Tips voor het vinden van een grote Aged Domein

Met de Domeinen module nu beschikbaar in zowel Market Samurai en Domein Samurai , hebben we veel vragen over de beste manier om te gaan over het vinden van domeinen binnen de Aged Domeinen gereedschap had.

Het probleem met het vinden van een Groot-Aged Domein

Meestal is de reden dat de beste Aged Domein kansen missen we komt neer op eenvoudige percentages ...

Aged Domeinen zijn in aantal veel minder dan New Domeinen.

Op elk gewenst moment - slechts een percentage van alle Aged Domeinen voor verkoop beschikbaar zal zijn, voor de veiling, of bijna verlopen;

Een percentage van de snel-to-be-beschikbare domeinen zal een sterke PageRank, Domain Age of backlinks te voeren;

En een percentage van die hoge kwaliteit snel-to-be-beschikbare domeinen zal ook voor uw niche relevant zijn.

Hoe specifieker uw zoekwoord is, hoe lager dat laatste percentage is, en hoe minder kans je een hoogwaardige domein dat zoekwoord relevant vinden.

Dit is de reden waarom de Domeinen module aangesloten op DomainFace in de eerste plaats - een 3rd party domeinen dienst - omdat het vinden van de weinige domeinen die deze criteria zou kunnen passen is letterlijk als het vinden van een speld in een hooiberg als je het handmatig doet. Door de verbinding met de database DomainFace, kunnen we profiteren van de 100.000 's van het domein van veilingen, verkoop en expiries leeftijd dat DomainFace is het vinden van elke dag - die u helpen om de gouden naalden vinden in de hooiberg.

Het is ook de reden waarom het vinden van een de beste Aged Domeinen vereist soms nieuwe tactieken - vooral als je werkt in nichemarkten ... Want zelfs als je een high traffic goudklomp trefwoord hebt gevonden, als uw zoekwoord "te specifiek" wanneer het proberen om een ​​te vinden Aged Domein dan zul je waarschijnlijk opduiken met lege handen.

Dus, wat is de beste strategie voor het vinden van Aged Domeinen?

Hoe vind je great hoogwaardige Aged domeinen die voor uw markt relevant zijn - die u kunt gebruiken als uw belangrijkste site, of als een feeder site?

De oplossing is eenvoudig:

Probeer bredere, meer algemene zoekwoorden.

Hoor ik je zeggen "Whoa, wacht een moment Alex! Is het niet makkelijker om te optimaliseren voor een zeer specifieke niche zoekwoord? "

Ja, dat is nog steeds waar voor alle SEO.

Maar als je op jacht naar Aged domeinen, zijn er 3 "bonus voordelen" die je krijgt als je vertakken en ook enkele meer algemene zoekwoorden in uw zoekopdracht ...

1. Meer resultaten betekent meer keuze

Simpel gezegd, je gaat om veel meer wedstrijden te krijgen bij het zoeken naar "halsbanden" dan wanneer je searcing voor "big dog collars"; of wanneer u op zoek bent naar "investeringen" in plaats van "beurs investeringen".

Hoe meer wedstrijden je krijgt, hoe meer keuze je hebt.

In SEO, zijn er vaak tientallen combinaties van trefwoorden die "fit" uw niche.

Als uw Aged Domain search is te strak of te beperkt, kon je missen op een soortgelijke wedstrijd die uw niche past perfect.

(Misschien zul je een domein dat perfect is gericht op een zoekwoord dat net gemist uw zoekwoord filtering criteria vinden. Met een zeer gerichte domein voor dit zoekwoord, en de Google-boost die daarmee gepaard gaat, misschien kunt u het zich veroorloven om te concurreren in een iets meer concurrerende markt ...)

Met inbegrip van relevante brede zoekwoorden in uw zoektocht zal opties die u misschien nog niet eens eerder overwogen onthullen.

Dat brengt ons tot de volgende voordelen ...

2. Meer resultaten betekent meer mogelijkheden

Er is meer aan Aged Domeinen dan alleen gebruiken als uw belangrijkste site-URL.

Vaak kom je over hoogwaardige Aged domeinen die perfect te gebruiken als feeder sites zijn - het genereren van verkeer en "link juice" naar uw hoofd "geld"-site.

Als je net als mij, soms zul je gewoon kiezen om deze domeinen te registreren om potentiële concurrenten te houden van het gebruik ervan tegen je.

Of, als je net als Kenny, soms (omdat u uw keyword research hebt gedaan en jij de SEO waarde van een zoekwoord) zul je tegenkomen mogelijkheden om Aged Domeinen te kopen tegen een fractie van de werkelijke waarde, "renoveren" hen, en ze verkopen voor grote winsten.

3. Bredere hebben Sleutelwoorden meer verkeer

Als algemene regel, is een bredere zoekwoord gaat om meer verkeer dan een meer specifieke een.

Terug te gaan naar onze "halsbanden" bijvoorbeeld, een snelle vergelijking van zoekopdrachten gegevens van de Keyword Research module toont ons:

Trefwoord - "big dog collars" krijgt ongeveer 150 dagelijkse zoekopdrachten
Trefwoord - "halsbanden" krijgt ongeveer 32.000 dagelijkse zoekopdrachten

Een Aged Domeinen zoekopdracht "halsbanden" zou nog steeds domeinen zoals "bigdogcollars.com" vinden, maar zou ook geeft u de kans op het vinden van gouden kansen als "dogcollars.com" - een meer waardevolle domein troef, en een domein dat spreekt voor zich geven u een grotere ranking boost voor de meer generieke meer verkeer trefwoord "halsbanden".

Nu weet je de beste tactiek voor het vinden van domeinen, zoals deze ...

Vergeet niet, Aged Domeinen zijn een eindige bron.

Op een bepaalde dag, zal er slechts een handvol van relevante, hoogwaardige Aged Domeinen beschikbaar in uw niche zijn - en het is meestal een 'first in / first served' game.

Nu dat jij de beste manier om grote Aged Domeinen vinden, het is aan jou om de beste te vinden ... voordat iemand anders dat doet.

Goede jacht!

Alex Groen
Noble Samurai

PS Als je een fervent aanhanger van de blog, zult u weten dat de Domeinen module is nu ook beschikbaar in zowel Market Samurai en Domein Samurai .

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Market Samurai, zodat u toegang tot de Domeinen module en de Aged Domain search tool.

De nieuwste versie van Market Samurai is altijd beschikbaar om te downloaden van uw unieke download pagina. En vergeet niet: om te zoeken naar de leeftijd van domeinen, heb je een nodig hebt gratis DomainFace rekening (of een betaalde een) toegang tot hun Aged Domein databases.

PPS Als je hier nieuw bent, en je hebt nog geen Market Samurai, kunt u een gratis 12-dagen probeerversie van Market Samurai hier downloaden .