Outsourcing Video 1: Hoe een team van 'A' Spelers Build

Share-knop

Samenspel In navolging van het grote feedback die we ontvangen van onze recente reeks Conversie, vandaag willen we de aftrap voor een nieuwe reeks gericht op een ander gebied waarop veel online ondernemers hebben grote problemen, dat is 'Outsourcing'.

Je hebt waarschijnlijk al gerealiseerd dat met trefwoord onderzoek, content creatie, artikel distributie, sociale media en alle andere aspecten van het bouwen van een online bedrijf, het is vrijwel onmogelijk om al het werk zelf te doen.

Nu, meer dan ooit, online marketing is een "Team Sport".

De realiteit is, als je een leuk team, kunt u meer gedaan te krijgen met minder werk, en het bereiken van veel grotere resultaten. Sterker nog, ik weet niet wie er echt schoppen doelen online die niet beschikt over een sterk team achter hen.

Het geheim van Noble Samurai's Succes

Hier bij Noble Samurai hebben we een pretty amazing team gebouwd en dit is een van de echte geheimen van ons succes - We kennen de kracht die voortkomt uit het hebben van een gedreven en bekwaam team.

Dus hoe kan je beginnen met het bouwen van je eigen team?

Een populaire optie is Outsourcing, wat inhoudt het inhuren van individuen om specifieke taken uit te voeren, of 'virtuele teamleden' te brengen aan boord om een ​​deel van uw online business te worden.

De dubbel zwaard

Echter, Outsourcing is een tweesnijdend zwaard.

Als je het goed doet, kan het het beste wat er gebeurt met uw bedrijf zijn, maar als je het verkeerd, het kan ook een ramp zijn - verspillen veel kostbare tijd en geld.

Om u te helpen ontdekken de 'juiste manier' om Outsourcing benaderen, hebben we twee van onze goede vrienden Dave Jenyns en Pete WIlliams gevraagd om enkele van hun meest waardevolle Outsourcing strategieën met u delen.

Deze jongens zijn de real deal. Ze leven en ademen dit spul, en de informatie die ze gaan met u delen in deze serie is Pure Gold.

In deze video

In de eerste video van deze Outsourcing serie, Dave Jenyns toont je hoe je een team van 'A Players' met behulp van de "George Foreman Method" te bouwen. Dit is de exacte methode die hij gebruikt om aan te trekken, filter, plukken en te trainen teamleden voor zijn online business.

Je zult ontdekken hoe je dit zelfde proces kan modelleren naar een hoge impact team op te bouwen tegen een fractie van wat je zou verwachten te betalen.

In deze video ontdek je:

 • Waarom wordt het knelpunt in uw bedrijf zal verlamde uw resultaten, en leiden tot falen;
 • De eenvoudige 7-stap "George Foreman" proces dat topkandidaten maakt "zweven naar de top van de stapel";
 • Hoe om uw bedrijf te onderscheiden van de rest, en de top "A-spelers" aan te trekken;
 • De websites te gebruiken om consequent te vinden van de beste personeel;
 • Een simpele vraag kunt u een "A-speler" dat er geen B of C-spelers willen beantwoorden vragen;
 • Een real-life case study voorbeeld van hoe Dave vond een recente lid van het team;
 • Waarom Richard Branson vermijdt het cliche "klanten zijn # 1" en wat zijn alternatief is;
 • En nog veel, veel meer.

En vergeet niet om uw opmerkingen en feedback hieronder vertrekken. We horen graag wat je van deze video!

Ben heeft 10 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

159 Responses to "Outsourcing Video 1: Hoe een team van 'A' Spelers Build"

 1. Dit is een geweldige video. Het is eenvoudig maar effectief. U neemt echte wereld wervingsmethoden en de toepassing daarvan op outsourcing. Ik voor mij niet had verbonden de twee voor, maar wordt de toepassing ervan als ik begin outsourcing in alle ernst. Thanks.

  Op
  Jay Couture antwoordde:

  Ik ben het eens, het is een super video. Ik waardeer het breken het allemaal naar beneden in stappen, maakt het een stuk eenvoudiger en schijnbaar effectief.

 2. Hi,

  Ik heb schrijvers, graphics ingenieurs geproduceerde en ik was teleurgesteld over de kwaliteit van het werk. Ik begrijp nu waar ik verstopte.

  Dank u, video was een eye-opener.

 3. Bedankt voor de feedback tot nu toe jongens.

  'Hoe begin je' echt 'hoe u klaar bent' als het gaat om outsourcing.

  Ik denk dat (helaas) veel online marketeers, hebben niet de mentale sprong gemaakt naar zijn 'ondernemers' - want zodra je die verschuiving een heleboel dingen zal vallen op zijn plaats ... en niet alleen recruitment en outsourcing.

  Geniet van de serie.

  Pete

 4. Hi
  Ik heb onlangs gebruik gemaakt van een proces voor het werven via Odesk om een ​​iOS-app te bouwen.
  Ik denk dat ik had een 6 stappen en de grote leren is dat ik een test en referentie check MOET ingesteld.
  Nodig stap 4 big time.
  Vertrouw niet op wat voor systeem zoals Odesk zegt voor aannemer ratings.
  Test voor vaardigheden door een echte wereld praktische mini-project en test voor houding / ethiek praten met echte wereld voormalige klanten via Skype.
  Bedankt voor de video - goede tips.
  Regards
  Anthony

 5. 5
  Op 14 november 2011 om 21:08
  Richard zei:

  Geweldige video, bedankt voor de info.

 6. Ik ben net begonnen met het uitbesteden van oDesk en nu dankzij jou Ik denk dat ik kan gebruiken wat ik geleerd om een ​​betere baan in het inhuren van mijn team. Dank je wel veel.
  Luwte
  Een cowboy uit Utah

  Op
  Greg Savage antwoordde:

  Ik heb nooit geprobeerd Odesk zal moeten geven dat een beetje kijken

  Ik heb alles zelf te doen en het is gewoon ... het nemen van een stuk uit me deze dagen

 7. fantastische video - bedankt jongens! spar mij de uitdaging wordt eenmaal uitbesteden off taken die niet nodig 3 maanden proefperiodes

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Helemaal mee eens Stephen - Outsourcing voor een enkele one-of taak is een andere koek.

