Pulangan daripada SEOTC, SEOUC dan Peraturan Golden Diubahsuai

Share Button

Tajuk dan Pertandingan URL kembali!

Beberapa minggu yang lalu, banyak yang mengecewakan kami, kami terpaksa bersara beberapa ciri-ciri yang paling digunakan dan disayangi modul Keyword Research.

Oleh kerana sekatan dari Google, ruangan SEOTC (bilangan keputusan yang mengandungi kata kunci dalam tag Tajuk), SEOUC (bilangan keputusan yang mengandungi kata kunci dalam URL) dan varian tempatan mereka tidak lagi bekerja dengan berkesan bagi pengguna kami , dan dalam banyak kes telah menyebabkan proses Penyelidikan Kata Kunci untuk menjadi sangat lembap.

Dari masa ini mereka telah diambil dari Pasaran Samurai kami mula carian kami bersungguh-sungguh untuk mencari jalan untuk membawa penting, metrik amat disayangi kembali ke Modul Penyelidikan Kata kunci, di samping menjaga Pasaran Samurai sebagai pantas yang mungkin.

Saya gembira untuk mengumumkan bahawa kami telah dibawa balik SEOTC, SEOUC dan varian tempatan mereka kembali kepada penyelidikan kata kunci, walaupun dalam cara yang sedikit berkurangan.

Bukan dapat mengambil data SEOTC / SEOUC untuk setiap kata kunci tunggal yang ada, kami telah menambah "check" pilihan di sebelah setiap kata kunci, yang akan mendapatkan kembali data untuk kata kunci itu sahaja.

Ini bermakna anda boleh mengambil data ini berharga secara kata kunci demi kata kunci, selepas anda memohon penapis anda yang lain.

Ini sekatan ke atas mampu untuk mengambil blok besar SEOTC / SEOUC data adalah hasil daripada sekatan dalam Google bilangan SEOTC / SEOUC data yang boleh diambil secara berturut-turut.

Walaupun ini tidak bermakna bahawa anda tidak lagi boleh menarik data ini untuk satu kelompok perkataan kunci sekaligus, anda masih boleh menggunakan SEOTC / SEOC dalam analisis anda terus mengecil senarai kata kunci anda.

Kami mengesyorkan bahawa anda melakukan semua penapisan biasa anda terlebih dahulu, dan kemudian "pick ceri" data SEOTC / SEOUC dari kata kunci yang paling menjanjikan yang bertahan proses penapisan anda.

Paparan ini menunjukkan bagaimana untuk mengakses fungsi SEOTC / SEOUC baru ini dalam modul Penyelidikan Kata Kunci.

SEOTC, SEOUC dan SEOTCR Kembali

Hanya klik perkataan "semak" untuk data yang anda mahu, dan Pasaran Samurai akan mengumpulkan angka-angka yang telah anda minta.

Peraturan Golden Penapis Kemas kini

Sejak pengeluaran Tool Kata kunci baru Google, data yang Google telah disediakan telah berubah dengan ketara.

Apabila alat baru dilancarkan, Google mengumumkan bahawa angka-angka trafik yang dihasilkan oleh alat baru tidak lagi akan termasuk data daripada rakan kongsi carian mereka, seperti Amazon dan YouTube, dan sebaliknya termasuk hanya data dari Google Search Engine sendiri. Ini membawa kepada pengurangan dalam nilai Trafik keseluruhan.

Masalah dengan ini, adalah bahawa nilai-nilai kata kunci penapis kami disyorkan (yang kita gunakan dalam Kaedah-Kaedah Golden pratetap penapis kami dalam Modul Penyelidikan Kata kunci) kini menapis terlalu banyak kata kunci, sering meninggalkan pengguna kami segelintir yang sangat kecil atau tiada kata kunci yang masih hidup proses penapisan.

Kami telah memantau perubahan ini dan telah menilai bagaimana mereka telah berubah proses penyelidikan kata kunci. Hasilnya ialah satu set nilai-nilai dikemaskini untuk Noble Samurai Peraturan Golden dan penapis Tail Long.

Versi terbaru Pasaran Samurai mengandungi nilai-nilai ini dikemaskini, telah dimasukkan ke dalam Kaedah-Kaedah Golden dan penapis Tail Long dalam modul Penyelidikan Kata Kunci.

Kami juga akan mengemaskini bahan-bahan latihan kami beberapa bulan akan datang untuk mencerminkan nilai-nilai baru.

Untuk mendapatkan akses kepada metrik ini, adalah perlu untuk mengemas kini perisian anda.

Anda boleh mencari arahan pada mengemaskini sini kami Knowledgebase .

Saya berharap bahawa versi baru ini kegemaran lama membantu meningkatkan pengalaman Kata kunci Penyelidikan anda.

Salam hangat,

Alex Hijau

PS Jika anda tidak lagi mempunyai Pasaran Samurai dipasang, anda boleh memuat turun dan mendapatkan akses kepada modul Kata kunci PERCUMA Penyelidikan di sini.

Alex "The Samurai Hijau" Green merupakan ahli mesra Samurai pasukan sokongan anda, dan sering memberikan maklumat terkini tentang kejadian Samurai terbaru di blog.

