7 Nieuwe Trefwoord Onderzoek Functies

Ho-Ho-Ho, Samurai!

Dit jaar geven we geschenken vroeg, en het vrijgeven van 7 nieuwe functies - gratis voor alle Market Samurai gebruikers, als ons geschenk aan u.

Om te beginnen, geopend Market Samurai nu en updaten naar de laatste versie.

Opmerking: Als Market Samurai geen auto-update, pak de nieuwste kopie met uw unieke download-link ...

... Of als u een Market Samurai gebruiker bent nog niet [heiligschennis!], zich aanmelden voor een gratis proef exemplaar van Market Samurai hier om gratis toegang tot deze nieuwe tools te krijgen.

Zodra u werkt met Market Samurai v0.80.6, is het tijd om te beginnen met het verkennen van de 7 geschenken die je hebt ontvangen:

Gift # 1: Volledige Vreemde Taal Keyword Ondersteuning

Market Samurai is alleen in staat om nauwkeurig zoeken gegevens voor Engels Taal ... betekenis onze vrienden in Duitsland, Japan, Servië, Turkije en Zuid-Amerika werden in het donker geweest ...

... Tot vandaag.

SEO's die al weten de gevolgen van deze nieuwe functie worden nu kwijlen van opwinding, omdat ze denken van de miljoenen onaangeboorde niet-engels taal niches die er zijn.

Nu zal Market Samurai ze allemaal aan u geven - niet alleen in het Engels, maar in het Duits, Chinees, Portugees, Spaans, Italiaans, Russisch, Turks, Arabisch, Hebreeuws, Nederlands, Deens, Japans, Koreaans, Grieks, Vietnamees, Urdu, Hindi en ongeveer een dozijn meer talen. [Phew!]

Gift # 2: Titel Competition

Veruit de grootste SEO ranking factor is of u het trefwoord dat u wilt targeten in je title tag gebruiken.

Het moet de meest elementaire wat je kunt doen in SEO - en als uw concurrenten niet tenminste dit te doen, kun je bijna garanderen goede rankings.

Dus zou het niet handig om te vertellen, op het zoekwoord onderzoek podium, hoe veel concurrenten werden met behulp van het trefwoord in de titel-tags?

Nu Market Samurai telt hoeveel sites gebruiken het sleutelwoord (in ieder woordvolgorde) in de titel-tags ("allintitle").

We noemen dit een "de Michelle MacPhearson -update "- ze is al jacht op ons voor deze ene. ;)

Gift # 3: Omvat extra

Ooit kreeg een bos van trefwoorden in Market Samurai die niet echt relevant zijn?

Me too ...

Trefwoord generatie tool Market Samurai's haalt suggereert 200 van de meest relevante zoekwoorden.

Maar als er slechts [zeggen] 50 super-relevante zoekwoorden beschikbaar is, ontvangt u die 50 zeer relevante zoekwoorden, en een extra 150 gerelateerd (maar minder relevante) zoekwoorden - voor een totaal van 200 trefwoorden.

Nu krijg je de keuze of u wilt de meer verwante (maar mogelijk minder relevante) zoekwoorden - op de klik van een knop.

Gift # 4: Fraselengte Filter

Gefrustreerd dat zoekwoorden die 1-2 woorden lang te veel concurrentie? Wilt u snel te ontdoen van die 6-10 woord zoekwoorden?

Gebruik gewoon de Fraselengte filter:

Easy!

Gift # 5: Positief Trefwoorden

Soms wilt u alleen zoekwoorden die bepaalde woorden bevatten zien.

Bijvoorbeeld, als je kijkt naar de "Dog Training" markt, en u alleen wilt relevante zoekwoorden die het woord "Training" noemen zie - als "Puppy Training", "Labrador Training", "Poedel Training", "Rottweiler trainen ", enz.

Nu kunt u een positieve Zoekwoord Filter ingesteld, en alleen zoekwoorden die dat woord of zinsdeel bevatten.

U kunt ook gebruik maken van de positieve keyword tool om focus je keyword research op een handvol van specifieke zoekwoorden.

Gift # 6: Import Trefwoorden Vanuit een tekst (. Txt)

Sleutelwoorden wilt importeren in Market Samurai voor analyse?

Market Samurai kan nu open lijsten van zoekwoorden rechtstreeks van de tekstbestanden op de "Generate Keywords" podium.

Gift # 7: Permutations toevoegen

Een van de frustraties die ik heb met keyword gegevens woordvolgorde.

