Market Samurai's Keyword Research Module Gets Supercharged met New Competition Filters

Share Button

Hallo iedereen,

Vandaag zijn we enthousiast om een ​​belangrijke upgrade te lanceren om onze Keyword Research module. Het snel vinden van de perfecte zoekwoorden en het stimuleren van uw online winst is nu nog eenvoudiger.

Als Market Samurai gebruiker, heb je gehoord over de Samurai "Vier Gouden Regels". De regels die ervoor zorgen dat u niet uren te verspillen (of maanden ...) op de 99% van de blindganger zoekwoorden die uw tijd uitlekken, sap uw enthousiasme en veroorzaken de meeste mensen om te stoppen.

U ziet, in uw niche is er waarschijnlijk duizenden potentiële zoekwoorden die u zou kunnen richten, maar met Market Samurai's hulp, uw taak is om zich te concentreren op het handjevol met:

A. Goede verkeer

B. Hoge commerciële waarde (bijvoorbeeld ze brengen kopers)

C. Relevantie voor uw bedrijf (bijvoorbeeld doelgericht)

D. Aanvaardbare niveaus van concurrentie

Met andere woorden, volg je de gouden regels ...

En van deze, het belangrijkste is "D" - Competition. Als u per ongeluk te richten zeer competitieve zoekwoorden, niet alleen zal je niet scoren, maar je voelt je alsof je riem met je hoofd tegen een bakstenen muur de hele dag lang. Wees slim - ruzie je kunt winnen, geld verdienen en te laten groeien.

Maar al snel uitfilteren van de honderden overdreven competitieve zoekwoorden kan hard zijn ...

Dus wat is de beste manier om de concurrentie in uw markt analyseren?

Aanpak # 1 - Analyse van Google Top 10

Te rangschikken op de eerste pagina van Google, moet u een pagina die is er momenteel vervangen. Daarom hebben we de SEO Competition Matrix - om je x-ray vision geven in alle belangrijke ranking factoren die ervoor zorgen dat concurrenten te rangschikken op de eerste pagina (vergeet niet, met de "Add Custom URL's"-knop kunt u ook zien hoe uw pagina stapels).

SEO Matrix with a Custom Link added for Comparison

SEO Matrix met een Custom Link toegevoegd voor Vergelijking

Dus, als je gaat om een ​​echte tijd doorbrengen op een zoekwoord, bekijk eerst de SEO Matrix.

Maar, het probleem met deze benadering is dat het handmatig, waardoor het moeilijk om snel te beoordelen van de honderden (of in de meeste gevallen) duizenden potentiële zoekwoorden in uw niche. We hebben behoefte aan een kortere weg ...

Aanpak # 2 - Tel het aantal "Geldig Concurrenten" (OK, laten we uitleggen dat een beetje ...)

Niet verrassend blijkt dat zoekwoorden met miljoenen concurrenten zijn bijna altijd een stuk moeilijker te rangschikken voor dan die met slechts enkele tientallen (misschien voor de hand). Je doel is te concurreren voor zoekwoorden waar het aantal geldige concurrenten die er zijn is klein, en het meten van deze "geldig concurrenten", zo blijkt, kan worden gedaan.

Laten we eens kijken naar de verschillende statistieken beschikbaar voor het meten van het aantal geldige concurrenten op de markt:

1 Keyphrase overal in een pagina (SEOC) - We kunnen het aantal pagina's wereldwijd die ten minste een volledige kopie van onze doelgroep keyphrase bevatten overwegen. Wij hebben deze gebruikt voor het jaar als onze primaire indicator, maar het nut ervan degrade de afgelopen maanden in een aantal markten gezien.

2 Keyphrase in paginatitels (SEOTC) - Ik hou van deze statistiek. Het hebben van een zoekwoord in de title tag van een pagina is, voor mij, een veel sterkere indicatie dat een concurrent daadwerkelijk is gericht op dat zoekwoord. Veel SEO experts beschouwen het krijgen van uw zoekwoord in uw title tag van de belangrijkste on-page factor is er!

Vroeg op, Google's SEOT was een standaard Market Samurai filter, maar jaren geleden stopten ze SEO's het doen van grote hoeveelheden titel queries. In de afgelopen maanden hebben we ook gezien Bing aanscherpen op grote SEOT vraag volumes ook.

Spoiler Alert # 1 - SEOTC (titel zoeken) is terug - snel en onbeperkt; meer daarover hieronder, maar laten we eens kijken naar andere opties voor het tellen van de 'geldige concurrenten.

3 Keyphrase in Link Text, domeinnamen of URL's (SEOUC, SEOAC etc) - kunnen we ook het aantal pagina's te tellen die er zijn met onze zoekwoord in de URL of alleen de domeinnaam. We kunnen zelfs rekenen die pagina's die een de zoekwoord in een link die verwijst naar hen ergens anders, bijvoorbeeld die pagina's met inkomende links met onze zoekwoord in de link "anker" tekst.

4 gecombineerde maatregelen - Keyphrase in een paginatitel en een Inbound Link - dit is wat Eugene en ik hebben willen zien voor de komende jaren. Denk er eens over voor een moment, de mensen die er het doen van SEO eigenlijk bouwen geoptimaliseerde pagina's (zoals ze zetten keywords in pagina titel-tags) en vervolgens te bevorderen die pagina's door het verwerven van inkomende links (met inbegrip van een aantal links met de zoekwoorden in de anchor tekst).

Nu, ja, dankzij de recente updates Penguin, slimme mensen zijn terug van overmatige getrokken 'over-optimalisatie' en overmatig keyword plaatsing in anchor-tekst, maar de realiteit is dat als we die pagina's waar een zoekwoord wordt gevonden in zowel de pagina kan rekenen titel en een inkomende link, moeten we een grote mate van de "geldig concurrenten" daar moet echt proberen te rangschikken voor een zoekwoord.

Spoiler Alert # 2 - Een nieuwe "titel & Anchor Competition" metric is toegevoegd aan Market Samurai

OK, dus er is een aantal manieren om het aantal geldige concurrenten te meten. Mijn favorieten zijn Page Title en de gecombineerde Page Title / Anchor Text maatregelen. Door te filteren op keywords met hoge waarden in de volgende maatregelen kunt u snel slijpen op trefwoorden die de meeste kans om een ​​laag of een aanvaardbaar niveau van de concurrentie hebben.

Dan, met deze kleinere, gefilterde lijst, een handmatige controle van de SEO Competition Matrix is ​​de moeite waard uw tijd.

Waar is de nieuwe gegevens die uit?

We hebben samen met Majestic SEO, misschien wel 's werelds meest betrouwbare leverancier van onafhankelijke SEO gegevens om u gratis en onbeperkt toegang tot vijf nieuwe wereldklasse trefwoord concurrentie metrics brengen.

Zoals sommige van onze professionele gebruikers zullen weten, instap betaald abonnement Majestic's (voor soortgelijke hoeveelheden gegevens te krijgen) kost $ 499 US per jaar, maar dankzij ons partnerschap, u, als Market Samurai gebruiker nu toegang keyword gegevens Majestic en snel analyseren duizenden van zoekwoorden zonder kosten.

Wat zijn de statistieken en waar kan ik ze vinden?

Elk van de nieuwe statistieken zijn beschikbaar in de Keyword Research module en te zien zijn nadat je hebt gegenereerd zoekwoorden voor beoordeling.

De nieuwe maatregelen die we hebben toegevoegd zijn:

1 Titel Competition (MSEOTC) - het aantal pagina's in het Majestic index die uw zoekterm in de paginatitel bevatten. Dit is vergelijkbaar met Google's "allintitle" zoeken.

2 URL Competition (MSEOUC) - het aantal pagina's met de zoekterm in de pagina URL (hetzij domeinnaam of pagina naam).

3 Anker Competition (MSEOAC) - Het aantal pagina's in het Majestic Index die het trefwoord term in de anchor tekst van een externe, inkomende link bevatten. Dit is vergelijkbaar met Google's allinanchor search commando met de uitzondering dat het rapporteert alleen de telling van externe links (bijvoorbeeld uitsluit deze banden van hetzelfde domein).

4 Domain Competition (MSEODC) - Het aantal keren dat onze zoekwoord voorkomt in een bekend domein. Potentieel een goede indicator van het aantal andere niche-spelers in een markt.

5 Titel & Anchor Competition (MSEOTAC) - Het aantal pagina's in het Majestic Index die het trefwoord term zowel in de pagina titel en in de anchor tekst van een externe, inkomende link bevatten. Een grote indicator van de pagina's die eigenlijk de belangrijkste SEO-indicatoren aanwezig.

Vier redenen om de nieuwe Majestic metrics houden

1 Inzichtelijke, beroep Numbers - Ons gebruik van deze statistieken is tot nu toe echt spannend geweest, de 'hit rate' bij het ​​vinden van goede zoekwoorden en toegankelijke segmenten binnen nichemarkten is uitstekend.

2 Onafhankelijk, betrouwbaar en stabiel - SEO tool aanbieders van allerlei soorten gezien hebben zowel Google en Bing te scherpen op het leveren van keyword research data (bijvoorbeeld Bing nu opladen voor eerder gratis data en vorige week, twee van onze tijdgenoten, Raven Gereedschap en SEOmoz verloren toegang tot hun Adwords API voor het verkeer schatting).

Maar, omdat Majestic gebruiken hun eigen, interne infrastructuur om een ​​onafhankelijke index van het web te behouden en omdat we betalen voor de dienst, hun gegevens aanbod is betrouwbaar en robuust. Ook is belangrijker voor gebruikers doen hoge onderzoek volumes, deze gegevens worden niet afgedekt of de snelheid beperkt is (in tegenstelling tot sommige van de huidige Bing data).

3 Speed ​​- Keyword research begint door te trekken in het verkeer schatting gegevens van Google en helaas is dit nog duurt gemiddeld 3-4 minuten. Wij willen dat het sneller was, maar gezien anderen de toegang te verliezen tot deze gegevens, het is leuk dat we nog kunnen krijgen.

Echter, zodra we de gegevens van Google, kunnen we nu gebruik maken van Majestic metrics voor concurrentie-analyse en data Majestic komt snel. In feite terug te trekken concurrerende metrics voor 800 trefwoorden duurt slechts 5 tot 10 seconden (een stuk sneller dan de alternatieve Bing SEOC data).

