De flere søkeord The Better !?

Det er en vanlig misforståelse at for å utvikle en vellykket Internett-bedrift må du være rettet mot hundrevis eller tusenvis av søkeord.

Denne oppfatningen ofte fører til mye forvirring og kan føre til "analyse lammelse" som folk bruke måneder å analysere søkeord på jakt etter den perfekte anledning. Som et resultat de aldri følger gjennom å lage en komplett og lønnsom virksomhet.

Forrige uke ble en gruppe av oss var å diskutere dette problemet, og kom til den konklusjon at årsaken til at dette misforståelse er fortsatt så utbredt er at i det siste, med fokus på kvantitet kontra kvalitet VISSTE faktisk fungerer.

I de tidlige dagene av Internett markedsføring, hvis du har plassert et stort antall relaterte søkeord på en side eller tatt dem i Meta og Alt-koder du kan ofte få rangeringer som førte til trafikk.

Tilsvarende, i de tidlige dagene av Google Adwords, var det mulig å laste konto med tusenvis av søkeord og generere en jevn strøm av trafikk til nettstedet ditt.

Men mens dette kan ha vært tilfelle i 2003, er det svært viktig å innse at ting har endret seg.

Den gamle tilnærmingen var en "hagle strategi" der du målrettet et stort antall søkeord, tok en sjanse, og håpet på det beste.

Med kontinuerlige forbedringer i søkemotorens algoritmer og utvikling av kvalitet beregninger som Google kvalitetspoeng, er denne tilnærmingen ikke lenger er effektive.

Mantraet "Jo flere søkeord jo bedre" er en saga blott.

Alternativet til den gamle hagle strategi er en ny "laser som" tilnærming der du utforske markedet nøye og deretter fokusere på en liten undergruppe av bestemte søkeord.

gamle søkeord strategi versus ny søkeord strategi

For å forstå hvorfor dette laser fokusert tilnærming er så viktig at vi må undersøke noe vi kaller "Iceberg Principle".

Ifølge Iceberg Prinsipp, finne en god søkeordet er bare toppen av isfjellet.

For å transformere et nøkkelord i en reell ressurs for bedriften, må du foreta en rekke oppgaver som de fleste dessverre aldri komme seg rundt til.

Disse oppgavene er:

On-side optimalisering

Off-side optimalisering

Innhenting av høy kvalitet backlinks

Skrive artikler

Gjennomføre målrettede PPC kampanjer

Etc.

Sannheten er at hver og en av disse aktivitetene krever tid og innsats. Klart, hvis du prøver å målrette tusenvis av søkeord, å følge med på disse aktivitetene blir praktisk talt umulig.

Så i stedet for å generere lister med tusenvis av semantisk relaterte søkeord, her er laser fokusert strategi som vi anbefaler i dagens SEO miljøet.

For å komme i gang, bruker Market Samurai til å generere et utvalg av søkeord i din nisje, og deretter kontinuerlig forbedre og filtrere disse søkeordene til du finner 5-10 søkeord som har følgende egenskaper:

(1) De er svært relevante for din nisje

(2) De har rimelige nivåer av trafikk f.eks. 100 besøkende per dag

(3) De har akseptable nivåer av konkurranse f.eks. Mindre enn 30 000 konkurrerende nettsider

(4) De har lav styrke konkurranse ie. De 10 beste nettsteder i Google er ikke godt optimalisert

Når du har identifisert og valgt de målrettede søkeordene, omdirigere fokus til det på siden og off-side SEO oppgaver som er nødvendige for å forvandle dine søkeord i ekte trafikkgenererende eiendeler for din virksomhet.

Dr Anthony J. Fernando er en respektert internett markedsføring ekspert, og leder Sensei av Trening på Noble Samurai.

Anthony har skrevet 3 innlegg (er) for Noble Samurai

173 Responses to "flere søkeord The Better !?"

 1. Flott artikkel. I likhet med søkeord tilnærming du foreslår, var det klart, konsis og rett på sak. Flotte greier, som vanlig! Takk.

  John Zajaros

  Den
  David svarte:

  Kunne ikke vært mer enig med deg. Dens fantastiske hvordan ting har endret seg siden 2006 mye mindre 2003! Fortsett med det folkens.
  cheers

  Den
  Simon svarte:

  Awesome artikkelen, vil jeg borti mine nettsteder og markedsføring ASAP.

  Den
  Eric Chua svarte:

  Takk for å gi slike god informasjon. Google blir smartere i dag, ønsker de å gi brukeren mest mulig relevante og kvalitet siden. Derfor uansett hvilken strategi eller optimalisering metoden vi bruker, er kvaliteten på innholdet på siden fortsatt den avgjørende faktoren for topp rangering.

 2. Det er flott å bli holdt oppdatert med hva som skjer på nettet. Det er et ansikt skiftende verden på nettet og bloggene er alltid opplysende.

  Takk :)

 3. Som alltid, stor info fra gutten på MS

 4. Jeg har aldri trodd "mer er best" for søkeord, men jeg tror på å ha en viktigste søkeord og flere sekundære søkeord-setninger (vanligvis lang-hale eller LSI) på hver side. Noen forslag til å velge disse?

 5. Ahhhh! Den gode gamle dager da du kunne bare skrive i ordboken og få ranking ... LOL Jeg sier ikke at jeg noensinne gjorde det! ;) Takk for flott isfjell bilde og forklaring. Flott visualisering.

  Velsignelser,
  Wendy

 6. Flott og nyttig innlegg. Det er så lett å tenke at mer er bedre og bli borte i mangel på klarhet.
  Du er så rett at det er mye arbeid som må gjøres under isen berg

 7. Takk for artikkelen. Når du sier "akseptable nivåer av konkurranse f.eks. Mindre enn 30 000 konkurrerende nettsider "er jeg rett i å anta at dette er konkurranse målt ved å gjøre en" setning søk "(ikke et bredt søk) i Google for søkeordet sikt du er målgruppe?

  Den
  Quincy svarte:

  Det er riktig, Les.

  "Phrase søk" viser deg antall nettsteder som bruker dette uttrykket i en eksakt rekkefølge. Mens bredt søk viser søkeordet i hvilken som helst rekkefølge på en gitt side. Phrase kamp bare gir deg et bedre inntrykk av hvor mange nettsteder er faktisk optimalisert for en gitt setning.

  Håper det hjelper.

