Google PageRank update: juni 2010

Share-knop

Op dit moment, Google is het bijwerken van de gegevens het rapporteert voor PageRank.

TIP: Als je nieuw bent bij SEO, hier is waarom PageRank is belangrijk ...

PageRank is een meting die Google gebruikt om de kwaliteit en kwantiteit van links die verwijzen naar een webpagina geven.

Hoe hoger de PageRank score (van de 10), hoe beter de banden, hoe meer kans je hebt om goed te scoren in Google.

Hoewel Google maatregelen en herberekent PageRank constant, het toont alleen up-to-date PageRank gegevens aan het publiek ruwweg elke 3 maanden.

De laatste update was rond 3 april 2010. De volgende zal waarschijnlijk in september 2010.

Dus dit is een zeldzame opporunity om een up-to-date momentopname van de PageRank scores van alle pagina's van uw sites te krijgen.

Als u het gebruik van Market Samurai's Rank Tracker bent geweest, zorg ervoor dat u uw Rank Tracker gegevens te controleren in de komende paar dagen om te zien hoe uw PageRank veranderingen. (Heeft uw PageRank stijgen? Is het vallen? Is het hetzelfde blijven?)

Bij het updaten van uw ranking gegevens regelmatig binnenkant Market Samurai, zult u in staat om een ​​historisch record van PageRank te houden voor alle pagina's van uw sites '- evenals Backlink data, geïndexeerde pagina tellingen en [natuurlijk!] Van uw zoekmachine rankings.

Market Samurai zal al deze gegevens om te zetten in mooie grafieken die het gemakkelijk maken om veranderingen in de PageRank, backlinks, geïndexeerde pagina's en classificering in de tijd te zien - zoals deze (laten zien rankings):

Rank Tracker Graph

(Om deze grafieken, of historische gegevens te bekijken, klikt u op de grafiek pictogram naast een resultaat binnen Rank Tracker)

Uiteraard, als je gaat om de prestaties van uw site in de tijd als dit te controleren, moet u toegang tot de Market Samurai's Rank Tracker module hebben - een van de geavanceerde tools alleen beschikbaar voor betaalde gebruikers van Market Samurai.

Dus als u een proefversie van Market Samurai, of hebben een verlopen proefversie, moet u upgraden naar de volledige versie van deze tool te gebruiken.

Aanbevolen Rank Tracker bronnen:

Als je ervaring hebt met Rank Tracker bent, of als je zou willen om het meer effectief te gebruiken, hier zijn verschillende middelen vrij die we onlangs hebben uitgebracht om u te helpen:

Om het meeste uit van Rank Tracker te krijgen, zorg ervoor dat u check deze uit.

En nogmaals, als je een niet beschikken over volledige versie kopie van Market Samurai nog, zorg ervoor dat je het te krijgen, zodat u toegang tot de Rank Tracker Module.

Brent

PS - Heeft uw PageRank gestegen in de laatste update? Welke link building activiteiten heb je gedaan in de afgelopen 3 maanden de tijd om de opkomst te veroorzaken?

Deel je tips met anderen in de Samurai gemeenschap hieronder.

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

14 Reacties op "Google PageRank update: Juni 2010"

 1. Ik ben erg blij met de resultaten in rang tracker van een flink aantal van mijn sites. Een site ging zelfs van een 0 naar een 4. Oh door de manier waarop het was een oude domein geïdentificeerd door Domein Samurai met content up op te zetten.

 2. Een van mijn favoriete backlink gebouw tips is ook een manier van een verblijf voorsprong op de concurrentie van een kennis standpunt in uw niche. Met behulp van Google Alerts, maak een Google alert voor blogs in uw niche. Stel de levering aan dagelijks. Door dit te doen maakt je vaak de eerste commenter op een blog post, omdat je altijd vers geleverd nieuwe berichten. Controleer de pagina kunt opmerkingen. Lees dan de post en laat een relatieve reactie die waarde toevoegt aan de pagina ... zoals deze doet, zoals de auteur gevraagd voor ons om "deel uw tips met anderen in de Samurai gemeenschap beneden". Volg uw resultaten in Market Samurai behulp Rank Tracker en kijk hoe je backlinks stijgen. Zorg ervoor dat u kijken naar de Dojo training over het gebruik van Market Samurai om backlinks te bouwen. Het laat je zien hoe je beter backlinks te krijgen door het vinden van een hoge ranking relatieve blogs.

