Outsourcing Video 1: Hoe een team van 'A' Spelers bouwen

Share Button

Teamwork In navolging van de grote feedback die we ontvangen van onze recente reeks Conversie, vandaag willen we de aftrap voor een nieuwe serie gericht op een ander gebied waarop veel online ondernemers hebben grote problemen, dat is 'Outsourcing'.

U hebt waarschijnlijk al gerealiseerd dat met keyword research, content creatie, artikel distributie, sociale media en alle andere aspecten van het bouwen van een online bedrijf, het is vrijwel onmogelijk om al het werk zelf doen.

Nu, meer dan ooit, online marketing is een "Team Sport".

De realiteit is, als je een leuk team, kunt u meer gedaan te krijgen met minder werk, en het bereiken van een veel grotere resultaten. Sterker nog, ik weet niet wie er echt schoppen doelen online die niet beschikt over een sterk team achter hen.

Het geheim van Noble Samurai's Succes

Hier bij Noble Samurai we hebben een pretty amazing team gebouwd en dit is een van de echte geheimen van ons succes - We kennen de kracht die afkomstig is van het hebben van een gedreven en bekwaam team.

Dus hoe kan je beginnen met het bouwen van je eigen team?

Een populaire optie is Outsourcing, wat inhoudt het inhuren van mensen om specifieke taken uit te voeren, of 'virtuele teamleden' te brengen aan boord van een deel van uw online business.

Het tweesnijdend zwaard

Echter, Outsourcing is een tweesnijdend zwaard.

Als je het goed doet, kan het het beste wat gebeurt er met uw bedrijf, maar als je het verkeerd, het kan ook een ramp zijn - verspillen veel kostbare tijd en geld.

Om u te helpen ontdekken de 'juiste manier' om outsourcing te benaderen, hebben we twee van onze goede vrienden van Dave Jenyns en Pete WIlliams gevraagd om een ​​aantal van hun meest waardevolle Outsourcing strategieën met u delen.

Deze jongens zijn de real deal. Ze leven en ademen dit spul, en de informatie die ze gaan om met u delen in deze serie is Pure Gold.

In deze video

In de eerste video van deze Outsourcing serie, Dave Jenyns laat zien hoe u een team van 'A Players' met behulp van de "George Foreman Method" te bouwen. Dit is de exacte methode die hij gebruikt om aan te trekken, filter, plukken en op te leiden teamleden voor zijn online business.

Je zult ontdekken hoe je deze zelfde proces kan modelleren naar een hoge impact team op te bouwen tegen een fractie van wat je zou verwachten te betalen.

In deze video ontdek je:

 • Waarom wordt het knelpunt in uw bedrijf zal verlamde uw resultaten, en leiden tot falen;
 • De eenvoudige 7-stap "George Foreman" proces topkandidaten maakt "naar boven drijven van de paal";
 • Hoe om uw bedrijf te onderscheiden van de rest, en het onderwerp "A-spelers" aan te trekken;
 • De websites te gebruiken om consequent het beste personeel;
 • Een simpele vraag kun je een "A-speler" dat er geen B of C-spelers willen beantwoorden vragen;
 • Een real-life case study voorbeeld van hoe Dave vond een recente lid van het team;
 • Waarom Richard Branson vermijdt het cliche "klanten zijn # 1" en wat zijn alternatief is;
 • En nog veel, veel meer.

En vergeet niet om uw opmerkingen en feedback hieronder achterlaten. We horen graag wat je van deze video!

Ben heeft 10 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

159 Reacties op "Outsourcing Video 1: Hoe een team van A-spelers Build"

 1. Dit is een geweldige video. Het is eenvoudig maar effectief. U neemt echte wereld werving methodes en de toepassing daarvan op outsourcing. Ik voor mij niet had verbonden de twee voor, maar zal worden toe te passen als ik begin outsourcing in alle ernst. Bedankt.

  Op
  Jay Couture antwoordde:

  Ik ben het eens, het is een super video. Ik waardeer het breken van alles naar beneden in stappen, maakt het een stuk eenvoudiger en schijnbaar effectief.

 2. Hi,

  Ik heb schrijvers, grafische ingenieurs afkomstig en ik was teleurgesteld met de kwaliteit van het werk. Ik begrijp nu waar ik verstopt.

  Dank u, video was een eye-opener.

 3. Bedankt voor de feedback tot nu toe jongens.

  'Hoe begin je' echt 'hoe je afmaken' als het gaat om outsourcing.

  Ik denk dat (helaas) veel online marketeers, hebben niet de mentale sprong gemaakt naar het zijn 'ondernemers' - want zodra je die verschuiving een heleboel dingen zal vallen op zijn plaats ... en niet alleen recruitment en outsourcing.

  Geniet van de serie.

  Pete

 4. Hi
  Ik heb onlangs gebruik gemaakt van een proces voor het werven via Odesk naar een iOS-app te bouwen.
  Ik denk dat ik had een 6 stappen en de grote leren is dat ik een test en referentie check MOET ingesteld.
  Nodig stap 4 big time.
  Vertrouw niet op welk systeem zoals Odesk zegt voor aannemer ratings.
  Test voor vaardigheden van een echte wereld praktische mini-project en test voor houding / ethiek te praten met echte wereld voormalige cliënten via Skype.
  Bedankt voor de video - goede tips.
  Groeten
  Anthony

 5. 5
  Op 14 november 2011 om 21:08
  Richard zei:

  Geweldige video, bedankt voor de info.

 6. Ik ben net begonnen met het uitbesteden odesk en nu dankzij jou Ik denk dat ik kan gebruiken wat ik geleerd om een ​​betere baan in het inhuren van mijn team. Dank je wel veel.
  Lee
  Een cowboy uit Utah

  Op
  Greg Savage antwoordde:

  Ik heb nooit geprobeerd Odesk zal moeten geven dat een beetje kijken

  Ik heb alles zelf te doen en het is gewoon ... het nemen van een lot, van mij deze dagen

 7. fantastische video - bedankt jongens! spar mij de uitdaging wordt eenmaal uitbesteden taken af ​​die niet nodig 3 maand proefperiodes

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Helemaal mee eens Stephen - Outsourcing voor een one-of taak is een andere koek.