Alex telah menulis 22 post (s) untuk Noble Samurai

100 Responses to "Pulangan daripada SEOTC, SEOUC dan Peraturan Golden Diubahsuai"

 1. Selamat Datang Kembali, SEOTC!

  Saya tidak pasti mengapa Google mampu meningkatkan had dan menyimpan mengemaskini semua perkhidmatan mereka tetapi ia bertentangan dengan Tool Kata kunci mereka. Mereka terus mengeluarkan barangan, meletakkan had bukannya lebih membantu dalam arena ini. ATM, saya tidak melihat Parti Komunis China pada Tool Kata kunci Google Saya hanya mempunyai (Pertandingan, Searches Bulanan Global, Searches Bulanan Tempatan, Dipetik Dari Web) .. Adakah anda mengalami perkara yang sama?

  Pada
  Martin menjawab:

  Google boleh menawarkan beberapa alat yang luar biasa untuk pemilik laman web - tetapi saya fikir mereka akan agak industri SEO hanya tidak wujud. Oleh itu mengapa Tool Kata kunci adalah lebih terikat daripada apa yang ia boleh. Saya rasa kita semua sepatutnya untuk mencipta kandungan secara rawak dan berharap ia adalah apa yang orang mencari, sama seperti hari-hari yang baik lama :)
  Martin's last blog post ... pasif Blogs Pendapatan Buat Warriors RV Pesara Awal

  Pada
  Tim menjawab:

  Jadi, Gmail, Analytics, Webmaster Tools, Optimiser, AdWords, AdSense (dan senarai seterusnya), tidak merupakan alat yang baik?

  Mungkin ada peluang untuk syarikat swasta untuk mengisi ruang ini?

  Pada
  Martin menjawab:

  Tidak pasti apa yang anda maksudkan - kita bercakap tentang Tool Kata kunci ..?

  Pasti, produk-produk lain yang besar (Saya bukan Basher Google). Tetapi besar G tidak banyak menyekat data dan fungsi Tool Kata kunci, dan bukan kerana itu keputusan harga.
  Martin's last blog post ... pasif Blogs Pendapatan Buat Warriors RV Pesara Awal

  Pada
  Jack menjawab:

  Parti Komunis China akan muncul di tempat yang biasa di Tool Kata kunci Google jika anda log masuk ke akaun AdWords anda terlebih dahulu. Jika anda tidak mempunyai satu, dan benar-benar perlu atau mahu data Parti Komunis China, ia agak mudah untuk membuat akaun AdWords.

 2. 2
  Pada 17 Mei 2011 pada 21:02
  Oliver berkata:

  Generic Pasaran Domain:

  Saya boleh lihat lajur. Anda perlu mengaktifkannya secara manual dalam bahagian lajur.

 3. Teruskan lelaki kerja yang baik! Saya suka Pasaran Samurai dan walaupun ia sering berjalan perlahan, saya tahu bahawa ia akan dikemaskini tidak lama lagi untuk menetapkan masalah. Gembira anda membawa belakang SEOTC dan SEOUC saya akan mempunyai untuk memeriksa ciri-ciri ini

 4. Oliver:

  Untuk periksa sebelum saya panik, saya bercakap tentang Google talian Tool Kata kunci tidak MarketSamurai.

  Pada
  Mike menjawab:

  LOL:-)
  Mike's last blog post ... Pendatang baru Untuk Pemasaran Internet

 5. Gembira melihat Metrik ini kembali dalam Pasaran Samurai, mereka agak bermaklumat dan klik untuk menganalisis harus membantu MS berlari lebih pantas juga.
  Kyle Alm's last blog post ... Analisis Osama Bin Laden Ucapan Transkrip Kata Kunci

 6. Great untuk mendengar data tidak termasuk hasil carian dari Youtube dan Amazon.
  Karoline @ Afbudsrejser's blog post lepas ... En Anden dibuat di finde en Billig 4-stjernet ferie på

 7. Hey terima kasih pasukan Samurai untuk mengikuti kemas kini Google dan perubahan ...

  Lebih banyak maklumat yang anda membekalkan saya, maklumat yang lebih saya boleh lulus ke pelanggan kami! Anda membuat kita kelihatan baik!

 8. 8
  Pada 18 Mei 2011 pada 12:06
  Wes berkata:

  Lelaki Awesome. Suka alat dan semua kemas kini yang besar. Terima kasih.
  Wes's blog post lepas ... Facebook "LIKE" SEOrankings dan Dapatkan 5 PERCUMA Backlinks

 9. 9
  Pada 18 Mei 2011 pada 12:08
  Ash berkata:

  Adakah terdapat cara anda boleh tambahkan butang "Periksa semua", untuk mendapatkan semua data pada satu masa?

 10. Mengawasi persaingan adalah penting. Terima kasih kerana kerja keras dan mendapatkan pilihan ini kembali ke dalam permainan!

 11. Benar-benar langkah yang bijak, guys. Saya tahu sesetengah orang bimbang tentang SEOTC yang dikeluarkan dan ini adalah cara yang bijak untuk membawa kembali tanpa beban lampau Google.

  Samurai Pasaran terus menjadi # 1 kata kunci alat penyelidikan pada pendapat kami dan salah satu yang terbaik alat SEO di sekitar amnya.
  Justin | AdSense Flippers's blog post lepas ... 80 sebulan - 4 AdSense Tapak NO Kerja 39K unik pasif Page 1

 12. 12

  Generic Pasaran Domain - perkataan Ad dianggarkan ruangan CPC kini hanya sesuai jika anda pertama log masuk ke akaun AdWords anda dalam talian. Ia tidak lagi boleh didapati untuk pengguna tanpa nama.

