10 Point Domain Name Analyse Sjekkliste

Del Button

Ingen ønsker å betale gode penger bare for å ende opp med en dårlig domene.

Det er derfor det er viktig å vite hvordan man skal analysere alderen domener før du kjøper, slik at du alltid vet du får hva du betaler for.

Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg på Kjøpe domenenavn , folk som selger domener ofte ta til villedende og onde taktikker som smir høye PageRanks, eller selge ex-porno eller ex-spam nettsteder på intetanende nettredaktører.

Disse er alderen domener som du ønsker å unngå å betale dine hardt opptjente penger for, fordi de ofte bærer ingen SEO fordeler, eller kan også ha en negativ SEO innvirkning, sårer sjansene for rangering godt i søkemotorene!

Så det er derfor å vite hvordan å analysere domener, og gjør din due diligence på noen Aged Domain du vurderer å kjøpe (før du kjøper!), Hjelper deg å unngå å gjøre en kostbar feil.

Kenny 10-Point Aged Domain Name Analyse Sjekkliste:

I denne videoen tar Kenny deg gjennom de 10 faktorer han vurderinger når han analyserer alderen domener.

YouTube Preview Image

Ta tak i en notisblokk og penn for denne videoen fordi du ønsker å ta en masse notater på denne.

Elementene på sjekklisten er:

 1. Nøkkelord
 2. Domene Usage
 3. Alder
 4. Historie
 5. Popularitet
 6. Pagerank
 7. Koblinger
 8. Indekserte sider
 9. DMOZ / Yahoo! Directory oppføringer
 10. Varemerke Vilkår

Oppdatere på vår Restordrer Domain ...

Til slutt, en rask oppdatering for de som er interessert ...

Husker domenet Kenny restordre i går gjør?

Vel, han fikk en reaksjon og forberedt denne korte (55 sekund) oppdatering video for å vise deg hva som skjedde etterpå ...

YouTube Preview Image

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

75 Responses to "10 Point Domain Name Analyse sjekkliste"

 1. Wow, kan ikke tro Kenny er faktisk å gi denne informasjonen bort gratis. Området for å besøke på hans 10 poeng sjekkliste er verdt inngangsbilletten! Jeg lurer han skal snakke om strategier hvis vil for å bygge ut (eller fikse) og muligens videresalg domener. Jeg vil gjerne vite hvordan han monetizes domenene han kjøper utover de konvensjonelle "legge til innhold og reklamere eller selge noe". Hvordan han identifisere underutilized domener som kan være pusset opp og videresolgt lett ved høye markeringer ??? Takk igjen Ken for dette materialet!

 2. God artikkel.

 3. Fin forklaring! faktisk de fleste webmastere bare bryr seg om domene Age henhold til WHOIS rekord! de aldri bryr seg om dette domenet allerede falt, svartelistet eller allerede flyttet sandkasse.

  Fantastisk video med god forklaring, holde opp fgreat arbeide gutta.

  Takk,
  Sharanyan

 4. Takk for de gode ressurser på hvor du skal plukke opp disse domenene ...

 5. Flotte greier. Jeg må sette seg ned og finne ut hva navnene ville være verdt å mine SEO innsats.

 6. Man, Im loving disse videoene! Hvis jeg bare visste at denne ting ca 3 måneder siden! Takk for deling slik informativ og nyttig innhold.

 7. 7

  Som vanlig du tilbyr god informasjon. Men jeg mangler transkripsjoner. Jeg er mer den "leser" -typen.

 8. god informasjon, jeg vil gjøre hva som ikke har blitt gjort for å forbedre min hjemmeside

 9. Hver gang en meget god artikkel. Jeg tror vi ser i neste gang en programvare - han vil gjøre hullet arbeid for oss? thx

 10. Stor følge opp video! Etter å kjøpe min første utløpt domene i forrige uke, kan jeg si at jeg fikk ta # 's 1-9 i betraktning, men jeg ærlig talt ikke sjekk for å se om jeg hadde registrert en varemerkebeskyttet domene.

  Etter å gjøre et raskt søk, ser jeg at min nye domenet ikke bryter noen regler.

