How To Create High-Quality Products FAST!

Share Button

For many years, the 4 minute mile was considered not only physically IMPOSSIBLE , but according to doctors of the time – actually dangerous to the health of anyone who attempted it.

But then on May 6th, 1954 a 25-year-old medical student named Roger Bannister – smashed through the 4 minute barrier in what Forbes magazine has called the “Greatest athletic achievement of the last 150 years”.

When reflecting on the event many years later, Bannister said that at the time:

“There was a mystique, a belief that it couldn't be done

But as soon as he proved what was possible , other runners began smashing the barrier as well. By 1957, 16 runners had run sub 4 minute miles!

The 4 Minute Mile Of Internet Marketing…

Now you may be wondering what the four minute mile has to do with Internet marketing.

Well… for me, watching the following video was a lot like watching Roger Bannister smash through the 4 minute mile.

You see I used to believe that it was IMPOSSIBLE to create high quality products quickly and easily.

TETAPI - kemudian saya melihat video ini, dan saya menyedari bahawa kepercayaan saya bukan sahaja salah - tetapi mereka akan telah memegang saya kembali selama bertahun-tahun.

Jadi hari ini saya teruja untuk dapat berkongsi video ini dengan anda kerana saya tahu ia akan mengubah pandangan anda apa yang mungkin dalam perniagaan online anda FOREVER.

Dalam video hari ini Pete Williams mendedahkan apa yang saya percaya adalah salah satu yang paling berkuasa "hacks perniagaan", dan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mencipta produk berkualiti tinggi dalam beberapa minit daripada hari atau beberapa minggu atau bulan!

Ini adalah video yang paling membebaskan dan memberi kuasa yang pernah saya lihat, jadi jika anda berjuang untuk mencipta produk untuk perniagaan online anda - pastikan anda menonton hingga ke akhirnya.

Perniagaan anda tidak akan sama sekali lagi ...

Jika anda menikmati video ini dan anda ingin menonton Pete menggunakan "hacks perniagaan" untuk mendapatkan bernilai seminggu kerja yang dilakukan dalam masa 4 jam - pastikan anda mendaftar untuk Livestream akan datang PERCUMA dengan Kaya Schefren

Salam mesra,
Eugene Ware
Ketua Pegawai Eksekutif Noble Samurai

Eugene telah menulis 18 post (s) untuk Noble Samurai

107 Responses to "Bagaimana Untuk Buat Produk Berkualiti Tinggi FAST!"

 1. 1
  Pada 8 November 2012 pada 03:28
  Paul Manley berkata:

  Apa satu perkara yang menyedihkan. Saya tidak dapat mendengar dengan baik ini sebagai audio ialah sayu dan lebih teruk lagi, saya tidak dapat memahami loghat yang melampau beliau. Bolehkah kita entah bagaimana mendapatkan ini diterjemahkan. Betapa mengerikan loghat dan apa yang sama seperti kandungan sudah pasti sangat baik.

  .sad ...

  paul

  Pada
  Rashi menjawab:

  Hello Paul,

  Saya tidak mendapati apa-apa isu dengan loghat ini lelaki. Semua orang bukan penutur asli Bahasa Inggeris. Ini tidak bermakna bahawa anda perlu untuk hanya mengadu tentang loghat mereka. Beri perhatian kepada apa yang dikatakannya dan cuba untuk mengejar perkara yang bro. Kualiti perkara kandungan. Sila faham bahawa bahasa Inggeris adalah bahasa asing baginya dan sila berhenti membuli orang.

  Pekerjaan yang besar Eugene. Cara untuk pergi.

  Terima kasih

  Pada
  richard H menjawab:

  Hi Rashi dan Paul

  i berfikir isu bahasa adalah salah satu yang menarik, gaya penceramah yang sukar untuk mendengar dan bahasa juga sukar untuk memahami,

  cadangan saya kepada Paul, dapatkan pasangan yang baik telefon kepala ia menjadikannya lebih mudah untuk memahami loghat berat juga mendengar kandungan dua atau tiga kali kefahaman yang lebih akan mengalami.

  cadangan saya untuk Rashi, sila cuba dan memahami bahawa hanya kerana seseorang mengadu mengenai loghat anda tidak bermakna mereka membuli anda, ini dipanggil mentaliti mangsa, ia tidak akan melayani anda dengan baik.

  Inggeris datang dalam pelbagai dialek / loghat dan OK untuk sesiapa sahaja untuk mengatakan "saya tidak boleh memahami bahasa Inggeris anda, sila mengulangi diri anda"

  kandungan yang besar dan laman web yang besar Noblesamurai.com

  Pada
  Alice menjawab:

  ia kedengaran seperti loghat perkara biasa kepada saya, Hanya setakat apa yang digunakan untuk. apa-apa mengerikan mengenainya.

  Pada
  AthleticFIT UK menjawab:

  Juga kata Alice !! Jika ia mengenai audio, kemudian yang adil cukup. Tiada apa-apa mengerikan mengenai loghat pada semua. Saya fikir ia adalah kandungan yang tidak penting apa yang kedengaran seperti. Kita boleh tidak semua bunyi yang sama. Bagaimana membosankan yang akan !!

  Pada
  Josh menjawab:

  Video kedengaran hebat kepada saya, Accent adalah baik juga. Sangat jelas & bercakap dengan baik. Saya rasa u perlu untuk keluar lebih Paul, melihat dunia.

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Paul (dan semua orang-orang yang telah mempunyai isu-isu dengan audio). Saya benar-benar maaf untuk mereka yang telah mempunyai isu-isu dengan audio.

  Saya cuba untuk membersihkannya sebagai banyak seperti yang saya boleh. Saya melonjakkan jumlah audio oleh kira-kira 2 atau 3 kali. Ia memainkan agak kuat dan jelas melalui komputer saya, dan kami telah mendengar ia pada beberapa komputer di pejabat dan ia kedengaran OK. Komputer setiap orang adalah berlainan kursus.

  Menjadi Australia diri saya Saya tidak sedar loghat macam itu isu. Dalam pengalaman yang lalu beliau tidak mempunyai terutamanya "kuat" loghat Australia, dan dia bercakap agak cepat dalam video ini.

  Ini adalah video yang ketiga kami telah diberikan oleh Pete dan tidak ada apa-apa komen mengenai perkara ini dalam komen mereka ... tetapi saya memohon maaf jika orang mempunyai masalah :-(

  Saya mempunyai seorang kawan yang merupakan seorang penerbit televisyen yang bercakap kepada sebuah syarikat kabel AS kira-kira merumuskan rancangan TV beliau. Beliau mengulas kepada saya bahawa mereka tidak akan menerima kandungan tanpa sari kata ... Tidak, saya tahu mengapa!

  Kami akan berusaha untuk menyediakan transkrip untuk aksen berat Australia pada masa hadapan.

  Terima kasih semua orang untuk jujur. Kami benar-benar jahil kepada fakta sebaliknya.

  Saya berharap ia tidak mengganggu terlalu banyak dengan bawa pulang dari kandungan.

  Terima kasih sekali lagi untuk komen semua orang!

  Salam mesra,

  Eugene

  Pada
  Richard menjawab:

  Eugene,

  Saya POM dan saya sebahagiannya pekak. Saya dapati loghat Pete amat mudah untuk mendengar dan pasti tidak mengerikan.

  Secara peribadi saya fikir ia adalah Paul yang yang sedih, memanggil someones loghat mengerikan hampir tidak satu perkara yang terang yang perlu dilakukan apabila pemilik laman ini adalah Aussies juga.

 2. yang ada loghat, yang di -
  Kelajuan di mana beliau bercakap serta resolusi yang berkualiti rendah video (mengapa orang berpengalaman melakukan ini !?)

  keseluruhan membuat video - tidak berguna

  terlalu buruk ...

