Het schrijven van ad-kopie in minder dan 3 minuten: Geen Ervaring Vereist

Share Button

Voor de meeste mensen, het schrijven van effectieve verkoop kopie (zelfs voor een eenvoudige ad) neemt een lange tijd en veel inspanning.

Maar de meeste mensen schrijven hun advertenties op de harde manier.

Ze openen een leeg Word-document ... Dan, zorgvuldig ambachtelijke een schriftelijke verkoopgesprek met de hand.

Het is geen wonder dat het een lange tijd duurt.

Als je gaat om te schrijven effectieve advertentie te kopiëren op deze manier, moet je 4 dingen:

 1. Sales Skills - te overtuigen in uw plaats en maken de verkoop;
 2. Schrijfvaardigheid - om uw boodschap effectief te communiceren;
 3. Technische vaardigheden - om de advertentie naar de website te uploaden;
 4. PLUS een investering van je eigen tijd en inspanning - om het te laten gebeuren.

Ben je een Natural Web Copy Writer? ... Wat, ben je niet?

De meesten van ons zijn niet geboren met een natuurlijk talent in het schrijven, verkooptechniek en technologie -

Zeker, er zijn natuurlijk Sales-Mensen, natuurlijke Schrijvers, en mensen met een goede natuurlijke Technische vaardigheden - en zeker, het is mogelijk om deze vaardigheden op te bouwen na verloop van tijd ...

Maar als je ontbreekt in slechts een van deze gebieden, en je probeert om uw website verkeer te zetten in dollars - kansen zijn:

 • Je uitgaven veel te veel tijd en energie creëren affiliate-advertenties;
 • Je krijgt niet de gewenste resultaten van uw advertenties;
 • OF - Je bent gewoon niet schrijven Advertenties At All

Alle 3 opties zuigen, zuigen en zuigen!

Maar hey - het is in orde!

De 3-Minute Solution aan Copywriting Woes ...

Het schrijven van webteksten is moeilijk - en het is een grote barrière voor het maken van geld online, dat staat in de manier waarop de meeste mensen '...

Daarom hebben we de Copywriting Gereedschap in Market Samurai's New Monetization Module - om het nog gemakkelijker om geld online te maken.

En het gebruik van Market Samurai's Copywriting Tool, kunt u een affiliate promotie in 3 minuten plat te schrijven - zonder ook maar een woord te typen.


Bekijk op YouTube: Watch "Writing Ad Copy" op YouTube

Hoe het schrijven van een advertentie in 3 minuten plat:

Het geheim van het zijn een groot ad copy writer is te weten hoe groot advertenties COPY ;)

Oke, zeg ik dat de tong-in-wang ...

... Maar denk dat het voor een moment ...

Als je het bevorderen van een product (in het bijzonder als een partner), en de verkoop kopie die wordt gebruikt om het product op de belangrijkste site te verkopen is het maken van de verkoop al - is het zinvol om het te gebruiken!

Market Samurai helpt u om dit te doen - waardoor u "brokken" gebruiken van bestaande verkoop kopiëren als basis voor uw eigen advertenties.

En het beste deel is - het haalt de noodzaak voor verkoop vaardigheden, schriftelijke vaardigheden, technische vaardigheden - en kunt u een advertentie in slechts een paar minuten te maken.

Hier is hoe het te doen:

Selecteer een product

Zoals je al hebt gezien - Market Samurai helpt u bij het zoeken in de 4 belangrijkste affiliate marktplaatsen (Clickbank, Commission Junction, Amazon en PayDotCom), filteren de slechte aanbiedingen, en short-list van de goede.

Kies een sjabloon

Ik pakte een blog zijbalk ad hier - want ik kan dit op de zijkant van mijn blog, en het zal verschijnen op elke pagina van mijn blog - wat betekent dat ik mijn hele site geld te verdienen met een advertentie.

Selecteer een goede kop

Gewoon scrollen door de lijst tot u een goede ...

