De terugkeer van SEOTC, SEOUC en Gouden Regels Revamped

Titel en URL Concurrentie zijn terug!

Een paar weken geleden, tot onze ontsteltenis, waren we gedwongen om enkele van de meest gebruikte en geliefde functies van de Keyword Research module pensioen.

Vanwege de beperkingen van Google, de kolommen SEOTC (het aantal resultaten dat een zoekwoord in de titel tag bevatten), SEOUC (het aantal resultaten dat de zoekwoord in de URL bevatten) en hun lokale varianten werden niet meer effectief werken voor onze gebruikers , en in veel gevallen de oorzaak waren van de Keyword Research proces zeer traag geworden.

Vanaf het moment dat ze werden verwijderd uit Market Samurai begonnen we onze zoektocht in alle ernst naar een manier om deze belangrijke, geliefde metrics terug naar de Keyword Research Module brengen, terwijl ook het houden Market Samurai en zo snel mogelijk te vinden.

Ik ben blij te kunnen aankondigen dat we terug hebben gebracht SEOTC, SEOUC en hun lokale varianten terug naar de Keyword onderzoek, zij het in een iets verlaagd mode.

In plaats van de mogelijkheid om de SEOTC / SEOUC gegevens voor elk zoekwoord moet je halen, hebben we een "check" optie naast elk zoekwoord, die de gegevens op te halen voor maar dat zoekwoord toegevoegd.

Dit betekent dat u kunt vinden van dit waardevolle gegevens op een zoekwoord per trefwoord basis, nadat u uw andere filters hebt toegepast.

Deze beperking op de mogelijkheid om grote blokken SEOTC / SEOUC gegevens halen is een gevolg van een beperking in Google op het aantal SEOTC / SEOUC gegevens die in snel tempo kan worden opgehaald.

Hoewel dit betekent dat u niet langer deze gegevens kunnen trekken voor een hele partij van zoekwoorden tegelijk, kunt u nog steeds gebruik SEOTC / SEOC in uw analyse om verder verfijnen van uw lijsten met zoekwoorden.

Wij raden u aan al uw reguliere filtering eerste "cherry pick" de SEOTC / SEOUC gegevens uit de meest veelbelovende zoekwoorden die uw filterproces overleven te voeren, en vervolgens.

Deze screenshot laat zien hoe u toegang tot deze nieuwe SEOTC / SEOUC functionaliteit in de Keyword Research module.

SEOTC, SEOUC en SEOTCR Return

Klik gewoon op het woord "check" voor de gegevens die u wilt, en Market Samurai zal de door u gevraagde cijfers te verzamelen.

Gouden Regels Filters bijwerken

Sinds de release van de nieuwe Google's Keyword Tool, heeft de gegevens die Google heeft verstrekt nogal ingrijpend veranderd.

Wanneer de nieuwe tool uitgerold, kondigde Google aan dat Traffic cijfers gegenereerd door de nieuwe tool niet langer zou gebruiken de gegevens van hun zoektocht partners, zoals Amazon en YouTube, en in plaats daarvan zou alleen maar de gegevens van de Google Search Engine zelf op te nemen. Dit leidt tot een vermindering van de totale Traffic waarden.

Het probleem met dit is dat onze aanbevolen zoekwoord filter waarden (die we gebruiken in onze Gouden Regels filter presets in de Keyword Research Module) filteren te veel zoekwoorden, vaak verlaten van onze gebruikers met een zeer kleine handvol of zelfs geen trefwoorden overleven van de filterproces.

Wij hebben de controle van deze veranderingen en hebben geëvalueerd hoe ze het keyword research proces zijn veranderd. Het resultaat is een bijgewerkte set van waarden voor de Noble Samurai Gouden Regels en Long Tail filters.

De nieuwste versie van Market Samurai bevat deze bijgewerkte waarden, al in de Gouden Regels en Long Tail filters binnen de Keyword Research module opgenomen.

We zullen ook een update van onze training materialen in de komende maanden aan deze nieuwe waarden weerspiegelen.

Om toegang tot deze statistieken te krijgen, zal het nodig zijn om uw software bij te werken.

U kunt de instructies vinden op hier in onze updaten Knowledgebase .

Ik hoop dat de nieuwe versies van deze oude favorieten helpen om uw zoekwoord onderzoek te verbeteren.

Hartelijke groet,

Alex Groen

PS Als je nog geen hebt Market Samurai geïnstalleerd, kunt u deze downloaden en krijg toegang tot de gratis keyword research module hier.

Alex "The Green Samurai" Green is een lid van uw vriendelijke Samurai support team, en vaak geeft updates over de laatste Samurai gebeurtenissen op het blog.

