Googles nye Keyword Planner - hvordan det gjør Market Samurai raskere!

Share Button

Vi er veldig glad for å kunne meddele at etter en lang ventetid - Google har pensjonert det gamle "Keyword Tool", og erstattet det med det nye skinnende "Keyword Planner".

For informasjon om endringene og hva dette betyr for funksjonaliteten til Market Samurai kan du lese vår siste blogginnlegg.

Du kan lese mer om noen av dataene endres (for eksempel deres fjerning av brede og setnings kamp data) at Google har gjort gjennom sin offisielle blogg artikkelen på https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Den gode nyheten er at vi har jobbet hardt for å gjøre denne overgangen så smidig som mulig for våre kunder, og en versjon av Market Samurai som er kompatibel med søkeord Planner har vært i testing scenen i over en måned nå.

I dag har vi gjort denne nye "Keyword Planner" versjon lever (enkelt oppdatere din versjon av Market Samurai til nyeste versjon ved å lansere appen og si "Ja" til oppdaterings dialog teksten).

Og vi er veldig glade for å kunngjøre at ...

Den nye Keyword Planner bygge av Market Samurai er mye raskere enn noen gang før!

Naturen av gamle søkeordverktøyet gjorde det en svært langsom prosess for å samle all nøkkelordet dataene du trenger for effektiv søkeordanalyse. Den nye Keyword Planner bygge er mye kjappere noe som betyr at du kan utføre dine søkeord forskning på mindre enn halve tiden sammenlignet med den gamle søkeordverktøyet!

Hva har forandret seg i Market Samurai med de nye Søkeord Planner data?

Hvis du ikke er sikker på hva alt dette betyr for Market Samurai brukere, er det viktig å innse at svært lite har virkelig endret.
Grunnlaget for søkeordet forskning er de samme som de alltid har gjort, og de fleste av de kjente elementene i Market Samurai grensesnitt og arbeidsflyt bor satt.

Det er noen synlige endringer verdt å merke seg:

 • Vi er nå misligholde til eksakt match modus for søkeordet forskningsdata, som forklart i mer detalj i siste blogginnlegg og i Googles offisielle pressemeldingen . Dette vil vise lavere tall for søketrafikk enn de du kanskje er vant til, men vi føler at de er mer beskrivende for de resultatene du ser i det lange løp.

 • Vi har oppdatert våre Gylne filtrene til å bruke de nye Majestic SEO konkurranse beregninger, i stedet for stadig-upålitelige SEOC verdier. Så igjen tallene selv vil være annerledes, men hensikten med standardfilter forblir den samme. SEOC har opphørt å være en pålitelig beregning for å måle "kvantitet" av søkemotor konkurranse.

  Mange andre konkurrerende søkeord forskning tjenester, inkludert våre venner på Wordtracker har flyttet til hjelp antall ganger et søkeord vises i både tittel tag og i ankertekst koblinger tilbake til en side (hva vi nå kaller "TAComp"), som en mye mer pålitelig måling av mengde søkemotor konkurranse.

  SEOC var fint i 2008-2009, men den eksponentielle veksten i sider på internett siden gjør dette til en relativt meningsløse tall i 2013.

 • Den "Adwords" filter delen har blitt fjernet, og AWCPC tallet er nå en del av Kommersialitetserklæring kolonnen. AWCTR, AWT og AWV er ikke lenger tilgjengelig som Google har fjernet disse dataene fra deres Keyword Planner verktøyet. Vi gir fortsatt AWCPC og AWI (Adwords Impressions), og SEOV men (som Google gir likevel dette data).

 • Den gamle "Konkurransen" kolonnen har blitt omdøpt til «Basic Competition" for å skille den fra "Majestic Competition" beregninger vi nå anbefaler å bruke.

 • Den "Organic" kolonnen har nå den "AdWords Impressions" (AWI) metrisk, som er lik den eldre AWT (Adwords Traffic) - selv om vår forskning har vist at det er ikke helt det samme tallet, men kan brukes en ganske god erstatning .

 • Den "Match Type" dropdown boksen bare påvirker resultatene for AWCPC kolonnen og SEOV kolonne - søk trafikkdata er nå alltid for nøyaktig-kamp bare søk (som Google gir bare eksakt match data nå).

Bruke Phrase Broad Match Ratio (PBR) er ikke lenger anbefalt:

Mens PBR beregning vil være tilgjengelig å bruke hvis du ønsker det, fjerner vi det fra vår standard anbefalte filterinnstillingene og fra vår trening. Det var en nyskapende og tidsbesparende funksjon mens tallene kunne brukes som grunnlag, men over tid de har blitt mindre og mindre troverdig. Vi ser vill variasjon i dataene blir returnert fra Google.

Dessverre føler vi det er nå å gjøre mer skade enn godt i de fleste tilfeller.

Vår anbefaling er å gjøre hva SEO proffene gjør - bare bruke Exact Match konkurranse som dette fjerner eventuelle skjevheter på grunn av ordstillingen eller forskjøvet på grunn av lengre hale søkeord avledninger.

Det finnes mer informasjon om grensesnitt endringene som er tilgjengelige i vår Knowledge Base-artikkelen her .

Trening Dojo Keyword Research Video Oppdateringer kommer snart ...

Endelig er vi i ferd med å styrke sin kapasitet alle våre Keyword Research instruksjonsvideoer, med prioritet på Gylne serien skal være ferdig ASAP. De vil inneholde oppdateringer om alle de mindre grensesnitt endringene som har akkumulert siden vi først produsert videoer, og noen nye eksempler som gjenspeiler forholdene i elektroniske markeder som de er i dag.

Når de er klare til premiere vil vi sette ord ut på Twitter og Facebook , så jeg oppfordrer deg til å følge oss for å være informert om viktige nyheter og oppdateringer omgående!

Hva de skal gjøre ...

Å få hendene på denne nye, raskere "Keyword Planner" build av Market Samurai, ganske enkelt:

 1. Fyr opp din kopi av Market Samurai.
 2. Når bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen, si "Ja"
 3. Vent på at oppdateringen lastes ned og Market Samurai å relansere og du er på vei!

Vi håper du liker den nye Keyword Planner bygge. Hvis du har noen spørsmål, kan du gjerne ta vår support team en epost på support@noblesamurai.com

Også vi har gjort ganske omfattende testing av våre nye forhåndsinnstillinger søkeord filter, men hvis du har noen råd om hvordan de kan forbedres, kan du skyte oss en e-post i tillegg.