Bruke Market Samurai for Semantic nettstedet Strukturering

Share-knapp

Hi-teamet

Dette er noe jeg aldri har fortalt deg om.

Noen mennesker har allerede jobbet ut dette for seg selv ...

Og det er grunnen til Market Samurai fungerer slik det gjør i dag.

Faktisk ble Market Samurai Bygget rundt dette ...

Før Market Samurai ble frigitt til offentligheten, ble vi bruke de samme verktøyene oss selv å gjøre semantisk området struktur analyse for nettsteder som vi bygde.

Grunnen var enkel - med det riktige stedet strukturering, lenking og søkeordet bruk (alt ved hjelp av semantisk relevante søkeord) vi kunne oppnå rangeringen med færre forbindelser mindre Pagerank og mindre site-alder.

Og det betydde en bedre avkastning på investeringen fra noen SEO arbeidet vi gjorde.

"Bedre resultater? Mindre innsatsen? Hvordan får jeg dette !? "Jeg hører du sier.

Vel, la meg vise deg hva vi gjorde - og hvordan du kan gjøre det selv.

Hvordan "skjerpe" Your Site - Samurai Style!

Først ting er første ...

Du må finne en kjerneside søkeord - noe som har høye nivåer av trafikk, høye nivåer av verdi, og relativt lave nivåer av konkurranse.

Alt vil dreie seg om denne ene kjernen søkeord.

Finne en Core Søkeord

Du leter etter høy trafikk, lav konkurranse, høy verdi søkeord her.

Jeg liker å sette mine Market Samurai filtrene til disse nivåene: Over 80 treff per dag i SEOT, under 100.000 konkurrerende sider i SEOC (selv under 30.000 er best), over 15% frasen bruk i PBR og over $ 1 i SEOV.

Men jeg personlig liker å se noe som er bedre enn de nakne minimumsnivåer.

SEO Analyse på ditt Hovedside Søkeord

Deretter vil du også ønsker å gjøre SEO konkurranse analyse for å sørge for at du konkurrerer i et marked der unge, lav Pagerank, er dårlig optimalisert nettsteder med få linker allerede ranking.

Det jeg liker med dette eksempelet er de lave PageRanks av sider som vises på topp 10, mangel på on-side optimalisering på de fleste områder, og de lave nivåer av Page tilbakekoblinger til sidene.

Alderen på noen av de domener, det faktum at de fleste områder har DMOZ eller Yahoo! Directory backlinks, og det høye antallet domenenavn backlinks gjør meg tenke to ganger om dette søkeordet.

Jeg kan likevel prøve det ut - men med disse faktorer som arbeider mot meg, kanskje mine sjanser til å få det illusorisk topplasseringen lett bli vanskeligere - og det betyr at det kan ta mye mer arbeid å komme dit.

Refokusere din Keyword Research

Når du har denne kjernen nettstedet søkeord, opprette et nytt prosjekt i Market Samurai for hovedområdet ditt søkeord dette søkeordet - fordi vi kommer til å refokusere vår analyse på dette ett søkeord.

Start med å generere søkeord rundt dette søkeordet ved hjelp av Google Synonym Tool alternativet med "inkludere flere" valgt.

Finn Kategori nøkkelord

Ved å trykke inn Googles Synonym verktøy for å generere søkeord, er Market Samurai i stand til å vise deg opptil 200 relatert "grener" rundt kjernen søkeord.

Det er lurt å (igjen) filtrere ut høy konkurranse, lav trafikk, lav verdi søkeord. Søkeordene vi sitter igjen med vil være bra for våre web-site kategorier.

I dette eksempelet, utførte jeg nesten identisk analyse til før, da jeg var å finne en kjerneside søkeord - men jeg droppet min minimum trafikk filter til en SEOT på 10 eller over.

Og så er det litt manuelt arbeid ...

Fjern alle søkeord du ser som irrelevante for din kjerne tema ved å klikke på "X" på høyre side av søkeordet. Og du vil sitte igjen med en fin liste over relevant, nyttig, høy trafikk, lav konkurranse søkeord - som jeg har ovenfor.