Alex heeft 22 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

100 Reacties op "The Return of SEOTC, SEOUC en Gouden Regels Revamped"

 1. Welkom terug, SEOTC!

  Ik weet niet zeker waarom Google is in staat om de grenzen te verhogen en een update van al hun diensten, maar het is het tegenovergestelde met hun Hulpprogramma voor zoekwoorden. Ze houden het verwijderen van materiaal, waardoor grenzen in plaats van meer nuttig in deze arena. ATM, ik zie niet in CPC in de Google Keyword Tool Ik alleen heb (Mededinging, Global maandelijkse zoekopdrachten, Lokale maandelijkse zoekopdrachten, gewonnen uit Webpagina) .. Ben je ervaren hetzelfde?

  Op
  Martin antwoordde:

  Google zou kunnen bieden een aantal ongelooflijke gereedschappen voor site-eigenaren - maar ik denk dat ze liever de SEO-industrie gewoon niet bestond. Vandaar waarom het Hulpprogramma voor zoekwoorden veel is strompelde van wat het zou kunnen zijn. Ik denk dat we allemaal verondersteld inhoud willekeurig maken en hopen dat het is wat mensen zoeken, net als de goede oude tijd :-)
  Martins laatste blogbericht ... Passief Inkomen Blogs maken vroeg gepensioneerde RV Warriors

  Op
  Tim antwoordde:

  Dus, Gmail, Analytics, Webmaster Tools, Optimizer, AdWords, AdSense (en op de lijst gaat), zijn niet goed gereedschap?

  Misschien is er een kans voor een particuliere onderneming om deze ruimte op te vullen?

  Op
  Martin antwoordde:

  Niet zeker wat je bedoelt - we hadden het over het Hulpprogramma voor zoekwoorden ..?

  Tuurlijk, de andere producten zijn geweldig (ik ben geen Google basher). Maar grote G heeft zwaar de data en functionaliteit van het Hulpprogramma voor zoekwoorden, en niet beperken omdat het prijs beslissing.
  Martins laatste blogbericht ... Passief Inkomen Blogs maken vroeg gepensioneerde RV Warriors

  Op
  Jack antwoordde:

  CPC zal verschijnen in zijn normale plaats in Google's Keyword Tool als u zich aanmeldt bij uw AdWords-account als eerste. Als je er geen hebt, en echt willen of nodig de CPC-gegevens, is het vrij eenvoudig om een ​​AdWords-account te maken.

 2. 2
  Op 17 mei 2011 om 21:02
  Oliver zei:

  @ Generic Domein Market:

  Ik kan de kolom zien. Je moet dit handmatig in de sectie kolommen te activeren.

 3. Blijf het goede werk verder jongens! Ik hou van Market Samurai en hoewel het vaak loopt traag, ik weet dat het binnenkort zal worden bijgewerkt om de problemen op te lossen. Blij dat je terug de SEOTC en SEOUC zal ik moeten controleren van deze functies

 4. @ Oliver:

  Om controle te verdubbelen voordat ik in paniek, ik heb het over Google online hulpprogramma voor zoekwoorden niet MarketSamurai.

  Op
  Mike antwoordde:

  LOL :-)
  Mikes laatste blogbericht ... nieuwkomers Internet Marketing

 5. Blij om deze statistieken terug in Market Samurai te zien, ze waren enigszins informatief en klik om te analyseren moeten de lidstaten helpen om sneller toch lopen.
  Kyle Aalmoes laatste blogbericht ... Osama Bin Laden Speech Transcript Keyword Analyse

 6. Geweldig om te horen gegevens niet de zoekresultaten van YouTube en Amazon omvatten.
  Karoline @ Afbudsrejsers laatste blogbericht ... En anden gemaakt bij finde en billig 4-stjernet ferie på

 7. Hey thanks Samurai team voor het bijhouden van de Google updates en veranderingen ...

  Hoe meer informatie u mij leveren, hoe meer informatie ik kan doorgeven aan onze klanten! Je maakt ons er goed uitzien!

 8. Geweldig jongens. Hou van het gereedschap en alle grote updates. Bedankt.
  Wess laatste blogbericht ... Facebook "Like" SEOrankings en ​​Ontvang 5 gratis backlinks

 9. 9
  Op 18 mei 2011 om 12:08
  Ash zei:

  Is er een manier waarop u kunt toevoegen aan een "Check all" knop, om alle gegevens op te halen in een keer?

 10. Een oogje op de mededinging is belangrijk. Bedankt voor het harde werk en het krijgen van deze opties weer in het spel!

 11. Echt slimme zet, jongens. Ik weet dat sommige mensen waren bezorgd over SEOTC wordt verwijderd en dit was een slimme manier om het terug te brengen zonder overbelasting van Google.

  Market Samurai blijft de # 1 keyword research tool in ons advies en een van de beste SEO tools rond in het algemeen.
  Justin | AdSense Flipperss laatste blogbericht ... 80 per maand - 4 AdSense sites geen werk 39K bezoeken Passief Pagina 1

 12. @ Generieke domeinnamen Market - de Ad woorden geschatte CPC kolom is nu alleen beschikbaar als je eerst aanmelden bij uw AdWords-account online. Het is niet langer beschikbaar voor anonieme gebruikers.