  Om u 3 snelle tips:

  1. vraag hen altijd een ongewone vraag; iets dat als ze niet beantwoorden u kan identificeren en snel / gemakkelijk veeg ze van de lijst (een andere filter)

  2. ik ze altijd vragen om minstens één idee te dragen aan de korte / werk beter te maken - op die manier 'A' spelers kunnen opvoeren en opvallen, door het aanbieden van suggesties om het project beter te maken.

  3. Als het een waardig genoeg project; Ik zal ook nog gunnen de opdracht tot 3 personen; betalen ze te doen 1/4 van dat van de taak; en dan gunnen de volledige project om de beste kandidaat. (Bijvoorbeeld, schrijf 1 artikel in plaats van 10 ... schetsen een logo in plaats van het volledige ontwerp etc etc)

  Hoop dat het helpt.

  Pete

 8. 8
  Op 15 november 2011 om 02:34
  KC Pfluger zei:

  Grote opfriscursus en herinnering van wat er nodig is om te huren geweldig personeel, zowel op kantoor als virtueel. Deze zeven stappen zet alles in een efficiënte en effectieve manier om te nemen en te houden de mensen die je nodig hebt om te slagen. Ik heb gebruik 5 van de 7 stappen in mijn baksteen en mortel bedrijf, maar de laatste 2 stappen maken het proces schoner en sneller (baan websites en vragenlijst). Bedankt voor de geweldige content.

 9. Hey guys,

  Ik waardeer alle geweldige feedback en ik denk dat het belangrijkste punt jullie allemaal hit op is: we behandelen van online business als een "echte business".

  Vreemd meeste mensen lijken dat punt missen en een of andere manier het gevoel van een internet bedrijf is anders. Als je echte wereld ervaring in het bedrijfsleven hebben gehad, waardoor het aan de online business zal je een competitief voordeel te geven, omdat de meeste mensen behandelen als een hobby.

  Nogmaals bedankt, en ik ben enthousiast om te horen wat anderen denken.

  Proost
  Dave Jenyns

 10. Geweldige video jongens - een heel mooi onderwerp om te leren over. Ik ben een Market Samurai klant (eigen meerdere kopieën voor mijn team) en ik ben altijd onder de indruk van hoe veel inhoud jullie publiceren, zonder het duwen van uw software. Super geweldige manier om waarde te bouwen voor ons klanten.

 11. 11

  Geweldige video! Mijn hand verkrampt proberen alle tips en technieken die u voorstellen op te schrijven. Kan niet wachten op deel twee.

  Een onderwerp dat ik zou graag meer over horen van iemand met ervaring in outsourcing is hoe het werk van uw virtuele werknemers te controleren. Hoe weet je hun tijd te volgen om ervoor te zorgen dat ze goed zijn gericht en bewegen in de richting afronding van hun taken? Uiteraard, het is een stuk makkelijker als je ze ter plaatse. Iemand suggereerde oDesk, maar ik heb nog niet uitgecheckt het. Ik wil niets draconisch. Ik denk dat uw suggestie van het einde van de dag e-mails is een stap in de goede richting.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Dankzij Bill.

  Ja, er zijn een heleboel verschillende tips, trucs en tools om een ​​team te beheren - maar de makkelijkste manier die we hebben gevonden (tenminste als uitgangspunt) wordt via een dagelijkse e-mail.

  Ik ging eigenlijk een beetje diep op deze een tijdje geleden in een video op mijn blog:
  http://www.preneurmarketing.com/business-building/tips-virtual-assistants-outsourcing/

  Hoop dat het helpt,

  Pete

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Ik denk dat we misschien opende een blik wormen hier ... beantwoording van de eerste paar vragen over outsourcing leidt tot meer vragen.

  Stay tuned Bill ... we zullen het delen van wat we doen binnenkort als het gaat om het beheren van teamleden.

  Proost
  Dave

 12. Jongens,

  Uw 7 stappen proces is zeer goed en ik groet u voor het aanbrengen van deze video voor ons voordeel. Ik ben op zoek naar een deel van het werk dat we doen uitbesteden, hoewel ik meer dan 500 mensen hebben geworven in mijn vorige banen ik vind het moeilijk om mensen die kunnen werken in mijn bedrijf te werven. De reden hiervoor is omdat ik ben op zoek naar een speciaal team. Ik ben op zoek naar een Picasso van Internet Marketing, niet alleen een marketeer. Ik ben op zoek naar iemand die wil leren en ontwikkelen en die een echte creatieve brein heeft. Ik zal proberen uw proces en sturen u mijn feedback.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  We kijken uit naar je updates - het beste van geluk.

  Het beste advies dat ik je kan geven is gebaseerd op een Q + A citaat Ik hou van:

  Q: Wat gebeurt er als ik besteden al deze tijd, kosten en moeite trainen mijn team; en ze vertrekken om het zelf te doen.

  A. Nou, wat gebeurt er als je ze niet trainen en ze blijven!

 13. Grote Video. Goed gepresenteerd met een aantal absolute goud info !!
  Nogmaals bedankt voor het posten van dit, ik weet zeker dat als ik vasthouden aan de richtlijnen en correct uit te voeren zal het een groot voordeel op mijn bedrijf.
  Proost

 14. Grote post! Outsourcing is grote manier om de wereld waarin we leven te benutten. Het is zo makkelijk nu om een ​​externe werknemer tot een uitbreiding van u of een verlengstuk van uw team te worden te vinden.

  De uitdaging wordt dan, hoe kan ik vertrouw erop dat mijn afstandsbediening werknemer doet wat ze zeggen dat ze aan het doen zijn ...

  Als u het huren van Odesk, ze hebben een tracker voor dit. Die werkt geweldig. Maar voor de rest van de wereld dat geen gebruik maakt Odesk, kunt u proberen HiveDesk. ( http://www.hivedesk.com )

  Hoe dan ook, altijd volgen op zijn plaats in het begin. Het overbrugt het vertrouwen kloof tussen u en uw externe werknemer een stuk sneller dan alleen het meten van prestaties in de tijd.

  ~ Michael

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Leuke tool Michael.

  Ik had niet over heen voordat komen.

  Ik zou kunnen hebben om te gooien in de mix en geef het een schot.

  Op
  Michael @ Beheer externe werknemers antwoordde:

  Hoi Pete!

