Mengumumkan: Vidsy - Buat untung menarik jualan mesej dalam 90 minit atau kurang ...

Share Button

Hi Ia Eugene di sini, Ketua Pegawai Eksekutif Noble Samurai dan saya telah mendapat sesuatu yang benar-benar menarik untuk berkongsi dengan anda hari ini:

Hanya beberapa minggu yang lalu kita dibebaskan Vidsy - alat penulisan iklan baru kami, yang membolehkan pemilik perniagaan dalam talian seperti anda untuk membuat high-menukar, keuntungan menarik jualan pesanan dalam masa 90 minit atau kurang (walaupun anda tidak pernah menulis talian jualan salinan sebelum dalam hidup anda).

Sejak kami melancarkan, lebih 2,047 pemilik perniagaan online telah melanggan Vidsy, dan kepada apa yang telah kadar pelaksanaan yang paling tinggi yang pernah saya lihat, lebih 815 orang telah siap sepenuhnya Vidsy pertama mesej Jualan mereka!

Syabas mengenai tindakan besar-besaran!

Untuk mengetahui bagaimana Vidsy bekerja (termasuk demonstrasi langkah demi langkah perisian), anda boleh menonton video pendek kami dihasilkan di bawah:

Atau jika bacaan adalah lebih gaya anda, anda boleh membaca kira-kira acara kemuncak dalam blog post di bawah ini ...

Jadi, Apa Masalah Adakah Vidsy Menyelesaikan?

Jika anda salah seorang daripada berjuta-juta orang kreatif yang mempunyai produk yang hebat, tetapi masih berjuang untuk membuat jualan dalam talian, maka anda tidak bersendirian ...

Hakikatnya ialah, mewujudkan produk yang banyak seperti ... mendaki gunung besar-besaran:

Setiap kali anda bekerja pada produk anda, anda mengambil satu langkah kecil sehingga muka tebing curam dan khianat ...

Dan satu-satunya perkara yang membuat anda pergi, adalah mengetahui bahawa apabila anda sampai ke puncak gunung dan produk anda dilakukan, anda akan akhirnya dapat membuat perbezaan sebenar dalam kehidupan orang lain dan menikmati ganjaran kewangan yang datang daripada berkongsi produk anda dengan dunia.

Jadi, anda kersik gigi anda dan terus mendaki ...

Akhirnya, setelah berbulan-bulan atau bertahun-tahun kerja keras - produk anda DONE!

Anda keluar untuk meraikan dan menikmati perasaan yang luar biasa pencapaian dan kepuasan.

Anda telah akhirnya sampai ke puncak dan menakluk gunung penciptaan produk ...

Walau bagaimanapun, sambutan anda bertahan lama, seperti yang anda cepat menemui ...

Jahat dan yang tidak dijangka kejutan ...

Anda tiba-tiba menyedari bahawa apa yang anda fikir adalah puncak gunung itu sebenarnya hanya dataran tinggi ...

Dengan perasaan tenggelam mengerikan dalam lubang perut anda - anda sedar bahawa gunung baru terletak di hadapan anda ...

Gunung MARKETING ...

Anda lihat, pada hari ini, yang mempunyai produk yang hebat hanya TIDAK cukup:

Untuk mewujudkan perniagaan yang menjana keuntungan yang serius, anda MESTI dapat berkomunikasi dengan berkesan nilai produk anda, dengan cara yang memaksa pengunjung anda untuk mengambil tindakan dan akhirnya klik Add To Cart butang.

Gagal untuk melakukan ini, dan anda TIDAK akan dapat untuk menukar pengunjung ke laman web anda ke dalam membayar pelanggan, dan semua darah, peluh dan air mata yang masuk ke dalam mewujudkan produk anda boleh dan juga di mansuhkan ke dalam longkang.

"Perkara yang menyedihkan tentang perniagaan dalam talian hari ini adalah bahawa anda boleh mempunyai produk yang sempurna yang boleh mengubah kehidupan seseorang ... tapi anda tidak tahu bagaimana untuk memasarkan dengan betul, tiada siapa yang membeli ia."

Melihat - garis bawah adalah - ia gunung ini - Gunung Pemasaran yang berdiri di antara anda dan mendapatkan produk anda kepada orang-orang yang memerlukannya.

Ia Gunung Marketing ini yang yang menghalang anda daripada mendapat produk anda ke tangan puluhan ribu pelanggan bersemangat.

Dan akhirnya ia Gunung Marketing ini yang terletak di antara anda dan mewujudkan perniagaan yang menjana keuntungan yang serius.

