Keyword Onderzoek met Eugene Ware

Share-knop

Konnichiwa om alle van de Samurai die er in Internet Marketing Land!

Ik heb iets speciaals voor u vandaag ...

Ik ging door een aantal video's op YouTube onlangs, en ik vond deze verborgen parel:

YouTube Preview Image
( Keyword Research voordat Market Samurai )

De video werd opgenomen door Eugene Ware, een van de Noble Samurai team en zeker een van de geniale geesten achter Market Samurai.

De reden dat dit video zo'n parel is vanwege de timing van de video.

Het werd opgenomen op 25 juni over Eugene's nieuwe Flip Mino op weg naar het werk - drie weken voor de Alpha release van Market Samurai om de onmiddellijke Edge, en twee weken voordat Google de precieze data trefwoord vrijgegeven.

Eugene was levende, ademende en het eten van keyword research in deze periode van het Market Samurai project - en aan het eind van elke nacht, zou hij naar huis gaan en dromen over keyword research.

Revolutie trefwoord onderzoek was zijn leven tijdens de initiële ontwikkeling van Market Samurai.

Dus het snijvlak trefwoord onderzoek inzichten die hij terloops doles-out zijn puur goud!

Het ding dat me krijgt is hoe nonchalant hij is - hij praat over een aantal van deze principes alsof ze niets - gewoon een kwestie-van-feit.

Maar ze zijn de belangrijkste onderdelen van de filosofie achter Market Samurai, dat maakt het zo succesvol als een keyword research tool - en als concurrenten Market Samurai had gevangen op deze principes voor onze software is gemaakt ... nou ja, het verhaal voor ons zou zijn erg geweest anders.

Geniet van de video, en sayonara tot de volgende keer!

Brent

PS - Houd een speciaal oog voor Eugene's geweldige achteruit inparkeren. ;)

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 post (s) geschreven voor Noble Samurai

6 Reacties op "Keyword Onderzoek met Eugene Ware"

 1. Hoe zit we een deal, rijd ik Eugene om te werken in de toekomst en hij vertelt me ​​alleen deze grote informatie en niemand anders !, deal ?.

  Bedankt voor de video !, het is geweldig om te krijgen in de mening van een deskundige, zoals Eugene, en deze tips zijn puur goud voor ons newbies;), oh door de manier waarop ik denk dat op 00:57 in de video dat hij loopt over de Wordtracker CEO ?, dat is gewoon verkeerd !;).

  Anders dan dat, Mirror's X FAIL, Maneuver's X FAIL, Parallel Park X FAIL !. :)).

  Nogmaals bedankt voor deze geweldige zoekwoord video guys !!!.

 2. yep..that is hoe we gebruikt om het te doen.
  Mijn oude handmatige spreadsheet is twee pagina's groot ..

 3. WOW..a erg cool stukje SEO geschiedenis. You Tube is history..Euge..get jezelf over aan Motionbox.com de vid afspelen is geweldig en je kunt uploaden / afspelen HD (264)

  Grote achteruitkijkspiegel controle, maar het parkeren is een zorg :)

 4. Ik kan niet wachten voor de volgende vid waar we Eugene zijn tanden poetsen, douchen, ontbijten? Ik vond ik moest gewoon luisteren naar hem, maar veel wandelen hier jongens. Was het te afleidend voor Eugene of voor ons, opknoping op onze stoelen, vroeg zich af of hij aandacht voor zijn rijgedrag. Ik kan niet rijden en praten intelligent tegelijk.

  Verkorten van de vid, geven ons het vlees, in minder dan 5 minuten, is het mogelijk zonder te kijken iemand rijden. Zeer creatieve wel.

 5. [...] Dit is alles wat je nodig hebt om te beginnen met uw nieuwe camera voor de lol, familie, of zelfs internet marketing "carcast" video's (zoals Eugene hier.) [...]

 6. De ultieme gids voor onderzoek tools trefwoord ...

  Keyword onderzoek tools
  Het verhogen van het webverkeer kan alleen starten als u de juiste keyword research tool.
  - The Ultimate Guide
  Inzicht in de voordelen van keyword research en wat het voor uw aanwezigheid op het internet kan doen is een absolute must w ...