Adobe AIR 2 Uitgebracht

Share Button

Adobe heeft zojuist een grote update voor Adobe AIR - het platform dat Market Samurai en Domein Samurai draaien.

De update bevatte een hele reeks van technische verbeteringen en aanvullingen.

Dit heeft een veel buzz veroorzaakt hier in bij Samurai HQ!

Het is moeilijk om niet besmet te worden door besmettelijke opwinding als je hoort ons technische team opgewonden babbelen over hoe ze gaan om deze te gebruiken voor Market Samurai en Domein Samurai nog beter te maken!

We komen in spannende tijden!

Maar de winden van verandering te brengen zowel goede als slechte fortuinen.

Net als alle nieuwe software wordt vrijgegeven aan het publiek uit beta, zal de Adobe AIR 2 vrijlating hebben een aantal positieve en negatieve effecten tijdens de eerste overgangsfase en in de toekomst.

Ondanks alle van de spannende "Goede Nieuws" in onze toekomst, is er ook een aantal "Bad News" - althans op de korte termijn in de vroege overgangsfase naar deze nieuwe technologie.

Het goede nieuws ...

Meer efficiëntie:

Toepassingen zoals Market Samurai lopen op Adobe AIR 2 zal sneller zijn en de vraag minder systeembronnen te lopen.

Dit betekent dat gebruikers een onmiddellijke verbetering moeten zien in de prestaties, met name op minder krachtige machines.

Meer Speed:

Adobe AIR 2 heeft een verbeterde JavaScript-engine die up werkt twee keer zo snel als de oude. Dit betekent dat we moeten kunnen krijgen Market Samurai en Domein Samurai sneller en efficiënter te werken.

Sterker System Integration:

De nieuwste update voor Adobe AIR verbetert ook de perrons integratie met uw systeem.

Dit geeft de ontwikkelaars een aantal spannende nieuwe instrumenten die zij kunnen gebruiken om belangrijke verbeteringen aan Market Samurai te maken.

Deze tools zullen een aantal functies die voorheen niet of nauwelijks ver meer haalbaar te implementeren waren te maken.

MAAR ... Er is ook slecht nieuws ...

Een belangrijke verandering als deze zal altijd wat kinderziektes - en mensen die een upgrade naar Adobe AIR 2.0 hebben al gemeld enkele bugs (zoals een probleem met de Content module publiceren.)

Als u ter plaatse een bug ...

We zijn momenteel hard aan het opsporen en oplossen van al deze problemen als ze zich voordoen.

Maar als u fouten ontdekt kunt indienen van een support ticket te laten weten!

(We zijn overuren nu te identificeren en te stampen elke kwestie die zou zijn ontstaan ​​uit deze update -. Maar zoals altijd, uw hulp spotten van problemen die we gemist hebben wij waarderen)

Een tijdelijke oplossing ...

In de tussentijd - eventueel Adobe AIR 2-gerelateerde bugs zijn onderbreking van uw werk kunt u downgraden naar de vorige versie van Adobe AIR via deze links:

Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft over de upgrade naar Adobe AIR 2, of als je wilt om wat feedback met ons te delen, neem dan laat het ons weten . :)

Miriam van Parkinson
Noble Samurai

Miriam van Parkinson is een orakel van de antwoorden op de Noble Samurai's software, en een van je vriendelijke Samurai support team.

Miriam heeft 4 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

9 Reacties op "Adobe AIR 2 Uitgebracht"

 1. Ik lanceerde vanmorgen MS maar geen mededelingen van welke ADOBE AIR upgrades als ik maar in plaats daarvan krijg ik een bericht actualisering van MS om de .87.
  SO, zelfs ik deze upgrade bericht van Adobe Air te krijgen, zal ik wachten tot je ons zeggen dat de weg open ;-) en we kunnen dat doen zonder problemen ...
  Bedankt voor uw uitstekende ondersteuning!
  Bernard

 2. Ik heb net een upgrade en de jongen is het SNEL! Laadtijden op Mac OS X lijkt tot 3 of 4 keer sneller zijn. De loading bar wheezes tot voltooiing nu. Fantastisch!

  Geen insecten nog niet, maar ik heb alleen gebruik gemaakt van een paar modules. Rank checker en keyword research beide werken goed!

 3. Ik denk dat na het lezen van dat ik zal vertragen het upgraden van mijn Adobe AIR voor een paar weken, bedankt voor de heads-up!

 4. Wilt u ons te informeren wanneer Adobe Air 2 is voorbij het "testen" fase? Ik heb nogal afhankelijk is van elk aspect van Market Samurai waaronder de Content module publiceren geworden en zou liever gewoon wachten tot het voorbij.

 5. 5
  Op 12 juni 2010 om 11:24
  tomartomartini zei:

  bedankt voor de hoogte datum ,,, goed gedaan ,,, je krijgt dit opgelost.

 6. 6
  Op 13 juni 2010 om 06:54
  Adrian zei:

  Na het updaten van de Adobe AIR 2.0, wordt de Market Samurai upgrade niet werken ...

  Ik ben op dit moment gebruik maken van versie 0.85.30

 7. Bedankt voor de heads-up op de mogelijke problemen. Ik waardeer de eerlijke updates. Zoals altijd, kan ik rekenen op Market Samurai om straight-forward met de feiten zijn.

 8. Waarderen de heads-up! Denk dat ik zal wachten met de upgrades totdat de bugs worden uitgewerkt. Dank zoals altijd voor de eerlijke presentatie - het is nuttig om te horen over zowel de voor-en nadelen.

 9. Ik heb niet gevraagd nog om te upgraden, maar ik denk dat ik het uit te stellen na uw rapport. Ik probeer u te bevorderen!