New Rank Tracker Adakah LIVE, tetapi anda perlu mengaktifkannya hari ini ...

Share Button

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE Hari ini kita mempunyai beberapa berita yang HEBAT: Selepas beberapa minggu panjang pengekodan (dan lebih 80,000 baris kod baru) kita benar-benar teruja untuk memperkenalkan Sistem Rank Tracker New anda untuk anda ...

Dan kita tidak boleh gembira dengan hasilnya!

Sekarang ada satu tan maklumat dalam blog post ini, tetapi saya mahu menjadi seperti yang menyeluruh yang mungkin bagi memastikan anda dapat bangun dan berjalan dengan sistem Rank Tracking baru dengan cepat dan mudah. Dalam blog post hari ini saya akan mendedahkan:

 1. Tiga ciri-ciri hebat baru anda dengan 'baik' Rank Tracker baru dan anda
 2. Bagaimana untuk bermula dengan NEW Rank Tracker dalam 4 langkah mudah
 3. Bagaimana untuk menuntut 50 kata kunci pelan Rank Tracking PERCUMA anda (bernilai sehingga $ 22.50 setiap bulan) dengan mengaktifkan Tracker Rank sebelum Midnight (Pacific Standard Time) Jumaat 3 Ogos
 4. Bagaimana untuk mengunci akses opportunity anda 50% Separuh Harga Diskaun anda pada semua rancangan Rank Tracker tinggi-kata kunci dengan mengaktifkan Tracker Rank sebelum Midnight (PST) Jumaat 3 Ogos
 5. Apa yang unik tentang Rank Baru Perkhidmatan kami Tracker? Dan bagaimana ia membandingkan dengan pertandingan
 6. Apa yang perlu anda lakukan hari ini ...

NOTA PENTING: Anda perlu mengaktifkan modul Tracker Rank anda Hari ini (atau sebelum tengah malam (PST) Jumaat 3 Ogos) untuk menjamin PERCUMA pelan 50 Kata Kunci White Belt anda, dan mengunci SEUMUR HIDUP 50% diskaun separuh harga anda pada semua yang lebih tinggi kami rancangan kata kunci.

Ingat, ini adalah satu tawaran eksklusif untuk Samurai Pasaran (dan Perkara Samurai) SAHAJA pelanggan yang sedia ada, dan akan tamat pada tengah malam (PST) Jumaat 3 Ogos. Selepas tarikh ini pelan PERCUMA White Belt akan dikurangkan kepada 10 kata kunci, dan pelan kata kunci yang lebih tinggi akan beralih kepada harga runcit, dan dua kali ganda harga.

Ok, ada banyak untuk menampung, jadi mari kita bermula.

Sebagai pemilik Pasaran Samurai (atau Perkara Samurai) anda serius untuk SEO. Anda memahami bahawa untuk anda untuk meningkatkan kedudukan anda, anda perlu menjejaki mereka.

Seperti yang anda tahu, beberapa bulan yang lalu, Google telah membuat perubahan besar yang banyak memberi kesan kepada modul Rank Tracker dalam Pasaran Samurai dan Perkara Samurai. Oleh itu ia adalah perlu untuk membina semula Rank Tracker dari awal ...

Di sini Adakah Hanya 3 Of The Great Ciri-ciri Baru Anda Dapatkan Dalam 'baik' Rank Tracker New Dan anda ...

Jika anda ingat menggunakan Tracker Rank lama, anda akan ingat bagaimana mengecewakan ia adalah untuk mendapatkan data anda.

Setiap kali anda mahu untuk memeriksa kedudukan anda anda terpaksa membuka Pasaran Samurai atau Perkara Samurai, klik butang secara manual, dan kemudian memutarkan ibu jari anda semasa data ranking anda telah dikumpulkan.

Jika anda mempunyai lebih daripada beberapa projek, proses ini boleh mengambil jam. Nah, itu adalah 'Rank Tracker lama' ...