Artikkel Keyword Research

Klikk på ikonet tasten ved siden av noen på din kategori søkeord for å åpne den opp i en ny fane - og gjøre noe mer søkeord forskning for å finne innhold emneområder innenfor hver kategori.

For dette trinnet, er det praktisk å bruke Google Search nøkkelord alternativet, samt Google Synonym Tool med "ignore Tilleggs" alternativet valgt. Dette vil gi deg en fin "long tail" liste over emner.

Det neste trinnet er å forske og lage web-site innholdet i hver enkelt av disse emneområder.

Men hvordan forskning du gjør disse emneområder?

Finn Innhold: Forskning eller Gjenpubliser

Market Samurai "Finn innhold" modulen er hensiktsmessig utformet for dette!

Den ble bygget for å undersøke innholdet som allerede er publisert på nettet for å hjelpe deg til å skrive dine egne artikler, eller for å finne artikler som du lovlig kan publiserer (selv sjekke området vilkår og betingelser før du gjør dette.)

Klikk på nøkkelen ikonet ved siden av søkeordet, gå til Finn kategorien Innhold, og starte forskning.

Vi kan analysere innholdet basert på autoritet faktorer her.

Innhold som har høye PageRanks, kan tilbakekoblinger og alder være et tegn på god kvalitet informasjon - og en god artikkel til forskning før du skriver din egen artikkel om samme tema.

Innhold som har lav Pagerank, kan tilbakekoblinger og Age være innhold som du kan publisere på nettstedet ditt for å teste nisje (fordi skriftlig innhold er en av de mest tidkrevende delene av å sette opp en nisje web-site) - og se om du kan få rangeringer bruker andres artikkelen på nettstedet ditt (en svært lovende tegn hvis du gjør!)

(Dette er noe unikt for Market Samurai. Jeg er ennå ikke kommet over noen annen programvare som analyserer myndighet i en del av innholdet på denne måten.)

Deretter må vi linker ...

Få høy kvalitet tilbakekoblinger

Finne backlinks er enkelt. Med fokus på høy kvalitet backlinks, de som vil gi deg det beste resultatet for din tid og innsats, er vanskelig.

Kampanjen modulen hjelper her, ved å vise PageRanks, tilbakekoblinger, og bruk av Følg / nofollow på sider der du kan motta tilbakekoblinger.

Du begynner å se hvordan alt dette bånd-i, og hvordan hvert trinn virkninger på alle de andre.

Og ved å sette det hele sammen, kan vi få raskere rangering i søkemotorene, mer trafikk raskere, en bedre avkastning på vår tid og krefter på SEO, og bedre resultater på lang sikt - med mindre tid og innsats som kreves.

Men vi gjorde ikke gjøre det for deg.

Vi skapte "Market Samurai" opprinnelig (vel før vi sluppet det) fordi vi gjorde disse tingene oss selv - og vi ønsket å oppnå de beste resultatene, raskere, med mindre tid og krefter.

The Next Step

Det neste trinnet er å bare gjøre det!

Market Samurai vil gi deg de semantiske søkeord relasjoner du trenger for nettstedet strukturering, for intern linking, for link-bygningen, for tagging og mer hvis du bruker søkeordet forskning prosedyren jeg har beskrevet ovenfor.

Hvis du ikke har Market Samurai ennå -. Få det Du kan laste ned en gratis 12-dagers prøveversjon her .

Hvis prøveperioden er utløpt, vil du være i stand til å bruke Keyword Research har fortsatt -. Men du trenger for å få den fullstendige versjonen av Market Samurai å bruke de andre funksjonene du kan kjøpe Market Samurai for levetid tilgang til alle Market Samurai funksjoner her .

Som jeg sier, kan disse semantiske site strukturer hjelpe deg å få bedre resultater i søkemotorene, med langt mindre innsats, og færre koblinger. Så jeg utfordrer deg til å prøve å bruke dem for deg selv ved hjelp av Market Samurai, og se resultatene du får.

