Googles nye Keyword Planner - hvordan det gjør Market Samurai raskere!

Vi er svært glad for å kunngjøre at etter en lang ventetid - Google har pensjonert sin gamle "Keyword Tool", og erstattet det med det nye skinnende "Keyword Planner".

For informasjon om endringene og hva dette betyr for funksjonaliteten av Market Samurai kan du lese vår siste blogginnlegg.

Du kan lese mer om noen av dataene endres (for eksempel deres fjerning av brede og setninger som data) at Google har gjort gjennom sin offisielle blogg artikkelen på https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Den gode nyheten er at vi har jobbet hardt for å gjøre denne overgangen så smidig som mulig for våre kunder, og en versjon av Market Samurai som er kompatibel med Keyword Planner har vært i testing scenen i over en måned nå.

I dag har vi gjort denne nye "Keyword Planner" versjon leve (bare oppdatere din versjon av Market Samurai til den nyeste versjonen ved å lansere appen, og sier "Ja" til dialogboksen oppdateringsbeskjeden).

Og vi er veldig glade for å kunngjøre at ...

Den nye Keyword Planner bygge av Market Samurai er mye raskere enn noen gang før!

Naturen av gamle søkeordverktøyet gjorde det en svært langsom prosess for å samle all nøkkelord data du trenger for effektiv søkeordanalyse. Den nye Keyword Planner bygge er mye kjappere noe som betyr at du kan utføre dine søkeord forskning på mindre enn halvparten av tiden sammenlignet med den gamle søkeordverktøyet!

Hva har forandret seg i Market Samurai med de nye søkeord Planner data?

Hvis du ikke er sikker på hva alt dette betyr for Market Samurai brukere, er det viktigste å innse at svært lite har virkelig forandret seg.
Grunnlaget for søkeordet forskning forblir de samme som de alltid har gjort, og de fleste av de kjente elementene i Market Samurai grensesnitt og arbeidsflyt bor satt.

Det er noen synlige endringer verdt å merke seg, men:

 • Vi er nå misligholde til Exact Match modus for søkeordet forskningsdata, som forklart i mer detalj i siste blogginnlegg , og i Googles offisielle pressemeldingen . Dette vil vise lavere tall for søketrafikk enn de du kanskje er vant til, men vi føler at de er mer beskrivende for de resultatene du vil se i det lange løp.

 • Vi har oppdatert våre Gylne filtrene til å bruke de nye Majestic SEO konkurranse beregninger, i stedet for stadig-upålitelige SEOC verdier. Så nok en gang tallene selv vil være annerledes, men hensikten med standardfilter forblir den samme. SEOC har opphørt å være en pålitelig beregning for å måle "kvantitet" av søkemotor konkurranse.

  Mange andre konkurrerende søkeordet forskning tjenester inkludert våre venner på Wordtracker har flyttet til ved hjelp av antall ganger et søkeord vises i både tittelen tag og i ankertekst koblinger tilbake til en side (hva vi nå kaller "TAComp"), som en mye mer pålitelig mål på mengden av søkemotor konkurranse.

  SEOC var fint i 2008-2009, men den eksponentielle veksten i sider på internett siden gjør dette til en relativt meningsløst tall i 2013.

 • Den "Adwords" filter delen har blitt fjernet, og det AWCPC tallet er nå en del av Kommersialitetserklæring kolonnen. AWCTR, AWT og AWV er ikke lenger tilgjengelig som Google har fjernet disse dataene fra deres Keyword Planner verktøy. Vi gir fortsatt AWCPC og AWI (Adwords Impressions), og SEOV men (som Google gir fortsatt dette data).

 • Den gamle "Competition"-kolonnen har blitt omdøpt til "Grunnleggende konkurranse" for å skille den fra "Majestic Competition" beregninger vi nå anbefaler å bruke.

 • Den "Organic"-kolonnen har nå de "AdWords Impressions" (AWI) metriske, som er lik den eldre AWT (Adwords trafikk) - selv om vår forskning har vist at det er ikke helt det samme nummeret, men kan brukes en ganske god erstatning .

 • Den "Match type" dropdown-boksen bare påvirker resultatene for AWCPC kolonnen og SEOV kolonnen - søk trafikkdata er nå alltid for eksakt-kamp bare søk (som Google gir bare eksakt match data nå).