  Pada
  mageticsounds menjawab:

  ia adalah loghat Australia.

  Pada
  ryan menjawab:

  bersetuju!

  Pada
  winz menjawab:

  bersetuju dengan ken (resolusi yang berkualiti rendah)

  Pada
  Sutejo Tan menjawab:

  Bahasa Inggeris bukan bahasa 1 saya ...

  Saya tidak masalah dengan aksen dan audio

  ia kuat & jelas kepada saya ...

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Ken, dan kepada semua yang telah memberi komen kepada saiz video. Video ini sebenarnya pada Youtube, dan telah dimuat naik sebagai video 720p Definisi Tinggi ... jadi anda hanya akan dapat memaksimumkan video ke skrin penuh anda dan mendapatkan lebih banyak daripada video.

  Penangkapan skrin adalah berkualiti cukup miskin. Tetapi mudah-mudahan anda masih boleh melihat apa yang berlaku. Kandungan sebenar tidak adalah seperti penting kerana proses tersebut. Jadi mudah-mudahan yang masih datang melalui.

  Ia merupakan satu video "tidak tersenarai" dalam Youtube (kerana ia Harta Intelek Pete) - tetapi anda boleh mengakses video di Youtube di sini:

  http://www.youtube.com/watch?v=J5kZ2ab8EBU

  Harapan yang membantu. Dan maaf untuk saiz kecil. Ia tidak membuat apa-apa yang lebih baik dengan susun atur blog yang sempit kita sama ada.

  Maaf atas kesulitan ... Saya tahu bagaimana mengecewakan ini mesti. Akan cuba untuk membuat ini lebih jelas pada masa akan datang.

  Terima kasih kerana membiarkan saya.

  Salam hangat

  Eugene

 3. 3
  Pada 8 November 2012 pada 04:08
  Ricardo berkata:

  Saya tidak percaya dalam pil ajaib, ia adalah lebih baik untuk bekerja dalam produk kami dan itu sahaja. Tidak ada formula ajaib atau sesuatu seperti itu.

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Ricardo,

  Saya bersetuju. Keajaiban "rahsia" adalah perkataan empat surat dipanggil ... W ... O ... R ... K ....

  Walau bagaimanapun, saya percaya terdapat perbezaan besar antara aktiviti nilai tambah dan bukan nilai-aktiviti. Saya adalah Ketua Pegawai Eksekutif sebuah syarikat perisian, dan ia bukan yang berharga bagi saya untuk menulis setiap baris kod dalam produk kami. Tetapi AKU bertanggungjawab hasil produk.

  Ada maknanya kita terlalu memilih fotografi saham, atau menghasilkan slaid tama ... rendering video memuat naik ... barangan ke dalam youtube, dan lain-lain Ini semua perlu ... tapi bukan teras bagi produk yang dicipta.

  Tangkap kandungan anda dalam bentuk yang paling tulen mungkin, dan menubuhkan sistem dan proses untuk membiarkan selebihnya menjaga sendiri.

  Itulah perbezaan antara perniagaan dan pekerjaan.

  Saya masih suka untuk mendapatkan "tangan kotor" kadang-kadang saya terlalu (saya meletakkan video bersama-sama). Tetapi saya juga mempunyai video lelaki sepenuh masa juga.

  Anda mesti bekerja ON produk anda ... tetapi tidak semestinya IN ia.

  Terima kasih banyak untuk komen anda walaupun - Saya tidak pasti jika ketika itu cukup jelas dalam video Pete (atau hilang dalam Aussie loghat tebal :)

  Berharap anda menikmati kandungan.

  Salam mesra,

  Eugene

 4. 4
  Pada 8 November 2012 pada 04:08
  Mickey Mouse berkata:

  kenapa gembar-gembur? Terdapat 10 saat yang bernilai dalam video itu, jika itu. Semua dia berkata di-antara serudukan gembar-gembur lebih ke bawah leher kita seperti pam najis diisi mod turbo ialah, anda perlu merakam video anda semasa melihat peta minda, kemudian menyegerakkan dengan perisian persembahan video. Saya tidak tahu apa-apa cara lain untuk melakukannya secara peribadi.
  Tahniah anda mempunyai 16 minit daripada kehidupan semua orang lain dan saya

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Mickey :)

  Terima kasih kerana komen anda.

  Anda jelas individu yang sangat tinggi jalur lebar yang cepat boleh memahami implikasi minda-peta + skrin rekod aliran kerja dan faedah untuk penciptaan kandungan yang pesat.

  Walau bagaimanapun, kami mempunyai pelbagai pengalaman yang berbeza untuk pelanggan-pelanggan kami, dan beberapa mungkin tidak cepat untuk sen yang jatuh.

  Kami telah mendapati bahawa menghabiskan sedikit masa mewujudkan konteks sebelum menyampaikan kandungan yang boleh membuat banyak perbezaan untuk meningkatkan kefahaman.

  Dr Anthony Fernando, yang mempunyai PhD dalam pendidikan berterusan pelantak ke dalam kepala saya kepentingan konteks dan struktur. Lain kali kita akan cuba untuk menyediakan transkrip supaya pemilik perniagaan yang lebih maju lebih dapat dengan cepat mengimbas dan mengeluarkan kandungan yang relevan kepada mereka di kalangan struktur.

  Terima kasih kerana komen anda.

  Salam mesra,

  Eugene

 5. Saya berminat dalam perisian yang anda gunakan untuk mencipta mindmaps anda gunakan. Apa perisian lain untuk mewujudkan kandungan, membuat video, dan menulis semula PLR boleh anda cadangkan kepada saya? Saya cuba untuk mewujudkan e-buku saya sendiri, dan laman web keahlian menjual produk saya sendiri. Apa-apa peluang penyumberan luar yang akan sangat dihargai juga. Sebenarnya, mana-mana bantuan dihargai. Terima kasih, Guido E. Zecckine, Ketua Pegawai Eksekutif - Biznet2020, Inc / iDigital Hosting dan Rekabentuk

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Guido,

  Pada Mac (yang adalah apa yang saya gunakan), saya cadangkan MindNode Pro. Pada iPhone / iPad saya cadangkan HD iThoughts, dan pada PC terdapat sekeping besar perisian PERCUMA dipanggil FreeMind.

  Harapan yang membantu,

  Eugene

 6. 6
  Pada 8 November 2012 pada 04:25
  Endre berkata:

  Produk telah diiklankan dalam beberapa e-mel yang terakhir dihantar oleh Noble Samurai Team, hanya tidak sepadan sehingga reputasi baik mereka, dan kualiti produk mereka.

  Yang sebelum ini saya melihat sesuatu seperti video virus santai minda dan pdf, bs gelita.

  Saya masih tinggal di senarai e-mel yang saya peminat Pasaran Samurai dan barangan lain yang mereka buat.

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Endre,

  Terima kasih kerana komen anda.

  Saya sangat maaf bahawa anda fikir begitu.

  Virus Minda laporan PDF adalah sedikit mengecewakan. Saya sebelum ini telah membaca laporan individu ini adalah berdasarkan, iaitu:

  1. Perniagaan Internet Manifesto ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheManifesto.pdf )

  2. Bab Hilang
  ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheMissingChapter.pdf )

  Ini adalah, minda-lentur laporan yang sangat baik. Ia SEPENUHNYA mengubah cara yang saya fikir tentang perniagaan.

  Setelah membaca laporan Virus Minda, petikan bergema dengan saya secara mendalam. Ia adalah sejenis peringatan semua bawa pulang yang telah dipelajari.

  Sekali lagi ... mempunyai sedikit objektiviti saya baca sekali lagi .. dan menyedari bahawa dengan konteks laporan penuh laporan virus fikiran mungkin tidak mengalir dengan baik untuk orang yang membaca untuk kali pertama.

  Dalam hal ini ia adalah sangat mengecewakan.

