Penulisan Kandungan Made Easy!

Share Button

Satu tugas yang Pemasar Internet banyak menjauhkan diri daripada mewujudkan kandungan untuk laman web mereka.

Membuat kandungan boleh menjadi satu proses yang sukar - penyelidikan khusus, menyelidik topik, penulisan, penyuntingan, format, penerbitan, dan banyak lagi - semua untuk mewujudkan hanya satu artikel.

Tetapi kandungan yang baik boleh menjadi rangsangan BERKUASA untuk SEO. Tanpa itu, anda telah hilang pada satu sumber potensi kuasa.

Menulis kandungan yang baik adalah mudah dengan Terbitkan Modul Kandungan

Dalam Spotlight ini di SEO, Dr. Anthony Fernando akan membawa anda melalui Terbitkan modul kandungan secara terperinci, menunjukkan anda bagaimana untuk menyelaraskan proses penciptaan kandungan anda kepada tiga beransur-ansur.

1. Penyelidikan

Memastikan kandungan anda adalah berkualiti tinggi dan mungkin akan membaca adalah langkah penting pertama. Anthony akan membawa anda melalui strategi berkesan untuk pemilihan topik dan penyelidikan.

2. Penulisan Artikel Anda

Seterusnya ia akan membawa anda melalui penulisan artikel anda, termasuk menggunakan alat Terbitkan kandungan untuk mengoptimumkan kandungan anda.

3. Menerbitkan Artikel anda

Sekarang langkah yang paling penting - mendapatkan artikel anda di hadapan pembaca anda. Di sini Anthony menunjukkan anda bagaimana untuk terus memuat naik artikel baru anda untuk Blog WordPress anda dari Terbitkan Kandungan.

Satu lagi alat di Arsenal

Berkualiti tinggi, kandungan yang berkesan kini hanya tiga langkah jauh - semua yang anda perlu lakukan ialah mengambil langkah pertama dan membuka Terbitkan Modul Kandungan.

Semoga berjaya!

Alex

Terbitkan modul kandungan PS Market Samurai adalah satu modul berbayar penuh. Jika anda tidak membeli Market Samurai dan anda mahu akses kepada modul ini, klik di sini untuk membeli sekarang.