  Om u 3 snelle tips:

  1 vraag hen altijd een ongewone vraag; iets dat als ze niet beantwoorden u kan identificeren en snel / makkelijk veeg ze af van de lijst (een ander filter)

  2 ik hen altijd vragen om tenminste een idee bij te dragen aan de korte / werk beter te maken - op die manier 'A' spelers kunnen opvoeren en opvallen, door het aanbieden van suggesties om het project beter te maken.

  3 Als het een fatsoenlijke genoeg project; Ik zal ook nog gunnen de opdracht om 3 personen; betalen ze doen 1/4 van dat van de taak; en dan gunnen de volledige project om de beste kandidaat. (Bijvoorbeeld, schrijf 1 artikel in plaats van 10 ... schetsen van een logo in plaats van volledige ontwerp etc etc)

  Hoop dat het helpt.

  Pete

 8. 8
  Op 15 november 2011 om 02:34
  KC Pfluger zei:

  Grote opfriscursus en herinnering aan wat er nodig is om te huren geweldig personeel, zowel op kantoor en virtuele. Deze zeven stappen zet alles in een efficiënte en effectieve manier om te nemen en te houden de mensen die je nodig hebt om te slagen. Ik heb gebruik gemaakt 5 van de 7 stappen in mijn baksteen en mortel bedrijf, maar de laatste 2 stappen maken het proces schoner en sneller (job websites en vragenlijst). Bedankt voor de geweldige inhoud.

 9. Hey guys,

  Ik waardeer al de goede feedback en ik denk dat het belangrijkste punt dat u alle hit op is: we behandelen online business als een "echt bedrijf".

  Vreemd meeste mensen lijken dat punt missen en een of andere manier het gevoel van een internet bedrijf is anders. Als je echte wereld ervaring in het bedrijfsleven hebben gehad, waardoor het aan de online business zal je een competitief voordeel te geven, omdat de meeste mensen behandelen als een hobby.

  Nogmaals bedankt, en ik ben enthousiast om te horen wat anderen denken.

  Cheers
  Dave Jenyns

 10. Geweldige video jongens - een heel mooi onderwerp om te leren over. Ik ben een Market Samurai klant (eigen meerdere kopieën voor mijn team) en ik ben altijd onder de indruk van hoeveel inhoud jullie publiceren, zonder het uiterste van uw software. Super geweldige manier om waarde te bouwen voor ons klanten.

 11. 11

  Geweldige video! Mijn hand verkrampt proberen alle tips en technieken die u voorstelt op te schrijven. Kan niet wachten op deel twee.

  Een onderwerp dat ik zou graag meer over horen van iemand met ervaring in outsourcing is hoe het werk van uw virtuele werknemers te controleren. Hoe kan je hun tijd te volgen om ervoor te zorgen dat ze goed zijn gericht en bewegen in de richting het invullen van hun taken? Uiteraard, het is een stuk gemakkelijker als je ze ter plaatse. Iemand suggereerde odesk, maar ik heb nog niet uitgecheckt het. Ik wil niets draconisch. Ik denk dat uw suggestie van het einde van de dag e-mails is een stap in de goede richting.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Dankzij Bill.

  Ja, er zijn een hele hoop verschillende tips, trucs en tools om een ​​team te beheren - maar de makkelijkste manier die we hebben gevonden (tenminste als uitgangspunt) wordt via een dagelijkse e-mail.

  Ik ging eigenlijk een beetje diep op deze een tijdje geleden in een video op mijn blog:
  http://www.preneurmarketing.com/business-building/tips-virtual-assistenten-outsourcing/

  Hoop dat het helpt,

  Pete

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Ik denk dat we misschien opende een blik wormen hier ... het beantwoorden van de eerste paar vragen over outsourcing leidt tot meer vragen.

  Stay tuned Bill ... zullen we delen wat we doen kort als het gaat om het beheren van de teamleden.

  Cheers
  Dave

 12. Jongens,

  Uw 7 stappen proces is zeer goed en ik groet u voor het aanbrengen van deze video voor ons voordeel. Ik ben op zoek naar een aantal van ons werk uit te besteden, hoewel ik meer dan 500 mensen hebben aangeworven in mijn vorige baan ik vind het moeilijk om mensen die kunnen werken in mijn bedrijf te werven. De reden hiervoor is omdat ik ben op zoek naar een speciaal team. Ik ben op zoek naar een Picasso van Internet Marketing, en niet alleen een marketeer. Ik ben op zoek naar iemand die wil leren en ontwikkelen en die een echte creatieve brein heeft. Ik zal proberen uw proces en sturen u mijn feedback.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  We kijken uit naar je updates - beste van geluk.

  Het beste advies dat ik je kan geven is gebaseerd op een Q + Een citaat Ik hou van:

  Q: Wat gebeurt er als ik besteden al die tijd, kosten en moeite het trainen mijn team; en ze vertrekken om het zelf te doen.

  A. Nou, wat gebeurt er als je ze niet trainen en ze blijven!

 13. Grote Video. Goed gepresenteerd met een aantal absolute goud info !!
  Nogmaals bedankt voor het posten van dit, ik weet zeker dat als ik vasthouden aan de richtlijnen en correct uit te voeren zal het een groot voordeel op mijn bedrijf.
  Cheers

 14. Grote post! Outsourcing is grote manier om de wereld waarin we leven te benutten. Het is zo makkelijk nu om een ​​externe werknemer een verlenging van je of een uitbreiding van uw team te worden vinden.

  De uitdaging wordt dan, hoe kan ik erop vertrouwen dat mijn afstandsbediening werknemer doet wat ze zeggen dat ze aan het doen zijn ...

  Als u het huren van Odesk, ze hebben een tracker voor. Die werkt geweldig. Maar voor de rest van de wereld dat geen gebruik maakt Odesk, kunt u proberen HiveDesk. ( http://www.hivedesk.com )

  Hoe dan ook, altijd volgen op zijn plaats in het begin. Het overbrugt de kloof vertrouwen tussen u en uw externe werknemer een stuk sneller dan alleen het meten van prestaties in de tijd.

  ~ Michael

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Leuke tool Michael.

  Ik had niet over het voor komen.

  Ik zou kunnen hebben om te gooien in de mix en geef het een schot.

  Op
  Michael @ Beheer Remote Workers antwoordde:

  Hi Pete!

  Bedankt voor de feedback. Kom schoppen de banden en laat ons weten wat je ervan vindt.