  Saya telah disampaikan komen anda dan juga belakang saya sendiri untuk Kaya Schefren, dan dia nampaknya bekerja di lain semakan yang sepatutnya menjadi lebih baik.

  Nasihat saya, walau bagaimanapun, tidak menahan nafas anda - hanya membaca dua laporan saya telah disenaraikan di atas.

  Terutama yang pertama .. Ianya LEBIH benar hari ini berbanding apabila ia ditulis bertahun-tahun yang lalu.

  Terima kasih kerana komen anda. Pastikan mereka yang akan datang. Dalam pengalaman yang lalu ia bukan kerja Kaya terbaik apabila dibaca oleh seseorang yang membaca karya beliau buat kali pertama.

  Kami akan bekerja lebih keras pada masa akan datang untuk mendapatkan kepercayaan anda kembali, dan mengambil komen dan maklum balas anda di atas kapal.

  Jika saya boleh bertanya - kita cuba sangat keras untuk menyampaikan maklumat yang secara langsung menjawab nombor satu isu pelanggan-pelanggan kami melalui apa yang adalah masa yang sangat gelap dan mencabar di dunia dan dalam Pemasaran Internet.

  Bagaimana kita boleh membantu anda? Apakah jenis masalah yang anda bergelut dengan .. Apa peralatan dan maklumat boleh kita menyampaikan yang secara langsung dapat membantu perniagaan anda?

  Ingin tahu fikiran anda!

  Salam mesra,

  Eugene

 7. Mengabaikan pandangan lain, video ini adalah besar.

  Audio yang pada mulanya rendah, jadi hanya putarkannya sehingga. Loghat beliau tidak mengganggu sama ada. Satu-satunya perkara yang boleh dipertingkatkan ialah kualiti video capture skrin

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi,

  Terima kasih kerana komen anda.

  Audio itu sebenarnya terserempak oleh kira-kira 250% dalam Screenflow ... tetapi saya fikir pada masa yang Youtube menyentuh ia - ia mungkin akan kembali normal sekali lagi ... mengeluh! Itulah sebabnya saya perlu mendengar Pete dan membiarkan lelaki video saya melakukan barangan ini!

  Audio memainkan benar-benar baik pada komputer saya dan semua orang-orang yang telah kami uji di atas di pejabat. Mungkin ia adalah gabungan loghat Australia yang kukuh, dan cepat-bercakap Pete ... dan lebih rendah daripada jumlah audio biasa.

  Akan cuba masa depan yang lebih baik walaupun!

  Terima kasih atas sokongan anda,

  Eugene

 8. Audio adalah baik ... saya boleh mendengar semua baik-baik saja ..

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hooray! :)

 9. 9
  Pada 8 November 2012 pada 05:55
  James Wakefield berkata:

  Adakah ini jenaka? Apa yang ini ada kaitan dengan mencipta produk? Juga ianya tidak strategi mindblowing dan pecah tanah. Membuang masa saya.

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi James,

  Terima kasih kerana komen anda.

  Teknik ini adalah proses perniagaan yang sama bahawa Pete (dan juga kita telah digunakan) untuk mencipta produk maklumat yang berdasarkan video.

  Peralihan minda-set teras yang mungkin tidak datang melalui dengan baik dalam video ini ialah bahawa banyak produk-ciptaan adalah sesuatu yang membosankan.

  Ambil dari saya. Salah satu produk saya yang paling awal adalah produk 14 DVD dan buku kerja maklumat dipanggil "Rahsia Video Digital". Ia dijual dengan baik - tetapi ia membawa saya 8 minggu lewat malam mengedit video dan menguasai DVD, dan lain-lain

  Peralihan minda-set telah ... hanya menangkap "kandungan" ... dan mempunyai proses perniagaan diselaraskan untuk mengendalikan semua aktiviti-aktiviti "bukan nilai tambah" ...

  Saya akan dengan senang hati membayar beberapa ratus dolar untuk 8 minggu mereka dalam hidup saya kembali!

  Saya begitu taksub dengan melakukannya "cara saya" dan melakukannya dengan betul ... saya hilang penglihatan matlamat sebenar ... untuk mendapatkan produk yang besar di luar pintu dan memberi tumpuan kepada perkara yang paling penting dalam perniagaan .. Marketing!

  Anyway. Terima kasih kerana komen anda. Saya harap anda mendapat sesuatu daripada video. Jika tidak, sila beritahu saya jika ada apa-apa anyway kandungan masa depan yang kita menghasilkan secara langsung boleh membantu perniagaan anda dalam keadaan perniagaan cabaran.

  Salam mesra,

  Eugene

 10. 10
  Pada 8 November 2012 pada 06:11
  John berkata:

  Saya tidak mendapati bahawa loghat kepada buruk - jika anda pernah ke Australia dalam hidup anda, anda akan membiasakan diri dengan cepat. Bersetuju walaupun, dia bercakap agak cepat ... namun, kandungan besar, terima kasih untuk berkongsi!

  Dalam perkembangan lain, tidak bahawa Pete Williams sedang bekerjasama dengan Kaya Schefren bagi sesuatu kursus baru mereka jual bersama-sama, "Keuntungan Hacks"? Saya fikir ia adalah $ 1497 ... perlu dibebaskan dalam tempoh beberapa hari akan datang afaik.

  Walau bagaimanapun, video preselling bagus dia mendapat di sana.

  Pada
  Anna menjawab:

  Itu betul, Keuntungan Hacks akan dikeluarkan tidak lama lagi cukup. Di manakah anda mendapati bahawa tanda harga? Setakat ini saya hanya melihat "Prophit Nubuatan" ebook Rich (saya berfikir bahawa adalah nama?) Dan kini video Pete Williams '. Walau bagaimanapun, kandungan yang besar walaupun!

  Pada
  Carrick menjawab:

  Mereka meletakkan ini keluar beberapa bulan lalu kira-kira tag harga, jadi meneka baik ia akan menjadi lebih kurang sama pada masa ini.

  Saya meneka ia didnt menjual semua yang baik, dan siri ini adalah bertujuan untuk melakukan kerja yang lebih baik daripada sebelum menjualnya kali ini dengan lebih banyak syarikat gabungan dan lebih / video yang lebih baik dan sorotan.

  Jangan melihat penggunaan banyak di sini kerana ia berasaskan kepada andaian bahawa anda mempunyai perniagaan yang ditubuhkan dan jenama, dan anda mempunyai beban bot wang untuk penyumberan luar. Ini adalah tema yang telah wujud untuk masa yang lama - leverage dan pertumbuhan melalui penyumberan luar. Mereka baru sahaja ia dibungkus dengan beberapa istilah proprietari licin (Keuntungan Hacks) untuk membuat ia kelihatan lebih revolusioner dan baru. Beliau tidak menggunakan beberapa teknik pintar dan alat-alat, tetapi jika anda mempunyai yang baik VA, anda akan melakukan ini jenis perkara diri anda secara semula jadi kerana itulah titik keseluruhan mempunyai ini ... VA.

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Carrick,

  Terima kasih kerana komen anda.

  Pete & Kaya melakukan pelancaran percubaan awal tahun ini. Secara jujur ​​saya fikir pemasaran mereka tidak begitu besar (tidak memberitahu mereka yang saya katakan itu!)

  Dari satu segi Keuntungan Hacks boleh dilihat sebagai kursus penyumberan luar yang lain. Dan dalam dimensi yang ia menyampaikan. Pete (dan rakan perniagaannya) menguruskan puluhan penyumber jadi mereka telah membangunkan beberapa cara yang sangat mudah tetapi canggih untuk menguruskan pasukan masing-masing.

  Tetapi saya rasa penekanan adalah berbeza. Ia lebih daripada anjakan minda-set.

  Ia mengenai mengenal pasti hasil anda ... apa sumbangan daripada anda perlu ... maka systemising diri yang lain.

