Rahsia Terbaik Disimpan dalam Pasaran Samurai

Share Button

SEO Rangka Tindakan Jadi, anda telah menemui kata kunci yang besar - Ia mempunyai tahap trafik yang baik, nilai komersial yang tinggi dan ia amat berkaitan dengan produk atau perkhidmatan yang anda mempunyai untuk dijual.

Bunyi seperti hak pemenang?

Juga - mungkin ...

Anda lihat kesilapan yang sangat besar yang pemilik perniagaan online baru membuat adalah bahawa mereka memilih kata kunci yang terlalu sukar untuk pangkat untuk!

Ia SEO bersamaan seorang kecil 80 paun orang lemah naik terhadap Mike Tyson - Mereka hanya tidak mempunyai peluang!

Yang lebih buruk ialah ramai pemilik laman web baru FIKIR mereka boleh menang jika mereka hanya bekerja cukup keras, jadi mereka dimasukkan ke dalam minggu dan minggu kerja manual tetapi masih mendapat TIADA APA-APA.

Lain cuba untuk memenangi pertempuran SEO dengan menggunakan khidmat luar untuk membina link untuk mereka, tetapi selepas menghabiskan beribu-ribu ringgit, mereka sering menyedari bahawa mereka telah cuba untuk memenangi pertempuran mustahil dan semua wang yang mereka telah menghabiskan telah benar-benar sia-sia .

Memastikan ANDA tidak jatuh ke dalam perangkap yang sama, anda perlu belajar bagaimana untuk menilai persaingan sebenar dalam niche anda.

Sekarang apa kata jika terdapat langkah demi langkah BIRU PRINT yang memberitahu anda bukan sahaja bagaimana kuat persaingan anda, tetapi juga apa yang anda perlu lakukan untuk berpangkat lebih tinggi dr mereka?

SEO anda Blue Print

Berita baik adalah bahawa PRINT BIRU ini tidak wujud dan semua yang anda perlukan sudah dibina ke Pertandingan SEO Modul Pasaran Samurai ini.

TETAPI hanya segelintir kecil SEO benar-benar tahu mengenainya.

Malah, ia mungkin adil untuk mengatakan bahawa ini adalah Rahsia Terbaik Disimpan dalam Pasaran Samurai.

DAN apa yang benar-benar sejuk adalah bahawa ciri ini berkuasa hanya mendapat rangsangan BESAR dalam prestasi, yang bermakna anda boleh kini secara sistematik merobohkan persaingan anda lebih cepat berbanding sebelum ini!

Berikut adalah Bagaimana Ia Berfungsi

Kami baru sahaja melanda perjanjian dengan Majestic SEO, pemilik pautan pangkalan data terbesar dan paling kerap dikemas kini kembali di dunia.

Ini bermakna bahawa kita boleh menganalisis pautan kembali ke laman web anda DAN laman pesaing anda dengan lebih cepat berbanding sebelum ini.

Secara harfiah, apa yang digunakan untuk mengambil masa 10 minit, kini mengambil SAAT!

Untuk menunjukkan kepada anda bagaimana ciri ini kuat bekerja dan berjalan anda melalui SEO BIRU PRINT anda, kami telah mengumpul video yang mendedahkan bagaimana anda boleh memohon ini dalam perniagaan anda SEKARANG.

Nikmati!

Dr Anthony J. Fernando adalah dihormati pakar pemasaran internet, dan Ketua Sensei Latihan di Noble Samurai.

Anthony telah menulis 3 post (s) untuk Noble Samurai

118 Responses to "Rahsia Terbaik disimpan dalam Pasaran Samurai"

 1. Thanks guys,

  Update analisis PR adalah benar-benar hebat dan video yang melanggar langkah-langkah yang selama Rangka Tindakan SEO membuat perkara yang sangat mudah.

  Merry Krismas dan semua yang terbaik untuk Tahun Baru kepada semua orang di sana.

 2. 2
  Pada 25 Dis 2011 di 12:38
  Jane berkata:

  Hanya satu perkataan .. Awesome.
  Ini menjadikan MS alat yang terbaik Kata kunci dalam pasaran.
  Selamat menjadi pelanggan anda.

  Pada
  Barry Turpin menjawab:

  Benar-benar bersetuju dengan orang lain, sekeping mengagumkan perisian.

  Baz

 3. 3
  Pada 25 Dis 2011 di 00:55
  Kevin berkata:

  Satu soalan yang cepat mengenai PR dan bilangan pautan pada halaman. Jika pesaing mempunyai backlink dari laman PR4 tetapi terdapat lebih 1000 link keluar di halaman yang ia benar-benar berbaloi pergi selepas pautan.

  Saya telah menemui beberapa rencana yang memberikan beberapa petunjuk mengira skor PR dari laman dan dipermudahkan ia berjumlah persamaan berikut -

  Berat PR Link Page nombor / pautan keluar pada Link Page - 15%

  Skor PR Berat
  PR 0 = 1
  PR 1 = 5
  PR 2 = 25
  PR 3 = 125
  PR 4 = 626
  dan lain-lain

  Saya tahu ini adalah memudahkan pengiraan tetapi apakah fikiran anda mengenai perkara ini dan pemahaman saya skor halaman walaupun betul?