Hoe weet je welke versie van een zoekwoord is het beste om te optimaliseren voor?

"Internetsite te kopiëren", "copy-website", "web kopiëren site", "kopie van de site web", "copy site web" of "site web copy"?

De oplossing: Je maakt gewoon een tabblad voor dat zoekwoord in Market Samurai, en hit "permutaties toevoegen"

Market Samurai zal nu mix-and-match de woorden binnen een zoekwoord, zodat u zin-match verkeersgegevens te krijgen voor elke permutatie (en SEO Mededinging data), en ontdek welke echt de beste te optimaliseren voor.

Geniet van deze nieuwe functies!

Wij schiepen ze voor u te houden - als ons geschenk aan u - of u nu een proef, gratis, betaald of gebruiker.

Voor betaalde gebruikers - we zullen hard werken tijdens de kerst-nieuw-jaar periode, bug-testen nog meer nieuwe functies die uitsluitend wordt vrijgegeven aan betaalde gebruikers van Market Samurai.

2009 is de vormgeving tot een andere spel-veranderende jaar voor iedereen die Market Samurai te zijn, en we kunnen niet wachten om u met de rest van de functies die we hebben voor u in petto.

Brent

PS - Ik vergat te vermelden ... Er was nog een optie die we toegevoegd ... Gewoon iets leuks te "krijgen in de geest van de dingen".

(Het zou het eerste wat je opvalt als je Market Samurai draaien.)

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

72 Responses to "7 Nieuwe Keyword Research Features"

 1. Een ander geweldig Update!

  Ik verwachtte niet al deze extra functies en ik moet zeggen, het kopen van Market Samurai is een van de beste hulpprogramma voor zoekwoorden die ik heb geïnvesteerd in!

  Ik ben lief, houd deze updates komen!

  Prettige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar alle jongens @ Noble Samurai!

 2. Maar nogmaals je hebt jezelf overtroffen jongens. Elke keer als je naar buiten komen met een nieuwe functie Ik ben links af hoe we ooit zonder hebt gekund, je absoluut rocken! Bedankt voor al je harde werk achter de schermen - zorg ervoor dat je de tijd om te ontspannen en te genieten van de feestdagen te maken - gek en openbreken een Pepsi Max, ;)

  Best Wishes & Bedankt

  Nikki B
  AcornPad.com

 3. Jullie zijn fantastisch! Ik heb eigenlijk kijk uit naar het krijgen van e-mail van Noble Samurai - en ik kan rekenen op twee vingers van de internet marketing goeroes ik kan zeggen dat over.

  Wat ik het leukste is dat je helemaal in tegenstelling tot vele andere internet marketing goeroes die niet alleen overpromise en underdeliver, maar zijn altijd gehypet de laatste affiliate rage om mee te gaan.

  Jullie underpromise en overdeliver en zorg dat uw klant een totaal plezier - dus gewoon houden het grote werk en laat uw onvermijdelijke succes naar je hoofd!

 4. Awesome!

  Alleen de andere dag was ik er die was de optie voor positieve / negatieve zoekwoorden en het zinsdeel lengte optie.

  Jullie inspireren mij om hetzelfde niveau van kwaliteit van het product, service en communicatie met de klant te bieden.

 5. Door jongens, aantal echt nuttige nieuwe functies. Ik ben erg benieuwd naar het afbreken trefwoord permutaties tegen woordgroep.

  Kunnen we verwachten dat de multi-delete trefwoord functie (vermoedelijk met Ctrl en / of Shift) elk moment snel?

  Nogmaals bedankt,
  Mat

  Thanks Matt :)

  Multi-delete is iets dat technisch ingewikkeld is om te implementeren in het huidige platform. En er zijn een aantal kritische functie releases we werken op dit moment - dus als deze functie komt, zal het niet voor een paar maanden.

  Echter, kun je veel van de carpale tunnel te besparen door het veranderen van workflows.

  Ruiming van de lijst naar beneden met de geautomatiseerde tools (zelfs toepassen SEOT, PBR en SEOV filters) voor het selecteren van individuele negatieve zoekwoorden bespaart u een stapel tijd klikken afzonderlijke woorden in de "zoekwoorden genereren"-fase.

  De nieuwe frase-lengte en PBR filters zal een hoop rommel ruimen, net als het verkeer filters.