Bruke Phrase Broad Match Ratio (PBR) er ikke lenger anbefalt:

Mens PBR metriske vil forbli tilgjengelige for bruk hvis du ønsker det, fjerner vi det fra vår standard anbefalte filterinnstillingene og fra vår trening. Det var et innovativt og tidsbesparende funksjon mens tallene kunne stoles på, men over tid de har blitt mindre og mindre troverdig. Vi ser vill variasjon i dataene som returneres fra Google.

Dessverre vi føler det er nå gjør mer skade enn godt i de fleste tilfeller.

Vår anbefaling er å gjøre hva de SEO proffene - bare bruk Exact Match konkurranse som dette fjerner eventuelle skjevheter på grunn av ordstillingen eller forskjøvet på grunn av lengre hale søkeord avledninger.

Det er mer informasjon om grensesnittendringer som er tilgjengelig i vår Knowledge Base-artikkel her .

Trening Dojo Keyword Research Video Oppdateringer kommer snart ...

Endelig er vi i ferd med å styrke sin kapasitet alle våre Keyword Forskning opplæringsvideoer, med en prioritet på Gylne serien skal være ferdig ASAP. De vil inneholde oppdateringer på alle de mindre grensesnittendringer som har akkumulert siden vi første produserte videoer, og noen nye eksempler som gjenspeiler forholdene i elektroniske markeder som de er i dag.

Når de er klare til premiere vi skal sette ord ut på Twitter og Facebook , så jeg oppfordrer deg til å følge oss for å være informert om viktige nyheter og oppdateringer omgående!

Hva du skal gjøre neste ...

For å få hendene på denne nye, raskere "Keyword Planner" build av Market Samurai, rett og slett:

 1. Fyr opp ditt eksemplar av Market Samurai.
 2. Når du blir bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen, si "Ja"
 3. Vent på at oppdateringen lastes ned og Market Samurai å relansere og du er på vei!

Vi håper du liker det nye søkeord Planner bygge. Hvis du har noen spørsmål, kan du gjerne skyte vår support team en epost på support@noblesamurai.com

Også, vi har gjort ganske omfattende testing av våre nye søkeordfilterforhåndsinnstillinger, men hvis du har noen råd om hvordan de kan forbedres, kan du skyte oss en e-post i tillegg.

Support har skrevet en post (er) for Noble Samurai

41 Responses to "Googles nye Keyword Planner -! Hvordan det gjør Market Samurai raskere"

 1. 1

  Takk for rettidig oppdateringer.

  Jeg har et spørsmål som kanskje trenger et svar for ikke bare meg, men svært mange MS brukere her ... Jeg vet du sa du vil slippe nye treningsvideoer, men kanskje du kan guide oss før da:

  Hva 3-5 nøkkelindikatorer bør vi se etter fra den "nye" Market Samurai når de bestemmer seg et søkeord verdt ranking for? Kan vi fortsatt være avhengig av SEOTCR å indikere svak søkeord konkurranse?

  Jeg er ikke en nybegynner så ikke svar med "avhenger av markedet, avhenger av topp fem nettstedet optimalisering, etc" ... Jeg vil bare vite hva du skal se etter for å fokusere på "rankable" søkeord.

  Takk skal du ha!


  Noble Samurai svarte:

  Hei Heidi,

  Tallene vi mener er verdt å fokusere på er SEOT, TAComp, og SEOV - hvis du fokuserer på de tre beregninger ved hjelp av vår standard filterinnstillinger 'Gylne' vil du ha best sjanse for å finne gode søkeord.

  I forhold til hvilke søkeord er minst konkurransedyktig, vil det TAComp nummeret gi deg en god ide om hvor mange nettsteder er aktivt rettet søkeordet - jo lavere tall, jo bedre.

  Selvfølgelig ville du da ønsker å sjekke ut SEO konkurranse matrise for å se de finere detaljene i de nettstedene du vil være konkurrerende med for å finne ut hvorvidt det kommer til å være mulig å rangere godt for dette søkeordet.

  Det er ikke noen hemmelige prosesser som vi holder tilbake - alt vil bli forklart i grundig detalj i våre nye opplæringsvideoer - som vi håper å ha ut over de neste par dagene.

  Hvis du har noen andre konkrete spørsmål om den nye versjonen, ikke nøl med å kontakte vår support team via http://noblesamurai.com/c/support - vi er mer enn glade for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha :)

  Cheers,
  Tom

 2. Disse endringene høres ganske bra. Vil du være sender Market Samurai brukere når de nye opplæringsvideoer er tilgjengelig?
  David Sellars siste blogginnlegg ... Happy Birthday Madiba


  Noble Samurai svarte:

  Hei David,

  Jeg er ikke sikker på om vi vil sende alle, men hvis du følger oss på Twitter eller Facebook vil vi definitivt være annonsere det på de kanalene!