  Tenminste, dat is mijn ervaring bij het gebruik van meerdere klanten.

  Op
  Generieke domeinnamen Market antwoordde:

  Bedankt voor uw antwoord. Ik opende mijn AdWords-account en ik zie het nu.

 13. Nice work guys! Ik was echt teleurgesteld om deze gegevens te verliezen, dus het is geweldig om het weer terug te krijgen.

  Het helpt enorm bij het onderzoek van de concurrentie en het opbouwen van een SEO campagne voor klanten ...

  Cheers!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Australias laatste blogbericht ... Link Building - Verdwaal niet in een slechte Wijk

 14. Hou van het feit dat je teruggebracht deze twee statistieken. Wat is er gebeurd met de commercialiteit metriek. Ik merkte een paar weken geleden dat toen ik ging naar de Microsoft commercialiteit website die het leek te zijn. Ik ga ervan uit dat iets te maken met je het niet meer aanbieden van gehad.

  Ryan
  Ryan Steinolfsons laatste blog post ... Hoe Voeg Streaming video op uw website zodat u kunt voorkomen Streaming Van websites die andere mensen Eigenaar

 15. Bedankt voor de update, SEOTC is zeer nuttig en ik ben blij dat jullie brachten het terug.

  @ Generic Domein Market:

  Het lijkt erop dat ze de optie die cpc toont onlangs hebt verwijderd, nu kun je alleen kiezen voor die optie wanneer u in met uw Google AdWords-account ondertekend. Concurrentie, Global maandelijkse zoekopdrachten, Lokale maandelijkse zoekopdrachten, gewonnen uit webpagina: Als u geen Google AdWords-account dan zul je alleen de 4 opties die u noemde zien

 16. Ik ben nieuw in de Samurai. Gewoon om te weten nu en ik moet zeggen - ik vind het echt!
  De nieuwe methode voor het selecteren van (controle) voor SEOTC & SEOUC bevalt me ​​veel beter toch. Zijn sneller en efficiënter.
  Goed gedaan! Micro Miche Finder, Traffic Travis 4 en anderen worden geconfronteerd met pensioen als mijn voetvolk in het gezicht van de Samurai-Noble Warrior, inderdaad!

 17. Something that's been confusing me….I see keywords on the Google keyword tool that look like they have high search and low competition but they are filtered out at MS default values for both long tail and Golden.
  Is this related??
  Kayla Blockʼs last blog post… MAC – A Tartan Tale Eyeshadow Collection

 18. 18
  On May 18th, 2011 at 1:09 pm
  Francis said:

  Geweldig! Alex. This is the kind of feedback and responsibility a software developer should have and you are delivering it to the core. I have never regretted purchasing the software. It's great customer support. Cheers!

 19. You guys must have worked extremely hard to come up with a solution so quickly. Goed gedaan. Market Samurai is world class tool run by classy people.
  Ceeʼs last blog post… Woodworkers Plans – Woodworking Made Easy With 16-000 Plans and Projects

 20. Personally I feel this is a better way to go. Nothing worse than waiting for MS to chew through lengthy keyword lists. Sometimes less is more!
  Dave Beckʼs last blog post… Sneaky Little SEO Tip for BigCommerce And Interspire Shopping Cart

 21. Echt waar? So if I have 100 keywords in my list and I want to see this data I have to click 200 times? Seems a bit to “interactive”. I want to set it, let the software find the information and I'll come back an hour later and look at it. The way it is now, it's practically useless. I'm not gonna sit there and click for every keyword. Keep working at this feature. It's not as good as it was.

  On
  Alex Green replied:

  Unfortunately gathering this data in large quantities is no longer viable, so we strongly advocate a cherry picking approach – narrowing your keyword scope using other filters first before using title and URL competition to help you make the final decision.

 22. Thanks for the every update, I'm very glad you guys brought it back.
  ads2009ʼs last blog post… วิธีซ่อน Affiliate Link อีกแบบ

 23. Good work guys, especially with the Keyword Research Module. I often had zero results after all the filtering and was forced to use the Google keyword tool instead.
  Trishanʼs last blog post… This Time You'll Surely Recieve the eBook for IAS

 24. 25
  Op 18 mei 2011 om 13:48
  Will zei:

  Welke versie is dit in? Im running versie 0.87.59
  Ik gecontroleerd op updates, maar het zegt niets zijn er beschikbaar?

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Hoi Will,

  Als je hebt 0.87.59 dan heb je al de nieuwe metrics - hoofd naar de Keyword Research module en check it out!

