Nieuwe Google Keyword Planner Tool & Market Samurai bijwerken

Share Button

De afgelopen week is hier veelbewogen geweest bij Noble Samurai HQ, en we wilden u brengen op snelheid met de toestand van de Keyword Research module in Market Samurai.

Google kondigde in mei van dit jaar dat het zou zijn het vervangen van het Hulpprogramma voor zoekwoorden met zijn nieuwe Keyword Planner - u kunt hierover meer te lezen hier .

Het officiële woord was dat ze met pensioen gaat het Hulpprogramma voor zoekwoorden tegen het einde van juli, dus hebben we meteen ons de taak om onze Keyword Research module werk met de Keyword Planner.

Na 4 weken honderden blikjes Pepsi Max, en talloze regels code door ons development team, hadden we een versie van Market Samurai, dat was het werken met de Keyword Planner - maar we hadden nog om het te zetten door middel van goede testen.

Fast forward tot en met vrijdag van vorige week, hadden we een handvol meldingen druppelen binnen via onze support wachtrij over de huidige Keyword Research module niet laden voor sommige gebruikers.

Interne tests kon het probleem niet repliceren (zoals zo vaak het geval is!), Dus we kunnen de gebruikers gevraagd om debug logs dienen. Bij het bekijken van de debug logs bleek dat Google begonnen was het forceren van een groepering van Adwords gebruikers de Keyword Planner gebruiken.

Dus we moesten onze plannen te versnellen.

Wat betekent dit voor de Keyword Research module?

Vanuit het oogpunt van een van de gebruikers, moeten de Keyword Research module nog steeds functioneren zeer vergelijkbaar met hoe het voorheen deed. De meeste veranderingen zijn aangebracht achter de schermen, en we hebben ons best gedaan om de impact op uw workflow te minimaliseren - 95% van de gebruikers blijft de oude versie van het Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken voor de tijd wezen, en er zal geen merkbaar veranderen naar de Keyword Research module voor deze gebruikers.

Wanneer je Keyword Research uitvoert, zal Market Samurai controleren om te zien of u nog steeds toegang tot het hulpprogramma voor zoekwoorden en voer de huidige versie van de app. Als Google is overgestapt uw ​​AdWords-account naar de Keyword Planner te gebruiken, zal Market Samurai dit te detecteren, en laat je weten dat je nodig hebt om te werken aan een speciale versie die werkt met de Keyword Planner.

De belangrijkste wijziging in de Keyword Research module is dat het nu gebruikt standaard Exact Match gegevens, terwijl het vroeger standaard op Broad Match.

Als je niet het verschil tussen de match types kennen, hier is een snel overzicht van hoe ze verschillen:

  • Exacte Zoekopdrachten - Met het type wedstrijd op 'exacte match', de SEO verkeer cijfer heeft betrekking op hoeveel mensen aan het typen bent in de exacte term die u onderzoekt. Bijvoorbeeld, als uw zoekwoord 'forel' dan de SEOT voor de exacte zoekopdracht zou aangeven hoeveel mensen getypt de exacte woordcombinatie 'forel' in Google en klikte door naar de nummer een site te bezoeken in de zoekresultaten.
  • Brede Zoekopdrachten - Met het type wedstrijd op 'brede zoekwoorden', de SEO verkeer cijfer heeft betrekking op hoeveel mensen op zoek zijn naar een zin met de woorden 'forel' en 'vissen' (in elke woordvolgorde) samen met extra woorden, en dan door te klikken naar de nummer een site te bezoeken in de zoekresultaten.

  • Zinsnede Zoekopdrachten - Met het type wedstrijd op 'woordgroep', de SEO verkeer cijfer heeft betrekking op hoeveel mensen op zoek zijn naar een zin waarin de woorden in uw zoekwoord in die specifieke woordvolgorde, en dan door naar de nummer een site bezoekt te klikken in de zoekresultaten.

Daarom hebben we gekozen om te gaan met Exact Match data

Toen we jonger dan 5 jaar geleden gelanceerd Market Samurai een beetje, het was erg populair in de SEO community voor de globale Match Type gebruiken voor het doen van SEO doeleinden. De logica was dat als je een # 1 positie voor het trefwoord "hond opleiding" krijgen, dan zou je vaak een # 1 positie voor "training hond" en vele lange-staart varianten van de zoekwoorden.

Echter, door de jaren heen, met een constante herzieningen van het algoritme van Google en de toegenomen zoekmachine concurrentie, dit is aangetoond dat minder en minder waar als algemene regel zijn.

We hebben talloze rapporten van onze klanten die hebben bereikt # 1 rankings voor een keyword die hebben aangegeven dat de exacte match verkeer voorspellingen zijn veel meer in lijn met hun werkelijke waargenomen verkeer, in plaats van de al te optimistische brede zoekwoorden schattingen gehoord.

Als gevolg daarvan, na verloop van tijd de consensus in de SEO community is verschoven naar de voorkeur Exact Match gegevens, zoals je kunt pas echt het optimaliseren van uw website voor de exacte zoekwoorden.

Veel van onze toepassingen stak zijn hand uit naar ons toe en vroeg ons over dit, en als je een kijkje nemen op deze thread op het Warrior forum, zul je zien dat de meeste mensen raden het gebruik van Exact Match in plaats van Broad Match want het maakt veel meer zin als je doet Keyword Research voor SEO doeleinden - dus is het zinvol om het te maken van de standaard van nu af aan.

Onze huidige aanbeveling is om te optimaliseren voor de exacte zoekwoorden, en als je geen extra verkeer te krijgen (zoals u ongetwijfeld nog steeds) als gevolg ook het oppakken van een aantal lange-staart rankings dan behandelen dat als een bonus. Het is veel beter om voorzichtig te zijn en onderschatten de resultaten en krijgen "leuke verrassingen" dan aan een lawine van verkeer verwacht door uit te gaan van uw doelen op te optimistische brede zoekwoorden gegevens.

Een woord over Keyword Research Presets

Als Google hun Keyword Planner voorsprong op hun gestelde termijnen heeft vrijgegeven we hebben nog niet veel tijd gehad om de Keyword Research filter presets tweak om optimale resultaten voor fundamenteel keyword research scenario's te produceren.

We zullen werken in de komende weken om deze filters te verfijnen. Als je een aantal aanbevolen instellingen die hebben gewerkt voor u, aarzel dan niet om ze te delen in de reacties hieronder!

Voor het moment, als je niet terug te krijgen zo veel resultaten bij het doen van keyword research zoals je zou verwachten, dan kunt u ontspannen de filters een beetje minder zoekwoorden filteren, zoals Exact Match nummers zal de neiging zijn veel lager dan hun Breed of Phrase Match tegenhangers.

We willen graag uw feedback te horen!

We hebben nog een aantal verbeteringen die we zullen implementeren in de komende weken, met inbegrip van een versnelling van de gehele Keyword Research module. We zullen ook het updaten van onze training materialen om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met de laatste versie van Market Samurai.

Aangezien dit nieuwe en verbeterde versie van de Keyword Research module rolt aan gebruikers, we je echt nodig jongens om ons te laten weten wat je wilt (of niet wilt) over de nieuwe versie, zodat we de nieuwe functies dienovereenkomstig kunnen prioriteren.

Als je wilt om te proberen de nieuwe Keyword Planner versie van Market Samurai, of wilt u feedback geven over de nieuwbouw, stuur dan een e-mail naar support@noblesamurai.com - ons support team kijken uit naar uw feedback!

Eugene