Breaking News! Google Changes!

Share Button

Hallo iedereen!

In de laatste paar uur hebben Google de manier waarop CAPTCHA's worden weergegeven in hun nieuwe Hulpprogramma voor zoekwoorden bijgewerkt.

Overwegende dat CAPTCHA's gebruikt om te verschijnen in een apart venster bij het uitvoeren van een zoekopdracht, nu verschijnen ze als onderdeel van het Hulpprogramma voor zoekwoorden pagina zelf.

Het resultaat hiervan is dat op het moment, enige actie in de Keyword Research module genereert een CAPTCHA zal resulteren in de foutmelding "Retry limiet overschreden".

Het development team werken aan de Market Samurai te werken naar het nieuwe formaat te accepteren en we zullen Keyword Research hebben weer op de been binnenkort!

Bedankt voor uw geduld!

=================================

UPDATE!

Vanaf 14:20 AEDT (23:20 EDT in de VS) hebben we een bijgewerkte versie van Market Samurai loopt door middel van tests om de stabiliteit te waarborgen voor de release. We zullen deze update hebben uitgerold zo snel als we kunnen!

=================================

UPDATE - NIEUWE versie uitgebracht

Er is nu een nieuwe versie van de Market Samurai beschikbaar - versie 0.87.4

Deze update is geschikt voor de laatste wijzigingen die Google aan het Hulpprogramma voor zoekwoorden hebben gemaakt en verbetert de algemene stabiliteit van de Keyword Research module.

Echter, als het is nog te vroeg voor het nieuwe hulpprogramma voor zoekwoorden, is het mogelijk dat Google kan blijven om het gereedschap te werken.

We verzekeren u dat we zullen het toezicht op de situatie en eventuele verdere updates komen die van invloed Market Samurai zullen we passende maatregelen nemen en houden u via Twitter (noblesamurai) en via deze blog op de hoogte.

=================================

UPDATE - Laden Google Traffic Estimator

11:40 CET (09:40 EDT in de VS)

Google heeft vandaag een additionele update - deze keer om haar Verkeerschatter tool. De verandering heeft geresulteerd in Market Samurai opknoping tijdens de analyse en het weergeven van een 'laden Google Traffic Estimator ...' boodschap.

Ons dev team onderzoekt momenteel de kwestie en zal een nieuwe versie beschikbaar is zo snel mogelijk hebben.

=================================

UPDATE - Google Traffic Estimator kwesties

Er is een oplossing nu beschikbaar voor de meest recente problemen met de Google Traffic Estimator.

U kunt updaten naar deze nieuwe versie 0.87.5 door te gaan naar het menu Bestand van Market Samurai, dan naar Instellingen, vervolgens naar updates en het raken van de "Check for updates" knop.

Als u werkt met Market Samurai op een Mac dan is deze optie zal worden onder de Market Samurai menu, onder Voorkeuren.

Alex

Alex "The Green Samurai" Groen is een lid van uw vriendelijke Samurai support team, en vaak geeft updates over de laatste Samurai gebeurtenissen op het blog.

Alex heeft 22 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

39 Reacties op "Breaking News! Google Changes! "

 1. Als u zich aanmeldt, wordt de captha niet vereist!

  Op
  Stephen antwoordde:

  mo, dit verduidelijken voor mij.
  Log in om waar? Log in hoe?

  Op
  mo antwoordde:

  sorry ik moet meer duidelijk zijn geweest.

  de log in om uw AdWords-account in de KW hulpmiddel en niet MS. Niet zeker dat dit het geval was voor, ik herinner me niet,

  MS heeft momenteel onze adwords inloggen info aan 800 resultaten te krijgen. dus ik hoop dat is een makkelijke oplossing is eerst inloggen en geen zorgen over de capcth te hebben.