  Sekurang-kurangnya, yang telah pengalaman saya semasa menggunakan untuk pelbagai pelanggan.

  Pada
  Generik Pasaran Domain menjawab:

  Terima kasih untuk jawapan anda. Saya log masuk akaun AdWords saya dan saya melihat sekarang.

 13. Nice guys kerja! Saya benar-benar kecewa kehilangan data ini, jadi ia adalah baik untuk mendapatkan ia kembali lagi.

  Ia membantu dengan hebat apabila memeriksa persaingan dan membina Kempen SEO untuk pelanggan ...

  Cheers!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Australia's last blog post ... Link Bangunan - Jangan Dapatkan Hilang Dalam kejiranan Bad

 14. Suka fakta bahawa anda dibawa balik dua metrik. Apa yang pernah berlaku kepada metrik commerciality itu. Saya perhatikan beberapa minggu yang lalu apabila saya pergi ke laman Microsoft commerciality web bahawa ia seolah-olah ke bawah. Saya menganggap bahawa mempunyai kaitan dengan anda tidak menawarkan lagi.

  Ryan
  Ryan Steinolfson's last blog post ... Bagaimana Untuk Tambah Video Streaming Pada Laman Web Anda Jadi Anda Boleh Elakkan Streaming Dari Laman Web Yang Lain-lain Pengguna Sendiri

 15. Terima kasih kerana kemas kini, SEOTC adalah sangat berguna dan saya gembira anda semua membawa kembali.

  Generic Pasaran Domain:

  Nampaknya mereka telah mengeluarkan opsyen yang menunjukkan bpk baru-baru ini, kini anda hanya boleh memilih pilihan yang apabila anda mendaftar masuk dengan akaun adwords google anda. Jika anda tidak mempunyai akaun google adwords maka anda hanya akan lihat 4 pilihan yang anda nyatakan: Pertandingan, Searches Bulanan Global, Searches Bulanan Tempatan, Dipetik Dari Web

 16. 16

  Saya baru kepada Samurai. Hanya mendapat tahu ia sekarang dan saya mesti mengatakan - Saya benar-benar suka!
  Kaedah baru untuk memilih (cek) untuk SEOTC & SEOUC sesuai dengan saya jauh lebih baik juga. Yang lebih cepat, lebih cekap.
  Syabas! Micro Miche Finder, Traffic Travis 4 dan lain-lain menghadapi persaraan sebagai footsoldiers saya dalam menghadapi Samurai Warrior -Noble, sesungguhnya!

 17. Sesuatu yang telah mengelirukan saya ... .I melihat kata kunci pada alat kata kunci Google yang kelihatan seperti mereka mempunyai carian yang tinggi dan persaingan yang rendah tetapi mereka akan ditapis keluar pada nilai lalai MS untuk kedua-dua ekor panjang dan Emas.
  Adakah ini berkaitan ??
  Kayla Block's last blog post ... MAC - A Pembayang Mata Collection Tartan Tale

 18. 18
  Pada 18 Mei 2011 pada 13:09
  Francis berkata:

  Hebat! Alex. Ini adalah jenis maklum balas dan tanggungjawab pemaju perisian perlu mempunyai dan anda menyerahkannya kepada teras. Saya tidak pernah menyesal membeli perisian. Ia sokongan pelanggan yang besar. Cheers!

 19. 19
  Pada 18 Mei 2011 pada 01:10
  Cee berkata:

  Kalian mesti telah bekerja amat sukar untuk datang dengan penyelesaian yang begitu cepat. Kerja yang baik. Pasaran Samurai adalah alat bertaraf dunia dikendalikan oleh orang-orang bergaya.
  Cee's blog post lepas ... woodworkers Pelan - Woodworking Made Easy Dengan 16-000 Pelan dan Projek

 20. Secara peribadi saya rasa ini adalah cara yang lebih baik untuk pergi. Tiada apa-apa lebih buruk daripada menunggu MS mengunyah melalui senarai kata kunci yang panjang. Kadang-kadang kurang lebih!
  Dave Beck's last blog post ... Sneaky Little SEO Tip ​​untuk BigCommerce Dan Interspire Troli

 21. 22

  Betul ke? Jadi jika saya mempunyai 100 kata kunci dalam senarai saya dan saya mahu melihat data ini, saya perlu klik 200 kali? Nampaknya sedikit untuk "interaktif". Saya mahu menetapkannya, biarkan perisian mencari maklumat dan saya akan kembali sejam kemudian dan melihat. Cara ia adalah sekarang, ia boleh dikatakan tidak berguna. Saya tidak gonna duduk di sana dan klik untuk setiap kata kunci. Perlu bekerja di ciri ini. Ia bukan sebagai baik kerana ia adalah.

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Malangnya mengumpul data ini dalam kuantiti yang besar tidak lagi berdaya maju, jadi kami amat menyokong pendekatan memetik ceri - merapatkan skop kata kunci anda dengan menggunakan penapis yang lain terlebih dahulu sebelum menggunakan tajuk dan persaingan URL untuk membantu anda membuat keputusan muktamad.

 22. 23

  Terima kasih kerana kemas kini setiap, saya sangat gembira kamu semua membawa kembali.
  ads2009's blog post lepas ... วิธี ซ่อน Affiliate Link อีก แบบ

 23. 24

  Guys kerja yang baik, terutamanya dengan Modul Penyelidikan Kata kunci. Saya sering mempunyai sifar keputusan selepas semua penapisan dan terpaksa menggunakan alat kata kunci Google sebaliknya.
  Trishan's last blog post ... Masa ini Anda akan menerima Sesungguhnya yang eBook untuk IAS

 24. 25
  Pada 18 Mei 2011 pada 13:48
  Akan berkata:

  Apakah versi ini adalah dalam? Im berjalan versi 0.87.59
  Saya memeriksa untuk kemas kini tetapi ia berkata tiada yang boleh didapati?

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Hi Will,

  Jika anda mempunyai 0.87.59 kemudian anda sudah punya Metrik baru - ketua kepada modul Penyelidikan Kata kunci website saya!

 25. Terima kasih untuk semua penambahbaikan untuk membuat alat yang hebat yang lebih baik!

 26. Saya juga ingin melihat pilihan dalam MS, yang membolehkan data SEOTC penuaian automatik. Saya tidak faham logik beberapa di sini, berkata bahawa lebih baik cara ini, apabila kita perlu klik setiap hasil, kerana ia lebih cepat. Jika anda tidak memerlukan semua data itu, hanya menyahaktifkan parameter ini ketika melakukan penyelidikan, dan anda tidak perlu menunggu ...

 27. Terima kasih kerana lelaki itu kemas kini.
  Masih agak berguna, walaupun selepas beberapa klik kadang-kadang captcha akan muncul, tetapi sekurang-kurangnya saya tidak perlu taip di google sendiri.
  Organik @ Gaming Peripherals's last blog post ... Apa yang tetikus DPI perjudian Adakah perkara DPI dalam tetikus permainan

 28. 29

  Apa-apa berita mengenai membawa kembali angka 'Niat Perdagangan ke dalam MS?

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Berhubung dengan OCI, kita tidak mungkin semula memperkenalkan bahawa metrik sebagai sumber data adalah sangat tidak boleh dipercayai, kadang-kadang menghabiskan minggu pada satu masa tidak ada.

 29. 30
  Pada 18 Mei 2011 pada 03:00
  juerg berkata:

  Pada pendapat saya kurang sesuai berbanding sebelum ... tetapi saya takut kita ada tetapi "klik pilihan". Satu perkara yang mengganggu saya lebih: Anda menyatakan bahawa anda akan mengemas kini materian latihan dalam tempoh beberapa bulan akan datang. Adakah anda bergurau? Saya orang baru dan memerlukan bahan yang tidak dikemaskini w. Jika tidak agak tidak berguna. OK?

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Malangnya manakala kita akan suka untuk mengemaskini video latihan dengan segera, jumlah kerja di belakang tabir untuk menerbitkan semula walaupun satu video adalah benar-benar agak besar! Kami telah meletakkan nota dalam tabung latihan untuk semua bahan-bahan yang terlibat untuk memastikan anda tahu apa yang berubah dan di mana, dan kami telah dibentangkan rancangan untuk mengemaskini video diri mereka dari masa ke masa.

  Pada
  Ian Brodie | Pemasaran Speaker menjawab:

  Alex,

  Memandangkan bahawa anda telah benar-benar dikemaskini bahan latihan dalam erti kata yang lebih luas dengan meletakkan kemas kini sejurus nota dalam tabung itu, saya katakan bahawa apabila anda menggambarkan kemas kini daripada lebih menakutkan "kami akan mengemaskini bahan latihan dalam beberapa bulan ".

  Sesuatu di sepanjang baris "Kami telah dikemaskini bahan latihan dengan menambah nota mengenai perkara ini untuk tabung tersebut. Kami akan mengemaskini video apabila kita melakukan pusingan seterusnya penggambaran dalam beberapa bulan. "

  Mungkin menakutkan beberapa kurang orang!

  Ian
  Ian Brodie | Pemasaran Speaker's blog post lepas ... Marketing yang Sebenarnya Kerja Raya

 30. 31

  Hi ..
  Ini Cara Untuk Mencapai TRAFIC dan menaik taraf pangkat web terbaik.
  terima kasih banyak yang mulia ..

  Regurds terbaik
  soroush.maleki
  Soroush's last blog post ... چرا وب سایت داشته باشیم?

 31. Saya telah membeli perisian ini bulan lepas dan ciri-ciri anda semua menambah adalah benar-benar menakjubkan. Ciri-ciri baru adalah benar-benar menggerunkan. Teruskan kerja yang baik.
  burung marah eggs's emas post last blog ... Angry Birds dalam Imej

 32. Yang baik bahawa nilai trafik sedang dikemaskini. Saya pernah tertanya-tanya mengapa sangat sedikit kata kunci atau kadang-kadang tiada lulus penapis ekor panjang yang dibina.

  Ekor panjang penyelidikan Kata kunci Pasaran Samurai menggunakan begitu kritikal untuk membina perniagaan saya. Terima kasih kerana sekeping ini indah guys perisian.