Dan gewoon slepen en neerzetten in ... niet nodig om in :)

Steek een aantal dwingende verkoop Copy

Ik hou van het kiezen van een "stuk" van de tekst die de lezer geeft een reden om het product te willen - dan is een brok die hen vertelt wat het product is over - dan een stuk vertellen ze aan te kopen.

Het is aan jou hoe je de brokken te gebruiken.

U kunt ervoor kiezen om de brokken te gebruiken zoals het is (waar toegestaan ​​- die potentieel kunnen maximaliseren uw conversie want je gebruikt al hoog-converterende copy), kunt u mengen in uw eigen tekst, of u kunt bestaande brokken maken en tweaken hen met uw eigen woorden. Het is aan u.

Plaats een foto

OK - je hoeft dit niet te doen ... Maar het duurt als een extra 10-20 seconden ... En het ziet er mooi!

(Oh ja, en het grijpt de aandacht van de lezers ook - en meer aandacht betekent meer omzet!)

Plaats een Button

We hebben 117 heldere 'call-to-action' knoppen - in de kleuren rood, groen en blauw - voor u klaar om direct in uw advertentie te plaatsen ... Gewoon slepen en neerzetten in.

(Had ik al gezegd - meer aandacht betekent meer omzet?)

Zet in je affiliate link

Met een klik, wordt uw affiliate link automatisch gegenereerd en geplaatst waar u hebt geselecteerd.

Tip: Ik hou van het maken van vrijwel alles op de advertentie klikken. Heatmap studies tonen aan mensen klik vaak op foto's in aanvulling op oproepen tot actie en knoppen, en meer klikken betekent meer omzet.

U kunt ook verduisteren (verberg), verkorten, en klikken op uw affiliate links te volgen met een klik - met behulp van een van de tools die Market Samurai integreert met al.

(Tracking klikken is briljant - omdat het helpt u om te bepalen welke advertenties werken en welke niet.)

Publiceren ...

Market Samurai zal publiceren op uw blog bij de klik van een knop - zodat u geen technische vaardigheden nodig hebt om uw advertentie te publiceren, en er is geen extra tijd of inspanning die nodig is in te loggen op een apart systeem of het uploaden van bestanden via FTP.

... En je bent klaar!

Eenvoudig.

Market Samurai neemt al deze taken (taken die u handmatig anders zou hebben gedaan, met veel meer tijd en inspanning) en stroomlijnt ze allemaal in snelle stappen die je kunt voltooien in een paar seconden.

HIER IS WAAROM IEDEREEN DEZE TOOL moet gebruiken ...

Want in slechts een paar minuten, je hebt een affiliate promotie opgezet - en je bent het draaien site verkeer in geld.

Het is nog nooit zo snel (of zo gemakkelijk) geweest om een ​​product te vinden, schrijft een effectieve advertentie, publiceren, het bevorderen van een product en geld te verdienen.

Met behulp van Market Samurai, elke stap in de affiliate marketing proces duurt slechts enkele seconden in beslag - in plaats van om een ​​uur (of mogelijk meer) onderzoek, het schrijven en het uploaden van een advertentie.

Vergeet niet ...

Je ziet hoeveel tijd dat scheelt voor slechts een ad - voor een blog - in een niche.

Als u gebruik maakt niche marketing om een ​​full-time inkomen te verdienen, kan het proces bespaart u UUR, of zelfs dagen - en kunt u tientallen blogs geld te verdienen in de tijd die het vroeger kostte om een ​​of twee geld te verdienen.

En dat is voordat je zelfs overwegen de potentiële $$$ winsten.

Dit is waar Market Samurai betaalt zichzelf ...

Het beste deel is - het duurt maar een paar goed geprijsd affiliate sales met behulp van de Monetization Module, en uw investering in Market Samurai heeft betaald voor zichzelf.

Als u al in het bezit Market Samurai, deze tool is voor jou al. Gebruik het nu!

Als u niet de eigenaar nog Market Samurai, dan kunt u hier uw eigen exemplaar krijgen .

Brent

===

Edit: Een paar mensen aan de orde gesteld van schending van het auteursrecht in de commentaren hieronder - en of Market Samurai is het bevorderen van inbreuk op auteursrechten.

