Nieuwe Trefwoord Planner van Google - Hoe het maakt Market Samurai sneller!

We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat na een lange wachttijd - Google heeft teruggetrokken is het oude "Hulpprogramma voor zoekwoorden", en vervangen door het nieuwe glimmende "Keyword Planner".

Voor details over de veranderingen en wat dit betekent voor de functionaliteit van Market Samurai lees onze recente blog post.

U kunt meer informatie over een aantal van de gegevens veranderen (zoals de verwijdering van brede en zinsdeel gegevens) die Google via hun officiële blog artikel is gemaakt op lezen https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Het goede nieuws is dat we hebben hard gewerkt om deze overgang zo soepel mogelijk te maken voor onze klanten, en een versie van Market Samurai die compatibel is met de Keyword Planner is in de testfase nu al meer dan een maand.

Vandaag hebben we deze nieuwe "Keyword Planner" versie live (simpelweg uw versie van Market Samurai updaten naar de laatste versie van de lancering van de app en zeggen "Ja" om het dialoogvenster voor het updaten prompt).

En we zijn erg blij te kunnen aankondigen dat ...

De nieuwe Keyword Planner build van Market Samurai is veel sneller dan ooit tevoren!

De aard van de oude Hulpprogramma voor zoekwoorden maakte het een zeer langzaam proces om alle zoekwoorden gegevens u nodig hebt voor effectieve keyword analyse verzamelen. De nieuwe Keyword Planner bouwen is veel vlottere wat betekent dat u uw zoekwoord onderzoek kan uitvoeren in minder dan de helft van de tijd in vergelijking met de oude Keyword Tool!

Wat is er veranderd in Market Samurai met de nieuwe Keyword Planner gegevens?

Als u niet zeker weet wat dit allemaal betekent voor Market Samurai gebruikers, het belangrijkste om te beseffen is dat heel weinig is echt veranderd.
De fundamenten van keyword onderzoek blijven hetzelfde zoals ze altijd hebben, en de meeste van de bekende elementen van de interface Market Samurai's en workflow verblijft gezet.

Er zijn een paar zichtbare veranderingen evenwel op gewezen:

 • We zijn nu in gebreke gebleven om Exact Match-modus voor keyword research data, zoals nader toegelicht in de laatste blog post en in de officiële pers Google's vrijlating . Dit zal lagere aantallen voor zoekverkeer dan degene die u kan worden gebruikt om te laten zien, maar we voelen ze meer indicatief voor de resultaten zie je op de lange termijn.

 • We hebben onze gouden regels filters bijgewerkt om de nieuwe Majestic SEO concurrentie metrics, in plaats van de steeds onbetrouwbare SEOC waarden. Dus nogmaals de getallen zelf anders zijn, maar de bedoeling van de filter standaard blijft hetzelfde. SEOC is niet langer een betrouwbare metriek om de "hoeveelheid" van zoekmachine concurrentie meten.

  Veel andere concurrerende keyword research diensten, waaronder onze vrienden bij Wordtracker zijn verhuisd naar het gebruik van het aantal keren dat een zoekwoord voorkomt in zowel de titel tag en in het anchor tekst links naar een pagina (wat we nu noemen "TAComp"), als een veel betrouwbare maat voor de hoeveelheid van de zoekmachine concurrentie.

  SEOC was prima in 2008-2009, maar de exponentiële groei van pagina's op het internet is dit een relatief betekenisloos getal in 2013 maakt sinds.

 • De "Adwords" filter deel is weggehaald, en het AWCPC nummer is nu onderdeel van de kolom commercialiteit. AWCTR, AWT en AWV zijn niet meer beschikbaar als Google deze gegevens van hun Keyword Planner hulpmiddel hebt verwijderd. We vormen nog steeds de AWCPC en AWI (Adwords Impressions), en SEOV echter (zoals Google biedt nog steeds deze gegevens).

 • De oude "Competition" kolom is omgedoopt tot "Basic Competition" om het te onderscheiden van de "Majestic Competition" metrics we nu raden het gebruik.

 • De "Organic" kolom bevat nu de "AdWords Impressions" (AWI) metriek, die vergelijkbaar is met de oudere AWT (Adwords Traffic) - hoewel ons onderzoek heeft aangetoond dat het niet helemaal hetzelfde nummer, maar kan gebruikt worden een redelijk goede vervanger .

 • De "Match Type" dropdown box alleen invloed op de resultaten voor de kolom AWCPC en de kolom SEOV - zoekverkeer data is nu altijd alleen exacte match zoekopdrachten (zoals Google biedt alleen Exact Match data nu).

Het gebruik van Phrase naar Broad Match Ratio (PBR) is niet langer aanbevolen:

Terwijl de PBR metrische beschikbaar blijven om te gebruiken als je dat wilt, zijn we verwijderen uit onze standaard aanbevolen filter instellingen en een van onze trainingen. Het was een innovatieve en tijdbesparende functie, terwijl de nummers kunnen worden ingeroepen, maar na verloop van tijd dat ze minder en minder betrouwbaar geworden. We zien wilde variatie in de gegevens die worden geretourneerd van Google.

Helaas vinden wij het nu doen meer kwaad dan goed in de meeste gevallen.

Onze aanbeveling is om te doen wat de SEO profs doen - gewoon gebruik maken van Exact Match competitie als deze verwijdert alle vooroordelen te wijten aan woordvolgorde of scheef door langere staart trefwoord afleidingen.

Er is meer informatie over de veranderingen aan de interface beschikbaar in onze Knowledge Base-artikel hier .

Training Dojo Keyword Research Video Updates komt binnenkort ...

Tot slot, we zijn in het proces van vernieuwing van al onze Keyword Research instructievideo's, met een prioriteit op de Gouden Regels serie om zo snel mogelijk worden afgerond. Ze zullen onder andere updates over alle kleine veranderingen aan de interface die hebben opgedaan sinds we voor het eerst geproduceerd de video's, en een aantal nieuwe voorbeelden die de voorwaarden van de online markten als ze nu zijn weerspiegelen.

Zodra ze klaar zijn om première zullen we het woord op te zetten Twitter en Facebook , dus ik verzoek u dringend om ons te volgen om te worden geïnformeerd over belangrijke nieuws en updates snel!

Wat te doen ...

Als u uw handen op deze nieuwe, snellere "Sleutelwoord Planner" build van Market Samurai, gewoon:

 1. Start uw exemplaar van Market Samurai.
 2. Wanneer u wordt gevraagd om te updaten naar de laatste versie, zegt u "Ja"
 3. Wacht tot de update te downloaden en Market Samurai om opnieuw te lanceren en je bent op weg!

Wij hopen dat u geniet van de nieuwe Keyword Planner bouwen. Als je problemen hebt, aarzel dan niet om ons support team schieten een email naar support@noblesamurai.com

Ook hebben we vrij uitgebreid testen van onze nieuwe zoekwoord filter presets gedaan, maar als je nog een advies over hoe ze kunnen worden verbeterd, neem dan stuur ons een e-mail ook.