En titt på våre mål for 2009

Share Button

Ohayou Samurai!

Det er rart hvordan en slik minuscule dytt i riktig retning gjør en så massiv forskjell til nivået av suksess som vi oppnå i livet.

Se på noe så enkelt som å sette et mål.

Det er en enkel, lett handling - men det er som å ta ut din GPS og plukke et sted du ønsker å reise til.

Det gir deg mening, retning og stopper deg fra å reise i sirkler - og uten det, hvordan ville du vet hva suksess og prestasjon i ditt eget liv selv ser ut?

3 Kjennetegn på vellykkede Goals

Hvis du stirrer på tomt lerret som er 2009, og lurer på hvordan du skal gjøre ditt merke og hva du vil oppnå, la meg gi 3 målsetting tips som har fungert for oss:

 1. Vær konkret om hva du ønsker å oppnå;
 2. Skriv ned dine mål;
 3. Og dele dine mål med andre.

Dette er noe som vi har gjort oss i det siste på Noble Samurai "Dojo" - 2008 ble et stort år for oss, men 2009 kommer til å bli enda større.

Men det er en ting som vi ikke har gjort ennå ... # 3 - deler våre mål med andre.

Våre mål for 2009

Her er noen av de tingene som Noble Samurai Laget vil oppnå i 2009:

 • Ferdigstille og slipp neste (top secret) modul i Market Samurai (som vil være gratis for alle nåværende Market Samurai eiere), samt Adwords, publisere innhold og inntektsgenerering moduler;
 • Fullføre en 14-dagers grunnleggende kurs som folk får når de registrerer seg for å motta Market Samurai;
 • Få halvparten av den stort sett med nisje-områder som vi spiller med / test med i de 3 øverste plassene i Google;
 • Tiltrekke 10.000 bloggere bruker Market Samurai å få mer trafikk til sine blogger;
 • Tiltrekke 40.000 ekstra internett markedsførere bruker Market Samurai;
 • Alpha-test, så [forsiktig] lansere vår Adwords Keyword-Match Tracking tjeneste for allmennheten;
 • Slipp et topphemmelig prosjekt (for tiden i tidlig utvikling, detaljer for å bli lansert i slutten av 2009);
 • Dyrk en Samurai fellesskap av online markedsførere;
 • Fortsett å publisere blogginnlegg flere ganger hver måned, med verdifullt innhold for Samurai samfunnet;
 • Kommunisere oftere med Market Samurai brukere via e-post;
 • Koble med 5000 Market Samurai brukere via Twitter (NobleSamurai);
 • Test og lansere vår affiliate program;
 • Fullfør vår Adwords-kampanje ved å skrive annonser og forske søkeord rundt hver av de 8 + 1 moduler inne Market Samurai;
 • Lag søkeord-optimalisert destinasjonssider for de beste resultater annonser;
 • Ansette en ny medarbeider i en support / admin rolle.

Så, hva er noen av de tingene du ønsker å oppnå i 2009? - I dine relasjoner, personlige liv, karriere, internett business - i alle aspekter av livet ditt.

Husk:

 1. Vær konkret om hva du ønsker å oppnå;
 2. Skriv ned dine mål;
 3. Og dele dine mål med andre.

Du kan starte nå, og dele dine mål med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor - selv anonymt hvis du ønsker det.

Vi vil gjerne høre om hva du vil oppnå i 2009 - og forhåpentligvis kan vi hjelpe deg med å oppnå noen av dine internett markedsføring mål gjennom Market Samurai.

Brent

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

37 Responses to "en titt på våre mål for 2009"

 1. Takk for deling av gutta! Jeg elsker programvaren og kan ikke vente med å se de store tilleggene og merverdi du vil bringe til oss i 2009. Godt Nyttår til deg!

 2. Først - takk for flott innlegg. Det er utrolig hva som kan skje med en liten felles (og langvarig) innsats. Jeg har satt et mål om å skrive 300 artikler om min bransje i 2009 - og selv om målet ikke er oppfylt, jeg vet innsatsen og hensikt vil gjøre en stor dufference.

  Dernest - kan ikke vente å se hvilke nye godbiter du legge til Samurai. Plus, din kurs vil være et utmerket tillegg til produktet - vil gjerne gå i dybden av det så fort som dere nå målene dine for å lage det!

  De beste ønsker for et fantastisk 2009.

 3. 3
  31 desember 2008 at 03:29
  Coronado Cookie sa:

  Flott innlegg Brent! Jeg tror at dere alle vil oppnå alle målene du har satt for deg selv. Takk for et fantastisk 2008 og ser frem til et enda mer fantastisk 2009!

