Trefwoorden, OCI en Meer

Share Button

Groeten, medestrijders.

Vandaag hebben we losgelaten (nog) een incrementele upgrade naar Market Samurai - kleine maar belangrijke fixes en verbeteringen aan uw work-flow - versie 0.80.5.

Er zijn een paar bugs die we opruimen:

Er was een probleem met het opslaan van Keyword Research gegevens die een heleboel mensen liepen in.

Dat is al vast, en het spijt ons voor het ongemak dat wordt veroorzaakt. Het was een kleine bug te maken met de volgorde van laden en opslaan, maar kleine vliegjes kan grote gevolgen hebben als dat te hebben!

Ook veel rapporteerden OCI data niet terug te komen.

Microsoft veranderde de manier waarop OCI gegevens werden aangeboden, wat resulteerde in Market Samurai niet weten hoe om te "lezen" van de resultaten. We hebben de OCI data capture procedure bijgewerkt, dus je moet alles in staat zijn om het commerciële oogmerk van de zoekwoorden eens peilen. Laat ons weten hoe dat gaat voor u.

Er was ook een probleem met de in-line browser niet goed sluit, waardoor video's lopen (met het geluid). Dit is opgelost.

Wat is er nieuw in deze release?

Per-Project Settings

Als je begint nu een nieuw project, zult u merken dat er nieuwe mogelijkheden zijn verschenen! Of liever - oude opties?

We hebben de regio-instellingen en de optie Adult Filter in het menu algemene instellingen verplaatst naar per-project. Een paar keer het is gebeurd, waar ik had gesteld de regio tijdens het werken aan een project, dan verplaatst naar een ander en zich afvragen waarom ik krijg vreemde resultaten - het werd nog gezet, natuurlijk! Nu het kan worden ingesteld op elk project.

U kunt het instellen voor uw bestaande projecten door te klikken op "Project Instellingen" en het selecteren van het Gewest en de keuze op te nemen of geen inhoud voor volwassenen bevatten.

Dit betekent ook het menu 'Google' in Instellingen is verdwenen, omdat dit de enige twee opties zijn.

Wat hebben we toegevoegd? We hebben een paar factoren veranderd rond de SEO Competition module, die hopelijk kun je het zelf zien.

Maar dames en heren - er is veel, veel meer waar dat vandaan komt. Verwachten grotere dingen snel. :)

Ik spreek je snel!

Arlen

EDIT: Oh - nog een ding! Je moet weten dat de knoppen voor het toevoegen en verwijderen van negatieve Trefwoorden zijn een stuk sneller nu. Geniet!

Arlen heeft geschreven 1 bericht (en) voor Noble Samurai

9 Responses to "Trefwoorden, OCI en Meer"

 1. 1
  Op 28 november 2008 om 20:21
  Kathleen Walker zei:

  Het is prachtig werkt nu dank u, het is echt een geweldige tool. Ik ben weggeblazen door de informatie biedt het allemaal op een plek.

 2. Wanneer zijn jullie het opzetten van een affiliate programma voor dit mooie stukje software van je?

  Vriendelijkste

  Gordon

 3. 3
  Op 29 november 2008 om 00:26
  Bob Walker, Canada zei:

  Hallo Arlen

  Dank u voor u voor de update / fix. Ik waardeer ook de uitgebreide uitleg van de veranderingen.

  Happy trails ...

  Bob

 4. Jullie rock! Houden van dit programma. Een ding zou ik graag, een klein ding het is, maar ik zou graag in staat zijn om te zoeken naar een map op mijn bestand op te slaan bij het maken van het project. Kieskeurig weinig verzoek ik weet. Bedankt voor alles jongens.

 5. Bedankt voor de update op de markt Samurai. Gepost dit diende als een herinnering voor mij om een ​​kijkje te nemen. Ik heb een paar online vrienden die enthousiast over de resultaten die ze krijgen door onderzoek naar zoekwoorden en ik weet uit eigen ervaring dat het nemen van de tijd om het onderzoek naar de juiste sleutelwoorden te doen, het creëren van content, dat is gericht op die zoekwoorden en vervolgens het maken van een URL dat de sleutelwoorden bevat is een zoektocht killer strategie. Ik hoor dat uw software zal dit gebeuren in een flexibele en efficiënte manier. Wees niet verbaasd als je me tegenkomt uw bureau als nieuw lid.

  Beste wensen voor uw voortdurende succes!

  James
  AskJamesHolmes.com

 6. Geweldig werk voor jullie allemaal. Wat een geweldig stukje software die u hebt gemaakt en maakte het zo betaalbaar. Heel erg bedankt voor onvermoeibaar werken aan het en ik kijk uit naar alle nieuwe dingen !!

 7. Hi Guys,
  Ik kocht gewoon de software van een paar weken geleden en het is echt geweldig. Ik ben nog maar net begonnen om te weten hoe het te gebruiken en analyseren van de gegevens, dat wel.
  Een brandende vraag die ik heb is deze: wat is een niveau dat je zou aanraden voor het instellen van de OCI om gegevens te filteren?
  Ook een raar ding dat vandaag gebeurd is - ik net klaar met het schrijven van een paar artikelen geoptimaliseerd voor een zoekwoord groep.
  Ik koos voor de belangrijkste zoekwoorden, want toen ik voor het eerst liep de analyse, dit zoekwoord toonde een veel verkeer en zeer lage concurrentie en het had 37% OCI.
  Maar toen liep ik een andere relevante trefwoorden, dezelfde belangrijkste zoekwoord dat 37% OCI voordat toont nu 0% OCI toonde!
  Enige uitleg zal echt nuttig, bedankt!

 8. Market Samurai is geweldig! Echter, de OCI waarden zijn een belangrijke hindernis. OCI data is alleen beschikbaar van 10% van de tijd ... Ik heb geprobeerd met proxies en zonder ... iemand anders krijgt deze kwestie?

 9. Het is echt een nuttig onderdeel van Market Samurai. Elke schatting van uw voortgang in het herstellen van OCI aan de software?
  Bedankt.