  Saya telah dimakan banyak kursus penyumberan luar ... dan juga telah membaca banyak buku mengenai pengurusan HR orang, dan lain-lain dan saya fikir perubahan ini dalam fokus, atau cara ia disampaikan dalam kes mereka adalah unik.

  Saya tahu apabila pertama kali melihat persembahan 90 minit penuh ia benar-benar tidak kucar-kacir dengan fikiran saya ... Saya mempunyai satu pasukan kakitangan sepenuh masa dozen di sekeliling saya dan saya masih berasa seperti saya bekerja jadi tidak cekap ... dan lebih penting tidak berkesan.

  Dengan menggunakan banyak prinsip-prinsip dari sekolah Hacks Keuntungan pemikiran saya telah berjaya meningkatkan leverage saya dengan ketara.

  Sehinggakan ... bahawa saya telah menulis respons blog ini dari sebuah bilik hotel di Beijing ... dan berasa lebih disambungkan dan di atas perniagaan saya daripada saya yang pernah apabila berada di pejabat.

  Saya mendapat banyak idea daripada mereka. Saya gembira anda telah pergi VA laluan Carrick ...

  i tidak boleh hidup tanpa pembantu maya atau bukan maya saya. Ia adalah satu cara yang baik untuk memulakan.

  Outsourcing tidak harus mahal. Dan perkara yang paling penting kita ada adalah masa kita. Tidak boleh mendapatkan satu lagi minit itu.

  Berikut adalah apa yang saya beritahu orang. Perniagaan memerlukan wang. Mengetepikan wang sebanyak yang anda boleh bulan mudah. Walaupun ia hanya $ 100 sebulan atau lebih ... dan mendapatkannya pergi ke satu lagi akaun bank di mana anda tidak perlu lagi ia dikaitkan dengan debit VISA atau sesuatu seperti itu.

  Setiap bulan ... mental menghapus kira wang itu. Ia hilang. Dan membelanjakannya pada perniagaan anda. Bermula keluar ia mungkin latihan ... lanjut mengenai ia mungkin keluar-tasking untuk membina produk yang ... pada majlis pelancaran itu mungkin mengiklankan ... Apabila anda memukul had ... berhenti untuk bulan dan menunggu sehingga bulan depan.

  Pada satu ketika anda akan mula membuat lebih daripada wang yang anda meletakkan dalam ... tahniah anda mempunyai perniagaan! Tetapi sekurang-kurangnya ada "stop loss" untuk perniagaan anda. Dan anda masih boleh menggunakan penyumberan luar (dan juga masa anda sendiri sudah tentu) pada kadar itu sesuai untuk anda dan bajet anda.

  Saya telah agak tugas saya untuk memulakan perniagaan ... Jangan mengesyorkan. Perniagaan mengambil masa, wang, kerja keras dan dos yang sihat gila :)

  Terima kasih kerana komen anda dan saya menjemput anda untuk memeriksa aliran hidup juga ... mungkin beberapa helah yang anda boleh gunakan dengan VA anda.

  Salam mesra,

  Eugene

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Terima kasih Mate! Kami fikir ia adalah beberapa kandungan Bonza terlalu! :)

  Jika anda menonton persembahan 90 minit penuh anda boleh lihat mengapa dalam konteks persembahan penuh beliau menerima tepukan gemuruh ...

  Saya tahu anda mungkin boleh di sini saya bersiul dari belakang bilik!

  Ya - Selepas banyak pestering Pete dibungkus bersama-sama satu tan lebih hacks ini serta kursus penyumberan luar (yang benar-benar bahagian yang sukar-semua tipu muslihat ini).

  Kami telah dibebaskan dengan kebenaran 3 video Pete sekarang - anda boleh mendapatkan persembahan 90 minit penuh dan jika anda pra-reg untuk Livestream itu esok. Ia bernilai menonton segala-galanya.

  Kami telah dilaksanakan di banyak hacks di sana ... dan telah pun digunakan beberapa tips daripada bahan penyumberan luar dalam menguruskan pasukan kita sendiri di sini. Mengenai satu-satunya perkara saya tidak dilaksanakan adalah e-mel audio ... tetapi itu kerana saya menaip benar-benar cepat ... dan juga bercakap seolah-olah lambat untuk saya!

  Walaupun orang tidak memilih untuk melabur dalam program (bagi orang-orang yang masih tidak mempunyai pasukan atau proses di sekeliling mereka saya fikir ia adalah satu pelaburan yang besar) ... Saya berharap mereka akan mendapat banyak daripada kandungan yang kita perlu dikeluarkan, aliran hidup yang sedang berlaku esok (syaitan itu adalah dalam butir-butir), dan dalam hidup Q & A Webinar kami berjalan dengan Pete pada Selasa. Kami merancang untuk sering pada kandungan.

  Gembira anda menikmati kandungan!

  Cheers,

  Eugene

  Pada
  Carrick menjawab:

  Terima kasih kerana sambutan yang terperinci dan bijaksana Eugene!

  Anda membuat beberapa perkara yang sangat baik semula: mind-set dan peranan seseorang dalam konteks ini VA / sumber seseorang dari sumber luar ... Malah, Kaya dan Pete harus cuba untuk menyatakan dengan jelas sebahagian peranan / tujuan / minda program ini lebih seperti anda mempunyai; 'versi' anda lebih masuk akal dan membantu membezakan apa yang mereka sebenarnya menjual dari apa yang ia kelihatan! Sekurang-kurangnya kepada saya.

  Saya sebenarnya tidak pergi laluan VA lagi kerana saya tidak pendapatan yang cukup untuk mewajarkan kos (tetapi saya mempunyai visi apa persediaan yang akan kelihatan seperti dan bagaimana saya menggunakannya). Saya telah disiasat dan membeli beberapa peralatan / latihan di sekitar mencari sumber sumber luar (termasuk yang VA) untuk memulakan proses mewakilkan nilai rendah membosankan / membosankan dan memakan masa tetapi tugas yang diperlukan.

  Untuk itu saya akan LOVE jika, semasa Q & webinar A, anda boleh mendapatkan Pete untuk mengenal pasti jenis tugas yang masak untuk penyumberan luar sebagai 'one-off' (mungkin melalui Fivver, atau sesuatu yang serupa) bagi mereka yang baru bermula ke bawah jalan penyumberan luar. iaitu apa jenis perkara-perkara yang akan mengesyorkan seseorang itu boleh menggunakan teknik Keuntungan Hacks pada, TANPA a VA berdedikasi dan TANPA menghabiskan banyak wang di -> Jadi, mungkin buah bergantung rendah di mana anda mendapatkan bang yang paling untuk pelaburan anda melalui penyumberan luar dan Hacks keuntungan. Saya rasa ini akan menjadi bantuan BESAR untuk pemula dan orang-orang (seperti saya) yang tidak lagi mempunyai perniagaan yang berdaya maju untuk membiayai dan mewajarkan kos yang berdedikasi ini VA. Ini akan membantu dalam mendapatkan kami di sana!

  You said in your response “And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget”….As I said above, in the context of Profit Hacks, how would one do this without a dedicated VA and all the associated costs?

  Thanks very much in advance mate!
  Carrick

 11. I cant understand australians, and I can read 10x faster than video, so why not apply your “4-hour workweek on steroids” process (previous post) to transcribing your videos, then I can shorten my workweek as well

  On
  Anna replied:

  Australian's have the clearest accent in the whole wide world!! We don't roll our Rrrr's like the amerrricans.

  Anyway, I think Pete should review content before showing us all and not settle for mediocre. You need to maintain your standards

  For example, why didn't you cut out the technical stuff up when you cut out the rest?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi John,

  Thanks for your comments.

  Sorry you couldn't understand my friend's thick Accent. Listening to it in hindsight I guess it could give Crocodile Dundee a run for his money!

