Market Samurai: vandaag en de toekomst

Share-knop

Je weet al dat er heel veel mogelijkheden in de ontwikkeling van binnen Market Samurai.

Maar tenzij je een deel van de Market Samurai team bent, zijn de kansen u weet niet over alle coole nieuwe features die de Market Samurai team heeft zo hard gewerkt.

Dus neem ik u mee achter de 'Shoji Screen "hier op de Samurai Dojo, en u laten zien wat we tot nu!

Je krijgt deze degenen Right Now ...

Ben je al gebruik van Market Samurai in uw internet business dagelijks?

Als u nog niet, schaam je ;) - Maar als je hebt, dan heb je al alle updates die we in de afgelopen weken hebben vrijgegeven gezien.

Deze updates waren als vliegen Samurai roundhouse kicks die knock-out een reeks vervelende glitches dat sommige Market Samurai vochten.

PLUS ... een hele hoop nieuwe functie verbeteringen werden toegevoegd.

De meeste van deze verbeteringen waren achter de schermen - prestatieverbeteringen die uw Market Samurai te zetten in een slankere, gemener, sneller internet marketing krijger.

Anderen waren meer prominente - zoals de nieuwe "DoFollow" Backlink bron optie toegevoegd .. Check it out:

Market Samurai Promotie Backlink Tool screenshot

... En meer zijn op hun weg ...

Als ik dit schrijf, is het team het loslaten van de laatste hand aan Market Samurai v0.79 (de kans groot dat ze me verslaan om de punch, en het zal duren voordat ik deze blog post finish!)

Market Samurai v0.79 bevat nog meer prestatieverbeteringen - dezen zijn ontworpen om de snelheid van het verzamelen van SEOC gegevens, en diverse andere soorten gegevens.

PLUS het bevat een aantal verbeteringen rond SEO Digger trefwoord generatie die de snelheid van het verzamelen van gegevens op deze terreinen ook!

Na deze wordt vrijgegeven, zal de Market Samurai ontwikkelteam hun inspanningen richten op een reeks van (grote) nieuwe functies.

Deze functies zullen releases als-ze-zijn-afgerond in de komende weken en maanden - dus verwacht te hebben Market Samurai u vragen of u wilt nog vrij regelmatig voor een tijdje bij te werken naar de nieuwste versie, terwijl wij geven je meer en meer functies en updates.

Dus wat is er op de kaarten?

Nou, natuurlijk zijn er 3 modules in-ontwikkeling op dit moment ... de 3 "Coming Soon" modules die al binnen zijn Market Samurai.

Maar er is één meer toe te voegen ...

Het is iets dat is heel rustig gehouden - een mysterie module ...

Details zijn niet vrijgegeven rond hoe deze module werkt (of zelfs wat het zal doen) maar toch.

Het is genomen ons een aantal maanden naar Market Samurai zo ver te komen - en het gaat om ons nog enkele maanden om alle van de overige functies te voltooien.

Terwijl we het ontwikkelen van nieuwe functies, zullen we het grootste deel van onze inspanningen richten op een enkel gebied van functionaliteit ...

Het goede nieuws is dat zodra elk gebied is voltooid, wordt deze direct vrijgegeven aan u via de automatische update systeem Market Samurai's voor onmiddellijke toegang - en als eigenaar van de volledige versie van Market Samurai, dan heb je toegang tot alle ontvangen deze nieuwe functies voor gratis (ondanks de geplande prijsstijgingen in de toekomst).

... Voordat ik het vergeet ...

Ten slotte hebben verschillende mensen gevraagd naar de Market Samurai registratiesysteem.

Sinds enkele weken hebben we hield terug op "flicking de schakelaar" op de Markt Samurai Registratie Systeem.

Momenteel worden alle exemplaren van Market Samurai denken dat ze geregistreerd bent (omdat we uit het activeringssysteem op onze servers zijn geworden). Echter, zeer binnenkort zullen we hebben een aantal wijzigingen in het activeringssysteem op onze server afgerond en wordt de knop in de activering systeem aan te zetten.

Dit betekent dat u wordt gevraagd om uw Market Samurai proefversie of volledige versie registratie in te voeren.

Voor het moment, is er niets aan de hand. We zullen je grofweg bericht 1 week te geven, en je e-mail met uw gegevens (als een herinnering / voor het geval u de oorspronkelijke e-mail hebt verloren).