  Bedankt voor de feedback. Kom kick de banden en laat ons weten wat je denkt.

  (FYI - We zijn ongeveer een dag of twee verwijderd van het uitrollen van geïntegreerde taakbeheer ook.)

  Michael

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hey Michael,

  Voor mij wat tracking tools kan gevaarlijk zijn voor de relatie van de virtuele teamlid te zijn ... het zegt helemaal vooraan "Ik vertrouw je niet en ik wil kijken over je schouder" ... je nodig hebt om een ​​goede balans te vinden.

  Het komt neer op het inhuren van de juiste mensen en dan dingen te doen zoals het einde van de dag e-mails en een aantal van de technieken die we gebruiken.

  Je bent op de goede weg al en ik zal er zeker van te kijken http://www.hivedesk.com

  Bedankt voor uw steun en opmerkingen.

  Dave

 15. 15
  Op 15 november 2011 om 04:56
  Jennifer zei:

  Ik ben een A-speler. Kijken naar dit heeft reenforced dat, en mij valuble inzicht als ik een goede werkgelegenheid fit te zoeken. Ik zal dit te delen, en kijken uit naar uw volgende genereuze aanbod.

 16. Thanks Dave voor de tip is over hoe goed te besteden, dit is iets dat weet, dat zeer binnenkort zal ik moet doen, en ik moet toegeven dat ik een beetje zenuwachtig over.

  Uw tip heb mijn zenuwen versoepeld een beetje en zal me helpen om met meer vertrouwen als ik niet kan veroorloven om fouten te maken door dit proces.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Spring recht in Wolfgang .. het water warmer dan je denkt.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Doe het : P

  Op
  Wolfgang antwoordde:

  Thanks Pete, Het heeft me een beetje meer vertrouwen over het als ik wat horror verhalen gehoord hebben gemaakt.

 17. Wat een grote post, bedankt. Ik ben in het proces van het zoeken naar een aantal grote teamleden en de strategieën zet hier weer instrumenteel in hoe ik dit samen zullen zijn. De timing was geweldig en de beste strategie die ik nog niet gezien! Kijkt uit naar de volgende video!
  Mary-Ellen

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Mary-Ellen,

  U heeft nog niets ... wachten tot mijn video raakt de blog gezien.

  (Gewoon niet vertellen Dave zei ik dat; de 'George Foreman' methode is killer)

  .Pete

 18. Bedankt voor een geweldige video uit naar volgend video

  Beste wensen

  Drew.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Ik weet zeker dat je gaat houden Pete's. Ik wilde mijn eerste delen omdat ik denk dat het zal een moeilijk te evenaren zijn ;)

  Proost
  Dave

 19. Briljant. Voor mij is het comfortabeler om niet te horen, "Hoe video was helemaal". Ik denk dat de betere vraag is "Is het was zeer verbazingwekkend of Super Awesome geweldig?".

  David bedankt voor het verklaren van het hele proces en het tonen van het echte voorbeeld. Op dit moment ben ik op de plaats van het kiezen van dat "A" persoon en ik zal nemen en al uw suggesties (beter om te zeggen Solutions) van toepassing over het kiezen van de juiste persoon.

  En die video op Ed-onderwijsvormen was geweldig, ik opnieuw keek je voor ongeveer 20 keer, erg cool.

  ps: Ik heb meerdere camera scheuten van uw G.docs rekening van die video =) Grapje.

  Wens je het beste. Houd harmonie met de beste ploeg die ik ooit te zien,
  Vitaly

 20. Dat was een zeer georganiseerde video, ik denk echt dat dat met alle spullen die we internet marketeers moeten doen. Omdat het een one man show is niet langer een optie. Vooral als al onze concurrenten zijn al schaalvergroting hun activiteiten.
  Ik ben het absoluut mee eens dat de Filippijnen is een van de beste plaatsen om een ​​goede virtuele medewerkers te vinden.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Proost waarderen uw vriendelijke woorden.

  Op
  Randy Bonachita antwoordde:

  Ik ben een online werknemer hier gevestigd in de Filippijnen. Wij op onze plaatsvinden echt zorg van onze klanten. Wij bieden voortgangsverslagen, antwoord op elke e-mail en wij zorgen ervoor dat we online zijn op skype voor instant messaging.

  Hebben wij een aantal van uw SEO campagnes te doen, probeer dan ons en verspreid het woord over ons later.

  Cheers,
  Randy Bonachita
  http://LocalMarketingGuides.com

 21. Een grote heldere beknopte video. Na het kopen van Market Samurai enige tijd geleden, blijft het in de mottenballen zoals ik nam op het starten van een 'offline' bedrijf vanuit het niets! Echter, nog steeds de nieuwsbrieven en deze video heeft me geholpen te bereiden op meer werven. Van mijn twee jaar ervaring nu van het aantrekken van personeel, de stap van het gebruik van een vragenlijst, geloof ik, zal een verschil maken voor het wieden van de tijd misbaksels en het redden van mijn kostbare tijd voordat we naar het interview proces te maken.
  Dank u voor het vrij geven van deze leerzame video.
  Proost
  Zondag

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Thanks zondag.

  Als Ben gezinspeeld in de intro, ik eigenlijk lopen een paar verschillende bedrijven online en offline .... De grootste van de offline zijn http://www.InfinitiTelecommunications.com.au die verkopen Phone Systems voor KMO's in heel Australië - dus zeer offline.

  We eigenlijk gebruik van een handvol uit de offshore uitbesteders in dat ook het bedrijfsleven - ze helpen met alles van marketing support, database management, product management accounting en boekhouden.

  Dus er zijn genoeg manieren om uitbesteders te gebruiken om te helpen vanuit een 'echte wereld' offline activiteiten.

  Hoop dat vonken een paar idees voor u.

  Pete

 22. Hi Ben

  Bedankt voor de tips over outsourcing. Wij hebben inderdaad vond dit een uitdaging en niets zo eenvoudig als sommigen willen doen geloven.

  De 7 stappen zijn gezond en logisch en we zullen ze te implementeren voor onze volgende vstaff vacature. In werkelijkheid implementeer ik (met een kleine letter 'i'), een aantal van hen al, maar geen in zo'n systematisch proces.

  Dus, nogmaals bedankt en ik kijk uit naar de volgende video.

