jeg min konvertering vil øke snart ,,

  thx teamet

 4. Beklager at jeg ikke var klar over at bloggen min adresse ikke ville komme ut i kommentarfeltet så her er det.
  http://www.silverfox-trading.com eller prøve http://www.holidayrentalsandtraveltips.com

  Mange takk for kommentarer eller svar som kommer min vei. Jeg er egentlig veldig ny på dette, og trenger all den hjelpen jeg kan få.
  Hilsen Frank Church JP

 5. ved første jeg intuitivt valgte mine viktige begreper og statistikken min viste at de var populære

  nå jeg valgte stikkordene med de tunge klikk og det doessn't synes å være den eneste faktoren siden det ikke dukker opp i statistikken min

  men jeg setter pris på dette svært intelligent og pragmatisk stykke info. takk

 6. Ben:

  Takk for artikkelen og fokus for å bedre brukeropplevelsen og forbedre web-innhold og interaksjon. Selv om dette ikke er et direkte salg området, jeg vet svaret og trafikk kan forbedres her.
  Jeg startet en evaluering forrige uke for en redesign [før du ser denne artikkelen] og vil inneholde dine skritt langs samt SEO & søkeord vurderinger i vår prosess.

  Takk for godt planlagt tilnærming!

 7. Hey Ben,

  Takk for muligheten til å gjennomgå webområdet mitt med et friskt perspektiv. Jeg tror jeg kanskje ikke ha gjort det, men for dette innlegget.

  Her er hva jeg har funnet.

  1. sidebar hadde for mange kall til handlinger. I stedet for å fokusere på mine optins, hadde jeg en blogging kompis banner som var ganske store, rss bannere og mye står mer. Jeg tok ned blogging kompis banner og redusert min sidebar rot.

  2. Min eneste optin side ved salesmaximus.com/freebie/free-book.html kan bli bedre hvis jeg justert den spissen. Kanskje noen design endringer og et bedre eksemplar lander meg med flere optins. Kommer til å splitte test etter å få en ny side gjort på noen få uker. Jeg tenker om å erstatte en frittstående HTML-side med en blogg side. Det kan blande bedre med bloggen min.

  3. Jeg prøvde å sette mot mer persona på min om side. Nå er det ikke bare om meg, det handler om hva nettstedet mitt kan gjøre for brukerne mine også.

  4. Jeg tror sosiale bevis ville være bedre hvis det går på min sideabr. Vil tenke på å få klienten testimonail og legge det til sidebar. Men jeg lurer på whther det roter til bloggen min.

  5. bunntekst ikke er veldig godt optimalisert. Jeg må kanskje justere det bedre å gi en klar logisk flyt av hvordan jeg kan hjelpe


  Ben Stickland svarte:

  Hey Adarsh

  Det er en stor liste - Jeg vil gjerne bruke nettstedet som en del av en gjennomgang (som ville være så grunnlaget for en video på denne bloggen) - hvis du er komfortabel, enten legge tilbake i kommentarfeltet, eller send meg via ben (at) noblesamurai.com

  Håper å høre fra deg.

  Ben


  Adarsh ​​svarte:

  Hei Ben,

  Sikker. Ta gjerne bruke bloggen min for gjennomgang.

 8. Ben - Dette er så betimelig! Jeg leste nettopp Konverter av Ben Hunt og jeg jobber allerede med GWO. Jeg har en Joomla! nettside, og jeg fant en plug-in som ville importere javascript for meg, og jeg kan kjøre flere tester på forskjellige sider mens jeg venter på den rette mengden trafikk. Men denne listen du presenterer med de 30 minuttene jeg ser på som den måten å plukke en trakt og komme i gang. Når du vet hvordan du kobler sidene dine (du kanskje ikke har hatt dem koblet før!) Til å lage banen fra bevisstheten - kunnskap om løsninger - fordeler - overbevist om at du kan jobbe med de delene av at trakt som er konverterings poeng og fortsetter å gjøre de inkrementelle forbedringer som et nettsted trenger. Jeg tror virkelig at dette er hva de vellykkede markedsførere gjøre oftere. Takk for videoene og informasjon.