In de gemiddelde tijd, houden een oogje op onze voortdurende uitrol van Market Samurai updates.

Ik denk dat alle updates zal beginnen om u snel te ergeren ;)

Brent

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

9 Reacties op "Market Samurai: Vandaag en de Toekomst"

 1. 1
  Op 17 oktober 2008 om 06:48
  Corinne zei:

  Bedankt voor de update Brent en voor al het harde werk wordt gedaan! Market Samurai zijn de beste IM tool die ooit is gemaakt en ik kan me niet voorstellen terug naar de "oude" manier te gaan ... was dat niet minder dan een jaar geleden ?!

 2. Hi guys,
  Je bent echt het beste wat has`happened aan onderzoek in IM en het geheim is geweldig communicatie en releases die over het algemeen functioneren. Hield de update en kijk uit naar alles wat je zal hebben op de tafel elke week de uitrol blijft. Het leven is nu echt een kom van kersen
  Regards
  Mikeb

 3. 3

  Bedankt voor een geweldig product. Ik beschouw dit als een van de meest waardevolle stukken software Ik ben eigenaar. Deze software stelt de normen voor kwaliteit, effectiviteit en waarde die meerdere inkepingen hoger.

 4. kan niet wachten tot upgrades ... Bedankt voor deze software ... weet niet waar ik zou zijn zonder het

 5. 5

  Hallo Brent en Co.

  Kan het niet laten en moeten zich aansluiten bij de rest van de reageerders
  hier omdat Market Samurai is zeker een hoge productiviteit hulpmiddel
  die nooit slaapt, maar speed-levert geweldige resultaten.

  Wat ook nog onder het deksel in uw alchemie pot, jullie
  nodig hebben en verdienen een enorm bedankt =)).

  Lou

 6. 6

  Ik weet wat het mysterie module is.

  Het duurt in wezen uw bankgegevens en deposito geld op je rekening!

  Ik bedoel kom op, het ding moet al zijn het maken van je geld, hoe kunnen ze eventueel te verbeteren op het? :)

 7. Bedankt allemaal voor jullie geweldige feedback! :)

  Corinne - Minder dan een jaar geleden? Slechts ongeveer 3 maanden geleden ... hoewel ik denk dat ik meer de afgelopen maanden dan in het hele jaar van tevoren werkte!

  Mike - We moeten nog steeds een beetje meer communicatie doen ;) Helaas is er net genoeg tijd voor ons om u alles wat we zouden willen geven niet geweest.

  Alex - Bedankt! Ik ben blij dat we iets van een dergelijke waarde voor je doet.

  Lou - Ik ben blij dat Market Samurai is bespaart u tijd. De jongens brachten een lange tijd op de workflow (onnodige tijd overal waar ze konden)

  Marc - LOL! Er is iets dat web-site-eigenaren zijn uren doorbrengen al doen (of willen dat ze hadden de tijd om te doen). De nieuwe module zal het voor hen ;-)

 8. Hi guys. Allereerst slechts een kort bericht om te zeggen dat Market Samurai is pretty awesome. Ik ben nog steeds aan de slag met hoe het te gebruiken om het beste voordeel. Ik heb wat ik hoop is een constructieve punt re: de User Interface. Mijn excuses als deze is al verhoogd, maar bij gebruik van MS en een heeft een lijst met trefwoorden, backlinks of wat dan ook in het onderste venster, de index bar schuift met de verzamelde data, zodat men moet alle kolomkoppen of scroll onthouden terug naar de top daardoor iemands positie in de lijst te verliezen.

  Dit is het meest verzwarende, en veroorzaakt veel vertragingen en scrollen over. Is er een kans tussen alle andere, waarschijnlijk veel hogere prioriteit dingen die je zou in staat zijn om dit aan te pakken? E-mail me als je een betere uitleg nodig hebt en ik zal een scherm grijper video doen als het nodig is.

  Opnieuw voor een echt grote marketing tool dank.

  Met vriendelijke groet, Bob L.

 9. Dankzij Nobel Samurai Guys .. Ik hou van de update.

  Echter, ik woon hier in Canada. Ik ben net in vanaf scheppen 6 centimeter sneeuw van mijn oprit. Om te zien meer sneeuw vallen op mijn desk top misschien grappig om jullie te zijn down under maar ...... ;-)

  Wat dacht je van een aantal bomen zon en palmbomen volgende keer.

  -DP