Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse

De laatste tijd, hebben we krijgen veel e-mails van mensen die tips over hoe je de SEO Mededinging matrix te analyseren - dus wilde ik met jullie delen deze Market Samurai techniek - van buiten de Samurai dojo.

Tim Godfrey en Steve Clayton zijn de jongens achter Commissie Blueprint - twee mensen die velen van jullie al zullen weten.

Hoewel we ze nog nooit eerder genoemd, letterlijk duizenden Market Samurai gebruikers zijn met behulp van de Commissie Blauwdruk affiliate marketing strategie sinds de lancering ongeveer een jaar geleden - met inbegrip van een aantal van onze eigen medewerkers.

(En, terwijl ik schaam me om het te zeggen, voor een tijdje produceerden ze een betere opleiding over hoe je Market Samurai gebruiken dan we zelf produceren.)

Plaats van te kijken min of meer op SEO Competition matrix, richten zij zich op 3 belangrijke gebieden die hen een goed overzicht van de kracht van hun concurrenten.

Hier is de stap-voor-stap strategie (het voorbeeld hierboven):

 1. Het eerste ding om te zoeken is of meer dan een concurrent een 'Y' (a ja) in ALLE YAH, titel, URL, Desc & Head kolommen. Als er meer dan een site, moeten we doorgeven aan dit zoekwoord en verplaatsen naar de volgende.
 2. Als er geen (en voor dit zoekwoord is het een 'nee'), dan moeten we kijken naar de ranking van de elk van de websites (PR kolom) en zorg ervoor dat er ten minste twee locaties met een Pagerank van 3 of lager in de top 10. In dit geval zijn er. In feite, 8 van hen vallen in deze categorie.
 3. Vervolgens moeten we kijken naar het aantal backlinks dat elk van deze pagina's hebt naar hen (BLP) en controleer dat er twee locaties met minder dan 50.

Het is een leuke, eenvoudige, herhaalbare strategie.

Ik nam het extract hierboven van Tim Godfrey en Steve Clayton's "genereren Affiliate winst van Gratis Google Verkeer" ebook, die ik dit weekend te lezen.

Het is hun een stap voor stap techniek voor het bevorderen van affiliate producten met SEO, het nemen van concrete voorbeelden uit hun bedrijf (die dan draait rond de $ 7 miljoen per jaar).

Dit ebook is nu gratis beschikbaar - maar de reden dat het gratis is omdat Tim en Steve zijn het weg te geven als onderdeel van hun Commissie Blauwdruk 2.0 launch (zodat je voor je e-mailadres gevraagd in ruil voor het boek).

Als u wilt de "Generating Affiliate winst van Gratis Google Traffic" ebook krijgen en je bent gul voelt kunt u onze private referrer-link (en helpen bij de financiering van de ontwikkeling van meer Market Samurai goodies als je ervoor kiest om te kopen later uit hun lancering ).

Of u kunt gebruik maken van deze directe link die u kunt gebruiken als u liever - en we zullen niet een cent.

Maar hoe dan ook, een kopie van het e-boek.

Het e-boek is echt inhoud van hoge kwaliteit - de strategieën voor SEO Mededinging matrix-analyse en het kiezen van een domeinnaam zijn methodische en makkelijk te volgen, wordt de informatie gedetailleerd genoeg voor u om alles in de praktijk onmiddellijk (zonder "ontbrekende stukken"), en ik met name hun snelle en goedkope test om de hoeveelheid verkeer te valideren voordat ze beginnen - dus het is de moeite waard om een ​​kopie.

Brent

PS - Als u geen toegang tot de SEO Competition module, kunt u upgraden naar de volledige versie van Market Samurai hier .

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

43 Responses to "Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse"

 1. Ik ben een grote fan van deze formules! Ik gebruik deze formule sinds leunt het van Tim en Steve toen ik hun NicheBlueprint product toen ik wilde e-commerce leren en daling van de scheepvaart strategieën. Ik kan bevestigen dat deze formule werkt! Het heeft me geholpen de zoekwoorden die ik in staat om een ​​goede ranking in de zoekmachines zijn geweest selecteren. De resultaten zijn beter dan ik had verwacht met een formule zo eenvoudig geweest.