  Stephen Harris
  iNet Marketing Services
  UK

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Je hebt gelijk over het bedanken Ben (en Anthony) - het is deze twee dat maakte deze serie gebeuren;

  Dave en ik zijn gewoon mee voor de rit en hopen jullie allemaal nog wat waarde uit onze ervaring.

 23. Bedankt voor die uitstekende training video. Het is zeker een grote hulp voor mij als ik net ben begonnen om te kijken naar outsourcing.

  Ik uiteindelijk besefte dat het onmogelijk is om alles zelf doen en zonder gebruik van andere volkeren vaardigheden vrij te maken van mijn tijd, mijn bedrijf gewoon in staat zijn om te slagen, laat staan ​​uit te breiden.

  Kan niet wachten tot de volgende aflevering.

  Nogmaals bedankt, jongens!

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Goeie! Blij dat je het leuk vond ... de video waar u naar kijkt is eigenlijk over de 4e of 5e keer dat ik heb het gepresenteerd, zodat een veel hard werk is gegaan in het. Ik ben gewoon blij om te zien, uit de reacties, het was de moeite waard het harde werk!

  Proost
  Dave

 24. Bedankt voor een geweldige herinnering video. Ik weet niet waarom ik dacht dat het anders in de "internet marketing" wereld dan toen ik in de corporate wereld zou zijn.

  Het runnen van een click-and-mortar bedrijf mag niet veel anders dan het draaien van een brick-and-mortar bedrijf, vooral als je verwacht om te groeien.

  Nogmaals bedankt voor de herinnering.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Tom; het is een veel voorkomende fout - dat we allemaal gaan / gingen door.

 25. Dankjewel. Goed gedaan

 26. 26
  Op 15 november 2011 om 07:08
  Loretta zei:

  Bedankt voor deze informatie. Ik heb niet echt weten hoe ze de hulp te krijgen, of van waar, maar nu heb je me gegeven net wat ik nodig had.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Geloof me ... volg deze methode en je bespaart jezelf uren van tijd en veel geld. Dit systeem kostte ons een heel lange tijd om het te krijgen waar het nu is.

  Ik hoop dat je nog wat waarde uit te halen :)

  Proost
  Dave

 27. Uitstekende video, dank je! Grote timing want ik ben bijna klaar om outsourcing te beginnen!

 28. Aantal echt goede content. Outsourcing is, ben ik ervan overtuigd, de sleutel om niet alleen te genereren schaal in uw bedrijf, maar - en dit is het beetje veel mensen niet beseffen - maar ook een bedrijf dat is verkoopbaar te maken. Geen koper van elk bedrijf zal twee keer kijken bij een bedrijf waar de oprichter van het bedrijf. Door zich te concentreren op outsourcing het je dwingt om duidelijke, herhaalbare processen die kunnen worden gedaan door anderen te ontwikkelen. Dat verhoogt niet alleen de productiviteit in het bedrijfsleven, het laat de oprichter op te treden als een eigenaar in plaats van een werknemer (groot verschil!).

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Ryan - je plek op!

  Dat is het exacte probleem met zo veel online bedrijven. De eigenaar is de business; en het zorgt voor een heel erg moeilijke afslag.

  Als u wilt een geweldig boek, dat betrekking heeft op dit punt te lezen; check out 'wordt gebouwd om te verkopen', maar John Warrillow - http://www.builttosell.com/

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hey Ryan,

  Er is een geweldig boek langs deze lijnen lezen waard genaamd "Gebouwd om te verkopen" ... zeker check it out. Je bent op de goede weg.

  Proost
  Dave

 29. Hield van de video. Ik heb uitbesteden in het verleden geprobeerd en werd alle gaten. Besteden te veel, leverde geen resultaten te krijgen, belandde verder achter dan toen ik begon.

  Ik zie wat ik miste. Ik verwachtte gewoon mensen naar een gepassioneerd over wat ik deed als ik was zijn. Ik had geen filter proces en betaalde de prijs voor.

  Bedankt voor de goede tips. Ik ga opnieuw te proberen. Ik ben er zeker van dat het deze keer beter zal uitpakken.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Zorg ervoor dat u ons in de lus. Ik ben een abonnement op alle draden hier, dus ik zal een e-mail krijgen wanneer u een update te posten.

  Veel succes.

 30. Zoals u opgemerkt bij de start, zo veel mensen kiezen voor virtuele assistenten op dezelfde manier dat ze iets kopen online. Wat je hier doet is simpelweg een standaard echte wereld het inhuren van de praktijk in een online versie. Het maakt onmetelijke zin. Goed werk

 31. Wanneer een video refereert Michael Gerber's E-Myth, bent u op de juiste voet van de get-go ... Bedankt voor de vid jongens!

 32. De timing van uw video was uitstekend. Ik heb geëxperimenteerd met outsourcing voor enige tijd en hebben het type o-desk werknemers ontgroeid in het inhuren van full-time werknemers in PH.

  Mijn eerste huren werkte niet goed bij iedereen omdat hij gewoon niet sterk genoeg kennis van het Engels (schriftelijk en begrip).

  Dus ik liep een andere advertentie, kreeg een aantal goede kandidaten en nu heb je me geholpen het verbeteren van mijn proces, zodat mijn volgende huren is een A-speler.

  Bedankt!

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Briljante Scott.

  Way "in" het spel te houden.

 33. Hey Dave - grote informatie. Ik ben nog steeds in de fase van het uitbesteden van specifieke individuele projecten, maar ik kijk uit naar het overnemen van mijn 1e full time medewerker - ergens in 2012? Het maakt helemaal zin om grondig te pre-scherm van de kandidaten, zodat je uiteindelijk het inhuren van een grote werknemer die een lange termijn lid van uw bedrijf zal zijn ver in de toekomst. Op deze manier zult u ook churn te voorkomen in uw personeel waar je constant opnieuw te hoeven trainen nieuwe individuen.

  Cheers, Neil

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Hey Neil,

  Ik noemde dit hierboven, maar dacht dat ik zou het hier weer te kopiëren voor het geval je het gemist; maar hier zijn mijn top 3 tips voor 'inhuren voor eenmalige taken "

  1. vraag hen altijd een ongewone vraag; iets dat als ze niet beantwoorden u kan identificeren en snel / gemakkelijk veeg ze van de lijst (een andere filter)

  2. ik ze altijd vragen om minstens één idee te dragen aan de korte / werk beter te maken - op die manier 'A' spelers kunnen opvoeren en opvallen, door het aanbieden van suggesties om het project beter te maken.