  Twitter: @ MarketSamurai
  Facebook http://www.facebook.com/MarketSamurai

  Cheers,
  Tom

 3. Som vanlig, en stor oppdatering av dere fine folk.

  Jeg elsker at søkeordet forskning modulen ser mye mer oversiktlig og enklere å bruke, med en mye mindre avkrysningsbokser for å sjekke / uncheck, men uten at det påvirker dybden av dataene.

  Datainnsamling er mye raskere også.

  Takk igjen og fortsett med det!
  Offerte Internets siste blogginnlegg ... Fastweb: ancora un semestre i crescita


  Noble Samurai svarte:

  Glad for å høre du er fornøyd med det :)

  Hastigheten opp er noe vi er veldig glade for!

  Cheers,
  Tom

 4. 4

  Når jeg oppgradert til den nyeste versjonen jeg klikket på linken blogginnlegg å komme til denne siden, og programmet forsvant. The 'Legg til ny Prosjekt link "på toppen ikke relansere programvaren. Peter


  Noble Samurai svarte:

  Hei Peter,

  Takk for at vi vet - det synes å være en liten særhet i måten vi bruker varslingsboksen i Market Samurai.

  Bloggposten skal nå åpne i sin egen lille vinduet :)

  Cheers,
  Tom

 5. For eksisterende prosjekter ... vil sine data automatisk bli oppdatert i henhold til "nye og forbedrede" beregninger og vi trenger bare å se hvilke endringer som har skjedd, eller ikke alle prosjekter må være skrevet om fra bunnen av?
  Bob | HayleStorm Interactives siste blogginnlegg ... WordPress sikkerhetsadvarsel - pågående hacker angrep


  Noble Samurai svarte:

  Hei Bob,

  Du må re-run eventuelle eksisterende prosjektfiler for å samle nye data, hvoretter de nye filtre vil automatisk bli anvendt.

  Cheers,
  Tom

 6. takker for oppdateringen,
  det er virkelig en stor oppdatering ved hjelp av google nyeste søkeordverktøyet


  Noble Samurai svarte:

  Hei Bachir,

  Glad for å høre at du liker det!

  Cheers,
  Tom

 7. Jeg var på utkikk etter en erstatning, akkurat i tide info her på Google søkeordverktøyet erstatning for søk. Takk, godt dokumentert.


  Noble Samurai svarte:

  Hei Lisa,

  Vi har forberedt dette i løpet av de siste par månedene, så det er hyggelig å se overgangen gikk greit :)

  Cheers,
  Tom

 8. Som dere revurdere og re-arbeid de Filters - Vi trenger virkelig en er at RASKT & KLART innskrenke en "Easy", "Medium" og "tøff, men svært lønnsom 'satt av, sier fem eller ti søkeord for å gå etter.

  Ja, vi kan kjøre uendelige variasjoner og permutasjoner og til slutt finne ut våre egne filtre, men etter alle disse årene jeg virkelig trenger M.Samurai å redde meg fra de endeløse gjentakelser. Bruk alt du har lært gjennom årene, slik at vi ikke trenger å bli Statistikere oss selv.

  M.Samurai 's Keyword modulen trenger å utvikle seg til en anbefalingsmotor - ikke bare en FUNKSJONER verktøy.


  Noble Samurai svarte:

  Hei Glenn,

  Vi tror den nye "Gylne 'filter vil forlate deg med et godt sett med søkeord etter analysen, men vi er åpne for å avgrense filteret - og kommer opp med nye filtre i tillegg!

  Vi vil holde overvåking filterinnstillingene som tiden går, og hvis vi mener det er behov for endringer, vil vi sørge for at det skjer ;)

  Takk for ærlige tilbakemeldinger - det er flott å høre sånt fra våre kunder, og det vil hjelpe oss med å forbedre filtrene fremover!

  Cheers,
  Tom

 9. Gode ​​nyheter! Jeg liker virkelig hvordan Marketsamurai blir bedre dag for dag, og hvor fort dere svarer på store endringer! Flott arbeid og svært interessante nye verktøy.