 33. Saya hanya Glade metrik kembali di dalam beberapa fesyen, tidak ideal tetapi cukup baik. Dan cukup baik adalah lebih baik daripada apa-apa!
  Dimas @ Web Praktikal Development's last blog post ... Cara-Tunjukkan Sembunyikan WordPress Meta Boxes By Memilih Kategori

 34. Terima kasih kerana kemas kini. Ada telah menggunakan Noble untuk beberapa minggu sekarang dan saya sukakannya. Alat benar-benar baik!

  Google benar-benar cuba untuk melakukan kerja yang baik untuk menjaga SEO dalam gelap ...
  Hendrik @ Best WordPress Plugins's last blog post ... A9 SiteInfo Generator

 35. 36

  Tetapi mengapa penapis pada ruangan SEOC dalam modul penyelidikan kata kunci yang meningkat daripada 30,000 kepada 100,000 sila?
  Karen's last blog post ... Bagaimana Anda Boleh Buat Normal Hubungan Anda Lagi - Apabila Keretakan Muncul Dalam korelasinya Anda Tidak Lagi Fun

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Hi Karen, perubahan ini adalah sebagai tindak balas kepada perubahan landskap SEO - nilai SEOC lama adalah terlalu menyekat dan tidak berguna ketika cuba untuk menyempitkan kata kunci, jadi kami telah diselaraskan angka itu untuk menjadikannya lebih berkesan.

 36. 37
  Pada 18 Mei 2011 pada 17:15
  Graham berkata:

  Okay, jadi kami mempunyai metrik belakang, itu benar-benar sejuk!

  Jelas saya sepenuhnya memahami mengapa anda perlu melakukannya dengan cara ini, tetapi ia sudah tentu sedikit sakit perlu klik pada setiap link individu untuk mendedahkan angka-angka.

  Saya tidak sepenuhnya pasti sama ada ini akan membuat perbezaan, tetapi bagaimana pula memberikan kita pilihan untuk menggunakan proksi swasta kita sendiri untuk Metrik ini?

  Sekarang saya sedar tidak semua orang mempunyai (atau ingin membayar bulanan bagi) orang proksi swasta mereka sendiri, tetapi ramai IM dan SEO professionsls yang menggunakan MS pasti lakukan.

  Sebagai contoh, bagaimana pula ini:

  Jika MS mengesan bahawa kita mempunyai senarai lebih 20 proksi swasta yang sedia ada, maka ia boleh menambah keupayaan kita untuk kembali lebih banyak keputusan sekaligus mereka menggunakan proksi pada putaran (mungkin juga menambah ejen pengguna adat pada putaran juga)

  Proksi swasta kita ada, hasil yang lebih MS selamat dapat kembali dalam satu pergi tanpa kita perlu klik banyak link, mungkin memberikan kita keupayaan untuk kembali baris tunggal sekaligus, atau lajur keseluruhan bergantung kepada berapa banyak proksi swasta peribadi adalah dikesan.

  Adakah ini feesable atau ada isu-isu lain yang terlibat dengan Google yang akan membuat ciri-ciri seperti ini sukar / tidak mungkin untuk melaksanakan?

  Juga, hanya tertanya-tanya, apabila kita menambah dan memilih untuk menggunakan proksi swasta kita sendiri, adakah MS secara rawak mencampurkan mereka dengan rangkaian proksi anda sendiri, atau adakah ia hanya menggunakan satu atau yang lain?

  Teruskan lelaki kerja yang baik!
  Semua yang terbaik,
  G

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Ini mungkin sesuatu yang kita akan melihat pada masa akan datang, tetapi untuk masa terdekat fungsi yang akan tinggal kerana ia adalah.

  Saya faham bahawa proses baru ini adalah kurang mudah daripada yang lama, itulah sebabnya kami kini menyokong penggunaan SEOTC sebagai kaedah 'pick ceri - menggunakannya sebagai peringkat terakhir analisis anda sekali penapis lain semua di tempat.

  Cheers,

  Alex

 37. Ini adalah sangat helpfull. Anda menyimpan peningkatan kualiti pada perkhidmatan ini. Pastikan ia dan saya tidak boleh menunggu untuk bahagian Adwords untuk datang dalam talian.

  Bagi dutchies:
  Meer weten lebih relatiegeschenken. Uit Onderzoek blijkt dat het een relatiegeschenk Imago versterkt. Kijk snel voor UW relatiegeschenken !

 38. terima kasih kerana membuat perubahan - menjaga dengan google sering pekerjaan sepenuh masa dan terlibat dalam program penjanaan trafik untuk pelanggan Pasaran Samurai telah menjadi satu alat yang tidak ternilai - ini diharapkan akan bermakna bahawa trend yang terus

 39. 40

  Hi Pasaran Samurai Kakitangan

  Terima kasih kerana kemas kini. Saya suka ciri ini. Dengan cara itu, saya mempunyai sesuatu yang saya fikir anda semua harus melihat.

  Baru-baru ini, saya mendapati bahawa Samurai Pasaran memberikan AWCPC keputusan berbeza daripada Google Keyword Tools. Saya mendapati tidak sengaja apabila saya berlari beberapa kata kunci dalam Peranti Kata-kata Google sepanjang sisi dengan Samurai Pasaran. Pasaran Samurai cenderung untuk memberikan kurang daripada AWCPC Google Keyword Tools! Apa-apa sebab di sebalik ini?

