Uw "Nieuwe Google Keyword Tool Data" vragen beantwoord

Share-knop

In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een aantal nieuwe functies en updates.

Deze zijn opgenomen:

En veel vragen over hoe de Google keyword gegevens is veranderd - we hebben veel vragen over deze functies gekregen.

Dit bericht zal veel van uw meest gestelde vragen te beantwoorden ...

Waarom gingen deze veranderingen gemaakt?

In de afgelopen 12 maanden, heeft Google gewerkt aan het verbeteren van het trefwoord gegevens die ze leveren.

Tijdens deze periode, ze liepen verschillende hulpprogramma's voor zoekwoorden, waaronder:

 • De oude Legacy Google Keyword Tool die de meeste Market Samurai gebruikers had leren kennen en liefde;
 • Een nieuwe Beta versie van de Google Keyword Tool (met nieuwe data);
 • De Google Adwords Verkeerschatter, en;
 • De Google Search Gebaseerd Hulpprogramma voor zoekwoorden.

Ongeveer een maand geleden, Google begon te rollen elk van deze instrumenten in één - de nieuwe Beta Google Keyword Tool .

Het betekende dat we konden niet langer blijven vertrouwen op en maken gebruik van dezelfde ruwe data bron Market Samurai had in sinds de lancering aangesloten - om zo te houden Market Samurai draaien, begonnen we met de nieuwe Google Keyword Tool als onze belangrijkste zoekwoord gegevensbron.

Deze verandering betekende zowel goed als slecht nieuws voor Market Samurai gebruikers ...

 • Het goede nieuws was de nieuwe Google Keyword Tool voorzien schoner, data eenvoudiger te begrijpen.
 • Het slechte nieuws - de nieuwe Google Keyword Tool was langzamer, en duurde langer om keyword gegevens te genereren.

Het is voor ons belangrijk dat Market Samurai gebruikers krijgen een betere ervaring van Market Samurai elke keer als ze hun exemplaar te werken. Dus voor de bestrijding van de snelheid daling veroorzaakt door de Google Keyword Tool, bouwden we twee nieuwe functies die versneld Market Samurai - nieuwe automatische keyword filtering (gebaseerd op presets) , en sneller tafels .

Het resultaat: het analyseren van trefwoorden in Market Samurai is nu sneller dan ooit, en de gegevens die het biedt, is nu nog gemakkelijker te begrijpen.

Hoe is de Nieuwe Google Keyword Tool Gegevens anders?

Als je je afvraagt ​​hoe Google's Keyword gegevens is veranderd - of waarom Google het verkeer schattingen zijn nu lager - het is niet omdat uw zoekwoorden zijn veranderd.

(In de meeste gevallen zijn er nog ongeveer hetzelfde aantal mensen op zoek naar uw zoekwoorden deze maand waren er vorige maand.)

Integendeel, de verandering in zoekvolumegegevens is alles te maken met wat zoekopdrachten worden opgenomen (en niet inbegrepen) in het nieuwe verkeer schattingen.

The Old Hulpprogramma voor zoekwoorden ...

De oude versie van Google Keyword Tool opgenomen gegevens van het zoeknetwerk van Google, naast de traditionele Google-zoekopdrachten.

Dit betekende uw zoekwoord verkeer schattingen opgenomen zoekopdrachten op zoeknetwerk partner sites zoals:

 • 2e Tier Zoekmachines dat Google gegevens te gebruiken - zoals Ask.com, Lycos.com, Dogpile.com en AOL.com;
 • ISP zoekmachine partnerschappen - zoals ComCast.net en VirginMedia.com;
 • Google Eigenschappen zoals Google Blog Search, Google Product Search en Google Maps;
 • En andere Google Partner sites als Amazon.com, TripAdvisor.com en About.com.

The New Hulpprogramma voor zoekwoorden ...

In plaats van het opnemen van deze gegevens, de nieuwe Google Keyword Tool richt zich uitsluitend op Google-zoekopdrachten - Google.com plus regionale Google zoekmachines zoals Google.co.uk, Google.com.au, etc.

Dit maakt de nieuwe gegevens "schoner" en een stuk makkelijker te begrijpen.

En het betekent ook dat de nieuwe gegevens biedt "meer conservatieve" schattingen van de hoeveelheid verkeer die u waarschijnlijk te krijgen van een bepaald zoekwoord bent.

Als Google's Search Schattingen zijn lager en meer conservatieve - Doe De "4 Gouden Regels" nog steeds van toepassing?

Ja absoluut!

10.000's van de mensen gebruikt de 4 gouden regels voor succesvolle websites met behulp van de oude gegevens op te bouwen.

Als de nieuwe gegevens conservatiever is, dan is het toepassen van de 4 Gouden Regels over de nieuwe gegevens uit te filteren nog meer zoekwoorden, en verder te verhogen uw kansen op succes.

De fundamenten van de 4 Gouden Regels zal altijd hetzelfde blijven. Je zult altijd wilt trefwoorden die:

 1. Zijn relevant;
 2. Hebben Verkeer;
 3. Heb Commercial Value, en;
 4. Heb geringe concurrentie.

Wat moet ik doen als mijn oude Trefwoorden niet meer aan de 4 gouden regels Criteria, met behulp van de nieuwe gegevens?

Maak je geen zorgen - hoewel de gegevens voor uw zoekwoorden zou zijn veranderd, het werkelijke aantal mensen op zoek naar uw zoekwoorden zal nog steeds meestal hetzelfde zijn deze maand als ze waren vorige maand.

Het enige dat veranderd is, is de manier waarop Google is het meten van het verkeer voor deze zoekwoorden.

Dus als je oude keyword research zei uw zoekwoorden waren goed, moet je er naar luistert.

Vergeet niet: 10,000's van de mensen gebruikt dezelfde oude gegevens - en dezelfde 4 Gouden Regels filters - om zoekwoorden te kiezen en het opbouwen van een succesvolle niche-sites. Hoewel het systeem nu beter zou kunnen werken, het werkte heel goed toen ook - dus als u al een website opgezet, er is geen punt weg te gooien al je harde werk en opnieuw beginnen.

(Tip:.. Je zou zelfs kunnen overwegen om de nieuwe gegevens naar extra zoekwoorden die u kunt gebruiken om toe te voegen aan uw site te vinden Meestal zult u betere resultaten te krijgen als je bouwen op goede trefwoorden dan weer van start met een betere trefwoorden)

Hoe zit het met de oude gegevens - Was Het Wrong?

Veranderingen zoals deze altijd controverse te creëren.

Op dit moment is er een kamp van mensen die zeggen dat de oude gegevens verkeerd was - en er is een kamp van mensen die zeggen dat de nieuwe gegevens is verkeerd.

De waarheid is, noch geheel van gegevens is "fout" - ze gewoon gebruikt twee verschillende methoden voor het meten en het schatten van het verkeer:

 • Een op basis van Google Search Network statistieken;
 • De andere gebaseerd op Google.com stats.

Als het gaat om de beste gegevensbron te gebruiken voor keyword research data, nu de oude Google Keyword Tool is afgesloten, de nieuwe Google Keyword Tool is de duidelijke winnaar als het gaat om het verstrekken van de beste keyword gegevens.

Hoewel er andere niet-Google-alternatieven - de nieuwe Google Keyword Tool is de enige Google-eigendom gegevensbron in staat om de aard van de informatie die nodig is om keyword research te doen op de manier Market Samurai doet - en het is nog steeds de beste ruwe data source beschikbaar voor trefwoord onderzoek (dat is waarom gebruiken we het binnen Market Samurai.)

Ik heb problemen met het ophalen van gegevens ... Wat moet ik doen?

Alle grote software-updates zorgen voor een handvol onverwachte bugs.

Gelukkig zijn de meeste van deze zijn al vast - maar er zijn nog steeds een of twee lopende bugs we werken er hard aan te stampen.

Als u geen gebruik van de nieuwste versie van Market Samurai, zorg ervoor dat u op de hoogte. (Alle van de meest voorkomende bugs zijn opgelost in de laatste updates - zodat je het laatste exemplaar van Market Samurai door in te loggen zal boven de meeste problemen op te lossen.)

Als je al met behulp van de nieuwste versie, en je nog steeds problemen ondervindt met Market Samurai, zorg ervoor dat je in aanraking met ons via Noble Samurai Ondersteuning .

Tot slot - als u eerder had moeite met Market Samurai - bedankt voor uw geduld en hulp ter ondersteuning. De feedback, bug rapporten en logbestanden u stuurde ons waren van onschatbare waarde als het ging om het opsporen van de bugs.

We hopen dat dit antwoord op uw vragen over Market Samurai, en de nieuwe Google Keyword Tool gegevens.

Brent

PS - Vandaag, voegden we nog een functie die ik weet dat je liefde ...

Market Samurai heeft nu wekelijkse en maandelijkse trefwoord statistieken, in aanvulling op de dagelijkse statistieken dat we altijd hebben aangeboden.

Dit maakt het nog makkelijker om zoekwoorden te vergelijken met een zeer lage zoekopdracht statistieken (dwz minder dan 100 zoekopdrachten per maand.)

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

88 Reacties op "Uw" Nieuwe Google Keyword Tool Data "vragen beantwoord"

 1. Bedankt voor het opruimen van alles op.

 2. Bedankt voor het uitleggen van de update. Uw development team is doet het geweldig bijhouden van updates van Google.

  Het wordt tijd dat MS de wekelijkse en maandelijkse (jaarlijks?) Zoekopdrachten toegevoegd, kregen we moe van te vermenigvuldigen met 30.

 3. Ik heb het lezen van stukjes en beetjes over de Google veranderingen en wisselende meningen over wat het allemaal betekent voor Internet Marketeers. Kijkend naar de resultaten die ik kreeg van MS en de Google keyword tool zelf, was ik in eerste instantie bang dat ik nooit zou hebben stevige gegevens opnieuw.