  Den
  seomarketingph svarte:

  Jeg har det samme spørsmålet som Les. Kjekt å ha mer avklaring om dette. Faktisk jeg fortsatt prøver å fordøye alt her. Jeg har lest en masse ting om IM allerede, og har prøvd å starte min egen virksomhet. Dette seomarketingph område av gruven er ikke engang opp ennå cuz jeg ikke vet hva jeg skal skrive (på side optimalisering) for innholdet. Vært på leting etter den beste måten å gjøre området. Per nå er jeg fortsatt studerer tast ditt (trodde jeg vet allerede mye), men jeg vet fortsatt ikke hvordan du får de lang hale søkeord. Kan noen av dere foreslå hva jeg gjøre først? :) takk


  John Bruin svarte:

  Jeg vil foreslå at du går til 30 Day Challenge og se videoer for markeds samurai. Bore ned får du Long Tail nøkkelord. Eksempel: Tilbake smerte> Low Back smerte> Nedre Right Back Pain. Dette har vært en virkelig verden eksempel som jeg brukte under 30DC. http://www.lowerright-backpain.com

  Den
  seomarketingph svarte:

  takket John!

  Jeg må være ærlig om, jeg ikke har budsjett til nå. Jeg må gjøre ting manuelt. Men jeg skal prøve og se hva jeg kan gjøre med samurai. Takk igjen.

  Anthony, Du rock!

 8. Hi guys. Jeg må si at produktet er fantastisk. Jeg fant Market gjennom 30DC og har ikke sett seg tilbake. Jeg vet mye av forskningen kan gjøres manuelt, men hvor fantastisk å kunne gjøre det ved å trykke på en knapp og så klart å forstå.

  Med forskningen jeg har gjort gjennom Market Samurai har jeg et par steder på den første siden av Google og få gode treff.

  Takk for påminnelser i denne artikkelen, og for et flott produkt.

 9. Guys, du rock!

  Takk såååå mye for innlegg! Rett til poenget og akkurat det jeg trengte, akkurat nå, etter å ha helt gått tapt til søkeordet jungelen.

  Det er så mange "konsulenter" fortsatt undervisning: "Jo flere jo bedre."

  Din Iceberg modellen er den beste jeg har sett på evigheter.

  Takk igjen,
  - Kimmo

 10. Hva kan jeg si, en annen super kvalitet artikkelen.

  Jeg elsker analogien av is-burg og konsentrere seg mer på kvalitet fremfor kvantitet av KW.

  Cheers

 11. Nå det er en veldig sann konklusjon :)

  Men jeg innrømmer at jeg bruker mer er bedre på en annen måte.

  Den faktiske penger nettstedet kan målrette ca 5 til 10 søkeord, men web 2.0 egenskaper linke tilbake til den vil målrette de samme søkeordene og mange flere relaterte søkeord.

  Å gjøre dette unngår man fremstår som om de er søkeordeksess eller spamming motorer eller selv over å optimalisere sine nettsteder.

  Med flere kontoer på samme web to eiendom, det er den beste tilnærmingen å bo under radaren.

  Jeg vet, jeg vet; noen rynke på dette, men ... :)

  Susan

 12. Bra innlegg og råd, jeg rangere Market Samurai som det beste verktøyet for elektronisk markedsføring i min im verktøykasse

 13. [...] Flere søkeord The Better !? 22 oktober 2009 | Forfatter: James Roughton via [...]

 14. [...] Resultat de aldri følger gjennom å lage en komplett og lønnsom virksomhet. Les hele innlegget: jo flere nøkkelord The Better !? | Noble Samurai. __________________ GARRY DUFRESNE Min personlige målsetninger: ...

 15. De har lav styrke konkurranse ie. De 10 beste nettsteder i Google er ikke godt optimalisert

  Kan noen stave dette ut for meg. Hva er det jeg leter etter?

  Artikkelen gjør mye fornuftig, og jeg innrømme jeg har blitt forvirret av
  forskjellige taktikker blir forkynt. Men NSAM er min målestokk så nå vet jeg bedre hva jeg skal gjøre.

  Den
  CD Priser svarte:

  For lav konkurranse setninger, er du ute etter å se om de 10 beste nettstedene har uttrykket i URL, tittel, og H1 tagger.

  Du ønsker å sjekke PR (ikke nødvendigvis den allmektige avskrekkende, men hvis alle 10 nettsteder har en PR 6,7,8 du vil ha en hard tid å slå dem).

  Du ønsker å sjekke antall koblinger de har. Hvis du ikke har MS, kan Yahoo Site Explorer fortelle deg dette.

  Deretter er de koblingene målrettet med uttrykket du er ute etter. MS gjør ikke dette, men det ville være en praktisk funksjon.

 16. Men hva gjør du når din nisje er også konkurransedyktig, og det er ingen andre søkeord som er relatert til din bedrift? Bare jobbe med de 5 søkeord, uansett?


  John Bruin svarte:

  Ikke for å høres krass, men finne en ny nisje eller sub området av større nisje.

 17. Jeg leste nylig at flere søkeord du har, jo mer du fortynne hver enkelt. Forfatteren anbefalte syv søkeord (eller setninger) er ideelt, så gjøre dem teller!

  Chris

 18. Veronica, det er et tidligere innlegg kalt "en blåkopi for SEO Competition Analysis" bare et par innlegg ned fra denne ene som skal forklare hva du leter etter. Det er trolig den delen av MS jeg får mest mulig verdi fra i det siste.

  Her er nettadressen:

  http://www.noblesamurai.com/blog/seo-analysis/blueprint-seo-analyse-1047

 19. Konkurransen blir veldig stiv i mange nisjer så benytter raffinerte taktikk er alltid veien å gå.

  Stor, nyttig info som alltid.

  Andy

 20. 20

  Jeg er lat, kan du gjøre det til en video slik at jeg ikke trenger å lese?

  takk

  steve

 21. Jeg har alltid lurt på hvor mange konkurrerende nettsteder var "for mange" og nå vet jeg! Takk for de objektive måter å måle markedet.

 22. For å være ærlig, hvis du ikke er laser rettet søkeordene dine, så du ikke fokuserer virksomheten din på din nisje riktig (tenke på en blogging-format).

  Du trenger virkelig å ta seg opp på et bestemt emne (r) regelmessig i noen tilfeller så dine lesere / kunde kommer til å forvente at du er den myndighet ... og at faget skal laser guidet, awesome, lav konkurranse, anstendig trafikk, fin PCI søkeord :)

  Stuart

  Nå bare å regne ut summen nedenfor, jeg hatet matte på skolen; (

 23. Hei!

  Jepp at Steve er riktig video alltid er beter.

  Takk,
  John

 24. Alt dette snakket om søkeord har meg tenker på å omorganisere min nå: S

 25. Hei MS folk-
  Jeg bruker produktet daglig det har forvandlet min evne til å få flere nisjer opp. Det er kjempeflott, og din kw forskningsartikkel her, vel, jeg er glad for å fortsatt se dette som relevant.I've vært kunde i over et år, når du først lansert, og jeg kan si at hvis dette er retningen du foreslår søkemotorer er optimzizing for enn din programvare er den beste i biz!
  Cheers,
  Lisa

 26. Helt enig. Mesteparten av trafikken du får vil være å søke etter dine viktigste 2-3 ordene uansett.

 27. Takk så mye for denne Iceberg prinsippet. Jeg har aldri angret på å ha Market Samurai. Fra rettssaken dag før nå. Fra dens nytte for sin støtte. Takk.