  (FYI - We zijn ongeveer een dag of twee verwijderd van de uitrol van geïntegreerd taakbeheer ook.)

  Michael

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hey Michael,

  Voor mij een aantal tracking tools kan gevaarlijk relatie de virtuele teamleden zijn ... het zegt helemaal vooraan "Ik vertrouw je niet en ik wil kijken over je schouder" ... wat je nodig hebt om een ​​goede balans te vinden.

  Het komt neer op het inhuren van de juiste mensen en dan dingen te doen zoals het einde van de dag e-mails en een aantal van de technieken die we gebruiken.

  Je bent op de goede weg al en ik zal er zeker naar kijken http://www.hivedesk.com

  Bedankt voor uw steun en opmerkingen.

  Dave

 15. 15
  Op 15 november 2011 om 04:56
  Jennifer zei:

  Ik ben een A-speler. Kijken naar deze heeft reenforced dat, en me valuble inzicht als ik een goede werkgelegenheid fit te zoeken. Ik zal deze delen, en kijken uit naar uw volgende genereuze aanbod.

 16. Thanks Dave voor de tip is over hoe goed te besteden, dit is iets dat weten dat zeer binnenkort zal ik moeten doen, en ik moet toegeven dat ik een beetje zenuwachtig over.

  Jouw tip heb mijn zenuwen enigszins verzacht en zal me helpen om met meer vertrouwen als ik niet kan veroorloven om fouten te maken door dit proces.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Spring recht in Wolfgang .. het water warmer dan je denkt.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Doe het : P

  Op
  Wolfgang antwoordde:

  Thanks Pete, Het heeft me een beetje meer vertrouwen in als ik wat horror verhalen gehoord hebben gemaakt.

 17. Wat een geweldige post, bedankt. Ik ben in het proces van het zoeken naar een aantal goede teamleden en de strategieën zet hier weer instrumenteel in hoe ik dit samen zullen zijn. De timing was geweldig en de beste strategie die ik nog niet gezien! Vooruitblikkend naar de volgende video!
  Mary-Ellen

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Mary-Ellen,

  U heeft nog niets ... wachten tot mijn video raakt de blog gezien.

  (Gewoon niet vertellen Dave zei ik dat, de 'George Foreman' methode is killer)

  .Pete

 18. Bedankt voor een geweldige video uit naar volgend video

  Beste wensen

  Drew.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Ik weet zeker dat je gaat houden van Pete's. Ik wilde mijn eerste delen, omdat ik denk dat het een moeilijk te evenaren zijn ;)

  Cheers
  Dave

 19. Briljant. Voor mij is het comfortabeler om niet te horen, "Hoe video was helemaal". Ik denk dat de betere vraag is "Is het was zeer verbazingwekkend of Super Awesome geweldig?".

  David bedankt voor het verklaren van het hele proces en het tonen van het echte voorbeeld. Nu ben ik op de plaats van het kiezen van dat "A" persoon en ik zal nemen en al uw suggesties (beter om te zeggen Solutions) van toepassing over het kiezen van de juiste persoon.

  En die video op Ed-onderwijsvormen was geweldig, ik opnieuw keek je voor ongeveer 20 keer, erg cool.

  ps: Ik heb meerdere camera sessies van uw G.docs rekening van die video =) Just kidding.

  Wens je het beste. Houd harmonie met het beste team dat ik ooit te zien,
  Vitaly

 20. That was a very organized video, I really think that with all the stuff we internet marketers need to do. Being a one man show is no longer an option. Specially when all our competitors are already scaling their operations.
  I absolutely agree that the Philippines is one of the best places to find good virtual employees.

  On
  David Jenyns replied:

  Cheers appreciate your kind words.

  On
  Randy Bonachita replied:

  I am an online worker based here in the Philippines. We on our place really take care of our clients. We provide progress reports, reply on each and every email and we make sure we are online on skype for instant messages.

  Have us do some of your SEO campaigns, try us and spread the word about us later.

  Cheers,
  Randy Bonachita
  http://LocalMarketingGuides.com

 21. Een grote heldere beknopte video. Na het kopen van Market Samurai enige tijd geleden, het blijft in de mottenballen als ik nam op het starten van een 'offline' bedrijf van de grond af! Echter, nog steeds de nieuwsbrieven en deze video heeft me geholpen te bereiden op meer werven. Van mijn twee jaar ervaring nu om personeel te werven, de stap van het gebruik van een vragenlijst, geloof ik, zal een verschil maken voor het wieden van de tijd misbaksels en het redden van mijn kostbare tijd voordat we aan het interview proces te maken.
  Dank u voor het vrij geven van deze leerzame video.
  Cheers
  Zondag

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Thanks zondag.

  Als Ben gezinspeeld in de intro, ik eigenlijk lopen een paar verschillende bedrijven online en offline .... De grootste van de offline zijn http://www.InfinitiTelecommunications.com.au die verkopen Phone Systems voor KMO's in heel Australië - dus zeer offline.

  We eigenlijk gebruik van een handvol uit de offshore outsourcers in dat bedrijf ook - ze helpen met alles van marketing support, database management, product management accounting en boekhouden.

  Dus er zijn tal van manieren om outsourcers te gebruiken om te helpen bij een 'echte wereld' offline activiteiten.

  Hoop dat vonken een paar idees voor u.

  Pete

 22. Hi Ben

  Bedankt voor de tips over outsourcing. We hebben inderdaad vond dit een uitdaging en niets zo eenvoudig als sommigen willen doen geloven.

  De 7 stappen zijn gezond en logisch en we zullen ze te implementeren voor onze volgende vstaff vacature. In werkelijkheid implementeer ik (met een kleine letter 'i') een aantal van hen al, maar geen in zo'n systematisch proces.

  Dus, nogmaals bedankt en ik kijk uit naar de volgende video.

  Stephen Harris
  iNet Marketing Services
  UK

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Je hebt gelijk over het bedanken Ben (en Anthony) - het is deze twee dat maakte deze serie gebeuren;

  Dave en ik zijn gewoon voor de rit en hopen jullie allemaal nog wat waarde uit onze ervaring.

 23. Bedankt voor die uitstekende training video. Het is zeker een grote hulp voor mij als ik net ben begonnen om te kijken naar outsourcing.

