Market Samurai Søkeord forskning: Raskere enn noensinne

Share-knapp

"Hvorfor er mitt eksemplar av Market Samurai kjører så mye fortere nå?"

Hvis du har vært bruker Market Samurai i det siste, vil du ha lagt merke til hvor mye raskere det er å veksle mellom faner - eller til og med bytte mellom modulene - spesielt når du arbeider med mye søkeorddata.

Dette er fordi den nyeste sett med oppdateringer turboladet måten Market Samurai viser data.

Tidligere bytter mellom fra ett sett av søkeord forskning til en annen kan ta alt opp til 35 sekunder!

Jo flere søkeord du hadde, jo tregere Market Samurai kjørte ...

Grunnen til dette var på grunn av noen hastighetsbegrensninger i Adobe AIR-plattformen når det kom til fiske data ut av en database, og vise den i en tabell ...

Heldigvis har vi funnet en vei rundt problemet.

I det siste, ville Market Samurai prøver å laste alle dine søkeord data i en tabell på innsiden av søkeordet forskning modulen når søkeordet forskning modulen var åpen, selv lasting av data som var nederst på skjermen, som du trenger for å bla nedover for å se - og i Adobe AIR dette kan være en langsom prosess.

Nå - i stedet for å laste alle data på en gang, har vi nå bare last bare nok data til å passe inn på skjermen. (Og hvis du trenger å rulle ned, vil Market Samurai hente mer data ut av søkeordet datafil som det trengs, i stedet for å legge det inn og bremse ned søkeordet forskning.)

Som et resultat, vil du se en brøkdel av et sekund forsinkelse når du blar gjennom søkeordet forskning (knapt merkbart) - og tiden det tar å bytte mellom faner er ned fra 35 sekunder til så lite som 0,8 sekunder!

Dette betyr at du er i stand til å analysere mange flere søkeord, mye raskere.

Med den nye versjonen av Market Samurai, er det enda mer viktig at du kan analysere søkeord raskere - nå som Market Samurai samler 800 (i stedet for 200) søkeord som standard.

Brent

PS - Selv om vi har forbedret hastigheten på Market Samurai på flere områder, vi er fortsatt kjemper noen uventede feil i de nyeste Market Samurai oppdateringer (de fleste er knyttet til å samle inn data fra den nye Google søkeord datakilde vi bruker.)

Vi jobber med disse spørsmålene akkurat nå, slipper bug-fikser regelmessig for å løse disse problemene så snart vi har funnet løsninger, og vil ha oppdateringer for de få gjenværende spørsmålene om kort tid. Følg med!

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

25 Responses to "Market Samurai Keyword Research: Raskere enn noensinne"

 1. Dette hjelper virkelig spare meg tid, takk folkens.
  Andy's siste blogginnlegg ... Sokrates WordPress Theme

 2. Jeg tror vi skal kalle det "Instant Samurai"
  Dr. Michael Haley @ chiropractor's siste blogginnlegg ... Agape Chiropractic Pompano Beach kiropraktor

 3. Dette er en stor tid saver folkens! Jeg har sett en reell forskjell i forhold til hvordan dette fungerer, og jeg ser frem til fremtidige utbygginger - Google tillater selvfølgelig ;-)
  Selg Art Online's siste blogginnlegg ... Best Picture Resizer

 4. Jeg er så begeistret for denne oppdateringen! Dette vil øke hastigheten på søkeordet mitt forskning en god del. Jeg elsker hvordan dere holde bedre Market Samurai selv om det er en engangs kjøp. En liten forespørsel ... kan du gjøre det litt lettere å bedømme styrken i konkurransen uten å måtte åpne en ny kw fane? Takk og holde oppe det store arbeidet.
  Andy's siste blogginnlegg ... The Failure of Perfeksjonisme

  Den
  Brent Hodgson svarte:

  Gi "SEOTC" (SEO Tittel Competition) et skudd - eller "SEOLTC" (SEO Lokal Tittel Competition) hvis du gjør lokale søkeordet forskning.

  Disse funksjonene telle antall nettsteder som har søkeord-optimalisert tittel koder for søkeordet ditt.

  Det er ofte en god indikasjon på styrken av konkurranse i et marked.

 5. Nice! Jeg virkelig merke forskjellen i den siste oppdateringen, og det virkelig gjør Market Samurai mye mer behagelige å bruke.
  Mister Fong's siste blogginnlegg ... Tjen penger Online Med OpenX og bannerannonser

 6. Fortsatt den beste SEO programvare på markedet! Takk for den nyeste oppdateringen, og ser frem til mer! Jeg bruker mine MS nesten hver eneste dag!
  AppsforiPads's siste blogginnlegg ... Apps for iPads tips og triks-Overføre PDF-filer

 7. 7

  Takk for de siste nyhetene Brent ~ veldig kul arbeid rundt fartsgrensene av Adobe AIR.

  Dere alle må arbeide i overdrive for å bekjempe Google endringer og finne ut hvordan å gjøre MS så effektiv som alltid. Det vil være interessant å se hvordan dette rister ut ...

  Den
  Brent Hodgson svarte:

  Faktisk - Googles slippe en torrent av nye verktøy og funksjoner akkurat nå.

  Den siste jeg har sett er en tettere integrasjon med Google Places (kart som vises på høyre side av skjermen for lokale søk, og resultater som er nesten umulig å skille fra standard SERPs resultater.) Dette vil være en annen stor mulighet for lokale biz SEO.