  Brent

 6. Grote toevoegingen aan de voorzieningen. Het maakt trefwoord onderzoek zo zo zo zo nu makkelijk! Bedankt voor de hardwork.

  Oh, het sneeuwt tijdens het gebruik van de markt samurai geeft echt het gevoel van kerst ook.

  Groet,
  Andrew

 7. 7
  Op 17 december 2008 om 18:15
  Shiran zei:

  Dank jullie je groot bent ...
  Ik wou dat je had kunnen loslaten die geweldige functies een week eerder :) , Ik beëindig enkel onderzoek 100 verschillende trefwoorden voor 100 inhoud van artikelen ik ben outsourcing,
  door de manier waarop het duurde mijn voor altijd suggesties over hoe u meerdere keyword onderzoek te doen in de meest efficiënte manier met Market Samurai?
  hoe dan ook, veel dank je gereedschap is verbazingwekkend.
  Fijne feestdagen

  Shiran
  PS: als een Israëlische ik nooit geloofd dat ik zal Hebreeuws zien in een trefwoord zoeken gereedschap AMAZING heb ik gezegd al

  Dankzij Shiran - Ik weet dat er nogal wat mensen die erg blij om een keyword research tool in hun moedertaal ;)

  Re: "... suggesties over hoe u meerdere keyword onderzoek te doen in de meest efficiënte manier met Market Samurai"

  De mensen die we kennen die dit daadwerkelijk doen doen het zoekwoord onderzoek een trefwoord tegelijk.

  Het is niet alleen de hoeveelheid die je na - maar ook de kwaliteit. Dat is waarom het belangrijk is voor een mens om de output te herzien.

  Je zou in staat zijn om wat het laden tijd te besparen door het uitvoeren van 2 kopieën in een keer - maar je zult moeten draaien op 2 computers voor deze (die je kunt doen met Market Samurai standaard - als de betaalde licentie geeft u de mogelijkheid om te installeren op 2 computers)

  Brent

 8. Grote update van. Dus veel meer flexibiliteit met de trefwoorden die het leven een stuk makkelijker maakt. Bedankt jongens voor al je harde werk. Ik waardeer het echt.

  Happy Christmas, en voorspoedig nieuw jaar aan u allen :-)

 9. Schandalig! Dit wordt steeds veel beter elke update! Bedankt jongens!

 10. GEWELDIG!!

  Heel erg bedankt voor de 7 geschenken! Jullie zijn geweldig ..!

  Nogmaals bedankt,
  Anne Ahira

 11. WOW, helemaal weggeblazen. Thaks jongens

 12. Ziet eruit als Market Samurai is enige tool die ik moet nu krijgen ... gewoon verbazingwekkend hoeveel coole functies heb je daar!

 13. Echt het beste hulpmiddel dat ik heb gevonden voor trefwoord onderzoek. En het wordt steeds beter met elke update.
  nogmaals bedankt.

 14. 14
  Op 17 december 2008 om 07:35
  Tanksalot zei:

  Jongens,
  Als je blijft het delen van deze geweldige updates met iedereen, zal je me verlaten met geen andere optie dan mijn Katana unsheath en kom bellen. U maakt het goed

  Om te zeggen dit is niet te geloven is een eufemisme dit alles en meer voor? Herinner me wat heb ik betalen als oprichter?)

  Alleen het lezen van de functies zonder dat ze het proberen is een rilling over mijn rug stuurden ....

  ONGELOOFLIJK

 15. Great stuff, een aantal van deze functies zijn precies wat ik zocht een tijdje geleden. Uitstekende waarde jongens! Nu opschieten en een affiliate programma gaat lol :)

 16. 16
  Op 17 december 2008 om 08:06
  MountainGuy zei:

  Ik denk dat alle andere jongens hebben mijn gedachten geuit.

  Bedankt jongens .... Big time!

  Ik heb de oneven blindganger product gekocht in mijn tijd ..... maar je moet men over-geleverd vanaf dag 1.

  AWESOME!

  Maar je hebt vergeten een ding ....

  Net zoals je nu de taal optie geweldig, een andere optie voor de kerst besneeuwde thema voor ons mensen "down under" in het zuidelijk halfrond hebben je nodig.

  In plaats van de sneeuw, hoe over een met met surfen, heet zand, leuke bikini's en een paar garnalen op de BBQ op te starten! :-P

  Proost en veel nogmaals bedankt!