 4. Jeg bare tenkte i dag om hva som var nyttig og viktig for min virksomhet i 2008. Jeg konkluderte med at hvis jeg måtte velge bare ett verktøy eller en prosess med andre online forretningsfolk, ville det være Market Samurai. Jeg likte å lese om dine mål, og ser frem til å høre mer. Jeg har også fulgt deg på Twitter.

 5. 5

  Jeg har begynt å følge deg på Twitter og jeg regner målet ditt for å oppnå 5000 følgere i 2009 er helt mulig!
  Egentlig tenker jeg på å sette mine egne mål for en bedrift som jeg tror vil sterkt parallell de av deg om nye fantastiske funksjonene i Market Samurai.
  Ønsker deg lykke til og godt nytt år!

 6. Hei og fin stil legger ting ut i det åpne sånn. Det er en frisk stil som bidrar til å inspirere andre, er jeg sikker på.

  For meg selv, ble 2008 et år med en stor avgjørelse: Å pensjonere seg i mars 2009, i en alder av 40. Til tross for at en> JOBJOB <er ikke den eneste måten! <== Biggest mål.

  Hvordan vet jeg alt som det skal trene? Fordi det er trener. Jeg gjør det jeg må gjøre for å gjøre det skje. Og det er en groovy ride baby.

  Forresten for eventuelle geeks der ute som overbelastes ned i nerdete ting, stor endring for meg var å slippe å måtte gjøre all koding og wotnot meg selv. For en stund tilbake fikk jeg lei av å sortere ut smerte-in-the-rumpe tekniske problemer, og nå får andre til å gjøre det meste av det. DET er et spill-breaker. Jeg er nå mer av en "koordinator av ressurser", og det betyr å være i stand til å bygge opp en virksomhet i stedet for å rusle rundt å prøve å få en nettside til å fungere i alle de viktigste nettlesere eller hva som helst. Lykke til!

  Så lykke til med ditt mål alle. Jeg kommer sikkert til å bruke Market Samaurai å utføre mine.

  Gregg Cleland

 7. ... Oops, ved hjelp av vinkelparenteser er ikke en god idé. La oss prøve igjen…

  Hei og fin stil legger ting ut i det åpne sånn. Det er en frisk stil som bidrar til å inspirere andre, er jeg sikker på.

  For meg selv, ble 2008 et år med en stor avgjørelse: Å pensjonere seg i mars 2009, i en alder av 40. Til tross for at en * JOBB * at mange misunnelse, jeg er lei av å gjøre det samme 'ol ting som jeg ikke er lidenskapelig om . Ved første jeg trodde jeg ville bare kutte ned på timer, men for noen grunn 'urimelig' forestilling om ferdigstilling poppet inn i skallen, og her er vi, 3 måneder å gå.

  I 2009:
  * Trekk deg i mars.
  * Tilbring en uke i Okinawa Japan med ma gal i mai.
  * Tilbring en måned i Italia med ma gal i september.
  * Flytt tilbake til min byen fødsel i november, som er en av de vakreste delene av New Zealand. Fantastiske strender, ikke mer kalde vintre.
  * I løpet av min tid unna, vil det være en "arbeidsferie ', et par timer om dagen jobber med mine online virksomheter med min laptop.
  * Være en inspirasjon for folk rundt meg for å vise dem at * JOBB * er ikke den eneste måten! <== Biggest mål.

  Hvordan vet jeg alt som det skal trene? Fordi det er trener. Jeg gjør det jeg må gjøre for å gjøre det skje. Og det er en groovy ride baby.

  Forresten for eventuelle geeks der ute som overbelastes ned i nerdete ting, stor endring for meg var å slippe å måtte gjøre all koding og wotnot meg selv. For en stund tilbake fikk jeg lei av å sortere ut smerte-in-the-rumpe tekniske problemer, og nå får andre til å gjøre det meste av det. DET er et spill-breaker. Jeg er nå mer av en "koordinator av ressurser", og det betyr å være i stand til å bygge opp en virksomhet i stedet for å rusle rundt å prøve å få en nettside til å fungere i alle de viktigste nettlesere eller hva som helst. Lykke til!

  Så lykke til med ditt mål alle. Jeg kommer sikkert til å bruke Market Samaurai å utføre mine.