  Op
  Scott antwoordde:

  Ik ben ingelogd (klik op de "genereren tot 800 keywords Stephen, en inloggen op uw Google AdWords-account) en nog steeds dezelfde foutmelding krijgt" Retry limiet overschreden "
  Scott's laatste blogpost ... Marathon Trainingsschema

 2. Cool, blij dat jullie zijn op zoek naar deze, weet niet wat ik zou doen zonder de markt samurai. Het is echt een tijdbesparende tool gebruikt ... wanneer zijn het werken lol

 3. Bedankt voor zo'n snelle reactie en heads up! Ik kan letterlijk niet wachten op de update.

  Ik hou van de software en nu heb ik echt waarderen de klantenservice.

  Met vriendelijke groet,
  Ted Alvia
  Avail & Company

 4. Dus dat is de reden waarom! krijg deze fout (en ik dacht dat het was gewoon mij) het had me bezorgd op een kritiek moment in mijn onderzoek. Mijn zorgen worden verlicht als ik weet dat je op het als ik weet dat u binnenkort zal komen met de oplossing. Bedankt dat u ons zo snel weten !!

 5. Ik vroeg me af waarom ik steeds deze foutmelding. Bedankt voor de snelle aanpassing. Nu weet ik waarom ik kocht Market Samurai ... omdat de steun rocks!

 6. 6
  Op 20 oktober 2010 om 02:14
  Michael zei:

  Geweldig om te horen dingen worden steeds vast, ik was een beetje bezorgd voor een tijdje. Vooruitblikkend naar de update!

 7. 7
  Op 20 oktober 2010 om 02:17
  Kater zei:

  Alex,

  Als we onze AdWords-account in de MS instellingen hebben we niet nodig om een ​​CAPTCHA dingetje te genereren.

 8. Heel erg bedankt voor de snelle oplossing. Lijkt nu te werken prima. Ik neem aan dat we gewoon negeren de google ad woorden venster dat verschijnt.

  Cheers,
  Rhonda
  Rhonda (Pukeko) laatste blog post ... Oud groeien is niet voor Lafaards!

 9. 9
  Op 20 oktober 2010 om 17:16
  Peter zei:

  Great job sorteren dingen snel.

  Ik heb ook gemerkt in de nieuwe adwords hulpmiddel de "Toon alleen ideeën met mijn zoektermen" optie, ik denk dat zou een geweldige aanvulling op de Market Samurai voor een aantal lange staart zoeken ... veel gemakkelijker dan rifling via 800 trefwoorden zijn.

 10. Goed nieuws Alex,

  Zeer waarderen wat wordt het MS-team aan het doen zijn voor ons.

  Vitaly
  Vitaly Makarkin's laatste blog post ... Mijn Gedachten Van Tegenwoordig

 11. Wees er snel bij, ik heb Keyword ontwenningsverschijnselen!
  Maar dit geeft een mooie gelegenheid om te controleren of het nieuwe hulpprogramma voor zoekwoorden. Ik vind het er een stuk verbeterd. bovendien, zal het geen kwaad een beetje te vergelijken.
  Cheers ,,
  Andreas

 12. Ik vroeg me af wat er gebeurd was. Op een dag vrolijk zetten in trefwoorden om mijn hart inhoud en komen met veel categorie trefwoorden en de volgende dag het bericht - "Retry limiet overschreden" !! Ligt het aan mij, dacht ik. Heb ik drukte op de verkeerde toets? Is het een bug?
  Veel dank team voor ons te vertellen zo snel wat het probleem is.It me heeft gemaakt beseffen wat een dienst Market Samurai biedt.
  Ik wacht met ingehouden adem om te kunnen beginnen te tikken in de woorden weer.
  Davina's laatste blogpost ... baby Quilt Patterns - hoe ze helpen premature baby's

 13. 13
  Op 20 oktober 2010 om 18:56
  Pere Serrano zei:

  Hallo Alex,

  Ik heb de nieuwe versie van MS geprobeerd, en in vergelijking met het Hulpprogramma voor zoekwoorden, ze allebei dezelfde resultaten te gooien :)
  Maar, ik denk dat de data is een of andere manier niet up-to-date, want voordat de nieuwe versie, had ik veel verkeer, concurrentie ed voor de zoekwoorden die ik onderzoek, maar nu geen enkele van de trefwoorden passeren de filters, omdat ze niet krijgen genoeg SEOT (dagelijks).
  Ik ging naar de Google Keyword Tool, en hebben ze dezelfde resultaten.
  Wanneer denkt u dat de gegevens up-to-date?
  Thanks,
  Pere