 17. Domo arigato, sensei. * Strikken met diepe dankbaarheid *

 18. Wat een geweldige update! Eerlijk gezegd ... Ik kan nauwelijks wachten om ze te testen. Dank jullie.

 19. 19

  Grote nieuwe toevoegingen kerels, ben je jezelf overtreffen.

  OPMERKING: De geanimeerde sneeuw is echt lief en alles, maar het is het doden van mijn PC-processor. Kunt u zich te ontdoen van die ASAP of ik een CPU meltdwon hebben.

  Nogmaals, bedankt voor al het harde werk en prettige kerst ;)

 20. WOW, YEAH, COOL, PRACHTIG, ...

  Wat zal ik zeggen? Ik mis alleen de woorden. Dat was wat ik verlangde naar, aangezien het bestaan ​​van MS (in ieder geval sinds ik het heb ;-) )

  THAAAAAAANKS Samuari!

 21. Gek op de sneeuw scènes, allereerst bedankt voor de glimlach op dat!
  Het heeft geen invloed op mijn pc op een negatieve manier byw.

  Ten tweede, toen ik het openen van een opgeslagen trefwoord zoeken, zag ik de Show verwijderd en meteen dacht dat het zei: "Verwijdering van de sneeuw".

  Happy Holidays aan het team en alle van jullie die dit lezen!
  Ga wat geld

  Uitrusting

 22. We hebben nog nooit verwacht geen "giften" van de markt samurai maar deze keer jullie geven 7 van hen! we zijn helemaal verbaasd door elk van deze functies en zijn te spelen met de nieuwe functies van de afgelopen uren. Ga zo door jongens en thanx zoals altijd :)

 23. Jongens .. bedankt van deze ... de 'permutaties toevoegen' is een functie die ik al wilde sinds samurai verscheen in de 30DC en is iets dat ik handmatig gedaan tot nu toe .. :)

  geen hints over de nieuwe functionaliteit die ons volgestort abonnees zal krijgen na het nieuwe jaar? Ik ben gewoon nieuwsgierig. :)

  3 van de feature-sets zijn gemarkeerd met "Coming Soon" - Publish Content, Monetisatie en Adwords.

  Er is ook een "Mystery Module" (onaangekondigde functie) in ontwikkeling.

  Maar ik wil niet te veel meer weg te geven.

  Er zijn een aantal leuke verrassingen in de toekomst. ;)

  Brent

 24. WOW! Minder werk, zal ik een pauze op Xmas krijgen

  Ik hou vooral "het Michelle MacPhearson-update"

  Prettige kerstdagen en bedankt jongens, Brendan

  PS Thanks Michelle

 25. Een verzoek dat ik heb (u kunt bellen met de Kit Miller aanvraag) is om de titelbalk blijven vast in het venster als u naar beneden scrollen om te kijken door de resultaten. Mijn enige frustratie gebruik van deze app is dat ik moet blijven scrollen terug om te zien wat de kolom titel was.
  Ik weet zeker dat ik niet de eerste die dit vermelden! Maar, kunt u het te vernoemen mij? LOL

  Al het andere is fantabulous en bedankt voor deze geweldige app!
  Uitrusting

  De Kit Miller verzoek is ook de # 1 meest gevraagde feature in Market Samurai nu.

  De enige reden waarom het niet is uitgevoerd is omdat we nog steeds proberen om een ​​manier om het te doen.

  De kolomkoppen momenteel doen 3 dingen:

  - Kolommen sorteren (wanneer je erop klikt);
  - Auto-formaat om de kolombreedte passen;
  - En te verbergen en weer verschijnen

  En we willen toevoegen:

  - Blijf zichtbaar als je naar beneden scrollt

  We zijn alleen in staat om een ​​manier om deze drie dingen tegelijk te doen ... Tot nu toe kunnen vinden ...

  -Brent

 26. Hou van de updates en de prachtige vallende sneeuw! Hebben een Fab en Groovy Crimbo, nu waar heb ik mijn fleece?

 27. LOL! Ik ben lovin 'Samurai .. wat een groot geval van over-leveren!
  Bedankt jongens en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

 28. Zoals gebruikelijk Dale, you rock!

  Dit zijn fantastische functies en degenen die ik heb ook hoopte dat je zou toevoegen en wat ik nog niet eens aan gedacht, maar zijn net zo nuttig.

  Ik kom met je praten!