  Gregg Cleland

 8. 8
  31 desember 2008 5:45 pm
  Purwita Musaffa sa:

  Hei,

  Tusen takk for å dele oss dine mål for 2009. Jeg skal være en av internett markedsfører du målrette, og jeg skal være glad og glad i å vite din forbedring av kraftig programvare. Målene dine vil bli en del av mitt mål å være en vellykket internett markedsfører starter denne nyttårs 0f 2 009.

  Så, Godt Nyttår. Må Gud velsigne dere alle.

  Med vennlig hilsen,

  Purwita Musaffa
  INDONESIA

 9. Interessant sett med mål gutta. Gjerne plukket min nysgjerrighet. Det jeg ønsker å vite er når vil v1.0 av Market Samurai være klar?

 10. Bra innlegg, og i år vil jeg skrive ned målene mine pluss ser frem til agentprogrammet, lykke til! ha et flott år.

 11. Hei folkens - takk for Market Samurai, det er et fantastisk produkt og en integrert verktøy i å hjelpe meg å nå mine mål for 2009!

  Dele mål er en god idé fordi det gir en ekstra motivasjon til å lykkes. Så, her i ånden av Noble Samurai, her deler jeg mine mål med deg:

  1. For å tjene nok penger fra min online business å kjøpe nabohuset. Dette vil gi oss ekstra boareal uten å måtte flytte huset!

  2. Hvis du vil ta en tur over Canada til banepåiegning min fars fotspor og oppdage noe om landet han bodde i.

  3. Ja, og jeg virkelig, virkelig ønsker en iPhone ...

  Godt Nyttår til alle, og lykke til med dine 2009 mål!

  Sarah

 12. Godt nytt Tear alle!
  Jeg liker dette innlegget. Det synes å knytte på med en observasjon jeg har gjort, er at alle vellykkede mennesker bruker noen form for målsetting.
  Jeg har exprimented med kort tidsskala mål, som synes å fungere.
  Jeg prøver dette i dag: -Når: ved 17.20 den 18 mai 2009, Hva: bygge en online inntekt på $ 2000 + / m, hvorfor: som en sekundær inntekt.
  Aldri gått offentlig før med sånt.

  Malcolm

 13. Ville bare stikke innom for å ønske deg et Godt Nyttår og takker for Market Samurai! Det er et fantastisk stykke programvare, og det vil være å hjelpe meg å nå mine mål for 2009!

  Kate

 14. 14
  31 desember 2008 at 10:11
  Graham sa:

  Godt nytt år til alle…

  Graham ..

 15. 15
  31 desember 2008 at 10:37
  Benson sa:

  Så langt har du og ditt team gjort en fantastisk og utrolig jobb i å skape og styrke Market Samurai.

  Ønsker deg et godt nytt år og lykke til i å oppnå målene dine i 2009 !!!

  SKÅL,

  Benson

 16. Market Samurai er en topp hakk verktøy, slik at vi alle ser frem til det er forbedringer i 2009. SEO er viktig for oss på ArticlesBin og din tjeneste er blant de øverste på listen vår.

 17. 17
  31 desember 2008 at 11:23
  anonym sa:

  En ganske oppløftet liste over mål hvis jeg får si det selv. Jeg kommer til å nyte å se dem alle kommer til liv langs løpet av året.

  Jeg vil dele en av mine med deg mens jeg er her ute på i ærefrykt for det som kommer opp i år fra den fantastiske mannskapet på Noble Samurai.

  Ett viktig mål er å fremme en altoppslukende denne utro må ha verktøy.

  Godt Nyttår alle og takket være folk på Noble Samurai for å gjøre en så stor forskjell.

 18. Hei Brent og resten av laget:

  Market Samurai har lett vært det beste verktøyet jeg har brukt ..og jeg har vært på nett siden 1999.

  Jeg har bare startet i det siste året eller så skrive ned målene, og det gjør en forskjell.

  I år ønsker jeg å endre nettstedet mitt fra å sende fysisk produkt til bare nedlastbare rapporter / ebøker å tillate meg å reise og jobbe more..not å måtte sende herfra ... .Eller gjøre så vel som å ha en oppfyllelse situation..there s en annen tanke!

  Jeg ser virkelig frem til ditt kurs som jeg føler jeg sannsynligvis mangler noen av juvelene i MS ... som kommer til å bli fantastisk.

  Ha en flott nyttår, og jeg tror vi vil alle gjøre det bedre i 2009 bare for å ha programvaren ..

  Cheers,
  Deb

 19. Ja, Market Samurai et svært kraftig verktøy. Det vil sikkert hjelpe meg å nå mine mål for å gå fra et par hundre per måned til et par tusen i stedet! Jeg ser frem til din 14-dagers kurs og til de nye tilskuddene til programvaren. Takk for å skape et slikt nyttig verktøy!

 20. 20
  den første januar 2009 at 02:24
  tomartomartini sa:

  Thx 4 all yr forpliktet engasjement fra "Noble-Samurai-Team" .Min skrevet

  Internett markedsføring mål .. [kan jeg foreslå for alle Samuri at vi gir

  vårt mål / sa "big title" mine er ... "surge fremover" dette betyr.:

  sette opp nettside etter nettside,, så mitt spørsmål til meg selv er ..hva hjemmeside

  er jeg vet å sette opp? En nettside er en penger genererer aktivitet.

  Noble-Samurai-Team mål / sa "store tittelen" ... * Strålende Mount Fuji *

 21. Jeg enig helhjertet hvor viktig det er å skrive ned dine mål. Jeg avsluttet min 2 009 plan tidligere denne uken, og det er min veikart for året. Jeg elsker deg produktet og gleder meg til de endringene du skal gjøre i 2009.

 22. 22

  Hei til alle, og et godt nyttår, selv om det fortsatt er 2008 her i Skottland.
  Jeg må si at Market Samurai er en av de bedre tingene som jeg har kjøpt i veien for Internett-markedsføring verktøy og jeg ser frem til alle de nye utbygginger som vil gjøre livet enklere og trekke inn masse penger.
  Siden oppdager 30DC og Samurai og samfunnet som går med det, har jeg blitt veldig inspirert til å gå på Internet Marketing rute og har allerede satt mitt mål for 2009 å gi opp dagen min jobb i de neste par månedene.
  Det jeg har sagt det nå, så jeg er nødt til å gjøre det.
  Takk til Samurai team for alt det gode arbeidet de gjør, Ed og Dan også.
  Ha en god av 2009.

 23. Hei fellow Samurai,
  Takk til alle som skaper og støtter dette flotte verktøyet.

  Mitt mål for 2009 er å bygge 10 svært målrettede, SEO optimalisert, søkeord drevet markedsføringskampanjer som tjener over $ 100.000 i inntekt for meg.

  Jeg er overbevist om at dette kan gjøres ved hjelp av 30DC, Market Samurai, og deres gode lokalsamfunn. Takk på forhånd til dere alle for hjelpen.

  Ser frem til treningsvideoer, og håper å bli en ekspert (Black Belt) Samurai bruker.

  Her er til vellykket markedsføring i 2009.

  DF

 24. Du har et utmerket produkt og interessante planer. Glad du er viet dere til dette ... og hjelpe oss "ikke-eksperter." Lykke til i det nye året.

 25. Takk for rettidig meldingen. Et spennende nytt år kommer opp og masse som skjer på slutten. Flotte greier. Jeg er for tiden gruble på hvilke mål jeg skal skrive ned, og deretter gå til stranden for å bade. Det er nesten 30 grader (celsius) allerede her. Mål # 1, jobbe mindre timer, la gå litt, leve mer fullstendig.

 26. Hei folkens

  Jeg er en komplett nybegynner på IM.

  Mine mål for 2009 er å lære så mye som jeg kan om alkymi av vellykket internett markedsføring.

  Kom midten av 2009 til å være dyktig i å drive trafikk til nettstedet mitt.

  Ved utgangen av 2009 vil jeg ha en lønnsom virksomhet.

  Møte deg her i et år med champagne.

  John

 27. Hei folkens,

  Telle meg for å hjelpe med følgende mål:
  - Tiltrekke 10.000 bloggere bruker Market Samurai å få mer trafikk til sine blogger
  - Tiltrekke 40.000 ekstra internett markedsførere bruker Market Samurai
  - Test og lansere vår affiliate program

  Market Samurai har vært en stor ressurs for virksomheten min i år, og jeg ville være glad for å bidra til å fremme det noen måte jeg kan.

 28. Jeg hørte om dette produktet gjennom Ed Dale på Internet Marketing denne uken. Han er veldig imponert over produktet. Jeg tror jeg vil gi det et forsøk. Store mål for året også. Veldig inspirerende!

 29. Jeg har nettopp oppdaget Market Samurai i kveld for første gang, og jeg er veldig imponert over sine evner etter å ha prøvd flere andre søkeord forskning verktøy.