 25. Bedankt voor alle verbeteringen om een ​​geweldig hulpmiddel nog beter te maken!

 26. Ik zou ook graag de optie binnen MS, dat auto oogsten SEOTC gegevens toestaat zien. Ik begrijp de logica van sommige hier, zeggen dat het is beter zo, wanneer we moeten elk resultaat klikken, want het is sneller. Als je niet al die gegevens nodig hebben, gewoon deze parameter uit te schakelen bij het doen van onderzoek, en je hoeft niet te wachten ...

 27. Bedankt voor de update jongens.
  Toch wel handig, maar na een paar klikken soms de captcha zal verschijnen, maar in ieder geval ik niet hoeft te typen op de google mezelf.
  Gho @ Gaming Peripheralss laatste blog post ... Wat is gaming muis DPI Doet DPI materie in een gaming-muis

 28. Nog nieuws over het terugbrengen van 'Commercial Intention' cijfers in MS?

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Met betrekking tot de OCI, zijn we waarschijnlijk niet opnieuw introduceren die metrische als gegevensbron is zeer onbetrouwbaar, soms de uitgaven weken op een moment niet beschikbaar.

 29. 30
  Op 18 mei 2011 om 03:00
  Juerg zei:

  Naar mijn mening minder geschikt dan voorheen ... maar ik ben bang dat we maar de "klik-optie '. Een ding is mij dwars meer: ​​U stelt dat u de training materian binnen de komende maanden wordt bijgewerkt. Ben je gek? Ik ben een beginner en moet het materiaal bijgewerkt geen w. Anders vrij nutteloos. OK?

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Helaas terwijl wij graag de training video's onmiddellijk bij te werken, de hoeveelheid werk achter de schermen om nog een video publiceren is echt heel groot! We hebben nota zet in de training dojo voor alle materialen die worden getroffen om ervoor te zorgen dat je weet wat er veranderd is en waar, en we hebben een plan voor het bijwerken van de video's zelf in de tijd vastgelegd.

  Op
  Ian Brodie | Marketing Spreker antwoordde:

  Alex,

  Given that you've actually updated the training material in the wider sense by putting the updates as notes in the dojo, I'd say that when you describe updates rather than the more scary “we'll be updating the training material in a few months”.

  Something along the lines of “We've updated the training material by adding notes on this to the dojo. We'll be updating the videos when we do the next round of filming in a couple of months”.

  Might scare a few less people!

  Ian
  Ian Brodie | Marketing Speakerʼs last blog post… Marketing that Actually Works

 30. Hi..
  This is best Way to Reach Trafic and upgrade web rank.
  thanks alot noble..

  Best regurds
  soroush.maleki
  Soroushʼs last blog post… چرا وب سایت داشته باشیم؟

 31. I have purchased this software last month and the features you guys are adding are really amazing. These new features are really awesome. Keep up the good work.
  angry birds golden eggsʼs last blog post… Angry Birds in Images

 32. Its good that the traffic values are being updated. I used to wonder why very few keywords or sometimes none passed the in-built long tail filters.

  Long tail Keyword research using Market Samurai is so critical for building my business. Thanks for this magnificent piece of software guys.

 33. I am just glade the metrics are back in in some fashion, not ideal but good enough. And good enough is always better than nothing!
  Dimas@Practical Web Developmentʼs last blog post… How To Show-Hide WordPress Meta Boxes By Selecting Categories

 34. Thanks for the update. Have been using Noble for a few weeks now and I love it. Really good tool!

  Google is really trying to do a good job to keep SEOs in the dark…
  Hendrik@Best WordPress Pluginsʼs last blog post… A9 SiteInfo Generator

 35. Maar waarom heeft het filter op de kolom SEOC in de keyword research module gestegen van 30.000 tot 100.000 alstublieft?
  Karens laatste blog post ... Hoe kunt u uw relatie weer normaal - Als de scheurtjes in je relatie Het is niet meer leuk

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Hoi Karen, deze verandering is een reactie op het veranderende landschap van SEO - de oude SEOC waarde te restrictief was en was niet zo handig als u probeert om een ​​beperking van een trefwoord, dus we hebben het cijfer bijgesteld het doeltreffender te maken.

 36. 37
  Op 18 mei 2011 om 17:15
  Graham zei:

  Oke, dus we hebben de statistieken terug, dat is echt cool!

  Uiteraard Ik begrijp waarom je hebt gehad om het te doen op deze manier, maar het is zeker een beetje pijn hoeft te klikken op elke afzonderlijke link naar de cijfers blijkt.

  Ik ben niet helemaal zeker of dit een verschil zou maken, maar hoe zit het geven ons de mogelijkheid om onze eigen proxies gebruiken voor deze statistieken?

  Nu ben ik goed op de hoogte niet iedereen heeft (of wil je per maand betaalt voor) hun eigen prive-proxies, maar veel IM en SEO professionsls dat MS gebruiken zeker.

