7 Sebab untuk melakukan 30 Cabaran Hari

Share Button

Cabaran Hari 30 bermula pada 1 Ogos (dalam masa kurang daripada 2 hari!) Dan kami memberi sokongan penuh kami di belakang sekali lagi tahun ini.

Jika anda belum mendaftar , berikut adalah 7 sebab mengapa anda perlu sekarang.

-

1. Kerana Ia Perubahan Kehidupan Rakyat

Orang yang tidak terkira banyaknya telah menerima rasa pertama mereka pemasaran internet melalui 30 Hari Cabaran, dan benar-benar memahami bagaimana kerja-kerja pemasaran internet.

Walaupun tidak semua orang membuat ia ke akhir 30 hari penuh, puluhan telah menggunakan 30 strategi Hari Cabaran untuk membuat dolar pertama mereka dalam talian - dan saya diberitahu bahawa terdapat beberapa 30 Hari Cabaran jutawan hari ini.

-

2. Kerana Ia Tampil Strategi Pemasaran Baru Pertama

 • Twitter,
 • Facebook,
 • Squidoo,
 • Hubpages,
 • Social Bookmarking,
 • Ustream,
 • Pasaran Samurai ...

Sebelum hanya kira-kira sesiapa sahaja walaupun telah bercakap tentang mereka, 30 Cabaran Hari sudah mengajar pemasar bagaimana untuk menggunakan mereka dalam perniagaan mereka.

-

3. Kerana Pemasar Top Mengesyorkan Ia

Ia disyorkan oleh pemasar atas di seluruh dunia - yang tidak membuat satu sen pun dari cadangan mereka.

Berikut adalah beberapa cadangan heavyweight dari beberapa hari lepas ...

John Reese - Internet Marketing Legend (& Man Terpantas pada 4 Wheels)

"Ed melakukan pekerjaan yang hebat dengan program ini dan ia mempunyai
banyak kehidupan berubah.

Saya sangat mengesyorkan anda menyemak keluar jika anda tidak mempunyai
sudah melihatnya. Sekali lagi, ia adalah percuma ... "

Frank Kern - Internet Marketing Legend (& Semi-Pro Surfer)

"Ini sentiasa menggerunkan ....

Jika anda mahu "memotong crap dan hanya MULAKAN
dengan * sesuatu * "maka ia adalah untuk anda."

Jason Moffatt - "Big Lebowski" Pemasaran Internet (& Inventor Hari Weekend 6)

Ray Edwards - "Obscenely Menguntungkan" penulis Kepada Bintang

Suzi Dafnis - Internet Marketing Australia Perintis dan TV "Dragons Den" Usaha Kapitalis

-

4. Kerana Ia Percuma

Apa lagi yang boleh anda katakan di sini ... Bulan seluruh Ogos adalah "Pitch Percuma" untuk Cabaran 30 Hari.

-

5. Kerana Semua orang Dapat Akses penuh kepada Pasaran Samurai

Jika anda akan untuk melengkapkan Cabaran 30 Hari, anda akan memerlukan akses kepada semua ciri-ciri Pasaran Samurai - termasuk yang maju "versi berbayar" ciri-ciri yang kami tawarkan akses percubaan masa terhad kepada.

Tetapi apa yang berlaku kepada orang-orang yang percubaan telah tamat?

Well, semua pengguna Samurai Pasaran yang melengkapkan Cabaran Tiga Puluh Hari akan dapat untuk mengakses ciri-ciri ini pada bulan Ogos (sekali lagi, secara percuma) - supaya anda masih boleh mendapatkan nilai penuh daripada 30 Cabaran Hari.

Plus, kami akan melepaskan beberapa ciri-ciri baru (untuk pertama kalinya) di dalam 30 Hari Cabaran.

-

6 Kerana KAMI Fikirkan Ia Awesome

Kami tidak akan menyokongnya, atau mengesyorkan, jika ia tidak "yang benar-deal".

Di mana lagi anda akan mendapati sekumpulan orang-orang yang akan berbakti sebulan seluruh hidup mereka untuk mengajar strategi pemasaran internet terkini kepada orang ramai - secara percuma?

-

7 Kerana Beribu-ribu peserta Jangan Lie

Periksa Twitter, forum, komen pada posting blog atau ulasan tentang 30 Hari Cabaran mana-mana sahaja di web dan mendengar apa yang orang lain katakan)

(Adakah anda mengambil bahagian dalam Cabaran 30 Hari? Tinggalkan komen anda di bawah. Apakah 30 Cabaran Hari benar-benar suka? Adakah anda mengesyorkan?)

Jika anda belum mendaftar - anda mempunyai kurang daripada 2 hari untuk mendapatkan dalam sebelum tindakan bermula:

http://www.thirtydaychallenge.com

Ia merupakan satu keputusan yang mudah untuk mendaftar - jangan biarkan ia menjadi sesuatu yang anda menyesal terlepas.

Brent

Brent Hodgson yang pengasas bersama Samurai Mulia, dan seorang pakar pemasaran internet.