Brent

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

53 Responses to "Bruke Market Samurai for Semantisk nettstedet Strukturering"

 1. Hei Brent,

  En annen utmerket innlegg.
  Jeg tror du har en skrivefeil en linje over den første Market Samurai skjermen fange. Jeg er sikker på at $ 1 bør lese $ 100?

  Jeg elsker Market Samurai, det er bare det beste verktøyet for SEO og SEM trekke all sin informasjon ut av hjertet av Google.

  Cheers
  Neil
  Hunters Hill, Aus

 2. [...] Se det opprinnelige innlegget her: Bruke Market Samurai for Semantisk nettstedet Strukturering | Noble Samurai [...]

 3. Wow thats amazing
  Pertamax

 4. 4
  30 mai 2009 kl 23:49
  Ion sa:

  Market Samurai rocker rett og slett. Ingen andre kommentarer nødvendig. Dere er kjempebra. Jeg har bruker mye penger på forskjellige såkalte "søkeord forskning verktøy" og de fleste av dem var verdiløs. Market Samurai (selv gratis versjon for nybegynnere) er i utgangspunktet den beste søkeordet forskning verktøyet der ute. Periode.

  Vi bøyer seg for Market Samurai.
  Hold 'em kommer folkens!

  Vennlig hilsen
  Ion

 5. Hei Brent,

  Takk for flott innlegg! Jeg elsker Market Samurai, det var trolig den beste investeringen jeg noen gang har gjort på nettet. Jeg har ikke vært altfor vellykket online, men likevel! men jeg vet i mitt hjerte at dagen kommer snart.
  Takk for et fantastisk produkt og god trening også.

 6. 6
  30 mai 2009 kl 23:58
  Dennis sa:

  Utmerket, er denne type innlegg flott for folk som meg. Det hjelper virkelig å se hvordan du kan knytte alt sammen for å gjøre bruk av programvaren mer effektiv.

 7. Takk Brent. Vil definitivt ha for å sjekke ut disse nye funksjonene.

  For de som ikke har installert / prøvd Market Samurai ennå, jeg anbefaler det!

  Hilsen,
  Arnold

 8. Brent,

  Oppriktige takk for ditt engasjement for excellence med Market Samurai og din generøse innhold - alt gjør Market Samurai en av de beste investeringene jeg noensinne har gjort for min virksomhet.

  Med vennlig hilsen,
  Dean
  http://www.deankendallonline.com

 9. Hi Brent!

  Perfekt timing :-) Jeg har nylig kjøpt Market Samurai, men har ikke hatt en sjanse til å seriøst begynne å bruke det ennå.

  Jeg er klar til å få til å fungere å bruke det denne uken, og jeg tenkte jeg virkelig trengte noen "hvordan du er" - og her er de! Kosmiske vibes (og Market Samurai) rock!

  Takk og kudos til deg og teamet !!!
  Teena
  http://abfabdesigns.com

 10. MS alltid bedres og er en må ha IMO. Mens jeg alle skissert i dette innlegget allerede, lærte jeg alt som i en periode på 4-5 måneder. Det er stor info for de som er nye til MS. De kan være oppe og gå i en dag i stedet for måneder. Alle crammed i noen få sider. Godt gjort!

 11. Sannsynligvis den beste internett markedsføring penger jeg noensinne har brukt ...

  John
  Personlig Trening Southend

 12. Hei Brent,

  Jeg andre David - fantastisk produkt og fantastisk trening. Uten tvil den beste investeringen jeg har gjort på nettet! Ta vare på trening kommer :-)

 13. Brent,

  Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen ...

  Ditt team fortsetter å forbedre en allerede fantastisk online business verktøy. Mange utviklere er glade for å få programvaren utmerke seg i ett område mens du gjør andre OK. Jeg er glad for at du er aldri fornøyd med den mentaliteten.

  Beste investeringen jeg har gjort for noe i minst ett år!

  Takk,

  Jeff

 14. 14
  31 mai 2009 kl 12:43
  Charles sa:

  Super. Igjen, forsterker MS sin unike, topplasseringen i forskning og IM verktøy. Og takk for innlegg å holde minner oss om alle funksjoner og fordeler.