Tetapi jika anda berjuang dengan idea menjual produk anda, ia adalah benar-benar tidak salah anda, kerana sehingga baru-baru ini ada yang hanya menjadi dua cara untuk mendekati Gunung Pemasaran ...

Pilihan 1: Tulis mesej jualan ini sendiri ...

Pilihan pertama anda adalah untuk mencuba dan menulis mesej jualan anda sendiri. Masalah dengan ini ialah bahawa bagi kebanyakan orang yang kreatif, cuba untuk menulis surat jualan adalah seperti menarik gigi.

Anda tahu bagaimana rasanya ...

Anda duduk di hadapan skrin komputer kosong untuk hari atau minggu, tetapi tidak kira berapa keras anda cuba - anda hanya tidak dapat mencari perkataan yang tepat untuk membangkitkan orang ramai mengenai produk anda dengan cara yang mendorong mereka untuk mengambil tindakan dan BELI ...

Akhirnya anda kalah dan berputus asa cuba untuk melakukan semuanya sendiri.

Pilihan 2: Sewa penulis yang ...

Sebaliknya, anda membuat keputusan untuk mengupah penulis untuk menulis mesej jualan anda untuk anda. Dengan harapan ini akan menjadi jalan pintas ke puncak Gunung Pemasaran.

Walau bagaimanapun, penulis iklan yang baik adalah seperti jarang berlaku kerana ayam gigi, dan walaupun anda berjaya mencari satu bersedia untuk membantu anda keluar anda untuk wang yang besar.

Ini kerana penulis iklan profesional biasanya mengenakan bayaran antara $ 10,000 dan $ 50,000 untuk menulis mesej jualan SINGLE. DAN di atas itu mereka biasanya akan mengambil komisen pada setiap jualan kerana mereka tahu kerja mereka mendapat keputusan!

Jadi, melainkan anda mempunyai poket sangat dalam, ini adalah semata-mata bukan pilihan.

Dan ini memotong kepada HEART mengapa begitu banyak penulis, pembangun perisian dan pencipta produk seperti anda GAGAL pernah mendaki gunung Pemasaran ...

Jika anda tidak mempunyai kemahiran untuk membuat mesej jualan menarik diri anda, dan anda tidak mampu untuk mengupah penulis profesional ...

Apa yang kamu buat?

Bagaimana anda membuat mesej jualan magnet yang hijacks perhatian orang ramai, menyalakan perasaan yang membakar keinginan untuk produk anda dan yang memaksa mereka untuk mengambil kad kredit mereka dan BELI ...?

Well, saya teruja untuk mengatakan bahawa terdapat AKHIRNYA jenama pilihan BARU untuk pemilik produk seperti anda ...

Mengumumkan: Vidsy - Buat untung menarik jualan mesej dalam 90 minit atau kurang ...

Vidsy adalah sistem berasaskan web pertama yang membantu anda dengan mudah membuat keuntungan unik menarik jualan pesanan untuk mempromosikan produk anda dalam talian.

Dengan Vidsy dalam pasukan anda, anda tidak lagi perlu mencabut rambut anda di dalam kekecewaan cuba mencari perkataan yang betul untuk merangsang dan mendorong pelanggan anda untuk membeli produk anda.

Dan anda boleh berhenti membuang masa berharga anda cuba untuk mencari penulis profesional yang anda mampu.

Kerana buat pertama kalinya, Vidsy membawa anda dengan tangan dan menunjukkan jalan kepada kamu keseluruhan proses mewujudkan keuntungan menarik mesej jualan untuk produk atau perkhidmatan anda.

Ini bermakna anda boleh membuat terbukti, tinggi menukarkan mesej jualan dengan hanya beberapa klik tetikus anda. Ia adalah benar-benar yang mudah ...

Mari saya tunjukkan kepada anda bagaimana ia berfungsi:

Jika anda pernah berjuang untuk menulis mesej jualan sebelum ini, anda akan suka ini ...

Inilah Cara Vidsy Kerja:

Di sini saya pada skrin utama. Untuk memulakan saya hanya akan klik butang "Cipta Skrip Jualan Pertama Anda":

Dan kini di sini di mana keseronokan sebenar bermula ...

Anda lihat, kita telah rosak semuanya ke dalam satu siri langkah-langkah super mudah ...