  Satu lagi, saya melihat bahawa Google Keyword Tools menunjukkan Search Trend sehingga Mac 2011 saya yakin ia tetap tetapi ia sejuk jika anda boleh kembali ini Cari Trend dan jadi saya tidak perlu berulang-alik untuk memeriksa kata kunci dengan Google Trends.

  Terima kasih dan menunggu jawapan anda.

  Jeffy
  Jeffy's last blog post ... Insurans Hayat Penerangan

  Pada
  Jeffy menjawab:

  Maaf saya tidak mengatakan bahawa "Saya tidak pasti mereka akan kembali carian ini menampilkan trend selama-lamanya ...".
  :)
  Jeffy's last blog post ... Insurans Hayat Penerangan

 40. 41

  Suka fakta bahawa anda dibawa balik dua metrik. Apa yang pernah berlaku kepada metrik commerciality itu. Saya perhatikan beberapa minggu yang lalu apabila saya pergi ke laman Microsoft commerciality web bahawa ia seolah-olah ke bawah. Saya menganggap bahawa mempunyai kaitan dengan anda tidak menawarkan lagi.

  Coco

 41. 42

  Untuk beberapa minggu yang lepas, saya tidak menggunakan samurai pasaran banyak, kerana ia sebelum ini apabila ia mempunyai ciri SEOTC. Sekarang terima kasih untuk kemas kini untuk membawa kembali SEOTC, SEOUC dengan cara yang berbeza.
  Gilly's last blog post ... Goodyear Tayar Ulasan Bantuan Membuat Pemilihan Terbaik

 42. Terima kasih kerana membawa kembali dua metrik. Ia memalukan bahawa kami tidak boleh mendapatkan data secara automatik, tetapi ia kelihatan seperti Google ini menyusahkan mereka. Teruskan kerja yang hebat!
  Dan @ bayi strollers's last post blog ... BOB Revolusi SE Duallie bayi 2011 Kajian

 43. Maklumat yang saya terlepas yang paling adalah "trend" tidak hadir untuk beberapa waktu sekarang.
  Cheers
  Beermatman

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Malangnya Trend data kini boleh didapati tidak sekata, tetapi kita telah memastikan bahawa anda masih boleh klik melalui untuk melihat Trend data di Google Trends.

 44. Orang ramai tertanya-tanya mengapa pilihan ini tidak terdapat lagi. Ia adalah baik untuk mempunyai mereka kembali.

 45. 46

  Ia membantu saya banyak lamanya. Not that hard to find keyword niche and how best it very much. Thanks for the upgrade.
  adsautoʼs last blog post… Trans Globe Lighting 4183 BK 19-Inch 1-Light Outdoor Hanging Lantern- Black

 46. Seems to be working quite well, and the last update solved an issue I had with very slow rank tracking, which would often hand on the last 2 items.

  Nice work Alex – thanks for building such a useful tool.
  Mr Angry@One Million Things to Hateʼs last blog post… Traffic Lights

 47. Thank you for the great efforts in making business on the net a happy and successful one.We love the return of these features.
  JOHN CHRISʼs last blog post… How to Select the Best Skin Care Products

 48. Thanks for the great work! Keep it up!!!
  Bjorn@adsense worksʼs last blog post… Protecting Your iPhone

 49. Thanks – I greatly appreciate this tool – it really helps to clarify which keaywords to go for.

 50. 51
  On May 18th, 2011 at 7:23 pm
  Dan - My wish list for MS said:

  Alex, OT.. but I REALLY want a simple way to delete keywords from the keywords analisis module.

  Today u would have to do weird negative filtering just to erase the kws. Its not practical.

  When working with tons of kws u just need to just delete a bunch to unclutter the view..

  please consider, “delete selected” keywords..

  my #2 in the wish list is the ability to COLOR-CODE the rank-tracker kws list.. its a way to notice the ones with higher priority for the project

  thanks

  On
  Alex Green replied:

  The option to delete Keywords already exists. In the dropdown menu “Actions on Selected”, the last option on the menu should be “Delete”.

  Cheers,

  A

 51. glad to see seotc /uc back and especially the bug fixed with golden rules… thanks guys!
  Chuck Reynoldsʼs last blog post… What Foursquare 3 means to Small Business

 52. Hi Samurai-Team,

  you make an awesome job on staying at the edge of the “google shuffles”.

  GREAT.

  Thank you.
  GermanSamurai@Hemi-Syncʼs last blog post… HemiSyncForum-Zugang

 53. Thanks for the updates guys. The competition filter is so important so this is appreciated.
  Dog Guruʼs last blog post… How to Stop Puppy Chewing

 54. Thanks, for doing it. I am really happy to see that someone is working on updates.

 55. Thanks for bringing this back, I still seam to be getting very few keywords,as most are still being filtered out. I am looking forward to the new training videos.

 56. This is a relief. I think it is even better to be able to check the keywords separately instead of doing the batch process. Sometimes you may not need certain keywords.

  I appreciate your efforts to help your users. Most software creators don't even do a fraction of what you do.

  Thanks guys.
  My Health Blogʼs last blog post… Vigrx Plus The Precise Facts

 57. Although still learning about niche marketing online, I cannot believe how much work and information is available from the free version of Market Samurai. Unbelievable quality and great training. Thanks… now to learn to apply it all!
  Lindaʼs last blog post… Zemanta WordPress Plugin

 58. Life wouldn't be the same without Google moving the goalposts would it…! Well done for keeping on top of what is happening. I am so glad I bought Market Samuri – I couldn't do my job properly without it.