4 Tight Correlatie met Google - Voordat we de stoute schoenen aan data Majestic's kopen (onze investering is vele 10's van duizenden dollars), hebben we een diverse steekproef van trefwoorden geselecteerd en geanalyseerd de correlatie (of gelijkenis) tussen Majestic wedstrijdnummers en wat Google en anderen te verstrekken.

Terwijl de totale dataset Majestic was kleiner dan Google (maar nog steeds enorm met een aantal 4 biljoen pagina's in hun index) vonden we dat de Majestic wedstrijdnummers zeer goed werden gecorreleerd met Google. Dit werd ondersteund door zowel menselijke reviews en vergelijking met andere gerenommeerde concurrerende metrics. Het was interessant om te zien dat in het algemeen, de correlatie was strakker voor Majestic / Google dan voor Bing / Google.

Klinkt een beetje te mooi om waar te zijn - nadelen?

The Majestic data is groot en hun ingenieurs zijn briljant, maar het is niet perfect. We zien twee belangrijke nadelen in de gegevens:

1 Global, niet specifiek land - de metrics concurrentie wereldwijd alleen en niet specifiek voor een bepaald land of gebied. Als zodanig hebben we laten alleen de Majestic metrics voor gebruikers ingesteld op het doen van 'global' keyword research. Die doet lokale zoekopdrachten wordt geadviseerd gebruik te blijven maken SEOC (afkomstig van Bing).

2 Huidige omvang van de database - huidige trefwoordenbestand Majestic loopt tot ongeveer 100.000.000 zoekwoorden (een groot aantal). Maar zelfs met een sleutelwoord databank van deze grootte, zijn er nog veel long-tail keywords je genereert die nog niet over de Majestic concurrentie metrics beschikbaar. In mijn ervaring kan dit variëren van tussen de 5% tot 25% van de zoekwoorden opgehaald voor de nichemarkten Ik ben geïnteresseerd in.

Het goede nieuws is dat elke keer dat we vragen om een ​​keyword van Majestic dat is op dit moment niet in hun database, ze wachtrij is voor opname in de volgende 24 tot 48 uur.

Dit betekent dat we verwachten dat de Majestic trefwoordenbestand groeien snel als Samurai gebruikers blijven niche markten te verkennen en, voor kritische zoekwoorden, heb je de optie om opnieuw Market Samurai en vernieuwen na 48 uur (door te klikken op de "Analyse Trefwoorden" knop).

Hoe deze nieuwe metrics gebruiken ...

Ervaren Market Samurai gebruikers zullen zich bewust zijn van onze ingebouwde 'Gouden Regels' en 'Long Tail' filters gemaakt om u te helpen snel te vinden grote trefwoorden.

Met de release van Majestic gegevens hebben we twee nieuwe filters, genaamd "Majestic Golden Rules" en "Majestic Long Tail" toegevoegd. Deze filters maken gebruik van Majestic concurrentie metrics (in plaats van Bing's) om u te helpen snel in te zoomen op de grote kansen in uw markt.

New Majestic Golden Rules & Long Tail Preset Filters

New Majestic Gouden Regels & Long Tail Voorinstelnummer Filters

Help ons Verfijn de nieuwe competitie Filter Waarden

Met deze nieuwe filters, was ik in staat om gemakkelijk vinden tientallen goede zoekwoorden in alle nichemarkten ik keek. Wij verwachten echter te verfijnen deze filters in de komende weken en we zouden graag uw feedback als wij doen. Hier is hoe om mee te doen:

Stap # 1 - Open Market Samurai en voer een startpunt of 'zaad' sleutelwoord voor een markt die u zich bevindt.

Stap # 2 - Genereer zoekwoorden en filter met behulp van de nieuwe "Majestic Golden Rules" (helpt bij het ​​vinden van de grote, belangrijke zoekwoorden in uw markt) of de "Majestic Long Tail" filter (groot voor een lage concurrentie content publishing ideeën).

Stap # 3 - Kijk naar wat je te ontdekken en laat het ons weten - hetzij in de reacties hieronder of via email support@noblesamurai.com , willen we graag van u horen!

Genieten van het ontdekken goudklompje trefwoord mogelijkheden met deze nieuwe maatstaven!

Met vriendelijke groet,

Ben Stickland

PS - Zoals deze nieuwe maatstaven in de app? Deel de liefde met een Facebook "Like" hieronder ....

Ben heeft 10 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

102 Reacties op "Market Samurai's Keyword Research Module Gets Supercharged met New Competition Filters"

 1. Ik heb uw e-mail en kwam over om te controleren of de nieuwe functies. Ik hou van de top tien x ray! Dat zal ons helpen zeker. Bedankt voor de geweldige functies.

 2. Deze nieuwe toegevoegde functies ziet er fantastisch uit, op zoek naar wat plezier met ze! :)

 3. Leuke functie. Dit is de reden waarom (en niet alleen, natuurlijk) die Market Samurai is altijd naar voren en gewoon "branden" de concurrentie.
  Ik kan zeggen dat ik ben steeds trots om uw klant te zijn

 4. 4
  Op 4 december 2012 om 02:30
  vimal zei:

  Liefde Market Samurai!

 5. Echt leuke feature, stond te wachten voor iets dergelijks. Maar ondanks de geweldige functies die MS heeft, iedere keer, bijna elke dag dat ik MS openen I get update / bug fix venster. GRRR.