  "Als de nieuwe gegevens conservatiever is, dan is het toepassen van de 4 Gouden Regels over de nieuwe gegevens uit te filteren nog meer zoekwoorden, en verder te verhogen uw kansen op succes." ~ Een geweldige manier om na te denken over het!

  Bedankt voor een zeer uitgebreide bericht uitleggen duidelijk wat de veranderingen betekenen en hoe MS zich aanpast. Ik wist dat ik op je kon rekenen jongens ;-)
  Corinne's laatste blogpost ... Coronado Speed ​​Limit

 4. Een DoFollow site is een die het mogelijk maakt de zoekmachines om een ​​link van hun site te yours.I volgen had veel baat hebben van deze niet volgen blogs, maar in de lijst is er wat meer blogs die nofollow zijn zo vriendelijk neem dan doe het filteren.
  Giviani @ puppy housebreaking's laatste blogpost ... controle van diabetes type 2 met geen pillen of insuline-injecties!

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ik neem aan dat je het over de Promoties module in Market Samurai?

  Deze maakt gebruik van een paar openbaar beschikbare zoekmachines om DoFollow blogs vinden - en helaas hebben we geen controle over de resultaten die ze bieden hebben.

  Wij zijn in staat om de resultaten al te analyseren en te controleren op nofollow links op de pagina in de Promotions module. Dit is een goede manier om te filteren op de nofollow blogs die glippen door de mazen.

 5. Bedankt voor je uitleg, de systemen werkt beter, maar nu heb ik problemen met de OCI een paar minuten geleden proced ik met de laatste update, maar OCI werkt niet naar behoren, ik heb geen resultaten ontvangen ... Ik begrijp niet wat er gebeuren? ??

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Helaas, ik denk dat Microsoft niet langer biedt OCI gegevens. :(

  De site die eerder gebruikt om te bieden deze gegevens wordt momenteel 404'ing (bestand niet gevonden).

  Het is waarschijnlijk dat dit is gerelateerd aan de fusie Bing's met Yahoo !.

 6. Dankzij Brent, grote post die veel vragen die zijn zoemen rond de IM-gemeenschap zal beantwoorden.

  Altijd goed om te worden herinnerd hoe de MS-team is op de kolen gezicht van keyword onderzoek. Het aanpassen van een reactie uit het verleden, over China denk ik ... 'wanneer Google niest, de wereld verkouden ...'

  Kerry
  Kerry Finch's laatste blog post ... Can not Get Your Head Around verkoop Copy

 7. Fantastisch bericht stuurman, opgeruimd veel verwarring en legde de complottheorieën te rusten.

  Jullie blijven massaal in te leveren op een van de beste producten in de markt.

  Ga zo door.

  Kyle
  Kyle Tully's laatste blogpost ... nieuwe software voor Lokale Video Methode

 8. 8

  Iemand anders problemen met het ophalen van gegevens op grond van trefwoord onderzoek, zelfs met de nieuwste versie updaten? Ja, ik heb een ticket te ondersteunen ingediend. Just me af of ik niet alleen ben. Echt nodig om sommige schattingen te doen voor morgen, maar kan niet op dit moment en voor de dag. Hoop dat het upgraden van vandaag was geen vergissing.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Dat is vreemd ... De meest recente veranderingen moeten niet het ophalen van gegevens trefwoord hebben beïnvloed.

  Misschien was het een tijdelijke storing? Is het nu weer werkt?

  Wat ook het geval, hopelijk kunnen we je weer up and running snel weer. Nu dat je een support ticket hebt ingediend, zullen Alex en Miriam zijn op de zaak.

  PS - als je dat nog niet hebt, kijk of je een logbestand kan dienen - net als de instructies in het antwoord op uw ticket gesuggereerd. Dit helpt echt om problemen als deze te diagnosticeren.

  Op
  Ron antwoordde:

  Nog steeds geen liefde. Gewoon een standaardbrief. Weer een update gedaan en nog steeds niet werkt. Echt nodig om een ​​aantal gegevens voor een vergadering te genereren morgen maar nog steeds dezelfde fout. Ging door het oplossen van problemen. Verbindingssnelheid zou fijn moeten zijn.

  Het enige wat in het antwoord vermeld stond op het punt screen capture. Er is geen melding gemaakt van het indienen van een logbestand wat dat logbestand is.

  Erg frustrerend, denk dat ik zal figuur heb uit een andere oplossing

  Op
  Isha antwoordde:

  Ron, naar een logbestand te dienen:

  In Windows klikt u op het menu Bestand in de linkerbovenhoek van uw Market Samurai, kies vervolgens Instellingen, vervolgens debuggen (linksonder). Vink dan (check) Inloggen Extended Debugging informatie.

  Vervolgens moet je de activiteit die het probleem veroorzaakt te doen, ga dan terug in Debugging en klik op "Upload Extended Debugging informatie".

  Je krijgt een code voor die upload, die je vertellen Noble Samurai met hetzelfde ticket nummer als degene die je net te krijgen.