 59. Hi guys,

  Good to know you brought back the SEOTC and SEOUC.

  Good luck in improving the product!
  Alex Grechanowskiʼs last blog post… The Cream of the Crop in User Experience

 60. 61
  On May 18th, 2011 at 10:40 pm
  Home Inspectors In NJ said:

  Thank GOD these features have returned! It is a pain to do it manually.

  In some of the top posts people mentioned that the Google search tool could provide better information. This is true the numbers are highly inaccurate, but they give you an idea of what the volume is.

  When I want to know the real numbers before I build a site, I will run a PPC campaign on Google that is geotargeted and use the exact match [keyword phrase]. Then I let it run for a week or a month. This gives me more accurate information. Yes it takes longer to do your research and it does cost money, but if you do try this you will be amazed at how off the numbers Google actually provides really are.

 61. Thanks for the update,

  SEOTC is very useful so thanks for bringing it back and its good to see the golden Rules updated. Training would be good but I guess its better to have a working , meaningful tool and figure out how to use it rather than no tool at all!

 62. Sounds like a positive development as opposed to no SEOT. It is a bit unfortunate that we can only handpick the SEOT for certain keywords,this was often used as my main filter….

  Do you have any suggestions on a different work flow?

  Terima kasih,
  Shira
  Shira@Internet Marketing Duruʼs last blog post… CBSurge Makes ClickBank Research Easy – Free Download Here

 63. 64
  On May 18th, 2011 at 11:15 pm
  Maggie Holley said:

  Hi Alex,

  I love MS and know you guys have your hands full with all this stuff!
  HOWEVER- I am still having issues with my trying to update- and I NEED HELP.
  Several emails back & forth from you have not fixed this- despite my attempting to do as you suggest with manual install..HELP!!
  Is there a phone number for you – better yet TeamViewer? :(
  Need this to be fixed urgently…
  Cheers
  Maggie

 64. Anda lelaki yang besar kira-kira sentiasa mengemas kini perisian anda dan membantu kami menjaga. Saya suka bahawa saya mempunyai rakan kongsi dalam mengikuti perubahan google sentiasa membuat di dunia kita.
  TheSurvivalgirl's blog post lepas ... Menyimpan Ayam

 65. Ini adalah hebat. Masih walaupun, saya tertanya-tanya jika modul PPC yang sentiasa akan melihat cahaya hari dan jika MS pernah akan keluar dari beta?
  Erik Heyl's last blog post ... Bagaimana saya Boleh Bantu

 66. Hello, CPC Adwords yang ditunjukkan tidak sepadan dengan apa yang Google Adwords menunjukkan ??? Saya hanya diperiksa kata kunci dan MS menunjukkan contohnya € 5,67 manakala Google menunjukkan untuk sama 0,78 € ???
  Dan saya mendapati ini hampir dengan semua carian ??
  Jadi di mana perbezaan itu datang dari?

 67. Terima kasih kerana termasuk Tajuk dan persaingan URL lagi. Sebelum anda dikemaskini perisian yang SEOTC keluar dari Wack bagi kebanyakan kata kunci saya, jadi saya berhenti menggunakannya.

  Saya tidak menggunakan SEOUC sebelum. Apakah nilai-nilai yang disyorkan Web Niche? Nampaknya tiada nombor MAX sama ada metrik ini dalam perisian sekarang apabila anda menapis oleh "Peraturan Emas".
  "Kurt @ Luas untuk Dijual" ini last post blog ... ATHENS CTY- 25 Acres hanya 12 Min ke Pusat Bandar Athens

 68. 69

  Saya yakin bahawa pelayan Google benar-benar mengambil hit apabila semua alat carian baru semak kata kunci setiap cara yang mereka boleh.
  Saya juga wounder mengapa Google telah tidak dikeluarkan alat kata kunci mereka sendiri untuk dijual? Mereka mempunyai pangkalan data!

 69. 70

  Sompret, Google seolah-olah ingin menenggelamkan kita semua tetapi apa yang mereka akan lakukan tanpa semua pemasar pengiklanan? Jaga kami saya katakan, jika kita kekal dalam perniagaan, begitu juga mereka.

 70. 71
  Pada 19 Mei 2011 pada 03:05
  Graham berkata:

  Hey Alex, apa-apa sebab mengapa soalan saya mengenai proksi swasta mendapat sederhana keluar?

  Pada
  Alex Green menjawab:

  Hi Graham,

  Ia tidak mendapatkan lebih sederhana, ia hanya tiba manakala tidak ada orang yang sederhana komen. Lalai untuk semua komen memerlukan kelulusan, dan bukannya diluluskan secara lalai dan kemudian dibuang.

  Saya telah diluluskan sekarang dan akan bertindak balas kepadanya tidak lama lagi.

 71. Hey Guys,

  Sebagai pelanggan masa panjang, saya menghargai pasukan anda kerja keras dan dedikasi tetapi ia seolah-olah seperti ia menjadi bulan sejak ia bekerja seperti yang sepatutnya. Saya akan memberikan perubahan ini yang Tho pukulan dan kembali kepada anda. Saya terhutang budi kalian siri yang berasaskan semua yang anda telah lakukan.

  Dan saya masih menunggu mencuba adwords module..lol Apa perkataan pada itu?