Berikut adalah Apa yang Baru Dengan Sistem Penjejakan New Rank:

 • Kemas kini mingguan automatik: Tiada lagi yang anda perlu ingat untuk memeriksa kedudukan anda setiap minggu, dan kemudian secara manual klik butang update untuk mengambil data ranking baru anda. Sekarang anda hanya boleh duduk dan berehat seperti Rank Tracker baru kami secara automatik mengemas kini kempen anda untuk anda setiap minggu, tanpa anda perlu mengangkat jari.

 • Pemberitahuan e-mel: Bukan sahaja yang Rank Tracker baru mengemas kini promosi anda secara automatik setiap minggu, ia juga menghantar anda pemberitahuan e-mel sebaik sahaja data ranking anda telah dikemaskinikan. Jadi, anda kini boleh menumpukan perhatian yang tidak berbelah bahagi anda pada perniagaan anda, sehingga e-mel pemberitahuan anda tiba.

 • Antara muka mudah: Tidak seperti Rank Tracker lama yang anda lemas di lautan nombor, antara muka yang mudah baru kami Rank Tracker baru membuat menganalisis kedudukan anda angin - terutamanya jika anda menguruskan beberapa laman web, kata kunci dan kempen semua pada masa yang sama.

Dan kerana sumber-sumber sistem Rank Tracking baru ranking data daripada pembekal pihak ketiga dipercayai, ia lebih stabil berbanding sebelum ini.

Bagaimana Untuk Bermula Dengan Rank Tracker Dalam 4 Langkah Mudah

  1. Open Market Samurai atau Perkara Samurai dan kemas kini kepada versi terkini

  1. Buka projek pertama yang anda mahu muat naik ke New Rank Tracker

  1. Klik pada Modul Tracker Rank untuk mengaktifkan PERCUMA pelan 50 Kata Kunci White Belt anda

NOTA: tetingkap anda peluang untuk mengunci PERCUMA 50 kata kunci pelan Belt Putih anda ditutup pada hari Jumaat 3 Ogos. Jika anda tidak mahu ketinggalan 50 kata kunci pelan Belt Putih percuma anda, anda perlu mengaktifkan modul Tracker Rank anda sekarang. Untuk maklumat lanjut mengenai pelan percuma White Belt anda, teruskan membaca ...

  1. Muat naik data Rank Tracker sejarah anda ke awan

Bagaimana Tuntutan 50 Pelan anda PERCUMA Kata Kunci Rank Tracking (bernilai sehingga $ 22.50 setiap bulan) Dengan Mengaktifkan Rank Tracker Sebelum Jumaat 3 Ogos.

Harapan besar kami adalah bahawa kami akan dapat menawarkan pangkat pelan pengesanan PERCUMA untuk pemilik sedia ada kedua-dua Pasaran Samurai dan Perkara Samurai. Kami mahu memastikan bahawa ramai pelanggan kami yang mungkin akan benar-benar tidak terjejas oleh perubahan yang dikenakan oleh Google.

Oleh itu, kita menganalisis corak penggunaan pelanggan semasa kami, dan dirundingkan secara agresif dengan lebih sedozen ranking pembekal data untuk memahami:

 1. Jika pelan PERCUMA adalah mustahil dari segi ekonomi; dan
 2. Apa rancangan PERCUMA termasuk untuk pengguna yang sedia ada

Berita baik ialah kita akan dapat menawarkan pelan PERCUMA 50 Kata kunci besar untuk SEMUA pelanggan sedia ada Samurai Pasaran dan Perkara Samurai.