  Hoop dat het zinvol! Helaas weet ik niet de naam van het menu dat u klikt op de Mac :(
  Isha's laatste blogpost ... Uw Market Samurai Woordenlijst Is Klaar & 8211 Trefwoord Onderzoek

  Op
  Carmen antwoordde:

  Ron,
  Ik heb ook problemen met het ophalen van gegevens in kw onderzoeksinstrument ("Market Samurai heeft geen suggesties van de Goggle Kw Tool gevonden ...). Dit werd die zich vóór de laatste update, en nog steeds voorkomende post--update.

  Info van het support forum vermeldt dat MS medewerkers werken aan het probleem, maar ziet eruit als het is tijd voor mij om te dienen een support ticket-Ik wilde niet tech support overbelasting w / probleem dat ze al bewust van, maar misschien iets kunnen individueel worden aangepakt dat er iets voor mijn software-exemplaar kan oplossen.

  best,
  carmen

  Op
  Ananga antwoordde:

  Nee, je bent niet alleen. Elke keer als ik probeer en het uitvoeren van keyword research ben ik begroet met een foutmelding en hebben gedurende enkele weken geweest.

  Ik heb ook ingediend een ticket en volgde de aanbevolen stappen die ik kreeg van ondersteunend personeel van twee weken geleden en ik kan nog steeds niet keyword research te gebruiken op alle.

  Op
  Hans Vosloo antwoordde:

  Je bent niet alleen. Zelfde probleem hier met het volgende bericht: "Market Samurai heeft geen suggesties van de Google Synoniem Tool gevonden" op versie 0.85.34 en moest trefwoorden handmatig toevoegen. Misschien is het het beste om te verwijderen en opnieuw installeren Market Samurai?
  Hans Vosloo's laatste blogpost ... starten van een bedrijf

 9. Grote-update, bedankt voor het laden van de nieuwe functie. Liefdevolle MS meer!
  Amanda's laatste blogpost ... Lack Of Certified Nursing Assistants

 10. 10
  Op 3 november 2010 om 03:36
  Gavin Allinson zei:

  Nogmaals bedankt Brent.
  Gavin Allinson's laatste blogpost ... Verschrikkelijk Tibullus Tops-up Testosteron

 11. De nieuwe functie met maandelijkse en wekelijkse statistieken is één zal ik nuttig vind, en ik kijk uit naar het gebruik van! Dank
  Sean Breslin @ webconferencing's laatste blogpost ... Bevorderen Gogvo behulp van PLR

 12. Bedankt voor de updates. Jullie doen een goede baan. Ik ben al vertellen mensen over jou.
  Carol Frome's laatste blogpost ... Risico-Vrij!

 13. Bedankt voor deze jongens - zoals altijd een duidelijke en eenvoudige uitleg van de troebelheid van Google.
  Nick Johnson's laatste blog post ... Ik zou graag wat nieuwe ideeën op Kerstboom Toppers

 14. Bedankt voor het houden van de fantastische Market Samurai hulpmiddel bijgewerkt. Het is de beste op de markt in mijn mening.

 15. Hi dank voor updaten Atte, maar net als Tatyana Ook ik ben moeite om elke OCI gegevens op te halen - dit is een belangrijk kenmerk - alle gedachten over wat we doen om dit te verhelpen?

  Michael

 16. Wilde alleen maar bedankt voor de steun zeggen. Ik gebruik deze software bijna elke dag en kon mijn zaken niet lopen zonder het

  Het leven in seo veranderingen en software moet veranderen om bij te blijven met het

  Dankzij opnieuw- echt gewaardeerd
  Glenn Hughes's laatste blogpost ... Een Amerikaanse kijk op de wet over e-mail marketing

 17. Bedankt voor de update. Ik ben zo blij dat MS biedt nu maandelijks (en wekelijks!) Verkeer statistieken.

  In een eerdere MS-update van de afgelopen weken dacht ik dat ik merkte een "Trends" knop die lijkt nu verdwenen - of heb ik droom dat ;-)
  NickR @ FordMustangAccessories's laatste blogpost ... Rijdend Todays News

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Neem een ​​kijkje in de SEO Competition module.

  Klik op de pijl naar beneden (driehoek) naast enig resultaat. Dit zal u verwijzen naar een aantal trends sites, waardoor je intelligentie op uw concurrent.

  Er is ook een trend grafiek in de Market Samurai Keyword Research module (vink het vakje "Trends" om ervoor te zorgen dat het wordt weergegeven.) Als u op deze zal u ook meer trends intelligentie - hoewel deze keer op het zoekwoord.

 18. Dus als ik wil opnieuw kijken naar lijsten met zoekwoorden die ik heb gedaan in het verleden om te zien wat de resultaten zijn nu, moet ik de MSAM bestanden verwijderen of laad je de database op de normale manier en en gebruik de knop te analyseren?

  en bedankt voor alle verbeteringen!
  :-)

  Alex
  Alex's laatste blogpost ... Allergisch voor Strawberries Echt

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  De veiligste manier is om een ​​nieuw project te maken. (Je hoeft niet naar de oude wel te verwijderen.)