 2. Wat een geweldige manier om mijn dag te beginnen! Ik downloadde de affiliate ebook en lees het! Het heeft veel informatie, gepresenteerd in een zeer eenvoudig te blauwdruk volgen. Ik kan niet wachten om te beginnen met de toepassing ervan. De informatie vult veel hiaten die ontbraken voor mij. Het is een zeer hoge waarde document dat nieuwe marketeers kunnen zetten op het juiste spoor, en herinner tussenliggende marketeers van sommige dingen die ze misschien vergeten of gestopt met het gebruik. Je blog post was zeer actueel voor mij. Het is de ontbrekende schakel ik nodig had. Dankzij u, bigtime!

  Randy.

 3. 3
  On 7th, 2009 at 2:44 september
  Charlie Chambers zei:

  Ik ben zo blij om een ​​paar leuke dingen die hier te zien ... 1. Is dat dit ene kleine blog post bevestigd wat ik dacht over de wedstrijd module waardoor ik verder te gaan en te domineren mijn sleutel woorden en 2. Om hier over een ander product met behulp van Market Samurai in er zaken ...

  Thanks so much Jongens,
  Charlie

 4. Geweldige informatie hier! Ik hou van Market Samurai. Blijf dit soort dingen komen!

 5. Market Samurai vond ik goed. Ik vind de gegeven instructie zo informatief als een van deze 7 miljoen dollar business instructies.

  Ive met Niche Blauwdruk voor ongeveer een jaar en nooit van deze jongens gehoord sinds de aankoop van hun product. En de zogenaamde drager minder dan verwacht

  Ive nooit gezien of gehoord van een van hun webinars.

 6. 6

  John je verwezen dat je met Niche Blauwdruk zijn geweest voor ongeveer een jaar en dat de "zogenaamde drager minder dan verwacht". Ik moet er niet met je eens.

  De steun van zowel Steve Clayton, Tim Godfrey, en hun ondersteunend personeel is zonder twijfel een van de beste in de industrie. Ik wil niet dat mensen om je post verkeerd interpreteren.

  Ze bieden een superieure ondersteuning!

 7. 7

  Bedankt voor het brengen van dit onder onze aandacht. :-) Hier is er nog een die ik struikelde over onlangs:

  http://vincesamios.com/internetmarketing/reading-the-market-samurai-seo-competition-matrix

  Ook, 7, denk ik.

 8. Excellent. Ik heb altijd een beetje af of ik een goed werk doen van de SEO concurrentie-analyse aan het doen was. Bedankt jongens voor de vereenvoudiging van het voor ons.

  By the way, ik heb een feature request. Een ding dat ik doe is het creëren van een Master Keyword List (MKL) of een lijst met zoekwoorden die ik heb onderzocht en bevestigd geweldig om naar mijn site te optimaliseren voor. Zou het niet geweldig zijn als, tijdens het onderzoeksproces, kon ik "aanvinken" de zoekwoorden die ik de SEO Comp analyse gedaan op? Het zal gewoon meer handig zijn voor gebruikers. Op die manier kunnen we alle grote zoekwoorden gezet op een plaats, gooi de no-go zoekwoorden, en dan beginnen met het schrijven artikelen over elk zoekwoord op onze MKL.
  Slechts een suggestie ... ;)

 9. 9
  On 7th, 2009 at 4:41 september
  Een andere John zei:

  Eerst John, de steun van Niche Blauwdruk en zijn forum is zeer goed.
  Ticket Ondersteuning is altijd snel antwoord op vragen die ik heb gehad, en als je een gebruiker van NB bent dan is de PDF zal de links naar ondersteuning.

  Als u niet bent aangemeld op het forum, kunt u dit doen bij:
  http://www.blueprintcentral.com

  En nee, ik werk niet voor hen, maar respecteren wat ze doen en hun integriteit, die in het bedrijf van rook en spiegels verkopers, is moeilijk te vinden.

  John

 10. Hi Guys

  Maar nogmaals, goede eerlijke informatie aan seo op de sites die we ophangen verbeteren.

  Dank

 11. Brent, nogmaals, jullie bewijzen dat u & MS rule!

 12. Erg cool Brent, kan niet wachten om naar MS en bekijk de SEO comp voor mijn niches gebruik van deze blauwdruk.

  BTW, ik heb mijn gratis rapport via uw eigen referrer koppeling ;-)

 13. Deze strategie werkt geweldig. Het is een proces dat indien gevolgd kunt u prachtige zoekwoorden te vinden om te werken in een kwestie van minuten. Bedankt!

 14. Hey, dank dank voor de aanvullende opleiding. Zal worden om het te gaan ...

 15. Kan dit niet voorbij laten gaan. Klinkt, geweldig. Ah, Mike, ik zie jou ook posten! LOL. Spreek je later.

 16. 16
  On 7th, 2009 at 7:59 september
  Tony Frost zei:

  Grote wijzer Brent!