  Ik uiteindelijk besefte dat het onmogelijk is om alles zelf doen en zonder gebruik van andere volkeren vaardigheden vrij te maken van mijn tijd, mijn zaken gewoon in staat om te slagen, laat staan ​​uit te breiden.

  Kan niet wachten tot de volgende aflevering.

  Nogmaals bedankt, jongens!

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Nice one! Blij dat je het leuk vond ... de video waar u naar kijkt is eigenlijk over de 4e of 5e keer dat ik het zo gepresenteerd een veel hard werk is gegaan in het. Ik ben gewoon blij om te zien, uit de reacties, het was de moeite waard het harde werk!

  Cheers
  Dave

 24. Bedankt voor een geweldige herinnering video. Ik weet niet waarom ik dacht dat het anders in de "internet marketing" wereld dan toen ik in de corporate wereld zou zijn.

  Running a click-and-mortar business shouldn't be much different from running a brick-and-mortar company, especially if you expect to grow.

  Thanks again for the reminder.

  On
  Pete Williams replied:

  Tom; it's a common mistake – that WE ALL go/went through.

 25. Dank je wel. Well done

 26. 26

  Thank you for this information. I didn't really know how to get the help, or from where, but now you have given me just what I needed.

  On
  David Jenyns replied:

  Trust me… follow this method and you'll save yourself hours of time and loads of money. This system took us quite a long time to get it where it is today.

  Hope you get some value out of it :)

  Cheers
  Dave

 27. Excellent video, thank you! Great timing as I'm just about ready to begin outsourcing!

 28. Some really good content. Outsourcing is, I am convinced, the key to not only generate scale in your business but – and this is the bit many folks don't realise – but to also create a business that is saleable. No buyer of any business will look twice at a company where the founder IS the business. By concentrating on outsourcing it forces you to develop clear, repeatable processes that can be done by others. That not only increases productivity in the business, it allows the founder to act as an owner rather than an employee (big difference!).

  On
  Pete Williams replied:

  Ryan – you are spot on!

  That's the exact problem with so many online businesses. The owner is the business; and it makes for a very very tough exit.

  If you want to read a great book that relates to this point; check out 'Built To Sell' but John Warrillow – http://www.builttosell.com/

  On
  David Jenyns replied:

  Hey Ryan,

  There's a great book along these lines worth reading called “Built to sell”… definately check it out. You're on the right track.

  Cheers
  Dave

 29. Loved the video. I have tried outsourcing in the past and fell in all the holes. Spend too much, didn't get results, ended up further behind than when I started.

  I see what I was missing. I just expected people to be a passionate about what I was doing as I was. I had no filter process and paid the price for it.

  Thanks for the great tips. I am going to try again. I am sure that it will turn out better this time.

  On
  Pete Williams replied:

  Make sure you keep us in the loop. I'm subscribing to all the threads here, so I will get an email when you post an update.

  Best of luck.

 30. Zoals je opgemerkt aan het begin, zo veel mensen kiezen voor virtuele assistenten op dezelfde manier dat ze iets kopen online. Wat je hier doet is simpelweg een standaard echte wereld inhuren praktijk in een online versie. Het maakt onmetelijke zin. Nice work

 31. Wanneer een video refereert Michael Gerber's E-Myth, u bent op de juiste voet van de get-go ... Bedankt voor de vid jongens!

 32. De timing van de video was uitstekend. Ik heb geëxperimenteerd met outsourcing voor enige tijd en hebben het type o-bureau werknemers ontgroeid tot het inhuren van full-time werknemers in PH.

  Mijn eerste huren werkte niet goed bij iedereen omdat hij gewoon niet sterk genoeg kennis van het Engels (schriftelijk en begrip).

  Dus liep ik een andere advertentie, kreeg een aantal goede kandidaten en nu heb je me geholpen te verbeteren mijn proces, zodat mijn volgende huren is een A-speler.

  Bedankt!

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Brilliant Scott.

  Way "in" het spel te houden.

 33. Hey Dave - geweldige informatie. Ik ben nog steeds in het stadium van het uitbesteden van specifieke individuele projecten, maar ik kijk uit naar het overnemen van mijn 1e fulltime werknemer - ergens in 2012? Het maakt helemaal zin om grondig pre-scherm van de kandidaten, zodat je uiteindelijk het inhuren van een goede werknemer die een lange termijn lid van uw bedrijf zal zijn ver in de toekomst. Op deze manier zult u ook churn te voorkomen in uw medewerkers, waar je constant opnieuw te hoeven trainen nieuwe individuen.

  Cheers, Neil

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Hey Neil,

  Ik noemde deze hierboven, maar dacht dat ik het zou hier opnieuw te kopiëren voor het geval je het gemist; maar hier zijn mijn top 3 tips voor het 'inhuren voor eenmalige taken "

  1 vraag hen altijd een ongewone vraag; iets dat als ze niet beantwoorden u kan identificeren en snel / makkelijk veeg ze af van de lijst (een ander filter)

  2 ik hen altijd vragen om tenminste een idee bij te dragen aan de korte / werk beter te maken - op die manier 'A' spelers kunnen opvoeren en opvallen, door het aanbieden van suggesties om het project beter te maken.

  3 Als het een fatsoenlijke genoeg project; Ik zal ook nog gunnen de opdracht om 3 personen; betalen ze doen 1/4 van dat van de taak; en dan gunnen de volledige project om de beste kandidaat. (Bijvoorbeeld, schrijf 1 artikel in plaats van 10 ... schetsen van een logo in plaats van volledige ontwerp etc etc)

 34. Dit is een van de beste online marketing video's die ik heb gezien in een lange tijd! Ik besefte dat het vinden van goede hulp was niet gemakkelijk, maar het zorgvuldige proces dat je hebt aangelegd maakt het bijna onmogelijk om niet om goede mensen te vinden. Bedankt voor het posten en ik kijk uit naar de volgende video ...

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Thanks Tony.

  Ik wil graag het recht om te kopiëren en plakken je reactie naar mijn video als het eenmaal is losgelaten reserveren - denk dat het legt de lat net dat beetje hoger.

  Pete

  ps Ik dacht dat ik zou gebruiken je reactie rib bij Davey J een beetje (hoop dat je het niet erg vindt)

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe ... Pete's video coming soon is vrij goed denk ik ;)

  Maar serieus ik waardeer de vriendelijke woorden.