  Projectdossiers Market Samurai's herinneren vaak oude gegevens.

 19. Hi,

  Bedankt voor de update. Ik heb zin om te sturen in een verzoek en wilde deze kans om dat te doen nemen. Als ik vragen mag, wil je een functie om Market Samurai die het mogelijk maakt de ranking van een site om te zien kunnen toevoegen?

  Bijvoorbeeld, als ik klik op de SEO Competition module, kan ik de top tien sites ranking, maar wanneer ik een URL alleen de SEO Competition gegevens komt. De ranglijst nummer wordt leeg gelaten. Door het toevoegen van de ranking nummer om de URL het me een goed visueel hulpmiddel om te zien hoe mijn site te doen is met zijn ranking zou geven; en als het omhoog of omlaag gaat.

  Ik heb een gevoel dat dit nuttig zou zijn, niet alleen voor mij maar ook voor de rest van Market Samurai gebruikers. Bedankt voor het lezen van dit en het nemen van het in overweging.

  Warm,

  Ricardo
  http://www.vaporcigarettes.net
  Ricardo's laatste blogpost ... Elektronische Sigaretten De nieuwe buzz onder rokers

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Goed punt - Market Samurai is niet de details van de ranking positie voor de resultaten in de SEO Competition module.

  Als u wilt rankings monitor (stijgen en dalen) - de beste tool voor deze baan is de Rank Tracker module.

  Ik ben het maken van een notitie van uw functie suggestie hoor. Deze dingen zijn zoals "stemmen" - hoe meer we horen over een bepaalde feature request, hoe waarschijnlijker het is om een ​​deel van Market Samurai geworden.

  Dankzij Ricardo!

 20. Ja, verbetering zijn geweldig!
  Maar zou je een ding uitleggen: dagelijks / wekelijks / maandelijks zoekopdrachten en hoe / wanneer ze invloed op het gebruik van presets terwijl keyword search proces aan de gang? Hoeft het wat meer begrip op het vinden van trefwoorden, of is het gewoon meer up-to-date gegevens, en niet van invloed zijn op 80/15/30000 preset?

  Ook heb ik gevonden, dat automatisch filteren machine verwijderen veel van interessante trefwoorden (als tweede waarde trefwoorden) die kunnen worden gebruikt in aanvulling op de belangrijkste zoekwoorden. Om te voorkomen dat - ik moet duwen op sleutel om ze te draaien aan de top van het programma en onderzoeken ze later. :-)
  Vitalka's laatste blogpost ... Китайский смартфон Lenovo LePhone в экспортном варианте

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Het dagelijks / wekelijks / maandelijks zoekopdracht tellingen zijn redelijk eenvoudig.

  Zij het verkeer nummers veranderen gewoon in het rapport trefwoord.

  Misschien wilt u uw filters veranderen als u gebruik maakt wekelijks of maandelijks cijfers wel. dwz plaats van SEOT van 80, kunt u gebruik maken van SEOT van 2434 voor de maandelijkse analyse en SEOT van 560 voor de wekelijkse analyse.

 21. Uw software is groot en wordt steeds beter! Ga zo door. Ik gebruik het voor het onderzoek van alledag. op een dag zal ik kijken naar de sectie inhoud. LOL
  :)

 22. Ik heb nog steeds kan niet geloven hoeveel jullie contimue te bieden heeft met Market Samurai. Proost

 23. Hoi, ik ben iterested - Bent u van plan om te werken met de Russische SEO markt? We hebben moeite om SEOT kolommen retreive voor zoekwoorden (na las google verandering). Maar ik hou van de manier waarop u go guys! het superieur programma voor SEO!

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hoi Alex,

  We hebben verschillende Russische gebruikers al (zoals Vitalka boven, geloof ik).

  Neem contact op met ondersteuning - u ondervindt een bug met Market Samurai die wij voor u oplossen.

  Brent

 24. Met dank aan iedereen bij MS voor uw harde (en pro-actief) werk. Dit is de reden waarom ik zal staan ​​en vallen met MS, je bent echt de beste. Ik heb ook een exemplaar van één van de andere vrij goed bekend KW gereedschappen in de markt, die niet meer functioneert voor ongeveer een week.

  Bedankt!

 25. Ik hou het nieuws in uw bericht script. Werken in een kleinere stad als Raleigh, NC het uitstekend zal zijn om wekelijks of maandelijks zoekgegevens te zien. Ik kan niet wachten om te gaan check it out!

 26. Hi,

  Ik ben nog steeds aan de slag met alle functies van Market Samurai, maar het is geweldig om te weten dat jullie op zoek zijn na ons.