Dit is absoluut niet het geval is - en zal nooit het geval zijn. (We zijn "Noble Samurai." - Niet "Evil Ninjas")

Laat ik beginnen met te zeggen: Bij de behandeling van een juridisch probleem, het is belangrijk te onthouden dat elk land zijn eigen wetten met betrekking tot het auteursrecht - dus het enige advies dat ik kan geven hier is om te zeggen of het auteursrecht is van belang voor u, moet u krijgen specifiek juridisch advies over hoe te behandelen het auteursrecht in uw eigen specifieke situatie.

Er zijn een heleboel overwegingen rond het auteursrecht - zoals Fair Use (hoeveel wordt gekopieerd, hoe het gebruikt wordt, of het nu devalueert het originele werk, etc).

Als iemand die een affiliate programma loopt - we graag toestemming om filialen te delen van onze verkoop pagina's te gebruiken om te bevorderen Market Samurai te geven, omdat we willen dat ze de verkoop te maken.

(Dit is een win-win-win - we winnen wanneer een klant koopt Market Samurai, de affiliate wint wanneer iemand koopt Market Samurai, en de consument wint omdat ze accurate informatie over wat ons product doet krijgen.)

Vergeet echter - Market Samurai's Copywriting Tool stelt u in staat om "gebruik maken van de stukken zoals het is (waar toegestaan ​​...)" of tweaken en herschrijven ze. Deze is speciaal gericht op de blog post hierboven.

Wees niet bang voor het afstellen en het herschrijven van de tekst te zijn - het kan alleen maar een paar seconden duren om te tweaken, bewerken en herschrijven van de tekst binnen Market Samurai en maak het je eigen.

En het is nog steeds veel sneller te tweaken en te herschrijven bestaande (winstgevende, omzetten) verkoop kopiëren met behulp van Market Samurai's gereedschap dan het is om uw eigen verkoop te kopiëren vanuit het niets, te beginnen met een leeg Word-document.

Maar als je liever niet te tweaken of herschrijven iets - wat onderzoek doen op de wet in uw regio, of contact opnemen met de eigenaar van het auteursrecht om uitdrukkelijke toestemming om kleine stukjes van hun verkoop brief gebruiken om uw eigen advertenties te maken krijgen.

Brent Hodgson een mede-oprichter van Noble Samurai, en een internet marketing specialist.

Brent heeft 68 bericht (en) geschreven voor Noble Samurai

72 Responses to "Schrijven ad-kopie in minder dan 3 minuten: Geen Ervaring Vereist"

 1. Brent, pretty cool. Bedankt voor je tips.

 2. Brent, het is vrij goed als kan de steekproef van Sale overtuigende zin voor referentie toe te voegen.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Als je zegt dat het toevoegen van samples van persuasieve zinnen - bedoel je met weinig vooraf geschreven stukken tekst die u kunt slepen en neerzetten in de salesletter?

  Dit is een geweldig idee! Ik zet het op de verlanglijst.

 3. Brent, we kijken altijd uit naar uw video's en krijg veel van ze zoals ze zijn altijd kwalitatief hoogstaande inhoud zeer hoog, en je presentatie stijl is beter en beter en positief hypnotische gekregen!

  Houd de grote inhoud op het maximaliseren van MS!

  Bedankt!
  David
  PS: Ik denk dat mijn vriendin heeft een beetje een oogje op je-die, natuurlijk, ik gebruik in mijn voordeel! ;-)

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Bedankt! Ik ben blij dat ik het verbeteren van mijn presentatie stijl. Het is zeker niet vanzelfsprekend. :)

  Ik heb veel te danken Ben G hier al - zijn awesome video editing skills hebben echt geholpen om een ​​aantal gelikte presentaties te maken!

  (Ook beschuldigen hem verpletteren van je vriendin moet zijn truc fotografie die de schuld zijn;.))

 4. 4

  Ik ga ervan uit dat dit alles exemplaar dat wordt hergebruikt op deze manier niet is auteursrechtelijk beschermd? Of moet ik zeggen, er is wat impliciet toestemming om het te hergebruiken? Ziet eruit als een geweldig hulpmiddel, buiten die zorg.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Goede vraag.