 29. 29
  Op 17 december 2008 om 11:03
  selcor zei:

  Hou van de functie SEOTC, ging mezelf vragen, maar zou ook graag een optie voor "exacte woordcombinatie" optie, niet zomaar een woordvolgorde

 30. Killer kw gereedschap en bedankt voor de functie-verpakt updates.

 31. Jongens, deze updates zijn precies wat de dokter besteld! Met deze partij van updates, ik denk dat je zo ongeveer genageld de kist dicht op de mededinging. Deze vastberadenheid zowat alle van de kleine ergernissen die ik had met Market Samurai. Fraselengte, positief trefwoorden, permutaties - deze maken MS enorm krachtig.

  Het lijkt alsof het eindelijk tijd om mijn exemplaar van Keyword Elite naar de virtuele prullenbak.

  Rock on.

 32. Thank-you Market Samurai! Door het nemen van maatregelen op basis van feedback van klanten, zult u ongetwijfeld uitgegroeid tot de top hulpprogramma voor zoekwoorden in de internet marketing wereld - en ik zal binnenkort vast wel!

  Luv ya en Merry Christmas to all!

  Amy

 33. Alle updates zijn geweldig, en de sneeuw is mijn favoriet! We hebben niet veel te krijgen in Florida!

  Niet veel sneeuw hier in Australië nu ofwel - het is zomer, waar Kerst betekent gooien andere garnalen op de barbie, en zitten in de schaduw buiten op eerste kerstdag met de familie. Maar er is een zekere romantiek over sneeuw en Kerstmis. - B.

 34. Mooi.

 35. Ik hou gewoon van jullie!
  Ik heb mijn andere hulpmiddelen research & keyword wilde een afscheid.
  Merry Christmas!

  Victoria

 36. WOW!

  Outstanding chaps! Wat een kerstcadeau.
  Uit om ze uit te proberen.

  BFN [Bye voor nu]

  Malcolm

 37. 37
  Op 18 december 2008 om 02:32
  Jerome zei:

  Nice! Ik ben blij sinds het begin met MS, maar jullie houden waardoor het beter voor onze ogen. Deze nieuwe toevoegingen zijn allemaal geweldig en heel handig, niet alleen pluis. Goed gedaan!

 38. Brent,

  Vanaf het allereerste begin, toen Market Samurai eerst verscheen en er waren zo veel ... nou ja, laten we ze 'issues' noemen ... zelfs toen herkende ik wat een geweldig hulpmiddel zou zijn wanneer de bugs zijn uitgewerkt en dat zei publiekelijk vele malen. Steve raden het ten zeerste, en ik kocht het bijna onmiddellijk.

  Hij had gelijk en dus was ik, en u blijven om ons te bewijzen recht met elke update. Zoals Victoria, ben ik in staat om te annuleren, beëindigen, en vervang bijna elke andere software tool die ik gebruikte.

  Ik wist Market Samurai was een winnaar toen ik voor het eerst zag, en het gewoon steeds beter en beter. Ik kan me niet eens voorstellen hoe het nog meer kan verbeteren, maar toch een of andere manier, ik weet het wel.

  Het is tijd dat ik er achter als je een affiliate programma hebt ... als je dat doet, ik schaam me ik heb niet al het bevorderen van dit spectaculaire stukje software.

  Hartelijke groet,
  Honing Wesley

  Thanks Honey! :)

  Er is geen affiliate programma nog niet, maar we werken er aan affiliate middelen, zodat we een affiliate programma in het nieuwe jaar kan vrijgeven.

  Brent

 39. Deze komt langs mooi. Deze zijn een welkome aanvulling op een reeds geweldig product. Kan niet wachten tot het eindproduct.

 40. Eventuele plannen om de kolommen drijven?

  Absoluut .. zodra we werken hoe. (Zie mijn antwoord op Kit's post hierboven). -B.

 41. Ikzelf vernederen voor de machtige samari! Excellent work! Ik hou van de + / - functie op trefwoorden. Very, very nice.

  En de sneeuw is ook een mooi tintje! LOL!

  Hey guys, hier is een feature request voor u. De mogelijkheid om meer zoekwoorden en combo's te trekken. Ik weet dat we altijd hadden de 200 limiet probleem, maar als het punt om fijnere details van de zoekwoorden die we willen, misschien dat zou een optie kunnen zijn?

  Nogmaals bedankt!

  HO, HO, HO aan allen!

  Openhartig

  Het aantal zoekwoorden te analyseren is niet een groot probleem meer. We lossen een heleboel problemen rond het analyseren van grote aantallen zoekwoorden (kwesties die problemen in eerdere versies van Market Samurai waren).