  Ik denk altijd wanneer Google rommelt we schudden :-)
  Cheers,
  Barry Newton's laatste blogpost ... Marketing van het artikel en Vrij Verkeer

 27. 27
  Op 3 november 2010 om 07:38
  tomartomartini zei:

  Brent, een grote uitgebreide bericht het uitleggen van de

  betekenis van de veranderingen update via Google je hebt

  gezien de antwoorden op veel questions..well gedaan!

 28. Goed werk inhalen met Google's hulpprogramma voor zoekwoorden veranderingen. Nu hoe over het bijwerken van de rang tracker, zodat het allemaal de zoekmachine landen en opties kunnen utlisie. Als je dat niet doet ga ik te hebben om een ​​ander product te kopen, omdat MS gewoon niet knippen voor marketeers bijhouden van hun rankings buiten de Verenigde Staten.
  PMK's laatste blogpost ... Een overzicht van de Small Business Marketing

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hi PMK

  Het moet werken voor NZ en andere markten engels-taal. (Het worstelt gewoon met een paar markten vreemde taal -. Niet allemaal, maar sommige)

  Brent

 29. Bedankt voor de updates jongens. Dit is zonder twijfel de meest krachtige en nuttige stukje internet marketing software die vandaag beschikbaar zijn.

 30. Heel erg bedankt voor de grondige uitleg van wat de heck er gaande was, Brent. Ik ben nog steeds gebruikt om deze presets en ik ben het reserveren oordeel over de vraag of ik ze wel of niet totdat ik heb meer met ze gewerkt. Maar ik hou van de toegenomen snelheid!

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Zodra u uw groove, en een aantal vooraf ingestelde figuren die werken, ze maken keyword research een hoop sneller. (Niet meer uitgeven presets, niet meer filtering - Market Samurai doet het werk voor u automatisch.)

 31. Dank je wel ... Dit bericht echt opgeruimd sommige dingen voor mij:)
  David Miles's laatste blogpost ... Getting Back In The eBay Game

 32. 32
  Op 3 november 2010 om 10:07
  Onder zei:

  Bedankt voor de update functie Brent, hoewel ik moet erop wijzen enkele anomalieën van mijn eigen.

  De Monetization hulpmiddel lijkt niet helemaal te werken bij het starten van een nieuwe campagne. Dit is een probleem geweest op een goede handvol mensen, omdat ik merkte ook dit besproken in de forums.

  Ook Rank Tracker is een beetje buggy als het lijkt om zoekwoorden en URL's bij het sluiten verwijderen en opnieuw openen van MS ...

  Ten slotte, waar is de update artikel knop verdwenen? ...

  Reeds ingediende deze te ondersteunen. Hopelijk krijgen we een woord op de voortgang van de update te horen :)

  Proost Brent

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hi Onder,

  Je hebt gelijk - er is een probleem in de Monetization module (Andrew's over de zaak, de vaststelling van dit moment.)

  En de Rank Tracker "delete trefwoorden" knop - Julian's de vaststelling van dit ene op het moment.

  Het andere probleem heb ik niet tegengekomen al, maar het klinkt als Alex en Miriam zal het probleem hebben gedocumenteerd en dat gegeven aan de jongens op te lossen.

  Hartelijk dank voor ons te laten weten over deze.

  Brent

 33. Elke keer Market Samurai opent het is als Kerstman komt naar de stad. Grote post ... Bedankt voor het houden van ons een voorsprong!

 34. Ik ben een nieuwe fan en de klant via de 2010 Challenge.

  Jullie doen fantastisch werk van het verstrekken van gemakkelijk te berichten als deze en video's te begrijpen. MS is het draaien te zijn een van de beste aankopen die ik heb tot nu toe gemaakt zijn.

  Ga zo door.
  Bedankt!
  DeeMarie van Small Dog Training's laatste blogpost ... handige truc voor het nemen van Small Dog Foto's

 35. Wat ook het geval te zijn, ik ben nog steeds alle vertrouwen in met de resultaten die ik heb gekregen met Noble Samurai.

 36. Bedankt, dat is het beste, meest heldere uitleg die ik heb gelezen van beide waar Google is het met de gegevens genereren uit, en de verschillen tussen de 'oude' en 'nieuwe' data
  mark @ Mexicaanse Mail Order Brides's laatste blogpost ... Romancing Uw Mexicaanse Bruid

 37. Jullie Rock, Bedankt voor de updates. Dit is zonder twijfel een van de meest krachtige marketing software heb ik tot op heden gezien. Hartelijk dank voor al het grote werk met deze software.

  Dank,
  Michael

 38. Hi Guys,

  Bedankt voor de recente updates die deze tool een fantastische stukje software te maken.

  Ik moet ook juich je op je ondersteuning tijdens de recente uitgave ik en enkele anderen hadden in het gebruik van Market Samurai met nieuwe pogingen overschreden.

  De ondersteuning en reactie in het krijgen van het vaste was uitstekend. Nogmaals bedankt voor een geweldige onderzoeksinstrument en de back-up steun die gepaard gaat met het.

  Mike
  Mike Andrew's laatste blogpost ... Social Media Verhoogt Small-Business Exposure

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Thanks Mike!