  3. Als het een waardig genoeg project; Ik zal ook nog gunnen de opdracht tot 3 personen; betalen ze te doen 1/4 van dat van de taak; en dan gunnen de volledige project om de beste kandidaat. (Bijvoorbeeld, schrijf 1 artikel in plaats van 10 ... schetsen een logo in plaats van het volledige ontwerp etc etc)

 34. Dit is een van de beste online marketing video's die ik heb gezien in een lange tijd! Ik realiseerde het vinden van goede hulp was niet gemakkelijk, maar de zorgvuldige proces dat je hebt aangelegd maakt het bijna onmogelijk om niet om goede mensen te vinden. Dank voor het posten en ik kijk uit naar de volgende video ...

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Thanks Tony.

  Ik wil graag het recht om te kopiëren en plakken van uw reactie aan mijn video als het eenmaal is vrijgegeven reserveren - denk dat het legt de lat net dat beetje hoger.

  Pete

  ps Net dacht dat ik zou gebruiken je reactie rib bij Davey J een beetje (hoop dat je het niet erg)

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe ... Pete's video coming soon is vrij goed denk ik ;)

  Maar serieus ik waardeer de vriendelijke woorden.

  Proost
  Dave

 35. Bedankt jongens, zo veel voor. Ik stond op het punt om op te geven op de online kant van de dingen. Maar ik denk dat ik het nog een schot en zien of ik de taken kunnen uitbesteden en hopelijk komen terug in het zwart.

 36. G'day Dave,

  Kan niet geloven dat ik net gemaild u te vragen over hulp bij het inhuren, en bang, ik controleer de e-mail van Noble Samurai die ik zojuist heb aanschaffen! En mijn vraag wordt beantwoord. Hoe doe je het allemaal! :)

  Dave, is momenteel coaching mij. Ik kan hem aanbevelen als niet alleen een seo coach, maar als een business coach.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe dankzij Adam,

  Vraag en je zult ontvangen :)

  Vang je op de coaching gesprek vanavond.

  Proost
  Dave

 37. 37
  Op 15 november 2011 om 09:44
  Mads Pedersen zei:

  Zeer fatsoenlijke spullen jongens. Hou je aussie enthousiasme !! :-)

  De aanpak geadverteerd lijkt redelijk straightfoward imo en afgezien van de (admittingly belangrijk) in opdracht van het filterproces het kan naar beneden worden gebotteld om twee dingen:

  1. Pas een hoogwaardige benadering elke stap van de weg
  2. Spot de spelers en te investeren om ze te laten groeien en bloeien wanneer aan boord

  Omdat het een freelance grafisch kunstenaar en seo geek ik kon wel wat outsourcing hulp aan mijn o bouwen
  aankomende blog business. Zal dit in gedachten te houden.

  Kijk uit naar aflevering 2 - tnx!

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Pete en ik zijn grote fans van houden het simpel ...

  We beginnen met een hele hoop dingen en strip deze dan terug naar de essentie.

  Waarderen de vriendelijke woorden.

  Proost
  Dave

 38. Grote inhoud - ik ben op het punt om te werven, dus dit is een perfecte timing. Even een vraagje, betaalt u de aanvragers geen geld voor het voltooien van de eenvoudige taak? Ik kon voorstellen dat een paar mensen wordt uitgesteld doet het werk voor gratis - of is dit het punt van deze taak?

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Grote vragen Iain,

  Ik heb twee vuistregels hier:

  1. Als ik inhuren voor een eenmalige taak op oDesk of eLance etc, dan ik mensen zullen betalen voor een proef / test project ... Als de tijd die zij investeren om te proberen en te winnen van mijn bedrijf, had kunnen zijn door te brengen anders waar "als "ze niet voor kiezen om de test te doen.

  2. Als ik inhuren voor een full-time positie; als Dave noemt in deze video; dan weet ik niet betalen .. Als ze willen een full-time op lange termijn rol met onze teams, wij willen alleen 'A' spelers met een 'A' speler mentaliteit. Dus die soort ppl "krijgen het proces" ... huren voor houding en trainen voor vaardigheid.

  Hoop dat het helpt een beetje.

  Pete

 39. Bedankt voor deze video. Het was geweldig, helder, to the point, en ik hou van bullet points.
  Ik ben nieuwsgierig naar wat de eenvoudige taak die u nodig voor de assistent die je ingehuurd. Net als voorbeeld? Ook als is de tweede video? Dank je wel. Ik zal de uitvoering van deze stappen in de komende paar weken.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  hi Karen,

  Grote vraag :.

  De taak heeft om de rol die u iemand inhuren om relevant te zijn; dus als het een SEO rol, krijgen ze een aantal fundamentele keyword research te doen .. als het een schrijver; krijgen ze een 400 woord artikel te schrijven etc etc.

  Als DJ in de video vermeld, moet u duidelijk zijn over wat een 'week in het leven' van uw nieuwe team-lid moet zijn voordat je ze huren ... dus kies gewoon een klein 30-60min taak die u kunt waarderen ... en gaan met dat.

  Hoop dat het helpt,

  Pete

 40. 40
  Op 15 november 2011 om 10:53
  G. McGirt @ nubianciti zei:

  Grote inhoud groot formaat. Deze video gaf me een beter inzicht te krijgen van dingen gedaan voor het werken mijn bedrijf. De meeste van de tijd dat we proberen om een ​​heleboel taak onszelf te behandelen, omdat we niet denken dat iedereen kan het doen van de manier waarop we het gedaan wilt hebben. Dit vedio laat zien dat we kunnen vinden en vertrouwen iemand om het werk te doen en doen het goed. Dan u voor uw inzicht.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  ... Wachten tot u het systeem en de workflow in de volgende video.

  Het kost je 'A' spelers en creëert een workflow die uw exacte probleem moeten oplossen.

 41. Very timely.
  I am starting to look for a Virtual Assistant and this helps a lot.
  I am a Market Samurai and Article Samurai user and I find your help to be both timely and cutting edge.
  Thanks.

 42. Awesome info, as usual for Noble Samurai. Very timely, as I've realized I can't do it all efficiently and still jump into new markets quickly.