  Noble Samurai svarte:

  Takket Phillipp - glad for å høre din lykkelig :)

  Cheers,
  Tom

 10. Dessverre, du oppdatert program ikke fungerer for meg. Når jeg kommer til den delen hvor
  "Legge Google søkeord Planner"-vinduet kommer opp, pauser Market Samurai indefinately. Uansett hvor lenge jeg venter skjønt, er det ikke i stand til å få tilgang til de nye Google Søkeord Planner data.


  Noble Samurai svarte:

  Hei Barbara,

  Jeg har sendt deg en e-post med noen instruksjoner om hvordan vi kan komme til bunns i dette - vi vil komme til bunns i dette for deg!

  Cheers,
  Tom


  Barbara Allan svarte:

  Hei Tom,

  Dessverre, jeg har ikke mottatt noen e-post fra deg med instruksjoner om hvordan å komme til bunns i dette. Jeg tror ikke det er et problem med min e-postadresse, fordi jeg fikk en melding om at du hadde postet svaret på denne siden. Vennligst send disse instruksjonene.

 11. MS virker ikke nå for meg! Jeg vanligvis angitt opp til 1k søkeord noen ganger flere, og alt fungerte fint, lang, men fin. Nå MS stopper bare på "henting kw data fra kw planer ..." og det er det, skjer det ingenting


  Noble Samurai svarte:

  Hei Bob,

  Jeg har også sendt deg en e-post med noen debugging instruksjoner - vi får dette rectifed for deg ASAP!

  Cheers,
  Tom

 12. Det er noen veldig gode spørsmål på denne siden som er verdt å svare. Det er svært skuffende å se din selskapet lagt ut et blogginnlegg om en stor endring i produktet, og deretter ikke svare på spørsmål om dem, og etterlater oss alle skrape hodet prøver å finne ut av dette helt på egenhånd. Siden du har testet programvaren i over en måned, hvorfor ikke gi oss fordelen av din erfaring i stedet for å forlate oss henger??

  Veldig skuffende. :-( (


  Noble Samurai svarte:

  Hei der,

  Vi er egentlig veldig lei meg om den tiden det har tatt for oss å komme tilbake på kommentarer til dette innlegget - vi endelig fikk dem rett før du postet.

  Vårt team har vært opptatt med å jobbe på de nye treningsvideoer for den nye versjonen av Market Samurai, og vi liksom oversett kommentarfeltet!

  Vi holder en ivrig øye på denne siden, så hvis du har andre spørsmål kan du gjerne legge dem opp :)

  Cheers,
  Tom

 13. Definitivt mye raskere, fine arbeidet folkens.

  Jeg må være den eneste personen som mangler Phrase og Brede data så vel skjønt. Mange av mine kunder liker å se forskjellene.

  Noen sjanse for at det kan komme tilbake i fremtidige oppdateringer?
  Ben Johnstons siste blogginnlegg ... Inside The Toolkit: My Favourite Excel-tillegg


  Noble Samurai svarte:

  Hei Ben,

  Google ikke lenger gir ut søke trafikkdata for setning og bred, noe som er grunnen til at det ikke er tilgjengelig i Market Samurai. Hvis Google noen gang gjør at data tilgjengelig igjen, er jeg sikker på at vi vil sette den tilbake i :)

  Cheers,
  Tom

 14. Takk for rettidig oppdateringen. MS selv etter to år er fortsatt min første skritt når det gjelder å planlegge en kampanje for en klient.

  Thnx for å holde den oppdatert!
  Hari Varriers siste blogginnlegg ... WordPress Angrep går opp! Vær trygg med 7 trinn for å sikre ditt nettsted.

 15. 15
  den 29 august 2013 kl 23:37
  Fred Smedley sa:

  Hei,

  Jeg har nettopp lest ditt svar til Heidis spørsmål av 27.. I andre avsnitt av svaret du sier, "... TA Comp tallet vil gi deg en god ide om hvor mange nettsteder er aktivt rettet søkeordet - jo lavere tall, jo bedre".

  Mitt spørsmål er: "Hva range betyr TA Comp bruke og hva er høyt og hva er lavt? Tydeligvis den starter på null, men hvor høyt går den? Hva for eksempel, ville tall på 100 og 1000 indikerer? Er tallene vist det faktiske antall konkurrerende nettsteder som inneholder søkeordet eller en glideskala der for eksempel en lesning av 100 ville bety at det er X antall konkurrerende nettsteder? '

  Ved å skrive inn et søkeord setning i Google, vil antall sider som inneholder søkeordet bli returnert, men ikke antall nettsteder så hvordan nummeret vises i TA Comp kolonne av MS faktisk indikerer antall nettsteder?