 15. Jeg liker dette ... det er så detail..and så amazing..make meg målløs.

 16. Hei Brent,

  Takk for det! Flott! Det fungerer!

 17. 17
  31 mai 2009 kl 01:39
  Jamie Lorenzo sa:

  Brent:

  Dette er en fantastisk innlegg. Market Samurai har blitt min eneste verktøyet for SEO! Innlegget ditt virkelig setter det totale how-to av verktøyet i perspektiv, og er akkurat den type innlegg jeg var ute etter.

  Takk til alle dere for å lage Market Samurai!

  Jim Lorenzo

 18. Denne bloggposten er flott! Takk for informasjon om bruk av Market Samurai på beste måte. MS har forbedret seg mye siden jeg kjøpte denne fantastiske verktøy.

 19. Takk igjen for å gi oss et helhetlig bilde av den beste bruken av MS. Selv om jeg er en av de tidlige bruker av MS, ofte tid jeg sliter med hva som ville være en god tommelfingerregel å bruke i form av filtrering.

  Det er flott å få ditt perspektiv som skaperen av programvaren fra brukeren synspunkt.

  Helst linje om å slippe resten av moduler av MS.

 20. 20
  31 mai 2009 kl 02:17
  Julie Chrisler sa:

  Hei Brent,

  Jeg må være enig med flere andre personer som har postet - MS er lett den beste investeringen jeg har gjort på nettet i godt over et år.

  Dette er et fantastisk innlegg - Jeg var klar over disse funksjonene i MS, men å ha deg trekke det hele sammen og gi eksempler med filterinnstillingene, etc., gjør det hele så mye mer lett å følge.

  Jeg er bare lovin 'disse innleggene som du har gjort nylig, vennligst hold' em kommer så lenge du kan!

  Julie

 21. 21
  31 mai 2009 kl 02:31
  Andrew sa:

  Brent,

  takk for denne flotte oppsummering av veien for Samurai - og også for denne store programvare. Det er fint å vite at jeg har brukt det på riktig måte!
  Market Samurai er nå den mest viktig verktøy i min verktøykasse og enkelt den beste verdien for pengene internett markedsføring produktet jeg noensinne har kjøpt. Kan ikke vente på flere moduler for å komme on-line!

 22. Brent,
  En mer god søknad for Market Samurai. Takk for dine tips.

  Roy Kuruvila

 23. utrolig innhold fra dere

  U ROCK

 24. Hei,

  Flott at du kan dele om hvordan du bruker Market Samurai. Jeg har lurt på hvordan man best kan bruke denne programvaren for mine internett markedsføring strategier, men dette blogginnlegget at klarner opp mye av mine tvil og trinnvis måte å gjøre søkeordet forskning.

  Takk nok en gang.

  Hilsen,
  Andrew

 25. Lol, kanskje jeg har vært på dette i lang eller jeg skulle skrive en bok. Jeg har ikke spesielt finne linker konkurranse om å være en avgjørende faktor og heller ikke hvor mange nettsteder er det med søkeordene mine i å hjelpe meg å finne gode søkeord.

  Selv tittelen konkurransen er ikke spesielt belastende heller ikke er DMOZ eller Yahoo. Kanskje fordi jeg jobbet i voksen området i 13 år, og praktisk talt alle søkeord har tonnevis av konkurranse.

  Med det sagt, det finnes nisjer jeg aldri kommer til å bry seg med. Internett markedsføring er en av dem. Så er viagra, kredittkort og et par andre. Lol, jeg kommer aldri til å gå etter søkeord sex eller porno heller. Hadde en topp 5 for "porno" en gang, og det betalte godt, men det kom til å være for mye arbeid.

  MS er stor for forskning, for å finne enkle søkeord for å rangere godt for, men hvis du gjør din på side ting rett, gjør din site design akkurat det egentlig ikke tar så mange innkommende linker til å rangere godt som du kanskje tror. Ditt eget nettsted navigasjon og hvor du har dine linker på sidene dine er en stor faktor. Selv med tittelen konkurranse noen nettsteder får det riktig som de fleste eiere er rene amatører.