  Would love to see a transcript of the video(s), and a list of questions for the survey. Every little bit helps.

  Thanks so much!

  On
  David Jenyns replied:

  Hey Pat,

  Great idea… I'll chat with the team about getting together the transcripts and maybe even an MP3. I'll let you know how I go.

  Gejuich.
  Dave

  On
  Stan Dubin replied:

  We love MP3s!

 43. Hi Dave

  Thank-you for sharing this video. Your presentation was great in many ways. Firstly the audiio quality and your delivery is crystal clear. I was a bit shocked to hear a fellow aussie accent as I am so accustomed now listening to training videos from the USA or UK. I like the simplicity of the video in that there was not too much text on the screen but just enough at the right time of the presentation. I also like the way you gave us the visual intro of yourselves – seeing a real person on a screen makes all the difference. I also like the way the presentation was seemless – in that the whole presentation was on the web page without having to click on a video button.

  I have just hired my first contractor through odesk in the past couple of weeks. As a novice I didn't have a step by step system for doing it – I just prettty much went with what I felt was right. Interestingly many of the steps you mention I had actually done so it's great to know that I must have been on the right track. Having said that I now know some additional things I had not thought of for next time. My hire has been a great success. The guy I am working with is really great – thanks for the tip on requesting a team member to write a progress email daily. I will implement that idea straight away. Fantastic idea. Cheers, Trudy

  On
  Pete Williams replied:

  Trudy.

  Thanks so much for the feedback.

  When it comes to the creation of the video content itself; strap yourself in for the next video in the series – you'll see how we make it all happen seamlessly and on auto-pilot; without having to DO any of the mechanics.

  Best of luck with the new team member.

  Pete

 44. I really like the 7 step process, I didn't realize how the filtering process really sets you up for success without taking up a lot of time.

 45. Hey guys, thanks for this… Unfortunately videos take soooo long to watch. Is there a way you could outsource a transcribing service and publish that PDF?

  Just like you, I am a busy individual and reading something is infinitely faster. Thanks a million

  On
  Pete Williams replied:

  Marc,

  Have you checked out the new '2xSpeed' option available in YouTube ?

  It might help a bit: http://www.youtube.com/html5

  .Pete

  On
  David Jenyns replied:

  I'll also chat with the guys about posting the transcripts and mp3 version too.

  Sit tight… I'll see what I can do.

  Cheers
  Dave

  Ps. It's worth watching though, I guarantee the 40 minutes you spend watching it (even at single speed) will save you hours upon hours in the long run).

 46. Thanks so much for a great video! This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.
  I gave up on outsourcing a while ago and then tried to do everything myself.
  With these tips I will definitely be able to leverage myself better.

 47. Thanks guys for the great content. I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai for a bit now. It's always great learning through video and you guys have that really professional approach. Regards…Grant

 48. Excellent training. Very pertinent to my situation.
  Thank you very much

  Patrick

 49. Thanks so much for a great video! I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai as well for a bit now. This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.

 50. Great video. Really practical to learn this process. I outsource a lot and always had trouble dealing with the amount of applicants. So I love the way you guys filter them.

  The video was a bit long though. Short n sweet is always great as we are busy people. Maybe concider a podcast formats as that lets us listen at 2x if desired.

  Keep 'em coming!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks for the feedback Melanie,

  Check out YouTube's new 2xSpeed playback feature… might be exactly what you're looking for:

  Opt in here: http://www.youtube.com/html5

  and then take a look at the new playback bar on the youtube videos.

 51. Hi

  I'm still new to Market Samurai as a user, and love learning new things along the way, to make my life similar. And now we can implement “The Seven Step Method of Outsourcing”, which really blows my mind. Use guys did it again, thanks.

 52. Dankjewel. Love the pre screen questionnaire.

 53. I bought Market Samurai just before the 30 Day Challenge of 2010. And ever since, I've been impressed with how hard the Market Samurai guys work to improve the product AND feed us info on how to succeed in the online marketing world.

  And this is yet another example! Thanks guys for exchanging in abundance.

  I author a blog of “Hiring Tips” that helps in the screening process. Many of them are now in podcast form as well. They'll get your juices going on types of questions you can ask and a few landmines to avoid.

  On
  Pete Williams replied:

  Awesome Stan…

  Just check out your site briefly; looks like there is some awesome content there.

  Will definitely throw it in my 'instapaper' to take a more in-depth look at.

  Pete

 54. 54
  On November 15th, 2011 at 8:13 pm
  toni ornelas said:

  GOOD ADVICE – Master Recruiter for top companies and key tech sectors

 55. Really really fantastic video. Well done once again. Well, outsourcing is good. But costly too. Fiverr has proved to be really a great place to get good works done @ reasonable rate :)

 56. Awesome stuff.
  My head is spinning.

  I have had a couple of disasters with outsourcing. Much to say from in experience.
  God I even bought a Warriors Special Offer on Outsourcing…..my bad never actually read it.

  I feel I got more out of this one video. Thanks guys…Gonna take some Panadol before the second video…lol

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Hehehe blij te horen dat het een goede hoofdpijn ;)

 57. Al een fan van Dave's sinds ik ontdekte hem een ​​paar maanden geleden. Zijn technieken hebben me geholpen mijn eerste site te groeien en ik ben de lancering locaties 2 en 3 van deze week. Grote outsourcing plan dat ik zeker zal volgen nu ben ik beginnen te groeien.

  Dank zoals altijd.

  Op
  David Jenyns antwoordde:

  Bedankt voor het kijken Dave ... ik echt echt waarderen uw steun. Als er iets is wat ik kan doen om te helpen laat het me weten.

  Proost
  Dave

 58. Dank u voor het aanbrengen van deze video up. Na een paar valse starts met outsourcing, dit was zeer apt. Uitstekende presentatie geleverd in een zeer professionele manier.

 59. Dank je wel vrienden. Echt het is een zeer nuttige en interessante informatie, en lijkt te worden gedaan met veel passie. De meest waardevolle informatie voor mij is om het proces dat u hebt gevolgd voor de outsorcing hnow

  Proficiat voor de baan
  Jose Ramon G.

  Op
  Pete Williams antwoordde:

  Hoi Jose,

  Zoals u zult zien in mijn video zijn we allemaal over processen.

  Het is systemen en processen, die u toelaten om te schalen, te groeien en te vertrouwen op je team om te leveren voor u.