(Rajah: The Penulisan Muka Vidsy Utama)

Langkah 1: Untuk memulakan anda hanya menonton video ringkas yang menerangkan bagaimana untuk menulis bahagian ini:

Langkah 2: Kemudian anda mengkaji pelbagai contoh-contoh penulisan iklan terbukti yang boleh membantu anda memulakan:

Anda akan melihat bahawa terdapat kedua-dua contoh bekerja sepenuhnya, DAN pelbagai mengisi contoh kosong.

Langkah 3: Apabila anda mencari contoh yang anda suka, apa yang anda perlu lakukan adalah klik pada ...

Ini salinan teks ke dalam tetingkap pengeditan ...
... Di mana anda boleh tweak untuk disesuaikan dengan produk khusus anda dan perniagaan:

Dan bahagian yang terbaik adalah, kerana Vidsy dimuatkan dengan begitu banyak pilihan untuk dipilih pada setiap langkah proses, dengan masa yang anda selesai ...

"Anda akan dibiarkan dengan mesej jualan yang benar-benar unik yang mencerminkan suara dan personaliti perniagaan anda"

Apabila anda selesai, klik butang "Next" untuk meneruskan ke langkah seterusnya dalam proses.

Langkah 4: Di sebelah kanan anda akan melihat mesej keseluruhan jualan anda membina langkah demi langkah:

Seperti yang anda lihat, tidak Vidsy SEMUA kerja keras untuk anda ... Anda hanya menonton video yang cepat, lihat contoh, pilih satu yang anda suka dan kemudian tweak salinan yang sesuai dengan produk anda.

Pada akhir proses anda akan mempunyai kuat, tersusun dan peribadi mesej jualan untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan anda:

"Sama ada anda telah berjuang untuk menulis surat jualan pada masa lalu, atau walaupun anda sama sekali NO pengalaman jualan, anda kini boleh membuat mesej jualan penukaran yang tinggi dalam beberapa minit dan bukannya minggu."

Malah semasa ujian beta baru-baru ini kita lihat pemilik produk yang tidak pernah ditulis satu baris jualan menyalin dalam kehidupan mereka, menghasilkan penuh surat jualan panjang di bawah 90 minit. Yang tidak pernah mungkin sebelum hari ini.

Tetapi sudah tentu - persoalan yang besarnya ialah "Adakah Vidsy Kerja?"

Atau lebih spesifik - "Adakah mesej jualan yang dibuat dengan Vidsy sebenarnya menukar pengunjung laman web sebenar menjadi pelanggan membayar?"

Untuk meletakkan Vidsy untuk ujian muktamad, kita dengan cepat cranked keluar jenama baru mesej jualan untuk salah satu produk kami yang sedia ada, Kekurangan Samurai:

(Rajah: A video jualan kita cepat dicipta untuk Kekurangan Samurai menggunakan Vidsy)

Seterusnya, kami mencipta persembahan teks yang mudah berdasarkan slaid menggunakan skrip Vidsy kami:

(Rajah: The dieksport mesej jualan dalam dokumen teks)
(Rajah: disalin dan ditampal ke dalam persembahan slaid yang mudah)

Dan kemudian kita meletakkan ia pada laman web barebones dan mula menghantar trafik kepadanya:

(Rajah: A mudah halaman arahan video kita digunakan untuk menjadi tuan rumah video jualan selesai)

Malah, jika anda berminat untuk menonton video yang kita disebat sehingga anda boleh melihat segala-galanya di sini .

Jadi mari kita lihat pada keputusan ...

Apa yang anda cari di sini adalah nombor dari kempen e-mel yang pendek kita berlari, tetapi ia adalah penting untuk menyedari bahawa anda tidak perlu senarai e-mel. Anda boleh hanya sebagai mudah mendapatkan trafik dari Adwords, Facebook atau mana-mana sumber lain.

Jadi nombor penting untuk memberi tumpuan di sini ialah: klik (⓵ dalam paparan di atas), yang menunjukkan berapa ramai orang yang mendarat di halaman dan menonton video.

Dan jualan (⓶), menunjukkan berapa ramai orang yang akhirnya membeli ...

Seperti yang anda boleh lihat di sini ini diterjemahkan kepada kekalahan 3.37% (⓷) Kadar penukaran dan sejuk $ 5,529 (⓸) di bank di ruang empat hari.

Ingat, purata surat jualan dalam talian menukarkan pada kira-kira 0.5%, yang bermakna ...

Cepat video jualan Vidsy kami ditukar 6.7 TIMES lebih banyak pengunjung menjadi pembeli daripada laman jualan biasa:

Saya rasa anda akan bersetuju, nombor bercakap untuk diri mereka sendiri ...