  Op
  Ben Stickland antwoordde:

  Hi Vremenska
  Echt jammer - je hebt gelijk, als gewone gebruiker Ik begrijp de lopende updates kan vervelend.
  Terwijl sommige updates worden veroorzaakt door good old fashion bugs, de oorzaak van de overgrote meerderheid van onze updates is dat leveranciers onze gegevens regelmatig en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het lijkt een beetje naar beneden te hebben zich in de laatste zes maanden dat is leuk, en deze nieuwe Majestic metrics (toegevoegd vandaag) moet zeer stabiel zijn, maar het is moeilijk om te voorkomen dat als je inzet voor het houden van een SEO tool huidige en functioneel.
  Ben

  Op
  Chris antwoordde:

  Ik vind het niet erg de updates. Het zorgt ervoor dat ik jullie houden het gereedschap huidige en nuttig. Als u eigenaar van elke vorm van Apple-apparaat dan moet je beseffen dat zij hetzelfde doen met hun eigen software-updates. Bugs en een verblijf op de top van uw product is de naam van het spel.

  Op
  Ryan @ TrustedSiteSeller antwoordde:

  Hoorde ik net je klagen dat een software bedrijf is het updaten van hun software te veel? Het spijt me, maar hoewel het frustrerend kan zijn om de software bij te werken en neem de 15 seconden om de upgrade te voltooien, moet u de ontwikkelaars bedanken vele malen voor het bijhouden van de software. Dit is vrij zeldzaam vandaag en vooral voor software die vereist slechts een eenmalige betaling.

  Great job guys. Vooruitblikkend naar het duiken in de nieuwe functies en een update waar nodig.

  Op
  Kimberly antwoordde:

  Je hoeft geen updates vinden? Hou ze te zien; Ik krijg de GRRRS wanneer er niets werd aangeraakt maanden-

  Op
  Pete antwoordde:

  Ik hou ook van updates. Betekent dat jullie altijd op de bal. Laat ze maar komen.

  Op
  Matthew antwoordde:

  Helemaal eens met jullie. Houden om de software voortdurend bijgewerkt met een afbraak van de individuele oplossingen en verbeteringen te zien!

  Op
  AndrewM antwoordde:

  Elke update krijgt me een paar dollars in de zak. SEO is net zo alomtegenwoordig in elke inhoud beladen website, dus het loont om het peloton te blijven. Jullie krijgen mijn 1e klas stemmen .... UPDATE MEER!

 6. Geweldige nieuwe metrics Ben, ik gebruik en aan te bevelen markt samurai aan al mijn klanten. Ik blog over het en ik op mijn website zult bloggen over je post hier.

 7. Awesome! Dit is een enorme stap voorwaarts in de waarde van Market Samurai. De conventionele Gouden Regels werden niet terug veel en niet erg nuttig in mijn specifieke niches. De nieuwe Majestic presets zijn guller in het leveren van zoekwoorden met tractie en potentieel.

  Weinigen van ons zijn natuurlijk-geboren statistici. Ik moet Market Samurai om me te helpen STOP struikelen in de rijke zee van het ontcijferen van nummers en eindeloze permutaties het biedt: Gewoon "Show Me The Money!" Data Majestic's lijkt te wijzen dat meer duidelijk - en heel snel!

 8. bedankt voor het aandeel

 9. Ik denk dat is een zeer goede gelegenheid

 10. Grote upgrade. Bedankt.

 11. het is geweldig voor mijn niche, gemakkelijk te doen en snel
  geweldig!

 12. Geweldig! Ik heb abonnementen op andere diensten voor deze functies. MS helpt me een hoop geld, bedankt voor het blijven meer functies toe te voegen, zodat ik mijn maandelijkse facturatie programma's kan verminderen :)

 13. 13
  Op 4 december 2012 om 06:00
  Stefan zei:

  Ik snap niet hoe dit werkt. Het houdt het filteren van de trefwoorden? Door die filtert het dit doet? Ik heb geen filters ingesteld.

  Op
  Ben Stickland antwoordde:

  Hi Stefan

  Misschien is het beste om een screenshot te schieten dan te steunen via support@noblesamurai.com vooral als je niet kunt krijgen van de vooraf ingestelde filters, bijvoorbeeld de nieuwe "Majestic Golden Rules" te werken.

  Iets op te merken dat wil kan helpen, met deze nieuwe majestueuze datapunten, als ze terugkeren geen waarde (bijvoorbeeld het zoekwoord wordt geanalyseerd wordt hun database niet int), dan is Market Samurai zal een streepje terug, bijvoorbeeld "-".

  De zoekwoorden met deze "streepjes" zal worden uitgefilterd automatisch als je met een van de gemeenschappelijke filters (ingesteld via de "Filter" dropdown ligt in het centrum van de keyword analyse scherm). Een gemakkelijke manier om te zien of veel zoekwoorden streepjes en worden verwijderd, is de "No Filters" filter-optie te selecteren en vervolgens vink een van de majestueuze metrics. Hebben een boekrol op en neer en je moet zien de majestueuze nummers en deze zoekwoorden met streepjes (ervan uitgaande dat een aantal zoekwoorden die u produceerden, waren niet in het Majestic-database).