 60. Prachtige video!

  Het opnemen van dergelijke technieken kan behoorlijk Boosty voor outsourcing bedrijven zijn, zou ik zeggen, het is een geweldige manier om goed opgeleide werknemers te verzamelen om je team.

  Cheer up!

 61. huurde mijn eigen SEO vent. Hij begint in een week om mijn team te bouwen. ik gebruik seo bedrijven aan mijn advocatenpraktijk bouwen, maar realiseerde me dat ik mijn eigen spullen kunnen benutten door gebruik te maken van een eigen business manager. uw video was eenvoudig en geweldig en ik heb al stuurde het naar him.thank u alot!

 62. Great article. I have a little experience with outsourcing and a lot of brainstorming about it thinking, yeah I need to do it but not sure how. My experience was hiring someone from task army to manage tweets and facebook updates. I also paid them more at one point to get more fb followers but they were just profiles. These profiles had just a bunch of liked pages and not much more….useless.

  Anyone have any experience with task army? In addition is it ever realistic to use your method to outsource good team members on a new website not making much money but offer like a percentage of the success we do manage to build together? Will that work? I imagine I would have to share some reports of earnings to make sure its fair.

  What if I wanted to hire some content writers, do i pay them per article? Per hour? How much is reasonable, I don't even know? Dank

  On
  Pete Williams replied:

  Hi Michael,

  Great questions.

  Let me be a succinct as possible with my answers/advice:

  I've seen Task Arm, but never used it personally. So can't really offer anything of value there.

  If you are wanting equity partners, I wouldn't be looking in the traditional outsourcing places; those places are for ppl looking for traditional work – If you ware wanting to find ppl to work “with you” and share in the success; I would be looking in forums (internet forums, and forums around you niche) as you're more likely to find entrepreneurial ppl who would be open to that type of deal.

  When it comes to content writers; it all comes down to volume. If it's only one or two articles every now and again; I would be looking at out-tasking on sites like elance or odesk and paying per article …. but if it's a full time role you are needing, then go dor a full time person paid by the hour.

  Hope that points you in the right direction.

  Pete

  On
  Michael replied:

  Thanks Pete, your information has been been great for me.

 63. I'm a member of David Jenyn's outsourced team. I went through the whole process he outlined in the video and I remember thinking there was just a whole lot of steps I had to go through. Looking back now I understand the importance of it all.

  Why did I push through with my application? For one I was given a clear idea about the company I would be working for. Second, the job description was detailed. I was confident I could do every item in that list. Third, the hands-on test improved my confidence that I fit their needs as I was given the chance to work on an actual task and gauge my skills.

  Of course, it was a plus that the rate was much better than what other Filipino virtual workers are getting. We 'A' players know we're worth more than the rest. :)

  I agree with using Jobstreet especially if you want to hire college graduates.

  On
  David Jenyns replied:

  Hehehe… cheers MJ. We're soo lucky to have you on our team. Really looking forward to catching up with you and the rest of the team in January!

  Chat soon.
  Dave

  On
  David Jenyns replied:

  Ps. MJ did you notice your photo is on the still shot in the YouTube video?

  On
  MJ Ces replied:

  I did. All smiles too. :)

 64. 64

  This video was worth watching and gave away more real info than some of the other self proclaimed outsourcing gurus on the web.

  The one issue i had with something you said, which is what everyone says, is that Philipinos have great english. Conversation wise they might be easier to talk to that Indians but when it comes to writing, my experience is that they have their own way of writing, which by US/UK/Aus standards would be considered wrong. I have yet to find a pinoy i can give writing tasks to. any specific tips on that in future would be great

 65. Really impressive video.

  I'm in the startup phase of an Internet Marketing business and going mad with trying to do and learn everything!

  I'll certainly take on board all of these tips to get the ball rolling with my team…

  Best get those clients / customers first though!

  Adam.

 66. I have known several process of the outsourcing task that should be done. but you explained a whole new approach to the task. thx for the view, really looking forward the 2nd video.

 67. Wow! What a great presentation, Dave. I've reviewed some good quality outsourcing info before, but this is far more succinct, higher quality content, and is a complete 7-step plan.

  I have run a few ads, but without this kind of plan, I hesitated to take the next step. Now, I can more forward with confidence.

  I agree completely, that we have to scale to become productive enough to be profitable, which requires outsourcing.

  I can't wait to watch Pete's presentation. What a hook to get us to watch for your emails. A lesson here – great content, and then divide it into 2 parts.

  Thanks Dave and Pete.

  Terry
  TheHealthAndNutritionCenter.com

 68. Pure Brilliance Period!

  Thanks guys for sharing – I have been in and out of this process for over a year and can never get it to work well. Thanks for sharing your 7 steps..

  Loving the samuari
  James

 69. It's just timely for this video for outsourcing. I'm thinking of doing this but dont know where to start. Thank you for putting this together and explaining it well. I definitely try one of the steps. Love the presentation.

  tks

 70. Thanks so much for sharing your hiring process. It will really help to save time when outsourcing new work at various skill levels.

  We are looking forward to Pete's video as well.

 71. I use a google form instead of survey monkey to get the applicants to answer some questions and pre-screen my candidates.

  I agree that it is so important to prescreen so that I don't waste my time.

  One thing that I do is that I make it a requirement that the applicant send me a jing video talking about why I should hire them so that I know that they know how to use Jing as i like to use Jing alot to explain work that they are doing and also so that I can hear them speak.

  On
  David Jenyns replied:

  Nice… and I agree it's not soo much about the tool as it is about the concept. Google forms are great, another one of my assistant loves those.

  Love the suggestion about getting them to make a jing video for you!

  Cheers
  Dave

 72. I like the idea of having a tandem interview as it does allow me to compare them to somebody else.

  I also agree 100% that it is very important that the interview happens over skype as I think it is important to be able to see the person that I am hiring. I think body language is very important and also I think it is important that I can see them when they are working for me.

 73. This video was really great. I learned a bunch of stuff that I hadn't considered. The concept of the G Foreman approach I like. Looking forward to the next video!

 74. Amazing video! Really smart filtering process and love the real life example and uncommon sense logic behind the stages. Thank you!!

 75. Dankjewel. A great video with lots of pearls. Going to implement this right away …. I'm sure I'll have better results this time round!