  Ik heb de blog post bewerkt om een ​​notitie die specifiek gericht copyright voegen.

 5. Hou van deze functie! Nice job guys!

 6. Ik ben gewoon jazzed met de instrumenten. Thanks so much!

 7. Hoi Brent, ik was gewoon benieuwd of je kunt wijzen het maken van advertenties tool om een ​​alternatieve verkoop pagina voor een Clickbank product?

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ja, dat kan!

  Ik moet een video over dat ook doen.

  Binnen de Monetization module, als je het vinden producten, druk op de "Product toevoegen" knop.

  Dit stelt u in staat om de verkoop pagina toe te voegen voor een specifiek product.

  Market Samurai zal in staat zijn om "brokken" van die pagina te verzamelen - dus je kunt het maken van advertenties copywriting gereedschappen gebruiken om recensies te schrijven of affiliate advertenties voor letterlijk elke pagina of artikel.

 8. Ik was ook benieuwd over de auteursrechtelijke kwestie alstublieft?

  Ziet er geweldig terzijde dat de zorg.
  thanks
  Lynne

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Goede vraag - en iets dat ik terug ben gegaan en in het bijzonder in het artikel aan bod.

  (Het was oorspronkelijk genoemd - maar niet in een echte detail die ik hierboven heb het opgeknapt..)

 9. Love it ... Just love it!

 10. Deze video is geweldig. Dank je wel. Ik ben erg blij dat ik dit product gekocht.

 11. Geweldige video. Dank je wel.

 12. Dit is geweldig. Market Samurai wordt alsmaar beter. Ik was net over het werk op een sales functie voor een van mijn blogs, zal dit me bespaart minstens een uur.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Hoe ga je dat extra uur dat je gered door te brengen?

  - Doe meer marketing, en meer geld verdienen?
  - Of gewoon genieten van het leven?
  ;)

 13. 13

  Wow mensen,

  ben je nog steeds single, want ik wil met je trouwen en krijgen een kind van jou ... ^^

  Nee, serieus, MS is veruit de grootste product die er zijn, en nog steeds verbeteren. Bedankt voor deze tutorial, het is perfect voor mijn niche blogs.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ik ben gevleid ... ;)

  Blij dat je van wat we tot nu toe hebben geproduceerd!

  We hebben nog niet al gestopt. We zijn nog hard bezig om "beter" onze "records".

 14. 14
  Op 20 augustus 2009 om 04:50
  Sasikumar R zei:

  Dus nu weet ik waarom ze noemen het "copywriting" ;)

 15. Geweldige video en u maakt het allemaal zo makkelijk. Ik begon een wordpress blog, maar kunt u mij vertellen me hoe te uploaden naar de bar na het zeggen het controleren van een clickbank product? Bedankt.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ik ben niet helemaal zeker hoe te helpen, want ik ben niet zeker in welke fase van het proces dat je tot hier.

  Als je problemen hebt met het doorlopen van de stappen (dwz overgang van het vinden van een Clickbank product in Market Samurai om het creëren van een advertentie, dan publiceren), de knop met ">>" op het wordt je altijd naar de volgende stap.

  Als het probleem is het publiceren van een zijbalk die specifiek ...

  Een van de uitgeverij opties kunt u publiceren op een blog zijbalk ("sidebar widget").

  Dit zal uiteraard alleen werken als je een WordPress thema dat toelaat sidebar widgets te gebruiken. (Als je een WordPress blog met meerdere sidebars, kun je zelfs kiezen welke u wilt publiceren naar binnen Market Samurai)

  Als u nog steeds problemen - laat het ons weten en wij zullen u verder helpen:

  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Zorg ervoor dat u laat het ons weten zo veel specifieke informatie van de moeite die je hebt met het mogelijk, omdat dit helpt het team hier om uit te werken hoe het beste te helpen.

  Brent

 16. 16

  Brent,

  Awesome functie! Scheelt een hoop stappen en natuurlijk de tijd! Gewoon geweldig!