 28. Jeg absolutt enig, du trenger å fokusere. Og når det kommer til konkurranse jeg tror du trenger å betale så mye oppmerksomhet til kvaliteten på konkurransen som til mengden.

 29. Jeg er ny på Market Samurai og bloggen din. Flott påminnelse og info å holde fokus. Mens jeg kan personlig bruker opp til 10, kan jeg anbefale 5 til klienter. Men, er det fortsatt en utfordring å utdanne noen klienter om viktigheten og verdien av søkeord forskning før de blir alvorlige.

 30. Jeg tror at det er mer til det enn SEO. Et bredt spekter av søkeord betyr at det ikke er fokusert nich der - du prøver å få alt og ingenting. Markedsførere mye klokere enn myslef konkluderte lenge siden at denne måten får du ingenting og ingen. Nøkkelordet konsentrasjonen skal være et resultat av fokus på dine spesifikke nich, dine konkurransefortrinn, ikke en teknisk vedtak om SEO og nettstedet bygningen innsats.

  Hvis du har hundrevis av relevante søkeord i din nich, enn det er perfekt forstand i å prøve å få dem alle - vil du tjene mer penger! Innsatsen er så irrelevant - leie den hjelpen du trenger, vil det lønne seg.

 31. Flott artikkel, takk.

 32. Flott innlegg, men hva med fremtiden for søkeordet forskning. Vil din egen forskning fortsatt være levedyktig i nær fremtid?
  Paul

 33. Jeg har vært i en bit av "lammelse av analysen" i det siste selv. Jeg gjorde en forpliktelse til å komme tilbake til grunnleggende og re-fokus som en laser på mer konvensjonell på og off-side SEO taktikk.

  Perfekt timet påminnelse.

 34. Jeg elsker MS og bare lurte på om dette siden jeg er ny på KY ting.

 35. Absolutt det beste verktøyet og råd for internett markedsførere. Takk folkens!

  Jeg har en liste over fem viktigste søkeord (Er det for mange?). Jeg har nylig fått tilbakemelding fra en katalog som det var et problem med "bounce hus" i alle long-tail søkeord. Er det virkelig et problem?

 36. Som alltid, stor info fra folk på Market Samurai!

 37. Veronica
  >>>
  De har lav styrke konkurranse ie. De 10 beste nettsteder i Google er ikke godt optimalisert
  Kan noen stave dette ut for meg. Hva er det jeg leter etter?
  <<<
  Kanskje Anthony har abedre måte, men jeg tror på Samurai, åpner du keywor larm spørsmål i en ny fane (huke og åpne i ny kode, eller klikk på forstørrelsesglasset for å bore ned)
  Deretter klikker du på SEO OCMPETITION TAB på teh venstre.

  Se etter en masse grønne sqaures :-)

  Waet vi virkelig ser etter er hull.
  Gjør alt av topp ti har alderen domener dvs. 1 + år), er alle sidene sine Ttiel optimalisert, har de EDU backlinks (vanskelig for de fleste dødelige å få) har de mange tilbakekoblinger.

  Det er det grunnleggende. Men du bør bore dypere.

  Hvor mange av de ti beste er unmoveable (dvs. amazon, wikipedia, for regjeringen eller edu nettsteder, om, etc.)

  Men IMHO det er ikke hele historien heller.

  Hvor mange av teir backlinks er "ekte" dvs. ikke ved dem, eller nettsteder som eies av dem. Det tar mer forskning. Fordi da kan du fortsatt knuse dem uansett.

  Men personlig har jeg ikke bryr seg.
  Konkurransen er ærlig irrelevent Hvis du er virkelig cmommitted til virksomheten som søkeord / s gjelder.
  Og det IMHO er en stor del av hva Anthony er så rette minner oss.

  De grønne rutene anf enkel konkurranse er ærlig lat ikke forpliktet metode.
  Hvis du er opptatt av, vil du bruke den rosa buffalo teknikk i forbindelse med Market Samurai.

  Når du ikke vet hva du vil, er markedet samurai bra.
  Whnen du gjør knwo hva du vil, er edelt markedet samurai utrolig!

  BTW STOR isfjell !!!!
  Og du glemte å nevne teh rosa bøffel.
  Seriøst du gjorde!

  Fred og lys.
  Peter

 38. Dette er en ypperlig oppslaget; enkel og til et punkt. Jeg pleide å bli overveldet med søkeord og trodde jeg trengte massevis av dem å gjøre det på nettet. Jeg har kommet for å finne ut i min siste funn og med bekreftelse fra denne artikkelen at dette ikke er sant.

 39. Flott innlegg ...

  Mitt spørsmål er ... er 5-10 KW er bra nok ... Har du fokusere på å bygge backlinks for de 5-10 till endo tid eller har du hente andre relaterte søkeord etter at du har bygget opp 5-10?

 40. Jeg er enig. Ting har endret seg til isfjell tilnærming.

  Og ja, med MS vi kan finne disse søkeordene i henhold til de kriterier, hva jeg om om er hvordan du gjør en god on-side / off-side SEO og bygge tilbakekoblinger?

  Hvis du kan ytterligere utdype om at det vil være veldig bra.

  Uansett, takk for denne artikkelen.

 41. Yes, laser target, but make long posts. You'll be surprised what keywords people find you for. Some of our higher paying phrases are for 2 -3 searches per week. For instance, we had a 5 word phrase that was searched once, paid over $4. The CPM was like $300. Our higher traffic phrases have a CPM of around $35 to $85.

  Flotte greier.
  cd :O)

 42. 42

  Great article – simple and to the point. If only everything was this easy.

  Keep 'em coming.

  Regards to all at M S.

  PS The best Tool in the business.

 43. Takk, en stor artikkel. Concise, til punkt og svært nyttig informasjon, som alltid.

 44. Meget god informasjon. Jeg tror jeg er fortsatt i hagle æra, prøver å holde seg flytende på toppen av isfjellet, men dens smelting. :)

 45. Suveren artikkel med noen få enkle steg-for-steg-instruksjoner. Jeg tror at du trenger å gjøre for mange skritt for å skape en inntektsskapende strategi, er en av grunnene til at de fleste av oss gir opp, før vi får litt fart. Jeg eier MS, og it `sa flott verktøy.

 46. Awesome innhold, reconfirms akkurat det jeg gjør nå. Og programvaren gjør det så mye enklere.

 47. Jeg lærte om Noble Samuri via Ed Dales 30DC og funnet er så verdifull i både forskning og tidsbesparende at jeg ikke vil bli plaget med andre k / ord verktøy.

 48. Excelente artículo, un enfoque para poner en practica ahora mismo.

  Market Samurai es excelente, siguiendo sus estrategias posicioné mi pagina y palabra rektor en primer lugar en menos de dos meses.