  Nogmaals, als dit niet helpt, schiet een prive e-mail naar support@noblesamurai.com en we zullen een kijkje nemen.

  Cheers,

  Ben

 14. Hi Guys,

  geweldig spul, bedankt daarvoor.

 15. Dat is geweldig. Ik hou echt van de manier waarop je de ontwikkeling van het product en te communiceren over. En absoluut onder de indruk dat je blijft opladen slechts een enkele vergoeding. Dank je wel

 16. 16
  Op 4 december 2012 om 06:13
  Orvel zei:

  Woohoo. Een geweldig product is nu nog beter.
  Hoe is dat mogelijk ?!
  Thaks voor de geweldige upgrade.

 17. 17
  Op 4 december 2012 om 06:16
  mcplgtech zei:

  Geweldige ondersteuning voor een product dat ik lang geleden kocht dat de ontwikkelaar blijft GREAT updates te leveren.

  Bedankt jongens voor de ROCKSTAR toepassing !!!

 18. Sinds ik Market Samurai, het marktonderzoek, die een pijn in de nek eerder was verworven, heeft zich voor mij tot een waar genoegen. Met elke update wordt het beter en beter. Ik ben echt verbaasd over de tech-mogelijkheden en de markt savvy van alle MS-team! Dank voor het feit dat het weer gedaan!

 19. Dit is geweldig en zeer noodzakelijk! Thanks

 20. Wow! Dank u voor uw ongelooflijke vrijgevigheid! Ik update mijn versie om zeker te zijn krijg ik de gratis upgrade voordat je alles terug naar de realiteit en besluiten om extra op te laden! Het is verbazingwekkend dat u doorgaat met zulke geweldige waarde en blijvende steun te bieden voor een eenmalige aankoop product. Als je zit op het hek en niet de eigenaar van Market Samurai, zou je beter opschieten en nu kopen voordat het een abonnement-gebaseerde service!

 21. Ik was een paar minuten geleden testte deze nieuwe functie en ik ben dankbaar dat je het nu hebt toegevoegd.
  Zelfs met de Gouden Regels, kan een goed gefilterd onderzoek eindigen met 100 trefwoorden of meer. Daar moet u beslissen of u de AC-Rank en en backlinks van elk van hen te krijgen en te controleren of ze echt proberen om een ​​hoge rang of als ze gewoon zijn te trekken op basis van de inhoud van hun niche.

  Het ding dat ik hou van is dat Majestic SEO is bereid om haar database gro met onze zoekopdrachten, en 24-48 uur is niet een lange tijd, om eerlijk te zijn.

  Op
  Servando Silva antwoordde:

  Oh, en ik vergat te vertellen, maar toen ik in het midden van het lezen ik probeerde tegelijkertijd de nieuwe functies en merkte ik hoe snel het nu is. Ik dacht dat het gewoon toeval is, totdat ik las het deel over de snelheid optimalisatie!

 22. Dit is een geweldige aanvulling op MS. Aanbrengen van de Majestic metrics over de keyword research pagina wordt mijn analyse te versnellen. Jullie worden steeds beter!

 23. Dus, gewoon om ervoor te zorgen dat we heel duidelijk, we zijn op zoek naar lage waarden van deze nieuwe metrics?

 24. Wow grote jongens, echt genieten van het gebruik van dit product en nu is het nog beter! :)

  Cheers!

 25. BTW - blij om te zien dat jullie verder te werken aan het maken van dit product beter en beter.

 26. Man ... jullie zijn net als mijn college voor SEO kennis. Ik zou echt niet meer zonder jullie en ik waardeer grote artikelen zoals deze.

 27. 27
  Op 4 december 2012 om 07:40
  Jamie zei:

  Jullie blijven om indruk te maken, grote werk en bedankt voor meer dan het leveren van.

 28. WOW en WOW opnieuw. Ik ben echt weggeblazen door de nieuwe filters en hebben net revisited een bestaande niche en haalde er een aantal absolute nuggets die ik gemist had vóór deze filters beschikbaar waren.

  Letterlijk mijn kin raakte de balie toen ik zag deze zoekwoorden en vervolgens gecontroleerd ik ze in de "SEO Comp" module en zag een zeer waardevolle zoekwoorden met een zeer mooi bedrag van zoekopdrachten is 100% open.

  Mucho thankso jongens :)

 29. Ik heb met behulp van Market Samurai nu vier jaar. Ik ben begonnen in november 2008 moet ik zeggen dat ik hou van deze tool. Echter, we weten dat er binnen deze tijd SEO is veranderd. Na Panda en Penguin, moeten we meer op sociale richten. Ik wil graag van MS om een ​​aantal nieuwe statistieken zoals aantal FB aandelen aan te bieden, FB wil, tweets, Google+. Bent u van plan om het te omvatten ook?

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Bedankt voor de vriendelijke woorden - we het erover eens dat sociale citaten worden steeds belangrijker. Degene die u noemde - Likes, Tweets, Plussen etc - de neiging om meer van toepassing op sites of URL's (of gewoon Facebook-pagina's!) Dan trefwoord niches.
  Dus dat zou iets kunnen we kijken naar de SEO Competition module zijn. Ik weet nog niet wanneer we van plan om dit te doen, en als ik dat deed kon ik je niet vertellen, maar ik vind het wel een idee met potentie!
  ^ BMS

 30. Heel goed idee :-)

  Ik hou van de markt samourai!