 11. Jeg restbestilt et domene som utløper i løpet av få dager som skjer for å være nøyaktig samme domene, men uten bindestrek av en konkurrents domenenavn. Det skjer for å også ha en PR på 2, 175 tilbakekoblinger, og sitter i posisjon # 3 for min konkurrent viktigste søkeordet.

  Jeg har 2 spørsmål.

  1) Når et domene er slettet, starter det over helt som i etter 1 år.
  2) Er en slettet domene alder det samme som om du restbestilt en slippe domene før slette og få det?

  Jeg tenkte på disse spørsmålene når du ser noen som har eid et domene fra 2007-2009, men det er whois poster fra 2005, og det hadde vært et år hvor ingen eide det mellom da.

  Jeg var nysgjerrig fordi det er et par andre domener som blir slettet snart, men jeg føler meg ikke tvunget til å tilbringe $ 60 + i å få dem, men har en god bit av alder på dem. Jeg hadde ikke lyst til å starte obligatorisk å kjøpe dem for fremtidige prosjekter hvis alder ikke skulle være der.


  Kenny Goodman svarte:

  Det kommer an på hvem du kjøper den fra. Namejet gjøre det som er kjent som en pre-release seksjon og domener i denne spesielle delen synes ikke å slette dvs. de holder samme opprinnelige skapelsen dato. Samme gjelder med mye GoDaddy tallet. Jeg er for tiden ute i dette, slik at jeg kan lage en matrise av de som gjør det, og de som ikke gjør det.

  Jeg håper dette hjelper


  Isha svarte:

  Dette er interessant for meg også Kenny.

  Jeg kjøpte en god slette domenenavn (gjennom GoDaddy) for peanøtter i en mikro nisje for som jeg er allerede på # 1 i Google. Før jeg kjøpte den var det bare blir brukt for Adsense, for jeg tror tre eller fire år, og det er ingen historie for domenenavnet i archive.org. Mitt nettsted er flertall søkeord og den jeg kjøpte gjennom GoDaddy er entall. Søke tall og konkurranse er lik for de to nøkkelordene.

  Saken er skjønt at entall søkeord domene jeg kjøpte har ingen alder ifølge Google. Jeg vil gjerne vite nøyaktig hva jeg skulle ha gjort for å hindre at dette skjer.

  Fra svaret til en annen kommentar på dette blogginnlegget, forstår jeg riktig at jeg bør ha:

  1. Sjekket som registraren var og beholde samme registrar (denne informasjonen være i Whois), og
  2. Holdt samme vert (formodentlig via den som eier domenet servere oppført i Whois)
  ?

  Hvis jeg hadde gjort disse to tingene ville det ha holdt domenet alder?


  Kenny Goodman svarte:

  Jeg tror ikke dette ville ha hjulpet på alder foran Isha.

  I utgangspunktet gjør dette som et sikkert kort for å holde myndighet av tilbakekoblinger og PR i sjakk, men det er akkurat som jeg ikke gå under stiger, så jeg ikke får uflaks.

  Jeg tror ikke Google straffer på Server endringer og en masse folk forteller meg at de har opplevd noen problemer når de endret registrar.

  Jeg holder det med det samme registrar fordi jeg alltid har gjort det. Jeg vil (når jeg får litt tid) kjøre noen tester på dette og la deg få vite resultatene

 12. 12

  Jeg har kjempeflott Market Sumari programvare og denne bloggen informasjonen er bare å legge til å forklare funksjoner, som Domain Age. Men jeg begynner med et nytt navn for merkevarebygging grunner, og ikke i stand til å få en gammel-kamp navn, så har gjort noen Sumurai forskning på nettstedet ditt for å lære av en to-årig nybegynner i din nisje. Jeg legger merke til om du ikke er i yahoo eller DMZ - forutsatt at du ikke kan komme inn i DMZ, er Yahoo katalog over karakter? dvs. kan jeg spare meg selv $ 300 / år for ingen reell gevinst? Takk

 13. Stor info som vanlig takk, men jeg ønsker Google etc. ville ta DMOZ dvs. 'The Open Directory "ut av sin algoritme (så sant de teller det) som, i disse dager, det virker nesten umulig å komme inn i det.