 14. Jullie zijn SNEL! Het meest interessant is echter het gebruik van "Google" in "Google hebben". Ik voor het eerst opgemerkt Google meervoud in de geschriften van Dan Raine. Het lijkt erop dat hij is vrij invloedrijk geweest. Ik ben ervan overtuigd dat Google was enkelvoud jaar geleden, maar ik denk nu "ze" zijn overal; dus misschien moet ik heb geschreven "Google waren enkelvoud"?
  Dr Michael Haley @ chiropractor's laatste blogpost ... Fat Nutrition

 15. 15

  Dus kan ik zoekwoorden te genereren, maar het lijkt te bevriezen op "Loading Google Traffic Estimator ..."

 16. Bedankt voor de update. Ik vind het geweldig dat jullie updaten zo snel wanneer er een wijziging is doorgevoerd. Bedankt!
  Jason's laatste blogpost ... Link Building Strategies voor e-commerce Sites-Blogs- en sites

 17. Gees! Jullie hebben je werk geknipt voor u de laatste paar dagen! Goed gedaan op het pompen van de updates al

  Cheers

  James
  James Richardson's laatste blogpost ... Kies uw Backlinks zorgvuldig!

 18. Bedankt voor de update, krijg ik de waarden nu, maar ik schijn het zelfde probleem als Pere Serrano hebben van boven. Ik denk ook dat de gegevens niet juist of up-to-date. Voordat de laatste twee updates heb ik een lijst met veel verkeer / lage concurrentie zoekwoorden - als ik al deze zoekwoorden nu ze niet eens de gouden regel filter meer passeren omdat hun zoekopdrachten en SEOT zijn zeer laag (SEOT: alles onder de 20) .

  Dus probeerde ik het voor een high traffic zoekwoord als "Lady Gaga" en ik krijg deze waarden: zoekt 18, SEOT 7, PBR 100% en SEOC 77,900,00 - Ik denk dat de nummers voor Zoekt en dus voor SEOT kan niet meer correct zijn, deze waarden zo laag.

  Een ander probleem dat ik heb is bij het updaten van Market Samurai op mijn MacBook Pro. Het updateproces zelf werkt prima. Maar wanneer het probeert om de toepassing van de app crahes opnieuw opstarten en wanneer ik probeer om de app handmatig opnieuw het crasht weer. Na het volledig verwijderen van de APPP en opnieuw installeren van de nieuwe versie lijkt alles in orde, met uitzondering van de "lage" (waarschijnlijk foute) waardeert dat de keyword research tool uitgangen.

  Met vriendelijke groet,
  Daniel - CEO Mammut Medien

 19. Hallo Guys
  Great job verblijf op de top van dit probleem, maar ik heb de laatste update gekregen en ben nog steeds problemen met de google verkeer schatter. Bedankt.
  Reginal Murphy's laatste blogpost ... Hamilton Pocket Watches -The Escapement

 20. Hi Sinds upgrade krijg ik de foutcode "Kan geen verbinding maken met de Google Keyword Tool check Internet Connection en System Proxy Settings" Ik ben op het internet en proxy-instellingen zijn ingesteld op standaard is dit wat jullie bezig zijn als ik buitengesloten en niet in staat om onderzoek te doen op alle.

  Je rapporteert onder dat u een feed niet naar mijn sites maar ik kan ze openen zonder problemen?

 21. 21
  Op 23 oktober 2010 om 02:52
  martyn zei:

  Neem afstand van de "SEO comp" bevolkingsgegevens uit.

 22. hi Ik ontving een eror met bericht kunnen geen verbinding maken met google trefwoord

  het is een eror in de markt samurai

 23. 23
  Op 23 oktober 2010 om 14:21
  Jason zei:

  "Moeilijkheid het binnenhalen van 1 cel: Organic verkeersgegevens"

  Ik krijg steeds dat in Domein Samurai.