 72. Ini amatlah dialu-alukan. Berharap untuk tutorial baru
  Kejururawatan HadapanTraveling Nurse's last blog post ... Kejururawatan Forensik Cepat dan Mudah

 73. Selamat Datang Kembali SEOTC dan SEOUC. Saya suka ini mempunyai sangat banyak dan sangat berguna untuk saya semasa proses pemilihan niche saya.
  Rahinur Rahaman's last blog post ... Satu Tinjauan Ringkas Wang Membuat Perisian

 74. Terima kasih Pasaran Samurai,

  Saya sangat kecewa kehilangan SEOTC dan SEOUC jadi ia adalah baik untuk melihat mereka kembali.

  Saya telah menjadi agak malas dengan penapisan saya walaupun.

  Jadi, satu bonus tambahan ialah struktur baru ini benar-benar akan membuat kajian kata kunci saya yang lebih cekap.

  Terima kasih sekali lagi MS!

  Pada
  Mark @ Nespresso Review menjawab:

  Pada risiko menunjukkan kebodohan saya sendiri .... Saya dapati sesuatu yang berguna sedikit masa lalu. Ini boleh membantu beberapa pengguna lain MS.

  (Pasaran Samurai - sila betulkan saya jika saya salah)

  Dalam melakukan penyelidikan pasaran TEMPATAN saya jelas mahu melihat keputusan Google bahawa seseorang biasanya akan mendapatkan ketika mencari dari negara itu.

  Saya telah salah menganggap bahawa TEMPATAN comp, tajuk dan url carian (SEOLC, SEOLTC dan SEOLUC) akan memberi saya ini (bersamaan Google & gl =) bagi negara ini dalam tetapan projek saya.

  Saya adalah salah - SEOTC lurus dan SEOUC akan mengembalikan & gl = keputusan bagi mana-mana negara ditetapkan dalam tetapan projek anda.

  Yang SEOLTC atau SEOLUC keputusan merapatkan ini menurunkan lagi jumlah bersamaan seseorang mengklik hanya menunjukkan saya "halaman daripada UK" (sebagai contoh).

  Dalam fikiran saya yang SEOTC dan SEOUC memberikan keputusan bahawa kebanyakan orang sebenarnya akan mencari jadi saya tidak lagi menggunakan SEOLTC atau SEOLUC.

  Ini telah menyelamatkan saya banyak masa dan tidak tepat tetapi juga menjimatkan jumlah permintaan carian Google.

 75. Saya agak bermasalah apabila saya melihat kedua-dua telah dikeluarkan. Saya baru kepada arena Internet Marketing dan setiap kursus saya dibeli memuji anda semua untuk membuat ini boleh didapati. Saya tidak membuat wang yang besar lagi tetapi saya membuat keputusan untuk membeli produk kerana semua pujian yang saya dengar. Saya telah mendengar orang lain mengatakan ada menarik diri daripada menggunakan MS tetapi saya tahu kalian akan kembali kuat. Terima kasih kerana brining mereka kembali.

 76. Terima kasih untuk kemas kini kanak-kanak lelaki.

  Cinta perisian dan appreeciate semua kerja keras yang anda lakukan di latar belakang.
  Keith Davis @ Publiuc Bercakap dan Pembentangan Skills's last blog post ... Teknik Online Video- Un Seni ... Une

 77. SEOTC sangat berguna, jadi terima kasih kerana membawa kembali dan yang baik untuk melihat Peraturan Golden terkini. Latihan ini akan menjadi baik tetapi saya fikir ia adalah lebih baik untuk mempunyai pekerjaan yang sah dan mencari jalan untuk menggunakannya dan bukannya mana-mana alat pada semua!
  Posicionamiento PAGINAS web's last blog post ... Acelerar la carga de tu Sitio web

 78. Saya telah menggunakan Samurai Pasaran kini selama 18 bulan dan berjumpa dengan beberapa lelaki kembali di London pada musim luruh pada persidangan Cabaran dan hanya boleh mengatakan bahawa jika syarikat yang boleh dipecahkan ini akan mengatasinya dan sangat profesional dalam semua yang mereka lakukan. Perkara terbaik yang pernah saya beli dan nilai terbaik juga.
  Lake District Walks's last blog post ... Castle Dacre Berhampiran Pooley Bridge

 79. Kerja Great ... Kalian sentiasa bola, apabila ia datang kepada perkara-perkara mengemaskini isu-isu penetapan. Awesome ..
  Mo Mastafa's last blog post ... Masa Pengurusan Tip- Bagaimana Untuk Dapatkan Lebih Selesai Dengan Smarter Kerja Tidak lebih keras

 80. 81
  Pada 26 Mei 2011 pada 21:54
  Sjors berkata:

  Saya melakukan penyelidikan tempatan dan entah bagaimana SEOTC adalah tepat dan SEOLTC adalah sangat tidak tepat ... Ia juga lebih besar maka SEOTC menjaringkan ... yang tidak mungkin .. Sangat keliru sekarang .. di mana tidak SEOLCT mendapatkan ia daripada data?

 81. Saya mempunyai samurai saya sendiri untuk melawan gergasi seperti Google. YAY.

  Jadi baik untuk mempunyai perisian ini.

  Terima kasih untuk segala-galanya.

  Guy
  Guy Harduf's last blog post ... עסק מהבית- מזל ושיווק רשתי