  Corinne svarte:

  Det har vært en interessant utvikling å se på. For mange lokale kw setninger, de beste resultatene direkte reflekterer områder på kartet. Men for en setning, resultatene er en blanding av nettstedene på kartet og standard SERP resultater. Virkelig blande den opp!
  Corinne's siste blogginnlegg ... Coronado Speed ​​Limit

 8. 8
  den 30 oktober 2010 kl 10:17
  Richard Colum sa:

  Takk Brent for å holde oss opp todate. Hver bit av positiv informasjon er stor. Cheers brent

 9. Imponerende Brent ... Jeg er en fan likevel, men raskere er alltid bra. Mer tid til å tilbringe ned på puben!

  Cheers Sean.
  Sean Breslin @ webconferencing's siste blogginnlegg ... lave kostnader videokonferanse

 10. Bare prøvd den nyeste oppdateringen, og MS er fortsatt ikke genererer søkeord eller fungerer etter nesten to uker nå.

  Noen ide når du kan ha et fungerende produkt igjen?

  Den
  Brent Hodgson svarte:

  Hei Joe,

  Jeg er ikke sikker på hva som kan skje her, men i alle våre automatisert og manuell testing Market Samurai fungerer.

  Kan jeg få deg til å komme i kontakt med support?
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Derfra kan vi diagnostisere problemet, og komme opp med en løsning (for deg, og for alle andre som opplever det samme bug.)

  Brent

 11. Varierer imponert over svarene dine til de cahnges i Google så langt du forlater mindre verktøy i støvet er bl.a. medlem av markedet Samurai har alltid vært og vil selvsagt alltid være en no brainer. Like godt som jeg ikke har hjerner om søkeordet forskning.

  Selv om du må jobbe hele døgnet kunde relatioins er fortsatt midt i blinken når du har spørsmål.

  Takk igjen

  Den
  Brent Hodgson svarte:

  Takk David! Jeg er enig - Miriam og Alex gjør en fantastisk jobb i støtte.

 12. Alle virker veldig fornøyd med den nye oppdateringen. Hvorfor jeg ikke får de samme resultatene og programvaren har problemer med å hente nøkkelordet analyse rapporten. Jeg vet det er et svar, og jeg ønsker å løse det asap. Noen forslag? Takk.

 13. Kan du fortelle mer om den "SEOLTC" (SEO Lokal Tittel Competition) referere du har gjort ovenfor? Jeg ser ikke det valget i min kontrollpanelet.
  George @ ryggsekk for school's siste blogginnlegg ... Auburn Tigers Zuma Isolert Ryggsekk anmeldelser


  Yuriy svarte:

  Kanskje du må sette opp annet språk / region, som Brent sa: "hvis du gjør lokale søkeord forskning".

 14. Takk for heads up Brent, er det godt å se at du holder på toppen av ting og funnet en vei rundt "problemet" (selv om det ikke var din feil).

  Faktisk virker det litt som den "nye" Ajax baserte Google bildesøk som bare viser en viss mengde resultater å gjøre det raskere å laste.

  Et flott verktøy bare ble større :)
  Leo's siste blogginnlegg ... Hva er virkningen av de nye Google Places - Lokal for regnskapsførere

 15. Jeg trenger mer informasjon om dette Market Samurai Søkeord forskning. hva andre måte å forske på søkeordet mer raskt. noen forslag kan du hjelpe meg.


  Brent Hodgson svarte:

  Hei Vikram,

  Jeg vil gjerne hjelpe, men jeg trenger mer informasjon om hva du ønsker å gjøre her.

  Kan du gi oss mer informasjon - hvordan er det gjeldende søkeordet forskningsmetode sakte? Bruker du Market Samurai allerede? Hvilken type søkeordet forskning er det du gjør?

  Brent


  Vikram Rout svarte:

  Foreløpig har jeg en klient nettsted på Naturstein India. Jeg bruker Google Adword verktøy. Men jeg er ikke i stand til å forstå hva søkeordet er mer viktig og nyttig av dette nettstedet. Jeg er fremme denne nettsiden i Europa og USA, Canada, Australia og andre land. Kan du hjelpe meg å finne ut mer egnet søkeord for oss og hvordan.
  Min hjemmeside koblingen er
  http://www.regattaexports.com

 16. Ingen kan tvile på kraften i MS nå, og dere fortsetter å gjøre en god jobb i utvikling og support.

  De opplæringsvideoer er stor, men kan jeg spørre om du noen gang har tenkt på å sette en video sammen som viser hvert steg på veien med de nye MS.

  -> Hvordan velge en god nisje
  -> Hvordan gjennomføre stikkordet forskning og hva indictaors bør bli sett for å indikere en lønnsom nisje

  Jeg er sikker på at en trening video av denne art vil bli godt mottatt. Alltid husk at du har vokst opp med MS og dets utvikling noen kommer inn på dag én nivå nå kunne bli forvirret av alt som er tilgjengelig (informasjon overbelastning) ja videoene er der, men en som sier gjøre 'A' etterfulgt av 'B' kan være en vinner.

  hilsen

  Dave


  Brent Hodgson svarte:

  Dette ville være en praktisk video.

  Nesten som en "fast start" guide til Market Samurai - den nøtter-og-bolter prosess for å få gode søkeord i en 2 minutter.