 3. Iedereen en zijn kleine hond weet dat Market Samurai is de beste marketing software die er zijn. De Rank tracking tool werd een van mijn belangrijkste hulpmiddel, als ik verander mijn Google # 1 elke week met een concurrent. Echter, het was een slimme advies van de Samoerai niet naar kijken om het uur als de waarden veranderen heel vaak en de wekelijkse trend laat zien wat we nodig hebben best. Ik ben het nu.

 4. Weet je het zeker? Ik denk niet dat de PR wordt bijgewerkt nog, ik heb blogs met PR 5,4,4,2,1 en geen van hen bijgewerkt.

  Misschien heb je de informatie kreeg verkeerde. Corrigeer je bericht.

 5. Ik hou van het kijken naar de wisselende resultaten in de rang checker module :-)

  Een ander ding dat ik zorg ervoor dat te doen is om opnieuw te evalueren mijn zoekwoorden regelmatig. De resultaten niet veranderen en als ik een "nieuwe" keyword dat past bij mijn criteria schrijf ik een post & artikel en voeg deze toe aan de rank checker.

  Het is belangrijk te begrijpen hoe de modules allemaal samenwerken en vullen elkaar ertoe bijdraagt ​​het beste geoptimaliseerde website.

 6. Geweldig spul. Hoe langer ik kijk naar Market Samurai hoe meer het lijkt een goede investering (hoewel ik ben nog steeds een newbie)

  Goede tip van Dr. Haley. Ik heb niet met behulp van Google Alerts geweest, maar ik voel me als het een goed idee zou zijn.

  Dankzij het updaten met deze post.

  Vrede,
  Darren L Carter

  Op
  Dr Michael Haley antwoordde:

  Dank je wel, Darren :) Ik controleerde terug om te zien wat andere tips mensen genoemd en ik ben vereerd te zijn door u genoemd.

 7. Het is nooit doorgegeven aan mijn gedachten voordat dat Market Samurai uit zou draaien als een instrument in het bouwen van backlinks. Ik ben verrast bij wetende dat het inderdaad een grote hulp in een reeks van mijn campagnes (vooral in het vinden van High PR, gerelateerd blogsites). Mijn site is goed te doen en het is gestegen in gelederen al en elke keer dat ik de ranglijst gecontroleerd, ben ik bijna altijd opgeheven van de bank.

 8. Ik denk dat het 7!

 9. Ik hou van deze module, maar hebben een vragen. Toen ik ben met behulp van de achterban tracker en het zegt ik verloor 15 backlinks over nacht, is er hoe dan ook ik kan opsporen waar ik deze backlinks verloren?

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  De SEO Competition module zal je laten zien waar de backlinks momenteel uit - maar de specifieke URL's van jouw backlinks wordt niet gevolgd in Rank Tracker (alleen het aantal backlinks)

  Op
  martial arts antwoordde:

  Brent,
  Oke, dat is wat ik dacht, maar wilde ervoor zorgen dat ik was niet iets ontbreekt.
  Bedankt!

 10. Ik heb nooit echt begrepen Page Rank voorafgaand aan het lezen van dit bericht. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik heb een greep op dit belangrijke concept dat anders is het een uitdaging om volledig te begrijpen is geweest. Bedankt voor de uitstekende uitleg.

 11. Een buitengewoon nuttig bericht. Bedankt voor het verduidelijken van deze mysterieuze onderwerp en maakt het "newbie-vriendelijk."