New Market Samurai update kunt u Tussen Majestic SEO en Yahoo voor Backlink gegevens Kies

Share-knop

Two Additions to the Samurai Arsenal

Zoals velen van jullie zullen hebben gemerkt, heeft Market Samurai onlangs bijgewerkt om backlink gegevens op te halen uit een nieuwe locatie - Majestic SEO.

We begrijpen dat het voor sommige gebruikers, de verandering in de backlink aantallen en de verschillen in de beschikbare gegevens is gekomen als een verrassing.

De meeste van onze gebruikers hebben blij dat we hebben bijgewerkt om Majestic SEO gebruiken, want ze bieden over het algemeen een nauwkeuriger beeld van de werkelijke aantal backlinks die gaat om uw website. Websites die eerder gemeld slechts een handvol backlinks nu regelmatig verslag honderden of zelfs duizenden links.

Echter, in een klein aantal gevallen, Majestic SEO zal lager of zelfs geen backlinks melden aan uw website. Terwijl ze hebben de grootste particuliere backlink databank beschikbaar op het internet (met meer dan 1 biljoen backlinks), zullen hun gegevens variëren van Yahoo's, met name voor nieuwere websites.

Waarom we Veranderd in Majestic SEO

De reden achter onze gegevensbron veranderen van Yahoo! naar Majestic SEO is dat Yahoo is het sluiten van het Yahoo Site Explorer service zeer snel. Yahoo Site Explorer is de service die we eerder gebruikt om backlink gegevens uit te halen. U kunt lezen in meer detail hier:

Yahoo! Developer's Blog - Site Explorer
Yahoo! Developer's Blog - API Updates

Met hun dienst wordt permanent met pensioen was het van vitaal belang dat we een nieuwe bron van backlink data en te integreren in Market Samurai zodra we in staat waren, zoals veel van de gegevens van Yahoo! 'S zou, tegen het einde van maart 2011, niet langer beschikbaar.

In aanvulling hierop wordt de gehele Yahoo Site Explorer website ophouden te werken door het einde van dit jaar.

De zoektocht naar een bron van backlinks

Na veel zoeken en shortlisting van mogelijke diensten, gingen we gesprekken met Majestic SEO om onze data provider te worden. Het schrijven is op de muur voor een lange tijd.

Google, zoals u weet, maakt het niet veel van zijn backlink gegevens beschikbaar op alle (slechts een zeer klein percentage van je ware links zijn gemeld door Google), en met de samenvoeging van de nummer 2 zoekmachine giganten Yahoo en Bing, moesten we zoek een andere data provider.

In feite, in afwachting van deze wijziging meer dan een jaar geleden, onze CEO, vloog over naar het Verenigd Koninkrijk en een ontmoeting met de Majestic SEO team persoonlijk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van hun dienstverlening zou geschikt zijn voor onze uitgebreide user base te zijn (nu bijna 300.000 gebruikers!).

Majestic SEO is een zeer gewaardeerde bedrijf in de professionele SEO kringen, en hun backlink index wordt beschouwd als de beste beschikbare (bijna 4 keer de grootte van hun naaste concurrent) en regelmatig (een maand gemiddeld tweemaal) bijgewerkt.

Waarom is er Majestic SEO branding in Market Samurai

Er is enige speculatie in onze userbase dat de gegevens zijn wij persoonlijk profiteren van de samenwerking met Majestic SEO geweest, en dat we duwen gebruikers tot het nemen van Majestic SEO rekeningen als onderdeel van een affiliate deal met Majestic SEO.

Dit is niet het geval. De branding die aanwezig is binnen onze software is een vereiste voor het gebruik van de dienstverlening aan onze gebruikers gratis.

Majestic SEO hebben royaal onze gebruikers toegang tot hun API, voor al onze 300.000 Market Samurai gebruikers, zonder extra kosten.

Werden we naar de branding te verwijderen zouden we nodig hebben om een ​​aanzienlijk bedrag te betalen voor hun volledige premium service, die zou maken het verstrekken van hun gegevens oneconomisch onder onze huidige prijsstructuur.

Als je ervoor kiest om het nemen van diensten met Majestic, zal Noble Samurai niet een cent van.

Terwijl Yahoo Site Explorer is nog steeds beschikbaar is, geven wij u de keuze

Terwijl we er alle vertrouwen in de gegevens die Majestic leveren, willen wij u om gelukkig voelen over de gegevens die u ontvangt, dus tot het moment dat de Site Explorer is met pensioen, hebben we bijgewerkt Market Samurai, zodat u om te kiezen tussen de twee data bronnen in zowel de SEO Competition module en de Rank Tracker module.

Wees gewaarschuwd: Yahoo's Data is gebrekkig en Inconsistent

In de afgelopen vier maanden voorafgaand aan onze Majestic SEO-update, is er een oproer in de professionele SEO-gemeenschap over de onjuistheden van Yahoo's backlink gegevens geweest.