  Terima kasih,
  Kevin

 4. Post yang hebat! Pasaran Samurai adalah alat yang luar biasa tetapi kunci benar-benar adalah untuk mengambil tindakan! Terima kasih!

 5. 5
  Pada 25 Dis 2011 di 03:01
  Rang Undang-Undang berkata:

  Kalian adalah menggerunkan. Apa hadiah percutian yang hebat!

  Pastikan video pengajaran yang akan datang ... mereka banyak membantu dan menggalakkan. Jika anda mempunyai Pasaran Samurai dan Perkara Samurai, bagaimana anda TIDAK menguasai niche anda pada 2012 ???

  Cuti gembira kepada semua di Noble Samurai!

  Rang Undang-Undang

 6. Bukan sahaja alat ini salah satu yang terbaik yang saya digunakan dalam 5 tahun yang lepas tetapi naik taraf sangat dialu-alukan. Kebanyakan syarikat mula seperti arnab dan kemudian mereka mati keluar. Video ini menetapkan satu standard yang tinggi untuk pendidikan pengguna SELEPAS pembelian. Bagi saya, itu bahagian yang paling penting. Mempunyai alat dan tidak menggunakannya untuk fungsi penuh adalah satu pembaziran. Video ini menghapuskan itu. Kerja yang hebat! Masa untuk menonton video ini.

 7. Pasaran Samurai adalah mudah alat yang paling penting dalam toolbox SEO kami. Tanpanya setiap projek akan mengambil masa 10 kali lebih lama untuk memulakan dan untuk mula melihat keputusan.

 8. Terima kasih semua atas dedikasi terus memperbaiki produk anda. Barang bagus !!

 9. Saya kini menggunakan Perkara Samurai Samurai Pasaran dan terima kasih banyak untuk alat-alat dan arahan yang lebih penting tentang bagaimana untuk menggunakannya. Semua perisian yang paling besar di dunia adalah sia-sia jika tidak difahami sepenuhnya dan digunakan untuk ia sepenuhnya. Alat-alat ini adalah yang paling banyak digunakan / dipercayai dalam kotak alat pemasaran saya dan selepas kemas kini terkini 5 daripada laman e-dagang saya 6 naik pangkat halaman jadi saya perlu melakukan sesuatu yang enjin carian seperti.
  Terima kasih khas kepada Dr Anthony J. Fernando anda melakukan video yang sangat baik!
  Steven Barnhart
  Smartshops LLC

 10. Я живу в Украине и веду несколько веб-проектов в поддержку нашего семейного бизнеса .Мы работаем на маленьком и очень конкурентном рынке г. Киева. С помощью Вашей программы я получила все нужные мне данные о ссылках и конкуренции буквально за несколько минут. И это для микроскопического в рамках мировой сети рынка! Это действительно подарок к празднику. Спасибо Вам и успехов в наступающем году!

 11. 11
  Pada 25 Dis 2011 di 04:45
  Ryan berkata:

  Hi Anthony,

  Ini adalah video pengajaran yang hebat, dan saya bersetuju dengan konsep kejuruteraan terbalik pautan kembali pesaing. Apa yang saya bergelut dengan, bagaimanapun, adalah andaian bahawa kita akan mendapat link PR yang sama. Malah, keseluruhan proses seolah-olah sedikit lebih dipermudahkan.

  Dalam kes blog blogspot tentang scrapbooking, jika kamu sebenarnya menulis pos tetamu, pautan ke laman web anda akan mungkin tidak dari laman PR3 ... .Ia mungkin akan menjadi laman PR0 jika ia adalah jawatan baru. Bahawa laman post kemudian perlu dikaitkan dengan (dalaman dan luaran), mempunyai beberapa tahap populariti, atau nilai satu jawatan yang tidak akan sampai ke PR3.

  Jadi sementara tapak mungkin mempunyai kuasa domain yang dihormati, pihak berkuasa halaman masih agak rendah (atau kecil).

  Sama dengan halaman kanta Squidoo. Jika saya menubuhkan satu hari ini, ia tidak akan menjadi halaman PR4. Saya perlu membina yang amanah dan kuasa dari masa ke masa, dan sekarang saya mencairkan usaha SEO saya dari laman web utama saya (dengan cara yang, bukan?).

  Bolehkah anda menjelaskan lebih lanjut tentang bagaimana anda secara khusus mengatasi senario ini?

  Ryan
  Pengasas, pearanalytics.com

 12. Sangat berharga dan banyak guys Selain dihargai - menjimatkan masa dan wang juga kerana tidak ada keperluan sebenarnya bagi langganan Majestic SEO untuk tahap ini terperinci sekarang.

 13. 13

  Ah ... terima kasih satu juta.
  Saya fikir MS mati dan kalian sibuk dengan AS, tetapi saya adalah salah.

  Terima kasih sekali lagi.