  Bijvoorbeeld, hoe zit dit:

  Als MS detecteert dat we een lijst van meer dan 20 prive-proxies beschikbaar is, dan kan het de mogelijkheid voor ons om meer resultaten terug in een keer met die proxies op rotatie toe te voegen (misschien zelfs toevoegen aangepaste user agents op rotatie ook)

  Hoe meer prive proxies we hebben, hoe meer resultaten MS veilig kon terugkeren in een keer zonder ons te hoeven klikken ladingen van koppelingen, misschien geven ons de mogelijkheid om enkele rijen terug te keren in een keer, of hele kolommen, afhankelijk van hoeveel persoonlijke prive-proxies zijn gedetecteerd.

  Is dit feesable of zijn er andere problemen in verband met Google, dat een functie zou maken als dit moeilijk / onmogelijk te implementeren?

  Ook was gewoon benieuwd, als we dat doen toevoegen en ervoor kiezen om onze eigen proxies gebruiken, doet MS willekeurig mengen van die met uw eigen proxy-netwerk, of gebruikt het slechts een of het ander?

  Blijf het goede werk verder jongens!
  All the best,
  G

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Dit kan iets wat we zullen in de toekomst in te kijken, maar voor de nabije toekomst de functionaliteit zal blijven zoals het is.

  Ik begrijp dat het nieuwe proces is minder handig dan de oude, dat is waarom we nu pleiten voor het gebruik van SEOTC als 'cherry pick' methode - te gebruiken als de laatste fase van je analyse eens andere filters zijn allemaal op hun plaats.

  Cheers,

  Alex

 37. Dit is zeer behulpzaam. U houdt het verhogen van de kwaliteit van deze service. Ga zo door en ik kan niet wachten tot de Adwords deel aan online komen.

  Voor de Nederlanders:
  Meer Weten meer dan relatiegeschenken. Uit research blijkt dat-ENL relatiegeschenk Het imago versterkt. Kijk Snel VOOR UW relatiegeschenken !

 38. dank u voor het maken van de veranderingen - het bijhouden van google is vaak een full-time baan en betrokken zijn in het verkeer generatie programma's voor cliënten Market Samurai is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument - dit zal hopelijk betekenen dat die trend zich doorzet

 39. Hi Market Samurai Personeel

  Bedankt voor de update. Ik hou van deze functie. By the way, ik heb iets dat ik denk dat jullie moet kijken.

  Onlangs kwam ik erachter dat de Market Samurai geeft AWCPC resultaat verschilt van Google Hulpprogramma voor zoekwoorden. Ik kwam er per ongeluk toen ik liep een aantal trefwoorden in de Google Keyword Tool langs de kant met de Market Samurai. Market Samurai heeft de neiging om minder AWCPC dan Google Hulpprogramma's te geven! Eventuele redenen hiervoor?

  Een ander, Ik zag dat Google Keyword Gereedschap toont Zoeken Trends tot maart 2011. Ik weet zeker dat het permanent, maar het is cool als je kunt terugkeren dit Zoek Trends ook, dus ik heb niet om heen en weer te gaan om zoekwoorden te controleren met de Google Trends.

  Bedankt en wachten op uw antwoord.

  Jeffy
  Jeffys laatste blogbericht ... Life Insurance Beschrijving

  Op
  Jeffy antwoordde:

  Sorry ik moet zeggen dat "ik ben niet zeker dat ze zullen permanent terugkeren deze zoekopdracht tendensen kenmerken ...."
  :)
  Jeffys laatste blogbericht ... Life Insurance Beschrijving

 40. Hou van het feit dat je teruggebracht deze twee statistieken. Wat is er gebeurd met de commercialiteit metriek. Ik merkte een paar weken geleden dat toen ik ging naar de Microsoft commercialiteit website die het leek te zijn. Ik ga ervan uit dat iets te maken met je het niet meer aanbieden van gehad.

  kokosnoot

 41. Voor de laatste paar weken heb ik niet gebruikt markt samurai veel, zoals voorheen toen het SEOTC functie had. Nu bedankt voor de update terug SEOTC, SEOUC brengen in verschillende manier.
  Gillys laatste blogbericht ... Goodyear banden Recensies Help Make Best Selection

 42. Bedankt voor het terugbrengen van deze twee statistieken. Het is jammer dat we niet de gegevens automatisch kunnen krijgen, maar het lijkt erop dat Google maken het leven moeilijk. Ga zo door met het goede werk!
  Dan @ kindje strollerss laatste blogbericht ... BOB Revolution SE Duallie wandelwagen 2011 Review

 43. De informatie die ik het meeste mis is de "trends" ontbroken enige tijd.
  Proost
  Beermatman

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Helaas Trends data is nu beschikbaar onregelmatig, maar we hebben ervoor gezorgd dat je nog kunt doorklikken naar de Trends gegevens in Google Trends bekijken.