Duizenden van onze gebruikers melden dat Yahoo backlink tellingen zijn aanzienlijk dalen, en fluctuerende wild.

Yahoo heeft onlangs veranderd om Microsoft's Bing zoekmachine gebruiken als hun leverancier van zoekresultaten. Velen hebben dit toegeschreven als onderdeel van de oorzaak (dwz. We zijn nu op zoek naar Bing's backlink gegevens). Anderen hebben gesuggereerd dat als Yahoo Site Explorer zal binnenkort worden ontmanteld, dat de gegevens niet zo vers, niet wordt effectief onderhouden en snel verval.

Wees gewaarschuwd: Yahoo Site Explorer zal binnenkort worden gegaan

In ieder geval, ongeacht wat je geloof is over de gegevens, aan het einde van maart, hun API (die we hebben gebruikt om gegevens terug van Yahoo te trekken) zal worden uitgeschakeld. En aan het eind van het jaar zal de volledige Yahoo Site Explorer web-site worden ontmanteld.

We kunnen daarom niet garanderen hoe lang de gegevens beschikbaar zullen zijn. Maar voorlopig hebben we bijgewerkt Market Samurai, zodat u een keuze voor het moment over waar u graag uw backlink gegevens op te halen uit.

Let op: PR Backlink Analyse & Anchor Text Analysis komen nog steeds van Yahoo

Momenteel is de afspraak die we hebben met Majestic SEO maakt ons alleen maar naar de "tellingen" geven (dwz. Het aantal backlinks), niet de werkelijke URL's (bijv. Wat de backlinks zijn).

Momenteel betekent dit dat we nog zullen gebruik maken van de Yahoo Site Explorer website gegevens naar een lijst van backlinks te krijgen. Dit is de bron van de discrepantie tussen het aantal backlinks Majestic SEO rapporten, en de feitelijke backlinks dat Yahoo Site Explorer biedt.

We zijn in gesprek met Majestic SEO voor een oplossing voor dit in afwachting van Yahoo Site Explorer worden ontmanteld aan het einde van het jaar.

Hoe je kunt krijgen Zowel Yahoo en Majestic SEO gegevens ...

U kunt updaten naar de nieuwste versie van de Market Samurai FREE, compleet met meerdere backlink bronnen door gewoon opnieuw de lancering van Market Samurai en zeggen "OK" om het dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om te updaten naar de nieuwste versie.

In uw Rank Tracker module, en in de SEO Competition module u krijgt dan een keuze over waar u wilt dat uw backlink gegevens te komen.

SEO Competition with Majestic and Yahoo!

Rank Tracker with Majestic and Yahoo!

Als u nog niet over een volledige kopie van Market Samurai, en wil graag toegang tot deze nieuwe backlink gegevens in onze betaalde SEO Concurrentie en Rank Tracker modules te krijgen, dan kunt u upgraden naar de volledige versie.

Alex "The Green Samurai" Green is een lid van uw vriendelijke Samurai support team, en vaak geeft updates over de laatste Samurai gebeurtenissen op de blog.

Alex heeft 22 post (s) geschreven voor Noble Samurai

21 Reacties op "Nieuwe Markt Samurai update kunt u Tussen Majestic SEO en Yahoo voor Backlink gegevens Kies"

 1. Bedankt voor altijd houden ons op de hoogte!

  Op
  Rodney Daut antwoordde:

  Ik seconde dat. Ik waardeer het dat je ons te vertellen in detail waarom je de verandering u weg deed van Yahoo Site Explorer en in de richting van Majestic SEO gemaakt.

  Het is jammer dat Yahoo is het wegwerken van de Site Explorer hoewel ik vraag me af hoe mensen nieuwe IM dat de gegevens die zij gebruikt voor het gratis te krijgen te krijgen.
  Rodney Daut's laatste blog post ... Hoe denken van Failure kan u helpen slagen

 2. Weer geweldige service van de Noble Samurai team. Geniet van de gedetailleerde uitleg en transparantie. Nogmaals bedankt jongens.
  Martin's laatste blog post ... How To Affiliate Links Redirect

 3. Bedankt, jongens. Ik hoopte dat je zou de Yahoo! data weer op te nemen.
  Wes's laatste blog post ... Een ander Handig Gratis Online Backlink Checker!

 4. Yahoo Site Explorer backlink tellen is altijd onjuist geweest. Het is niet alleen onlangs. : P
  Allen Walker @ Internet Marketing's laatste blog post ... Work at Home Weight Loss

  Op
  Generic Domain Market antwoordde:

  Ik betwijfel dat er een enkel instrument dat geeft nauwkeurige backlinks te tellen, maar vanuit mijn ervaring Yahoo Explorer was / is de meest nauwkeurige één.