  Jeg er en oldtimer som flyttet til ikke voksen og er synes det er like scammy og fylt med BS som voksen nettsteder er. Men jeg ikke finner det noe vanskeligere å rangere for gode søkeord, kanskje enda enklere.

  Jeg dominert i mange år ved hjelp av Web Position Gold og jeg forventer å dominere mine nisjer på samme måte med Market Samurai. Heh, bør du alltid velge den lave haning frukt når du kan finne det, men ikke vær redd for å gå etter vanskeligere å få, og mye mer innbringende søkeord. Du kan ikke få dem i løpet av en måned, mer som et år eller så, men det er vel verdt å gå etter hardere søkeord hvis du har en langsiktig strategi.

  Lavt hengende frukt kan få inn penger mens du venter på din hardere, mer lukrative, mer trafikk søkeord for å sparke inn. Jeg har langsiktige strategier på plass, og alle bør ha. Hvis du ikke gjør det du mangler båten og gode penger.

  Jeg tror MS er det beste verktøyet til å komme sammen siden WPG men du har fortsatt å ha en kort tern og en langsiktig strategi. Langsiktig strategi ikke bekymre deg mye om konkurranse eller koblinger.

 26. Det beste blir bare bedre og bedre!

 27. Jeg vil gjerne vite mer om republisering artikler. Kan du også få en anstendig Google rangering med publisert på artikler? Ikke Google straffe deg for likt innhold? Det ville være fint om du kunne forklare at poenget for meg. Takk!

 28. Hi Brent

  Dere er kjempebra.

  Du har sikkert en av de beste søkeord suitene der ute.
  Hva gjør det enda bedre er bra innhold gir du oss.

  Som Market Samurai blir bedre og bedre det så lett å glemme hva du kan oppnå med det. Disse tutorials fylle dette gapet.

  Mange takk igjen og ser frem til hva teamet har opp ermene i fremtiden

  Hamant

 29. 29
  31 mai 2009 kl 08:24
  Ceci sa:

  Hi Brent

  Dette innlegget viser styrke og kraft Market Samurai.

  Men ville det være mer klarere og detaljer for noen av oss som lærer bedre ved audiovisuelt å se nøyaktig hvordan du gjør disse tingene på video.

  Takk

  Ceci

 30. Jeg fikk ikke se noen definisjon for semantisk området struktur analyse. Er dette noe alle vet, men meg? Jeg innrømmer jeg er ganske ny på dette, men jeg trodde Market Samurai var for nybegynnere også.

  Jeg gjorde et patent søk her om dagen og tenkte at MS kan være nyttig for dette. Har du gjort noe forskning på dette området?

  beste ønsker, Howard Davis

 31. Hei Brent,

  Jeg har brukt denne strategien for de siste to nettsteder jeg bygget. Jeg vil fortelle deg at det har fungert som klokke arbeid for meg.

  Jeg kunne ikke ha gjort det uten MS.

  Thank You,
  Robin Buckley

 32. Hei Brent ...... det blir bare bedre og bedre! Dere gjør vår SEO og PPC lever mye enklere!

  Takk!
  Hugh McMarlin

 33. God informasjon om semantisk strukturering. Det er veldig bra spesielt med adsense.

 34. Dette er store ting. Jeg tror innlegget gir en fin oversikt over trinnene nybegynnere bør ta med MS. Trinnene hjelpe fokusere på de faktorene som er involvert i å utvikle et nettsted med god seo sammen med en rask hint om den kortsiktige vanskeligheter som kan være involvert i rangeringen for et bestemt søkeord.

 35. Min investering i Market Samurai har betalt for seg selv om og om igjen, og denne typen bloggen informasjon bare legger til verdien av produktene. Takk og holde den opp her down under

 36. Market Samurai absolutt hastigheter opp forskningsprosessen.
  Stor investering.

 37. Det er min beste investering noensinne i SEO programvare. Selv om at noen mennesker er bekymret for personvernet tilgang ved Samurai ...