  Ben Stickland svarte:

  Takket Mathea - hva var navnet på skriptet og var det lett å bruke? Jeg vet at vi har fått noen Joomla tilhengere på vår liste, og det er noe jeg tror de ønsker å vite om.

 9. Ja Ben, viktige forslag du benytte her. Så mange alternativer for internett surfere som søker svar og kvalitet fra en leverandør. Måle- og testing, endre nettstedet egenskapene jeg føler hva som fungerer i dag kan ikke i morgen mye som brukte biler egentlig. Jeg ser dine fremtredende punkter klart med hensyn til salg trakt. Jeg vet at hvis jeg leser en ny produkter salg side er det ofte min underliggende behovet for produktet som forårsaker handlingen på mine vegne. Noen ganger tror jeg kanskje jeg får foran meg selv til mye i denne forbindelse da egentlig hva jeg bør gjøre er å konsentrere seg mer om konverteringer med det jeg har, og kanskje bare kanskje de nye "bjeller og fløyter" er bare noen som juledekorasjoner som er brukt for en tid og deretter hver og en har de samme gimmicks, stort sett alle attraktivitet er snart utvannet. Noen hvordan det er alt fra meg. Takk for ideer og sjekklisten, se hva jeg kan gjøre.


  Ben Stickland svarte:

  Hei Richard

  Takk for din kommentar. Det har vært min erfaring at de innovasjoner som driver trafikkendring i et raskere tempo enn de som kjører konvertering. Med konvertering ser vi på å hanke inn våre prospekter grunnleggende motivasjoner (som bare endre som følelser av endringer i markedet). Men med trafikk nyvinninger, ofte 'blødning' kant er faktisk bare utnytte en trend eller ny funksjon av noen plattform som blir mindre lønnsomt når resten av verden fanger opp. Hva tror du?

  Lykke til med dine prosjekter.
  Skål

  Ben

 10. 10
  6 juli 2011 på 01:40
  Dominic sa:

  Stor informasjons folkens. Gleder meg til å seriøst gå gjennom denne prosessen ... Takk!

 11. Ben:

  Dette vil trolig være en lang kommentar :) Jeg trodde innlegget ditt var kjempegod. Alle på Nobel Samurai har vært en gudegave. Jeg mistet jobben min om et år siden og har lest alt jeg kan få hendene mine på inkluderte innleggene dine. Jeg bruker MS dag inn og dag ut, kjøpte den i fjor da jeg kom inn online markedsføring via 30DC.

  Jeg har vært opptatt med å jobbe på nettstedet mitt, men av all den informasjonen jeg har fått ting fra deg og ditt team har alltid vært den beste av en lys år. Jeg forsto innlegget ditt perfekt og vil gå tilbake gjennom det igjen i morgen for å se hva jeg kan teste i tillegg til hva jeg gjør nå.

  Takk igjen. Beklager hvis mitt budskap er litt rotete jeg har vært oppe i 20 + timer arbeider på nettstedet mitt. Virkelig setter pris på innleggene de gjør en verden av forskjell.

  Matt

 12. Hei Ben
  Det er flott at du har gitt regnearket. Jeg har testet min destinasjonssiden med en midlertidig løsning for WordPress. Det har ikke gitt meg noen utestående forbedringer. ENNÅ! Men jeg har lært mye av prosessen og videoene har vært stor.
  Takk
  Paulie


  Ben Stickland svarte:

  Hey Paulie

  Stokk med det - prøve noen radikalt ulike tilnærminger også.

  Jeg har hatt tilfeller hvor jeg jobber på et nettsted og en rekke tester gir meg ingenting og deretter en trekker en stor forbedring.