 44. Mensen vroegen zich af waarom deze opties waren niet meer beschikbaar. Het is goed om ze terug te hebben.

 45. Het helpt me veel ooit. Niet zo moeilijk te zoekwoord niche en de beste manier te vinden heel veel. Bedankt voor de upgrade.
  adsautos laatste blogbericht ... Trans Globe Verlichting 4183 BK 19-Inch 1-Light Outdoor Opknoping Lantern-Black

 46. Lijkt heel goed te werken, en de laatste update opgelost een probleem dat ik had met een zeer trage rang tracking, die vaak zou overhandigen aan de laatste 2 items.

  Goed werk Alex - bedankt voor het bouwen van zo'n nuttig instrument.
  De heer Angry @ One Million Things naar laatste blogpost Hates ... Verkeerslichten

 47. Bedankt voor de grote inspanningen in het maken van business op het net een gelukkig en succesvol one.We houden van de terugkeer van deze functies.
  JOHN chriss laatste blog post ... Hoe de Best Skin Care Products

 48. Bedankt voor de geweldige werk! Keep it up!
  Bjorn @ adsense workss laatste blogbericht ... Bescherming van uw iPhone

 49. Bedankt - Ik heb grote waardering van deze tool - het helpt echt om te verduidelijken welke keaywords te gaan voor.

 50. 51
  Op 18 mei 2011 om 07:23
  Dan - Mijn verlanglijstje voor MS zei:

  Alex, OT .. maar ik wil echt een eenvoudige manier om trefwoorden uit de zoekwoorden analisis module verwijderen.

  Vandaag zou u zijn voor rare negatieve filtering doen alleen maar om de KWS te wissen. Het is niet praktisch.

  Bij het werken met tonnen KWS u hoeft alleen maar schrap een bos aan de weergave unclutter ..

  kunt u overwegen, "delete geselecteerd" keywords ..

  mijn # 2 in het verlanglijstje is de mogelijkheid om een ​​kleurcode de rank-tracker KWS lijst .. het is een manier om degenen merken met een hogere prioriteit voor het project

  dank

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  De optie om Trefwoorden verwijderen al bestaat. In het dropdown menu "Acties op Geselecteerde", moet de laatste optie op het menu "Verwijderen".

  Cheers,

  Een

 51. blij om seotc / uc terug en vooral de met gouden regels vast bug ... thanks guys!
  Chuck Reynoldss laatste blogbericht ... Wat Foursquare 3 betekent voor Small Business

 52. Hi Samurai-Team,

  u een geweldig werk te maken op een verblijf in de rand van de 'google shuffles ".

  GROOT.

  Dank u.
  GermanSamurai @ Hemi-Synchroniseert laatste blogpost ... HemiSyncForum-Zugang

 53. Bedankt voor de updates jongens. Het filter concurrentie is zo belangrijk, dus dit wordt gewaardeerd.
  Hond Goeroes laatste blog post ... Hoe te stoppen Puppy Kauwen

 54. Bedankt, voor het doen van het. Ik ben echt blij om te zien dat iemand werkt aan updates.

 55. Bedankt dat deze terug, ik nog steeds naad te krijgen zeer paar trefwoorden, zoals de meeste worden nog steeds uitgefilterd. Ik kijk uit naar de nieuwe trainingsvideo's.

 56. Dit is een opluchting. Ik denk dat het nog beter in staat om de zoekwoorden afzonderlijk te controleren in plaats van het doen van de batch proces. Soms heb je misschien niet bepaalde zoekwoorden nodig.

  Ik waardeer uw inspanningen om uw gebruikers te helpen. De meeste software makers niet zelfs een fractie van wat je doet.

  Bedankt jongens.
  My Health Blogs laatste blogbericht ... Vigrx Plus De Precise feiten

 57. Hoewel nog steeds leren over niche marketing online, ik kan niet geloven hoeveel werk en informatie is verkrijgbaar bij de gratis versie van Market Samurai. Ongelooflijk kwaliteit en geweldige training. Thanks ... nu om te leren om het allemaal toe te passen!
  Lindas laatste blogbericht ... Zemanta WordPress Plugin

 58. Het leven zou niet hetzelfde zijn zonder Google het verplaatsen van de doelpalen zou het ...! Goed gedaan voor het houden op de top van wat er gebeurt. Ik ben zo blij dat ik kocht Market Samuri - Ik kon mijn werk goed te doen zonder.

 59. Hi guys,

  Goed om te weten dat u bracht de SEOTC en SEOUC.

  Veel succes bij het verbeteren van het product!
  Alex Grechanowskis laatste blogbericht ... Het neusje van de zalm in User Experience

 60. 61
  Op 18 mei 2011 om 10:40
  Home Inspectors In NJ zei:

  God zij dank deze functies zijn teruggekeerd! Het is een pijn om handmatig te doen.

  In sommige van de hoogste posten mensen hebben gezegd dat de zoekmachine van Google hulpprogramma betere informatie kunnen opleveren. Dit is waar de nummers zijn zeer onnauwkeurig, maar ze geven je een idee van wat het volume is.

