Is dit de 'nieuwe' SEO?

Share Button

Future of SEO Naar aanleiding van het bloedbad van Penguin-update van Google en de release van hun ontkennen tool, heb ik gemerkt een interessante verschuiving plaats in de SEO community.

Ik moet toegeven, als ik hoor van een nieuw idee voor de eerste keer, neem ik meestal met een korreltje zout ...

MAAR - wanneer meerdere mensen die ik respecteer beginnen te praten over hetzelfde idee - dat is wanneer ik zitten en kennis te nemen.

Hier is wat er gebeurd is ...

Een paar weken geleden, zag ik een 'Whiteboard Friday' sessie door Rand Frishkin over ten SEOmoz.com.

Rand voorspeld dat in de komende 6-12 maanden zou er een belangrijke verschuiving weg van zijn 'bouwen' brengt je terug naar 'verdienen' koppelingen, en stelde een aantal leuke manieren om dit te doen, waaronder:

  • Deel te nemen aan online gemeenschappen die actief en authentieke op een manier die mensen merken u en link naar uw inhoud organisch zijn.
  • Om actief te worden op social media netwerken.
  • Gast bloggen op 'leading' blogs in uw niche.

Het volgende stuk van de puzzel

Dan vorige week op onze 'verloochenen Tool' webinar, Leslie Rhodie die wordt ook wel de 'Godfather of SEO' sprak over het belang om met uw markt en deelden de volgende slide:

Toen ik zag dat deze dia, realiseerde ik me dat Rand en Leslie waren in principe hetzelfde zeggen ...

In een post Penguin wereld, de beste manier om top rankings te beveiligen, het genereren van verkeer en het verhogen van uw omzet was te verbinden met uw markt, goede content te leveren en zich te concentreren op het toevoegen van echte waarde aan het leven van uw lezers.

En dan is het me te slaan ...

De 'nieuwe SEO' was in feite - Market Leadership

In plaats van te proberen om een ​​maas in het algoritme van Google en 'gaming' het systeem te vinden, uw inspanningen zijn nu veel beter besteed gericht op steeds een leider in uw markt.

Het grote probleem met Market Leadership ...

Het enige probleem met dit idee van het worden van een marktleider is dat ...

Het duurt een eeuwigheid!

Als je probeert om regelmatig te produceren van hoge kwaliteit artikelen, video's en podcasts en in gesprek met uw lezers via Facebook en Twitter - u kunt gemakkelijk uiteindelijk werken 10 uur per dag.

In feite bleek een CBS nieuwsbericht dat 61% van de online ondernemers zeiden dat ze werken zes of meer dagen per week, en meer dan 10 uur per dag.

Nu weet ik niet over u, maar dat is niet waarom ik begonnen met een online business!

Hoe te om een ​​marktleider te worden in 5 minuten per dag

Het grote nieuws is dat er een andere manier om een ​​marktleider te worden en dat willen we met u delen vandaag.

Zie je vorig jaar sprak ik op een van seminars Ed Dale's, en ik had het geluk om in de kamer, toen een man met de naam Pete Williams geleverd voor de beste presentatie die ik ooit heb gezien op een Internet Marketing event.

Pete is zo vriendelijk geweest ons gegeven toestemming om een ​​deel van die presentatie met u te delen, en in de volgende video - hij laat zien hoe een marktleider in slechts 5 minuten per dag te worden.

Het is een beetje zoals de 4 Hour Work Week - op steroïden!

Iedereen die de video bekeken is, werd volledig weggeblazen door wat Pete kan bereiken in 5 minuten per dag met behulp van een super slim systeem om zijn tijd en kennis te benutten.

De video's op slechts 14 minuten lang, dus zorg ervoor dat de hele weg naar het einde te kijken.

Laat ons weten wat je dacht over de video in de reacties hieronder, en als je geïnteresseerd bent in deze 'business hacks' bent - zorg ervoor aan te melden voor onze GRATIS aanstaande webinar met Pete .

Warme groet,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai