Nieuwe functies: Analyseer je eigen pagina's - en we hebben nu tooltips!

Share-knop

Hi!

Mijn naam is Michael - Ik ben een van de ontwikkelaars achter Market Samurai - en Brent's mij gevraagd om een ​​aantal nieuwe functies die we vandaag hebben uitgebracht introduceren!

Heb je ooit wilde je de SEO statistieken van uw website vergelijken met die van uw concurrent?

In versie 0.80.18, hebben we een functie toegevoegd aan de SEO Competition module, zodat u om dat te doen: bekijk de video voor een walkthrough van de nieuwe functie.

U kunt uw domein te zetten in de lijst - (bv "vintageelectricguitars.com") - of u kunt een specifieke pagina te analyseren op uw website - (bv “http://www.vintageelectricguitarblog.com/vintage-electric-guitar/gabriel-v18-amplifier-fantastic-amp”).

Hier zijn een aantal toepassingen van de nieuwe functie:

 • Analyseren van meerdere pagina's op uw website om te zien wat het zou duren om een ​​dubbel-notering in Google te krijgen voor de door u gekozen trefwoord;
 • Controleer statistieken voor elke website, webpagina of Web 2.0 website (Squidoo, Hubpages) die u maakt;
 • Analyseer concurrenten die niet voorkomen in de top 10 plekken in Google.

U vindt de nieuwe knop aan de onderkant rechts van het SEO Competition module vinden:

U kunt deze functie gebruiken om te kijken naar de statistieken voor uw website tegen die van uw concurrentie - misschien moet u uw backlinks te verhogen, of misschien je vergeten bent om uw site toe te voegen aan de Yahoo Directory - nu kunt u vinden met behulp van Market Samurai.

(Opmerking: Je moet een nieuw project aan te maken als je wilt dit nieuwe SEO Competition functie te gebruiken - het zal niet werken met oude, opgeslagen projecten ... En echt, je wilt kijken naar de nieuwste SEO statistieken voor uw site en uw concurrenten toch.)

Tooltips

By the way - zou je hebben gemerkt andere nieuwe functie die we uitgebracht rustig een paar weken geleden - tooltips!

Heb je ze gezien?

U kunt nu Ga met uw muis over een aantal van de meer verwarrende acroniemen - bv SEOTC in keyword research - om een ​​uitleg van wat ze betekenen krijgen.

De tooltips, en de "Add Custom URL's" functie binnen het SEO Competition module waren beiden functie verzoeken van Market Samurai gebruikers - net als jij.

Als u wilt een suggestie doen, stuur ons een briefje hier . Niet alle suggesties zal deel uitmaken van Market Samurai te worden, maar we werken hard om ervoor te zorgen dat de meest gevraagde functies worden aangenomen.

Mike

PS - Andrew, Arlen en ik heb hard gewerkt aan een aantal andere nieuwe functies die allemaal komen in een keer bij elkaar - en zal zeer binnenkort worden vrijgegeven.

PPS - Binnenkort zullen we de aankondiging van nieuwe dingen zo vaak dat we niet in staat zal zijn voor het verzenden van e-mail aankondigingen voor iedereen. In plaats daarvan zullen we gewoon uploaden informatie op onze blog.

Dus als je wilt om up to date te blijven, zorg ervoor dat u zich abonneren op de blog ( via RSS , of door het invoeren van uw e-mail adres in het vak aan de rechterkant voor de e-mail alerts).

Michael Bertolacci is een van de superster programmering genieën die verantwoordelijk is voor het maken van de functies die u genieten van binnen Market Samurai.

Michael heeft 3 post (en) geschreven voor Noble Samurai

36 Reacties op "Nieuwe functies: Analyseer je eigen pagina's - en we hebben nu tooltips!"

 1. Briljant! Dit is precies wat ik heb willen voor jong en oud! Goed gedaan jongens!
  Kan niet wachten voor de overige functies in MS te bedienen geworden. Cheers!

 2. 2
  Op 24 maart 2009 om 17:31
  Darren zei:

  Zeer leuke functie! Loving it, loving it ...

 3. Grote nieuwe feature, nice one!

  Een ander kenmerk dat echt handig zou zijn zou het vermogen om te zien welke sites de rug links vandaan komen zijn.

  Keep up the good work !!

 4. 4
  Op 24 maart 2009 om 05:49
  BobTheDog zei:

  OK, ik ben de eerste om te reageren op dit. Het is verbazingwekkend!

  Ik werkte via de video en het doen van de demonstratie met betrekking tot mijn eigen site en mijn concurrent. Werkelijk fantastische functie, ongeacht de grootte van uw niche. Bedankt jongens!

 5. Het eigen terrein vergelijking functie is uitstekend. Bedankt en houden de verbeteringen gaan (als ik probeer updates op mijn Vista machine het mislukt altijd installeren en ik moet je vragen om me te mailen een zip-bestand met de nieuwe versie).

 6. Ik ben erg blij met al deze updates, maar dit kan het beste nog zijn. Ik hou ervan dat ik zo veel kan doen met Market Samurai en het maakt me niet nodig om de openstelling van 10 verschillende programma's.
  Het is een gewoonte geworden om de openstelling van Market Samurai voor 5-10 minuten per keer doe ik een post op mijn site om de beste zoekwoord te richten op die post te vinden. Nu heb ik een manier om een ​​actieplan om sommige van mijn concurrenten op een paar van de grotere "geld zinnen" inhalen creëren. Nice!

 7. 7
  Op 24 maart 2009 om 18:38
  Mike zei:

  Leuke feature maar hoe in de wereld is de vintage gitaar blog een PR3?

  Ik testte een van mijn sites die moet geen 1 volgens alle geldende criteria rangschikken voor het doeluitdrukking maar is momenteel 93e. Ga figuur. Er is nog een hoop te leren over dat Google algoritme.

 8. Dat is gewoon geweldig! Ik nog maar net gekocht Market Samurai en dacht dat het zou kunnen doen met een dergelijke functie en jullie gewoon geleverd it! Blijf op het grote werk!

 9. zou ik zelfs nog beter zijn, als je ook kunt zien dat de positie van uw pagina in google in de serps

  kon je dan zien als je bijvoorbeeld moet slechts weinig werk te doen als je op positie 11

 10. Geweldig nieuws. Ik gebruik markt samurai om mijn werk effectief te doen. Ik wacht nieuwe producten van MS.

  Grote Jobs

 11. Uitstekende functie.

  Ik heb altijd afgevraagd hoeveel links Ik zou weten te creëren in de laatste paar maanden - nu weet ik !!!

  Kan niet wachten om te zien wat jullie hebben gekregen uit de mouwen!

 12. Voortreffelijk,
  Jullie zijn echt geweldig en ik ben zo blij dat ik vond MS. Het is uitgegroeid tot mijn belangrijkste instrument voor het onderzoek en het is echt bespaart een boot laden van de tijd. Ik hou echt van de nieuwe functie, omdat het gemakkelijk om te zien wat ik moet doen om de concurrentie te verpletteren zal zijn.
  Dit programma blijft gewoon steeds beter en beter, denk je mensen ooit slapen? :)
  Bedankt voor de hulp die u verstrekt

 13. Sweet! Kan niet wachten om het uit te proberen.

 14. 14
  Op 25 maart 2009 om 00:23
  bizbark zei:

  Ik kreeg een koopje, ik kreeg een koopje, ik kreeg een koopje, ik kreeg een koopje,
  Ik kreeg een koopje, ik kreeg een koopje, ik kreeg een koopje, ik kreeg een koopje ....
  Ik heb me aangemeld voor MS toen het eerst uit kwam, en was erg blij met het lekkers dat een deel van het toen. Zoals u blijven toevoegen geweldige tools om SEO te maken zo veel makkelijker, ik denk bij mezelf dat ik ben een gelukkige man om dit alles te hebben. Dank u voor het toevoegen aan deze fenomenale software.
  En had ik al gezegd, ik kreeg een koopje.
  Dit is mijn 'go-to' software elke dag. Thank You MS.
  bizbark

 15. 15
  Op 25 maart 2009 om 12:40
  Dennis zei:

  Over de top! Fenomenaal!

  Market Samurai is een onmisbaar hulpmiddel.

  Zet het goede werk verder jongens!

  Dennis

 16. 16
  Op 25 maart 2009 om 12:56
  stroga zei:

  leuke functie! Bedankt!

  PS: jongens, zou het leuk zijn om te kunnen graven zijn in de links - dat wil zeggen in het bovenstaande voorbeeld je gevonden dat er een PR4 koppeling, hoe kun je vinden waar het vandaan komt? Is dit een optie die je zou op een dag te nemen?

 17. MS rotsen, heb ik gezegd dat in het verleden, zal ik het nogmaals zeggen, en de nieuwe verbeteringen zijn altijd handig en niet alleen louter pluis.

  Jullie werkelijk te leveren!

 18. Dit is het grootste stuk van de software die ik ooit heb gebruikt als het gaat om het vinden van niches, mijn SEO, het vinden van een goede inhoud, het krijgen van backlinks, en blijven voorsprong op de concurrentie. Deze site moet geheim blijven! Great job op de updates ... hou van de analyse en tooltips! Ik ben echt kijk uit naar de 3 BINNENKORT knoppen ook!
  Spijker zonder kop

 19. 19

  Ik stuurde een verzoek, maar het lijkt erop dat het niet deze release maakte. Kunnen jullie filteren OPGELOST vragen op Yahoo! antwoorden? Het is een complete verspilling van tijd proberen om open vragen te vinden wanneer link na koppeling wordt teruggegeven als opgelost. Dank u.

