Market Samurai Backlink Gegevens Wijzigingen

Wanneer je probeert om SEO optimaliseren van een site, te weten hoeveel backlinks u en uw concurrenten is van vitaal belang. Meer backlinks te bouwen hogere zoekmachine rankings resulteert in meer verkeer voor uw site.

Market Samurai biedt backlink gegevens voor uw sites en voor uw concurrenten sites in de SEO Competition en Rank Tracker Modules.

De verstrekte gegevens omvatten:

  • Pagina backlinks (BLP): Het totaal aantal links die verwijzen naar een bepaalde webpagina bijvoorbeeld http://www.noblesamurai.com/blog
  • Domein backlinks (BLD): Het aantal links die verwijzen naar een heel domein (hele website) bijvoorbeeld alle links die verwijzen naar de Noble Samurai blog, forums, dojo, knowledgebase of een andere pagina op de http://noblesamurai.com domein .
  • Overheid / Educatief Domain backlinks (BLEG): Het totaal aantal links die verwijzen naar het domein van de overheid (gov.) En Onderwijskunde (edu.) Bronnen. Aangezien deze bronnen de neiging om van een hogere autoriteit te zijn ze een zeer sterke indicator van de kwaliteit en het gezag van de website.

In het verleden heeft Market Samurai gebruikt de Yahoo Site Explorer om alle backlink gegevens te verzamelen - inclusief BLP, BLD en BLEG. Bij Yahoo kondigde in augustus dat ze veranderingen maakten aan deze service zijn we begonnen met het plannen van nieuwe oplossingen om ervoor te zorgen dat backlink gegevens nog beschikbaar zou zijn.

Gelukkig waren we in staat om een ​​fantastisch alternatief in Majestic SEO vinden.

Majestic SEO is een hulpmiddel dat backlink informatie voor SEO professionals biedt. Zij hebben de web kroop naar een grote onafhankelijke index van backlink gegevens op te bouwen. Bij de laatste telling hun index opgenomen 3.207.846.754.541 URL's! Dat maakt het een van de grootste bronnen van backlink informatie op de planeet.

Het beste nieuws is dat we in staat zijn om hun uitgebreide index van backlinks gebruiken om onze gebruikers te voorzien van accurate backlink gegevens.

Er zijn echter enkele beperkingen. De gegevens die wij hebben toegang tot niet een lijst van backlink bronnen dus we zullen blijven Anchor Text Analysis en Page Rank Analyse bieden via de website van Yahoo! Site Explorer. Ook, terwijl wij in staat om het aantal backlinks voor. Edu en. Gov sites, kunnen we niet een lijst van de backlink bronnen deze informatie is alleen verkrijgbaar via een betaalde Majestic SEO rekening.

Het goede nieuws is dat je kunt aanmelden voor een gratis Majestic SEO-account dat u zal voorzien van veel extra waardevolle gegevens, waaronder:

  • de Backlink hulpprogramma waarmee u te vergelijken met de backlink geschiedenis van een aantal sites;
  • de Bulk Backlink waarmee u / contrast vergelijken maximaal 20 URL's;
  • de Wijk Checker die laat zien wat domeinen op dezelfde IP als een bepaalde site worden gehost, en het belangrijkst
  • Gratis Rapporten voor elke site die u bezit. Dit betekent dat voor uw eigen site kunt u een volledig verslag van backlink gegevens te zien zonder een betaald lidmaatschap.

Zoals altijd, zullen we doorgaan met Market Samurai up-to-date met alle van de beste gegevensbronnen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je een update van Market Samurai, zodat u niet missen op deze veranderingen. Als je problemen hebt of opmerkingen heeft over deze verandering, laat het is weten via ondersteuning of in de commentaren.

Miriam

Miriam van Parkinson is een orakel van de antwoorden op de Noble Samurai software, en een van uw vriendelijke Samurai support team.

Miriam heeft 4 post (s) geschreven voor Noble Samurai

Reacties zijn gesloten.