Analisis kedudukan kami data penggunaan sepanjang tahun lalu, mendedahkan corak penggunaan yang berikut untuk pelanggan semasa kami:

Track 92% kurang daripada 50 kata kunci
7% trek antara 51-500 kata kunci
Lagu 1% lebih 500 kata kunci

Jadi, seperti yang anda lihat, pelan kata kunci PERCUMA 50 kami melebihi keperluan lebih dari 92% daripada pelanggan kami yang sedia ada. Ertinya, jika anda sebahagian daripada majoriti ini yang mengesan kurang daripada 50 kata kunci, anda akan mendapat manfaat daripada pangkat automatik menjejaki (di mana kami mencari kedudukan anda untuk anda secara automatik setiap minggu) dan tidak perlu membayar sen untuk itu.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa perkara penting untuk perhatian:

  1. Walaupun pelan bebas akan bebas untuk anda, ia adalah TIDAK percuma kepada kami - Kami akan membayar beribu-ribu ringgit setiap bulan, bagi pihak anda, untuk menaja jamin rancangan-rancangan ini percuma. Kami telah menetapkan freeline di tahap yang harus memenuhi sebahagian besar pengguna (lebih 92%), manakala menetapkan jumlah wang tunai yang kita perlu berbelanja setiap bulan untuk pelanggan-pelanggan kami ke tahap yang mampan. Yakinlah, ini tidak akan bankrap kita, tetapi ia adalah penting untuk berkongsi bahawa kita akan membiayai bil untuk akaun-akaun PERCUMA, kami terpaksa menarik garis di suatu tempat, dan pelan 50 kata kunci yang menyerang keseimbangan memenuhi sebahagian besar keperluan pengguna, dan juga menguruskan kos yang berterusan.

  1. Tawaran ini HANYA tersedia untuk Pasaran Samurai (dan Perkara Samurai) pemilik, atau sesiapa sahaja yang membeli Samurai Pasaran sebelum Jumaat 3 Ogos yang sedia ada - Sebagai pelanggan kami yang sedia ada dan pengguna percubaan adalah mereka yang akan paling terjejas oleh perubahan ini, tawaran ini hanya boleh didapati kepada asas yang sedia ada pemilikan - sesiapa sahaja yang mempunyai versi penuh Samurai Pasaran atau Perkara Samurai, dan juga mana-mana pengguna semasa percubaan yang upgrade kepada versi penuh sebelum Jumaat 3 Ogos.

  1. Selepas Jumaat 3 Ogos pelan percuma untuk mana-mana pelanggan baru Pasaran Samurai akan turun kepada 10 kata kunci sebulan - Oleh kerana kos berterusan yang besar dalam menyediakan rancangan-rancangan ini PERCUMA, pelan 50 kata kunci yang percuma hanya terdapat kepada pemilik sedia ada ( dan sesiapa sahaja yang upgrade kepada versi penuh sebelum Jumaat ke-3 August.With lebih 63,755 pelanggan, anda boleh mula untuk memahami mengapa menyediakan pelan PERCUMA ini akan kos kita beribu-ribu ringgit sebulan.

   Itulah sebabnya kita hanya boleh membuat tawaran ini kepada pelanggan-pelanggan yang sedia ada. Pelanggan masa depan akan terhad kepada pelan 10 kata kunci / bulan.

 1. Ini PERCUMA 50 kata kunci pelan bersamaan dengan rancangan DIBAYAR yang kos sehingga $ 22,50 sebulan - Kami telah melakukan analisis yang teliti pertandingan dalam ruang pangkat perkhidmatan pengesanan. Kebanyakan perkhidmatan pengesanan pangkat gagal menyediakan pelan PERCUMA di semua, dan mempunyai harga kemasukan sekurang-kurangnya $ 29 hingga $ 49 sebulan hanya untuk mendaftar. Ini kerana kes itu, nilai sebenar kepada anda untuk pelan 50 kata kunci yang setanding adalah di mana-mana antara $ 5 hingga $ 22.50 setiap month.Only pelanggan sedia ada, dan orang-orang yang membeli versi penuh Samurai Pasaran sebelum Jumaat 3 Ogos, akan layak untuk ini pelan 50 kata kunci percuma - yang menyediakan sehingga $ 22.50 setiap bulan cek ranking kata kunci, secara PERCUMA.
Free 50 keyword white belt plan

Tuntutan PERCUMA 50 kata kunci pelan Belt Putih anda dengan mengaktifkan Tracker Modul Rank anda Sekarang. Ingat, ini adalah satu tawaran eksklusif untuk Samurai Pasaran dan Perkara Samurai pemilik SAHAJA dan akan tamat pada tengah malam (PST) Jumaat 3 Ogos.