  Most of our other videos we've done are scripted (eg. Our training videos), so we've just released our transcripts. This is one of the few times we've done a live recording so it slipped the mind. Maaf!

  We'll make sure that we do transcripts for future live recordings where we can.

  Hope the rest of your workweek is awesome.

  Warm Regards,

  Eugene

 12. This might have been a good video, but really? The quality was so bad I could not even see it w/my reading glasses on and the sound was not great either. Is this guy thinking that his “run through” is teaching??? Betul ke? My suggestion is to do it over all the way around, then perhaps it could count as viable content creation!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Kate,

  Thanks for your feedback.

  This “snippet” was taken from the full 90 minute of the seminar. It might lose some of it's impact without the full context. Believe me, it really did make a lot of sense within the full presentation. As it's Pete's presentation I can't leave the link to full presentation here in the comments, but if you sign up to live stream you'll get the full presentation to watch which hopefully should be better.

  Sorry for the confusion. In hindsight it does seem like he skips through the concept a little quickly in isolation!

  Thanks for your comments.

  Warm Regards

  Eugene

 13. Saya tidak mempunyai masalah dengan bunyi atau loghat, tetapi apa yang merunsingkan saya ialah Pasaran Samurai penggunaan blog penuh dengan maklumat yang berguna. Di sini sejak kebelakangan ini, ia seolah-olah mempromosikan banyak produk lain. Itulah yang menyedihkan kepada saya ...

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Jhoecannon,

  Terima kasih kerana komen anda.

  Memandangkan iklim kewangan semasa dan apa yang sedang berlaku dengan SEO yang kita lihat banyak perniagaan dalam talian berjuang.

  Oleh itu kami telah mengambil pendekatan menyampaikan banyak kandungan yang besar melalui webinars dan kandungan untuk menangani isu-isu utama. Sebahagian besar daripada apa yang kita akan memadamkan akan bebas, kandungan yang berharga.

  Kami tidak mencadangkan apa-apa yang kita tidak gunakan secara peribadi - kami menggunakan LL3 dengan semua kakitangan dan kakak dalam perniagaan pembangunan web kami. Kami menggunakan hacks keuntungan setiap hari dalam seminggu dalam perniagaan kami, dan sudah tentu kita menggunakan produk kita sendiri juga.

  Tetapi seperti semua perkara dalam kehidupan, beberapa kandungan dan penyelesaian yang akan komersil dalam alam semula jadi (dan memang begitu).

  Kami juga menggunakan saiz kami sebagai sebuah syarikat untuk berunding harga istimewa untuk pelanggan kami di mana kita boleh - dan walaupun berunding dengan beberapa vendor perisian yang besar di luar sana untuk versi 100% bebas daripada persembahan mereka dibayar untuk pelanggan kami!

  Semua ini di atas untuk terus mengemaskini produk perisian kami dan bekerja pada beberapa perisian pemasaran baru yang menarik (yang saya tidak boleh bercakap tentang di sini).

  Kami sedar bahawa ini tidak mungkin menarik minat semua orang dan jika ini adalah kes untuk anda maka kita tidak akan tersinggung jika anda berhenti melanggan.

  Saya melanggan banyak senarai mel ... dan apabila terdapat bunyi lebih untuk memberi isyarat saya berhenti melanggan.

  Kami akan bekerja keras untuk memastikan bahawa semua kandungan, hadiah percuma dan promosi dan istimewa yang kami jalankan untuk pelanggan kami adalah dari kualiti yang pelanggan kami harapkan. Dan sudah tentu, jika kita drop bola pada yang kemudian saya melihat kepada orang-orang seperti anda untuk memaklumkan kami.

  Terima kasih kerana maklum balas anda.

  Salam mesra,

  Eugene

  Pada
  Jhoecannon menjawab:

  Terima kasih kerana sambutan.

  Jika Pasaran Samurai sebenarnya menggunakan perisian dan alat-alat yang mereka menggalakkan, saya boleh memahami mereka memasarkannya. Tetapi, sila, jangan menyerah pada maklumat yang berguna yang anda selalu menyediakan kami.

  Saya telah menjadi pelanggan kepada Pasaran Samurai selama bertahun-tahun dan saya tidak akan menyerah pada sekarang.

  Sekali lagi, terima kasih untuk maklum balas!

 14. Bolehkah anda mendapatkan perisian Screenflow ini untuk PC?

  Pada
  Dale menjawab:

  Salah satu versi PC perisian screencast dipanggil Camtasia.

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi magneticsounds,

  Malangnya Screenflow adalah hanya untuk mac.

  Saya sedikit berat sebelah ... tapi ini satu sekeping perisian telah bertanggungjawab untuk menukar lebih pemasar dalam talian untuk mac daripada hanya kira-kira apa-apa ...

  Tetapi .. perisian yang terbaik di PC untuk jenis ini perkara yang Camtasia. Ia bukan seperti yang cepat atau licin seperti Screenflow, tetapi ia akan melakukan pekerjaan itu.

  Saya digunakan untuk melakukan 6 minggu dari penyuntingan video untuk kursus yang saya dibuat tahun lalu dan ia akan melakukan pekerjaan itu. Hanya pastikan anda mempunyai banyak RAM, CPU dan pada komputer anda. Melakukan screencast penyuntingan mengambil banyak sumber.

  Harapan yang membantu,

  Eugene

 15. 15

  Video, loghat, audio dan kandungan yang besar. Tiada masalah !!!

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Mark,

  Phew! Seseorang gembira dapat memahaminya! :)

  Senang anda mengambilnya.

  Cheers,

  Eugene

 16. Sebenarnya, (Ken, Paul) adalah sedikit kedua-dua ...
  Ia berbunyi seperti loghat Australia kepada saya, dan anda mungkin perlu mendengar beberapa kali jika anda telinga tidak pandai mengambil pada aksen berat. Saya digunakan untuk aksen, jadi ia tidak mengganggu saya terlalu banyak ... dan ia adalah kandungan yang baik dengan cara itu :)

  Tetapi saya bersetuju bahawa ia adalah berkualiti rendah, yang menjadikan ia sukar untuk memahami, atau mendapatkan di listenting pertama dan ia tidak perlu.

  Terry

 17. 17

  Yeah, pemasar veteran banyak berdakwah meletakkan kepentingan lebih kepada kualiti maklumat melalui persembahan, tetapi ia pasti akan lebih baik jika maklumat itu mudah difahami dan diserap ...

  Walau bagaimanapun, kandungan ok dan anda mendapat digunakan untuk loghat selepas mendengar beberapa. :) Mungkin mahu mula melakukan bahawa sebelum acara Pete live streaming pada hari Khamis walaupun. Cheers.

 18. Saya faham hanya bahawa kita perlu membuat peta minda dan reord wat seterusnya kita bercakap. Tiada apa-apa lebih

 19. Man ... saya bukan bahasa Inggeris, dan saya benar-benar dapat memahami video itu. Saya tidak faham apa yang salah dengan loghat beliau ... saya merasa cukup mudah difahami. Dan tambahan pula, kualiti video yang agak baik.

  Nice satu di sini ... Ini adalah hacks sejuk dengan cara.

 20. 20
  Pada 8 November 2012 pada 07:07
  Chris berkata:

  Dipersetujui, kualiti adalah dahsyat selepas integrasi ke dalam video ini. Ada rupa di sini untuk yang lebih baik 60 minit versi video ini: http://www.strategicprofits.com/video/lessons dalam leverage/

 21. 21

  Ok, jadi mewujudkan garis dan hanya melakukannya! Jika anda ingin memanfaatkan usaha-usaha anda, maka khidmat luar bagi beberapa tugas-tugas ... bunyi yang baik!

 22. 22

  Saya sentiasa suka kerja Pete. Ini adalah baru tetapi ulang kaji yang baik.

 23. 23
  Pada 8 November 2012 pada 07:23
  Robertino berkata:

  Oh tidak. Ini akan menghasilkan lebih banyak produk yang dikenali sebagai guru, dengan 10 batu tinggi muka surat jualan dan video lebih hyped / audio.

  Kepada pasukan Samurai itu:
  Apabila anda membantu newbie lengkap dengan 30DC koop, anda melakukan kerja yang luar biasa. (Saya mempunyai perbezaan pendapat saya itu, kerana pada pendapat saya anda telah mengabaikan bahagian-bahagian lain dalam perniagaan anda pada masa itu, hanya untuk penyertaan anda dalam 30DC satu kejayaan untuk semua orang.)

  Anda boleh melakukan perkara yang sama bagi kumpulan itu hanya di atas pemula, yang ini disasarkan.
  Apa penceramah berkata di 1:40 ke dalam video, dan yang jelas worded dalam slaid, begitu bodoh:

  "Semua yang anda perlu lakukan, cakap-cakap tentang sesuatu yang anda pakar pada ...".
  "Sesuatu yang anda minati ..."
  "Sesuatu yang anda suka ..."

  Apa yang anda mahu, adalah orang-orang menjual sesuatu mereka keinginan atau hanya meminta. Ia bukan tentang anda, atau apa yang anda tahu.

  Itulah sebabnya barangan ini penyumberan luar keseluruhan telah bermula. Anda tidak tahu Jack mengenai subjek ini, tetapi ia dalam permintaan yang besar, jadi anda mengupah seseorang untuk melakukannya untuk anda. Tidak kira bagaimana anda melindungi ini (misalnya akan menjimatkan 48 jam sehari, minggu kerja 4-jam, sementara anda menghabiskan masa yang berkualiti dengan yang tersayang).

  The "hanya merakam dengan Dragon Sememangnya Bercakap" agak barangan telah terapung di sekitar bersih bagi tahun keldai.
  Ia dipelopori oleh hatters hitam. Hatters Black sentiasa berada dalam tergesa-gesa untuk cepat set sesuatu, jadi mereka boleh merebut seberapa banyak wang sebelum kecacatan atau gelung lubang adalah dielakkan. Kebanyakan daripada mereka mungkin tidak dapat membaca atau menulis. Jadi DNS dipasang dengan baik ke dalam rancangan mereka.

  Saya ** tidak ** mengatakan bahawa penceramah menjual pengetahuan yang samar-samar, atau dusta. Ia hanya perkara baru.
  Mari kita berharap bahawa ini dibungkus (pun) ke dalam format 30DC. Supaya orang sebenarnya mempunyai sekurang-kurangnya 1 produk untuk membawa ke pasaran, yang mereka telah dibimbing dengan teliti.

  Formula datang seluruh seperti pengulangan, contohnya Keuntungan daripada PLR, John Thornhill dan Kindle Keuntungan Terdedah, James Jones. Untuk menamakan dua. Tetapi kedua-dua sudah dari 3 - 5 + tahun, dan juga rehashes daripada orang lain.

  Anda boleh melakukan lebih baik daripada membawa ini.

 24. 24

  Jadi "rahsia" untuk menyelamatkan membina sesuatu masa adalah untuk memulakan dengan menjadi seorang pakar, dan mempunyai pekerja untuk melakukan kerja?

  Pada
  Eugene Ware menjawab:

  Hi Gary,

  Terima kasih kerana komen anda.

  Saya bersetuju bahawa pada satu tahap yang apa yang diperkatakan.

  Rahsianya adalah untuk menstruktur masa anda dalam perniagaan anda supaya anda bekerja pada "nilai tambah" bahagian produk / kandungan mewujudkan proses. Ada kita terlalu anda memetik gambar saham, mencipta slaid, rakaman video, menyunting video, menjadikan video, memuat naik video, dan lain-lain ...

  Semua nilai yang berlaku dalam kandungan "menangkap" proses. Jadi jika anda boleh membentuk satu cara untuk menangkap ini dengan cara yang paling berkesan mungkin - perkara-perkara besar boleh berlaku, dan anda boleh menikmati kehidupan anda lebih banyak ... Saya boleh memberitahu anda - Saya telah disunting BANYAK video dalam masa saya ... dan ia menjadi lama benar-benar, benar-benar cepat.

  Bagi kakitangan ... ia lebih baik untuk dibuktikan- "Tugas" sebelum sewa anda sepenuh pemasa ... Ia bergantung kepada kekerapan penciptaan produk / kandungan anda ... dan anda boleh banyak dilakukan kerana tidak banyak wang - tetapi silap mata tersebut dapat sewa orang yang baik .. berkomunikasi secara berkesan dengan mereka ... mempunyai sistem akauntabiliti ... dan latihan yang besar.

  Saya belajar lama dahulu bahawa hanya mempunyai orang yang baik tidak mencukupi ... anda perlu proses yang besar ... satu model perniagaan yang hebat ... dan budaya yang besar.

  Tidak banyak rahsia dalam hidup ... Mereka semua jenis varian perkataan empat surat: WOR K.

  But better to work SMART… AND work HARD… I don't know anyone successful that hasn't done both.

  Thanks for your comment.

  Warm Regards,

  Eugene

 25. I'm sure the content would have been great, but like Paul and Ken I could not understand a word and it's not that I am not used to an Australian accent, my wife is from there… :)

  But as been said it was just a plug for something else…

  Oh what a surprise…

  Enjoy the Live Stream everyone… and don't forget to have your credit card ready…

  Cynical …

  I don't think so… :)

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Steve,

  Thanks for your comment.

  Sorry that you couldn't follow what was being said. Sometimes I forget that many people can struggle with the Australian accent!

  Given that someone has found a link to the full unedited video I guess it's OK to repost it now:

  http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

  That's the link for the full 90 minute presentation. A presentation that caused an entire room of people to rise to their feet for a standing ovation.

  I'm an old, cynical marketing guy myself too :) and I can only remember twice in my 15 years of marketing where I've seen that happen.

  Once for Ed Dale at a Frank Kern Mass Control pitch-fest talking about market leadership, and this presentation for Pete. I wouldn't have posted it if I didn't think it was extraordinary value. In hindsight it may lose a bit of the wow factor when removed from the context of the full presentation. So check out the full version at the link above.

  I watched the first live stream and it was pretty great too. Lots of actual nuts and bolts tips from actually doing the work. I expect that there will be an offer at sometime during the live stream – but that won't detract from the learning experience.

  My hope is that regardless of whether people buy or don't buy that they'll walk away from all of our content and webinars and freebies with great actionable content from stuff that's actually proven and that works, rather than a lot of snake oil that exists in this crazy world of Internet Marketing. I buy practically every new course and piece of software out there (just ask my staff), looking for stuff that works.

  The other day I bought a wordpress plugin that recommended keywords for your blog post… I was intrigued about where they get their data and so I pulled apart their source code.

  I found out to my shock and amazement that the plugin was generating RANDOM NUMBERS for Search Volume! I kid you not. I felt like taking a shower after reading that code.

  Leave your credit card at home.. and watch the stream anyway.. Make some notes… apply the content…. make a ton of money… and repeat.

  The biggest secret out there is to apply what you learn. Imperfect execution will beat perfect inaction every day of the week. So execute like crazy!!