  Cheers
  Dave

 35. Bedankt jongens, zoveel voor. Ik stond op het punt om op te geven op de online kant van de dingen. Maar ik denk dat ik het nog een schot en zien of ik de taken kunnen uitbesteden en hopelijk komen terug in het zwart.

 36. G'day Dave,

  Kan niet geloven dat ik gemaild om te vragen over hulp bij aanwerving, en bang, ik controleer de e-mail van Noble Samurai die ik zojuist heb kopen! En mijn vraag is beantwoord. Hoe doe je het allemaal! :)

  Dave, is momenteel coaching mij. Ik kan hem aanbevelen als niet alleen een seo coach, maar als een business coach.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe thanks Adam,

  Vraag en u zult ontvangen :)

  Vang je op de coaching gesprek vanavond.

  Cheers
  Dave

 37. 37
  Op 15 november 2011 om 09:44
  Mads Pedersen zei:

  Zeer fatsoenlijk spul jongens. Hou je aussie enthousiasme !! :-)

  De aanpak geadverteerd lijkt redelijk straightfoward imo en afgezien van de (admittingly belangrijk) in opdracht van het filterproces het kan naar beneden worden gebotteld om twee dingen:

  1 Pas een hoge kwaliteit benadering elke stap van de weg
  2 Spot de spelers en te investeren om ze te laten groeien en bloeien wanneer aan boord

  Omdat het een freelance grafisch kunstenaar en seo geek ik kon met wat outsourcing hulp aan mijn o bouwen
  aankomende blog business. Zal dit in gedachten te houden.

  Kijk uit naar de aflevering 2 - tnx!

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Pete en ik zijn grote fans van het simpel houden ...

  We beginnen met een hele hoop dingen en strip het terug naar de essentie.

  Waarderen de vriendelijke woorden.

  Cheers
  Dave

 38. Grote inhoud - Ik sta op het punt om te werven, dus dit is een perfecte timing. Even een vraagje, betaalt u de aanvragers geen geld voor het invullen van de eenvoudige taak? Ik kan me voorstellen wat mensen worden uitgesteld doet werk voor gratis - of is dit het punt van deze taak?

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Grote vragen Iain,

  Ik heb twee vuistregels:

  1. If I am hiring for a one-off task on oDesk or eLance etc, than I will pay people for a trial/test project… As the time they invest to try and win my business, could have been spend else where “if” they didn't choose to do the test.

  2. If I am hiring for a full-time position; like Dave mentions in this video; then I don't pay.. If they want a full time long term roll with our teams, we only want 'A' players with an 'A' player mentality. So those type of ppl “get the process”… hire for attitude and train for skill.

  Hope that helps a bit.

  Pete

 39. Thank you for this video. It was great, clear, to the point, and I love bullet points.
  I am curious as to what the simple task you required for the assistant that you hired. Just as an example? Also when is the second video? Dank je wel. I will be implementing this steps in the next couple of weeks.

  On
  Pete Williams replied:

  hi Karen,

  Great question:.

  The task has to be relevant to the role you are hiring someone for; so if it's an SEO role, get them to do some basic keyword research.. if it's a writer; get them to write a 400 word article etc etc.

  As DJ mentioned in the video, you should be clear on what a 'week in the life' of your new team-member should be BEFORE you hire them … so just pick a small 30-60min task that you can rate… and go with that.

  Hope it helps,

  Pete

 40. 40
  On November 15th, 2011 at 10:53 am
  G. McGirt@nubianciti said:

  Great content great format. This video gave me better insight for getting things done for working my business . Most of the time we try to handle a lot of task ourselves, because we don't think anyone can do it the way we want It done. This vedio shows that we can find and trust someone to do the job and do it well. Than you for your insight.

  On
  Pete Williams replied:

  … wait til you see the system and workflow in the next video.

  It's takes your 'A' players and creates a workflow that should fix your exact issue.

 41. Very timely.
  I am starting to look for a Virtual Assistant and this helps a lot.
  I am a Market Samurai and Article Samurai user and I find your help to be both timely and cutting edge.
  Bedankt.

 42. Awesome info, as usual for Noble Samurai. Very timely, as I've realized I can't do it all efficiently and still jump into new markets quickly.

  Would love to see a transcript of the video(s), and a list of questions for the survey. Every little bit helps.

  Thanks so much!

  On
  David Jenyns replied:

  Hey Pat,

  Great idea… I'll chat with the team about getting together the transcripts and maybe even an MP3. I'll let you know how I go.

  Cheers.
  Dave

  Op
  Stan Dubin antwoordde:

  Wij houden van MP3's!

 43. 43

  Hi Dave

  Dank u voor het delen van deze video. Uw presentatie was geweldig op vele manieren. Ten eerste de audiio kwaliteit en uw bestelling is glashelder. Ik was een beetje geschokt toen een collega-aussie accent horen als ik ben zo gewend nu luisteren naar trainingsvideo's uit de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Ik hou van de eenvoud van de video in dat er niet te veel tekst op het scherm, maar net genoeg om op het juiste moment van de presentatie. Ik hou ook van de manier waarop je ons gaf het visuele intro van jezelf - het zien van een echte persoon op een scherm maakt het verschil. Ik hou ook van de manier waarop de presentatie was naadloos - in dat de hele presentatie was op de webpagina zonder dat u klikt op een video-knop.

  Ik heb net mijn eerste aannemer ingehuurd door odesk in de afgelopen paar weken. Als novice Ik heb niet een stap voor stap systeem om dat te doen - ik prettty veel ging met wat ik voelde was goed. Interessant is dat veel van de stappen die u al gezegd dat ik had eigenlijk gedaan dus het is geweldig om te weten dat ik op het juiste spoor moet zijn geweest. Dat gezegd hebbende weet ik nu wat extra dingen die ik niet had gedacht voor de volgende keer. Mijn loon is al een groot succes. De jongen die ik ben bezig met is echt geweldig - bedankt voor de tip over het aanvragen van een teamlid een vooruitgang email dagelijks schrijven. Ik zal implementeren dat idee meteen. Fantastisch idee. Cheers, Trudy

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Trudy.

  Heel erg bedankt voor de feedback.

  Als het gaat om de oprichting van de video-inhoud zelf; Zet je in voor de volgende video in de serie - je zult zien hoe we het allemaal naadloos en op de automatische piloot gebeuren; zonder dat een van de monteurs DO.

