Tips for å finne en god Aged Domain

Share Button

Med Domains modulen nå tilgjengelig i både Market Samurai OG Domain Samurai , har vi hatt en rekke spørsmål om den beste måten å gå om å finne domener inne i alderen domener verktøyet.

The Trouble With Finne en god Aged Domain

Vanligvis grunnen til at vi savner de beste Aged Domain muligheter kommer ned til enkle prosenter ...

Alderen Domains er mye færre i antall enn nye domener.

Når som helst - bare en prosent av alle i alderen domener vil være tilgjengelig for salg, for auksjon, eller utløper;

En prosentandel av disse snart-å-være-ledige domener vil bære en sterk Pagerank, Domain Age eller koblinger;

Og en andel av de med høy kvalitet snart-å-være-tilgjengelig domener vil også være relevant for din nisje.

Jo mer spesifikke søkeordet ditt er, jo lavere den siste prosenten er, og jo mindre sannsynlig at du vil finne en høy verdi domene relevant for dette søkeordet.

Dette er grunnen til Domains modulen plugges inn DomainFace i første omgang - en tredje parts domener service - fordi å finne de få domener som kan passe disse kriteriene er bokstavelig talt som å finne en nål i en høystakk hvis du gjør det manuelt. Ved å koble til DomainFace database, kan vi benytte seg av de 100 000 er av alderen domene auksjoner, salg og expiries at DomainFace er å finne hver dag - å hjelpe deg med å finne den gylne nåler i høystakken.

Det er også grunnen til å finne en best alderen domener noen ganger krever nye taktikk - spesielt hvis du arbeider i nisjer ... For selv om du har funnet en høy trafikk gullklump søkeord, hvis søkeordet "for spesifikke" når du prøver å finne en aldrende Domain da vil du sannsynligvis skru opp tomhendt.

Så, hva er den beste strategien for å finne alderen domener?

Hvordan finner du gode høyverdige alderen domener som er relevante for ditt marked - som du kan bruke som din viktigste området, eller som en mater området?

Løsningen er enkel:

Prøv bredere, mer generelle søkeord.

Jeg hører du sier "Whoa, vent et øyeblikk Alex! Er det ikke enklere å optimalisere for en meget bestemt nisje søkeord? "

Ja, det er fremdeles sant for alle SEO.

Men hvis du er på jakt etter alderen domener, det er 3 "bonusfordeler" du får når du armen ut og ta med noen mer generelle søkeord i søket ...

1. Flere resultater betyr mer Choice

Enkelt sagt, du kommer til å få mange flere treff ved søk etter "hundehalsbånd" enn når du searcing for "store hunden krage"; eller når du søker etter "investeringer" heller enn "aksjemarkedet investeringer".

Jo flere kamper du får, jo flere valgmuligheter du har.

I SEO, er det ofte mange kombinasjoner av søkeord som "passer" din nisje.

Hvis Aged Domain søket er for stramt eller for begrenset, kan du gå glipp av en lignende kamp som passer din nisje perfekt.

(Kanskje finner du et domene som er perfekt målrettet mot et søkeord som bare savnet søkeord filtrering kriterier. Med en svært målrettet domene for dette søkeordet, og Google-boost som følger med det, kanskje du har råd til å konkurrere i et litt mer konkurranseutsatt marked ...)

Herunder relevante brede søkeord i søket vil avdekke muligheter du kanskje ikke engang har vurdert før.

Hvilket bringer oss til neste fordel ...

2. Flere resultater betyr flere muligheter

Det er mer til alderen domener enn å bare bruke dem som din viktigste webadressen.

Ofte vil du komme over høyverdige alderen domener som er perfekt å bruke som mater nettsteder - styre trafikk og "link juice" til hovedsiden for "penger" site.

Hvis du er som meg, noen ganger vil du bare velge å registrere disse domenene for å holde potensielle konkurrenter fra å bruke dem mot deg.

Eller, hvis du er som Kenny, noen ganger (fordi du har gjort ditt søkeord forskning og du vet at SEO verdien av et søkeord) du kommer over muligheter til å kjøpe alderen domener til en brøkdel av deres sanne verdi, "renovere" dem, og videreselge dem for stor fortjeneste.

3. Bredere nøkkelord ha mer trafikk

Som en generell regel, er en bredere søkeord kommer til å ha mer trafikk enn en mer spesifikk en.

Går tilbake til vår "hund krage" eksempel, viser en rask sammenligning av søkene data fra Keyword Research modulen oss:

Søkeord - "store hunden collars" får ca 150 daglige søk
Søkeord - "hundens halsbånd" får ca 32.000 daglige søk

En Aged Domener søk etter "hundehalsbånd" vil fortsatt finne domener som "bigdogcollars.com", men vil også gi deg muligheten til å finne gylne muligheter som "dogcollars.com" - en mer verdifull domene ressurs, og et domene som står til gi deg en større rangering løft for de mer generiske høyere trafikk søkeord "hundens halsbånd".

Nå vet du den beste taktikken for å finne domener som disse ...

Husk Alderen Domener er en begrenset ressurs.

På en gitt dag, vil det bare være en håndfull relevant, høykvalitets alderen domener tilgjengelig i din nisje - og det er som regel et "først inn / først servert" spillet.

Nå som du vet den beste måten å finne gode alderen domener, er det opp til deg å finne de beste ... Før noen andre gjør.

God jakt!

Alex Grønn
Noble Samurai

PS Hvis du er en ivrig tilhenger av bloggen, vil du vite at Domains Module er nå også tilgjengelig inne både Market Samurai og Domain Samurai .

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Market Samurai, slik at du kan få tilgang til domener modulen og Aged Domain søkeverktøy.

Den nyeste versjonen av Market Samurai er alltid tilgjengelig for nedlasting fra din unike nedlastingssiden. Og husk: å søke etter alderen domener, trenger du en gratis DomainFace konto (eller en betalt en) for å få tilgang til sine Alderen Domain databaser.

PPS Hvis du er ny her, og du trenger ikke Market Samurai ennå, kan du laste ned en gratis 12-dagers prøveversjon av Market Samurai her .