  Skål
  Ben

 13. Hei Ben,
  Fikk del 1, men ikke deler 2 og 3!
  Hvor kan jeg finne dem?
  Skål
  Keith
  aka Beermatman

  Den
  Theresa Delgado svarte:

  Keith,

  Jeg fikk ikke dem heller, men jeg fant dem under juni arkiver.

  Her: http://www.noblesamurai.com/blog/date/2011/06/

  Ben,

  Takk for den enestående informasjon. Den detaljerte "formel" er fantastisk!

  Nå off jeg går å bruke det,
  Theresa :)

  Den
  Onur Ibrahim svarte:

  Hei Beermatman,

  Du kan finne alle videoene og mer her:

  http://www.youtube.com/user/noblesamuraidojo#p/u/3/ZI8bRZQI7WM

  Onz

 14. Veldig nyttige tips, jeg har allerede begynt å implementere noen av endringene og skal bruke flere verktøy for å gi en bedre synlighet til mine besøkende. Takk for deling av tips og dele verdifullt Video

 15. Ben - Dette har vært en utmerket serie innlegg - Jeg har faktisk hatt konvertering eksperter foreslår å vurdere min side for tusenvis av $$. De sa det ville ta uker med splitt testing etc etc. Men, du har kuttet gjennom alle oksen og sa det som det er, nå trenger jeg bare å bruke en halv time og gjøre det!
  Jeg bruker Magento og betalingsprosessen kan ha opptil fem trinn for å fullføre bestillingen. Det er ganske mange utvidelser som reduserer dette ned til én side, jeg tenker dette er trolig min første tingen å teste.
  Jeg kommer til å gå gjennom kundeflyten gjennom området, og selv om jeg forbedre konverteringer ved et par% sin som å få en annen 100 eller så besøkende ... en no brainer :)
  Takk igjen, John

 16. Takket Ben - meget god video serien og bør være obligatorisk visning for alle med en bedrift på nettet. Har sjekklisten trykt opp på veggen min.

  Ditt ordtak: "Konvertering: det er hva de profesjonelle vet at amatører ikke" - fast i hjernen min ;)

 17. takker for tips og din personlige nettside Conversion Sjekkliste. Stor andel !!

 18. Noe jeg bare lært av denne serien i dag! Jeg skal lage en ny e-boksen bare for markedet samurai fordi de er alltid bra.

  Vil dette være like nyttig for offline markedsføring og får telefonsamtaler?


  Ben Stickland svarte:

  Beklager Michael

  Vi valgte å sende den første og siste innlegg i serien, men ikke midt to som vi ikke ønsker å bombardere folks innbokser.

  Hvis du har tid, jeg tror det er nok best å se de fire videoer (som de i utgangspunktet flyte) og deretter bruke sjekklisten for dine egne prosjekter.

  Lykke til med å øke din konvertering.

  Ben

 19. 19
  6 juli 2011 på 23:09
  Bernard sa:

  Jeg virkelig pris på å lytte til denne videoen og faktisk tok seg tid til å sitte uten distraksjoner og en notatblokk.

  Noen gode poeng dekket

  Takk så mye

  BERNARD

 20. Hei Ben,
  Noen veldig gode poeng, de fleste som jeg fortsatt mangler, fordi min omvendelse er i utgangspunktet ikke-eksisterende! Så jeg har en stor jobb foran meg, gjør et nettsted makeover!
  Takk for deling.

 21. Gode ​​tips delt her. Alltid hatt et problem å få konverteringen akkurat. Det er utrolig hvor bare å ta en liten stund og utgir seg for din besøkende kan gjøre en stor forskjell.

  Takk for den ovenfor, og holde opp det gode arbeidet her hos Noble Samurai.

  Skål!

 22. HiBen,

  Takk for en omfattende serie!
  Jeg elsker mine MS og alt den tilbyr!
  Jeg anbefaler det til alle som er alvorlig om deres hjemmeside! Bloggen er en ekstra bonus!