Selepas tarikh ini pelan kata kunci bebas akan dikurangkan kepada hanya 10 kata kunci.

Untuk mengaktifkan modul Tracker Rank anda dan mendakwa PERCUMA Pelan 50 Kata-kata anda:

  1. Open Market Samurai atau Perkara Samurai, dan kemas kini kepada versi terkini

 1. Klik pada tab Rank Tracker Modul dan PERCUMA 50 pelan Kata Kunci White Belt anda secara automatik akan diaktifkan. (Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk bermula dengan Tracker Rank baru Klik Di sini )

Bagaimana Untuk Kunci Dalam SEUMUR HIDUP anda 50% Separuh Harga Diskaun Di SEMUA Rank Tracker Tinggi Pelan Kunci

Ranking analisis data penggunaan kami menunjukkan bahawa 50 kata kunci pelan kami adalah lebih daripada mencukupi untuk lebih daripada 92% daripada pelanggan kami.

Walau bagaimanapun, jika anda salah seorang daripada orang-orang yang dalam 8% daripada pengguna yang mengesan lebih daripada 50 kata kunci, maka kita ingin memastikan bahawa kami menjaga anda juga.

Sebelum saya mendedahkan apa yang pelan harga adalah, ia adalah penting untuk mengkaji persaingan dan melihat apa pilihan yang paling murah boleh didapati adalah di pasaran untuk mengesan lebih daripada 50 kata kunci pada setiap minggu:

Pesaing

A

B

C

D

Termurah 50 + pelan kata kunci

$ 49 / Bulan

$ 24 / Bulan

$ 19 / Bulan

$ 99 / Bulan

Keywords dikesan

250

100

100

1000

Harga / Kata kunci

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Jadi, jika anda perlu untuk mengesan lebih daripada 50 kata kunci maka pelan yang paling murah daripada perkhidmatan bersaing bermula pada $ 19 / bulan, dan anda boleh membayar sebanyak $ 99 / bulan!

Walaupun ini mungkin kelihatan seperti banyak, terdapat sebab-sebab yang baik untuk harga. Terdapat kos sukar untuk menyediakan infrastruktur untuk menyemak nombor besar kata kunci.

Apabila melakukan analisis kami dan model harga kami mempunyai dua kelebihan yang pasti berbanding pesaing kami:

  • Kebanyakan harga pesaing disasarkan kepada agensi SEO - syarikat yang mempunyai poket. Agensi biasanya mengenakan bayaran beratus-ratus atau beribu-ribu ringgit kepada pelanggan mereka sendiri setiap bulan, dan oleh itu mampu untuk membayar jumlah yang besar setiap bulan untuk mendapatkan kedudukan kata kunci mereka dikemaskini untuk them.Agencies menguruskan beberapa pelanggan - perlu mengesan beratus-ratus atau beribu-ribu kata kunci setiap bulan. Struktur harga pelan kini ditawarkan di pasaran mencerminkan keperluan ini. Malangnya, ini meletakkan ia di luar jangkauan ramai pemilik perniagaan kecil dalam talian, terutamanya jika mereka hanya perlu mengesan beberapa ratus kata kunci.

 • Kebanyakan pesaing kami berkhidmat asas pelanggan yang agak kecil Agensi SEO - dan sebagainya tidak dapat untuk menyebarkan kos infrastruktur mereka di puluhan ribu pengguna seperti kita.

Kita tahu yang pelanggan-pelanggan kami, dan mereka sangat berbeza daripada agensi SEO! Walaupun kami mempunyai beberapa agensi dan perunding SEO menggunakan perisian kami, kebanyakan pengguna kami adalah pemilik perniagaan kecil dalam talian yang tidak mempunyai beratus-ratus dolar sebulan untuk dibelanjakan pada menjejaki kedudukan mereka.