  Ik dacht dat de jongens in steun heeft uitstekend werk ook. (Ook al is op een bepaald moment dat ze 700 support tickets ontvangen in een dag!)

  Brent

 39. Jullie hebben altijd uw ogen duidelijk gericht op de ball.Thanks voor het maken van alles duidelijker.

 40. Net als de nieuwe functies. Het is de ene stukje software die u zal moeten wrikken uit mijn dode koude handen. Grote Werk jongens!

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ik verwacht dat het bijzonder moeilijk zou zijn om te doen met je thuisdefibrillator handig ;)

 41. 41

  MEVROUW? Zeker een geweldig team; o)

  Dank aan allen!

 42. Bedankt voor de nieuwe gereedschappen. Ik hou van ze. Ze zijn het maken van mijn werk gemakkelijker.

 43. Bedankt voor deze nuttige informatie. Market Samurai is de beste software die ik ooit heb gekocht en ik ben blij om te zien dat je werkt om dat zo te houden.

  Nogmaals, bedankt!
  Jhoecannon's laatste blogpost ... belangrijke punten om te analyseren voordat het kopen van Aged domeinnamen voor uw netwerk marketing Internet Business

 44. Thanks again for updates MS is the most powerful tool available today and I am sure you are not going to let that slip. Research has never been so easy now here is an idea to put you miles ahead. I will sit and stare at my VDU with MS operating, it will interpret my thoughts uncover the most profitable niche and carry out all the research for me and present me with a ready built BLOG or WEB site complete with external links and a #1 spot on Google.
  Now that is a challenge!!!!

  On
  Brent Hodgson replied:

  This would give us an excuse to get one of those new Xbox Kinect controllers for the office ;)

 45. The new data took a while to get used to. It was hard to fathom a keyword that before meant good traffic was now down to nothing. But I have found that the keyword draws the same amount of traffic anyway. So it all works out.

  On
  Brent Hodgson replied:

  “But I have found that the keyword draws the same amount of traffic anyway.”

  This really is the key point.

  Bedankt voor het commentaar! :)

 46. This write-up offers the light in which we can observe the reality. this truly is extremely great one and offers in depth data. thanks for this wonderful posting Extremely good publish…..Valuable info for all.I will suggest my friends to study this for certain
  james@english proofreadingʼs last blog post… English Proofreading

 47. Thanks for clarifying the new updates.

  MS is really good when comes to Keyword research.
  Ellery Leungʼs last blog post… 8 Keys To Create Win-Win Negotiation Opportunities

 48. Great work fellas! My niggly concern is that keywords that have a traffic opportunity will be missed as they are not counting the off google stats

  On
  Brent Hodgson replied:

  Yeah – good point.

  It's the one issue I have with the new data too.

  (I would have preferred that partner search engines like AOL, Dogpile etc were included – but non-web-search sites like Google Product Search, Google Maps, Amazon, etc were not included.)

  However, I guess if Google controls 66% of the search market, and people use other search engines in roughly the same way that they use Google, then at least the keywords with the highest levels of traffic in Google SHOULD be the keywords with the highest levels of traffic in other search engines…

 49. These changes have made research harder!!! When I switch between 'include' and 'ignore' additional drop downs…

  I do not get other words ignored and do not get accurate information any longer. Whilst I appreciate you need to keep updating the keyword tool, I am losing faith in the tools over all accuracy of research as I keep getting glitches when you complete updates so regularly.
  Andyʼs last blog post… Socrates WordPress Theme

  On
  Brent Hodgson replied:

  GOOD point – the “Include” and “Ignore” buttons related to the old Google Keyword Tool – not the new one.

  I've asked the devs to fix this up (and remove the tickbox – which also serves no functional purpose now.)

  Thanks Andy.

  On
  Isha replied:

  I'm not getting long-tails now (it might just be the seed keywords I'm using, or it might not).

  Could Market Samurai pull in results from the Wordtracker free keywords tool?
  Ishaʼs last blog post… Your Market Samurai Glossary Is Ready &8211 Keyword Research

  On
  Brent Hodgson replied:

  To do that (while being fair to Mike and Andy and the Wordtracker team) we'd need to connect to Wordtracker's API.

  (It wouldn't be fair if we hit Wordtracker's Free Keywords tool with 200,000+ users – and I'm pretty sure it would be against their TOS.)

  This would mean we'd need to add a subscription component to Market Samurai – perhaps an optional subscription for people who wanted access to this feature.

  Is this something that you would use?

  On
  Andy replied:

  I'm still getting the same problem! This is making life difficult for something which is so basic!

  On
  Isha replied:

  That's a very good point Brent. I don't think Market Samurai users want any subscription component.

  We all have the option to use the free Wordtracker tool at present, and that's the way I'd personally prefer it to stay, rather than have a subscription alternative.
  Ishaʼs last blog post… Your Market Samurai Glossary Is Ready &8211 Keyword Research

 50. Brent – besides being 'more conservative' in volume data, there have been other changes to the data shown by Google's keyword tool:
  http://www.aimclearblog.com/2010/10/07/rip-google-keyword-tool-long-live-seo/

  Have you considered how the changes will impact the data delivered by MS?