  Takk igjen,
  Maggie

 23. Hei Ben,

  Takk for en svært betimelig og nyttig blog / sjekkliste. Jeg får ganske gode rangeringer for noen søkeord, men den totale trafikkmengden er lav og jeg må opp konvertering på mine eksisterende vistors. Jeg får bare om sommeren (i vår halvkule) måneder for å arbeide på web seo i øyeblikket, og jeg er også i gang med en migrering av min .co.uk html nettsiden til en .com wordpress basert en.

  Mens jeg fortsatt trenger å heve trafikken totalt sett, har jeg tatt deg tid til å gjøre de 30 minutters nettstedet make utfordring ... kvalitets besøk deretter kvantitet!

  OK, så her er min prioriteringsliste:

  1. Google Meta Beskrivelse - endre ordlyden litt, men trolig ikke så ille (jeg rangere tre ganger på første side for "single caribbean seilferier", men må jobbe med bedre rangeringer for andre søkeord.

  2. Home Page - gjør at brukeren føler han er "på rett sted 'flytte bilde av båten og nyhetsbrev registrering fra høyre side for å senke ned på siden. Se på muligheter for å avklare hva brukeren skal gjøre videre, men ikke så ille også.

  3. Singles Seiling side - trenger mest arbeid (fullstendig revolusjonere ???) for å svare på spørsmål, selge fordeler og skape tillit deretter koble til turer; turene må være søkbar ved å seile erfaring / dato / sted; og skape en følelse av at det haster.

  4. Trip Sider - behovet for å fremme de tingene single mennesker er ute etter i en ferie og har kommentarer fra tidligere gjester på lignende turer; opprette haster med tilbud for bestilling nå og vekt på begrensede plasser.

  Jeg ser at jeg har fire i stedet for tre endringer ... sorry!

  Komme på med endringene, TAKK!


  Ben Stickland svarte:

  Hei Sam

  Gode ​​tilbakemeldinger - vi vil legge til webområdet ditt til listen vi vil kritikk senere i uken, så forhåpentligvis kan vi legge til det som allerede er en stor liste.

  Skål

  Ben

 24. Mitt nettsted er ganske nytt, så jeg må kanskje vente til jeg har mer trafikk til å starte testing. Jeg er veldig begeistret for mulighetene for økt konvertering og vil begynne å lese "Influence" av Robert Cialdini i kveld.

  Det første som hopper ut av meg er at jeg trenger å tilpasse nettstedet mitt. Jeg kunne være mer konkret om hjelp myndigheter som står bak dette produktet.

  Jeg er ikke sikker på om videoen er distraherende eller nyttig. Jeg har det i hovedsak for å imponere Google og å hjelpe min oppføringen skiller seg ut fra andre agenter fremme dette produktet.

 25. Hei Ben,

  Utmerket og jordnær innlegg. Jeg tenker for mye hype er generelt rundt SEO, og også konverteringer, når de fleste er bare sunn fornuft. Jeg har nettopp gjort det excerscise med en av mine nettsteder, og komme opp med en ganske mange ting jeg kunne gjøre for å forbedre både innhold, site-layout og navigasjon. Ikke at jeg var ikke klar over at det var rom for forbedring. Med denne tilnærmingen, fikk jeg det ned på papiret og implementert noen gang.


  Ben Stickland svarte:

  Hei Tonny

  Takk for hyggelig tilbakemelding.

  Hvis du føler spillet, dele dine foreslåtte ideer og URL, og du vil være i gang for et nettsted kritikk senere i uken (det har bare vært noen få mennesker listen deres forbedring ideer i disse kommentarene), så du er sjansene er ganske bra :-)

  Skål

  Ben

 26. jeg fortsatt ikke finner din seier din gratis kritikk her?


  Ben Stickland svarte:

  Hei Jovanna

  Beklager, jeg har tydeligvis gjort en elendig jobb med å fortelle folk hvordan du søker. Utgangspunktet i kommentarene til dette blogginnlegget bare fortelle oss din side URL og ideer du har kommet opp med for å forbedre konverteringen. Eugene (en stipendiat Samurai) og jeg vil plukke de beste bidragene og bruke dem som grunnlag for et område kritikk.