 24. Ik was zo onder de indruk van hoe snel dit was opgelost jongens, goed gedaan en dank je wel. Markt Sam is een zeer belangrijk instrument voor mij en het is geweldig om te weten dat jullie er de ondersteuning van de functie en haar klanten ;-)

  Thanks,

  Michael
  Michael @ Bad Credit Bank Accounts's laatste blogpost ... Manieren om Open een Britse online bankrekening met Bad Credit

 25. Jullie doen het goed dank en we waarderen alles wat je doet voor je klanten.

 26. 26
  Op 24 oktober 2010 om 09:41
  Racel zei:

  Hoi, Ik kan niet de markt samurai te werken voor mij .. analyse geeft alleen de SEOC op trefwoorden en ik moet het zo snel mogelijk voor mijn cliënt en verslag moet door Sunday..Please help..asap te worden ingediend

 27. 27
  Op 24 oktober 2010 om 19:00
  Trevor H zei:

  Hi Guys,

  Ben je het even waar in de buurt van de vaststelling van dit ding en of zou dit het einde van de markt samurai zoals wij die kennen als het bijna 2 weken nu moet zijn ... Ik hoop van niet want ik voel me verloren zonder mijn tool. Wat is de realistische invoer op de situatie zoals ik heb veel sites en berichten ik wil maken, maar moet weten welke woorden te gebruiken ...

 28. 28
  Op 25 oktober 2010 om 04:36
  Charli zei:

  Ik kan niet het genereren van trefwoorden op Market Samurai, ik gewoon niet helemaal niets te krijgen. Ik heb in mijn keyword pers genereren trefwoord en de pop-up melding "Het opzetten van generatie proces ..." komt voor een fractie van een seconde verdween en er niets gebeuren.

  Heeft iemand anders dit probleem of weet hoe dit op te lossen?

  Bedankt, Charli.

 29. 29
  Op 26 oktober 2010 om 06:01
  Nanette zei:

  Iedereen die nog steeds problemen met de bijgewerkte versie keyword research module-to-date?

  Ik ben en kan niet schijnen om directe hulp te krijgen van steun! Uiteindelijk slechts verzocht om een ​​nieuwe licentie te worden gezonden.

  Een andere suggesties? Mijn KW module hangt enkel nadat ik binnenkom
  (2) capchas-bericht is ophalen ....

  Ik ben op een Mac, of dat enig verschil maakt als goed.

 30. 30

  Sinds enkele dagen nu ook in het weekend Ik krijg deze foutmelding

  Het laden van Google Traffic Estimator

  Het AdWords-systeem zegt dat het momenteel een onderhoud.
  Probeer het later opnieuw.

  Ik mis het hebben van Market Samurai werkt zoals het zou moeten. :(

  Hoe kan ik omzeilen?

  Juni

 31. Bedankt voor de snelle turnaround jongens. Het had kwestie, maar het werkt groot nu.
  Wes's laatste blogpost ... Gratis eBook: Een praktische gids voor SEO

 32. Ik vind het hulpprogramma voor zoekwoorden erg traag onlangs. Het neemt dus veel tijd om de resultaten te laden.
  HRM's laatste blogpost ... Polar hartslagmeter

 33. Zag net de verandering gisteren, dus dat was echt snel werk. Het is een geweldig hulpmiddel en dit laat zien wat een geweldig team wordt ondersteund door.

 34. Geweldige informatie Alex,

  Goed gaat MS team blijven ...

  Cheers,
  Vinson

 35. 35

  Ik heb nog steeds problemen met MS. Als ik klik op het genereren van trefwoorden het nog steeds niet werkt .. "Loading hulpprogramma voor zoekwoorden" dat is alles wat ik krijg ..

  Op
  Josh antwoordde:

  De mijne is ook te zeggen dat, maar ik kocht MS onlangs en net geïnstalleerd is? Ik ben ook niet in staat om een ​​van de CAPTCHA's, een beetje geluk zie met jou tot nu toe?