Best Kept Secret in Market Samurai

Share Button

SEO Blueprint Så du har funnet en god søkeord - Det har gode trafikknivå, høy kommersiell verdi, og det er svært relevant for produktet eller tjenesten du har for salg.

Høres ut som en vinner rett?

Vel - kanskje ...

Du ser den største feilen at nye online bedriftseiere gjør er at de velger søkeord som er litt for vanskelig å rangere for!

Det er SEO tilsvarer en liten 80-pund svekling går opp mot Mike Tyson - De har bare ikke en sjanse!

Hva er verre er at mange nye eiere tror de kan vinne hvis de bare jobber hardt nok, så de satt i uker og uker av manuelt arbeid, men fortsatt får ingenting.

Andre prøver å vinne SEO slaget ved å ansette outsourcers å bygge koblinger til dem, men etter å ha brukt tusenvis av dollar, de ofte innse at de har prøvd å vinne en umulig kamp og at alle pengene de har brukt har vært helt bortkastet .

Å sørge for at du ikke faller inn i disse vanligste fellene, må du lære å vurdere den sanne konkurransen i din nisje.

Hva nå hvis det var en steg-for-steg BLUE PRINT som fortalte deg ikke bare hvor sterk konkurransen er, men også nøyaktig hva du trenger å gjøre for å rangeres foran dem?

SEO Blue Print

Den gode nyheten er at dette BLUE PRINT eksisterer og alt du trenger er allerede bygget inn Market Samurai SEO konkurranse Module.

Men bare en liten håndfull av bransjen faktisk vet om det.

Faktisk er det trolig riktig å si at dette er den best bevarte hemmeligheten i Market Samurai.

Og hva er egentlig kult er det denne kraftige funksjonen nettopp fått en enorm økning i ytelse, noe som betyr at du kan nå systematisk rive konkurrentene dine raskere enn noensinne!

Her er hvordan det fungerer

Vi har nettopp inngått en avtale med Majestic SEO, eierne av verdens største og mest oppdaterte link tilbake database.

Dette betyr at vi nå kan analysere tilbake linker til nettstedet ditt, og konkurrentens nettsider raskere enn noen gang før.

Bokstavelig talt, det som pleide å ta 10 minutter, tar nå sekunder!

For å vise deg hvordan denne kraftige funksjonen fungerer og for å lede deg gjennom din SEO BLUE PRINT, har vi satt sammen en video som viser hvordan du kan bruke dette i din bedrift akkurat nå.

Enjoy!