  Et av mine mål for 2009 er å avdekke minst 50 "kjøper" søkeordsetninger, hver og en har mer enn 500 daglige besøkende, og mindre enn 150.000 konkurrerende sider på Google, som har følgende egenskaper:
  - Disse 50 søkeord er søkt etter av folk klare og villige til å kvitte seg-med en gang, og med god-av minst én negativ, dårlig-følelsen følelsesmessig reaksjon på ulike situasjoner i livet (f.eks frustrasjon) i den raskeste, enkleste, billigste og mest mulig effektiv måte (og disse menneskene er villige til å betale den relativt billig pris og ta forholdsvis liten tid til å oppnå en slik frihet fra negative følelser).

  Et annet mål for 2009 er å få minst 10 000 av disse menneskene, som vil ende opp på min hjemmeside via ovennevnte 50 søkeord (etter at området får inn på topp 5 plasseringer på Google for disse søkeordene), til å delta enten i en individuell sesjon eller i en gruppe workshop med meg, der jeg vil ta dem gjennom min tid testet prosessen som jeg kaller Ubetinget Freedom Process.

  Et annet mål er å gjøre minst $ 100 i form av inntekt og / eller donasjoner-fra hver av disse 1000 personer i løpet av 2009, i kompensasjon for de store besparelser av tid, penger, energi og liv at de dratt nytte som et resultat av å gå gjennom de ovennevnte programmene med meg.

 30. Hei folkens.

  Fint innlegg.

  Kan du legge til din liste over mål, noe som gjør produktet mer tilgjengelig for blinde mennesker som bruker skjermen lesing programvare.

  Foreløpig er det ubrukelig av denne store sektoren av netto brukere.

  Skål
  Darren

 31. 31
  den 21 januar 2009 at 04:03
  Estelle sa:

  Jeg er helt ny på IM og har nettopp begynt å gjøre det 30DC og så endte opp her ute på denne flotte lille stykke programvare.

  Mine mål for 2009 er at ved 31 desember vil jeg ha:
  - Bygde min online business til nivået på £ 2000 per måned inntekt
  - Venstre arbeid og være i stand til helt å konsentrere seg om min online business
  - Endelig, etter 33 års ekteskap, få min mann på et fly til omtrent hvor som helst (dette kan jeg ikke styre, men hey ho jeg kan like godt prøve, igjen)

 32. Hei Brent,

  Jeg har nettopp funnet Market Samurai et par uker siden gjennom Nisje Blueprint. Phew .. Jeg klarte å komme seg inn før det stengt. Så langt, en av mine beste funn er å bli kjent med Market Samurai. Det som virkelig fikk meg "keyword crazy". I dag er jeg en stolt eier og bruker. Har nettopp kjøpt det ca 2 timer siden. Awesome produktet. Nå kommer jeg til å gjøre det betale for min IM trening og utgifter, og for mine drømmer.

  My Dreams for 2009:
  1. Gjør $ 500 per dag.
  2. Ta min mor for en ferie (Korea, kanskje)
  3. ta barna mine til Disneyland.
  4. Meg og Hubby gå for vår andre bryllupsreise til noen eksotiske spa resort.

  Takket ;-p

  Noor

 33. Så flott produkt og presentasjon. Har send meg og gi meg beskjed når du får den affilate av dette produktet oppe og går. I mellomtiden vil jeg bare nødt til å erte mine lister. Velsignelser Diana Adams

 34. 34

  spesifikk = håndgripelig mesteparten av tiden. Dette er viktig. Sett deg et mål så når du ser om du kan svare umiddelbart uten å tenke på om du oppnådd det eller ikke.

  Få gode på webdesign >>> ikke håndgripelig.

  Lag en 10-siders nettside med en spesialdesignet header, innhold på minst 1000 ord per side og legge til 3 nye-lært funksjoner. >> håndgripelig.

 35. Dere absolutt ROCK !!! Jeg vil bare fortelle deg at hvis jeg bare kunne ha en internett forskning verktøyet til min disposisjon det ville være Market Samurai! Jeg synes synd på alle som ikke har denne fantastisk verktøy. Måtte dere alle se stor suksess for å være så lojal mot dine kunder. Jeg kan ikke vente med å bruke den nye Warp Drive Market Samurai !!!

 36. VENNLIGST SVAR

  Jeg gjorde en test på Market Samurai fra her i Costa Rica. Jeg har bare 128k fart og det fungerte ikke for meg.

  Kan jeg jobbe med denne nye versjonen?

  Takk Noble Samurai

 37. Hei Rafael,

  Vennligst gi det et forsøk!

  Hvis det ikke fungerer for deg, la Support vet, og vi vil gjøre vårt beste for å få det fungerer for deg. :-)

  Cheers,
  Arlen