  Interessant is dat de kolom DMOZ niet gegeven veel gewicht in de post.

  Adiós

 17. Bedankt voor de heads-up - Ik heb net het boek gedownload al uw link - niet zeker of ik iets zal kopen - dus je kan geen commissie te krijgen - maar je kan wat goed karma te krijgen van hen

 18. Het is geweldig. Ik was gewoon leren om de Market Samurai onderzoek gebruiken hoe u de juiste zoekwoorden te vinden, waaronder het gebied van websites van concurrenten. Dank u voor de informatie.

 19. Bedankt voor het verwijzen naar de Blauwdruk verslag van de Commissie. Nu heb ik een aantal nieuwe ideeën voor het gebruik van Market Samurai!

 20. Goud - puur goud!

  Ze hebben ook echt een nette, quick & dirty goedkope manier van testen Adwords ook - het downloaden van deze pdf is een absolute * moet *.

  Dank je wel Brent!

 21. MS en Niche Blauwdruk zijn geweldig! Steve en Tim zijn de beste in de industrie (ik heb geprobeerd veel andere programma's) en hun programma's kosten alleen maar centen voor wat ze overdeliver! Ik heb nog nooit meer dan misschien 3 uur wachten op een persoonlijk antwoord van een van de belangrijkste spelers daar. Als alleen we ze konden klonen!

  Weet niet hoe iemand een deel van NB had kunnen zijn sinds vorig jaar, omdat het alleen werd uitgebracht voor de eerste keer amper 8 maanden geleden. Als je wilt slagen op het internet NB en MS samen een winnende combinatie.

  Bedankt voor de post!

 22. Grote posten Brent. Dit is wat ik wil. Houd ons te informeren met betrekking tot hoe MS effectief te gebruiken

 23. Ik ben een enorm fan van Steve en Tim en hun opleiding is uitzonderlijk in de helderheid van de video's en methoden die zij gebruiken. Zeer geschikt voor het delen met de rest van de MS-gemeenschap.

 24. 24
  Op 9th, 2009 at 11:08 September
  Bob Mann zei:

  Als een "newbie" Ik voel me erg gelukkig te zijn gekomen over zowel Market Samurai en Blueprint Commissie zeer onlangs. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de training video's en de goudmijn van de middelen op beide sites, en de integriteit van alle betrokkenen. (Op 09/09/09 Steve en Tim lanceren "Commissie Blauwdruk 2.0" die belooft geweldig te zijn.) Dankzij jullie in Australië voor het samenstellen van een eerste klas team! Ik kijk ernaar uit om veel geld verdienen met uw hulp!

 25. Hoi, gewoon het volledige product gekocht en het is verbazingwekkend. Bespaart ons zoveel tijd en de resultaten die het verschijnt is super. Love it.

 26. 26
  Op 10 september 2009 om 06:05
  tomartomartini zei:

  dank nogmaals brent

  Op
  Joe antwoordde:

  Hoe wordt dit SEOT berekend en hoe nauwkeurig zijn de gegevens?

  Wat is het voordeel van het gebruik ervan over de standaard aantal searchs per maand voor een zoekwoord?

  Dank
  Joe

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Bekijk hier (de vorige blog post hier):
  http://www.noblesamurai.com/blog/keyword-research/keyword-search-tool-1032

  # 21 gaat in detail over.

  Brent

 27. [...] Briljante bericht door Eric Gehler in deze thread: Pagina en domeinnaam terug Links en dit blog post: Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse | Noble Samurai is echt interessant over dit onderwerp. In de loop der jaren zijn er een aantal zeer interessante 30DC TV geweest [...]

 28. [...] Ze doen) - maar als je een snelle extract en voorbeeld uit het boek wil, ik geblogd over het kort: Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse | Noble Samurai [...]

 29. [...] Hier is de link naar Brent bericht [...]

 30. 30
  Op 16 september 2009 om 10:43
  tomartomartini zei:

  Commissie Blauwdruk: Ik kocht dit op de 17e [brent link hierboven]

  . Na het downloaden van het e-boek ... im in modale 3 op dit moment laat me

  u aanmoedigen om te kopen als je op het hek over het: als je een soort van

  beginnen dan zou ik deze voorstellen is een must-have als je zal hebben

  1] er "aanbieding evaluatie-instrument" [makkelijk te gebruiken] "dit gaat over aanbiedingen die je kunt * zien * u geld {mijn woorden} maken

  2] praktische aanpak je goed geld te maken

 31. [...] Voor zijn sites die een Y voor al allemaal hebben: YAH Titel URL Desc Head Het is hier over geschreven: Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse | Noble Samurai Ik kijk ook of er zijn tal van sites in de top tien met een zeer hoge (pinky rood) BLP. Dat voor [...]