  Veel succes met de nieuwe teamlid.

  Pete

 44. 44

  Ik hou echt van de 7 stappen, ik realiseerde me niet hoe het filterproces maakt je klaar voor succes, zonder toegang tot een hoop tijd.

 45. Hey guys, bedankt voor dit ... Helaas video's te nemen zoooo lang naar te kijken. Is er een manier kon je een transcriptie diensten uit te besteden en te publiceren die PDF?

  Net als jij, ik ben een drukke individu en het lezen van iets is oneindig sneller. Dankzij een miljoen

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Marc,

  Heeft u de nieuwe optie '2xSpeed' beschikbaar in YouTube uitgecheckt?

  Het is misschien een beetje helpen: http://www.youtube.com/html5

  .Pete

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Ik zal ook een praatje met de jongens over het plaatsen van de transcripties en de mp3-versie ook.

  Hou je vast ... Ik zal kijken wat ik kan doen.

  Cheers
  Dave

  Ps. Het is de moeite waard te kijken maar, ik garandeer de 40 minuten die u besteedt het kijken (zelfs op single speed) zal u uren besparen op uren op de lange termijn).

 46. Thanks so much for a great video! This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.
  I gave up on outsourcing a while ago and then tried to do everything myself.
  With these tips I will definitely be able to leverage myself better.

 47. Thanks guys for the great content. I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai for a bit now. It's always great learning through video and you guys have that really professional approach. Regards…Grant

 48. Excellent training. Very pertinent to my situation.
  Hartelijk dank

  Patrick

 49. Thanks so much for a great video! I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai as well for a bit now. This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.

 50. Great video. Really practical to learn this process. I outsource a lot and always had trouble dealing with the amount of applicants. So I love the way you guys filter them.

  The video was a bit long though. Short n sweet is always great as we are busy people. Maybe concider a podcast formats as that lets us listen at 2x if desired.

  Keep 'em coming!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks for the feedback Melanie,

  Check out YouTube's new 2xSpeed playback feature… might be exactly what you're looking for:

  Opt in here: http://www.youtube.com/html5

  and then take a look at the new playback bar on the youtube videos.

 51. Hi

  I'm still new to Market Samurai as a user, and love learning new things along the way, to make my life similar. And now we can implement “The Seven Step Method of Outsourcing”, which really blows my mind. Use guys did it again, thanks.

 52. Dank je wel. Love the pre screen questionnaire.

 53. I bought Market Samurai just before the 30 Day Challenge of 2010. And ever since, I've been impressed with how hard the Market Samurai guys work to improve the product AND feed us info on how to succeed in the online marketing world.

  And this is yet another example! Thanks guys for exchanging in abundance.

  I author a blog of “Hiring Tips” that helps in the screening process. Many of them are now in podcast form as well. They'll get your juices going on types of questions you can ask and a few landmines to avoid.

  On
  Pete Williams replied:

  Awesome Stan…

  Just check out your site briefly; looks like there is some awesome content there.

  Zal zeker gooi het in mijn 'Instapaper' om een ​​meer diepgaande blik op te nemen.

  Pete

 54. 54
  Op 15 november 2011 om 20:13
  toni ornelas zei:

  TIPS - Master Recruiter voor top bedrijven en de belangrijkste tech-sectoren

 55. Echt echt fantastisch video. Nou nogmaals gedaan. Nou, outsourcing is goed. Maar kostbaar ook. Fiverr heeft bewezen echt een geweldige plek zijn om goede werken gedaan te krijgen @ redelijk tarief :)

 56. Geweldig spul.
  Mijn hoofd tolt.

  Ik heb een paar van de rampen met outsourcing gehad. Veel te zeggen uit in ervaring.
  God, ik kocht zelfs een Warriors Speciale Aanbieding op Outsourcing ... ..mijn slecht eigenlijk nooit gelezen.

  Ik voel dat ik kreeg meer uit deze ene video. Thanks guys ... Gonna nemen sommige Panadol voordat de tweede video ... lol

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe blij te horen dat het een goede hoofdpijn ;)

 57. Al een fan van Dave's sinds ik ontdekte hem een ​​paar maanden geleden. Zijn technieken hebben me geholpen mijn eerste site groeien en ik ben de lancering van websites 2 en 3 deze week. Grote outsourcing plan dat ik zeker zal volgen nu ik ben beginnen te groeien.

  Dank zoals altijd.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Bedankt voor het kijken Dave ... ik echt echt waarderen uw steun. Als er iets is wat ik kan doen om te helpen laat het me weten.

  Cheers
  Dave

 58. Thank you for putting this video up. After a couple of false starts with outsourcing, this was very apt. Excellent presentation delivered in a very professional manner.

 59. Thank you Friends. Really it's a very useful and interesting information, and seems to be done with a lot of passion. The Most valuable information for me is to hnow the process you have followed for the outsorcing

  Congratulations for the job
  Jose Ramon G.

  On
  Pete Williams replied:

  Hi Jose,

  As you'll see in my video we are all about processes.

  It's systems and process, that allow you to scale, grow and rely on your team to deliver for you.

 60. Wonderful video!

  Taking up such techniques may be pretty boosty for outsourcing businesses,I'd say, its a great way to collect well-trained workers to your team.

  Cheer up!

 61. hired my own SEO guy. he is starting in a week to build my team. i use seo companies to build my law practice but realized that i can leverage my own stuff by using an inhouse business manager. your video was simple and great and i have already sent it to him.thank you alot!

 62. Groot artikel. I have a little experience with outsourcing and a lot of brainstorming about it thinking, yeah I need to do it but not sure how. My experience was hiring someone from task army to manage tweets and facebook updates. I also paid them more at one point to get more fb followers but they were just profiles. These profiles had just a bunch of liked pages and not much more….useless.

  Anyone have any experience with task army? In addition is it ever realistic to use your method to outsource good team members on a new website not making much money but offer like a percentage of the success we do manage to build together? Will that work? I imagine I would have to share some reports of earnings to make sure its fair.

  What if I wanted to hire some content writers, do i pay them per article? Per hour? How much is reasonable, I don't even know? Thanks

  On
  Pete Williams replied:

  Hi Michael,

  Great questions.

  Let me be a succinct as possible with my answers/advice:

  I've seen Task Arm, but never used it personally. So can't really offer anything of value there.