 20. Ik zal kijken hoe het morgen gewoon wilde zeggen dank aan de support team! Top Notch cheers ...

 21. Wat een prachtige aanvulling op de MS-pakket. Ik vond meteen een probleem met mijn site die ik dacht was gecorrigeerd.

  Jullie zijn geweldig.

 22. 22
  Op 25 maart 2009 om 22:20
  Supri zei:

  ik heb de proefversie van MS gebruikt, deze update is het werk voor de trial-versie? cuz ik kan niet upgraden voor deze

 23. Ja, dit is fantastisch - niets beter dan de mogelijkheid om eerlijk in de spiegel kijken, en fine-tunen van uw aanpassingen.

  Eén vraag is echter: wat is de beste manier om de webpagina's waar we het krijgen van de backlinks van te bepalen?

  Ik zie een paar PR5 en PR6, maar hoe kom ik te weten waar ze vandaan komen, zodat ik kan focussen en doen meer van hetzelfde?

 24. De nieuwe functies werken niet op mijn installatie.

  Geen DA, geen BLP, geen BLD. Wat gebeurt er?

  Gelieve te adviseren.

 25. 25
  Op 26 maart 2009 om 22:55
  Mike zei:

  De nieuwe functies werken niet op mijn installatie ook niet. Ed Dale's vintage elektrische gitaar blog komt met geen voor Titel Url Desc en hoofd. Nu weet je dat kan niet waar zijn. Ik controleerde ook de code op mijn site en alle tags zijn er maar MS is hen zien als een No.

 26. Ik ga akkoord met stroga en Health Coach Harry. Nog een niveau van detail voor de specifieke PR banden zou nuttig zijn.

  Ik hou van MS! Een van de enige beste investeringen in internet marketing.

 27. Het is niet alleen Market Samurai, dat is geweldig, het is de hele Noble Samurai team en hun filosofie. Dat maakt Market Samurai groot.

  U kunt de fans van deze geweldige team hier geworden:

  http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Noble-Samurai/56083234728?sid=896b77256814ce816a54144a159ec3e3&ref=s

  Isha

 28. Hi Noble Samurai team,

  Ik hou echt van de nieuwste functies die u in MS hebben geïmplementeerd.
  Blijf dit doen en je zal de ultieme SEO Analyse tool :-)

  Groet,
  Erdal

 29. Ik ben een zeer gelukkige nieuwe eigenaar van Market Samurai. Ik denk dat het de enige beste stukje software een internet marketeer kan bezitten. Kan niet wachten op het stuk over het publiceren van content! Dank u Noble Samurai Team!

 30. 30
  Op 28 maart 2009 om 06:17
  Ashish zei:

  Very Very Cool !!! Absoluut de beste marktonderzoek hulpmiddel dat ik heb gebruikt! Dank u Market Samurai !!

 31. 31
  Op 31 maart 2009 om 05:00
  Steve zei:

  Ik kocht Market Samurai ongeveer 6 maanden geleden. Het is een geweldig programma.

  Ik heb een probleem, hoewel, dat ik hoop dat iemand kan helpen. Mijn oude computer crashte en ik had wat problemen met de nieuwe die ik kocht.

  Ik heb geprobeerd om opnieuw te installeren Market Samurai en nu dit bericht: Activering limiet bereikt.

  Ik heb geprobeerd om steun te bereiken, maar zij verwierpen de e-mail ik gebruikt om het programma te kopen.

  Weet iemand een manier om in contact met deze mensen te krijgen?

 32. 32
  Op 2 april 2009 om 08:24
  tomartomartini zei:

  Oooh! Dank you..for doe mijn suggestie, ik ben zo blij dat jullie als deze functie ook ... * goed gedaan> Noble-Samurai-Team * <: o)

 33. [...] Nieuwe functies: Analyseer je eigen pagina's - en we hebben nu tooltips! Een zeldzame blik op Up-To-Date PageRank Gegevens Gepubliceerd: 3 april 2009Hi [...]

 34. [...] Nieuwe functies: Analyseer je eigen pagina's - en we hebben nu tooltips! [...]

 35. Goede baan Dev-team. Ik ben reikhalzend uit naar nieuwe functies Market Samurai's. Het is als het openen Kerst presenteert op kerstavond:-)

 36. [...] Nieuwe functies: Analyseer je eigen pagina's - en we hebben nu tooltips! [...]