Bruke Market Samurai for semantisk nettstedet Strukturering

Share Button

Hi-teamet

Dette er noe jeg aldri har fortalt deg om.

Noen mennesker har allerede jobbet ut dette for seg selv ...

Og det er grunnen til Market Samurai fungerer slik det gjør i dag.

Faktisk ble Market Samurai bygget rundt dette ...

Før Market Samurai ble lansert for offentligheten, ble vi bruke de samme verktøyene oss å gjøre semantiske området struktur analyse for nettsteder som vi bygger.

Grunnen var enkel - med det riktige stedet strukturering, lenking og søkeordet bruk (alt ved hjelp av semantisk relevante søkeord) vi kunne oppnå rangeringen med færre koblinger, mindre Pagerank og mindre site-alder.

Og det betydde en bedre avkastning på investeringen fra noen SEO arbeidet vi gjorde.

"Bedre resultater? Mindre innsatsen? Hvordan får jeg dette !? "Jeg hører du sier.

Vel, la meg vise deg hva vi gjorde - og hvordan du kan gjøre det selv.

Hvordan "skjerpe" Your Site - Samurai Style!

Først ting er første ...

Du må finne en kjerne nettstedet søkeord - noe som har høye nivåer av trafikk, høye nivåer av verdi, og relativt lave nivåer av konkurranse.

Alt vil dreie seg om denne ene kjernen søkeord.

Finne en Core Søkeord

Du leter etter høy trafikk, lav konkurranse, høy verdi søkeord her.

Jeg liker å sette mine Market Samurai filtrene til disse nivåene: Over 80 treff per dag i SEOT, under 100 000 konkurrerende sider i SEOC (selv under 30.000 er best), over 15% setning bruk i PBR og over $ 1 i SEOV.

Men jeg personlig liker å se noe som er bedre enn de nakne minimumsnivåer.

SEO Analyse på ditt Hovedside Søkeord

Deretter vil du også ønsker å gjøre SEO konkurranse analyse for å sørge for at du konkurrerer i et marked hvor ung, lav Pagerank, er dårlig optimalisert nettsteder med noen linker allerede klassifisering.

Det jeg liker med dette eksempelet er de lave PageRanks av sider som vises på topp 10, mangel på on-side optimalisering på de fleste områder, og lave nivåer av Page koblinger til sidene.

Alderen på noen av de domener, det faktum at de fleste nettsteder har DMOZ eller Yahoo! Directory tilbakekoblinger, og det høye antallet domenenavn koblinger gjør meg tenke to ganger om dette søkeordet.

Jeg kan fortsatt prøve det ut - men med disse faktorene som arbeider mot meg, kanskje mine sjanser til å få det illusorisk topplasseringen lett bli vanskeligere - og det betyr at det kan ta mye mer arbeid for å komme dit.

Refokusere din Keyword Research

Når du har denne kjernen nettstedet søkeord, opprette et nytt prosjekt i Market Samurai for hovedområdet ditt søkeord dette søkeordet - fordi vi kommer til å refokusere vår analyse på dette søkeordet.

Start med å generere søkeord rundt dette søkeordet du bruker Google Synonym Tool alternativet med «Inkluder Tilleggs" valgt.

Finn Kategori nøkkelord

Ved å trykke inn Googles Synonym Tool til å generere søkeord, er Market Samurai kunne vise deg opptil 200 relatert "grener" rundt kjernen søkeord.

Det er lurt å (igjen) filtrere ut høy konkurranse, lite trafikk, lav verdi søkeord. Søkeordene vi sitter igjen med vil være bra for vår web-site kategorier.

I dette eksemplet utføres jeg nesten identisk analysen til før, da jeg var å finne en kjerne nettstedet søkeord - men jeg droppet min minimum trafikk filter til en SEOT på 10 eller høyere.

Og så er det litt manuelt arbeid ...

Fjern alle søkeord du ser som irrelevant for din kjerne tema ved å klikke på "X" på høyre side av søkeordet. Og du vil sitte igjen med en fin liste over relevant, nyttig, høy trafikk, lav konkurranse søkeord - som jeg har ovenfor.

Artikkel Keyword Research

Klikk på nøkkelikonet ved siden av noen av dine kategori søkeord for å åpne den opp i en ny fane - og gjøre noe mer søkeord forskning for å finne innhold emneområder innenfor hver kategori.

For dette trinnet, er det praktisk å bruke Google Søk nøkkelord alternativet, samt Google Synonym Tool med "Ignorer Tilleggs" alternativet er valgt. Dette vil gi deg en fin "long tail" liste over emner.

Det neste trinnet er å forske på og lage web-site innholdet i hver enkelt av disse emneområder.

Men hvordan forskning du disse emneområder?

Finn Innhold: Forskning eller Publiser

Market Samurai "Finn innhold" modulen er hensiktsmessig utformet for dette!

Den ble bygget for å undersøke innholdet som allerede er publisert på nettet for å hjelpe deg å skrive dine egne artikler, eller for å finne artikler som du lovlig kan publiserer (selv sjekke nettstedet vilkårene før du gjør dette.)

Klikk på nøkkelikonet ved siden av søkeordet, gå til Finn kategorien Innhold, og starte forskning.

Vi kan analysere innholdet basert på autoritet faktorer her.

Innhold som har høye PageRanks, kan tilbakekoblinger og alder være et tegn på god kvalitet informasjon - og en god artikkel til forskning før du skriver din egen artikkel om samme tema.

Innhold som har lav Pagerank, kan tilbakekoblinger og Age være innhold som du kan publisere på nettstedet ditt for å teste nisje (fordi skrive innhold er en av de mest tidkrevende delene av å sette opp en nisje web-site) - og se om du kan få rangeringer som bruker andres artikkelen på nettstedet ditt (en svært lovende tegn hvis du gjør!)

(Dette er noe unikt til Market Samurai. Jeg er ennå ikke kommet over noen annen programvare som analyserer myndighet i en del av innholdet på denne måten.)

Deretter må vi linker ...

Få Høy kvalitet tilbakekoblinger

Finne koblinger er enkelt. Med fokus på høy kvalitet tilbakekoblinger, de som vil gi deg det beste resultatet for din tid og krefter, er vanskelig.

Kampanjen modulen hjelper her, ved å vise PageRanks, tilbakekoblinger, og bruk av Follow / nofollow på sider der du kan motta tilbakekoblinger.

Du begynner å se hvordan alt dette bånd-in, og hvordan hvert trinn konsekvenser for alle de andre.

Og ved å sette det hele sammen, kan vi få raskere rangering i søkemotorene, mer trafikk raskere, bedre avkastning på vår tid og krefter på SEO, og bedre resultater på lang sikt - med mindre tid og krefter.

Men vi gjorde ikke gjøre det for deg.

Vi skapte "Market Samurai" opprinnelig (vel før vi sluppet det) fordi vi gjorde disse tingene selv - og vi ønsket å oppnå de beste resultatene, raskere, med mindre tid og krefter.

The Next Step

Det neste trinnet er å bare gjøre det!

Market Samurai vil gi deg de semantiske søkeord relasjoner du trenger for nettstedet strukturering, for intern linking, for link-bygningen, for tagging og mer hvis du bruker søkeordet forskning prosedyren jeg har beskrevet ovenfor.

Hvis du ikke har Market Samurai ennå -. Få det Du kan laste ned en gratis 12-dagers prøveversjon her .

Hvis prøveperioden er utløpt, vil du kunne bruke den Keyword Research har fortsatt -., Men du må få den fullstendige versjonen av Market Samurai å bruke de andre funksjonene Du kan kjøpe Market Samurai for levetid tilgang til alle Market Samurai funksjoner her .

Som jeg sier, kan disse semantiske site strukturer hjelpe deg å få bedre resultater i søkemotorene, med langt mindre innsats, og færre koblinger. Så jeg utfordrer deg til å prøve å bruke dem selv bruker Market Samurai, og se resultatene du får.

Brent