  Als u wilt verzamelen meer zoekwoorden, en je al SEO Digger opgezet binnen Market Samurai, SEO Digger terug trekt duizenden zoekwoorden, en is een fantastische bron.

  Als u niet beschikt over SEO Digger opgericht al in Market Samurai - het slechte nieuws is SEO Digger is niet het nemen van nieuwe gebruikers of het geven van nieuwe API-toetsen (die Market Samurai nodig heeft om toegang te krijgen SEO Digger gegevens).

  Brent

 42. Hey ander eventueel makkelijk verzoek, de mogelijkheid om te sturen naar het klembord in plaats van een CSV-bestand. Het me zou toestaan ​​om meerdere zoekwoorden te trekken in een Excel-spreadsheet sneller!

  Ook, terwijl ik toch bezig ben, wat dacht je van de mogelijkheid om een ​​nieuw tabblad te openen, maar niet trekken en analyse dezelfde zoekwoorden van andere tabbladen in hetzelfde project? Bijvoorbeeld, als ik begin met 'katten' en een van de zoekwoorden die ik begin een nieuw tabblad op de eerste zoektocht is 'kat behandelt'. Nu, laten we zeggen, de 'katten' search trekt een trefwoord 'kat lekkere traktaties' en de volgende zoekopdracht onder 'kat traktaties' trekt ook 'kat lekkere traktaties', hebben MS ofwel verhuizen het zoekwoord voor de tweede tab of niet onder het op de tweede.

  Openhartig

  Met Adwords, Monetization, publiceren Inhoud en het Mysterie Module nog nog worden vrijgegeven, en een hoop veelgevraagde feature verfijningen vooruit, we worden geleid door de gebruikers als het gaat om welke functies de cut.

  Re: Trefwoorden verschijnen in twee tabbladen - de nieuwe "Ignore Extra" optie zal [zeggen] "katten" te verwijderen wanneer u een niveau omlaag in de "kat traktaties"

  Echter, als je nog steeds zien "lekkere kat traktaties" in beide, het vertelt je dat Google denkt dat deze twee zoekwoorden zijn beide gerelateerd aan "lekkere kattensnoepjes"

  Brent

 43. Brilliant updates helemaal rond jongens! Durf ik zeggen, je maakt marktonderzoek fun?

  Oh, en het probleem dat ik had met updates niet werken ... Het bleek de. Lucht bestanden in mijn MAC wordt geassocieerd met FireFox in Parallels zijn. Zodra ik vertelde de MAC om de lucht bestandsextensie te associëren met de Adobe Air Installer, NIET FireFox in Parallels -. Alles werkt prima.

  Vrolijk kerstfeest aan allen!

  Neem het terug! - Marktonderzoek was nooit bedoeld om leuk te zijn! ;)

  (Maak je geen zorgen - ik vind het hetzelfde)

  Zeer interessant is het. Lucht file probleem. Ik laat de jongens in ondersteuning weten over deze.

  Brent

 44. Jullie zijn zo Ubercool! Dank je wel! Teşekkür ederim! Dziękuję! Merci beaucoup! Muchas gracias! спасибо!

  Mutlu Noeller! Wesołych Świąt Bożego narodzenia! Joyeux Noël! Feliz Navidad! счастливого Нового года!

 45. 45

  Alles wat ik wilde was de sneeuwvlokken en jullie geleverd! :)

  Oh, de andere extra's zijn goed met moi, ook =)))).

  De meeste van alle - Happy Holidays en The New Year van The Samurai ...
  Want het al is!

  Nogmaals bedankt ... Lou

 46. Bravo Gents! En bedankt voor de geschenken en MS-update ...

  U voegt alleen aan een anders uitzonderlijk product. Dank u voor uw toewijding en voortdurende inspanningen om de gebruiker te maximaliseren!

 47. 47

  houden van de feestelijke verrassing!

 48. Zoals gebruikelijk, de Noble Samurai team ROCKS!

  Je team is een zo'n geweldig voorbeeld van hoe de uitrol van een product en consequent overdeliver, wat resulteert in een hoop klant evangelisten.

  Wij van de SWBN hou jullie en Market Samurai; keep up the awesome work!

  ps: hou van de nieuwe functies en besneeuwde verrassing in deze nieuwste versie

  Thanks Barb! We zijn grote fans van de SWBN ook - een wederzijdse waardering samenleving ;) -B.