 31. Dat is een geweldige aanvulling.

  Ik heb met marketing samurai geweest sinds 2009 en het wordt steeds beter de hele tijd.

 32. 32
  Op 4 december 2012 om 08:40
  Greg J zei:

  Nogmaals bedankt jongens, Market Samurai is toch wel het beste hulpmiddel dat ik ooit heb gekocht zijn ... de upgrade blijven komen en de toewijding die jullie in dit ding zetten is geweldig. Ga zo door met het goede werk en God bless!

 33. 33
  Op 4 december 2012 om 08:54
  Lolita zei:

  Ik hou van de software, maar de resultaten zijn allemaal gebaseerd op Bing en Google niet ... heb ik gezocht naar trefwoorden die mij Gaf goede hoop onder de SEO CONCURRENTIE alleen maar om erachter te komen dat is niet nauwkeurig onder Google. Wanneer getypt dat kw in Google, hebben het hebt me 1 + Milton miljoen pagina's in de resultaten ... ik hoop in de volgende update dit kan worden gewijzigd :-)

  Op
  Ben Stickland antwoordde:

  Hoi Lolita

  Bedankt voor uw feedback - deze update is ontworpen om te helpen met een te grote afhankelijkheid van Bing tot op zekere hoogte.

  De SEO Competition module (waar u de eerste pagina van de zoekresultaten kunt zien) is gebaseerd op Google.

  The current SEOC competition count in the Keyword Research module is based on Bing as it simply became impossible to collect the data from Google anymore. Bing is in most cases still a good measure of the volume of competition (albeit certainly not perfect), however, in our experience, it's not as good as these new Majestic data points. Indeed, because these new metrics allow measurement of Anchor and Title text frequency I've found them to be really good (we used to get title data from Google years ago and I loved it).

  In preparing this post I analysed 7 niche markets and in each case found the Majestic data to give back a good list of keywords and in a separate exercise we found Majestic to be tightly correlated to Google (tighter than Bing). I hope you find it useful in your markets also.

  With the added bonus that we have fast and robust access to Majestic, we're hopeful it'll serve our users well.

  Ben

 34. I just love the tool and these new features sound awesome. Can't wait to try them while doing the next keyword “gold nugget” search.
  One more thing: I really appreciate the fact that you are still developing new features for MS and not just lean back and enjoy the glory, like many other products out there.
  Keep up the good work! MS rocks…

 35. I am excited about this new upgrade. Hope it will help me pass these blind competitors on the top ten and draw out the best keywords.

 36. Hi Guys thanks for that awesome update

  Great tool even greater

  Tell me one thing – though Are you guys at the amazing team looking at adding any filters for the “new” filters that seem to be carrying some importance in terms of social media at all.
  Would be great if you can figure something out to add it into the tool

  Thanks again for keeping the tool up to date with current algos.

  Hamant

  Ps It's quite amazing how – when Google shouts with a Panda Pola and God knows what else – everyone or at least 95% of people run so scared and yet what's actually working is still those all important backlinks – it's a crazy world.

 37. Awesome :) Cant wait to get my hands on this.

 38. I'm sure this will be wonderful but as a comparative newbie I'm still coming to grips with Market Samurai.

  Thanks for the update though.
  Cheers

 39. Hoi, das sind tolle Neuigkeiten, sterven bei der Suche einer Nische wirklich helfen Werden. Hab es auch gleich ausprobiert und finde das Suchen nach neuen Content wirklich gut.

  Liebe Grüße
  Sonya

 40. 40
  Op 4 december 2012 om 10:45
  scott Rahn zei:

  Hoe werkt dit allemaal van toepassing op lokaal zoeken?

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Scott - helaas is de nieuwe statistieken zijn nog niet beschikbaar gelokaliseerd in een specifieke regio of natie, zij zijn slechts globaal op dit moment. ^ BMS

 41. geweldig nu kan ik terug naar het gebruik van MS voor mijn keyword research gaan ... hartelijk dank ..

 42. Grote verbetering, omdat meer en meer mensen gaan op een blog of website in de toekomst te beginnen. Het is echt goed dat je een stap voor te blijven of op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Het laat zien dat je zijn echte professionals. Met vriendelijke groeten, Hans

 43. Eerlijk gezegd,

  Ik kocht MS via een vrienden verwijzing. Ik heb gespeeld omheen. Maar zijn niet in staat om optimaal te profiteren van het geweest. We hebben een te bouwen een goede site http://www.goldenoverseas.lk en ik krijg heel goed het verkeer van mijn bloggen op externe sites. Deze sites hebben een volume van lezers en het verkeer.

  Geen zoekmachine verkeer op alle.

  Zoals wij bieden meerdere adviesdiensten Ik ben best in staat om te beslissen over welke belangrijkste zoekwoord te gebruiken voor de site. De consultancy diensten zijn erg gericht op de lokale bevolking (Sri Lanka). Maar alle andere dingen die beschikbaar is op de site is bedoeld voor iedereen.