  Gracias, muchos Exitos.

  Erik

 49. Jeg elsker å motta e-post. Du prøver aldri å selge meg noe, og alt du gjør er å gi kvalitet innhold. Internett markedsføring samfunnet kan lære en ting eller to fra dere.

 50. månedlig trafikk> 3000
  konkurrerende nettsteder <30000
  Dårlig optimalisert topp 10 steder
  Fikk den, takk!

 51. Jeg er enig med deg her folkens ...

  Det et spørsmål om å engasjere seg med de søkeordene som er i din nisje og arbeider med dem for å få deg trafikk!

  Jeg elsker Market Samurai for at

 52. Excelente artikkel. Hva med et eksempel gjort med MS? Og hvordan kan MS bidra til å skape en LSI-optimalisert mal og LSI-optimalisert innhold?

  En video med et eksempel ville være svært nyttig.

 53. Så vi tok 'T' av 'hagle ", og det ble" Shogun "cool! Holde meg orientert om SEO Bushido!

 54. Takk til Ed og 30DC for innføring til edel samurai. Jeg fant så mange markedsføring på nettet som jeg så på ved hjelp av disse teknikkene for Google Local Search for lokal virksomhet er med en nettside og ingen trafikk.

 55. Takk, Anthony. Du har alltid forklare godt, som i 30DC videoer.
  Kjøpte MS nylig. Flott stykke programvare. Foruten KW forskning, det er massevis av andre nyttige funksjoner. Flotte greier.

 56. Er det en egen strategi for å velge SEO søkeord vs PPC søkeord? Jeg ville elske å se en fremtidig artikkel om det ...

  Takk,

  Justin Eckrich

 57. Flott innlegg! Dette har vært et problem for meg siden jeg kom i gang på nettet. Prøver å få en enorm liste over søkeord i ikke bare tidkrevende, men nerve reoler også. Lurer på om du kaster bort penger på for mange søkeord. Takk for clearing dette opp og gi noen konkrete tiltak trinn.

 58. Interessant innlegg. Jeg tror jeg er enig med det å ha prøvd den lammelse av analysen rute. Bare for å finne at mange av de "overflødige" søkeord ikke fører til PPC klikk for eksempel.

  Vanskeligheten med 5-10 søkeord tilnærming er å finne de riktige. f.eks det handler ikke bare om trafikk eller deres konkurranseevne det handler også om hvorvidt de inkluderer noen form for "intent".

  Jeg tror MS er generelt suveren forresten. Men jeg tror det kan forbedres i forhold til lang hale søkeord. Annet enn å bruke Analytics for å se hva folk faktisk søker på (Overraskende!) Jeg har ennå ikke funnet noe virkelig bra for lang hale søkeord. Noen forslag?

 59. Jeg synes det er bra at flere søkeord jo bedre er en ting fra fortiden. Den nye strategien for en tilnærming "laser" hvor du kan bruke bare en liten undergruppe av spesifikke søkeord er mindre tidkrevende og mer relevant.

 60. Mer å tenke på; mer å lære; en annen stor artikkel fra deg mye. Keep it up !!!

 61. 61

  Flott innlegg. This is one the best products I've ever owned.

 62. One problematic idea that I keep seeing repeated over and over is the the idea of finding keywords that have descent traffic and low competing pages…with numbers given out that are somewhere less than 50,000 on a phrase match search.

  The problem is that these terms are becoming less and less available as time goes on and marketers try desperately to hunt for them. The problem becomes even more of an issue if you are targeting any type of “product” keyword…which just so happens to be the kind of keyword you need to rank for if you are going to setup an online store or an ebay affiliate store.

  “Info” keywords can be found easy enough for those that want to develop a blog-style site and sling traffic to Adsense or other affiliate programs…but how long will that last?

  The “low competition” keywords are not infinite…and the days of hunting for them are soon over.

  In three or four years people are still going to be pushing this idea…but by then the only “low hanging fruit” left will only be available to those who are willing to learn a different language and mine keywords and build sites targeted at other language groups.

 63. I am so glad that I bought Market Samurai. It is one of the best tools that I have to work with. The more I use Market Samurai the better I get at knowing what works..the added features are great.. Your Iceberg Principle example is so relevant today, if you want your site to be ranked at the top in Google…. Thanks for the input as always…

 64. Like always…Great Info and Great Product. Market Samurai has saved us hundreds of hours of research time. Can't say thanks enough!

 65. Thanks for yet another good tutorial on how to get more out of Market Samurai. Am glad I bought it and am SO happy you keep it current with the changes on the 'net.

 66. I love your image and concept of the iceberg principle. You make it so easy to see and understand.

 67. I have to thank you all. Market Samurai has been such a great help to me in this iceberg principle way of marketing. Keep it coming. Love it.

 68. Jeg tror folk flest er redd på grunn av det arbeidet som du trenger å gjøre, men den virkelige gullet er i oppfølging.

  Når du kjører med en liten gruppe av målrettet søkeordene analytics vil gi deg den ekte gull, og deretter gå inn i området av Keyword Pimpin '.

  Det er akkurat som den siste FTC skremme. Alle mennesker som ikke er villige til å gå-it-up blir nødt til å tre til side og gi mer rom for oss.

  Dere på MS vet at ting og gi noen stor innsikt. Takk

 69. Andre har brukt tusenvis eller skrevet millioner av ord, for å lære hva du brillantly stede i en minneverdig metafor. Noble Samuri er en fenomenal produkt, og jeg er glad jeg fant den. Det er allerede en del av min internett markedsføring suksess og som du fortsetter å over-levere (det er så bra allerede), vet jeg at jeg vil fortsette å takke deg igjen og igjen.

 70. Flott innlegg! The Iceberg Prinsippet er en stor analogi av hvordan trafikken generasjon del av Internett-bedrift bør sees.

  Er du enig at optimalisere for andre tier søkeord først før optimalisere for de mer konkurransedyktige søkeord vil faktisk gi webmaster en enklere tid på å optimalisere for de mer konkurransedyktige søkeord når når området er optimalisert for sin andre tier søkeord?

 71. Takk .. Det er alt for mye noen ganger .. å vite hvilke verktøy å bruke er litt mye. Annet enn din, hvilke verktøy til du anbefaler. Jeg prøver trafikken bug i øyeblikket, men jeg har gamle områder ,, ikke sikker på om det vil fungere. Jeg holder det gående fra side en til side to på google. Min andre stedet jeg kan ikke engang komme til side tre ennå. Nesten et år. Men jeg fortsette å prøve, takk

  Kurt

 72. Takk for artikkelen som er spot on, jeg elsker isfjellet diagram også. Nøkkelord og SEO konkurranse er vanligvis betalt lip service, men med verktøyet er det egentlig ingen unnskyldning for ikke å få det 100% riktig første gang. Elsker produktet, takk.

