Market Samurai Trefwoord Onderzoek: sneller dan ooit

Share-knop

"Waarom is mijn exemplaar van Market Samurai loopt dus nu veel sneller?"

Als u met behulp van Market Samurai laatste tijd geweest, zul je hebben gemerkt hoe veel sneller het is om te schakelen tussen tabs - of zelfs schakelen tussen modules - vooral wanneer je werkt met veel data trefwoord.

Dit komt omdat de laatste reeks van updates turbo-charged de weg Market Samurai toont data.

Eerder tussen overschakelen van de ene set van keyword research naar de andere kan van alles duren tot 35 seconden!

Hoe meer trefwoorden je had, hoe langzamer Market Samurai liep ...

De reden hiervoor was te wijten aan een aantal snelheidsbeperkingen in de Adobe AIR-platform als het ging om de visserij gegevens uit een database, en weergeven in een tabel ...

Gelukkig is een manier om het probleem vonden we.

In het verleden, zou Market Samurai proberen om al uw zoekwoord gegevens te laden in een tabel in de keyword research module wanneer het keyword research module open was, zelfs het laden van de gegevens die was aan de onderkant van het scherm, dat je nodig hebt om te scroll naar beneden om te zien - en in Adobe AIR dit een traag proces kan zijn.

Nu - in plaats van het laden van alle gegevens in een keer, we nu alleen belasting net genoeg data om te passen op uw scherm. (En als je nodig hebt om naar beneden te scrollen, Market Samurai zal meer data te halen uit uw zoekwoord gegevensbestand als het nodig is, in plaats van het laden en het vertragen van uw zoekwoord onderzoek.)

Daardoor heb je een fractie van een seconde vertraging te zien tijdens het scrollen door keyword research (nauwelijks merkbaar) - en de tijd die het kost om te schakelen tussen tabbladen is naar beneden van 35 seconden tot slechts 0,8 seconden!

Dit betekent dat u in staat om te analyseren veel meer zoekwoorden, veel sneller bent.

Met de nieuwe versie van Market Samurai, is het nog belangrijker dat je kunt analyseren trefwoorden sneller - nu Market Samurai verzamelt 800 (in plaats van 200) trefwoorden standaard.

Brent

PS - Hoewel we de snelheid van Market Samurai heb verbeterd in verschillende gebieden, we zijn nog steeds vechten een aantal onverwachte bugs in de laatste Market Samurai updates (de meeste zijn gerelateerd aan het verzamelen van de gegevens van de nieuwe Google keyword gegevensbron we gebruiken.)

We werken aan deze problemen nu, zijn bug-fixes vrijgeven regelmatig om deze problemen zo snel als we oplossingen hebben gevonden te pakken, en zal updates voor de weinige resterende problemen binnenkort. Blijf kijken!

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 post (s) geschreven voor Noble Samurai

25 Reacties op "Market Samurai Trefwoord Onderzoek: sneller dan ooit"

 1. Dit helpt bespaart me tijd, dank jullie.
  Andy's laatste blog post ... Socrates WordPress Theme

 2. Ik denk dat we het moeten noemen "Instant Samurai"
  Dr. Michael Haley @ chiropractor's laatste blog post ... Agape Chiropractie Pompano Beach Chiropractor

 3. Dit is een grote tijdsbesparing jongens! Ik heb echt een verschil in termen van hoe dit gezien werkt en ik kijk uit naar de toekomstige ontwikkelingen - Google het toelaat natuurlijk ;-)
  Verkoop Art Online's laatste blog post ... Best Picture Resizer

 4. Ik ben zo opgewonden over deze update! Dit zal versnellen mijn keyword research een geweldige deal. Ik hou van hoe jullie blijven verbeteren Market Samurai, zelfs al is het een eenmalige aankoop. Een klein verzoek ... zou je het een beetje makkelijker om de sterkte van de concurrentie te beoordelen zonder een nieuw tabblad kw openen? Bedankt en houden het grote werk.
  Andy's laatste blog post ... de mislukking van Perfectionisme

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Geef "SEOTC" (SEO titel Concurrentie) een schot - of "SEOLTC" (SEO Local titel Concurrentie) als u lokale keyword research aan het doen bent.

  Deze functies tel het aantal sites die zijn keyword-geoptimaliseerd title-tags voor uw zoekwoord.

  Het is vaak een goede indicatie van de sterkte van de concurrentie in een markt.

 5. Nice! Ik heb echt het verschil merken in de laatste update en het is echt maakt Market Samurai een stuk aangenamer om te gebruiken.
  Mister Fong's laatste blog post ... Make Money Online met OpenX en banneradvertenties

 6. Nog steeds de beste SEO software op de markt! Bedankt voor de nieuwste update en kijken uit naar meer! Ik gebruik mijn MS bijna elke dag!
  AppsforiPads's laatste blog post ... Apps voor iPads TIPS en TRICKS- overbrengen PDF-bestanden

 7. 7
  Op 30 oktober 2010 om 09:21
  Corinne zei:

  Bedankt voor het laatste nieuws Brent ~ zeer koel werk rond de snelheidsbeperkingen van Adobe AIR.

  U allen moeten werken in overdrive om de Google veranderingen tegen te gaan en erachter te komen hoe om MS te maken zo effectief als altijd. Het zal interessant zijn om te zien hoe dit allemaal schudt ...

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Inderdaad - Google's vrijgeven van een stortvloed van nieuwe tools en functies op dit moment.