  Als je wilt equity partners, zou ik niet op zoek in de traditionele outsourcing plaatsen; die plaatsen zijn voor ppl op zoek naar traditionele werk - Als u consumptieaardappelen willen ppl om te werken "met u" en aandeel in het succes te vinden; Ik zou op zoek in forums (internetfora, en forums om je niche) als je meer kans om ondernemende ppl die open staan ​​voor dat soort deal zou vinden.

  Als het gaat om de inhoud schrijvers; Het komt allemaal neer op volume. Al is het maar een of twee artikelen zo nu en dan; Ik zou kijken naar-out tasking op sites als Elance of odesk en het betalen per artikel .... maar als het een full-time functie die u nodig heeft, ga dan dor een full-time persoon per uur betaald.

  Hoop dat wijst je in de juiste richting.

  Pete

  Op
  Michael antwoordde:

  Thanks Pete, uw gegevens zijn geweldig geweest voor mij.

 63. Ik ben lid van uitbestede team David Jenyn's. Ik ging door het hele proces dat hij in de video geschetst en ik herinner me denken dat er gewoon een heleboel stappen die ik moest doormaken. Terugkijkend nu begrijp ik het belang van dit alles.

  Waarom heb ik door te drukken met mijn aanvraag? Voor een kreeg ik een duidelijk idee over het bedrijf waar ik zou werken voor. Ten tweede werd de functieomschrijving beschreven. Ik was ervan overtuigd dat ik kon elk item doen in die lijst. Ten derde, de hands-on testen van verbeterde mijn vertrouwen dat ik aansluiten bij hun behoeften als ik de kans om te werken aan een echte taak en peilen mijn vaardigheden werd gegeven.

  Natuurlijk, het was een pluspunt dat het tarief was veel beter dan wat andere Filippijnse virtuele werknemers krijgt. Wij spelers 'A' weten dat we meer dan de rest de moeite waard. :)

  Ik ga akkoord met het gebruik van JobStreet vooral als je wilt om afgestudeerden te huren.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe ... cheers MJ. We zijn soo geluk dat je in ons team. Echt naar uit om een ​​inhaalslag met u en de rest van het team in januari!

  Chat binnenkort.
  Dave

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Ps. MJ deed u merkt dat uw foto op de foto-opname in de YouTube-video?

  Op
  MJ Ces antwoordde:

  Ik deed. Alle glimlacht ook. :)

 64. 64
  Op 16 november 2011 om 04:32
  Andrew zei:

  Deze video is de moeite waard te kijken en gaf weg meer echte info dan sommige van de andere zelfverklaarde outsourcing goeroes op het web.

  Het enige probleem dat ik had met iets wat je zei, dat is wat iedereen zegt, is dat philipinos hebben goed Engels. Gesprek wijs ze misschien makkelijker om te praten met die Indianen zijn, maar als het gaat om het schrijven, mijn ervaring is dat ze hebben hun eigen manier van schrijven, die door de VS / UK / Aus normen verkeerd zou worden beschouwd. Ik heb nog een pinoy ik kan schrijfopdrachten te geven te vinden. specifieke tips op die in de toekomst zou geweldig zijn

 65. Echt indrukwekkende video.

  Ik ben in de opstartfase van een Internet Marketing bedrijf en gek met het proberen te doen en te leren alles!

  I'll certainly take on board all of these tips to get the ball rolling with my team…

  Best get those clients / customers first though!

  Adam.

 66. I have known several process of the outsourcing task that should be done. but you explained a whole new approach to the task. thx for the view, really looking forward the 2nd video.

 67. Wow! What a great presentation, Dave. I've reviewed some good quality outsourcing info before, but this is far more succinct, higher quality content, and is a complete 7-step plan.

  I have run a few ads, but without this kind of plan, I hesitated to take the next step. Now, I can more forward with confidence.

  I agree completely, that we have to scale to become productive enough to be profitable, which requires outsourcing.

  I can't wait to watch Pete's presentation. What a hook to get us to watch for your emails. A lesson here – great content, and then divide it into 2 parts.

  Thanks Dave and Pete.

  Terry
  TheHealthAndNutritionCenter.com

 68. Pure Brilliance Period!

  Thanks guys for sharing – I have been in and out of this process for over a year and can never get it to work well. Thanks for sharing your 7 steps..

  Loving the samuari
  James

 69. It's just timely for this video for outsourcing. I'm thinking of doing this but dont know where to start. Thank you for putting this together and explaining it well. I definitely try one of the steps. Love the presentation.

  tks

 70. Thanks so much for sharing your hiring process. It will really help to save time when outsourcing new work at various skill levels.

  We are looking forward to Pete's video as well.

 71. I use a google form instead of survey monkey to get the applicants to answer some questions and pre-screen my candidates.

  I agree that it is so important to prescreen so that I don't waste my time.

  One thing that I do is that I make it a requirement that the applicant send me a jing video talking about why I should hire them so that I know that they know how to use Jing as i like to use Jing alot to explain work that they are doing and also so that I can hear them speak.

  On
  David Jenyns replied:

  Nice… and I agree it's not soo much about the tool as it is about the concept. Google forms are great, another one of my assistant loves those.

  Love the suggestion about getting them to make a jing video for you!

  Cheers
  Dave

 72. I like the idea of having a tandem interview as it does allow me to compare them to somebody else.

  I also agree 100% that it is very important that the interview happens over skype as I think it is important to be able to see the person that I am hiring. I think body language is very important and also I think it is important that I can see them when they are working for me.

 73. This video was really great. I learned a bunch of stuff that I hadn't considered. The concept of the G Foreman approach I like. Looking forward to the next video!

 74. Amazing video! Really smart filtering process and love the real life example and uncommon sense logic behind the stages. Dank u !!

 75. Dank je wel. A great video with lots of pearls. Going to implement this right away …. I'm sure I'll have better results this time round!

 76. VEry Thorough Video. Good listen indeed. Great tips.

 77. The timing of this video couldn't be better: I'm just about to employ some staff so will take your advice onboard – thanks.

 78. Great video! Thanks for the info : D

 79. Team building is a hard thing. You gave some great insights about effective hiring. I will be watching this again for sure. I don't want to miss any of the gold nuggets.

