SEO Analisis Persaingan Trick untuk Menganalisis Tapak Single

Share Button

Ohayo Samurai!

Beberapa orang telah ditanya mengenai SEO Analisis Persaingan pada tapak tertentu dalam Pasaran Samurai.

Bagaimana anda menganalisis faktor Search Engine Optimization untuk laman web yang tidak muncul di halaman pertama Google?

Jika anda bekerja dengan sebuah laman web yang ada pada Page 2 hasil carian Google (atau lebih!), Ia adalah berguna untuk mengetahui bagaimana ia membandingkan dengan laman yang sudah berpangkat dalam 10 kedudukan teratas di Google ... dan apa kelemahan SEO anda perlu mengatasi!

Itulah di mana ini berguna SEO Analisis Persaingan silap mata amat berguna:

YouTube Preview Image
SEO Analisis Persaingan (off-page SEO faktor sahaja)
di lokasi tertentu menggunakan Perisian Market Samurai

Nota: Ini adalah kerja-sekitar yang akan membolehkan anda untuk menganalisis off-page SEO faktor sahaja - anda tidak akan dapat menggunakannya untuk menganalisis di halaman faktor SEO.

TETAPI akan ada penyelesaian yang lebih baik dan lebih kekal mudah ditambah kepada Pasaran Samurai pada masa hadapan. Tunggu untuk ini.

Sayonara untuk sekarang!

Brent

Brent Hodgson yang pengasas bersama Samurai Mulia, dan seorang pakar pemasaran internet.

Brent telah menulis 68 post (s) untuk Noble Samurai

9 Responses to "SEO Analisis Persaingan Trick untuk Menganalisis Tapak Single"

 1. 1
  Pada 25 Nov, 2008 di 11:10
  Teriss berkata:

  Ini adalah ciri yang hebat dan saya gembira anda hantar video ini untuk memberitahu kita, kerana saya akan bertanya soalan yang bagaimana untuk analze laman tertentu. Ia akan menjadi tambahan yang besar dan masuk akal untuk menganalisis yang nombor satu untuk kata kunci anda dan dapat melihat mengapa.
  terima kasih sekali lagi Brent.

  Teri

 2. Hi Brent Adakah anda tahu secara kasar apabila fungsi baru ini akan dilepaskan? Ia adalah salah satu saya tidak sabar-sabar menunggu.

 3. Hello Brent,
  Akhirnya mendapat acclimated dengan semua perisian dan tidak mempunyai satu soalan: Apakah Seo Digger? Saya dapati laman dengan nama yang sama dan ia tidak lagi boleh didapati dan merujuk kepada SEMRush. Adakah ini SEO DIGGER yang sama dalam Pasaran Samurai? Apa kunci API saya sepatutnya menggunakan untuk itu untuk bekerja?

  Ya, masih belajar :)

 4. Adam - The "Add URL" ciri tidak di kaki langit berhampiran - kita sudah mempunyai beberapa bulan akan datang bernilai kemas kini berbaris dalam jadual pembangunan kami.

  Georjina - Betul - malangnya, SEO Digger ditutup perkhidmatan API mereka baru-baru ini - jadi tidak panjang mungkin untuk mendapatkan akaun SEO Digger baru, atau bahkan mendapatkan kunci API lama.

  Orang yang sudah mempunyai kunci API dalam Pasaran Samurai masih boleh menggunakan Samurai Pasaran.

  Saya tidak pasti apa yang kita akan lakukan dengan SEO Digger di masa depan - sama ada ia akan ditamatkan secara berperingkat, atau sama ada alat baru akan diperkenalkan - Walau bagaimanapun, pengguna masih boleh menggunakan Generator Sinonim dalam Pasaran Samurai. Yang sentiasa menghasilkan kata kunci yang berkualiti tinggi.

  Brent

 5. artikel yang hebat, tetapi yang benar-benar di luar soalan topik; apa perisian yang anda gunakan untuk membuat video ini? i love overlay video

 6. Screenflow (perisian Mac)

  Hanya cemerlang

 7. Hack sejuk! cara yang baik untuk memeriksa di laman web / laman anda sendiri. Melihat ke hadapan untuk ciri-ciri baru.

  Terima kasih.

 8. Saya telah tertanya-tanya bagaimana untuk berbuat demikian, dan terutamanya bagaimana laman web saya sendiri dibandingkan. Tip yang besar.

  Saya baru sahaja menghabiskan 2 jam menganalisis persaingan untuk sejumlah besar kata kunci. Ia merupakan satu alat yang menakjubkan.

  Cheers

  Kaya

 9. 9
  Pada 28 Mac 2009 di 20:33
  Berani berkata:

  Ini dapat dilakukan dengan "Add URL adat" jadi tidak memerlukan video ini lagi. Bagaimanapun, ia adalah sejuk untuk tahu ini sebelum ciri ini muncul.