Tips voor het vinden van een Groot-Aged Domein

Share Button

Met de Domeinen module nu beschikbaar in zowel Market Samurai EN Domein Samurai , hebben we veel vragen over de beste manier om te gaan over het vinden van domeinen in de Aged Domeinen gereedschap had.

The Trouble With vinden van een Groot-Aged Domein

Meestal is de reden dat de beste Aged Domein kansen missen we komt neer op eenvoudige percentages ...

Aged Domeinen zijn veel minder in aantal dan New Domeinen.

Op elk gewenst moment - slechts een percentage van alle Aged Domeinen te koop zal zijn, voor de veiling, of verlopen;

Een percentage van de snel-to-be-beschikbare domeinen zal een sterke PageRank, Domain Age of backlinks te voeren;

En een percentage van die hoge kwaliteit snel-to-be-beschikbare domeinen zal ook aan uw niche relevant zijn.

Hoe specifieker uw zoekwoord is, hoe lager dat laatste percentage is, en hoe minder kans je een high-value-domein dat zoekwoord relevant vinden.

Dit is de reden waarom de domeinen kan worden aangesloten op DomainFace in de eerste plaats - een 3rd party domeinen Service - omdat het vinden van de weinige domeinen die zouden kunnen passen deze criteria is letterlijk als het vinden van een naald in een hooiberg als je het handmatig doet. Door de verbinding met de database DomainFace's, kunnen we profiteren van de 100.000's van oude domeinnaam veilingen, verkoop en expiries dat DomainFace is het vinden van elke dag - die u helpen om de gouden naalden in de hooiberg te vinden.

Het is ook de reden waarom het vinden van een van de beste Aged Domeinen vereist soms nieuwe tactiek - vooral als u werkt in nichemarkten ... Want ook al heb je een high traffic goudklompje sleutelwoord gevonden, als uw zoekwoord "te specifiek" wanneer het proberen om een ​​te vinden Aged Domain dan zul je waarschijnlijk draaien met lege handen.

Dus, Wat is de beste strategie voor het vinden van Oude Domeinen?

Die u kunt gebruiken als uw belangrijkste website, of als een feeder website - Hoe maak je grote hoogwaardige Aged domeinen die relevant zijn voor uw markt te vinden?

De oplossing is simpel:

Probeer bredere, meer algemene zoekwoorden.

Ik hoor u zeggen: "Whoa, wacht een moment Alex! Is het niet makkelijker om te optimaliseren voor een zeer specifieke niche trefwoord? "

Ja, dat is nog steeds waar voor alle SEO.

Maar als je op jacht naar Aged Domeinen, zijn er 3 "bonus voordelen" je krijgt als je vertakken en ook enkele meer algemene trefwoorden in het onderzoek ...

1 Meer resultaten betekent Meer keus

Simpel gezegd, je gaat om veel meer wedstrijden te krijgen bij het zoeken naar "halsbanden" dan wanneer je searcing voor "big dog collars"; of wanneer u op zoek bent naar "investeringen" in plaats van "aandelenmarkt investeringen".

Hoe meer wedstrijden je krijgt, hoe meer keuze je hebt.

In SEO, zijn er vaak tientallen combinaties van trefwoorden die "fit" uw niche.

Als uw Aged Domein zoekopdracht is te strak of te beperkt, kon je missen op een soortgelijke wedstrijd die uw niche past perfect.

(Misschien heb je een domeinnaam die perfect is afgestemd op een sleutelwoord dat net gemist uw zoekwoord filtering criteria te vinden. Met een zeer gerichte domein voor dit zoekwoord, en de Google-boost die daarmee gepaard gaat, misschien kan u het zich veroorloven om te concurreren in een iets meer concurrentie op de markt ...)

Met inbegrip van relevante brede zoekwoorden in uw zoektocht zal opties die u misschien nog niet eens eerder gezien te onthullen.

Dat brengt ons tot de volgende voordelen ...

2 meer resultaten betekent meer kansen

Er is meer aan Aged Domeinen dan alleen gebruiken als uw belangrijkste site URL.

Vaak zult u tegenkomen hoogwaardige Aged Domeinen die perfect te gebruiken als feeder sites zijn - het genereren van verkeer en "koppeling sap" naar uw hoofd "geld" plaats.

Als je net als ik, soms heb je gewoon kiezen om deze domeinen registreren om potentiële concurrenten te houden van het gebruik ervan tegen je.

Of, als je net als Kenny, soms (omdat je je keyword research hebt gedaan en je weet dat de SEO waarde van een zoekwoord) zul je tegenkomen kansen om Aged Domeinen te kopen tegen een fractie van de werkelijke waarde, "renoveren" hen, en ze verkopen voor grote winsten.

3 Bredere Trefwoorden hebben meer verkeer

Als algemene regel, is een bredere trefwoord gaan om meer verkeer te hebben dan een meer specifieke.

Terug te gaan naar onze "halsbanden" bijvoorbeeld, een snelle vergelijking van Zoekopdrachten gegevens van de Keyword Research module toont ons:

Trefwoord - "big dog collars 'krijgt ongeveer 150 dagelijkse zoekopdrachten
Trefwoord - "halsbanden" krijgt ongeveer 32.000 dagelijkse zoekopdrachten

Een Aged Domeinen zoekopdracht "halsbanden" zou nog steeds domeinen vinden zoals "bigdogcollars.com", maar zou ook geeft u de kans op het vinden van gouden kansen als "dogcollars.com" - een meer waardevolle domeinnaam troef, en een domein dat zich op geven u een grotere ranking boost voor de meer generieke hogere traffic trefwoord "halsbanden".

Nu weet je de beste tactiek voor het vinden van domeinen als deze ...

Vergeet niet, Aged Domeinen zijn een eindige grondstof.

Op een gegeven dag, zal er slechts een handvol van relevante, hoogwaardige Aged Domeinen beschikbaar in uw niche zijn - en het is meestal een 'first in / first served' spel.

Nu je weet dat de beste manier om grote Aged Domeinen te vinden, het is aan jou om de besten te vinden ... voordat iemand anders dat doet.

Goede jacht!

Alex Groen
Noble Samurai

PS Als je een fervent aanhanger van de blog, dan weet je dat de Domeinen module is nu ook beschikbaar in zowel Market Samurai en Domein Samurai .

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Market Samurai, zodat u toegang tot de Domeinen module en de Aged Domain search tool.

De nieuwste versie van Market Samurai is altijd beschikbaar om te downloaden van uw unieke download pagina. En vergeet niet: om te zoeken naar de leeftijd van domeinen, dan heb je een nodig hebt gratis DomainFace rekening (of een betaalde men) om toegang te krijgen tot hun Aged Domein databases.

PPS Als je hier nieuw bent, en je hebt nog geen Market Samurai, kunt u een gratis 12-dagen trial van Market Samurai hier downloaden .