 49. Mooi gedaan! :) En de achtergrond is een leuke touch.

  Niet doen regenen op de parade, maar is het Market Samurai of Google met de gegevens dat is het voorkomen van de AWC informatie uit het tonen? Ik heb een paar keyword research zoekopdrachten geprobeerd en ze allemaal laten zien 0%.

  Net liep het door - lijkt te werken, maar laat het ons weten als u nog steeds problemen. (Stuur ons een ticket particulier via ondersteuning en laat ons weten het trefwoord dat je analyseren, en we zullen een kijkje nemen op de ruwe data hebben).

  Brent

 50. Enorme werk jongens :)

  Ik zal zetten het zwaar op de proef morgen :)

  Slechts een ding gij zoals gezegd door anderen, neem dan kunnen we de optie om meerdere KWS selecteren, op het moment dat het verwijderen van een stuk van KWS is een zeer repetitieve en tijdrovende taak.

  Dank

  Jayen

  Ik zou graag meer weten over dit uit te vinden. Wat bedoel je met select multiple KW's (losse woorden?)

  Doet dit commentaar je helpen?:
  http://www.noblesamurai.com/blog/market-samurai/7-new-keyword-research-features-42 # comment-153

  Brent

 51. Kan ik gewoon met iedereen eens? Dit is echt de beste geld dat ik ooit heb uitgegeven aan een gereedschap en het is het geschenk dat blijft geven! Dank u voor de voortdurende updates - dit is een fantastisch stukje software.

  Annie

  Dankzij Annie - uw feedback (en iedereen hier is) is gewoon heerlijk!

  We zijn ontzettend gelukkig om zo'n grote gemeenschap rond Market Samurai hebben

  Brent

 52. Jullie helemaal rock - grote werk.

  Weet je wat ik zou houden? Is er een lijst van wat alle afkortingen betekenen (en misschien zelfs een verklaring voor elk)? Ik vind mezelf verward in mijn newbie-ness zo nu en dan, niet in staat om te onthouden precies wat alles betekent. Hoewel ik steeds beter met het jargon als ik ga mee - nogmaals bedankt voor deze prachtige tools!

  Zou het leuk vinden om u te helpen hier, Amy.

  Betekent dit woordenlijst doen de truc?:
  http://www.marketsamurai.com/glossary.php

  Brent

 53. Yay allintitle! En de andere 6 updates waren ook ok. :-)

  Ik ben sarcastisch - jullie zijn zo geweldig! Market Samurai is snel geherdefinieerd keyword research, en het is vrij ook!

  lol - dankzij Michelle

  Gewoon op de "schoonheid" - het is verrassend hoe veel verschil lijkt te maken. Veel mensen reageren op dit. Ik vraag me af waarom.

  -Brent

 54. 54

  Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar aan alle u prachtige mensen! Dit moet mijn best aanwezig zijn! dank je wel! dank je wel! dank je wel!

 55. 55
  Op 19 december 2008 om 02:12
  Pamela zei:

  Dank u, dank u, dank u, wat een grote bos van kerst juichen. Hoop dat u en uw gezin hebben een geweldige vakantie. De beste keyword search instrument ooit!

 56. Dank je wel voor al je mooie feedback - iedereen hier.

  Eugene, Arlen, Andrew, Warwick, Ben en ik waren het lezen van uw commentaar gisteren - er waren net zo veel soort en oprechte boodschappen van dank van u allen - wat kan ik zeggen, het was zo vernederend. Dus dank u.

  Velen van jullie vragen in je berichten - Ik heb onder uw commentaar gereageerd. Hopelijk heb ik ze allemaal beantwoord.

  Vanuit de hele Market Samurai team - we hopen dat u een heerlijke vakantie in de vakantie periode.

  We zullen hard werken de komende weken - 2009 is de vormgeving tot een nog groter jaar voor ons, en wij willen u uit te rusten, zodat het een groot jaar ook voor u kan zijn.

  Nogmaals bedankt voor je lieve berichten - u aangeboden glimlach om veel geeks harten.

  -Brent

 57. OK, dus ik haat "me too" forum en commentaar posten, maar eerlijk gezegd, wie iets anders dan kon zeggen "awesomeness."

  Maar, ik wil ook in klokkenspel met Matt en Javen en vraag de meervoudige delete probleem wordt verplaatst tot een paar haringen tenminste. Filters zijn geweldig, maar waar ik heb gehad het probleem komen is het zelfde probleem heb je met spellingcontrole.