Brent telah menulis 68 post (s) untuk Noble Samurai

24 Responses to "7 Sebab untuk melakukan 30 Cabaran Hari"

 1. 8 Kerana anda mendapatkan nasihat terbaik pada satu tempat, secara percuma, dengan sokongan dan dengan contoh-contoh sebenar bagaimana untuk melakukan pemasaran internet betul. Ia hanya hebat!

 2. Walaupun i tidak menamatkan kursus ini masa lalu, saya telah mendaftar sekali lagi tahun ini kerana saya menggunakan semua yang saya belajar setiap hari. 30DC telah membantu saya mendapatkan pekerjaan baru dan membantu saya melakukan lebih baik dalam setiap hari ... salah satu tajuk tugas saya adalah Pengurus Rangkaian Sosial!

  Saya tidak boleh menunggu untuk mendapatkan awesome lagi. Percuma.

 3. 3

  30 Cabaran Hari adalah di mana "Dream" Internet Kekayaan dibuat sebenar dengan perkataan "Cabaran" Ia tidak mudah ... tetapi anda akan bergembira semasa anda belajar. Anda mungkin membuat beberapa dolar.

  Jangan biarkan perkataan mengelirukan percuma anda ini adalah bernilai beribu-ribu dolar

  Akses penuh kepada Pasaran Samurai selama sebulan ... .priceless!

 4. Saya bersetuju cabaran 30 hari adalah cara yang baik untuk melihat Whats baru dalam dunia pemasaran, dan untuk mendengar strategi twitter bahawa mereka akan mengajar secara percuma juga.

  Pasaran Samurai bagi saya bukan sahaja alat kata kunci yang terbaik untuk digunakan tetapi, ciri yang anda semua ada dalam perisian ini dipotong berkuasa 100 ini jam masa saya juga.

  Cheers Danny

 5. Semua yang anda berkata sememangnya benar. Saya 30 Cabaran Hari pada tahun 2006, 2007 dan 2008 dan saya belajar begitu banyak setiap kali. Dan ia menyeronokkan juga! Ed Dale adalah guru semulajadi dan seseorang yang benar-benar lucu. Dia hanya suka membantu orang belajar barangan ini.

  Adakah saya akan melakukan 30 Hari Cabaran tahun ini? Tidak, atau sekurang-kurangnya saya akan cuba untuk tidak. Mengapa tidak? Kerana ia adalah musim panas dan saya ingin mempunyai kehidupan yang. Anda lihat, apabila saya melakukan 30 Hari Cabaran saya merasa begitu menarik bahawa saya cenderung untuk menjadi taksub dengan pemasaran internet untuk jangka masa yang :)

  Tetapi jika anda lebih berdisiplin diri daripada saya, pergi ke depan dan mendaftar. Anda sentiasa boleh menyimpan bahan dan bekerja melalui mereka kemudian pada kadar yang berpatutan.

 6. Selepas mengambil Tiga Puluh Hari Cabaran tahun lepas, saya akhirnya mula membuat wang dalam talian. Ia benar-benar hebat!

 7. 7

  Saya tidak meragui kehebatan tetapi saya kerana saya bercuti dinanti-nantikan ke Afrika dalam masa 14 hari.

  Tetapi saya tahu ramai mendaftar walaupun mereka tahu mereka couldnt pergi pada kadar yang dinyatakan kerana isu-isu lain. Mungkin saya akan mendaftar hanya untuk mendapatkan akses kepada maklumat yang berair :)

  Memikirkan!

 8. 8
  Pada 1 Ogos, 2009 di 03:00
  Rang Undang-Undang berkata:

  Saya berfikir bahawa 30 Hari Cabaran adalah peluang terbesar untuk memasuki arena internet pemasaran yang wujud pada hari ini. Anda bercakap 30 hari PERCUMA, memotong arahan kelebihan dalam persekitaran yang mesra pengguna dengan strategi atas dan alat di dunia. Alat seperti Market Samurai. Kemasan 30 Hari Cabaran dan melaksanakan walaupun sebahagian kecil daripada arahan boleh mengubah kehidupan kita selama-lamanya. Pemasaran Internet telah "meratakan lapangan bermain" dan membolehkan kita semua untuk bersaing dengan "budak-budak besar". Apa masa yang menarik untuk hidup dalam! Thanks guys untuk membuat Samurai Pasaran disediakan untuk 30 Hari Cabaran.

  Teruja & Bersedia Untuk Cabaran!

 9. 9
  Pada 1 Ogos, 2009 di 06:13
  Tony Frost berkata:

  Belum lagi Ed Dale telah bekerja rapat dengan 'diggity panas' Frank Kern!

 10. 10
  Pada 2 Ogos 2009 di 10:42
  keith berkata:

  Hello Samurai OH besar

  Saya menulis kerana saya mendaftar untuk cabaran 30 hari dan tidak pernah mendapat e-mel yang bermula pada pertama Ogos !! Saya mendaftar hari anda menghantar e-mel saya! Saya tidak mahu ketinggalan, anda boleh mengetahui mengapa saya tidak menerima memulakan e-mel !!