 73. Gode ​​råd, har dine tjenester i stor grad hjalp min nettsider ranka nd stilling

 74. Den ene tingen som stadig forundrer meg er frykten for søkeord som har masse konkurranse. Jeg ser det stresset nesten overalt og av nesten alle. Sheesh, det er egentlig ikke så stor en avtale.

  Lol, bør du prøve noen voksne søk der det er søkeord med over en milliard nettsteder. 30K konkurransen er egentlig ikke noen konkurranse i det hele tatt. Jeg antar det er poenget for nybegynnere så det gjør nok min forbauselse en Moot.

  Med minimal innsats bør du være i stand til å sparke rumpe selv med 100K konkurranse. Selv en million er ikke alle som tøff. De fleste nettsteder er satt opp av amatører og de har ingen anelse om de er rangert eller hvorfor.

  Ikke at det du wrotedoesn't arbeid, vil det. Jeg tror vi skremme folk ved å fortelle dem hvor tøff konkurransen er og holde dem fra å prøve for mer eller enda verre lære dem å frykte noe med over 30K konkurranse.

  Den
  Ciscko svarte:

  Amen bror (eller søster)!

  Alle sier 30.000, men som noen andre nevner, er det for lat en som ikke ønsker å sette opp innsatsen.

  Nå dager er det mulig å rangere for mer "konkurransedyktige" søkeord.
  Et lite forskning kan ha deg i side en eller to med litt innsats.

 75. Takk for informasjonen, men jeg har aldri funnet en keyphrase som kan generere anstendig mengde trafikk, og har konkurranse mindre enn 30.000

 76. Jeg er enig - det ville definitivt ikke være mulig å gjøre alle disse oppgavene for for mange søkeord. Utmerket artikkel.

 77. Veronica,

  Jeg tror den beste måten å illustrere nisje optimalisering av søkeord idé er med en gammel vits:
  To karer kjører fra en grizzlybjørn og en stopper for å ta på seg joggesko. Den andre fyren sier, "Hva gjør du? Du kan ikke løpe fra at bjørnen! "Som den første fyren sier," jeg ikke må. Jeg må bare løpe fra DEG! "
  Du trenger ikke å gjøre alt perfekt i en liten nisje hvis du målretting av markedet med målrettede søkeord, du må bare gjøre det bedre enn konkurrentene. Og sjansene er, hva du ser i Google som konkurransen er mer tilfeldig enn noe; de er stort sett ikke faktisk optimalisere for valgt søkeord.

  Best av suksess,
  Owen

 78. Hey Guys,

  Tusen takk for alle de nyttige forslag på markedsundersøkelser og Market Samurai tips. Søkeordet verktøyet er den beste, en virkelig tidsbesparende. Skulle ønske jeg ville ha fått MS raskere.

  Mike

 79. Beste råd. Og strålende illustrasjoner!

  Virkelig visuelt mer lett å forstå "hva teksten er middelvei".

 80. 80
  den 23 oktober 2009 kl 06:21
  tomartomartini sa:

  Dette er en stor og verdifull artikkel! Hvilke proklamerer en funksjonell mind set ... .. sinnet sett å være!

  Get 5-10 keywords PHRASES that have the following :

  (1) Highly relevant to the niche.

  (2) Traffic eg. 100/200 visitors a day

  (3) They have competition about 30000/5oooo competing web pages
  in phrase match – “dog training tricks”; not- dog training tricks -

  (4) They have low strength of competition ie. The top 10 sites in

  Google are not well optimized eg weak back-links [ THIS FACILITY in m/s is just beyond great.]
  well as we have all spoken” really thanx” you didn't have too put this post here ,but you did ,,,looking to-wards your adword release. :)

 81. Thank you for sorting out a raging argument in a stroke, and I won. MS is the best.

 82. Hva? does it mean my strategy is not working anymore???

  seriously, thanks for the update and a great reminder too.

 83. Flott innlegg. I'm going to take a look at how I'm currently using Market Samurai to do my keyword research. It just get's too overwhelming to try and target a thousand or so keywords!

 84. Nice article, all is to be applied.

  Hum…. I'm just wondering if your iceberg is upside down.

  I know it's not so important, but turn it the right way and it should likely illustrate a better way your article.

  Continue on guys, I'm a fan of yours and a happy Market Samurai User !

 85. Hi Samu's!

  So true -… so true… Iceberg I love it…
  I always started with the “time-consumers” issues first…
  Some times I jused too much time on them… and finally saw the result!

  Later… I saw the speed that the sites crawled up to GOOD positions…

  Spend the time, invest in your positions.. It pays off big time

 86. Yes, so many forget about the off page SEO and that you need to get anchor text links to your site.

  Love the graphic of the iceburg as that really shows that most of the work is below the surface.

 87. Awesome stuff you've shared. Times have really changed and Lord only knows what the landscape will look like 2 years from now.

 88. Great article

  More on this please: “Once you have identified and selected your target keywords, redirect your focus to the on-page and off-page SEO tasks . . .

 89. I bought Market Samurai in 2008 and it just keeps getting better and better. Thanks guys for the continuous improvements.

 90. Every little helps and days of throwing stuff at the wall and hoping something sticks are gone. Havent done adwords for a while and focus more on MSNads. I have noticed some movements in my ranking in the SERPS when I implemented some on page optimisation.

  Thanks for sharing

 91. I don't think it matters how much competition there is for a phrase. For example the query 'small car comparisons' has 15,000,000 Google results, 'estate car comparisons' has 2,000,000 results, 'toyota rav4 comparisons' has 225k, 'fiat 500 …' 100k, 'bmw 1 series …' 560k. You can get there if you've the time to refer them there via several blogs. One blog is dangerous because it will take the top spot.
  Regards
  Ralph

 92. Great article and we are starting to see some result for targeting specific keywords, super competitive market but doing what you have listed above we are slowly getting there.

 93. In one of your previous posts you discussed about outsourcing. If you ask me that's the only way to cope with the many specialized aspects of modern SEO (onpage and offpage)

 94. Ah, for the good old days of 2003.
  I have to smile remembering back in 2000 reading articles entitled “Is it too late for Newbies?”
  I nearly gave up then.

 95. This is my favourite tip that you have had on your blog, I shared it on twitter I loved it so much. This is what I say to others, its wonderful to hear good advice in our industry.

 96. The game certainly has changed. In my experience listening to the experts and what Google are up to can lead to success. In some markets though, the theory of 300,000 or less competing pages I feel isn't always rule of thumb. I've found within my industry some competitors under certain keywords have a website that is just ridiculous, is NOT well optimized and should be in the #1 spot out of 4 million competing pages. But they are!
  Some markets will never show fewer then 300,000 competing pages with keywords that are considered “the sweet spot” vs the amount of searches the keyword gets.
  But I do agree with what this article is saying. Have a point of reference is better then going in blind.

 97. Thanks so much for this explanation. I know I have spent a lot of time trying to evaluate good key words and I was frustrated when I could only get a handful. I thought I needed at least 100. I think what sets you guys apart is not only your smokin' software but your commitment to superior customer service. Your videos and articles are very much appreciated.

 98. Thanks for that – quality information. I had never actually thought of it that way. I have got some work to do now.

 99. Preaching to the choir. Thanks for the confirmation!

 100. [...] a nicely crafted article that explains the new reality regarding keyword strategy and research. Bye for [...]

 101. Takk for det. I miss the old times, Google cash times and shotguns strategies… Today i'm a little bit lost, but I work on it.

  Thanks for the good quality info.

  Cheers
  Dan

 102. Thanks for sharing excellent content! I love the visual of the iceberg.

 103. In the past I have used 100′s of keywords. But thanks to Market Samurai I am starting to focus and research. Thanks for the value.

 104. Totally agree with this. Having managed large AdWords campaigns, the 80/20 rule applies. 20% of keywords generate 80% of traffic. Focus on the 20% with PPC and SEO and you'll profit long term.

 105. Very good information. It helps to clear a good deal of misinformation spread all over the Web saying that you should go crazy and get thousands of keywords.

  That sort of wrong information can really leave doubts, in the minds of people not very experienced in IM yet, about what's the best approach — truckloads of KWs or a high focus on just a few.

  Takk.

 106. Very good, the article was very clear an concise, thanks for the good work.

  Novelltrade

 107. I can back up and confirm that what you are saying Anthony is the total truth. We start with a list after checking with Samurai basically stare with 3 or 4 words to target once these words start the clime up the first page we start adding one or two more and drive them along with the others. one thing that I have noticed is when you get your base keywords up in the searches it is much easier to get the ones you add to rank faster.
  Brad West ~ onomoney

 108. Excellent written and explained. I could not have said it better! Google wants webmasters to put more effort in their websites so they can deliver better search results… and make more money! But hey; 5 years ago we had to put so much more time in creating a website. Now that we have WordPress and other Content Management Systems, we can easily spend some more time on optimizing keywords. I, for my part, love better search results!

 109. Good article and MS is a great time saving tool.

  I think people also need to consider looking at their monthly website statistics or Google Analytics. These do provide some insight into how people ended up on your website in the first place and can then form part of your Keyword & SEO strategy. It has provided me some insight as to what terms I should consider as part of my on-page strategy for all of my clients and further keyword research using MS.

 110. The thing is, and this is another way of looking at it – each keyword brings in some traffic from the search engines. So, doesn't this mean that the more keywords you have, which bring in small numbers of vistors, the more your visitor count will go up to higher levels?

  Yes, I know we have heard about the iceberg princilple in many other subjects 20%/80% rule,etc etc they all quote the same kind of reasons, but no matter, each keyword you have will bring in some traffic and so build up your visitor count.

  200 keywords at 1 or 2 vistitors per day will bring in more than just one keyword at 80 visitors per day, and by the way, not many people get to number 1 in Google to see that traffic of 80 per day.

  Any responses to that alternative viewpoint?

 111. Great content guys. In a way I wish Market Samurai was not so popular. It's been my secret weapon since March of this year.

 112. Thanks for the great article. This certainly opened my eyes.

 113. An excellent article…

  It's all about giving Google exactly what they want or rather what their users want. Accurate and timely answers to their search requests.

  I try to build my free “one page” high ranking sites for single at most two keyword phrases… Works for me ;-)

  I'd rather build 6 quick high ranking pages in an hour than spend three days working on a blog with tons of keywords that may or may not pull the results.

 114. Thanks for the article, you guys are great not only is market samurai a great tool to use but you guys even write very useful blog posts.

  When I first started out, I felt that the more keywords the better. I did this not really understanding how Search Engines work. Thanks to years of trial and error I seem to be getting better. Thanks mainly to sites like this one and some courses I've purchased along the way.

 115. Your article is right on target. I have been keying in on 7 or 8 keywords for the school fundraising niche and literally was sent to first page on most of them by doing exactly what you mention in this article. 1. Good content 2. Targeted keywords with the right set of competition 3. Quality backlinks

  Doing this increased our site traffic by 3000 visits per month on a site that was getting only 2500/month mostly via PPC!

 116. 116
  On October 23rd, 2009 at 2:35 pm
  Jan Gregory said:

  I have a question for you Anthony. There's a mixture of ideas and statements here divided between SEO traffic projects and PPC landing pages, which are two different purposes, strategies, and indeed different Google algorithms measuring each.

  If I take your overall message to mean… choose only a few higher traffic keywords(>100 daily) with doable competition(10 daily) whereby we treat each long tail keyword as a “main keyword” with its own page.

  This is where I ask for more info. Quote:
  “In the early days of Internet marketing, if you placed a large number of related keywords on a page or included them in Meta and Alt tags you could often get rankings that led to traffic.”

  Assuming this statement refers to SEO traffic where the page owner hopes for “free” traffic from searches, are you referring here to targeting a single page for many different Main keywords? If so, that's something we shouldn't do anyway, at least in my own experience… one main keyword-one page is the strategy of choice, along with adding related keywords to each page.

  Are you really suggesting that SEO projects restrict a domain/site to only pages focused on keywords that offer >100 searches daily?

  Having said all this, I'm hoping for a reply. I currently have quite a few long tail pages that still do quite nicely with SEO traffic in very low competition areas. It's a numbers game of course, but small starts to matter when the multiplier effect compounds the total annual return on all those long tail pages combined.

  I don't ignore the ideal goal for SEO should be targeted traffic that leads to monetization either. But, in my experience, all pages that are rewarded with traffic drives up the overall domain ranking and trust factor. So, even when the visitor isn't going to add to my bank account, there is benefit overall from building that low-traffic long tail page. And you can often get lateral click-thrus to another domain page with monetization potential… quite often actually if you design your page properly.

  I completely agree that every keyword for SEO is a footrace that only 10 people can win by attaining the first page. I completely agree that there are many, many onpage SEO factors too… some experts estimate over 500 in the total SEO algorithm. But I've found that very low competition also means that those people in the race with you do little or no onpage seo, so the battle is easier won with that type of competition.

  “tiny blue lefthand widgets”

  …exists in its own universe for searches and also in the Google index. That is a single footrace for the annual searches for that phrase. In my experience, with an aged domain/site with a good trust factor… a page focused on that phrase exclusively very often beats out the pages for “lefthand widgets” even on the high authority domains for widgets. Because Google still seems to reward the exact phrase optimized in tag and other onpage SEO factors much higher than the “lefthand widgets” pages in the index. They will typically show in the SERPS below any pages optimized with the exact phrase

  If I target that keyword on a single page for SEO, I'm ignoring the searches for blue widgets, or lefthand widgets, and even tiny pink lefthand widgets. And if the investment is low and the page can produce some monetization, that's Okay in a long tail strategy as long as the investment is low.

  I'm not advocating “page sculpting” for long tails at all. Just do a lot of them knowing there is almost nil competition.

  And I suspect that is the message you wish to convey… to choose higher traffic and page sculpting to a degree on all levels, which is an excellent strategy as well. Just depends on which horse you want to ride.

  Finally, since I signed on with Market Samurai on the very first day you launched… I will gladly say that MS is my tool of choice and I own 23 of them. MS works for my SEO strategies and my PPC strategies by analysing the google data better and faster than anyone else.

  I strongly recommend that anyone give MS a try if you aren't using it, and don't forget to begin each keyword session with a single purpose in mind to serve the strategy you have chosen. its very easy to get lost in the numbers, calculations, and the myriad streams of advice you get.

  Just remember that Google does everything with the single goal to deliver the most relevant results to every searcher, SEO or PPC. The money follows Google because most of the world goes to Google to search expecting to get fast relevant results… and they do that consistently using Google.

 117. 117
  On October 23rd, 2009 at 2:38 pm
  Jan Gregory said:

  Edit for my Reply above. Darn spell checker.:)

  If I take your overall message to mean… choose only a few higher traffic keywords(>100 daily) with doable competition(<30k pages) whereby we treat each long tail keyword as a “main keyword” with its own page.

 118. I can't even begin to tell you how much I have learned from you guys and I really appreciate it. I love my Market Samurai and it has made a huge difference in my business. takk

 119. Hei,

  Funny I had just about reached this realisation and am in the middle of planning web sites for sub niches to my main niche, based on 2-3 Keywords each.

  Putting plenty of relevant content in these sites.

  Although relatively new to all of this, it seems to me that all Google wants is for the person who enters the KW to get a good valuable experience, so, having a highly relevant site would seem to be the way to get Google rankings.

  I amm pretty much down to following 30Dc and Commission Blueprint – both of which swear by Market Samurai, as do I.

  Great product great post..>Sam

 120. Great article and some good advice, I have done exactly this with my most successful website and can say that this method does work. However once you have succeeded with these core keywords, it is then important to look towards other keywords to continue grow your business.

 121. Great advices in there. You guys rock with solid software and solid tips!!

 122. Flott innlegg. It is remarkable how the Internet is an ever changing animal. In fact I think that is one of the major problems for newbies.
  What worked once, no longer has the same impact now. In this world of information overload it is really important to find a valuable source of up to date info that you can trust.

  Andy Beveridge

 123. A great post and I like the iceberg analogy and diagram! Veldig bra.

 124. This, as always from you guys, is really good stuff. I find though that more and more I am pushing strength of competition to the top of my list. After all it doesn't matter that much, imho, if you have 1,000 or 1,000,000 competing pages if the top 10 spots are really well optimised or absolute garbage.
  In other words I find my keywords first then check out the top 10 and don't really worry about the number of competing pages.
  Seems to be working for me.

  Takk
  Sandra

 125. Indeed it is just what you say.
  I even try focussing on only one keyword, but becoming the alpha and the omega in that particular niche.

  Let's give it a try.

  Anyway, thank you very much for your time and effort!

 126. I am mainly active as internet marketing specialist in the Dutch market. Here still lots of companies do not even use meta tags of any kind. Then a big part of the pie is using 'keyword stuffing'-techniques… A small part is doing SEM the right way.

  Nice article. Takk

 127. Off side optimalisering!
  Etter mitt syn hvis du bruker "nøkkelord" som du har plassert på nettstedet ditt! Og de samme "søkeord" i artiklene dine som du sender til ezinearticles, så hva som skjer er at dine artikler "Full av søkeordene" konkurrere med ditt nettsted som er "full av søkeordene".

  Artikler konkurrere om plass i søkemotorene mot nettstedet ditt!

  Er ikke det tilfelle?

  vennlig hilsen
  Michael


  idex7 svarte:

  Jeg har faktisk funnet at dette er sant, og nå utelater mitt primære søkeordet fra de relaterte artiklene. Jeg bruker nå sekundære søkeord for å lage artikkelen og andre off-side innhold.

 128. "Når du har identifisert og valgt de målrettede søkeordene, omdirigere fokus til on-og off-side SEO oppgaver er nødvendig for å forvandle dine søkeord i ekte trafikkgenererende eiendeler for din virksomhet."

  Kan du sende inn litt mer informasjon - så detaljert som mulig - til bloggen din som forklarer og viser vei for å sette om på siden og off-side SEO oppgaver?

 129. Jeg bruker ditt marked samurai daglig og er enig med ditt søkeord strategi.

  Jeg brukte den til å få min nye hjemmeside http://www.PortraitPaintingGallery.com på toppen sidene av google i 3 uker ut av 21 millioner resultater.

  takk folkens


  Michael Podgoetsky svarte:

  Ja, jeg sjekket og fant nettstedet ditt for å være der du sa det er. Den første siden av Google og ut av 21m nettsteder! Wow!
  Hvordan klarte du å gjøre dette?

  Jeg prøver å få mine to områder http://www.sydneyshuttleservice.com og http://www.airporttransfers-to.com.au til forsiden og kjemper en oppoverbakke kamp.

  Stor stab.

  kan du foreslå?

  vennlig hilsen

  Michael.


  Lloyd Hester svarte:

  Det er ikke vanskelig, men tar tid å gjøre. Jeg har et team som jobber for meg som er koblingen bygningen. Skrive artikler, lage web 2.0-nettsteder, videoer og sosiale bokmerker egenskaper.

  Du kan kontakte meg på min hjemmeside hvis du vil, og jeg kan gi deg flere detaljer. Klikk på navnet mitt kommentar og la en e-postadresse jeg vil svare på det.


  Michael Podgoetsky svarte:

  Hei Lloyd og takk for ditt svar. Jeg gikk til nettstedet ditt, men e-posten ble ikke fungerer. Så jeg kunne ikke forlate min e-post på nettstedet ditt. Men har noen spørsmål som etsning å bli kastet på deg.
  Fin side skjønt.

  Michael.

  En annen gang, et annet sted kanskje?


  Lloyd Hester svarte:

  du kan enten legge til en kommentar der med din epost lagt til eller e-post til å kontakte oss på http://www.portraitpaintinggallery.com. .

 130. I experienced that 1 to 3 keywords is not enough, maybe (also) because of the way people are searching. Finding the right keywords one should think about: Who should be visiting my website or blog? What might they be looking for? What words and phrases might they use?
  This is why a few keywords is better than too few or too many.

 131. QT…I'm an SEO nitwit and have stumbled on to great Google ranks for certain keywords for my site for local search….ie car wraps COLUMBUS OH and similar ranks high for me. Do my own site w/a WYSIWYG software package. Go look at it and you can tell. I am not a techie!