 32. Hallo Brent, is dit een grote post en bedankt voor punt uit CB. Ik had een vraag over deze tip:

  "1. Het eerste ding om te zoeken is of meer dan een concurrent een 'Y' (a ja) in ALLE YAH, titel, URL, Desc & Head kolommen. Als er meer dan een site, moeten we doorgeven aan dit zoekwoord en verplaatsen naar de volgende. "

  Waarom is het beperken een versus twee? Waarom niet twee of meer? Gewoon nieuwsgierig.

 33. [...] Dat je vooraf gewaarschuwd, neem een ​​kijkje op de 2 punten onder de matrix getoond op deze pagina: Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse | Noble Samurai __________________ Isha "We vragen ons af: Wie ben ik om briljant te zijn, prachtig, talentvol, [...]

 34. [...] Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse [...]

 35. [...] Het beter, maar dat is niet wat er is. - Ik vond dit advies (na de SEO Matrix foto): Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse | Noble Samurai moet ik volgen? Bij voorbaat dank, [...]

 36. Hi,

  Slechts een ding begrijp ik niet - het maakt niet uit of met een PR van 3 of minder de 2 pagina's (niet ter plaatse) zijn dezelfde als die van de 2 met 50 of minder verbindingen?

  Als lage PR pagina's elk hebben vele duizenden links en de pagina's met minder dan 50 banden hebben PR-waarde van 6 of meer, wordt niet outranking een van hen zal zeer moeilijk te zijn?

  Met vriendelijke groet
  Tony

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  In sommige gevallen, mogelijk ja.

  Maar vergeet niet er zijn 2 dingen die u op zoek bent naar hier - de kwaliteit van de banden, en de kwantiteit van de banden. (PR is een maat voor de kwaliteit en waarde van de banden en BLP is een maat voor de hoeveelheid of het aantal verbindingen.)

  Een site kan honderden waardeloos backlinks, of zelfs spam banden hebben, en zie die banden geen invloed op hun rankings. En met een handvol van hoge kwaliteit backlinks, kunt u over het algemeen overtreffen die sites.

 37. Tag [...]. - Er zijn een aantal handige kleine SEO concurrentie matrix richtlijnen op de volgende webpagina: Een blauwdruk voor SEO concurrentie-analyse | Noble Samurai zien net onder de matrix op die pagina. U zult merken dat uw matrix faalt bij # 3 in die [...]

 38. Ik denk dat de blauwdruk formule is geweldig. Nu, als je niche indicator kleuren (zoals in Micro Niche Finder) kon toevoegen dat zou nog beter zijn.

  Waarom? Voor nu, ik moet kijken als elke zoekwoord past in de formule. Als ik veel zoekwoorden, dat kost veel tijd. Waarom niet deze indicatoren toe te voegen op de top van de tafel zodat ik voeg een oogopslag zien of het zoekwoord is geschikt of niet (volgens de niche formule, natuurlijk)?

  Gewoon een idee. Als de kleur geeft, zeggen geel en vooral groene, moet je verder te graven, maar als het rood is, weet je dat het sleutelwoord is waarschijnlijk niet geschikt is volgens de regels en blauwdruk formule beschreven in dit bericht.

  Ik ben me ervan bewust dat je elk punt moet evalueren, maar als je besluit om te gaan volgens de formule, zou een kleur indicator helpen om dingen te versnellen.

 39. Hi guys, bedankt voor de gratis ebook na de opmerkingen hier Ik kan hier de hele blauwdruk. Enige probleem is met de markt samurai Ik heb het gevoel alsof ik elke hulpmiddel dat ik nodig heb. dank

 40. Ik heb een zeer krachtige suggestie:

  Wat als je het had dat na de analyse seo wedstrijd was compleet en ziet u alle rood, groen en geel, je hebt een bericht popup zeggen "Uw kansen ranking # 1 voor dit zoekwoord op basis van de beschikbare gegevens is__%. Dit is een (eenvoudig) of (moeilijk) woord te rangschikken voor "

  Dit laat je toe om veel sneller te analyseren en te zorgen voor meer efficiëntie, en zou zeker noobs helpen.

  Just my 2 cents