  Ik heb geprobeerd om te gaan door middel van MS en erachter te komen ... helaas zijn niet in staat om zo ver te slagen geweest. Kan iemand pls help me ... Ik ben gewillig om te werken met u en krijgt dit bedrijf KE bedrijf gesorteerd voor buiten het terrein. Ik zou uw hulp waarderen.

  Wachten ernstig.

  thanks
  jacob
  info@goldenoverseas.lk

 44. Ik denk dat dit een grote aanpassing en ik kan niet wachten om het te gebruiken, in het bijzonder degene met zoekwoord in de titel en de b / l. Ik zal opnieuw analyseren een aantal van mijn projecten te zien of ik kan gaan voor een aantal nieuwe kw dat niet zo moeilijk kan zijn, vooral nu dat de site wordt ranking. Bedankt voor het maken dit een uitstekende stukje software!
  Sandra

 45. Ik houdt van nieuw geïntegreerde krachtige functies ......... Bedankt Market Samurai Team voor dit!

 46. i love the software. however, the results are for Bing. i did a deep search for certain keywords and the results under the SEO Competition seemed great just to find out that the same KW gave 1+ million of results in google.com.
  i hope in the new update instead of having Bing's results we can get Google's. other than that, it is an exceptional product! :)

 47. Its like finding a pot of gold at the end of the rainbow, having these additional filters really allows us users to filter down to the paydirt. Good job!!

 48. I was received this email this morning.i was very upset with market samurai which was not showing AWCPC & SEOV. values for many days.. i happy to use this tool again for my keyword research & competition analysis for my websites. Thanks a lot.

 49. Great upgrade. Bedankt.

 50. You guys are truly the best. Market Samurai is still one of the best products out there.

 51. I have read through the whole article HERE and I am excited to go and continue my everyday usage of Market Samurai along with the new Features. What I also like to be added in your Software is some Social Signal Indicator – similar to the one in the SEO Quake showing the number of Likes, Tweets , Pins, Google Plus etc. – you get the point in SEO Competition Module.

  What do you think of it?

  Regards

 52. Thanks for the information, with this new feature will make me more happy and enjoy in doing keyword searches more accurate and nice, hopefully always kept updated and fun user…

 53. MS is still and pobably will always be my favorite KW tool.
  You are doing such an exellent job.
  Thnks a thousand times :-)
  jp

 54. 54
  On December 4th, 2012 at 4:41 pm
  Joyce Kuras said:

  So if I am researching globally, use the Majestic Filters and if I am researching country specific, use the regular filters as before?

  Thanks for this amazing product.

 55. These new competition filter values will be better to have on seo competition page. Is inconvenient to switch many times between these two pages.

 56. I love Market Samurai. Thank you guys, you make my life easy :)

 57. This tool is getting better and better. I'm really happy that you improve it constantly and I enjoy the new features. Tools come and go, but MS is always the best.

  Thanks for the improvements and keep up the great work.

 58. Thanks for informatiom

 59. The results using this new module and that of GKT seems quite different. Also I am not sure how to interpret the matrix and its implications. A video tutorial would be really helpful.

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Chongyim

  Just to clarify, the keyword research module should give similar numbers to the Google Keyword Tool (GKT) for search volume (providing the match type is the same). The new metrics we've added from Majestic give us a measure of the number of competing pages globally from an SEO perspective, which isn't a number available in the GKT (they do give an Adwords competition indicator but that's unrelated).

  If you're finding that the estimated traffic your seeing and those in the GKT differ significantly (there will be modest variances), please contact support@noblesamurai.com as that would be a separate, but important problem.

  In terms of video tutorials, our plan is to allow time for user feedback on the new Majestic based filters and then update our training videos and documents.

  Cheers,

  Ben

 60. Is 'local search' ever going to be on the cards with the Majestic option?

 61. Thanks guys. The way you keep improving Market Samurai and giving users access to valuable data is just fantastic. :-)

 62. Congratulations on an important new update. Please keep them coming.

  You guys are awesome.

  I just hope Google continues allowing you to access their data. Because if they pull the plug, Market Samurai may die.

  You say Google denies access to some.

 63. You guys have always blown me away with how well your product works. I'm looking forward to seeing how well these latest updates deliver the goods.

  Keep up the amazing work. Thnx.

 64. Dit is een geweldige ontwikkeling. De bestaande functies in de samurai is uniek en heeft me geholpen belastingen. wou dat ik kocht deze software al lang geleden

 65. Zal er een video die ons door middel van een voorbeeld (en) te zijn?

  Dat zou nuttig zijn

  thx!

  Op
  Ben Stickland antwoordde:

  Hoi Chris

  Het huidige plan is om bij te werken onze video training suite de komende maanden in het licht van de nieuwe statistieken te krijgen.

  Cheers,

  Ben

 66. Ik ben altijd onder de indruk van de kwaliteit van de informatie. Ik waardeer de updates. Dat maakt een geweldig programma nog groter. Ik probeerde de nieuwe updates en ze zijn WOW. Heel erg bedankt

 67. Ik hou van de samurai. Jammer dat het kan u niet beschermen tegen de google klap.

 68. Heel erg bedankt voor de update! U blijft de lat hoger te leggen! :)

 69. 69
  Op 5 december 2012 om 05:23
  Jason zei:

  Deze nieuwe competitie filters zijn vrijwel zinloos in mijn mening. De beste manier om de concurrentie te analyseren is door het analyseren van de concurrentie in de top 10, zoals vermeld in de 'Aanpak # 1'.

