Deel drie van 'Is uw verkeer obsessie kan u brak?' (Nu krijgen we de goede dingen ...)

Share-knop

Video van vandaag is mijn favoriet in de serie. We zullen door zeven kern lopen "conversie verbetering van strategieën". De meeste van deze strategieën te kijken naar een bepaald gebied om te testen op uw site en het is deze zelfde technieken die we hebben gebruikt om winsten van meer dan 100% in conversies (zowel aanmeldingen en verkoop) op onze sites en met onze klanten.

Strategie

Miste de twee eerdere posts? Hier zijn links naar de eerste en tweede . Als u uw exemplaar van de conversie checklist gemist, klik hier .

Vandaag gaan we dekken:

1. Ruimte om na te denken - te leren hoe, door het uithakken van slechts 30 minuten van ononderbroken tijd om te kijken via uw website met "frisse blik", kunt u uw eigen "hoog geprijsd consultant" te zijn. Ik weet zeker dat als je dit gaat doen, heb je een lange lijst van vaste mogelijkheden voor omzetgroei te schrijven.

2. Logisch stroom - in vrijwel iedere markt, krijg je te maken met de tijd een slechte, gestresst en "verdomd drukke" prospects. Het is onze taak om de reis van een prospect eerste blootstelling met ons te maken door middel van de verkoop zowel logisch en vrij van onnodige afleiding.

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het internet is vol van de marketeers misdirecting hun vooruitzichten en zich afvragen waarom er niets verkoopt. Dit probleem is endemisch!

We kijken naar hoe een logische breuk in uw sales proces nog de heetste aanbod en beste verkoop kopie zal verlamde. Stroomlijn uw website 'flow' en geef uw verkoop een serieuze boost.

3. Confusion - Ik heb dit mantra krabbelde op een roze notitie hieronder mijn monitor "de verwarde prospect niet kopen". Dit betekent dat, voordat we proberen om iets te verkopen, moeten we helpen onze bezoekers zich te oriënteren. Ze moeten zich comfortabel voelen en weten waar ze zijn. Toen we presenteren onze verkoop-bericht, moeten we kopiëren, lay-outs en afbeeldingen die onze boodschap eenvoudig te begrijpen te maken te gebruiken.

Vergeet niet! De gevreesde back-knop is er altijd, opdoemen aan de top van onze pagina en het moment dat onze prospect heeft om een ​​beetje denken te hard, of werken om iets op een pagina te vinden, ze weg in een klik (en ze nooit ooit kom terug!).

We zullen ook kijken naar de verschillende elementen van uw verkoop boodschap en hoe om ze te testen, en ik zal een handige tip die ik gebruik om grote exemplaar snel bij overleg met klanten te delen.

4. De Kracht van Specificiteit - Leer de waarde van het verplaatsen van de algemene en verkoop aanspraken op 'easy te ontslaan' 'zitten en kennis te nemen' specifieke en punchy kopie.

5. Upping Uw verkoop kopie - We technieken die u kunt gebruiken om snel het verbeteren van uw eigen verkoop copywriting vaardigheden, evenals wanneer en hoe je moet overwegen boeiende professionele tekstschrijvers om u te helpen bespreken.

6. Cialdini's Seven Universal Persuasion Technieken - We nemen een tour door zeven bewezen en universele menselijke overreding technieken (elk van die direct kunnen worden toegepast op uw website conversie te verhogen).

7. scheiden Channels - Ontdek hoe door beter aan uw bericht naar verschillende marktsegmenten, en dan het dupliceren van uw meest winstgevende segmenten, kunt u systematisch te verhogen winst.

Dus, dan kunt u genieten ...

YouTube Preview Image

Robert Cialdini, is naar mijn mening, één van de grote schrijvers op het onderwerp van overreding. Als u zijn boek niet gelezen heb "Influence" , ik sterk aanbevelen.

Volgende bericht: Neem de "30 Minute Site review Challenge" en Win een Gratis Website kritiek!
Kijk uit voor onze laatste record in deze serie in een paar dagen tijd. We zullen de laatste video los en hebben plezier het weggeven van drie gratis website raadpleegt door de Samurai oprichters.

Ik hoop dat u geniet van de serie, en je ziet een dozijn manieren zet je luie oude websites in-profit pompsystemen.

PS - Neem een ​​snelle blik op uw site voor een moment. Als je dapper voelt, post een link om het in de opmerkingen en vertel ons in één zin wat enkele tweak u wilt testen om de verkoop te stimuleren?

PPS - Zoals altijd, als je hebt gevonden deze gratis reeks behulpzaam, 'delen van de liefde' een beetje door boven te klikken op de "Like" button.

Ben heeft 10 post (s) geschreven voor Noble Samurai

5 Reacties op "Deel drie van 'Is uw verkeer obsessie kan u brak?' (Nu krijgen we de goede dingen ...) "

 1. Ok - ik zal dapper zijn.

  Op mijn site, http://www.premierguncabinet.com heb ik een product die verschijnt als "Onze meest populaire Item" - en dit punt consequent is.

  Single tweak: Ik zou graag de code van de site te wijzigen om een ​​ander product in die doos te zetten en te zien of het de meest populaire zou worden ...

 2. Zeer solide materiaal dat hier gepresenteerd. Op basis van de tijdloze principes. Cialdini is de eminence grise in dit gebied en u het verstandig om hem te citeren zijn.

  Even terzijde, waar ga je het krijgen van de geweldige graphics te gebruiken om uw omzet punten te illustreren?

 3. Grote serie - we hebben zo veel conversie problemen is het moeilijk om een ​​enkele tweak op basis van al uw advies te identificeren. In feite, gaan we om te gaan door en volledig vernieuwen van onze sign-up proces, user experience, etc.

  Onze site, http://www.e-yearbook.com krijgt grote verkeer en biedt een boeiende service, maar lage omzettingen in vergelijking met anderen in de industrie.

  Single tweak: Het toevoegen van getuigenissen van klanten. We zullen dit te testen met Google Website Optimizer en post de resultaten als belanghebbende.

  Andere tweaks: Verminder wrijving (te veel pagina overgangen voor sign up), verhoging van engagement (bieden gratis trial), het verbeteren van verkoop kopie met meer specifieke claims / baten, voeg wederkerigheid met een gratis service, enz., Enz. Zou een goede zaak zijn bestuderen als we succesvol zijn ...

 4. Hey, ging ik naar de universiteit voor dit spul!

  Hoe komt het dat je kunt alles wat ik geleerd in 13:57 leren?

  Goede tutorial!
  David @ San Francisco SEO's laatste blog post ... De versie van CommentLuv op deze site is verouderd en zal binnenkort stoppen met werken. Vraag de webmaster om hun CommentLuv te werken in het dashboard van deze site! Deze versie zal blijven werken voor een paar weken en dan stoppen.

 5. Ik nam 8 items uit uw checklist die ik nodig heb om te werken. Ik heb een item reeds bijgewerkt (de anderen zal enige tijd duren) ...

  Ik heb mijn beeld naar boven van de kopie, samen met bericht dat we net begonnen met de training kit toegevoegd en zijn de uitbreiding ervan een inleidende prijs die zal niet lang duren.

  Nogmaals bedankt voor de grote post. Ik ga door al deze nu :)