 5. Je moet afvragen wat Microsoft zal doen om het respect van internet marketeers krijgen. Zeker zouden ze willen dat we zo nu en dan praten over Bing. "Bing Explorer" of "Bing Stats" zou waarschijnlijk hen te helpen zo veel als het ons zou kunnen helpen. Ik voorspel een nieuwe bron van backlink data.
  Dr. Michael Haley @ Gratis WordPress Tutorials's laatste blog post ... E-mail Marketing

 6. Hi Alex en de Market Samurai Team,

  Bedankt voor dit instrument van onschatbare waarde en informatie, zal het interessant zijn om te zien hoe Majestic SEO te voeren en zal gegeven adviezen volgen.
  Joan Stewart's laatste blog post ... Strategies Wanneer Social bookmarking

 7. Dankzij Alex,
  De informatie op backlinks is de laatste tijd een beetje irratic geweest, maar is onlangs verbeterd.
  Wolfgang's laatste blog post ... Lokale Marketing en hoe het kan worden een krachtige Help voor Local Business

 8. Bedankt voor de uitleg. Ik was bezorgd over mijn backlink rekenen op een nieuwe site die Yahoo toonde moest bijna 400 backlinks maar Majestic toonde 0. Dit helpt te verlichten die zorg.
  Jason's laatste blog post ... Vanaf Mijn Small Business Journey

 9. Hallo Market Samurai Team.

  Dank u voor de update geweldig hulpmiddel hou van het gebruik het.

  Veel dank en de beste wensen.

  Drew.

 10. 10
  Op 16 maart 2011 om 02:46
  Corinne zei:

  Bedankt voor een zeer grondige update. Ik heb een aantal mopperen over de overstap naar Majestic gehoord, ik hoop dat iedereen is nu duidelijk waarom de verandering noodzakelijk was. Zoals we hebben allemaal gezien, het internet is een voortdurend veranderende wereld en we vaak moeten aanpassen en veranderen de manier waarop we kijken naar onze gegevens. Ik ben echt blij dat je een alternatief dat ons deze gegevens geeft gevonden.

 11. 11
  Op 16 maart 2011 om 06:31
  Martyn zei:

  Veel dank voor de update. Ik ben betrekking op de verschillen tussen de twee. Maar nu heb je uitgelegd hoe de & waarom het allemaal zinvol. Ik ben verbaasd over yahoo pensioen gaan hoor! En MS is weer goed bezig!

 12. Nou dat is vooruit denken. Veel mensen richten zich op Yahoo Site Explorer, maar als het wordt teruggetrokken, dan zullen we allemaal moeten elders toegang tot deze gegevens.

  Good job pro-actief

 13. Bedankt voor de heads-up. Ik denk dat dit beter voor ons allemaal trouwe Samurai's zijn.

 14. Bedankt voor het houden van ons goed geïnformeerde ... dat echt helpt.

 15. Wow..it net lijkt alsof de laatste tijd dat het hele internet is de manier waarop ze doen business..first Google..not yahoo..what's volgende veranderen ..

  "Black Seo Guy" Signing Off "
  TrafficColeman's laatste blog post ... Waarom de meeste blogs reactie Zelfmoord Na 30 dagen

 16. Het lijkt erop dat dit een positieve verandering zal zijn. Bedankt voor ons te laten weten.
  Rhonda @ Lach Quotes's laatste blog post ... What Goes Around

 17. Ik denk dat je moet in Video Training worden bijgewerkt voor software Market Samurai.
  Omdat het niet een of andere nieuwe functie is bijgewerkt.

  Thanks.
  Asuradech's laatste blog post ... เว็บ ใหม่ ขาย ได้ ภายใน 5 วัน

 18. Ik ben soort bummed over de dure prijzen van Majestic SEO. Ik was behoorlijk opgewonden om te zien het was inbegrepen in Market Samurai, maar als ik klik op de pijl om de backlinks te zien was ik zeer teleurgesteld om te zien dat Majestic alleen wordt weergegeven 5 van de backlinks het is gevonden.

  Jullie moeten een deal met Majestic gesneden, zodat we deze gegevens kunnen gebruiken. Het is geweldig dat het toont meer backlinks in Market Samurai, maar dat maakt me niet veel goed als we kunnen alleen zien 5 van deze banden.

  Ik zal met behulp van Yahoo Site Explorer voor zo lang als ik kan, omdat het is meer nuttig voor mij, omdat ik eigenlijk kan navigeren en te evalueren backlinks.

  Niet al me niet verkeerd, houdt Market Samurai, alleen een beetje bummed dat Yahoo Site Explorer is het sluiten hun deuren en majestueuze is vrij duur.
  Adam Roy's laatste blog post ... Hoe Bonussen leveren voor Clickbank producten Automatisch

 19. Ik ben echt blij met de optie Majestic SEO, Yahoo data ziet er erg onbetrouwbaar mij.