  I keep reading Google doesn't rank for keywords anymore yet everyone emphasizes them in blogs etc and lots of noise about keywords…keywords…keywords…

  Have read more than once…meta keywords aren't important and in some cases have read webmasters say they don't even include them when doing all the tags for a site…

  Yet all the ongoing noise about keywords. Your post is prime example. Get the best—get the long tail—be concise—not too many/page etc.

  What gives?

  On
  Michael Podgoetsky replied:

  This is actually an interesting collection of letters and words. Do you think you can try one more time but this time in English? Like finishing sentence so I don't have to guess?
  Things like that.

  With respect, of course!

  Of course!

 132. I agree with you and the group about the analysis of niche keywords. working on hundreds or thousands of keywords are very tiring and boring and eventually tend to not focus and decrease struggling spirit. I also add about your laser theory of internal/external linking are important as well. But not the PPC yet…

 133. I have had MS for over a year now and it amazes me how much is now packed into it.

  It is truly an amazing tool.

  But these Blog posts really add an element of added-value to the mix and make you re-evaluate how you work.

  Keep up the good work.

 134. I have the MS for 2 months now and think it is great. keep up the good work.

 135. Excellent post –
  concentrate on your keywords
  and then concentrate them!

 136. Hi Guys,

  Thanks for sharing…I think targeting specific keywords is the go and I've had great success doing so for my clients…another valuable tip I have is to use the same phrase in title and h1 :-)

 137. Great tips. Now I know what is missing. Should try them ASAP.

 138. Flott innlegg. I have been told that five keywords are the max that you should target on any single webpage. That SE's penalise pages with any more than that. Does that fit with your thinking?

 139. I wanted to ask if you guys and gals think that we should pay attention to the Google Adwords Keywords. The keywords that people pay money for and not the free keywords that no one pays money for.
  For example, I've been doing this site for my client http://www.sydneyshuttleservice.com I had it in the front page for about 1 month and not a lot of calls. I then started to look for the keywords that Google Adwords produce and now I found an expensive keywords: airport transfers and to airport, hence I've named my URL : http://airporttransfers-to.com.au/ , I yet to get it to the front pages of Search Engines, though. But what opinions might you have in relation to this stragedy, the Google Adwords Keywords?
  takk
  Michael.

 140. An awesome read. You've isolated exactly what works in keyword research in one post!

 141. As always, great info – great and useful.

  Takk

 142. I have viewed the video on how to set up the keyword searches in MS, but wish they would give a more intensive video on what each selection means and why and what values should be given to each selection (ie, pbr, seoc).

  Maybe I am the only one, but I still find doing keywords searches in MS overwhelming, although I like the product a lot I still get the feeling I am not fully utilizing it to its maximum capabilities.

  For instance one place says SEOC competition 100,000, then I read 50,000 and now 30,000. Similar to PBR; the video I watched said put in 15 but I have no clue as to why I am using this value.

  I would love a webinar so that we can build keyword lists and ask specific questions while doing it and know how to figure out if the results I am getting for a specific keyword is a “go” or “no go.”

  If there are any MS experts out there that can patiently help me make sense of this please, please contact me. info(at sign)vitalityrich(dot)com!

  Takk

  Stacey

 143. I love all the info I get from here it definatly helps with trying to get my site found, still have so much to learn, but thank you for all the info

 144. I love the Market Samurai. I have been using it for a couple of months now and it is great!
  I totally agree about the keywords. I much rather find 5 great longtail keywords to work with and concentrate on getting traffic with. That is also even more effective when it comes to Local Marketing and Local Search. You can find goldmines! Just look at “atlanta hotel reservations” has an exact search of 110,000 per month according to the google keyword tool. 3 words might not be all that longtail, but with a search that high I would not say no to it if i were in the hotel niche:)
  Anyway, thanks for a great article and a great tool to use!
  Jan Riley

 145. Takk! Awesome information that can save months of frustration.

 146. Thank you for your great, useful, very important information! I love Market Samurai!

 147. 147

  Anthony,
  This is by far the best course I've taken on Marketing. Congrats! However, as questions arrises is hard to get answers as ticket are not responded on time manner and I understand this fact. No complains.

  However, my doubt is about territory.
  My product to this challenge is one to be offered locally and not nationwide. (Our state (Califonia) has almost twice the population of Australia, so the market seems to be beg enough to me) So I would be interested on local results not nationwide. Should I try to find bigger numbers to discriminate this factors? Let say, increase the number of web pages and clicks for a given keyword, keeping the ratio? Well it is confusing to me!

 148. I've seen things change, as you said, over the past few years. I wish it hadn't changed. It was easier back then. But no matter how much I wish, that does not change reality. So iceberg approach, it is. Thank you for MS which helps us a great deal with that. Your work and updated information is greatly appreciated.

 149. A good post encompassing the basic SEO tasks. I disagree with Dana (above). It wasn't easier in the 'old days' when SEO amounted to stuffing keywords in the text and meta tags. All this achieved was too much badly written content and poor websites ranking well. Google (who now puts no importance on the meta keywords) is now a lot more sophisticated and the rules have changed.

  If you want to get to the top of Google you need a good site, good content and a good SEO campaign. That means it's easier NOT more difficult for people who work in the industry.

 150. Great outline on what works in keyword application today. This is no small matter from the folks whom I consider to have devloped the best keyword support and research tool on the market! Keep up the good work.

 151. Great information and great advice. With the rapidly changing Internet, it's hard sometimes to keep up with the latest effective ways to drive traffic to our sites. And, it's too easy to get stuck doing things that used to work, but don't work any longer. Thanks for pushing me forward.

 152. Great infos and very helpfull article greetings from Greece drossos cheap hand made carpets

 153. Absolutely, Positively Right On The Money Fellas! Great breakdown and reality check regarding what's now truly REQUIRED FOR PPC SUCCESS!!

  As always…. much appreciated! I am making ready for review my Overcome Adwords product and this really confirms my instructional platform throughout!! Thanks Again!!!

  By the way you are featured as an exclusive in the resource section and on the Bonus Disc!!! Because I use your tool(s) day in and day out and could NOT SURVIVE OR THRIVE WITHOUT IT.

 154. Samurai team thanks for the info. I love this software and they updated info you keep providing us. I still learn but light years ahead of my competition.

 155. This particular illustration (the iceberg) really hit me between the eyes – I have, for too long, used as many keywords as I could find in my very small PPC campaigns for a few different sites. I'd get clicks (and the bills to go with them), but I did not notice any real conversions. I recently got started with MS, and absolutely love this tool! I know I have a lot to learn – especially about getting quality backlinks (I'm getting tired of the dozens of 'link exchange' requests that I receive that do not appear to be genuine – and they tend to waste a LOT of my time in response) – but I'm now feeling hopeful! Thanks for this amazing tool! :) Kathy

 156. I wish I could get my clients to understand this principal!
  You couldn't be more right.

 157. Always good info from these guys!
  Everything from the videos they make to articles like this!
  Takk