 14. 14
  Pada 25 Dis 2011 di 04:49
  Marko berkata:

  Ini adalah benar-benar great.Thanks

 15. Tahniah, untuk video ini, tetapi saya ingin melihat ia di Sepanyol, sila, saya tetamu anda dari Sepanyol

 16. 16
  Pada 25 Dis 2011 di 04:56
  Ankur berkata:

  Nice video dan audio yang hebat yang berbunyi profesional. Apa mikrofon anda menggunakan Anthony?

  Pada
  Warwick menjawab:

  Hi Ankur.

  Ia satu Blue Mikrofon Yeti USB

 17. Pasaran Samurai adalah alat yang hebat untuk kedua-dua baru dan profesional.

 18. Hi Dr Anthony
  Cinta yang cerita singa.

  Terima kasih kerana video cemerlang.
  Saya buat yang baik untuk di halaman SEO, tetapi saya berjuang untuk link inbound.

  "Kami baru sahaja melanda perjanjian dengan Majestic SEO, pemilik pautan pangkalan data terbesar dan paling kerap dikemas kini kembali di dunia."
  Ini benar-benar akan membantu.

  Bercuti yang baik dan berharap untuk lebih vids pada tahun baru.

 19. 19
  Pada 25 Dis 2011 di 05:18
  Daud berkata:

  Ok, satu posting sebenar, bukan pekerja. Cik masih tergantung pada banyak proses walaupun selepas menghubungi sokongan banyak kali. Majestic mempunyai pangkalan data yang besar LAMA dengan pautan mati dan negatif yang lain. Saya masih havent mendapati backlink sw yang berpatutan. Jika ms akan menjadikannya perkhidmatan awan sw akan menjadi luar biasa. Saya akan membayar sehingga $ 60 mo untuk ini. $ 60 x berapa ramai pelanggan yang sedia ada ?! Cik plz plz membuat sw ini tiada tandingan. Thx

  Pada
  Dixon menjawab:

  David, saya seorang pengarah di Majestic. Bunyinya seolah-olah anda menggunakan pangkalan data lama Majestic. Kami menyeru bahawa satu "bersejarah" hari ini. Pasaran Samurai mempunyai mutlak kami paling up to tarikh data, yang termasuk "Segar" kami indeks. Mana-mana pautan tidak "reseen 'di dalam 30 hari keluar dari indeks segar. Tidak lama. Ia mengemas kini sehingga 3 kali setiap hari.

 20. video yang besar. anda boleh menangani beberapa mata?

  anda nyatakan dmoz sebagai sumber mungkin untuk pautan ... Adakah dmoz atau GOV atau EDU pautan benar-benar menjalankan apa-apa kuasa lebih daripada laman web lain PR yang sama?

  Sekiranya usaha-usaha meningkatkan kedudukan SERP didekati dengan memberi tumpuan kepada pemimpin atau hanya melangkah di hadapan bagi setiap laman web di atas secara sistematik?

 21. Terima kasih banyak Anthony, Kami benar-benar terlepas pilihan Analisis PR, akhirnya kami sangat gembira untuk mendapatkan kembali. Sentiasa menghargai kerjasama anda.

 22. 22

  Terima kasih Anthony, ini adalah berita yang besar, saya tidak tahu bahawa ia akan menjadi begitu mudah untuk mengetahui apa yang pesaing saya lakukan, saya akan bekerja melalui semua halaman di laman web saya dalam tempoh masa.

 23. Video yang besar .. Terima kasih untuk berkongsi .. A mesti mempunyai!

 24. 24
  Pada 25 Dis 2011 di 05:53
  Jennifer berkata:

  Video hebat, terima kasih. Melihat ke hadapan untuk membantu anda.

 25. Ini adalah apa yang saya telah menunggu! YAY !! :)

  Pesakit adalah satu kebaikan! Memang benar! ;)

  Saya telah menjadi ahli / pengguna yang dibayar Pasaran Samurai sejak tahun 2008-an saya fikir (dan mungkin '09?)

  Bagaimanapun, Cinta kalian, dan menghargai semua kerja keras anda!
  Saya pasti anda semua menerima e-mel marah dari semasa ke semasa apabila Google tidak kemas kinian atau Yahoo hanya "berhenti" ... Tetapi saya mahu anda tahu bahawa "INI" pelanggan memahami dan bersabar (baik, 99% daripada masa yang : P )

  Terima kasih Nobel Samurai!

  Gary Anderson II

  PS Adakah Perkara Samurai terbuka lagi? Ia ditutup Kali terakhir saya diperiksa ... Saya rasa saya boleh pergi melihat untuk diri sendiri kan? : P

 26. 26
  Pada 25 Dis 2011 di 06:08
  Jay Couture berkata:

  Anda semua pek nilai dalam semua yang anda lakukan! Terima kasih kerana tutorial yang mengagumkan pada SEO dan link balik. Ia bagus untuk dapat untuk mendapatkan "satu up" pada pertandingan itu.

  Cuti gembira dan Tahun Baru Sejahtera!

  Jay Couture

 27. 27
  Pada 25 Dis 2011 di 06:11
  Pat Walsh berkata:

  video yang hebat, theres banyak alat-alat baru di luar sana tetapi mereka masih boleh `t mendapatkan dekat dengan MS

 28. Peningkatan kelajuan MS pasti berita baik. MS telah menjimatkan ratusan jam pada kajian kata kunci dan jika kelajuan adalah sehingga 10 kali lebih cepat ia akan membuatkan saya seorang yang amat gembira.
  Terima kasih SM dan terima kasih Anthony untuk tuts bermaklumat dan profesional ...

 29. Wow, ya banyak "terima kasih" untuk anda semua
  untuk melepaskan alat ini !!

  Ini benar-benar akan membantu menampung ini
  SEO langkah super cepat. Nice.

  "Hentaman sehingga sneaks saya jadi saya boleh
  berjalan dengan singa ... haha. "

  Merry Krismas guys dan terima kasih!

  Franco

 30. Instrumen yang besar! Terima kasih kerana rangka tindakan!

 31. 31

  Cinta mempunyai proses langkah demi langkah untuk mendapatkan laman web saya untuk naik dalam kedudukan enjin carian.

 32. Hi!

  Terima kasih kerana penjelasan besar menggunakan MS untuk analisis persaingan. Satu-satunya soalan - ada data daripada Majestic SEO pilihan percuma atau berbayar? Saya tahu bahawa bergantung kepada yang mereka tawarkan kedalaman berlainan pautan balik. Yang amat penting.

  Terima kasih!

 33. Terima kasih Dr Anthony untuk penjelasan yang besar.

  Ini tambahan baru kepada MS menawarkan satu kelebihan di tempat IM.

  Juga analogi besar dengan cerita Lion itu.

  Terima kasih

  Willie Robertson

 34. 34

  Ini adalah besar, banyak belajar lagi! Hanya mendapat tangan saya pada MS dan masih memikirkan ia keluar, tetapi ia seolah-olah semua sooo berguna dalam mengendalikan SEO anda. Merry Christmas kepada anda juga!

 35. Barangan Great Anthony! Saya benar-benar gembira kalian JPS membuat keputusan untuk menghasilkan video ini bukan hanya mengemas kini perisian tanpa maklumat tambahan. Ini BENAR-BENAR akan membantu kita bersaing untuk laman web kami dan laman pelanggan kami juga!

  Merry Christmas!

 36. Menjadi dari Afrika Saya suka cerita Lion anda!

 37. 37

  Merry Xmas kepada pasukan Noble Samurai. Kagum dalam semua MS yang melakukan untuk kata kunci dan penyelidikan backlink. Analisis PR latihan modul adalah luar biasa. Kebijaksanaan Australia benar dan produk yang sialan yang baik.

 38. Merry Christmas & Happy Hanukkah Noble Samurai. Terima kasih kerana hadiah awal naik taraf hebat untuk Pasaran Samurai, yang hanya menyimpan memberi!

  Video pendidikan yang diberikan adalah terlalu hebat. Nice SEO rangka tindakan bagi pemasar internet yang baru dan juga demonstrasi besar ciri-ciri baru untuk pengguna berpengalaman Pasaran Samurai / orang yang beriman!

  Juga, cara untuk pergi mengintegrasikan data Majestic SEO selepas persaraan yang dinanti-nanti Yahoo! Site Explorer.

  Merry Christmas & Happy Hanukkah kepada semua !!

 39. Kalian akan membuat Krismas saya satu yang sangat riang. Saya tidak boleh mendapatkan hadiah Krismas yang lebih baik. Sejak Yahoo dihentikan alat siteexplorer mereka, saya telah tertanya-tanya bagaimana saya akan menguruskan untuk melakukan analisis.

  Kedua video ini telah dijelaskan dengan cara yang sangat mudah tetapi lurus ke hadapan dan saya harus bermula untuk meletakkan nasihat ke dalam amalan secepat yang saya boleh.

  Sesetengah orang hanya berbakat dengan menerangkan perkara-perkara dan oleh itu saya akan mengucapkan tahniah kepada Dr Anthony untuk cara dia menerangkan.

  Merry Chritrmas dan tahun baru gembira untuk anda semua!

 40. 40
  Pada 25 Dis 2011 di 08:12
  Gen berkata:

  Terima kasih banyak. Ini Besar. Saya baru sahaja menaik taraf Pasaran Samurai.

  Merry Christmas! Saya Wish Happy Holidays Anda dan Tahun Baru yang berjaya!

 41. 41
  Pada 25 Dis 2011 di 08:56
  Jay berkata:

  Video hebat! Ini pasti akan membantu saya mendapatkan yang terbaik daripada Pasaran Samurai.

 42. 42

  Video hebat. Kemas kini untuk Marketsamurai adalah menggerunkan. Produk hebat untuk SEO dan laman web yang menjana lalu lintas.