  Als ik wil de reële getallen weten voordat ik een site te bouwen, zal ik een PPC campagne op Google, dat gericht is op jouw en gebruik de exacte match [zoekwoord]. Dan laat ik het lopen voor een week of een maand. Dit geeft me meer accurate informatie. Ja het duurt langer om je onderzoek te doen en het kost geld, maar als je dit proberen je zult versteld staan ​​hoe uit de getallen Google biedt eigenlijk echt zijn.

 61. Bedankt voor de update,

  SEOTC is erg handig dus bedankt voor het brengen van het terug en zijn goed om de gouden regels geactualiseerd zien. Opleiding zou goed zijn, maar ik denk dat het beter is om een ​​werkende, zinvolle tool en erachter te komen hoe het te gebruiken in plaats van geen gereedschap at all!

 62. Klinkt als een positieve ontwikkeling, in tegenstelling tot geen SEOT. Het is een beetje jammer dat we alleen maar kunnen handmatig kiezen van de SEOT voor bepaalde zoekwoorden, dit werd vaak gebruikt als mijn belangrijkste filter ....

  Heeft u suggesties voor een andere work flow?

  Thanks,
  Shira
  Shira @ Internet Marketing Durus laatste blogbericht ... CBSurge maakt ClickBank Onderzoek Easy - Free Download hier

 63. 64
  Op 18 mei 2011 om 11:15
  Maggie Holley zei:

  Hallo Alex,

  Ik hou van MS en weet dat jullie uw handen vol met al deze dingen!
  ECHTER-Ik heb nog steeds problemen met mijn probeert bij te werken-en I NEED HELP.
  Verschillende e-mails heen en weer van u hebben deze-ondanks niet vast mijn poging om te doen wat u voorstelt met handmatige installeren .. HELP!
  Is er een telefoonnummer voor u - beter nog TeamViewer? : (
  Moeten dit dringend worden vastgesteld ...
  Proost
  Maggie

 64. Jullie zijn geweldig ongeveer constant bijwerken van uw software en ons te helpen houden. Ik hou van dat ik een partner in het bijhouden van de veranderingen Google is constant voor in onze wereld.
  TheSurvivalgirls laatste blogbericht ... het houden van kippen

 65. Dit is geweldig. Toch wel, ik ben benieuwd of de PPC-module ooit het daglicht zal zien en als MS ooit zal worden van de beta?
  Erik Heyls laatste blog post ... Hoe kan ik helpen

 66. Hallo, de getoonde Adwords CPC kwam niet overeen wat Google Adwords toont?? Ik heb net gecontroleerd trefwoorden en MS toont bijvoorbeeld € 5,67 terwijl Google toont voor hetzelfde € 0,78??
  En ik vind dit bijna met alle zoekopdrachten?
  Dus waar het verschil vandaan komt?

 67. Bedankt voor inclusief de titel en URL concurrentie weer. Voordat u op de hoogte van de software de SEOTC was uit wack voor veel van mijn zoekwoorden, dus stopte ik het gebruik ervan.

  Ik heb SEOUC niet eerder gebruikt. Wat zijn de aanbevolen waarden voor niche websites? Het lijkt er geen MAX nummers van een van deze statistieken in de software op dit moment wanneer u filteren op "Gouden Regels".
  "Kurt @ Areaal te koop" s laatste blog post ... ATHENE CTY-25 Acres slechts 12 minuten naar het centrum van Athene

 68. Ik ben er zeker van dat de servers van Google echt een hit wanneer alle nieuwe zoekfuncties controleren zoekwoorden elke welke manier ze kunnen.
  Ik wounder ook waarom Google niet heeft geproduceerd hun eigen keyword tools te koop? Zij hebben de database!

 69. Jeepers, Google lijkt te willen ons allemaal zinken, maar wat zouden ze doen zonder alle reclame-marketeers? Kijken na ons ik zeggen, als we blijven in het bedrijfsleven, zo zal zij.

 70. 71
  Op 19 mei 2011 om 03:05
  Graham zei:

  Hey Alex, een reden waarom mijn vraag over prive proxies raakte gemodereerd uit?

  Op
  Alex Groen antwoordde:

  Hi Graham,

  Het werd niet gemodereerd, is net aangekomen, terwijl niemand het modereren van reacties. De standaard is voor alle reacties goedkeuring nodig hebben, in plaats van te worden goedgekeurd door verzuim en later verwijderd.

  Ik heb het nu goedgekeurd en zal binnenkort reageren.

 71. Hey Guys,

  Als een lange tijd klant, ik waardeer uw teams hard werk en toewijding, maar het lijkt alsof het is al maanden geleden dat het werkte zoals het hoort. Ik zal deze veranderingen een schot tho geven en weer terug naar u. I owe you guys thatfor alles wat je hebt gedaan.

  En ik wacht nog steeds op het uitproberen van de adwords module .. lol Wat is het woord over zeggen?

