Spotlight on Monetization

Share-knop

Ongeacht het aantal bezoekers van uw site krijgt, als je niet kunnen bezoekers om te zetten in klanten, al je tijd en inspanning wordt verspild.

Dus vandaag zijn we draaien van de schijnwerpers op Market Samurai's gelde module om te kijken naar een aantal van de beste en meest effectieve methoden voor het genereren van cashflow van bezoekers.

Hoe om producten te vinden & beoordelen Market levensvatbaarheid

De eerste stap is het testen van een markt om ervoor te zorgen dat het de moeite waard zijn.

Deze video zal u van een plein - het wegnemen van een aantal gemeenschappelijke mythes rond levensvatbaarheid markt, en begeleiden u door het proces van het vinden van producten.

Hoe schrijf ik een dwingende Ad In de notulen

Vervolgens moet u uw product te promoten aan uw bezoekers.

Het schrijven van effectieve verkoop kopie gebruikt moeilijk te zijn - maar nu niet meer. In deze video, Brent neemt je stap voor stap door het creëren van een aantrekkelijke advertentie voor uw product.

Hoe Om een ​​advertentie te publiceren naar uw website

Natuurlijk als je eenmaal een product hebt gevonden en gemaakt van uw advertentie, moet u die advertentie te krijgen in de voorkant van uw klanten.

In deze video zal Anthony tonen u alles wat u moet weten om uw advertentie te publiceren op uw blog, met behulp van Market Samurai.

De sleutel tot de markt levensvatbaarheid

Zodra u deze video's bekeken heb je alle tools die je nodig hebt om levensvatbare markten te vinden - een enorme mijlpaal voor elke internet marketeer.

Het is tijd om op te starten Market Samurai en aan de slag!

Market Samurai's Monetization module is onderdeel van de volledige versie van Market Samurai. Als u nog niet gekocht Market Samurai, en heeft u toegang tot de Monetisatie module wilt, klik hier om nu te kopen.

Alex
PS - Volgende week zullen we het draaien van de schijnwerpers op de Content Module publiceren.

Alex "The Green Samurai" Green is een lid van uw vriendelijke Samurai support team, en vaak geeft updates over de laatste Samurai gebeurtenissen op de blog.

Alex heeft 22 post (s) geschreven voor Noble Samurai

17 Responses to "Spotlight on Monetisatie"

 1. Geachte Market Samurai Team,

  U blijft me verbazen met elk stukje extra functionability je constant aan de Market Samurai software. Je voeden de gemeenschap als geen ander. Market Samurai is de beste software die ik ooit geïnvesteerd in! Voor de prijs die u vragen om de software Het is een complete koopje!

  Je bent geweldig!

  Mirko

 2. 2
  Op 7 mei 2010 om 02:25
  Oliver zei:

  De editor kan een beetje polijsten gebruiken, maar het is al bespaart me uren bij het opzetten van een snelle niche-campagnes. Ik hou van de manier waarop de functie neemt de salesletter en brokken het neer in kort weinig nuggets. U kunt snel ziften door, pak de hot-knop enen en werpen een snelle ad.

 3. Dat is absoluut gek. Ik maak wat advertenties in mijn tijd, maar deze snelkoppeling Market Samurai maakt betere advertenties in veel minder tijd.

 4. 4
  Op 7 mei 2010 om 02:30
  Lisa zei:

  Hoi-
  In je video, Hoe om producten te vinden & beoordelen Market levensvatbaarheid, u ons vertelde de criteria om Amazon beste product en de beste Commissie knooppunt product te kiezen door het sorteren van de kolommen voor de winst en EPS. Echter, besef ik in het voorbeeld voor paydotcom en clickbank heb je geen resultaten. Maar mijn vraag is, als je kreeg resultaten voor paydotcom, welke criteria zou je gebruiken om te sorteren en welke columm informatie zou sorteren (en aflopend of oplopend) En voor clickbank welke criteria zou je gebruiken om te sorteren en welke columm informatie zou sorteren. Dank

 5. Nogmaals, uitstekende content over hoe u het meest gebruik van Samurai te maken!

  Good stuff guys!

 6. Een krachtiger video's!

  Super team.

  Vriendelijke Groeten,
  Vitaly

 7. Zoals Ed Dale zegt - "Je kind weet niet hoe goed je het hebt gekregen !!!"

  Op
  Detlev Tesch antwoordde:

  Hi Steve,

  ((Ja, dat was de tweede meest gebruikte zin in 30DChome Manchester (na "aap") ... * grin *))

  Nou, eerlijk gezegd, ik ben blij dat ik niet ... ;)

  Detlev

 8. Jullie houden het blussen van grote inhoud! Er zijn zoveel dingen die we kunnen doen met de markt samurai die bekend zou ahve. Serieus Ik gebruik het slechts voor twee of drie dingen die ik moet halen mijn spel en echt mijn tenen vuile met MS

 9. ja onlangs ik ook een e-mail van de markt Samurai te krijgen op hetzelfde onderwerp, uiteraard is het een geweldige gelde module door hen.

 10. Dit is slechts een kort briefje om te zeggen dat dit is toch wel de absolute beste faciliteit overal beschikbaar zijn - en wat maakt het nog beter is dat het komt uit het land van Oz

 11. Bij het bekijken van de video's, ik dacht dat ik zag een knop voor HTML voor het publiceren. Als dat het geval is, kan ik gewoon kopieer de html code en plak de gegenereerde advertentie waar ik wil het als een tekstvak op mijn wp versus waar het wil om het te zetten? Ook wanneer het biedt aan uw Amazon-account te gebruiken met of w / uit een account, als u kiest nieuwe account, zal het opzetten van een nieuwe account bij Amazon, zelfs als u al een hebt? Of zetten we op onze rekening informatie als wij u al een account? Misschien een domme vraag, maar ik heb geen extra rekeningen voor dezelfde plaats nodig.

  Trouwens het is een andere geweldige tijd saver!

 12. Hey Alex,

  grote les !!
  Market Samurai is een fenomenale tool! En met jullie houden van de ontwikkeling ervan, hoe kan het ooit worden geslagen!
  Bedankt voor de geweldige werk !! :)
  Detlev

 13. Maakt het hele proces veel sneller.

 14. Briljante advies jongens, nogmaals.

  Heel erg bedankt!
  Lara Jane

 15. hey guyz! yu worden doet het geweldig! bedankt voor deze geweldige software. Ik probeer alleen met behulp van de trial versie en het was geweldig. Ik ben nu een upgrade. Ga zo door! Market Samurai is het beste.

 16. Deze functie maakt het gissen van Ad schepping. Alles wat we nu nodig hebben is een functie die automatisch zorgt voor een hele hoop van versie, zodat we split testen kunnen doen