 76. VEry Thorough Video. Good listen indeed. Great tips.

 77. The timing of this video couldn't be better: I'm just about to employ some staff so will take your advice onboard – thanks.

 78. Great video! Thanks for the info : D

 79. Team building is a hard thing. You gave some great insights about effective hiring. I will be watching this again for sure. I don't want to miss any of the gold nuggets.

 80. YOU GUYS ARE PHENOMENAL!!! I was originally introduced to marketing through get rich quick schemes and products that sell high hopes… I now feel like I've graduated to a whole new level : D I watched video #2 first and feverishly took notes throughout the whole presentation. I look forward to hearing more from you guys, keep up the great work!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks Matt.

  Appreciate the feedback.

  The comments on the other video have now been enabled; so feel free to ask any questions or leave some feedback on that video over the the post.

  Glad you enjoyed the vids!

 81. EASY PEASY LEMON SQUEEZY

  You guys rock! The number one take away is that this is doable. Not instantly, not right away, but one piece at a time.

  Thanks so much NS for providing this information.

 82. 82
  On November 17th, 2011 at 2:19 pm
  Leonard Betts said:

  Every HR department should use this method.

 83. Great video; clear and simple steps to follow.

  And great timing too! I have been polishing up my processes and getting ready write that job description.

  Your thoughts regarding full-time versus part-time if I feel I don't have enough work for a full time person just yet?

  Thanks,
  Michelle

  On
  David Jenyns replied:

  It's funny how things just turn up as you need them.

  As for your question… I say just get started! So if you only need a part timer, start with a part timer… again the key is to just get started.

  Hope that helps.
  Dave

 84. I love your video on the seven steps to hiring a top candidate for the job. We will definitely use these steps to create build or A team of players at http://Www.kidsformal.com .

 85. Awesome video and even better timing. Was just doing some outsourcing research when your email hit the inbox.

  Bedankt!

 86. Fabulous information.Your Video series has been fantastic – much appreciated. I have just put the kettle on so that I can settle in for more – Brilliant Thanks Guys

 87. What did you do when you were getting started? I think a lot of us would like to know how you got your business up and generating revenue before you had your team of outsourcers in place (unless you started with a team). Thanks – Jason

 88. I can really see the benefits in outsourcing but was reluctant to try it but, after watching your video I will definitely give it a try!

 89. Dave Jenyns really does know his stuff.

  I have been outsourcing for a while now and am using a very similar process that he describes here. But so wish I could of seen this video a year ago, it would of saved me loads of heartache.

  Keep over delivering guys..

 90. Thanks Ben:

  We are an SEO provider for 13+ years now. Since we make a full spectrum offering at only $199 a month, we are always on a tight budget. We've employed most of these suggestions while using vWorker, formally ReataCoder. But, we've often been remiss and not applied all of these at once!
  MANY THANKS FOR KEEPING US ON OUR TOES!
  Also, have referred dozens of friend to Market Samurai, what a great tool! Saves us a monthly fee at places like SEOMOZ. Keep it up!! Blessings, Greg S

 91. Really a lot of valuable information. Can't wait to apply it to our new JV project in internet marketing training we are just starting to work on.

  I would have never done this properly without seeing this video. Dank

  On
  David Jenyns replied:

  Happy to help Gerri, and if there's anything else we can do let us know…

  Sidenote: Have you watched pete's next session yet?
  http://www.noblesamurai.com/blog/outsourcing/outsourcing-video-2-the-content-leverage-system-2761/

  Keen to know what you think… we're getting some great feedback again :)

 92. This video was really great. Very usefull informations. Thank you for this.

 93. Keep doing what you are doing it makes a difference and it is appreciated.

 94. Hi guys, great video – and by the way I am currently going through The Challenge, and hope to come to a position where it is necessary to outsource

 95. All the information is outstanding! Thanks a lot for all the advice, tips and tricks that you gave me. I was confused about how to do all the outsourcing stuff but I understood the key elements to have an “A” team, congratulations and really THANK a lot.

 96. Perfect timing as I've hit the wall with trying to do it all by myself. Wonderful advice. Concise. As a educator I was impressed with the delivery and format of content.
  Dankjewel.

 97. 97
  On November 21st, 2011 at 10:39 am
  James Tappenden said:

  As with everything Dave shares, this is fantastic!

  Implementing Dave's advice currently so that one day soon I can implement this advice!

  Cheers Dave

 98. Thanks a lot. Excellent video and very usefull informations.

 99. 99

  The Video was great and to the point cant wait for the next video

 100. Hello I found it very illuminating because I need to implement and having a team is certainly the way to go, but I never thought about all the aspects of the process sp thanks for the first I'LL be waiting for the 2nd video

 101. well done thank for the good info and great approach
  Look like in Australia SEO is more talented than usa

 102. 102

  Great content and system!

  Have taken notes and will certainly utilise this method to outsource.

  Great “aha” moment for me is that I can also use this for my offline businesses to hire team members! Such an added bonus, thanks heaps Dave!

  Another was to treat it just like my offline businesses by developing value and culture statements, etc, as, after all, online IS a business!

  Cheers
  Annette

 103. Excellent video series! Thanks for sharing this. I am outsourcing part of my business, but with these strategies I will go even further!

 104. Great Video!

  I've been outsourcing/outtasking for most of this year and had hit and miss results… I often go back and forth between outsourcing and doing things myself and am now at the point where I know I need a team to help me grow my business and give me some sanity. Luckily this video came out just in time before I started the hiring process! Bedankt!

 105. It's a mind blowing video, I've been trying to build up my business on line but is almost impossible to do everything on my own to get the leverage that I'm looking for, with this simple but valuable strategies for sure I'm gonna move forward. I would love to get your further advice guys, thank you so much.

 106. This is just fantastic information and I'm now feeling confident in changing my website over as well as keeping it up on the first page of google.

 107. You don't mention asking and calling references. I find one of the best ways to qualify people who will be doing tasks for me.

  I've only used eLance for outsources. I don't know how it compares it to rest? Is there a web site that evaluates the pros and cons of the different outsourcing sites?

  I found good quality people on eLance. I like the ratings, and references that they offer. The outsourcers don't want to harm their high rating, so that pretty well guarantees a good quality job.

  I find being clear with what you want is the most important part of outsourcing.