  Jeg tror det siste stedet jeg fikk indeksert i det var over 5 år siden, og de har et rykte for å rett og slett ikke å være på ballen lenger så jeg blir frustrert at de kontinuerlig gitt "kudos" som en "må ha" link.

  Ja, jeg er bitter :-)


  Matthew Watts svarte:

  Du kan alltid søke å være en redaktør til kategorien du ønsker en link fra. ;)


  Vinnie svarte:

  yeah, er DMOZ ganske korrupt. kan du ofte kjøpe linker der også. faktisk, jeg tror det er den eneste måten å få en link fra DMOZ nå.

 14. Matthew Watts poserte noen veldig gode spørsmål ovenfor. Jeg har ofte lurt på akkurat det samme. Jeg kan ikke vente med å se responsen.

 15. 15

  Hva er det nøyaktige navnet på firefox SEO legge på for å se søkemotoren informasjon om pagerank i tilbake koblinger. Det finnes et stort antall av dem er oppført i tillegget på delen av Firefox.

  Takk


  Isha svarte:

  Det kalles "SEO for Firefox" John, og du kan få det her:
  http://tools.seobook.com/firefox/seo-for-firefox.html

 16. Hvorfor er vi ikke bruker MarketSamurai å gjøre denne forskningen?


  Kenny Goodman svarte:

  Jeg ville bare vise deg den manuelle måten Robert slik at du forstår hvor hardt alle de små aper jobber bak kulissene på MS. :-)

 17. Hva om droppet domener? Hva er de? Også, hva betyr det for din PR?


  Kenny Goodman svarte:

  En droppet domenet er en som faktisk har nådd sletting. Jeg har hatt noen som har holdt sin PR og noen som ikke har er jeg redd. Google oppfører seg i noen svært inkonsekvent måter noen ganger

 18. Fin video - Jeg ønsket å spørre ... hva med å se opp NS History, IP Historie og eventuelle endringer på navnetjenere osv? Google sannsynligvis ikke stole på et domene for mye hvis det er flyttet om og endret eierne mye - hva er yout tanker om dette?

  Takk,
  Alex


  Kenny Goodman svarte:

  Tommelfingerregel er å holde den med det samme registrar.
  Jeg liker å holde det med det samme registrar og der det er mulig den samme vert og deretter en gang jeg har satt min side på domenet jeg vente på et par måneder, og deretter endre vertene hvis jeg må.

  Folk forandrer verter og folk selv må endre registrarer hvis de får en dårlig service, så jeg er sikker på at Googles algoritme ikke straffe, men hei, noen gang plantet det frøet i hodet mitt, og det er nok av lignende grunner som jeg ikke vil gå under stiger!

  Jeg blir fortalt at jeg er måten å forsiktig på denne, men bedre å være safe than sorry :-)


  Brent Hodgson svarte:

  Det er noe som jeg har aldri bekymret for mye, fra en SEO perspektiv. Og historiske navn Server detaljer kan være en dyr ting å sjekke.

  Selv Wikipedia har hatt 32 Name Server endringer, sette den på 16 forskjellige unike navnetjenere i løpet av de siste seks årene.

  Jeg har av og til ser på NS Historie og IP-historie på alderen domener - men det er en del av en litt annen strategi som jeg lærte av Kenny to år siden på et arrangement i Beechworth. (Kenny - vet du hva jeg snakker om ... Dette ville være en god en å forklare i en fremtidig video)

 19. Flotte greier.

  Hvis jeg er i stand til å finne en ny (alderen) domene som er mye bedre enn min nåværende (bygget) domene, hva gjør jeg nå? Hvordan skifte jeg til den nye?

  Ville jeg beholde min for tiden rangert området som er og så bare begynne å bygge den nye med unikt / nytt innhold og la montør av de to overleve? Eller må jeg liksom peke / omdirigere den nåværende til den nye og bedre domene?