  Håper det er fornuftig :-)

  Skål

  Ben

 27. Hei Anita

  Rego e-post blir sendt umiddelbart (automatisk), og vi tidvis har fremkommelighetsproblemer med gmail (som jeg mistenker er problemet her).

  Jeg skal skyte deg en kopi fra min personlige e-post (ben@alliancesoftware.com.au) for å sikre den kommer.

  Skål

  B

 28. Veldig veldig veldig informativ artikkel, og kjempeflott sjekkliste.

  Jeg er veldig pris på denne typen ting, som for å se til de vanlige tingene i den nye måten.

  God idé til trykking av serien av sidene, er det virkelig bidra til å holde hele bildet av bly generasjon prosessen inn i sinnet.

  Og veldig Smarty måte å "forandre deg selv" og gjøre en visning som en kunde.

  Awesome,
  Vitaly Makarkin

 29. Er det en video for denne delen? Du nevner det på slutten, men jeg ser ikke ett. Jeg vet at jeg ikke AT blind ... :)

 30. Stor andel!

  Jeg tror dette er en perfekt metode for å følge for nybegynnere som meg. Implementere metodene ovenfor bør utbytte positive resultater. Jeg er ny på SEO og jeg lærer mye med MS sin tutorials. :-)

 31. Hei fordel
  Glad jeg endelig funnet tid til å ta en liste på dette innlegget. Jeg faktisk nettopp endret nettstedet mitt tema til Thesis, så nå er et godt tidspunkt å bruke sjekklisten for å sørge for at alt er satt opp til å konvertere godt.

  Her er nettstedet: http://teachingthefuture.net . Vil gjerne se en ekspertuttalelse.

  Her er noen av forbedringene mine:

  1) Jeg trenger å bruke en logo som umiddelbart viser visuelt hva nettstedet mitt er om. I dag kan jeg ikke tenke på en ...

  2) Jeg trenger å bruke flere bilder på min destinasjonssiden for å trekke folk visuelt til min e-bok tilbudet. Fra hva jeg har hørt mange folk bare følger sine øyne, og siden min har ingen klar visuell vei for å registrere deg.

  3) Up until now I've been putting opt-ins for most of my posts. This is a real pain in the neck since I have to put in each opt-in individually. I need to switch to using a footer that shows up automatically in each post, and that pushes my e-book.

  4) I now have a clear image of who my ideal customer is. I don't think that my site “speaks” enough to that ideal customer.

  5) I have an about page, with pix, but I took away the image on my sidebar. I thought it cluttered up my sidebar, but maybe I should reconsider.

  6)I think my headlines have started to lose their punch a little.

  7) I could probably be much more specific with the benefits for my site in general, and ebook more specifically.

  8)I need to get my product (finally finished) out there!

  Anyway, these are some of the thoughts I had. Would love to see your opinion too.

 32. Just wanted to second what Erik said so you wouldn't think either of us were blind. Didn't see the video anywhere in the post. I got to it on YouTube when I went there to watch the part #3 video, but just thought I'd let you know.

  Awesome series, thanks very much!

  Scott

 33. Tusen takk for disse artiklene.
  Jeg har jobbet siden noen måneder for å øke min konverteringsfrekvens, men det faktum å skrive banen etterfulgt av en kunde er en fin måte å gjenoppdage min hjemmeside.
  Jeg har sett minst 20 mindre improvments jeg skal gjøre i de neste ukene ... Her er min personlige topp 3:
  1-Forbedre min KJØP knappen. Mine er fin, enkel, men jeg trenger noe større med mer farge ...
  2-Flytt min kassa knappen på toppen av vognen siden
  3-Legg til mer synlighet til min gjest kassen.

 34. 34
  den 19 juli 2011 på 01:27
  Eric @ datamaskin programmerer jobber sa:

  Jeg prøvde å kommentere på dette innlegget, men jeg ser ikke mine kommentarer ovenfor.