  Jeg bryr meg ikke og tror etikk SM lagene.

  Cheers ....

 38. Du har alltid å gi tips om hvordan du bruker Market Samurai den rette måten. Holde innlegg, jeg elsker å bruke Market Samurai.

 39. Market Samurai satt på rett spor for min online-virksomhet. Jeg brukte den hver dag og nå har jeg fått tonnevis av trafikk

 40. 40
  31 mai 2009 kl 07:22
  jay sa:

  Bygg en artikkel spinner inn i det og du er det beste produktet på markedet

 41. Brilliant artikkel.

  Ikke bare den beste markedsføringsverktøy jeg noen gang har kjøpt, men også den mest oppdaterte med gode nye funksjoner, beste forklaringene for bruk og definitivt den mest nyttige, bar ingen!

  Market Samuri Rocks: 0)

 42. Takk, lærer jeg mye fra artikkelen din!

 43. Jeg liker artikkelen din, men jeg har aldri prøve det, virker det så vanskelig?

 44. Utmerket artikkel gutta. Takk massevis.

 45. Flott innlegg! Jeg begynner å lese dine blogginnlegg mer og mer jsut fordi de er så informativ. Fortsett med det gos arbeid.

 46. Brent,

  Takk for utrolig informativ artikkel. Det illustrerer virkelig snøball effekten av hver modul av MS.

  Jeg har 2 spørsmål. En er noe har endret seg nylig i hvordan SEOC er vist innenfor MS? Er dette permanent eller en temporaryt glitch?

  Gitt info i artikkelen hvordan vil du rangere et søkeord som har følgende statistikk? SEOT 559, søker 1332, PBR 82%, SEOC 120.000, og SEOV av $ 251 Det er langt over trafikken min, men anstendig konkurranse også. Interessert i å høre din mening om dette er slags nisje er verdt å forfølge.

  Takk!

 47. 47
  den 3 juni 2009 kl 01:17
  Jeaneette sa:

  Hei, Brent -
  Jeg elsker Market Samurai, og du publiserer store ting i bloggen din. Ville det være mulig for deg å gi en utskriftsvennlig versjon av innleggene dine?
  Thanks -

 48. Hei Brent, jeg har allerede prøve dette verktøyet, og det er kjempebra. Hvis du kunne gi meg mer billigere enn $ 97 som $ 50 vil jeg kjøpe det uten å tenke to ganger.

 49. 49

  Takk Brent for en svært innsiktsfulle tips ...

  Så fra denne og tidligere tips om nettstedet strukturering, hvilket verktøy skal vi bruke best? er det MS sin google synonym verktøy (som er det samme som AdWords søkeordverktøyet), google Wonder Wheel, eller Googles sktool.

  Også enig i med Ceci at en video eksempel på dette viktige temaet ville gjøre en stor annerledes enn oss.

  Takk igjen.

 50. Takk for at du tok deg tid til å utvikle noen steg-for-steg opplæring. Noen mennesker tydeligvis er flink til å finne alle de flotte måter å bruke et flott produkt som Market Samurai, som dokumentert av kommentarene ovenfor. Andre av oss trenger det påpekt til oss. Takk for hjelpen de "andre av oss."

 51. 51

  Jeg ønsker å outsource oppgaver for en erfaren Market Samurai bruker. Kan noen hjelpe? Vennligst kontakt meg på benc 007 AT opphisse. com

  Jeg ser frem til å prate med deg.

 52. Jeg liker det. Din timing for denne utgaven var perfekt for meg som jeg investere mye tid i SEO. Nå har jeg den perfekte måten å spore. Takk igjen for å gjøre et flott produkt enda bedre.

 53. [...] Jeg tror ikke det er noen hemmelighet at jeg går gjennom anfall av å betale oppmerksomhet til mine forskjellige nettsteder / blogger, så det er riktig at Market Samurai har nylig postet om å skjerpe nettstedet med Market Samurai. [...]