 43. Hmm, tidak pernah perasan bahawa analisis PR yang telah diambil. Mendapat untuk menonton video yang kini dan menaik taraf Pasar Smurai. Merry Krismas semua orang!

 44. Tidak bermaksud untuk campur makanan rusa sesiapa pun, tetapi apabila saya melihat laporan pautan balik saya, saya melihat bahawa saya paling tinggi PR pautan balik adalah kedudukan 'nofollow.' Apabila saya melihat pautan pesaing, sebahagian daripada PR yang lebih rendah kedudukan pautan tidak rel'd - jadi saya diandaikan dijalankan lebih berat badan.

  Bagaimanakah nofollow / status yang follow pautan yang dinilai - atau adakah ia?

 45. Ini adalah hebat. Maksud saya benar-benar, Anthony, anda hanya menyelamatkan saya jam selepas jam kerja!

 46. 46
  Pada 25 Dis 2011 di 10:49
  Frankie berkata:

  Saya hanya boleh mengatakan WOW, ini adalah apa yang saya perlu. Saya gunakan untuk menggunakan WebComp Penganalisis sehingga Yahoo memutuskan untuk menutup perkhidmatan dan saya tidak mempunyai petunjuk tentang apa yang saya akan lakukan sehingga saya melihat video ini.

  Ini adalah sempurna dan benar-benar adalah lebih baik daripada kaedah yang digunakan sebelum saya. Terima kasih untuk hadiah Krismas yang hebat ini.

 47. 47
  Pada 25 Dis 2011 di 10:57
  russ berkata:

  yang besar - Saya menggunakan ciri ini yang paling dan benar-benar menyukainya - pekerjaan yang besar dan xmas riang

 48. 48
  Pada 25 Dis 2011 di 11:18
  Bob berkata:

  Alat yang hebat. Saya hanya mendengar mengenainya di sini. Mula menggunakannya sudah.

 49. 49

  Tambahan yang besar dan perubahan dan seperti biasa latihan cemerlang Anthony. Saya lihat dari post anda ia adalah Krismas terdapat dalam Oz. Best Wishes dari Central Ontario kepada semua pasukan Noble Samurai. Saya mempunyai produk ini selama lebih 3 tahun dan menggunakannya, seperti Apple mungkin berkata, Ia hanya berfungsi.

 50. Ini adalah video yang indah pada PR dan bagaimana ia berfungsi menggunakan fungsi PR yang dikemas kini, saya berharap untuk menggunakannya, Terima kasih!

 51. Maklumat Nice, saya akan mengambil tindakan ke atas langkah-langkah SEO.

 52. Saya tidak sabar untuk mencubanya. Saya mesti mengatakan anda semua terus bekerja keras untuk meningkatkan samurai pasaran ia adalah satu pelaburan yang besar.

 53. Baik bahawa backlink checker kembali. Saya ada soalan tentang video: bagaimana anda boleh mengalahkan pesaing anda dengan menggunakan pautan yang sama dan strategi yang sama dia?

 54. Dr Anthony dan pasukan: Terima kasih banyak untuk semua yang anda usaha dalam membantu kami menjayakan perniagaan kami!

 55. 55
  Pada 25 Dis 2011 di 13:17
  Sena berkata:

  Terima kasih banyak untuk kerja-kerja keras dan bagus video.

  Cuti gembira kepada semua di Noble Samurai!

 56. Hebat! Loving ia!
  dan apa yang akan datang? Teruskan kerja yang hebat!
  Terima kasih,
  Scott
  Merry Christmas semua dan mempunyai Tahun Baru makmur!

 57. Seperti biasa video pendidikan yang baik daripada Pasaran Samurai.
  MS kembali sebagai salah satu alat seo yang terbaik. Jika anda boleh mempunyai hanya alat seo, ini harus ada :)

 58. Sangat baik dan video bermaklumat. A ulang kaji yang indah yang menunjukkan "cetak biru" untuk bangunan link yang saya pasti akan berikut untuk menghancurkan pertandingan

 59. Bahan yang baik! Terima kasih. Merry Krismas.

 60. 60
  Pada 25 Dis 2011 di 03:34
  Mike berkata:

  Update Besar. Penjimatan masa, menjimatkan wang dan membuat MS THE alat pemasaran yang terbaik di luar sana.
  Suka bagaimana kalian selalu anda jari pada denyut.

 61. 61

  Saya telah menonton video yang tidak terkira banyaknya yang berkaitan dengan Pemasaran Internet tetapi saya jujur ​​mesti mengatakan video daripada MS, khususnya Dr Anthony J. Fernando, adalah yang terbaik; mereka jelas, tepat, bermaklumat dan hampir bodoh-bukti. Syabas.

 62. Terima Dr Anthony ...
  maklumat mudah yang sangat berguna dan berharga

 63. Topi off untuk pasukan ini adalah hadiah Krismas yang hebat. Lagi satu lagi langkah dalam membuat perisian ini lebih baik. Ia adalah salah satu alat SEO saya benar-benar percaya kepada! Merry christmas dengan cara itu!

 64. congradulations pada update cemerlang untuk satu program yang baik yang sedia ada. Dengan tambahan ini, saya boleh mendapatkan semua maklumat yang berkaitan daripada 1 program, daripada pergi ke depan dan keempat antara 3 program yang berbeza untuk mendapatkan semua yang saya perlukan untuk membuat keputusan.
  terima kasih, teruskan usaha baik

 65. Dr.Anthony Fernando saya ingin mengucapkan terima kasih untuk pelajaran yang besar dan ingin anda Holydays Happy.
  terima kasih

  Michael

 66. Pasaran Samurai adalah salah satu alat yang terbaik yang saya dibeli pada tahun-tahun kebelakangan ini. Saya terutamanya menghargai latihan susulan yang disediakan. Ini sahaja menjadikan ia bernilai pelaburan

 67. Itu denda. Saya mengujinya semalam dengan pelanggan dan ia benar-benar mengesankan. Video anda adalah benar-benar hebat!

 68. 68
  Pada 25 Dis 2011 di 20:37
  Eddy berkata:

  Menakjubkan ......
  Saya fikir ciri ini akan mati. Saya hanya ingin bertanya satu soalan. Dalam video halaman anda yang (memorablescrapbooking.com) mempunyai 6,274 BLP tetapi apabila anda menyiasat dengan "Analisis PR" jumlah backlink yang hanya 911 Apa yang berbeza? Apakah kiraan hak pautan balik dari laman utama itu?

 69. 69

  Saya kini di versi percuma tetapi selepas menonton video ini saya yakin bahawa saya memerlukan alat ini untuk berjaya di internet marketing.my kata kunci semasa saya percaya adalah terlalu sukar untuk pangkat.

 70. 70
  Pada 25 Dis 2011 di 10:46
  Brian berkata:

  Terima kasih untuk mendapatkan analisis PR belakang dan bekerja. Saya benar-benar terlepas. Cudo ini pasukan anda.

 71. Ini adalah jenis penambahbaikan yang kita benar-benar mahu melihat. Saya gembira menjadi salah seorang pelanggan anda!

 72. Video yang sangat menarik dan jelas mengenai proses analisis backlink. Cinta samurai pasaran. Aussies tahu bagaimana untuk mencipta perisian yang menggerunkan.

 73. Maklumat yang sangat berguna saya gembira saya mempunyai Noble Samurai bukannya alat-alat lain

 74. Jadi apa sebenarnya yang data baru ini mewakili?

  Bilangan pautan dianalisis beruang tidak jelas berhubung dengan bilangan pautan disenaraikan untuk BLP atau BLD nilai (sama ada indeks segar atau bersejarah).

  Sesungguhnya jika data adalah daripada Majestic SEO dan pangkalan data yang sama digunakan untuk BLP dan BLD nilai, nombor-nombor ini harus sama?

  Walaupun ia adalah baik untuk mempunyai data ini kembali lagi, ia masih tidak berguna sehingga saya tahu apa yang saya lihat.

  Sebagai contoh, mari kita mempertimbangkan laman web dengan beberapa pautan yang tinggi kuasa yang dibina beberapa bulan yang lalu (yang bertanggungjawab untuk ranking tinggi laman web itu) yang baru sahaja telah membina hubungan yang lebih rendah-kuasa pada bulan-bulan kebelakangan ini.

  Jika data yang kembali dari ciri analisis backlink baru hanya menggunakan indeks segar, maka ia tidak akan mengambil kira pautan yang sebenarnya membantu laman web untuk pangkat.

  Maklumat lanjut akan menjadi besar sila dan terima kasih untuk melakukan kerja-kerja pembangunan perisian untuk kembali kepada keadaan di mana ia sebenarnya berguna lagi! :)

 75. Hanya mempunyai lihat Pertandingan SEO halaman Analisis baru di Pasaran Samurai. tahniah semua! Ini adalah ciri yang sangat berguna perisian. Malah, jika ini adalah apa yang Pasaran Samurai lakukan, ia masih akan bernilai harga yang diminta.

  Happy Krismas semua orang, dan terima kasih kerana membuat MS pakej SEO yang terkemuka. Mudah-mudahan anda telah mendapat lebih goodies berbaris untuk kita pada tahun 2012!

 76. Saya benar-benar teruja dengan jumlah masa yang Samurai Pasaran telah menyelamatkan saya.

  Terima kasih!

 77. 77
  Pada 26 Disember 2011 pada 06:25
  Jmichael @ Bergerak Teks Pemasaran berkata:

  Ini adalah maklumat berharga dan akan membantu saya mendapatkan lebih banyak daripada usaha pemasaran online saya. Saya telah menggunakan MS selama beberapa tahun dan terima kasih kepada perisian anda telah dapat kedudukan dalam beberapa niche sebaliknya keras. Saya menjangkakan untuk mendapatkan yang lebih baik sekarang. Btw video latihan anda sentiasa menyediakan kemahiran yang berkualiti baik dan maklumat! Terima kasih!

 78. Kalian tidak pernah berhenti untuk memukau saya !!! Tidak lama saya berfikir bahawa anda mempunyai jawapan kepada semua pertanyaan saya ... bahawa anda menambah sesuatu yang menjadikan ia yang lebih baik.
  Terima kasih kerana usaha cemerlang yang berterusan.

 79. Tidak buruk bagi orang-orang bermula dengan seo web mereka, saya ingin i memang mempunyai jenis ini sumber apabila saya mula. Walaupun terdapat banyak faktor-faktor lain yang memberi kesan kepada kedudukan, ia adalah baik untuk mendapatkan asas yang kukuh dan video ini tidak tugasnya.

  xmas btw riang untuk semua :)

 80. Terima kasih sekali lagi untuk maklumat ini berharga. Saya baru kepada kompleks "permainan / sains" yang SEO tetapi video dan tutorial anda memecahkannya kepada langkah-langkah yang lebih kecil dan mudah.

  Happy Holidays!

 81. Backlinking bukan salah satu titik kuat saya, tetapi ini tidak menjadikannya mudah untuk mencari mana saya perlu mendapatkan backlink dari saya untuk meningkatkan kedudukan saya.

 82. Maklumat ini adalah sangat berharga, tetapi saya berfikir bahawa anda meletakkan terlalu banyak penekanan pada pautan balik dan mendapat lagi yang benar-benar penting untuk tetap menambah lebih banyak kandungan untuk laman web anda, (saya tidak menggunakan samuray artikel) dan juga mendapatkan struktur dalaman yang baik .
  Terima kasih sekali lagi, bty video yang besar ..

 83. Mengapa terdapat percanggahan antara BLP dan berjalan Analisis PR?

  Saya telah diuji beberapa kali dan saya melihat tokoh-tokoh seperti BLP 596 dan Jumlah pautan dalam Analisis PR 53.

  Seperti yang anda mendapatkan kedua-dua set data dari Majsetic SEO, shouldnt mereka menjadi nilai yang sama seperti youre menganalisis semua pautan balik?

  Regards
  Richard

 84. Sesungguhnya salah satu rahsia terbaik disimpan, alat cemerlang!

 85. Anda lelaki yang luar biasa! Benar-benar suka bagaimana jelas anda hadir pengajaran anda. Terima kasih banyak daripada orang baru.

 86. Terima kasih kerana video ini dan kemas kini, Anthony. Saya benar-benar menyukai analogi yang anda dibawa keluar daripada "Fable Singa". Melihat ke hadapan untuk menggunakan samurai pasaran dan lebih baik PR analisis ciri-ciri baru.

 87. Nah ... apa yang baru, alat adalah sama tetapi bernasib baik dengan lebih cepat!
  Peningkatan yang baik, terima kasih.
  Bercuti nice!

 88. Terima kasih banyak untuk idea-idea yang hebat anda.
  Pelan tindakan yang sangat baik.
  Saya belajar sesuatu yang baru daripada anda sentiasa.

 89. Saya baru untuk SEO dan Pasaran Samurai sememangnya telah menjadi alat yang sangat berkesan untuk saya. Saya suka alat analisis baru ini dan akan menggunakannya untuk berpangkat lebih tinggi dr persaingan saya!

  Terima kasih!

 90. Saya hanya mencari ciri ini beberapa hari yang lalu. Masa yang hebat! Saya suka video anda dan telah menonton mereka berulang di dojo MS. Mereka adalah jelas dan langkah demi langkah tanpa banyak berteknologi berkata-kata. Cara untuk pergi!

  Soalan: Apabila saya melihat pertandingan SEO untuk laman saya lihat "beberapa" untuk pautan balik halaman. Walau bagaimanapun, apabila saya melihat halaman yang sama dalam "Analisis PR" bilangan pautan balik adalah lebih kecil. Saya saya melakukan sesuatu yang salah atau ada satu lagi sebab untuk ini?

 91. Gembira untuk melihat bahawa Pasaran Samurai kembali. Ciri-ciri ini adalah sangat berkuasa. Tetapi seperti kebanyakan alat, anda perlu "menggunakan" ia.

  Terima kasih kerana video ini, Dr Anthony. Dan terima kasih kerana peringatan Perkara Samurai. Saya pasti akan perlu mengambil melihat pada ia.

 92. Hi Pasaran Samurai,

  dan terima kasih kerana membawa semua kembali!

  Telah bermula tegaskan sejak Yahoo SE yang begitu kuat.

  Pernah berfikir tentang mengambil alih YSE ini? Kalian mesti cukup besar dengan sekarang?
  Ia begitu sukar menganalisis laman semasa menyemak imbas sekarang - apa-apa rancangan di sana?

  Teruskan kerja yang hebat, anda menjadikan kehidupan / perniagaan saya lebih mudah.

  Cheers,

  Greg

 93. Thanks again for another informative video…and great to see the back link analysis…an awesome tool.
  Looks of ideas to help 2012 be a more successful year thanks to Market Samurai and hard work :)

 94. Thank You so much for the update,
  this software gave me a boost in my seo strategy from day 1 i begun to use it and i can't explain how much i am gratefull,
  i can't imagine now that it will be also better :)

 95. Another excellent video Anthony, learned so much and I'm extremely happy that PR Analysis is back! Wishing you all a Merry Christmas and Prosperous New Year. This is coming from a happy and proud owner of Market Samurai!