  If you guys are looking for a TRULY useful feature to add to MS (and one that I and many others would gladly pay $50 a month for), add the ability to load a BULK LIST of keywords (from .txt file) that MS will run SEO Competition on autopilot, one by one.

  That would be the single most useful addition to MS that you could make.

  Just my 2 cents.

 70. 70

  What an ethical company. I AM so impressed that we've not been nickle and dimed and yet you continue to deliver value. You put on great webinars as well that allow us to compete in this post penguin world.

  I too am honored to be your client.

 71. A suggestion…include a ratio,that can be filtered. Sometimes I'm willing to go after keywords with more competition if they have more searches. A ratio of competition to searches gives a cost/benefit ratio.

 72. Hi Ben!
  Market Samurai is already a great tool and well worth the original investment in any case, and now, you guys are making it even MORE AWESOME than ever with all these added refinements and enhancements. Market Samurai is my most prized tool in my arsenal of internet marketing tools, and it's just fantastic to know that you guys are always, always working behind the scenes with it to bring us ongoing and never-ending new updates to it! Wow! If THAT isn't superb value for money then I don't know what is!

 73. Do I understand correctly that this new feature does not work with LOCAL search results, only global?

  If so I just don't see the value for most IMers I know… Or am I missing something?

 74. Fabulous!!! I'm comparatively a new user of Market Samurai but already in love with this tool..Really appreciate the effort you guys are putting in to make this tool better in every possible way..

 75. Hey Ben

  Glad to see the new updates. This has given us a much more detailed analysis into some higher search keywords that we target for competition.

  These filter are just what we needed.

  Thanks for you support and dedication.

  Cheers

  Danny

 76. 76
  On December 6th, 2012 at 2:34 am
  Wedge Sem said:

  Heeft iemand inzicht in de Gouden Regels Filter en waarom ze koos 10 als waarde voor MSEOTAC?

  Dat lijkt extreem laag voor mij, tot het punt waar je waarschijnlijk zou uitfilteren aantal kernwoorden die zijn relatief eenvoudig te rangschikken voor.

  Gedachten?

 77. Hi there,

  bedankt voor deze nieuwe functies!

  Ik heb net geprobeerd om een ​​nieuwe lange staart zin vinden en vraag me af hoe ik het zou moeten werken met de nieuwe functie.
  Hoe kleiner de Majestics nummer is - het beter?
  Ik denk het wel en ik zal het eens proberen:-).

  Bedankt en cheers!

 78. Jongens, ik hou van je product (MS). Ik denk niet dat er iets is wat heel leuk op de planeet. Ook, wat updates betreft, kan ik wachten om de volgende te krijgen ... blijven ze maar komen.

  Thanks,
  Ray

 79. grote metrics heeft gelijk. Kan niet genoeg krijgen van gegevens trefwoord dus dit is perfect voor het voortdurend analyseren van de top 10 - grote werk

 80. Ik hou van deze tool. Maar ik ben het eens met een andere poster hier: geef ons de mogelijkheid om meer dan een trefwoord tegelijk doen voor analyse. Er zijn verschillende tools op de markt die dit doen en je laten zien alles, waaronder domeinen. Maar niets is zo compleet Market Samurai (ze bijvoorbeeld dingen missen als proxies). Als MS had deze functie en werd uitgebracht met een andere module en een laatste 1,0 in januari Ik denk dat dat het jaar af meest uitstekend beginnen.

  Een vurige fan en gebruiker hier!

 81. Hallo ik heb een vraag, zeg je:

  "Niet verrassend blijkt dat zoekwoorden met miljoenen concurrenten zijn bijna altijd een stuk moeilijker te rangschikken voor dan die met slechts enkele tientallen (misschien voor de hand)."

  Ik ga niet echt dat, als ik wil zijn # 1, dan is het enige dat telt voor mij is hoe sterk de huidige # 1 is. Waarom zou er iets anders uit? Als ik niet winnen #X, dan zal ik nooit> #X

  Please help me om volledig te begrijpen van de rol van deze inhoud artikelen in relatie tot wat ik net zei.

  Dank je wel :)

 82. Hi guys,

  graag werken met MS, en bedankt voor het dagelijkse updates. BEDANKT !!
  Zoals ik MS gebruiken in Duitsland, ik heb een aantal specifieke problemen. Stuur je een e-mail. Cheers!

 83. 83

  Great job, hope to see some training videos soon….

 84. Thats a revolutionary tools again. Thx
  Paoloʼs last blog post… How To Create A Newsletter Examples; Newsletter Formats in Email Marketing

 85. Great new features, this will add my buying keywords target.
  Thanks y'all!

 86. It's good to know that there are updates available because it only means that Market Samurai is continuously innovating it's module. Thanks for the heads up about this and very detailed information.

 87. you mention SEOAC in your article and state that we can determine which pages have our keyword in the anchor text of an inbound link. although i see MSEOAC in my MS software, i do not see SEOAC. i also dont see it in the screenshot that you attached.

  On
  Noble Samurai replied:

  Hi Ben – SEOAC or MSEOAC was not one of the metrics previously available in Market Samurai, sorry for the confusion!