 80. YOU GUYS ARE PHENOMENAL!!! I was originally introduced to marketing through get rich quick schemes and products that sell high hopes… I now feel like I've graduated to a whole new level : D I watched video #2 first and feverishly took notes throughout the whole presentation. I look forward to hearing more from you guys, keep up the great work!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks Matt.

  Appreciate the feedback.

  The comments on the other video have now been enabled; so feel free to ask any questions or leave some feedback on that video over the the post.

  Glad you enjoyed the vids!

 81. EASY PEASY LEMON SQUEEZY

  You guys rock! The number one take away is that this is doable. Not instantly, not right away, but one piece at a time.

  Thanks so much NS for providing this information.

 82. 82
  On November 17th, 2011 at 2:19 pm
  Leonard Betts said:

  Every HR department should use this method.

 83. Great video; clear and simple steps to follow.

  And great timing too! I have been polishing up my processes and getting ready write that job description.

  Your thoughts regarding full-time versus part-time if I feel I don't have enough work for a full time person just yet?

  Thanks,
  Michelle

  On
  David Jenyns replied:

  It's funny how things just turn up as you need them.

  As for your question… I say just get started! So if you only need a part timer, start with a part timer… again the key is to just get started.

  Hoop dat het helpt.
  Dave

 84. I love your video on the seven steps to hiring a top candidate for the job. We will definitely use these steps to create build or A team of players at http://Www.kidsformal.com .

 85. Awesome video and even better timing. Was just doing some outsourcing research when your email hit the inbox.

  Bedankt!

 86. Fabulous information.Your Video series has been fantastic – much appreciated. I have just put the kettle on so that I can settle in for more – Brilliant Thanks Guys

 87. What did you do when you were getting started? I think a lot of us would like to know how you got your business up and generating revenue before you had your team of outsourcers in place (unless you started with a team). Thanks – Jason

 88. I can really see the benefits in outsourcing but was reluctant to try it but, after watching your video I will definitely give it a try!

 89. Dave Jenyns really does know his stuff.

  I have been outsourcing for a while now and am using a very similar process that he describes here. But so wish I could of seen this video a year ago, it would of saved me loads of heartache.

  Keep over delivering guys..

 90. Thanks Ben:

  We are an SEO provider for 13+ years now. Since we make a full spectrum offering at only $199 a month, we are always on a tight budget. We've employed most of these suggestions while using vWorker, formally ReataCoder. But, we've often been remiss and not applied all of these at once!
  MANY THANKS FOR KEEPING US ON OUR TOES!
  Also, have referred dozens of friend to Market Samurai, what a great tool! Saves us a monthly fee at places like SEOMOZ. Keep it up !! Blessings, Greg S

 91. Really a lot of valuable information. Can't wait to apply it to our new JV project in internet marketing training we are just starting to work on.

  I would have never done this properly without seeing this video. Thanks

  On
  David Jenyns replied:

  Happy to help Gerri, and if there's anything else we can do let us know…

  Sidenote: Have you watched pete's next session yet?
  http://www.noblesamurai.com/blog/outsourcing/outsourcing-video-2-the-content-leverage-system-2761/

  Keen to know what you think… we're getting some great feedback again :)

 92. This video was really great. Very usefull informations. Bedankt voor deze.

 93. Keep doing what you are doing it makes a difference and it is appreciated.

 94. Hi guys, great video – and by the way I am currently going through The Challenge, and hope to come to a position where it is necessary to outsource

 95. All the information is outstanding! Thanks a lot for all the advice, tips and tricks that you gave me. I was confused about how to do all the outsourcing stuff but I understood the key elements to have an “A” team, congratulations and really THANK a lot.

 96. Perfect timing as I've hit the wall with trying to do it all by myself. Wonderful advice. Concise. As a educator I was impressed with the delivery and format of content.
  Dank je wel.

 97. 97
  On November 21st, 2011 at 10:39 am
  James Tappenden said:

  As with everything Dave shares, this is fantastic!

  Implementing Dave's advice currently so that one day soon I can implement this advice!

  Cheers Dave

 98. Thanks a lot. Excellent video and very usefull informations.

 99. 99

  The Video was great and to the point cant wait for the next video

 100. Hello I found it very illuminating because I need to implement and having a team is certainly the way to go, but I never thought about all the aspects of the process sp thanks for the first I'LL be waiting for the 2nd video

 101. well done thank for the good info and great approach
  Look like in Australia SEO is more talented than usa

 102. 102

  Great content and system!

  Have taken notes and will certainly utilise this method to outsource.

  Great “aha” moment for me is that I can also use this for my offline businesses to hire team members! Such an added bonus, thanks heaps Dave!

  Another was to treat it just like my offline businesses by developing value and culture statements, etc, as, after all, online IS a business!

  Cheers
  Annette

 103. Excellent video series! Bedankt voor het delen van deze. I am outsourcing part of my business, but with these strategies I will go even further!

 104. Great video!

  I've been outsourcing/outtasking for most of this year and had hit and miss results… I often go back and forth between outsourcing and doing things myself and am now at the point where I know I need a team to help me grow my business and give me some sanity. Luckily this video came out just in time before I started the hiring process! Bedankt!

 105. Het is een geest waait video, ik heb geprobeerd op te bouwen mijn zaken online, maar is bijna onmogelijk om alles op mijn eigen doen om het hefboomeffect dat ik ben op zoek naar te krijgen, met deze eenvoudige maar waardevolle strategieën voor zorgen dat ik ben gaat vooruit. Ik zou graag je verder advies jongens krijgen, dank je wel.

 106. Dit is gewoon fantastisch informatie en ik ben nu een gerust gevoel in het veranderen van mijn website meer dan evenals het behoud van het op de eerste pagina van google.

 107. U hoeft geen melding te vragen en bellen referenties. Vind ik een van de beste manieren om mensen die taken doen voor mij in aanmerking.

  Ik heb alleen gebruikt eLance voor uitbesteedt. Ik weet niet hoe het zich verhoudt het om te rusten? Is er een website die de voor-en nadelen van de verschillende outsourcing locaties beoordeelt?

  Ik vond een goede kwaliteit mensen op Elance. Ik hou van de ratings, en verwijzingen die zij aanbieden. De outsourcers niet willen schaden hun hoge rating, zodat vrij goed staat garant voor een goede kwaliteit van het werk.

  Ik vind dat duidelijk met wat je wilt is het belangrijkste onderdeel van outsourcing.