  Terima kasih OH Samurai besar

 11. 11
  Pada 5 Ogos 2009 pada 14:27
  Dave berkata:

  Bolehkah saya meminta anda semua Market Samurai ... yang anda akan menawarkan MS pada harga diskaun lagi untuk peserta 30DC ??

  Saya flippin 'terlepas oleh beberapa hari masa yang lepas dan sedikit miffed bahawa saya tidak boleh masuk pada perjanjian itu.

  Hanya tertanya-tanya ... sebagai akan senang untuk memilikinya, tetapi cuba untuk menyelamatkan apabila saya ... terutamanya pada masa-masa !!!

  Ia akan menjadi karma baik untuk menawarkan sekali lagi ;)

  Dave

 12. 12

  Hi Guys,
  Saya telah mendaftar untuk Cabaran 30 hari, diakui saya beberapa hari lewat, tetapi tidak kelihatan apa-apa maklum balas daripada kebanyakan you- tidak seperti anda dan Pasaran Samurai.
  Terima kasih,
  Dennis Palmer.

 13. Dennis - Kami telah mempunyai banyak isu-isu deliverability dengan Aweber akhir-akhir ini :(

  Anda sepatutnya menerima e-mel yang mengesahkan pendaftaran anda - dan hanya mengingatkan anda untuk mendaftar di http://www.thirtydaychallenge.com terlalu supaya anda tidak terlepas apa-apa e-mel latihan mereka.

  Brent

 14. 14

  Hi Brent,
  Tiada Luck lagi. Cuba untuk mendaftar sekali lagi hanya untuk menerima "Ralat"
  rekod menunjukkan sudah pelanggan.
  Terima kasih kerana sambutan walaupun.
  Dennis.

 15. 15
  Pada 8 Ogos, 2009 di 22:20
  Dwayne berkata:

  Hi,

  Saya mempunyai isu yang sama seperti Dennis, saya juga tidak menerima sebarang maklumat daripada 30 hari cabaran dan mendapat kesilapan pendaftaran yang sama.

  Saya menerima e-mel dari Noble Samurai untuk kemaskini kepada Pasaran Samurai!

  Dwayne

 16. [...] 7 Sebab untuk melakukan 30 Cabaran Hari | Noble Samurai [...]

 17. Saya sebelah salah 50, suka komputer riba saya tetapi tidak tahu sebenar Pemasaran Internet. Saya hanya fikir ia telah membeli barangan dalam talian!
  Saya terjumpa di seluruh 30 DC, ingin tahu tentang hal itu, saya jauh ketinggalan dalam meletakkan barangan ke dalam amalan. tetapi saya banyak belajar.
  Saya akan selesai dengan semua pelajaran, tetapi tidak akan sampai ke peringkat akan 'hidup' dalam 30 hari, tetapi d'anda tahu apa? Ia tidak perkara itu. Ia belajar proses dan ini dilakukan dalam bahasa yang mudah dan secara percuma ... ..well, saya mengucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat.
  Caroline
  Wales, UK

 18. 18
  Pada 22 Ogos 2009 pada 01:03
  TOMARTOMARTINI berkata:

  menyeronokkan

 19. 19
  Pada 22 Ogos 2009 pada 10:33
  Christopher berkata:

  Saya telah menggunakan perisian seluruh 30DC dan ia kelihatan cukup baik. Satu-satunya kritikan saya perlu ialah tracker pangkat yang hanya kelihatan di dalam google.com Kebanyakan pasaran klien saya menggunakan google.com.au (Australia) supaya ia akan lebih baik untuk dapat merangkumi beberapa data tertentu negara tambahan.

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Perlu lakukan.

  The Rank Tracker menggunakan negara anda dan tetapan serantau dari fail projek anda ... Jadi, jika anda mempunyai "Semua Negara dan Wilayah" dipilih, anda akan melihat hasil dari Google.com ... Tetapi jika anda mempunyai "Australia" dipilih, anda perlu melihat hasil dari Google .com.au.

  Saya hanya diperiksa ia kemudian dan ia seolah-olah bekerja denda - tetapi jika anda mempunyai sebarang masalah, hubungi kami.

  Saya harap ini membantu anda keluar.

  Brent

  Pada
  Christopher menjawab:

  Hi Brent,

  Terima kasih. Meletakkannya kesilapan operator. Saya tidak pernah dipilih rantau ini Australia. Saya rasa saya pergi dengan tetapan lalai.

  Terima kasih kerana meluangkan masa untuk kembali kepada saya.

  Cheers,
  Christopher.

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Gembira untuk membantu :)

 20. 20

  Saya telah membeli perisian, diikuti 30 DC. Pasaran Samurai adalah program IM yang paling berguna saya dan tutorial adalah cabaran yang berkualiti dan menghiburkan. Saya Pelanggan berpuas hati - bukan sesuatu yang saya berasa perlu untuk mengatakan sangat kerap.

 21. Saya amat berterima kasih untuk menggunakan perisian untuk menganalisis pasaran samurai kata kunci yang mudah. Yang berjaya