 96. This is just so great a tool.

  I'm really impressed by the speed!

  I'm just so glad that this module is up and running again! Awesome work!!

 97. Dr. Anthony,
  Wow, having the Majestic SEO PR link data incorporated into Market Samurai is terrific! I'm glad I bought Market Samurai!! Terima kasih!

  Yang ikhlas,
  Brian

 98. Guys pos luar biasa,
  Idea yang hebat untuk melihat semula keseluruhan proses bukan hanya mengemaskini kami pada ciri-ciri, dan meletakkan bersama-sama pelan tindakan mudah. Satu-satunya perkara yang anda boleh lakukan untuk membuat post ini lebih baik adalah untuk mempunyai pelan tindakan PDF dicetak yang kita boleh mencetak.

  Post sekali lagi Majestic!

 99. Cinta lelaki kerja anda, ini akan menjadi satu alat yang tidak ternilai!

 100. 100

  Terima kasih untuk ini, yang jelas dan ringkas lagi padat seperti biasa. Menyelamatkan saya $ 30 sebulan dan beban kerja. Teruskan kerja yang hebat.

 101. Video hebat Anthony, benar-benar membantu dan saya suka bahawa analisis PR baru. Fantastic!

 102. 102

  Bagi mereka yang bertanya tentang percanggahan jelas dalam nombor -
  Perhatikan bahawa Pertandingan SEO hanya memeriksa sebilangan backlink mendalam - 1000 secara lalai dan anda boleh mengurangkan jumlah itu (walaupun ada sebab kurang sekarang bahawa ia begitu pantas).
  Sekiranya mana-mana daripada mereka adalah salinan daripada satu sama lain, mereka tidak akan disenaraikan. Inilah sebabnya mengapa nombor dalam PR / Anchor alat Analisis teks tidak akan sentiasa sepadan dengan jumlah besar.

  Kami sedang mencari ke dalam sama ada terdapat lebih baik, cara yang lebih jelas untuk menyampaikan maklumat ini! Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi support@noblesamurai.com

 103. 103

  Setelah Pasaran Samurai untuk beberapa bulan saya tidak yakin bagaimana untuk mengeksploitasi pautan yang besar, tetapi kini video ini telah menunjukkan saya bagaimana saya boleh membina perniagaan saya dengan menggunakan persaingan saya.

  Ini adalah PENERAJU perkhidmatan pelanggan cemerlang !!

  Terima kasih

  William

 104. Terima kasih Anthony,

  Ia baik untuk melihat modul ini dan berjalan lagi!

  Cuti gembira kepada semua di Noble Samurai!

 105. 105
  Pada 28 Dis, 2011 di 10:15
  Alex Standiford berkata:

  Terima kasih kerana berkongsi ini. Memang benar! Saya lihat banyak orang membuat kesilapan ini sama. Saya biasanya memegang "ia terlalu baik untuk menjadi benar" andaian sehingga Saya telah menyemak setiap saluran data pada kata kunci.

 106. Fantastic video, and truly a great Market Samurai “secret” worth exploring. MS has us helped a lot up to now. Teruskan kerja yang baik!

 107. 107

  You should check out this guys video on how he uses Market Samurai – pretty cool stuff!

  http://youtu.be/_Rww1AUFKCo

 108. Market Samurai is my number 1 tool for IM and the tutorials are the best.

 109. I appreciate the update emails that alert me to your great improvements as well as the easy-to-follow and informative videos.

  tony

 110. Thanks for another very straight forward, informative video.

  I've also noticed that subsequent PR/anchor searches seem to already be fulfilled after the first website has been checked. Does this mean MS looks for this data for all websites in the top ten list at the same time?

 111. WOW… the timing of this couldn't be better, I've just got a brand new client that is unhappy with their current SEO program and decided to try something new… ME ! – Thanks so much for your great work.

 112. I was searching for reviews on Market Samurai and your site was on first page. Recently, I just bought a training course to promote Amazon products and Market Samurai tool was mentioned by the author but as an option. From your description above, I can now understand why and what the author is trying to teach us newbies on SEO traffic.

  This Market Samurai tool is a MUST for newbies!

  Thanks & Happy New Year 2012

  Shahril

 113. Terima kasih kerana jawatan itu. I agree that reverse engineering is one the easiest get quality backlink despite we have to find whether the results are doable or not. I have found one site with good quality backlink but all of them done on private network….

 114. I've been using MS for a year. I love it! Thanks you guys and Happy New Year!

 115. Yet another brilliant and well explained eductaional gem from Anthony. I just love the way he breaks things down into simple, easy to digest chunks which get straight to the point, with no padding. I've paid good money for SEO products and information that are not a patch on the insights delivered here. Thank you so much for the value you continue to deliver. Happy New Year.

  Mike