 17. Dit is een gouden nugget en overtreft alles wat momenteel beschikbaar is.
  Market Samurai alleen al is een geweldig product dat alleen maar beter!

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Aw, thanks :)

  Hier zoveel goede reacties. Ik ga ze doorsturen naar het team. (Ze zien niet altijd alle geweldige dingen die mensen zeggen over al hun harde werk.)

 18. Dit is uitzonderlijk software en bood veel waar vanaf de eerste dag. Ik ben verbaasd over hoe veel meer je het in de markt samurai.

  Als een dwangmatige koper, ik heb bijna elk zoekwoord en marketing tool die er zijn, maar dit overtreft ze allemaal.

  Ik ben niet zeker wat de kosten zijn om het nu maar voor wat ik betaalde (ik kreeg in bij het begin) het is echt een invalauble hulpmiddel voor mij vandaag te kopen.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Thanks Lloyd voor de geweldige reactie! :)

  Ik denk dat de cultuur van het team is zodanig dat we niet bereid zijn om op onze lauweren rusten als we iets goed doen (ook al is het nu al het beste wat beschikbaar is) - er is altijd de uitdaging om iets beter te doen.

  Wat betreft de prijs - voor mensen zich afvragen, de adviesprijs is momenteel $ 149 - geen maandelijkse kosten - (hoewel we lopen een bijzonder moment waar nieuwe proef gebruikers kunnen kopen op $ 97 - geen maandelijkse kosten)

 19. 19
  Op 20 augustus 2009 om 07:19
  Daniela zegt:

  Leuke functie guys.Market Samurai is de enige software die alle slimme marketeers moeten gebruiken. Eigenlijk zou ze niet gebruiken! hehehe ....
  Dank u voor een opmerkelijke marketing tool!
  Daniela

 20. Het is geweldig. Market Samurai blijft maar steeds beter en beter.

  Met vriendelijke groet,
  Erdal

 21. Hi,

  Het lijkt erop dat dat een geweldig hulpmiddel voor mijn boog boogschieten plaats zou zijn, heb ik ook de plagiaat / copyright kwestie.

  Bedankt!

  Kat

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Wow Kat - wat een geweldige site!

  Gebruikt u Stompernet's technieken?

  Voor uw type van de site (multi-product, shopping-cart stijl plaatse), hun spullen is praktisch doel-geschreven voor wat je doet.

  Wat betreft de kwestie copyright - Ik heb de blog post met een nota over dit bijgewerkt. Bekijk ook de bewerking op het einde.

 22. Market Samurai wordt beter en beter. Ik zal kopen wanneer de gratis proefperiode eindigt.

 23. 23

  Angstig voor het plagiaat te beantwoorden vraag ...

 24. dank u, ik hou ervan.

 25. Zeer indrukwekkend - en er is nog meer mogelijkheden om te komen, ook! Beste investering die ik heb gemaakt voor een lo-oo-ong tijd!

 26. Thanks Brent!

  Jullie zijn echt geweldig!

  Dit is snel en eenvoudig. Zelfs een newbies zonder copywriting vaardigheid kan het doen.

  Ik zal beginnen om deze functie te gebruiken op al mijn affiliate promotie.

 27. Brent,
  Je bent zo cool!
  Market Samurai is ook!
  Victoria

 28. Geweldige tools Brent, kijken uit naar de toepassing ervan.
  Houd omhoog het grote werk ............ Rick

 29. Brent H,

  Hartelijk dank voor deze video. Het product wordt steeds beter en beter met de tijd. Een ding dat ik zou willen vragen, is echter als over het gebruik van de widgets. Ik heb geen een blog. Ik heb een website. Heeft Samurai stellen ons in staat om de html-code voor de widget te krijgen, zodat we het kunnen plaatsen in onze pagina's?

  Daarnaast kunnen we veranderen het uiterlijk van de widget en voelen?

  Met vriendelijke groet,

  Jeff

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Heeft Samurai stellen ons in staat om de html-code voor de widget te krijgen, zodat we het kunnen plaatsen in onze pagina's?

  Ja.

  Er is een "Copy HTML" knop aan de onderkant van de advertentie maker tool.

  U kunt ook "Kopieer Beeld" naar een RTF-versie van de inhoud te krijgen.

  EN "Save HTML" om de HTML op te slaan op de harde schijf van uw computer.

  Daarnaast kunnen we veranderen het uiterlijk van de widget en voelen?

  Ja.

  Market Samurai geeft u het bewerken van tools om de kleuren, stijlen en grootte van de tekst te veranderen, resize beelden, etc.

  Het betekent dat je vrijwel alles doen - van vetgedrukte woorden, tot het creëren van H1-tags, en zelfs tekst markeren in HTML.

  Maar voor meer diepgaande veranderingen in de blog widgets in je wordpress blog, kan het nodig zijn om de CSS van uw website (of een WordPress sjabloon) te veranderen, want dit is wat bepaalt de algemene look en feel van uw WordPress site.

  Brent

 30. Nou, ik denk dat we zojuist hebt opgeslagen een paar dagen na de laatste 30DC gevolg van deze tool. Zijn blimmin awesome !! Koop deze software. Het is zeker de moeite waard.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Bedankt!

  Als iemand die gebruikt om te schrijven kopiëren de oude manier (en zijn ook erg goed in) - ik ben het helemaal hoor wat je zegt over tijdbesparend. Ik ben dankbaar voor de tool beschikbaar te hebben voor mij ;)

 31. Ik heb de video gedownload, en het is geweldig! Ik wil heel graag uw gereedschap te kopen.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Awesome!

  Hier is de link naar de aankoop pagina:
  http://noblesamurai.com/buy-ms.php

  Voor meer details over wat je ontvangt, bezoek:
  http://www.marketsamurai.com/full-version.php

 32. Ok jongens, dat is genoeg ... je met alle goede ideeën uit de ether en nauwelijks verlaten van een voor ons:) Killer idee. Bedankt voor het delen. Het grappige is, ik was het schrijven van een advertentie als je e-mail kwam door om te controleren of dit bericht. Kan niet wachten om het te gebruiken.

  SMAN

 33. Hallo Brent,

  Great Stuff ...! Heel erg bedankt voor de extra MS features & andere uitstekende training video - naar uit om optimaal gebruik te maken van het !!

  God zegene u Brent!

  Pete

 34. Hey Guys
  Hoe geweldig is dit, heb je een geweldig product nog beter gemaakt.
  Een van de beste software producten die ik ooit heb gekocht.
  Knap materiaal

  Thanks Brad

 35. Wat een grote tijdsbesparing, dit, in combinatie met alle andere functies is een fantastische tool om te hebben.

 36. 36

  Brent Williamz en andere betrokkenen over het auteursrecht ...

  Het lijkt mij dat het echt hangt af van hoe u het gereedschap gebruikt ... alles wat het doet is in wezen laat je doen wat je zou eerder hebben gedaan, maar in een veel toegankelijker manier.

  Uw vraag is verwant aan de vraag of de algemene 'kopiëren en plakken' functies verhogen auteursrechtelijke kwesties ... en het antwoord duidelijk is dat in zichzelf is er geen probleem, het hangt af van wat je doet met hen!

  Je nodig hebt om jezelf te maken van het auteursrecht. Dit zijn enkele algemene dingen volg ik mezelf (maar altijd controleren voor jezelf ;-) ) -

  Als algemene regel - Als de inhoud is generiek, en verschijnt op een aantal sites, dan moet je ok. Ook als u alleen kopieert kleine hoeveelheden, dan is dit ook zou ok moeten zijn (een aandoening van de schending van het auteursrecht is dat een aanzienlijk bedrag is genomen).

  En als je bang bent, waarom dan niet een beetje huiswerk te doen en bekijk de bron van de inhoud om te zien of is er waarschijnlijk een probleem.

  Ook in gedachten houden dat deze tool geeft u ook de mogelijkheid van het herschrijven van de inhoud etc, die u zal opruimen van gedoe in de meeste situaties.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Bedankt voor uw commentaar toe te voegen hier!

  Raden van uw e-mailadres, ik wedden je betrokken bij de advocatuur in Australië bent. :)

  Blij dat je 2 cent hebben!

 37. Grote functie inderdaad. Ik ben blij dat ik opnieuw bezocht 30DC dit jaar weer. Deze nieuwe releases kon niet komen op een beter moment voor mij. Ik wist dat 80 dollar was een goede investering vorig jaar met slechts 4 modules maar dit slaat de taart. Good Job !!!

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Bedankt!

  Een vraag echter:

  ... Slaat de taart?

 38. Dat is geweldig. Ziet er heel handig maar heb je plannen om deze functie te openen, zodat er toegang tot een website of product op het web? Het zou een geweldige manier van het maken van up productbeschrijvingen voor een e-commerce site die iedereen niet al zijn.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Ja :)

  In feite is het nu al doet ...

  Hier is hoe:

  Binnen de Monetization module, als je het vinden producten, druk op de "Product toevoegen" knop.

  Dit stelt u in staat om de verkoop pagina toe te voegen voor een specifiek product.

  Market Samurai zal in staat zijn om "brokken" van die pagina te verzamelen - dus je kunt het maken van advertenties copywriting gereedschappen gebruiken om recensies te schrijven of affiliate advertenties voor letterlijk elke pagina of artikel.

 39. Brent,
  Misschien wel het meest bruikbare hulpmiddel in de MS doos nog.
  Het zou een makkelijke tweak lijken om het te veranderen voor de gratis advertentie (alleen tekst) plaatsen; maar zijn ze de moeite waard de kaars? Wat denk je?

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Vertel me meer over dit.

  Het is niet iets dat ik eerder had gezien - maar ik zou graag te weten komen wat de beste manier is om dit werk zou zijn.

 40. Ziet er erg handig. Is google het veilig om grote stukken als dat kopiëren? ..i denk dat jullie weten je spullen.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  De algemene regel voor de inhoud is gewoon om ervoor te zorgen dat je een aantal unieke toegevoegde waarde voor de gebruikers.

  Ik zie geen Google duplicate content problemen als gevolg van het hebben van een paar korte alinea's hergebruikt van een andere site in de zijbalk van uw site. En ik betwijfel of het iets is dat ze naar beneden zouden barsten op in de toekomst.

  Vanuit Google's perspectief - ze willen een goede kwaliteit, unieke informatie die waardevol is voor de echte mensen die gebruik maken van Google om te vinden wat ze zoeken.

  Duplicate content straffen komen voort uit dit doel.

  Als u kopieert enorme lappen tekst (honderden woorden) - als de enige waarde van uw website biedt, is direct kopieën van andere sites - als u niet uw eigen inhoud hebben (ofwel gemengd in met de inhoud van andere bronnen, of als het belangrijkste deel van uw site) - dan zul je waarschijnlijk worden bestraft door duplicate content filters.

  Als u gebruik maakt van een "echte" website, het leveren van "echte" waarde voor "echte" gebruikers - zit u altijd op de juiste manier, en Google zal je liefde :)

 41. Jullie altijd blow me altijd bij elk nieuw onderdeel van MS. Deze tool is veruit de beste van alle research tool voor zoekwoorden en marketing op het internet vandaag. Dank je wel

 42. Brent topkwaliteit nogmaals MS wordt beter en beter !! Ik ben nog steeds erg nieuw voor dit soort dingen, maar ik moet zeggen dat jullie maken het er zo eenvoudig en met alle manieren waarop u proberen om het te verbeteren voor ons jongens je echt maken wat makkelijker voor ons newbies!
  Ten aanzien van de add creatie kan je gewoon uploaden naar blogs of kun je ook uploaden naar een website
  nogmaals bedankt
  Stephen

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Op dit moment is het plaatsen van een widget als dit is alleen mogelijk in een blog omdat alleen blogs hebben dit soort widget-technologie.

  Raw HTML-sites en sites op andere platformen we zijn blij om te werken aan als er de vraag - maar het lijkt een heleboel sites draaien off WordPress deze dagen.

  Als u hierboven controleren de reacties, is er een waar ik door de 3 manieren waarop u de copywriting tool gebruiken om advertenties voor ruwe HTML-sites te maken. Hopelijk helpt dit je uit.

  Brent

  Op
  Digital Nomad antwoordde:

  Misschien is dit een beetje off-topic, maar is er een manier om raw-html te krijgen van de "Publish Content" module?

  Het zou mooi zijn als het kan worden gekopieerd / geplakt in andere platforms ook zonder verlies van de styling en hyperlinks.

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Nee, er is nog niet. Ik geloof dat er zal zijn wanneer de module wordt vrijgegeven voor het publiek wel. (Op dit moment is het alleen beschikbaar voor 30DC gebruikers)

  Brent

  Op
  Digital Nomad antwoordde:

  Hallo Brent,

  Ik hoop dat de Market Samurai team zal er naar kijken. Een bewerking "broncode" tab zou echt nuttig. Ook voor alleen het bewerken van styling, alt en titel en marges om een ​​beeld, maar ook voor het hebben van een doel en titel voor hyperlinks.

  Heeft Market Samurai ondersteuning drag & drop functionaliteit voor afbeeldingen? Ik ben bezig met een Windows-platform, maar het lijkt niet te werken. Ik zou het leuk zijn om gewoon slepen een afbeelding van mijn bureaublad naar de editing-kit, evenals gewoon dubbelklikken op het beeld zelf om de styling-parameters in te voegen.

  Thanks,

  Richard

 43. 43

  Mooie aanvulling op een geweldig hulpmiddel. Merkte niet in de video, maar is er een manier om de affiliate url mantel om het net iets moeilijker om rip off van de commissies? En om gewoon te dromen een beetje .... zou het niet mooi zijn als de verschillende schakels in een database op onze site werden opgeslagen klik statistieken te controleren?

  Bedankt voor het blijven het beter en beter te maken.
  Larry

  Op
  Brent Hodgson antwoordde:

  Re: Cloaking - Ja, er is een manier. Market Samurai stekkers in verschillende verkorte URL's diensten, dat links voor u kan verhullen.

  U kunt ook volgen de klikken op deze links met een andere dienst die Market Samurai stekkers in - Pretty Link (een WordPress plugin die helpt om bij te houden en te controleren klik statistiek).
  :)

 44. 44
  Op 22 augustus 2009 om 08:50
  Cecil Ming zei:

  Ik wist dat dit, MS, was een van de beste investeringen die ik ooit heb gemaakt, je "nieuwe modules" gewoon bewijzen!

  Geweldige tijd spaarder ....

  Cecil

 45. Ten eerste, ik hou van deze tool. Marketing Samurai maakte al dat keyword research theorie die ik heb leren BETON.

  Ten tweede, ik heb een suggestie ...

  Deze blog post moet worden omgezet naar een pdf ebook en worden bij elke download van Marketing Samurai ... (gewoon een persoonlijke zaak, ik een beetje een hekel aan het bekijken van trainingsvideo's.)

  Ja, ik ben een van de weinige gekken die afgedrukt zijn eBooks en leest ze uit de buurt van de computer.

 46. oops. verkeerde bericht. NEGEREN.

 47. Dit is een geweldig hulpmiddel voor affiliate marketeers wier moedertaal niet het Engels. I love it!

 48. 48
  Op 22 november 2009 om 05:58
  Chris zegt:

  Hi

  Als je praat over de nadruk op een hechte groep van zoekwoorden die u raden alleen met behulp van trefwoorden die passen in een aantal criteria!

  Met betrekking tot de voorgestelde bedrag van 100 bezoekers / dag bent u verwijzen naar de SEOT resultaten of het totaal zoekopdrachten?

  Ik neem aan dat u doelt op de SEOT?
  Als dat zo is, zou dat de breed, zinsdeel of exact wedstrijdresultaten zijn als ze allemaal worden weergegeven wanneer u de resultaten exporteren?

  Thanks

  Chris