Kami telah mengambil keperluan ini kira apabila datang dengan rancangan Rank Tracking kita sendiri.

Bagi memastikan pelanggan sedia ada mendapat tawaran yang terbaik mungkin, kami menawarkan dua set pelan:

 1. Rancangan untuk pelanggan sedia ada (atau pelanggan baru yang membeli sebelum Jumaat 3 Ogos).
 2. Rancangan untuk pelanggan baru yang membeli selepas Jumaat 3 Ogos

Berikut adalah senarai apa rancangan kami adalah untuk perkhidmatan Rank Tracking Noble Samurai ini:

Rank Tracker Pelan

Sedia Khas
Harga Pelanggan

) (Daftar Sebelum Jumaat 3 Ogos)

Harga Runcit


) (Daftar Selepas Jumaat 3 Ogos)

White Belt

Keywords: 50
Harga / Bulan: PERCUMA
Harga / Perkataan: SIFAR
Keywords: 10
Harga / Bulan: PERCUMA
Harga / Perkataan: SIFAR

Yellow Belt

Keywords: 100
Harga / Bulan: $ 5
Harga / Perkataan: $ 0,05
Keywords: 100
Harga / Bulan: $ 10
Harga / Perkataan: $ 0,10

Orange Belt

Keywords: 200
Harga / Bulan: $ 10
Harga / Perkataan: $ 0,05
Keywords: 200
Harga / Bulan: $ 20
Harga / Perkataan: $ 0,10

Blue Belt

Keywords: 500
Harga / Bulan: $ 25
Harga / Perkataan: $ 0,05
Keywords: 500
Harga / Bulan: $ 50
Harga / Perkataan: $ 0,10

Brown Belt

Keywords: 1000
Harga / Bulan: $ 40
Harga / Perkataan: $ 0,04
Keywords: 1000
Harga / Bulan: $ 80
Harga / Perkataan: $ 0,08

Black Belt

Keywords: 2500
Harga / Bulan: $ 99
Harga / Perkataan: $ 0,04
Keywords: 2500
Harga / Bulan: $ 198
Harga / Perkataan: $ 0,08

Jadi, jika anda pelanggan yang sedia ada dengan 100 kata kunci, anda boleh mengesan kedudukan anda untuk hanya $ 5 sebulan. Itu hanya $ 0,05 per kata kunci - kurang daripada satu perempat daripada kebanyakan tawaran pesaing!

Untuk semua pelanggan sedia ada (dan bagi sesiapa yang upgrade kepada versi penuh Samurai Pasaran sebelum Jumaat 3 Ogos), anda akan mendapat akses kepada semua pelan runcit kami, tetapi pada 50% Separuh Harga Diskaun!

Jika anda mengkaji pelan di atas, anda akan melihat bahawa walaupun rancangan masa depan runcit (yang menendang hanya untuk pelanggan baru yang membeli selepas Jumaat 3 Ogos) mempunyai harga per kata kunci kurang daripada separuh daripada kebanyakan tawaran pesaing kita. Untuk mendapatkan harga yang sama bagi setiap kata kunci daripada perkhidmatan bersaing, anda akan perlu membelanjakan sekurang-kurangnya $ 99 sebulan!

Kami suka dapat menawarkan PERCUMA Rank Tracking berterusan kepada semua pengguna kami terjejas, bagaimanapun, atas sebab-sebab saya telah dilindungi, dari segi ekonomi ini hanya tidak mungkin.

50 kata kunci pelan PERCUMA kami, yang memenuhi keperluan lebih 92% daripada pelanggan kami, kami akan kos beribu-ribu ringgit setiap bulan untuk menampung.

Jika anda salah satu daripada beberapa yang menjejaki lebih daripada 50 kata kunci (dan anda seorang pelanggan yang sedia ada), kami dapat memberikan harga istimewa - kurang daripada satu perempat daripada harga pesaing kami.

Sesiapa yang membeli produk kami selepas Jumaat 3 Ogos akan dapat memilih daripada pelan runcit kami, yang masih nilai yang besar - sekurang-kurang daripada separuh harga kebanyakan pesaing kami.