  Jeg ønsker ikke å ødelegge alt det harde arbeidet og resultatene så langt, men i det lange løp den alderen domene jeg har funnet bør være mye bedre for området.

  Takk

  Andy Perkins

  Takk


  Kenny Goodman svarte:

  Hvis jeg allerede hadde et nettsted utfører med en god historie vil jeg fortsette å utvikle det. Hvis du har tid / penger deretter opprette en annen side og la dem konkurrere mot hverandre.


  Brent Hodgson svarte:

  Dette er et vanskelig spørsmål.

  Du har rett - du ikke vil angre alle dine hardt arbeid ved å flytte fra ett sted til den neste.

  Hvis du tror det er verdi i begge domenene, kan du være i stand til å kjøre dem begge. To nettsteder rangering for lignende søkeord kan vesentlig øke trafikken - selv om det betyr administrerende to steder på en gang ...

  Jeg kjenner ganske mange mennesker som tar sikte på å ha sine egne områder i alle 10 flekker på forsiden av Google for sine søkeord. Når de gjør det, er det ikke søkemotoroptimalisering, er det søkemotor dominans!

 20. Takket Brent !!! Takket Kenny !!! Flotte videoer, god forklaring.

  Jeg prøver ikke å være smart fyr her, men jeg antar at de som allerede eier Market Samurai kan finne hele prosessen med å analysere tilbakekoblinger (ankertekst, PR, alder på siden) av preowned domenet du er i ferd med å kjøpe en lek :)


  Kenny Goodman svarte:

  Ja jeg ville bare vise folk den manuelle måten også


  Brent Hodgson svarte:

  Du er så rett. Folk kan bare legge inn nettadressen inn i SEO konkurranse matrise å sjekke disse tingene i løpet av få sekunder.

  Det morsomme er at jeg aldri engang tenkt på å bruke Market Samurai til å gjøre dette. (Jeg har mine egne verktøy for å analysere disse tingene.)

  Forhåpentligvis er det nyttig for folk å forstå hvor dataene kommer fra though.

  "Back in MY dag, vi hadde aldri verktøy som disse ... Vi pleide å ha til å samle våre data manuelt ... 15 minuttene det ville ta oss! Og det var for hvert domene vi analysert ... " ;)


  Masato svarte:

  Vel, jeg er en stolt eier av Market Samurai : D

 21. 21

  Takk for tipset om falske domenenavnet - Jeg har nettopp kjøpt en noen timer siden på GoDaddy med en pr3 - Jeg ble veldig glad - men nå ser jeg det var en videresendt domene - Jeg har betalt $ 10, så det var en billig lærepenge -

 22. Jeg har aldri forstått hvorfor en yahoo katalog link var verdt så mye i google øyne. Det er egentlig ikke noe annerledes enn å kjøpe en link fra en kobling gården. Yahoo-katalogen er egentlig ikke noen ting, men en $ 300,00 i året link.


  Brent Hodgson svarte:

  De pleide å faktisk anbefale nettsider betalt for Yahoo! Directory oppføringer (i sine Google Webmaster Guidelines, fra minnet.) Men de har ikke spesifikt nevner det lenger.

  Potensielt hvordan Google ser det i dag er som en link med en høy barriere for oppføring. For et nettsted for å komme inn i Yahoo! Directory, det er behov for å betale $ 300 og gå gjennom en evalueringsprosess. Så det holder lav kvalitet nettsteder ut av katalogen, og Google kan stole på hva som er i det som å være av høy kvalitet.

  Dette er grunnen til at vi sjekker for Yahoo! Directory koblinger i Market Samurai.

  Noen mennesker legger ikke så mye tro på disse lenkene, slik at de tar dette ut av deres analyse ligningen. Så lenge deres strategi fungerer, sier jeg gå for det. Selv om jeg fortsatt ofte se SEO Matriser hvor de beste fem av ti nettsider har alle Yahoo! Directory linker, så jeg er tilbøyelig til å tro at de fortsatt gjør bære en slags vekt.