  De laatste die ik heb gezien is een betere integratie met Google Places (kaarten die op de rechterkant van het scherm voor de lokale zoekopdrachten, en de resultaten die zijn bijna niet te onderscheiden van de standaard SERPs resultaten.) Dit zal een grote kans voor lokaal zijn biz SEO.

  Op
  Corinne antwoordde:

  Dat is een interessante ontwikkeling om te zien geweest. Voor veel lokale kw zinnen, de top resultaten direct weerspiegelen de locaties op de kaart. Maar 1 uitdrukking, de resultaten zijn een mengsel van de plaatsen op de kaart en de standaard SERP resultaten. Echt mengen it up!
  Corinne's laatste blog post ... Coronado Speed ​​Limit

 8. 8
  Op 30 oktober 2010 om 10:17
  Richard Colum zei:

  Dank Brent voor het houden van ons todate. Elk stukje positieve informatie is groot. Proost brent

 9. Indrukwekkend Brent ... Ik ben een fan toch maar sneller is altijd goed. Meer tijd te besteden beneden de kroeg!

  Proost Sean.
  Sean Breslin @ webconferencing's laatste blog post ... low cost videoconferentie

 10. 10

  Net probeerde de laatste update, en MS is nog steeds niet het genereren van zoekwoorden of de werking na bijna twee weken nu.

  Enig idee wanneer u misschien een goed functionerend product opnieuw te hebben?

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hi Joe,

  Ik weet niet zeker wat hier zou kunnen gebeuren, maar in al onze geautomatiseerde en handmatig testen Market Samurai werkt.

  Kan ik u in contact te komen met ondersteuning?
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Van daaruit kunnen we het probleem te diagnosticeren, en komen met een oplossing (voor u, en voor iedereen anders ervaren van de zelfde bug.)

  Brent

 11. Variëren onder de indruk van uw antwoorden op de cahnges in Google tot dusver u vertrekt mindere instrumenten in het stof zijn amember van de markt Samurai is altijd geweest en zal uiteraard altijd een no brainer. Net zo goed als ik heb geen hersens over keyword research.

  Hoewel je moet werken alle uren klant relatioins is nog plek op wanneer u een query.

  Nogmaals bedankt

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Thanks David! Ik ga akkoord - Miriam en Alex doen een fantastische job in ondersteuning.

 12. Iedereen lijkt erg blij met de nieuwe update. Waarom ik ben niet dezelfde resultaten en de software steeds moeite hebben met het ophalen van de keyword analyse rapport. Ik weet dat er een antwoord en ik wil het zo snel mogelijk op te lossen. Elke suggestie? Thanks.

 13. Kunt u ingaan op de "SEOLTC" (SEO Local titel Mededinging) verwijzen die u hierboven gemaakt? Ik zie niet dat de keuze in mijn control panel.
  George @ rugzak voor school's laatste blog post ... Auburn Tigers Zuma Insulated Backpack Reviews

  Op
  Yuriy antwoordde:

  Misschien moet je het opzetten van verschillende talen / regio, zoals Brent zei: "als je lokale keyword research aan het doen bent."

 14. Bedankt voor de heads-up Brent, het is goed om te zien dat u houden op de top van de dingen en een manier gevonden om de "kwestie" (zelfs als het niet jouw schuld).

  In feite werkt het een beetje als de "nieuwe" Ajax gebaseerde Google image search die alleen tonen een bepaalde hoeveelheid van de resultaten om het sneller te laden.

  Een geweldig hulpmiddel werd net groter :)
  Leo's laatste blog post ... Wat is de impact van de nieuwe Google Places - Local voor accountants

 15. Ik heb meer informatie over deze Market Samurai Keyword Research. wat andere manier om het onderzoek van de zoekwoorden meer snel. elke suggestie please help me.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hi Vikram,

  Ik zou graag helpen, maar ik zou meer informatie over wat je zou willen doen hier nodig hebben.

  Kunt u ons meer informatie geven - hoe is uw huidige zoekwoord onderzoeksmethode traag? Bent u met behulp van Market Samurai al? Wat voor soort trefwoord onderzoek doe je?

  Brent

  Op
  Vikram Rout antwoordde:

  Momenteel heb ik een cliënt website Natuursteen India. Ik gebruik google adword gereedschappen. Maar ik ben niet in staat om te begrijpen wat zoekwoord is belangrijk en nuttig van deze website. Ik ben Promoot deze website in Europa en de VS, Canada, Australië en andere landen. Please help me om uit te vinden meer geschikt Keyword voor ons en hoe.
  Mijn website link is
  http://www.regattaexports.com

 16. Niemand kan twijfelen aan de kracht van MS nu en jullie blijven een groot werk te doen in de ontwikkeling en ondersteuning.

  De training video's zijn geweldig, maar ik kan vragen of u ooit gedacht over het zetten van een video samen dat elke stap van de weg met de nieuwe MS toont.

  -> Hoe maak je een goede niche te kiezen
  -> Hoe uit te voeren sleutelwoord onderzoek en wat indictaors moet worden gezocht naar een winstgevende niche te geven

  Ik ben er zeker van dat er een training video van deze aard goed ontvangen zou worden. Altijd remeber dat u opgegroeid met MS en de ontwikkeling daarvan iemand komen op dag één niveau nu zou kunnen worden verward door alles wat beschikbaar is (informatie overload) ja, de video's zijn er maar een die zegt te doen 'A', gevolgd door 'B' een winnaar zijn.

  groeten

  Dave

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Dit zou handig video.

  Als een soort van "fast start" gids voor Market Samurai - de nuts-en-bouten proces voor het krijgen van goede zoekwoorden in een 2 minuten.