De Google Wonder Wheel

Hi Team,

De laatste tijd hebben we het delen met u een heleboel nette strategieën voor het gebruik van een aantal nieuwe keyword tools en middelen.

We hebben gekeken naar:

Ik wilde meer in detail te gaan over een tool die ik kort vermeld in mijn post op semantische website structureren (en door anderen in hun recente commentaren hier op de blog.)

De Google Wonder Wheel

Dit is het Google Wonder Wheel - een andere freakin 'ongelofelijke tool die Google onlangs heeft vrijgegeven dat de semantische relaties tussen trefwoorden toont - dus het is een andere grote bron voor semantische website structureren.

In wezen, als je wilt weten wat de takken van de structuur van uw site eruit moet zien, is dit een grote bron om ideeën over wat Google denkt dat uw site eruit moet zien te krijgen.

Hoe de toegang tot de Google Wonder Wheel Get

Volgende keer dat u zoekt in Google, op zoek naar de "Show Options" knop.

Klik op deze, dan "Wonder Wheel".

... En je zult in staat zijn om te spelen met de Wonder Wheel voor jezelf.

Ik kan nog steeds niet Krijg toegang

De Google Wonder Wheel is nog niet op grote schaal vrijgegeven, (in tegenstelling tot de Google Search-Gebaseerd Hulpprogramma voor zoekwoorden ,) maar Google Blogoscoped was in staat om uit te werken hoe de toegang voor iedereen te geven .

Als je jezelf wilt uitproberen dit experiment, dat is mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is naar google.com en plak het volgende in de adresbalk en druk op de Return - dat een cookie vertelt Google je neemt deel aan het prototype zal stellen:

Dit moet ontgrendelen van de Google Wonder Wheel voor u, die nu toegankelijk is via de bovenstaande stappen.

Hoe te gebruiken Het Wonder Wheel voor Semantic Site Structurering

Omdat je met behulp van het Wonder Wheel om trefwoord relaties voor site-structurering te analyseren, voor de hand liggende plaats om te beginnen is met uw site trefwoord - of het onderwerp voor uw site.

Van daaruit kan de "takken" van de zoekwoord logische categorie ideeën - de takken van hen af ​​kunnen zijn logische subcategorieën - en zo-on.

(Uiteraard is tegen die tijd het analyseren van het verkeer, en de strijd rond de zoekwoorden in Market Samurai - en gericht op veel verkeer, weinig concurrentie, hoge waarde trefwoorden - u zult in staat zijn om uw sitestructuur richten op de meest winstgevende zoekwoorden.)

Hebben een spel met dit - het is een leuke tool om mee te spelen en geeft je een goed idee van keyword relaties. Maar, zoals u zult zien, het kan langzaam zijn weg naar keyword analyse te doen (omdat het toont alleen zeer relevante zoekwoorden relaties -. Niet het verkeer sterkte van de zoekwoorden)

Dus morgen, ik zal je laten zien een nog snellere manier om zoekwoorden te analyseren, en semantische sitestructuren ontwikkelen.

Brent

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

13 Responses to "De Google Wonder Wheel"

 1. Dankzij Brent, ik denk dat niet veel mensen wisten dat. Het zal zeker een interessant instrument om mee te spelen zijn. Vooruitblikkend naar bericht van morgen.

 2. 2
  Op 29 mei 2009 om 07:40
  David Kartuzinski zei:

  Dit is zeer interessant. Ik speelde rond met het en er zijn vele woorden die geen filialen hebben. Ik checkte uit "Joomla" en het bood geen filialen, maar zou een "joomla templates" verwachten "joomla extensie" "joomla forums" etc ... Ik zocht naar "gratis link directory" en het gaf me "kids en tieners" "poker rooms" "tophits" "kunstmatig leven" "gratis bedrijvengidsen" "antiek en verzamelobjecten".
  Sommige van deze kunnen BIJNA, MISSCHIEN zinvol, maar ik heb nog nooit een subcategorie gezien "kunstmatig leven" in een link directory!
  Ik denk dat Google moet dit verder te ontwikkelen, maar het is erg cool.
  Nee zo cool als de andere google long tail woorden die je ons liet de andere dag hoor!
  Bedankt.
  -DK

 3. Wow.Wow ... Wow ... Ik weet nooit dat ...
  Thanks Brent. Probeer te achterhalen in de nieuwe website.

 4. 4
  Op 29 mei 2009 om 09:36
  Gregor zei:

  Hallo, bedankt voor die info, maar het lijkt erop dat niet beschikbaar is in mijn land (Slovenië)
  Weet u iets over dat wist?

 5. Het wonder wiel is ook fantastisch om te wijzen op verwante maar niet boven op het hoofd negatieve omschrijvingen, deze zijn van vitaal belang voor het maken van ppc meer kosteneffectief.

 6. Ja, erg cool hulpmiddel inderdaad! Het is interessant hoe de dingen die in geavanceerd zoeken Google's opties lang geleden beschikbaar waren krijgen zo veel buzz nu tot de eerste pagina met zoekresultaten wordt gebracht)

 7. Hallo Brent,
  Nogmaals bedankt. Ik hou van het controleren van mijn inbox elke dag en iets zien van Market Samurai!

 8. Ik was gewoon gek rond met Google Wiel.
  Leuk om namen intypen, zoals Brent's of Ed Dales :)

 9. Eindelijk een leuke tool om afbraak van de keyword search activiteit in een nette kleine grafiek voor ons visuele mensen. Nu doet de Wonderwiel vertakken in de meest populaire gewilde zoekwoorden - of is dit een voorgesteld verwante woord?
  Bedankt voor de geweldige tips jongens!

 10. Briljante post, heb ik nu de juiste structuur voor een nieuw project dat puzzelen me!

  Probleem opgelost curtesy van Market Samurai en Google! Dank u beiden!

 11. Brent,

  Het gooien van deze kleine klompjes onze manier met behulp van MS is zeer behulpzaam. Keep up the good work.

  Mike

 12. 12
  Op 30 mei 2009 om 09:35
  Art zei:

  Heel erg bedankt voor dit bericht Brent! =) Het zal zeer nuttig. Gewoon door toeval, ik heb een nieuwe site die ik wil sorteren in verschillende categorieën, maar kon niet bedenken welke richting ik het zou moeten nemen. Dit zou een grote hulp. Tot nu toe heb ik alleen gebruik Google Wonder Wheel om wat keyword research te doen. Nooit gedacht over het gebruik van het aan mijn site goed vertakken ...

 13. Veel informatie van jullie maar hier is een punt van discussie.

  Met al deze grote trefwoord in en thematisering gereedschappen beschikbaar komen is er geen reden om iemand niet in staat zijn om een ​​site te bouwen als Google verwacht dat te bouwen met behulp van categorieën en trefwoorden door Google zelf geleverd.

  In feite is er geen hersenen energie nodig en het is nu slechts een blik, kopiëren en plakken.

  Punt 1. Indien het speelveld is dit niveau en iedereen gaat om hun websites te bouwen precies zoals in de hulpprogramma's van Google, is het allemaal gewoon weer naar beneden komen naar de inhoud?

  Punt 2. Met alle extra categorieën en ideeën voor webpagina's is dit niet alleen maar toe te voegen aan de toch al enorme hoeveelheid nutteloze gesponnen inhoud?

  Punt 3. Waar komt Market Samurai passen in dit alles? Het lijkt erop dat kunnen we allemaal onze trefwoord in en niche onderzoek rechtstreeks doen vanuit Google, filter en export trefwoorden rechtstreeks van de Google-toepassingen en het is zelfs een een klik proces om de belangrijkste zinnen voor elk land te identificeren. Afgezien van de SEO concurrentie tijdsbesparing in Market Samurai, is MS geleidelijk worden achtergelaten, samen met andere toepassingen trefwoord, zodat we ook daadwerkelijk gebruik maken van de Google "spul" als een kwestie van voorkeur?

  Ik zou geïnteresseerd zijn in uw standpunten zijn.

  Gewoon een paar gedachten.

  Ade