  Thanks, Claire
  Claire Carlileʼs last blog post… How to use twitter to live vicariously through other people's SEO conference pleasures

  On
  Brent Hodgson replied:

  Hi Claire,

  There have been quite a few “Google is dead” posts recently.

  While they get a lot of attention, I think they over-inflate the bad, make out that “the sky is falling”, and confuse a lot of people unnecessarily.

  The AimClear guys are super smart – no question about that – but I think that this post is a bit extreme in the “sky is falling” stakes.

  - The “Facebook” example that they use now shows many more results. (Perhaps a temporary bug at Google's end? Perhaps a change in policy? Either way, it's fixed now.);

  - It's true about “fewer keyword SKU's” – but this is both an opportunity and a threat;

  - Yes, Google's tool limits you to 800 keywords – but typically the keywords that fall out of this range have extremely low levels of traffic (as it is, Market Samurai will generally filter the 800 keywords you generate to a list of fewer than 100);

  - The risk of using tools that do not have direct access to the data is that you're yet another step removed from the source – and every step away from the raw data you get, the less accurate your data becomes.

  It's an interesting read – but I still have confidence that Google remains the best source of data for keywords. (It's the reason I no longer use the alternatives they suggest.)

  If my competitors want to use the alternatives though – I'd be happy to let them ;-)

 51. MS is a great tool! thanks for keeping us updated. I know that I've updated seemingly every day this week! thanks for cranking out the fixes and squashing bugs!

  I originally bought MS cuz of the awesome training videos. after I watched the videos, I figured I had already gotten my $97 worth!
  Wood Railingʼs last blog post… Exterior railings on a bridge

 52. Love the new features that you have introduced to Market Samurai.

  This is a tool that is at the top of my list and I use it daily, highly recommended and well worth investing in.

  The new features make it even more easy and productive to use.

  Blijf op het grote werk.

  Regards Carla

 53. Ik ben een trage leerling denk ik? Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom mijn MS is omhoog acteren. Geeft me de gegevens die ik nodig had. De vorige versie werkte goed met mij en ik weet niet waarom de upgrade niet werkt op mijn computer. Elke over nagedacht?

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hey Jocelyn,

  Om eerlijk te zijn - ik weet niet zeker wat er zou kunnen gebeuren. (In feite, ik begrijp niet specifiek hoe Market Samurai handelt voor u.)

  Maar neem dan contact met ons op via Ondersteuning:
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Geef ons zoveel specifieke gedetailleerd mogelijk, en we zullen er alles aan doen om u weer op de rails te krijgen.

  Brent

 54. 54
  Op 7 november 2010 om 10:04
  Campbell zei:

  Hi guys, bedankt voor het opruimen, dat als we begonnen met een nieuwe niche voor kort alleen te zien het verkeer lijken aanzienlijk dalen wanneer deze verandering werd gemaakt. Ik ben ervan uitgaande zou dit te wijten aan hoge niveaus van het zoeken naar netwerken die nu worden verdisconteerd zijn. Ga zo door.
  Campbell's laatste blogpost ... 4 stappen te bestellen Drankkoelers

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ik denk dat je gelijk hebt - dit is de meest waarschijnlijke oorzaak.

  Op
  Campbell antwoordde:

  jullie zijn bijna goden maar keep up the good work !!!
  Campbell's laatste blogpost ... 4 stappen te bestellen Drankkoelers

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  lol - vaste [boven]

 55. 55
  Op 10 november 2010 om 20:21
  David Goodwin zei:

  Hi,
  Mijn vraag is 'waarom knoeien met iets dat werkte goed en was zo succesvol ??

  Ik persoonlijk hou niet van de Google tool. Het duurt veel te lang om te gaan door de bewegingen, terwijl voordat het was slechts een paar seconden en de resultaten zouden verschijnen (Keyword onderzoek)

  Er moet een knop om ons in staat om terug naar de manier waarop het was te schakelen zijn.

  niet gelukkig Jan ... ..
  David Goodwin

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hallo David,

  Ik vond de snelheid van de oude Google Hulpprogramma voor zoekwoorden ook - maar Google biedt niet langer deze gegevens te allen.

  Helaas, het antwoord op "waarom knoeien met iets dat goed werkte en was zo succesvol?" Is "Omdat we hadden geen keus." :(

  Brent

 56. 56
  Op 11 november 2010 om 17:27
  David Goodwin zei:

  Hallo Brent,
  Bedankt voor het snelle antwoord. Het is gewoon het ding zou Google doen.
  Het lijkt alsof we zitten met google. Zijn er alternatieven? Hoe doe je dingen te versnellen?
  Wat vroeger een paar minuten in beslag neemt nu een eeuwigheid te duren. Google doet wat Google wil en ze zal je achtervolgen je staart ... dus waarom opgemaakt met hen?
  oprecht
  David Goodwin