  Laten we zeggen dat mijn zoekwoord is elektrische auto's. Ik zal terug te trekken ontzettend veel afstandsbediening, RC, en andere variaties die perfect gevoel maken, behalve voor het feit dat ik ben op zoek naar de andere soort van elektrische auto's; de plug-in hybrides en elektrische brandstofcelauto's. Breed te formuleren wedstrijd is niet echt het probleem.

  En ja, spellingcontrole hebben ons laten zien hoe bijna onmogelijk het is om dat soort fouten te elimineren. Maar een CTRL + een andere toets ingedrukt om meerdere zoekwoorden te selecteren om te verwijderen op het genereren trefwoord stap zou geweldig zijn. Het bespaart ook veel tijd en me misschien uit de zandbak meer houden.

  Bedankt voor de vroeg kerstcadeau. Ik zou graag ruilen gooien van een garnalen op de barbie en zorgen te maken over dat het te warm voor de 12 "van sneeuw en ijzel we veronderstellen nachts hier te komen!

 58. 58
  Op 19 december 2008 om 15:17
  Warwick zei:

  @ 53

  Bedankt voor het compliment, Michelle.

  Zoals de ontwerper achter de look en feel van Market Samurai gebruikersinterface (en het logo en applicatie iconen), heb ik veel tijd werken met de programmeurs om ervoor te zorgen dat Market Samurai ziet er zo goed uit als hij presteert geïnvesteerd.

  Ik waardeer de feedback over het ontwerp.

  - Warwick

 59. Nice work. Kan niet wachten om deze nieuwe functies uit te proberen!

 60. [...] 7 New Keyword Research Extras | Noble Samurai [...]

 61. [...] 7 New Keyword Research functies [...]

 62. 62
  Op 22 december 2008 om 12:53
  SimonWJ zei:

  Ik ben loving it. Vooral de functie Michelle MacPhearson. Geeft grote aandacht.

  Geweldig bedankt.

  Simon

 63. Waarderen deze upgrade. Keep em coming! (Yea I'm greedy -it's Christmas right!)

  http://webwidewizards.com
  Miami Phillips

 64. Just a quick question. Firstly I love market samurai it has made my keyword research much easier. But I would love it more if it had this functionality.

  I have found it increasingly hard to find any niche with ppc costs under .50 cents on google adwords. It would be really great if we could have the ability for market samurai to search for keywords by niche and by ppc amount especially for those people who like to create multiple niche website in small unsaturated markets.

  I find that the only keywords showing up in the top 200 in just about any niche I can think of all start at over $1.00 ppc price when I know there are so many other long tail keywords under .50 cents.

  I have also found that market samurai does not bring up many long tail keywords in the top 200 lists that it retrieves from the search engines. Even when mark 3-10 in my selection the results come up with none. Yet when I go and type in the keyword in Google Adwords it comes up with lots of 4-6 long tail keywords. Is there any reason why our results don't show these longtail keywords for those wishing to target them please.

  Any help would be great. Dank

 65. Hi Pam,

  It would be great to have a greater array of long-tail keyword options in Market Samurai – particularly with SEO Digger closing its doors, and its API being discontinued soon.

  This is something that we're looking into right now, to see if we can find a highly valuable solution.

  Brent

 66. I have been using the trial version for several days and have decided I am going to buy the full version. I am really impressed by everything it does. Looking at some of the future plans makes it even more attractive.

 67. HI, first time here, Thanks for the great tools, will save me a lot of head aches. Look forward to great things and great blog.

  Night
  Wendy

 68. Does MS have data on local searches? Someone typing in the search phrase “dentist in orlando florida”

 69. Hi Art,

  We might be able to tell you how many people type in “dentist in orlando florida”, but we won't be able to tell you how many people in Orlando Florida only search for the word “dentist”

  I hope this helps

  Brent

 70. 70

  Hi,
  Toen ik importeer een lijst van mijn eigen zoekwoorden uit een tekstbestand, hoe maak ik het mij SEOT? Even after “Analyze Keywords” this field remains “0″.
  Bedankt!
  I.

 71. This sounds like something that would be difficult to diagnose and solve via blog comments.

  I think the best thing to do is get in touch with us via support and we can help you one-on-one:

  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk/index.php?_m=tickets&_a=submit

  Brent

 72. Very interesting article