Seperti mana-mana pemilik perniagaan yang berjaya akan memberitahu anda ... bahagian yang paling sukar untuk mewujudkan kempen pemasaran akan datang dengan "Perkataan yang Dapat Menjual"

Vidsy memberikan anda pintasan utama untuk menjana menarik salinan jualan ...

Dengan lebih 550 contoh TERBUKTI DAN 25 video latihan ringkas, Vidsy akhirnya membuat rahsia menjana keuntungan sebanyak copywriter tertinggi dibayar di dunia boleh didapati kepada pemilik perniagaan biasa seperti anda -

Tiada meneka lagi! Dan tiada misteri lagi ...

Dengan Vidsy di sudut anda, anda akan dapat:

  • Membina empati segera dan menyambung dengan penonton anda di peringkat peribadi sehingga mereka merasa seperti mereka telah menjumpai seseorang yang memahami masalah mereka (Anda lihat rahsia sebenar untuk membuat talian jualan adalah mampu untuk berkesan membina kepercayaan dan hubungan baik)

  • Tekan ke perasaan dan emosi rakyat untuk mewujudkan keinginan membara mendalam untuk produk anda - hanya jalan mereka untuk melegakan adalah untuk membeli produk anda.

  • Strategik meletakkan perniagaan anda daripada pesaing anda supaya membeli produk ANDA menjadi pilihan yang jelas dan hanya logik.

  • Mudah melahirkan mulut menyiram peluru kuasa yang tipu muslihat, menarik dan membina rasa ingin tahu dalam fikiran pelanggan anda - jika mereka duduk di atas pagar, ini akan menjadi senjata rahsia anda ke hujung mereka di tepi dan membeli.

  • Gunakan testimonial untuk membina bukti sosial besar-besaran dan buzz yang memaksa orang ramai untuk merebut produk anda sementara mereka boleh, supaya mereka tidak ketinggalan manfaat yang menyediakan.

  • Menghapuskan apa-apa bantahan pelanggan anda mempunyai kira-kira membeli produk anda dalam perenggan tunggal, serta-merta mogok ketahanan semula jadi mereka untuk menghabiskan wang. (Teknik ini sahaja lebih boleh menggandakan penukaran anda).

  • DAN menggunakan kekurangan untuk mewujudkan rasa kuku-menggigit kecemasan yang memaksa orang ramai untuk mengambil tindakan dan "Beli Sekarang" dan bukannya mencari alasan untuk kembali di kemudian hari.

Sambutan awal untuk Vidsy telah OFF THE CARTA ...

Berikut adalah hanya beberapa daripada komen yang kami terima setakat ini:

"Ini adalah perisian sensasi. Saya berjaya melahirkan skrip jualan di kira-kira 10 minit. Dengan jam lain mengedit ia akan menjadi sempurna. "

- Geoff Hughes

"Vidsy adalah jawapan kepada doa saya!"

- Michael Bennett

"Saya suka bahawa sistem itu adalah bukti dummy dan mudah muka dengan alat yang telah digunakan"

- Chik Quintans

"Sebagai masa miskin, saya mahu penyelesaian yang mudah untuk masalah saya. Saya tahu pemasaran adalah kunci, tetapi saya mendapati sukar untuk menjual. Saya rasa anda benar-benar pada wang dengan sistem ini ... "

- Jule Fuller

"Saya suka dapat menaip dan memasukkan salinan saya sendiri menggunakan contoh anda untuk mencipta sesuatu yang khusus untuk produk saya"

- Matt Cockerham

"Engkau telah membuat ia jadi begitu mudah untuk meletakkan bersama-sama skrip ... Saya suka bagaimana ia semua datang bersama-sama. Saya benar-benar berbangga dengan diri saya untuk menyelesaikannya selepas banyak percubaan gagal menulis skrip yang pada masa lalu.

- Tracy Tureson

Jadi, berapa banyak ia akan kos anda untuk mendapatkan tangan anda pada Vidsy?

Anda telah pun melihat dengan mata anda sendiri yang Vidsy adalah cara yang paling cepat dan paling mudah untuk menghasilkan mesej jualan penukaran yang tinggi untuk produk atau perkhidmatan anda ... dan pemilik perniagaan seperti anda telah menggunakan Vidsy dengan cepat dan mudah melancarkan produk mereka dan meningkatkan jualan dalam talian mereka.

Maksudnya anda mungkin tertanya-tanya berapa banyak perisian ini baru revolusi akan menjadi? ...