  Thanks for your comments. It must be late – I'm getting all long-winded :)

  Take care,

  Eugene

 26. 26

  This is not that revolutionary. Many people are already doing this type of operation. The problem is that you have to have a cash roll to do it. You have to have money to pay someone to do that. Even if you work with someone on fiver, they basically charge $5 per minute of video. Thats $300 per hour of video. And that's only for the video. You have to pay someone for the scripting and the voiceover. He says that Internet marketers have to create lots of new content. In other words, as the statistics show, a blogging website needs to be creating 1 to 5 articles a day. Even if you only create one video a week, who has $400 a week to pay someone to create videos? How much will it cost to create 5 or even 1 articles per day? A 500 word $5 essay from fiverr is useless. You need to pay at least $25 on fiver for a good article and then it will be hard for you to find a writer on fiverr who can create content that will truly attract readers. So you're talking $500 a week even if you're video is only 20 or 30 minutes. In conclusion, what this guy is saying is useful only to people who already bringing in thousands of dollars from their website on a weekly basis. Yet no doubt this is being presented as a solution to beginner marketers. As for the comments about his speach being hard to understand. It is a little, but he is presenting a general point. You don't have to understand every detail. If you try to follow what he is doing step by step there's no hope for you anyway. You just go to understand what he's saying in general.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Paul,

  Thanks for your comments.

  Firstly, I don't think it needs to be that expensive. We've actually used the same guy that Pete's used for video and he's pretty cheap for a good result.

  In the first live stream, he creates a full “product” – albeit something that would be probably worth around $47 – not a $1997 product for a total of $139.

  I've had to do a product by hand by myself. 6 weeks of just video editing, not to mention all the other stuff I had to do. I tell you, I would have paid $2,000 to get someone to do all that for me… to get that time back…

  I don't think the message is that you have to do that every single week either. It's just that it's possible. It challenges our current levels of performance. I know it did for me.

  Now. That being said – I think it's important that we also understand what our goals are.

  If it is to build a business, then I think it's very difficult to do that by yourself. Business, particularly in 2012 is a team sport. I know a lot of the online marketing “royalty” and also a lot of people who are a lot more successful in business. They all have that in common – they have a great team around them.

  If your goal is to simply escape a regular job, then it's a lot easier. Just become self-employed and become a consultant. That's a great first step to getting more control over your time. I started that way. It's a great stepping stone to building a real business. But your income will plateau at some point there. But depending on your financial goals this is fine.

  The bigger question I believe is not about outsourcing or team – that's a given in my mind. But it's about business model.

  How are you going to pay for your outsourcers or staff members?

  If you wait until you're already making a lot of money in your business before your hire your first help then I think you're waiting too long. It will take too long to get critical momentum in your business.

  You need to identify one or two core activities that when repeated will generate income. Then refine that so that they will generate a profit when someone else is doing a lot of the “non-value” activities… Then scale that up.

  While that sounds simple enough. It's not. There are not enough people in the Internet Marketing community who are talking about business models.

  Too many of them are talking about the next new shiny thing.

  We're thinking about doing some training about this (nothing to sell – I promise!) If you're interested let me know. If there's enough interest I'll put the content together.

  Though I suspect that what people NEED to know is also very different from what the WANT to know (the next shiny thing).

  Anyway… hopefully there's something in my rant.. :)

  Thanks for your considered comment though.

  Warm Regards,

  Eugene

 27. I was thinking the exact same , I thought it may be me, as I am at the end of a long day…

  To fast, which creates a problem when you may have heard something that sound good. Sound is muffled, and his speech needs some work at a minimal.

  On
  Mike replied:

  When referencing a product, or service it would most likely help to have a written reference, perhaps making it easier to maintain the speed and speech that may be hard to understand at points.

 28. OK. I was able to understand the accent and the quality was good enough that I could get an idea of what was going on.

  If I understood correctly the 'secret' to his quick content creation is outsourcing!? He mindmaps an outline and then sends it out to have it done.

  Not exactly what I call 'content creation'. I didn't realize that paying someone to do my work is called a 'hack'. I must be ahead of my time :)

  cheers,
  m

 29. Lovely video with very mind boggling ideas.

 30. No Eugene,
  I'm sorry to be negative but I find it extremely difficult to follow and interpret this guy's speech because it's too accented and he speaks too quickly: That's the first thing.
  The second thing is that the videos are far too small making it impossible to read ANY of the text or content on his presentation screen.
  This needs to be translated or transformed into a clear and detailed PDF so it's much easier to make any proper sense of it!!!

 31. 31
  On November 8th, 2012 at 8:22 am
  Epineto Logico said:

  This is interesting

 32. Funny that you guys mention the quality of the recording and the guy's accent…

  Not only I have a hearing problem (too much rock n' roll when younger) but my first language is not even English (I'm Mexican) and I understood everything.

  Hint: When you sign up to get the rest of the Rich Schefren videos you'll get access to the original video file which actually runs for a full hour and has better audio, hope that helps! ;)

  Sergio

 33. Ken and John – simply go to http://www.strategicprofits.com/profithacks/video-2/ and get everything you need. You two need to do less complaining and take more positive action (-;

 34. Am sorry to say I have to agree that the video is poor quality.

  I am English and have never had a problem with Australian accents, but in this case, I can't understand a lot of what is being said.

  The video itself is also difficult to follow.

  However, having said that,my years with Noble Sam tells me that perseverance will enable me to understand the video if I just play it again and again.

  I appreciate the fact the time and trouble has been taken to put up it on the web.

  My thanks.

 35. 35

  To some extent I'd agree with Paul. I have Australian friends it is not to do with that. It's a live conference so it can't be perfect. There we go found the middle ground all!

 36. A final useful video, but he does use a lot of outsourcing, which is great if you can afford to do that. Unfortunately my situation is that currently I still can't afford to outsource !

 37. …so the way to create products fast is get someone else to build them for you.

 38. Come on guys the video is okay quality. For those of you complaining about Aussie accents take a look at the majority of US or English accents us Aussies have to deal with on a daily basis. Perspective isa wonderful thing… You guys needs to get spme. Thanks for this video Eugnene, great job. A bit too long winded at the start though…

 39. Great information on shortcut to creating great products. The recorded sound quality left much to be desired as highlighted by most. I had to watch the video three times in order to digest the entire content. I look forward to the upcoming exclusive limited live video. Hope to get some gold nugget tips from it. Cheers!

 40. Have no problem with language etc., but the logical flow and presentation could be improved. Seems to be out of context in that it is part of a larger presentation, I say this because he makes assumptions about the audiences understanding.

  Cheers,

  Mike FD

 41. talks too fast, sorry I wasn't able to understand his terms or what he was explaining.

 42. I've had no problem understanding the Australian accent. Try going to Thailand and understanding THEIR attempt to speak English. Focus on the content and just work with it. The CONTENT is what this is all about after all. I will admit though that he speaks a little to fast and needs to slow down for everyone's benefit.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Steven,

  Try going to Beijing (where I'm typing this at the moment). No one understands English (or Australian LOL).

  Try ordering food …. lucky some Restaurants have pictures! :)

  My Pastor had some good advice that I have heeded in my life… When eating fish… Eat the meat and spit out the bones…

  Imperfect action will beat perfect inaction every day of the week!

  Sorry that the audio was difficult to understand. We'll make sure our future videos are easier to understand or at least provide some transcripts.

  Thanks for your comments! Thailand is one of my favorite travel destinations… Have you tried their noodle soups… to DIE for!

  Warm Regards,

  Eugene

 43. I thought the presentation was of good quality and the audio was perfect… what the hell are you other guys talking about?

  I'll bet most of the people leaving negative comments have never created an online product in their lives.

  Get a freakin' life folks. At least this guy is taking action and doing something.

  Must be a bunch of dumb-ass Obama voters. LOL!!!

 44. I've heard this before and it is a great idea. When you simplify the message it's basically
  1. you come up with the idea
  2. outsource it to your team
  However, how many people have the money to outsource? And as a business person if you do have the money you have to decide do you spend it buying this product or paying your outsource team?
  If you're a newbie and this is new to you then you need this product.
  For the rest of us, it's really a matter of focusing and using ALL THE PRODUCTS we already own. How many of us have tons of software on your hard drive or cds that you've bought and still haven't used because everytime you turn around there's a NEW GROUNDBREAKING NEVER BEFORE HEARD technique, method (whatever you get the message – it's copywriting at its best.
  Anyway I'm really preaching to myself here. But if this helps someone else then that's great.