 72. Dit is enorm toegejuicht. Kijk uit naar nieuwe tutorials
  Nursing Forward @ reizen verpleegkundigen laatste blogbericht ... Forensic Nursing Snel en gemakkelijk

 73. Welkom Terug SEOTC en SEOUC. Ik hield van deze beschikt over zeer veel en het is zeer nuttig voor mij, terwijl mijn niche selectie proces.
  Rahinur Rahamans laatste blogbericht ... Een kort overzicht van Money Making Software

 74. Dank je Market Samurai,

  Ik was erg teleurgesteld te SEOTC en SEOUC verliest dus het is geweldig om ze terug te zien.

  Ik had nogal lui met mijn filtering geworden hoor.

  Dus, een bijkomend voordeel is dat de nieuwe structuur daadwerkelijk zal mijn keyword research efficiënter.

  Nogmaals bedankt MS!

  Op
  Mark @ Nespresso recensie antwoordde:

  Op het gevaar af van het tonen van mijn eigen domheid .... Ik ontdekte iets nuttigs een tijdje geleden. Het kan helpen een aantal andere gebruikers van MS.

  (Market Samurai - corrigeer me als ik verkeerd ben)

  Daarbij LOKALE marktonderzoek ik willen natuurlijk de Google resultaten te zien dat iemand normaal zou krijgen bij het zoeken van dat land.

  Ik ten onrechte had aangenomen dat de LOCAL comp, titel en url zoekopdrachten (SEOLC, SEOLTC en SEOLUC) me dit zou geven (het equivalent van Google's & gl =) voor het land in mijn project instellingen.

  Ik had het mis - het rechte SEOTC en SEOUC zal de & gl = resultaat voor welk land ligt in uw project instellingen teruggezet.

  De SEOLTC of SEOLUC verfijnen deze verder omlaag tot het equivalent van iemand klikken op de enige show me "pagina's uit het Verenigd Koninkrijk" (bijvoorbeeld).

  In mijn gedachten de SEOTC en SEOUC geven de resultaten dat de meeste mensen eigenlijk zouden zoeken, zodat ik niet meer gebruiken SEOLTC of SEOLUC.

  Dit heeft mij gered veel tijd en onnauwkeurigheid, maar ook bezuinigingen op het aantal Google-zoekopdrachten.

 75. Ik was een beetje ontroerd toen ik zag deze twee werden afgesloten. Ik ben nieuw in de arena van Internet Marketing en elke cursus kocht ik prees jullie voor het ter beschikking stellen. Ik niet maken grote geld nog, maar ik besloot om het product te kopen vanwege alle lof hoorde ik. Ik heb gehoord dat anderen zeggen dat er te trekken uit het gebruik van MS, maar ik wist dat jullie terug zouden komen sterk. Bedankt voor het pekelen ze terug.

 76. Bedankt voor de update jongens.

  Hou van de software en appreeciate al het harde werk dat u doet op de achtergrond.
  Keith Davis @ Publiuc Spreken en Presentatie Skillss laatste blogbericht ... Online Video-Un Art ... Une Techniek

 77. SEOTC is erg handig, dus bedankt voor het terugbrengen en zijn goed om de Gouden Regels zie actueel. De opleiding zou goed zijn, maar ik denk dat het beter is om een ​​baan te hebben, geldig en manieren vinden om het te gebruiken in plaats van gereedschap at all!
  Posicionamiento paginas webs laatste blogbericht ... Acelerar la carga de tu sitio web

 78. Ik gebruik Market Samurai nu 18 maanden en ontmoet een aantal van de jongens terug in Londen in het najaar op de Challenge conferentie en kan alleen maar zeggen dat als zijn opgelapt dit bedrijf het zal uitzoeken en zijn zeer professioneel in alles wat ze doen. Beste wat ik ooit gekocht en ook beste waarde.
  Lake District Walkss laatste blogbericht ... Dacre Castle In de buurt Pooley Bridge

 79. Grote werk ... Jullie zijn altijd op de bal, als het gaat om het bijwerken van de dingen van de vaststelling kwesties. Geweldig ..
  Mo Mastafas laatste blogbericht ... Time Management Tip-Hoe meer gedaan door Slimmer Werken Niet Harder

 80. 81
  Op 26 mei 2011 om 21:54
  Sjors zei:

  Ik doe lokale onderzoek en een of andere manier de SEOTC is accuraat en de SEOLTC zeer onnauwkeurig ... Het is ook groter dan de SEOTC scoren ... wat onwaarschijnlijk is .. Zeer verward nu .. waar komt SEOLCT krijgen is het gegevens uit?

 81. Ik heb mijn eigen samurai om de reus te vechten zoals Google. YAY.

  Zo goed om deze software te hebben.

  Bedankt voor alles.

  Kerel
  Guy Hardufs laatste blogbericht ... ‫ עסק מהבית - מזל ושיווק רשתי ‬