Dan itu adalah satu soalan yang adil memandangkan menggaji penulis sepenuh masa dalam pasukan anda, boleh menyebabkan kos anda lebih daripada $ 80,000 setahun, dan seperti yang kita telah melihat, caj pro penulis itu $ 10,000, $ 20,000, $ 30,000, $ 40,000 walaupun $ 50,000 bagi skrip jualan tunggal!

Apabila anda menganggap bahawa Vidsy membolehkan anda untuk menghasilkan mesej jualan yang menjana keuntungan bagi produk anda dalam masa kurang daripada yang diperlukan untuk menonton filem panjang ciri, anda akan sedar bahawa kita boleh dengan mudah (dan mungkin perlu) mengenakan bayaran beribu-ribu ringgit untuk akses kepada sistem ini.

Walau bagaimanapun, di sini pada Noble Samurai kami percaya dalam membantu penulis, pembangun perisian dan pencipta produk seperti anda membuat perniagaan anda bermimpi kenyataan.

Jadi harga runcit tetap Vidsy adalah hanya $ 49 setiap bulan, yang merupakan nilai yang luar biasa berbanding dengan beribu-ribu ringgit kos untuk mengupah penulis profesional.

Jadi untuk mengunci akses anda ke Vidsy sekarang dan menyertai kumpulan eksklusif penulis, pemaju perisian, dan pencipta produk yang kini mencipta jualan pembunuh mesej seperti penulis iklan pro dalam masa beberapa minit klik Add To Cart butang di bawah ...

Dan sudah tentu apabila anda membeli Vidsy, anda tidak akan mengambil risiko satu sen pun. Sistem ini datang dengan jaminan wang 30 hari tanpa syarat kami kembali.

Ini bermakna anda boleh cuba Vidsy untuk diri sendiri dan jika anda tidak bersetuju bahawa ia adalah cara yang paling cepat di bumi ini untuk mewujudkan keuntungan menarik mesej jualan untuk produk atau perkhidmatan anda, hanya menghantar e-mel kepada support@vidsy.com dan kami akan membatalkan langganan anda dengan segera.

Ada soalan yang bertanya, tidak ada gegelang untuk melompat melalui dan tidak ada perasaan keras ...

Ingat, anda telah berjuang untuk mendaki Gunung Pemasaran dan melihat ganjaran kewangan daripada produk anda terlalu lama ...

Dan seperti kata pepatah, definisi gila melakukan perkara yang sama berulang-ulang dan mengharapkan hasil yang berbeza.

Ini bermakna terdapat lebih banyak sakit hati dan kecewa di hadapan anda jika anda terus membuang masa dan wang anda cuba untuk memasarkan produk anda dengan menggunakan strategi yang sama haus.

Walau bagaimanapun, kini anda boleh meletakkan satu pengakhiran kepada semua kekecewaan, hanya dengan menggunakan proses penulisan iklan yang dicuba dan diuji didapati dalam Vidsy ...

"Bayangkan, hanya dalam masa 90 minit dari sekarang, anda boleh duduk di depan komputer anda atau di sofa dengan tablet anda, melihat mesej jualan siap yang akhirnya boleh mengubah produk anda ke dalam perniagaan yang sebenar, mampan dan kehidupan yang berubah-ubah."

Oleh itu klik butang "Add To Cart" di bawah sekarang, dan mari kita anda bermula hari ini!

PS: Pelancaran Update:

Seperti yang saya sebutkan pada permulaan Blog ini Post, sejak kami melancarkan Vidsy kurang dari seminggu yang lalu lebih 2,047 pemilik perniagaan online telah melanggan Vidsy, dan kepada apa yang telah kadar pelaksanaan yang paling tinggi yang pernah saya lihat, lebih 815 orang mempunyai sepenuhnya selesai pertama Vidsy mesej Jualan mereka! Syabas mengenai tindakan besar-besaran!

PPS: Seluruh post blog sebenarnya adalah versi yang diubah suai sedikit skrip jualan Vidsy kami (yang telah diwujudkan pada Vidsy sendiri), yang menunjukkan, dengan sangat sedikit tweak anda boleh membuat panjang bentuk jualan menyalin dengan tidak banyak kerja! :-)

(Ya - anda boleh mendapatkan skrip jualan untuk video DAN yang panjang-bentuk surat jualan dalam masa kurang dari 90 minit ...)

Eugene telah menulis 18 post (s) untuk Noble Samurai

Komen yang ditutup.