  Jeg setter pris på at SEO konkurranse matrise bør også brukes, men det vil fortsatt være nyttig å vite antall konkurrerende nettsteder som tidligere indikert i SEOC kolonnen.

  Cheers,

  Fred


  Noble Samurai svarte:

  Hei Fred,

  Den ideelle området for TAComp er ganske lav en, som det metriske seg selv er ganske fokusert ett. Dataene kommer fra MajesticSEO-indeksen, og antallet som vises er antall sider i indeksen sin som bruker et nøkkelord både i sine tittelkoder og innenfor ankertekst av linker som fører til siden. Dette innebærer at den viste figuren er det faktiske antall sider optimalisert på denne måte, i det minste så langt som Majestics indeksen går.

  Som sådan gir TAComp en mye mer solid idé om hvor mange konkurrerende sider det er ute, særlig sammenlignet med SEOC figur, som var utsatt for falske positiver. På grunn av dette bruker vi en mye lavere filter i forhold til SEOC filter - vi er satt til 30 som et maksimum for TAComp, som om mer enn 30 sider er aktivt rettet mot et nøkkelord dette tungt, kunne nisje allerede være ganske tungt okkupert.

  Håper dette hjelper!

  Cheers,

  Alex

 16. Hei, Jeg har nettopp oppdatert min Market samurai, mye raskere!. Jeg tror MS gjorde en god jobb når du arbeider med google søkeord verktøy 'oppdatering. Godt gjort.
  wenliangs siste blogginnlegg ... Om Exposedhostingreviews.com, Vår fordel og Vårt mål

 17. Kult, jeg er engstelig for å prøve den nyeste versjonen av min Market Samurai og å se effekten av endringene!
  Davids siste blogginnlegg ... stoler: en dyrebar, valuta 'i den elektroniske verden

 18. Kunne du offentlig informasjon hva du skal gjøre hvis Domain Samurai slutte å jobbe med den siste oppdateringen? Jeg tror mange mennesker er ute etter det.
  Eller i det minste sende meg det via e-post, kan du :)
  Alfredo Griffiths siste blogginnlegg ... Betingelser for bruk

  Den
  Noble Samurai svarte:

  Hei Alfredo,

  Vennligst send en e-post til support@noblesamurai.com med problemet, og vi vil komme tilbake til deg så snart vi kan :-)

  Cheers,
  Jeff

 19. jeg har et spørsmål om gjeldende SEOV .....

  når jeg setter min musen over den knappen, fortsatt står det:

  SEOV = SEOT * AWCPC

  når jeg eksportere mine data til Excel, viser den SEOV og AWCPC for heile kampen typer - eksakt, setning, og brede.

  Men jeg er forvirret fordi SEOT holder seg konstant uansett hvilken kamp jeg satt.

  Og selv fortsatt, gjør regnestykket ikke legge opp når jeg gjør SEOT * AWCPC for noen match .... ingen av resultatene matche SEOV kolonnen.

  Tanker?


  Noble Samurai svarte:

  Hei Ben,

  Google gir ikke søkevolumdata for Phrase og Bred kamp lenger. Dette er grunnen til at SEOT (og Totalt antall søk) forblir den samme. De gjør imidlertid gi Phrase og Brede kamp data for AWCPC metriske.

  Angående eksport problemet, kan du sende en e-post til suppor@noblesamurai.com og vi vil komme tilbake til deg så snart vi kan :-)

  Cheers,
  Jeff

 20. Hei NobleSamurai team,

  Har du et blogginnlegg om hva som er grunnlaget for den TAComp? Thanks!

 21. 21

  Jeg ville bare si at jeg gleder meg veldig til de nye opplæringsvideoer. Jeg er ikke bekymret for bugs for nå. Den MS-teamet alltid blir de strykes ut. Thanks guys!

 22. Det er veldig sant at "Den nye Keyword Planner bygge av Market Samurai er mye raskere enn noen gang før!" Takk for deling av denne informasjonen.

 23. Har du enig nøkkelordet planner er mye raskere enn noen gang før. Takk for å holde oss oppdatert holde opp det gode arbeidet ..

 24. Hey guys,

  De første par oppdaterte videoer er nå i vår dojo :)

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7500-golden-rule-1-how-to-find-relevant-keywords

  og

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7535-golden-rule-2-how-to-find-high-traffic-keywords

  Vi vil gjerne få tilbakemeldinger på dem, og vi håper å ha noen flere videoer ut tidlig neste uke :)

  Cheers,
  Tom