Untuk melihat bagaimana untuk menukar pelan anda, hanya menonton video di bawah.

Bagaimana Tukar Pelan Rank Tracker anda

50 Percent Discount

Mengunci SEUMUR HIDUP 50% diskaun Separuh Harga anda semua rancangan yang lebih tinggi-kata kunci dengan mengaktifkan modul Tracker Rank anda sekarang. Ingat, ini adalah satu tawaran eksklusif untuk Samurai Pasaran dan Perkara Samurai pemilik SAHAJA dan akan tamat pada tengah malam (PST) Jumaat 3 Ogos.

Selepas tarikh ini semua kata kunci yang lebih tinggi rancangan akan beralih kepada harga runcit, dan dua kali ganda harga.

Untuk mengaktifkan modul Tracker Rank anda dan mendakwa SEUMUR HIDUP 50% diskaun separuh harga anda pada semua rancangan yang lebih tinggi kata kunci:

  1. Open Market Samurai atau Perkara Samurai, dan kemas kini kepada versi terkini

 1. Klik pada tab Rank Tracker Modul dan 50% diskaun setengah harga anda akan dikunci dalam seumur hidup. (Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk bermula dengan Tracker Rank baru Klik Di sini )

Mengapa Adakah The New Rank Tracker Menyediakan kemas kini mingguan?

Dengan hanya beberapa pengecualian, kebanyakan pesaing kami hanya memberikan mingguan kedudukan tangga, dan untuk sebab yang baik:

  • Jika anda sentiasa memantau kedudukan anda akan melihat turun naik harian dalam hasil anda. Ini setiap hari "bunyi" memesongkan gambaran sebenar apa yang berlaku kepada majoriti rankings.The anda profesional SEO memeriksa kedudukan mereka pada setiap minggu atau dua minggu sekali. Ia diterima secara umum di kalangan bulatan SEO yang memeriksa kedudukan lebih kerap daripada ini memberikan nilai sedikit. Ia sama dengan memantau harga saham saham anda pada minit demi minit. Ia terlalu berbutir untuk memberikan apa-apa trend bermakna atau tindakan.

 • Terdapat sebenar, kos ketara sukar untuk menyediakan jumlah yang besar kedudukan kata kunci. Terdapat infrastruktur penting yang perlu dibina untuk melihat berjuta-juta kata kunci sebulan. Menyediakan ranking mingguan bermakna empat cek sebulan bagi setiap keyword.Providing ranking harian melibatkan tujuh kali ganda lookup kata kunci, yang diterjemahkan terus ke dalam tujuh kali kos. Perkhidmatan yang menyediakan ranking harian ketara lebih mahal per kata kunci untuk mengesan - dan memang begitu!

Dalam kepentingan menjaga kedudukan kata kunci sebagai dicapai dan mampu dimiliki mungkin untuk pelanggan-pelanggan kami, kami telah memilih untuk pada mulanya hanya memberikan mingguan ranking laporan. Walau bagaimanapun, jika terdapat permintaan yang mencukupi kita boleh memperkenalkan satu pilihan untuk kemas kini dibayar serta-merta pada masa hadapan.

Apa yang unik Mengenai Rank Baru Perkhidmatan kami Tracker? Bagaimana Ia Bandingkan Dengan Pertandingan ini?

Jika anda tidak benar-benar menggunakan modul Rank Tracker sebelum, atau belum diperiksa ia keluar untuk seketika, di sini adalah recap cepat ciri-ciri yang unik (di luar kerana hanya satu perempat daripada harga pertandingan).

Mereka mengatakan bahawa "maklum balas adalah sarapan juara", dan dari awal Rank Tracker telah direka untuk memberikan maklum balas yang cepat mengenai "kesan" SEO kerja link-bangunan anda dan strategi SEO.

  1. Rank Tracker bukan sahaja memeriksa kedudukan anda dalam 3 enjin carian utama, tetapi juga melaporkan bilangan pautan yang menunjuk ke setiap halaman kedudukan anda - Biasanya, sebagai pautan-bangunan anda bertambah kerja, anda akan melihat peningkatan dalam bilangan pautan, diikuti oleh peningkatan dalam kedudukan anda. Ia adalah satu petunjuk yang membawa kepada kedudukan, dan hanya Noble Samurai ini Rank Tracker menawarkan ciri ini. (SEO profesional yang suka ciri ini - kerana ia menyediakan bukti semua kerja keras link-bangunan anda telah melakukan)

  1. Rank Tracker menunjukkan kedudukan untuk SETIAP SINGLE WEB PAGE ANDA MENGAWAL - Ia adalah biasa di moden SEO menggunakan pelbagai domain untuk kedudukan untuk kata kunci. Kebanyakan perkhidmatan Rank Tracking lain hanya dapat mengesan satu domain, dan hanya memberitahu anda yang paling tinggi ranking anda memegang. Kami membenarkan anda untuk mengesan apa-apa bilangan domain, dan URL khas seperti video YouTube. Kami menunjukkan kepada anda semua kedudukan anda memegang di bahagian atas 100 keputusan, bukan hanya satu yang paling tinggi.

  1. Rank Tracker membolehkan anda untuk mengesan domain tidak terhad untuk satu kata kunci - Kebanyakan penyelesaian yang lain pengesanan pangkat di pasaran caj pelanggan mereka berdasarkan konsep yang dikenali sebagai "pasangan kata kunci". Jika anda mahu untuk mengesan kedudukan kata kunci anda pada kata kunci untuk 5 domain yang berbeza, anda akan perlu memasukkan kata kunci dalam 5 kali, makan ke dalam kuota bulanan anda. Dalam Rank Tracker, yang akan dikira sebagai hanya satu kata kunci - jadi kuota Kata kunci anda pergi lebih jauh.

  1. Rank Tracker membolehkan anda untuk mengesan kedudukan pada Web 2.0 laman web (seperti YouTube dan Squidoo), yang anda mengawal, tetapi tidak memiliki - Banyak penyelesaian kepada had pasaran anda hanya menjejaki halaman di domain tunggal, atau memaksa anda untuk menjejaki setiap tapak Web 2.0 sebagai satu lagi "pasangan kata kunci", makan ke dalam kuota kata kunci yang anda terhad. Seperti yang anda tahu, YouTube dan laman Web 2.0 sering terdiri daripada bahagian penting dalam moden SEO. Hanya Rank Tracker membolehkan anda menambah sebanyak Web 2.0 laman web yang anda suka - sementara hanya menggunakan sehingga satu kata kunci kuota mingguan anda.

  1. Rank Tracker menyokong rangkaian penuh enjin carian bahasa dan negara kombinasi - Bercakap kepada banyak pengesanan pangkat pembekal data kami sedar bahawa sokongan yang sangat sedikit rangkaian penuh Bahasa dan Negara kombinasi yang terdapat di Google dan enjin carian utama. Pasaran Samurai telah menjadi sangat popular untuk bukan AS, bukan berbahasa Inggeris pelanggan kerana kita telah bekerja keras untuk menyokong hak-ke-kiri bahasa seperti bahasa Ibrani, dan "Unicode" bahasa seperti Jepun dan China. Pembekal data kami telah dipilih adalah salah satu daripada beberapa yang mampu menyediakan rangkaian penuh Bahasa / Negara kombinasi.

 1. Rank Tracker menguruskan isu-isu Google "penyetempatan" dan "peribadi" - Google sering menyajikan ranking muka surat yang berbeza berdasarkan di mana anda terletak. Google juga memperibadikan hasil carian anda berdasarkan kepada laman web yang anda kerap lawati. Ini "penyetempatan" dan "peribadi" tingkah laku boleh membuat ia amat mencabar untuk mendapatkan set objektif hasil carian umum sebagai ukuran untuk SEO anda activities.As hasilnya, anda sering melihat hasil yang sangat berbeza mencari Google dari pelayar web anda sendiri daripada apa pangkat laporan perkhidmatan pengesanan. Pembekal data ranking kita telah memilih melakukan pekerjaan yang sangat baik menghapuskan berat sebelah itu daripada hasilnya.