  On another topic, I must agree with Endre who said earlier
  “The products have been advertised in the last few emails sent by Noble Samurai Team, are just not match up to their good reputation, and the quality of their products.”

  I'm also still staying on the email list as I'm fan of Market Samurai but I have gotten rid of alot of email subscriptions because I'm tired of constantly being bombarded by emails on the “newest, greatest,etc product ever”

  Eve

 45. Sound and accent are fine. Good video….good quality as usual samurai's

 46. Eugene you must watch this before posting. What kind of impression do you provide by posting such video. Totally useless. Must respect readers time.

 47. Looks like a blast! I'll only be able to attend some of it, but I'm excited to check it out!

 48. I watched video twice, the issue is not the accent, I can understand it very well even English is not my native language. The issue for understanding is: the title of this article says about creation of high quality products but the quality of video embedded into presentation is not so good that I felt unbalanced when I tried to understand what is the key idea? Working 4 hrs a week and make lots of podcasts, videos, slides presentations and articles to blogs from one presentation is a good idea. However, all info should bring value to customers, not just a bunch of usefulness flow

 49. 49

  Rick Schefren? Benar-benar. I was part of his 2008-09 coaching. He delegated it all to underlings. Big waste of money. Good salesman, though. Was he into car sales in his prior life, like Mike F and Frank K?

 50. Six minutes in and I bailed. If you can't give me good enough, targeted info in 6 minutes to keep me interested, it is a waste of my time. I also found the quality of the video horrendous: dark, too far away, presenter wasn't prepared. Watch Lynda.com for prepared and professional video tutorials. The title of this post should be, how to create stuff so fast that it has no value. I have been loving Market Samurai even with its glitches in Beta and have lived through them, but this is the second time I have been fooled by an email link into thinking I am getting quality info. Never again.

 51. I guess you made a mistake with this video.
  The presentation part is not about product creation, it is about content creation.
  Perhaps you could fix this as product creation is a subject in which I am very interested in.

 52. 52

  I agree, it's a trash video, which is not usual for this company. I already knew how to use Camtasia, and not everyone has a mac. The guy in the video gave a SEMINAR on how to record his screen ? Did he also explain how to turn on the computer?

 53. 53
  On November 8th, 2012 at 7:05 pm
  Richbilt said:

  Essentially, what he's saying is plan what you're going to say, find all the graphical assets, do the voice recording, brief a video production guy on exactly what you need to create the video. Erm right. Groundbreaking.

  The main point I get from it is – where you've got a problem, create a process that helps you streamline it so it's no longer a problem. Which is OK if you have the £$ to throw at the problem by outsourcing it.

  The other clever bit is having the gall to present it to the world as something new – but I guess that's what a fair bit of what 'online marketing gurus' are about :)

 54. Eugene,

  I was an unconditional and fervent admirer of the whole Market Samurai concept.

  Unfortunately, as of late, it seems to me the Dojo has had to compromise on some of the principles it adhered to.

  The new strategy involving Mr. Scheffren gives the impression MS members and fans are now nothing more than names on a list. And the money is in the list, right?

  That's unadulterated “Rich”, no doubt about it. I will suppose MS is in survival mode, albeit at some cost to it's former pristine credibility, alas.

  Hoping the “bad” times quickly blow over so the “Dojo” return to its former serenity. It's the hype. Lose it, drop it, fast, it is causing damage…

  Where have all the good times gone?

  Theo

 55. I bailed at the point where the flow chart came up and the screen was blinking… lots of blur. Very poor quality of video, so I'm not inclined to watch further to find out what the big secret is. I do know I don't want my videos to have that poor of a quality of sound and image.

 56. A little poor quality of video but the content is much more interesting. Thanks a lot.

 57. 57

  No sound.

 58. 58

  The video was interesting, and useful, however I struggled to catch all the content due to the presenter's heavy Australian accent (and I have lived in Ozzy, have Ozzy niece and nephew etc). The speed at which the information was being presented was also too fast for me. Surely giving some constructive feedback is not a bad thing for a presenter in business? as if a fair percentage of people viewing have similar difficulties, then this could be addressed for future videos – and we would all be happy to recommend!

  I hope these comments are useful for future presentations, which is what they are meant to be and not a criticism to be jumped on by defensive individuals whom only see things from their own point of view.

 59. I'm a Kiwi (New Zealander)and have lived in Australia for 20 odd years and I do have a problem with the sound too. It's not so much his accent but more at the fast speed he talks which is a pitty.

  In regards to his stuff thats he's talking about. All he's doing is out sourcing as much as he can and has the right software programs to help him do so.

  Unfortunatelly some of us don't have the capital to outsource or purchase software programs to make life easier.

  How about asking Pete what people like us should do to make things work.

  I'd be very interested in what he's got to say.

  Thanks for listening

 60. Hi,
  Why is a person who are trying to sell his knowledege about product, video and audi creation, using such a terrible bad low quality resolution and sound on his own video.
  Maybe the content is goog, but I didn't get anything out of this!!

 61. 61

  Sorry guys, you got this one WRONG!. One of the worst video sessions I have ever experienced. Unlike Nancy before me I actually got to the 10 minute mark, and then lost the plot (and the will to live, I might add) This could be mistaken for desperation guys. One of the current rules of Internet Marketing SHOULD be; keep it simple and make it audible. The fact that I know most of what this guy was droning on about makes it a double whammy. No disrespect, because he obviously knows his stuff, but this just didn't work. :(

 62. Hey Eugene,

  You can cause the video to automatically come up at 720p if you use this clever little hack on the URL:

  vq=hd720

  eg http://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?vq=hd720

  I found this after digging around for a couple of hours. The other older tags (like “hd=1″) are deprecated. The new tag isn't actually in the youtube API, but it works!

  The video looks good in HD!

  Mark

 63. Teaching people how to use video content for a product with such a piece of crap video is pretty ironic. I guess it's just not that easy, if the folks 'teaching' it can't be bothered to do a good job.

  I have no trouble understanding an australian accent, but the quality was awful. Just bumping the volume up isn't adequate. Get a $30 digital recorder and put it in his pocket next time. Then you'll have decent quality and you can just replace the audio track and sync it up.

 64. Sure, not groundbreaking for most of you who were around IM before this was filmed (at least a year ago??).

  Takeaway message, if you pare away the hype (mindmaps/screen capture recording/outsourcing newbie fodder), find ways of creating as much content as possible. Focus on the content and less on the medium the content is presented by.

  At least that's what I got from it.

  This could've been such a shorter video. But I do appreciate it for what it is.

 65. Ok, the situation is simple. Just have a look at http://www.profithacks.org and decide whether you will be selling the Profit Hacks course for 1497$ to others or if you want to buy this course for 1497$.

  Check out what's in it for you:

  * 40% Commission on the $1,497 price
  * Thats $598.80 commission on every sale
  * $200,000 in Affiliate Prizes (whoa)
  * Top 20 affiliates get cash and prizes
  * Top 3 affiliates are personal guests at the
  table for Elton John's closed-door Oscar Party!

 66. Don't know what the fuss was about… No video to watch did not work in any browser… This site seems to be letting people down again and again… Shame won't come back

 67. 67
  On November 9th, 2012 at 4:14 am
  Destry Vargaz said:

  Let me get this straight – his big “secret” for creating top quality videos in an hour is… get his video guy to do all the work??? Gee, thanks. Let someone else do the work for you, why didn't I think of that.

 68. Great advice, I think that´s the missing link, looking forward to register for the free webinar!

 69. 69
  On November 9th, 2012 at 11:07 am
  Robertino said:

  Censorship earned another point yesterday.

 70. VIDEO HAS BEEN CURRENTLY UNAVAILABLE TO VIEW FOR 24 HOURS!