 23. En domenets dmoz oppføringen er vanligvis fjernet når et domene utløper, selv om du restnoter det. Angivelig, har DMOZ en måte å avgjøre når en oppføring bør fjernes (ikke sikker på om redaktøren faktisk sjekke utløper domene for å se om eierskap er overført). Så jeg personlig ville ikke regne med DMOZ oppføring av et domene for å forbli.


  Kenny Goodman svarte:

  Vi snakker også om Namejet pre-release etc som ikke i realiteten slette og selvfølgelig domene videresalg hvor det er bare overføring av et domenenavn fra en person til en annen.


  Make Money Online svarte:

  Jeg har prøvd de seg også. I min erfaring, noen domener beholde sin DMOZ plassering og noen er strøket. Så jeg tror det er en 50-50 sjanse for at et domene, vil bli strøket fra DMOZ.

  Har du noen anbefalinger om hvordan du kan bidra til at en domenets DMOZ oppføring gjenstår?

 24. Noe som ikke er nevnt, men sannsynligvis er en selvfølge. Hele denne store info som Kenny har delt kan også brukes til å hjelpe "bygge" et godt nettsted som du kan selge for en hyggelig noen penger i fremtiden. Yeah! La oss ha vår kaken og spise den også. Flotte greier her. Maido Arigatoo m (_ _) m


  Brent Hodgson svarte:

  Doitashimashite ^ _ ^

  Godt poeng re: byggeplasser og selge dem.

  Jeg har sett mange flotte ting som skjer på Flippa.com det siste (og jeg vet Ed Dale har snakket om en konkret strategi for å selge domener på det med sin "starter fra scratch" kurs.)

 25. Takk folkens, flotte ting. Kan ikke vente med å begynne å lete etter noen søte alderen domener, skal være morsomt. Jeg er enig med Clive om dmoz indeksering. Det er ganske mye en spøk, fordi du ikke kan komme inn i det lenger. Så bare alderen domener og nettsteder er relevant?

 26. Takk for dette. Marked samurai best for meg.

 27. Lol Kenny gang du hadde din egen kopi av Market Samurai, slik at du kan bruke det for mye av denne forskningen du bare viste oss. Jeg er sikker på at de store Noble Samurai gutta gir deg en gratis for alt dette fantastiske arbeidet du gjør ;)


  Brent Hodgson svarte:

  LOL - Godt poeng Isha!

  Mange av disse tingene kan bli undersøkt inne Market Samurai SEO konkurranse modul.

  Selv om jeg fortsatt tror det er verdifullt at folk vet hvordan de skal få data for hånd.


  Kenny Goodman svarte:

  De har gitt meg en 25% rabatt hvis jeg kjøper mer enn ett eksemplar :-)

 28. Takk for info! Mange mennesker vil betale gode penger for noe av dette ... Ikke at jeg er noe som tyder på at du bør begynne å lade oss Brent !!

 29. 29
  den 30 mars 2010 på 14:46
  Michael sa:

  Takk for deling av denne store informasjon. Lurer på om det er noen verktøy du foreslå at automatisere prosessen for å finne de dynamitt domener.

 30. Flott video gutta takket hauger .. awesome innhold

 31. På spørsmålet om Varemerker - hva er den posisjonen hvis domenenavnet inneholder et varemerke, men det er bare en del av domenenavnet.

  For eksempel, hvis jeg har et varemerke på DINGO, ikke et domene som DINGO-Services.Com krenker varemerket mitt eller er det bare DINGO.com at jeg kan protestere mot?

  Hvordan håndheve ett varemerke og få domenet? Hvis jeg var hadde et domene som var en annens varemerke, til hva avenue har de stoppe meg - spesielt hvis jeg er i et annet land for dem?


  Brent Hodgson svarte:

  Dette er noe som du trenger å snakke med et varemerke advokat om.

  Etter å ha vært gjennom det, det er et vanskelig område av loven, og det er mange faktorer som kan påvirke hvorvidt et varemerke blir krenket.


  Emily svarte:

  Jeg er ikke en advokat, men vil dele det jeg har lært mens du får min master i Internet Marketing og ta en klasse på Internet Law. Vår instruktør rådes til å bare ikke bruke varemerket i det hele tatt.

  I tillegg beslutninger synes å være basert på hvorvidt bruken er misvisende og forvirrende for forbrukerne. Etter min mening, er dingo-services.com svært misvisende fordi noen kan tro at det er et underdomene av dingo som brukes til å dekke sine tjenester.

  Dessuten er dingo en gjort opp navn som er en sann varemerke, og vil mest sannsynlig ikke bli tillatt bruk av alle, selv om de legger noe til det. På den annen side kan et varemerke som "Jen Quilts" bli debattert fordi det er mange mennesker som heter "Jen" og kan gjøre quilting. Denne situasjonen vil bli debattert i retten, og utfallet vil være uforutsigbar til det er flere tilfeller som dette for å få et eksempel fra.

  På lappen fra forskjellige land, mange land nå arbeide sammen for å hindre varemerke og opphavsrett tyveri.

  Igjen, jeg er ikke en advokat, er dette bare basert på hva jeg har lært i min Internet Law klasse.

  De fleste ting i loven er ikke satt i stein (selv om det skal være) fordi hver sak er forskjellig, eller det kan være en ny type sak som aldri skjedd før, så de fleste juridiske råd er spekulasjon. Du bør alltid konsultere en profesjonell advokat som kan gi deg "profesjonell spekulasjon", basert på juridisk forskning, nåværende og tidligere lover, og kasuistikker. Dette er grunnen til at det er viktig å konsultere med en profesjonell og erfaren "Internet" advokat som er verdt sin vekt i gull.

 32. Igjen Flott artikkel av MSam og kenny. Konsis og svært informativ.
  Jeg har brukt register kompass for å plukke opp droppet domener som har vært ute av drift i over tre år, og har fortsatt domene alder og tilbakekobling gyldigheten med google. Den eldste er 9 år gammel og det største antall tilbake koblinger er 1300 (noen pr5 i amoungst dem) De er alle bindestrek (som er grunnen til at de ble sannsynligvis forlatt og noen er egentlig ganske rare lyder, slik at du ikke ønsker å være prøver å bruke dem til å merke en bedrift, men hvis de direkte matche et google søkte setning og det har noen penger forbundet da jeg er i.

 33. 33

  En annen flott video! Takk for denne info.

  Jeg har et spørsmål til deg eller noen andre som kan hjelpe meg ut. Jeg har kjøpt domener i det siste, fra en normal registrar (mine var namecheap.com) og enn senere fant ut at det hadde holdt sin alder selv om det ble slettet og re-utgitt.

  Mitt spørsmål er, ikke se Google dette så godt eller har domenet alder faktisk blitt utryddet, slik at det er sett på som et helt nytt domene?


  Brent Hodgson svarte:

  Svaret her er "Noen ganger".

  Det er en vanskelig situasjon. Kanskje det er en strategi vi kan få Kenny til å dekke i en annen video i fremtiden?

 34. Jeg kan ikke tro hva en strålende jobb Kenny gjør ikke bare lage disse flotte videoer, men også å svare på kommentarer.

  Jeg har nettopp funnet flere flotte ting om å kjøpe domenenavn på sin egen blogg http://kennysblog.com/

  :)

 35. 35

  Takk så mye for denne flotte uvurderlig informasjon. Dere er fantastiske!

 36. 36

  Hei - er disse på bloggen for alltid, eller for en begrenset tid? det er bare jeg har bokmerket det fordi jeg virkelig ønsker å se på, men ingen tid i det hele tatt for de neste par ukene, og im bekymret for at det vil være borte!

 37. Jeg har søkt på det ... Takk for artikkelen. God informasjon om domener.

 38. Jeg var glad for å ha møtt Kenny på Coming Home i Manchester. Jeg ble sjokkert over den lille prosentandelen av personer i rommet som brakte alderen domener og gjorde sitt DD forskning på domenet før budgivning.

  Jeg er heldig nok til å ha brakt noe Dynamite domener. Det tar hardwork og ganske mye tid til å fullt forskning og evaluere et domenenavn sanne verdi.

  Takk for en flott serie med videoer \ Kenny.

 39. Takk for deling av informasjon. Jeg leste det et sted at når du kjøper en eldre domene og endre eier info, Google nullstiller verdien som betyr at den ser på det som om det er et nytt domene. Er det sant? har du personlig opplevd noe lignende?

  Den
  Diana svarte:

  ARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG dette bare skjedd meg. Jeg bare restbestilt et domene og jeg mistet all PR .. IKKE bra. Jeg er ganske opprørt akkurat nå.

 40. Takk,

  Du fortsetter å sende meg verdifull informasjon om en svært regelmessig og jeg skal delta i diskusjonene oftere enn ikke. Morsomme ting! Dette emnet er hva på dagsorden neste! Jeg har en oldish domenenavn, men det er så mange gjennomgangsfeil f.eks. sider slettet etc.
  Tror du dette har noen innflytelse?

 41. 41
  den 31 mars 2010 klokken 8:00 pm
  Dan Lawrence sa:

  Jeg har funnet en hva synes så langt å være et godt domene, har det 100% KW til Domain tetthet og er ni år gammel, men når du sjekker den WayBack maskin se eieren har blokkert det (via robots.txt-fil) er dette en grunn til å være mistenksom?

 42. ingen tvil om denne videoen. meget informativ hver bør bruke disse opplysningene før du kjøper noe alderen domene

 43. Hei Kenny,

  Takk for innlegget! Hva screen programvare bruker du?

 44. Dere er best for trening. Jeg har nådd nummer 1 på Google gjennom ideen er at du lærte. FYI: Mitt nettsted er nummer 1 ut av 18 millioner etter søkeordene Fitness mosjonssykkel.

 45. 45
  1 april 2010 ved 02:52
  Roger Baker sa:

  Veldig interessant og nyttig informasjon. Jeg er overrasket om AuctionDrop - de var en "vi vil selge ting på eBay" tjeneste som felles våget med postkasser etc. i Silicon Valley (San Francisco Bay Area). Jeg ser at AuctionDrop er fortsatt aktiv på Trademark Office (en av de 12 sitatene jeg så).

 46. Wow - fantastisk video. Jeg vil definitivt bruke Kennys 10 skritt due diligence plan når de vurderer min neste domene. Noen gode ressurser.

 47. Takk igjen folkens, en annen stor blogginnlegg på å plukke de riktige domener og hvordan å plukke vinnerne. Jeg liker dine verktøy og anbefaler dem der jeg kan. Hold info kommer slik at vi kan fortsette å lære.

 48. MS er en fantastisk produkt, og jeg finner meg selv lett avhengige. Og informasjonen i disse bloggene er stor, også. Fortsett med det gode arbeidet.

  Har guruene på Market Samurai har noen forslag for å forbedre ens sjansene for å bli oppført på DMOZ eller Yahoo?

 49. Takk for at du deler din expirience!
  Jeg har gjør allot av feil kjøper alderen domener, men nå vil jeg være beter prapared. Fortsett med det gode arbeidet.

 50. Som det viser på video en masse minutter kan gå inn å analysere bare ett domene. Selv om du bruker flere verktøy (som Greasemonkey-skript som viser PR ved siden av domener, eller verktøy som Freshdrop), i tilfelle du søker etter mange mange domener i ulike nisjer, mens det kan være lett å finne gode domener, er det vanskelig å bedømme hvilken som er best.

  All info jeg kan samles rundt gir de ovennevnte grunnleggende informasjonsbiter. Ingenting mellom selv.

  Som for eksempel bestemme:

  7-åringen info, keyphrase med suffikset;
  2-åringen org, eksakt keyphrase;
  1-åringen com, eksakt keyphrase men med bindestrek;
  9-åringen nettet, delvis keyphrase;
  12-åringen com, ingen keyphrase men brandable i det nisje;
  10-åringen com, ingen keyphase men med tilbakekoblinger fra beslektede områder;

  ... Bland dem mer for mer.

  Noen ganger ender jeg opp med shortlists som ser svært nær den ovenfor. Jeg har ennå ikke kommet opp med en tanke stykke som sammen mulige domenekjøp som ovenfor.