Apa yang Anda Perlu Lakukan Hari ...

  1. Jika anda seorang Pasaran Samurai atau Perkara Samurai pelanggan yang sedia ada dan anda mengesan kurang daripada 50 kata kunci - mengaktifkan hari ini (atau sebelum Midnight (PST) Jumaat 3 Ogos) dan anda akan mendapat PERCUMA 50 kata kunci pelan Belt Putih anda untuk hidup. Data penggunaan, menunjukkan bahawa ini adalah lebih daripada cukup untuk lebih daripada 92% daripada pelanggan kami.

  1. Jika anda sebahagian daripada beberapa pelanggan yang perlu untuk mengesan LEBIH daripada 50 kata kunci - mengaktifkan hari ini (atau sebelum Midnight (PST) Jumaat 3 Ogos) dan anda akan mengunci akses opportunity kepada pelan kata kunci kami lebih tinggi pada 50 % diskaun separuh harga (yang kurang daripada satu perempat daripada harga paling persaingan kami).

 1. Jika anda JANGAN DIGUNAKAN tracker pangkat sebelum ini, kini adalah masa terbaik untuk memulakan. Aktifkan hari ini (atau sebelum Midnight (PST) Jumaat 3 Ogos) dan anda akan mendapat PERCUMA 50 kata kunci pelan Belt Putih anda, dan akses SEUMUR HIDUP untuk semua pelan kata kunci yang lebih tinggi kami pada 50% diskaun setengah harga, seharusnya anda perlu menaik taraf pada masa akan datang.

Untuk mengimbas kembali, untuk mendapatkan akses kepada Rank Tracker baru ini, semua yang anda perlu lakukan adalah:

  1. Open Market Samurai atau Perkara Samurai, dan kemas kini kepada versi terkini

 1. Klik pada tab Rank Tracker Modul untuk mengaktifkan PERCUMA pelan 50 Kata Kunci White Belt anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk mengaktifkan Tracker Rank anda modul Click Here )

Dan akhirnya, yang besar terima kasih untuk semua sokongan yang luar biasa dan galakan kita telah menerima daripada pelanggan kami - dan kepada 1,218 pengguna yang berdedikasi yang mengambil masa yang berharga daripada jadual mereka untuk mengambil bahagian dalam Beta. Kami menerima beberapa maklum balas yang sangat baik, dan membuat banyak penambahbaikan kepada perisian akibat.

Kami berharap anda menikmati menggunakan sistem Penjejakan Rank yang baru, dan jika anda mempunyai sebarang soalan yang tidak menjawab secara langsung dalam post ini, sila bertanya kepada mereka dalam komen di bawah.

Salam hangat,

Eugene Ware
Ketua Pegawai Eksekutif
Noble Samurai

PS Untuk menuntut PERCUMA pelan 50 kata kunci anda, dan mengunci akses opportunity anda 50% diskaun separuh harga anda pada semua rancangan yang lebih tinggi kata kunci, anda perlu mengaktifkan modul Tracker Rank BARU anda sebelum Midnight (PST) Jumaat 3 Ogos. Aktifkan Rank Tracker modul anda hari ini dengan mengklik di sini dan mengikuti 4 langkah mudah:

Ingat, ini adalah satu tawaran eksklusif untuk Samurai Pasaran (dan Perkara Samurai) SAHAJA pelanggan yang sedia ada, dan akan tamat pada tengah malam (PST) Jumaat 3 Ogos.

Selepas tarikh ini pelan PERCUMA White Belt akan dikurangkan kepada 10 kata kunci, dan pelan kata kunci yang lebih tinggi akan beralih kepada harga runcit, dan dua kali ganda harga. Jadi, jika anda tidak mahu ketinggalan, klik di sini sekarang untuk melihat bagaimana untuk mengaktifkan: