Hoe maak je een High-Converting Sales Presentatie met de enkele klik van een knop maken ...

Share Button

Heb je ooit geprobeerd om een ​​verkoop-video naar uw product of dienst te verkopen te creëren?

Als dat zo is, dan zul je zeer vertrouwd met hoe moeilijk het eigenlijk is om een ​​video, die de aandacht van uw klant kaapt, bouwt verlangen naar uw product en uiteindelijk sluit de verkoop te produceren ...

Het grootste probleem dat de meeste mensen worden geconfronteerd is in staat om effectieve verkoop brief te kopiëren naar de voordelen van hun product te benadrukken, zonder te klinken als een "hyped up" autoverkoper.

Het grote nieuws is dat diensten zoals Vidsy kunnen nu begeleiden reguliere ondernemers zoals u, stap-voor-stap door het proces van het creëren van een effectieve sales-bericht.

Echter, het schrijven van uw "verkoop kopie" is slechts een deel van het probleem ...

Het grote probleem Niemand spreekt over ...

Zodra u uw sales script hebt geschreven, de volgende grote wegversperring meeste mensen tegenkomen is het maken van uw video kijken en voelen professioneel.

Veel ondernemers spreken we proberen om zich op te nemen het lezen van hun script in de voorkant van een camera. Echter, tenzij je een dynamische spreker in het openbaar, is dit vaak een recept voor een ramp, omdat de meeste "Talking Head" video's komen over als uiterst saai en vervelend.

Een veel betere en meer effectieve aanpak is een combinatie van tekst en afbeeldingen gebruiken om uw sales video kijken modern en professioneel, zonder om te verschijnen op de camera.

De reden dat dit zo goed werkt is dat je gebruik te maken van meerdere leermodaliteiten - uw klanten uw bericht kunt zien horen, maar ook uw bericht. Dit maakt uw sales video veel gemakkelijker te begrijpen en nog veel meer dwingend.

Het enige probleem met het maken van tekst-gebaseerde video's is dat het omzetten van uw sales script in een boeiende dia dek is altijd al een vervelend en pijnlijk proces. (Bijvoorbeeld, hier bij Noble Samurai, onze video's hebben vaak meer dan 200 dia's in hen!)

In feite zijn we zo ziek en moe van het handmatig maken van diapresentaties, dat hebben we uiteindelijk besloten om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen door het toevoegen van een dia generatie functie in Vidsy.

En vandaag, ik ben blij om te zeggen dat we net hebben uitgerold deze gloednieuwe functie! Wat betekent dat als je al klant - krijg je het voor GRATIS :-)

In plaats van eindeloos te kopiëren en een zin op een moment in PowerPoint plakken van je script, kunt u nu direct het genereren van professionele, hoge omzetten van dia's met de enkele klik van een knop.

Hier is een korte video die laat zien hoe dit spel-veranderende nieuwe functie werkt ...

Wat je moet doen als Eigenaar Vidsy al ...

Als je al een Vidsy abonnee, dan is deze gloednieuwe glijbaan generatie functie is klaar en wacht op u bij Vidsy.com .

Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op je account, vul uw verkoop script en druk op de "Download Mijn Slides" knop.

We hebben ook nog een gloednieuwe training video die toont u de 3 eenvoudige stappen om uw Vidsy dia's een boost, het verhogen van uw conversies en het maximaliseren van uw verkopen.

Deze nieuwe training video dekt:

  1. Patroon onderbreekt - wat zijn ze, waarom zijn ze zo belangrijk zijn en hoe ze te gebruiken in uw video om de aandacht van uw klanten te kapen en te houden aan het scherm gekluisterd.
  2. Het belang van het creëren van een secundaire Reading pad naar uw kernboodschap planten diep in uw klant onderbewustzijn.
  3. PLUS de geheimen van het krijgen van mensen om actie te ondernemen en bestel uw product.

Wat u moet doen als u niet de eigenaar Vidsy ...

Als u nog niet hebt uw exemplaar van Vidsy nog, en u wilt de ondernemers 2078 die nu zijn het creëren van hoog-converterende sales presentaties van hun Vidsy scripts met de SINGLE klik op een knop wordt dan lid Klik hier om uw exemplaar Grab nu.

De eerste reactie op Vidsy is beter dan alles wat we verwacht (sommige klanten zien nu al de conversie van maximaal 12%, dat is gewoon ongehoord!)

Deze nieuwe doorbraak dia generatie functie betekent dat Vidsy nu nog heeft weggenomen een van de grootste en meest frustrerende obstakels tussen jou en het creëren van een winstgevende online business.

Geniet!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai